| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 16 Απρ 2009 - 8:36 | |
| Παιδιά εμένα από αυτή τη σειρά μου αρέσουν όλα! Μου αρέσουν καταμία σειρά 1. Χαραυγή 2. Έκλειψη 3. Λυκόφως 4. Νέα Σελήνη 5. Χάρι Πότερ 7....... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 16 Απρ 2009 - 8:38 | |
| - bell_edw_anna έγραψε:
- μπορεί το λυκόφως και η νέα σελήνη να ήταν πιο αρεστα στο κοινο που τα διαβασε απο οτι η εκλειψη....αλλα αυτο που εχω να πω είναι οτι η εκλειψη εχει πολυ ωραιες ατακεσ απο οτι τα άλλα δύο βιβλια.....χρησιμοποιεί πολύ ωραιες εκφρασεις που σε αγγιζουν όταν τισ διαβαζεις....εμενα προσωπικα με αγγιξαν παρα πολυ....
Υ.Γ. και όλες τις ατακες τις είπε ο EDWART......ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Κάτσε θα έρθει η ώρα όπου ο περισσότερος κόσμος θα λέει έκλειψη και θα λυποθημάει!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 16 Απρ 2009 - 15:02 | |
| Παιδια,δεν ξερω αν κανεις ενιωσε το ιδιο,αλλα στεναχωρηθηκα οταν οι Βολτουρι σκοτωσαν την Μπρι!Ηταν η μονη που παραδοθηκε και υπεφερε για να καταφερει να συγκρατηθει! Στην αρχη νομιζα οτι θα την αφηναν να ζησει και ετσι μου ηρθε καπως!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs Alice στις Πεμ 16 Απρ 2009 - 18:34, 1 φορά | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 16 Απρ 2009 - 15:09 | |
| ναι και εγω το ιδιο.αλλα με αυτον τον τροπο φανηκε και η τεραστια διαφορα των Καλεν με τους υπολοιπους.οι καλεν ειναι υπερ της ανθρωπινης ζωης ενω οι αλλοι και ειδικα οι Βολτουρι δεν νοιαζοντε καθολου.μετα με αυτον τον τροπο μας εδειξε και την σκληροτητα των Βολτουρι και τον τροπο με τον οποιο βλεπουν τα πραγματα. | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 16 Απρ 2009 - 15:16 | |
| - Mrs Alice έγραψε:
- Παιδια,δεν ξερω αν κανεις ενιωσε το ιδιο,αλλα στεναχωρηθηκα οταν οι Βολτουρι σκοτωσαν την Μπρι!Ηταν η μονη που παραδοθηκε και υπεφερε για να καταφερει να συγρατηθει!
Στην αρχη νομιζα οτι θα την αφηναν να ζησει και ετσι μου ηρθε καπως! Αληθεια... Θυμαμαι οτι εκλεγα σε αυτο το σημειο ( δηλαδη οχι μονο σε αυτο, σε ολο το βιβλιο εκλεγα, τεσπα... ) Το βρηκα πολυ αδικο και απανθρωπο... Θα συμφωνισω επισης με την ΕΡΗ... Σε αυτο το σημειο φανηκε η ανοτεροτητα των Καλεν σε σχεση με τους αλλους βρικολακες... | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 16 Απρ 2009 - 15:33 | |
| Rumor: New Moon and Eclipse Filming Simultaneously?This is all just speculation at this point, but it’s worth keeping in mind as we see more from the New Moon set. Are Eclipse and New Moon–or at least parts of them–being filmed at the same time? A reader over at TwiCrack sends this in– One of my best guy friends went out to LA to visit his mom over Easter and he ended up going to Easter dinner with someone who worked on Twilight and is currently working on New Moon. They talked briefly about it, saying that they would film in Italy at the end of May. My friend also said that the crewmember told him that they are currently shooting both the 2nd AND the 3rd. I asked my friend if he meant that they were filming Eclipse right after they finish New Moon, but he said that he was sure they are filming both. It kind of makes sense and it explains why Taylor Lautner was in the parking lot pictures on Lainey Gossip (Jacob shows up at Forks H.S. in Eclipse to confront Edward). | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 18 Απρ 2009 - 11:36 | |
| Η Μπελλα στο κεφαλαιο 26 απεθυνομενη στον κοπρο λεει πως η αγαπη της για τον Εντουαρντ ειναι σαν την αποτυπωση,σαν τον Σαμ και την Εμιλι!Βεβαια το λεει αυτο για να δειξει τον απολυτο χαρακτηρα της αγαπης της για τον Εντουαρντ,αλλα πιστευω οτι η συγκριση με την αποτυπωση ειναι λαθος,γιατι πιστευω οτι η αποτυπωση εχει χαρακτηρα αναγκαστικο!Επισης στο ιδιο κεφαλαιο η Μπελλα λεει οτι αφηνει ενα κομματι της για παντα εκει διπλα στον κοπρο!Πως ειναι δυνατον να αγαπαει ολοκληρωτικα τον Εντουαρντ οταν η καρδια της ειναι εστω και στο ελαχιστο διαχωρισμενη; | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 18 Απρ 2009 - 12:55 | |
| Θα συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με το impreet ότι είναι κατά κάποιο τρόπο λανθασμένη παρομοίωση στην περίπτωση του Έντουαρντ και της Μπέλλα αλλά μη το διαβάσεις αν δεν έχεις διαβάσει το Breaking Dawn- Σπόιλερ:
στην περίπτωση του Τζέηκομπ και της Ρένεσμι δεν μου φαίνεται καθόλου αναγκαστική! Μου φαίνεται μοιραία! Και κάπως έτσι βλέπω και τη σχέση του Έντουαρντ και της Μπέλλα.
Νομίζω πως η Μπέλλα έχει αισθήματα για τον Τζέηκομπ στα πλαίσια της λογικής. Δηλαδή αν ο Τζέηκομπ ήταν ένα συνηθισμένο αγόρι και η Μπέλλα μία συνηθισμένη κοπέλα σε έναν πραγματικό κόσμο ίσως και να μπορούσε να ριζώσει η αγάπη ανάμεσα τους. Αλλά η Μπέλλα δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, η μοίρα την προωρίζει για κάτι ανώτερο. Και από τη στιγμή που συναντά τον Έντουαρντ είναι όλα δεμένα με μία δόση μοίρας και πεπρωμένου. Η αγάπη αυτή ξεπερνά τα όρια του εγκώσμιου οπότε δεν μιλάμε πια για μία συνηθισμένη αγάπη αλλά για μία εξωπραγματική αγάπη! Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 20 Απρ 2009 - 21:20 | |
| Εμ΄ςνα μεμπέρδεψες λίγο... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 9:30 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Θα συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με το impreet ότι είναι κατά κάποιο
τρόπο λανθασμένη παρομοίωση στην περίπτωση του Έντουαρντ και της Μπέλλα αλλά
μη το διαβάσεις αν δεν έχεις διαβάσει το Breaking Dawn
- Σπόιλερ:
στην περίπτωση του Τζέηκομπ και της Ρένεσμι δεν μου φαίνεται καθόλου αναγκαστική! Μου φαίνεται μοιραία! Και κάπως έτσι βλέπω και τη σχέση του Έντουαρντ και της Μπέλλα.
Νομίζω πως η Μπέλλα έχει αισθήματα για τον Τζέηκομπ στα πλαίσια της λογικής. Δηλαδή αν ο Τζέηκομπ ήταν ένα συνηθισμένο αγόρι και η Μπέλλα μία συνηθισμένη κοπέλα σε έναν πραγματικό κόσμο ίσως και να μπορούσε να ριζώσει η αγάπη ανάμεσα τους. Αλλά η Μπέλλα δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, η μοίρα την προωρίζει για κάτι ανώτερο. Και από τη στιγμή που συναντά τον Έντουαρντ είναι όλα δεμένα με μία δόση μοίρας και πεπρωμένου. Η αγάπη αυτή ξεπερνά τα όρια του εγκώσμιου οπότε δεν μιλάμε πια για μία συνηθισμένη αγάπη αλλά για μία εξωπραγματική αγάπη!
Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα..... Συμφωνω απολυτα μαζι σου.η αγαπη και η σχεση της Μπελλας με τον Εντουαρντ ξεπερνα τα ορια της φυσιολογικης αγαπης.ειναι κατι πολυ πιο δυνατο,κατι που επισκιαζει οτιδηποτε αλλο,τιποτα δεν μπορει στην ουσια να τους χωρισει. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 10:20 | |
| Εγω πιστευω οτι αυτο με την αποτυπωση ειναι σωστο!Θελει να δειξει οτι οπως και ο Sam,ετσι και η Μπελλα δεν εχει δυνατοτητα επιλογης.Ξερει ηδη πως δεν μπορει να ζησει χωρις τον Edward .Οπως λεει και στη Νεα Σεληνη,ο Τζεικομπ επισκευασε το καθιστικο!Ολο το υπολοιπο σπιτι ειναι ο Edward!Μπορει να υπαρχει καθιστικο χωρις σπιτι?(Ελπιζω να μην το εξηγησα πολυ μεταφορικα!!!!!) | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 11:49 | |
| συμφωνω απολυτως................η αγαπη του Εντουαρτ και της Μπελλα ειναι συμαντικοτερη και απο το οξυγονο που αναπνεει(η μπελλα γιατι ο Εντ δεν χρειαζεται...)....ειναι απαραιτητοι ο ενας στον αλλο......καλα εεεεεεε.Ms Cullen.......τρομερη παρομοιωση!!!!!!!!!που το πετυχες?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 17:07 | |
| Άσε το κορίτσι αυτό είναι πανέξυπνο! Ξες πόσες φορές χθές με τράλανε!!! | |
|
| |
Moonlight Lover New Moon Victim
Ηλικία : 40 Τόπος : Illusion-Paris Αριθμός μηνυμάτων : 210 Registration date : 28/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 18:50 | |
| Λοιπόν, ήρθε η στιγμή να γράψω κι εγώ κάτι σ' αυτό το φόρουμ, και αυτό το κάτι θα είναι η γνώμη μου για την "Έκλειψη" που μόλις χθες βράδυ τελείωσα. Άργησα θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, αλλά ακόμα θα αγνοούσα την ύπαρξή της στα ελληνικά αν δεν είχε την ευγένεια η white queen να μου την στείλει στα ξένα. Και μάλιστα την τελείωσα πολύ πιο γρήγορα από τη "Νέα σελήνη"
Να σας προετοιμάσω ότι δεν είμαι τρομερός φαν των βιβλίων, κι αν πω και κάτι κακό, δε θα είναι από κακία.
Λοιπόν, πρωτίστως έχω να πω πως η γενική άποψη για το βιβλίο είναι καλή. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα 2, νομίζω πως είναι αρκετά καλό και διαβάζεται πιο εύκολα, ειδικά από τη "Νέα Σελήνη" που δεν την άντεχα με τίποτα.
2 επισημάνσεις:
- Στον τομέα σασπένς, περιπέτεια, δράση.... η Στέφενυ με απογοήτευσε τρομερά. Στο πρώτο με υποψίασε, στο δεύτερο με έπεισε και τώρα με επιβεβαίωσε ότι δεν το έχει πολύ το θέμα με τη δράση. Η όλη υπόθεση είναι πολύ άνευρη και μου έβγαλε λίγο το λάδι. Τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι πώς γέμισαν 600 σελίδες με ένα τόσο απλοϊκό θέμα, όπως η ύπαρξη ενός στρατού βρικολάκων.
- Στον τομέα του έρωτα των 2 όμως, για τον οποίο άλλωστε διαβάζω τα βιβλία, μπορώ να πω ότι η Στέφενυ τα πήγε πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Νομίζω πως η αγάπη της Μπέλλα και του Εντουαρντ παρουσιάζεται πολύ πιο γλαφυρά εδώ, παίρνει τις πραγματικές της διαστάσεις και δίνει πραγματικά την εντύπωση μιας αγάπης που μπορεί να αντέξει τα πάντα.
Το κάτι που μου άρεσε είναι επίσης το θέμα με τον Τζέικομπ. Παρόλο που με έχει νευριάσει λίγο αυτό που όλοι θέλουν την Μπέλλα, το προσπερνώ σ' αυτήν την περίπτωση γιατί εδώ ταιριάζουν αληθινά τα παιδιά. Μ' άρεσε αυτή η εξέλιξη της ιστορίας και το πώς η Μπέλλα βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Και μ' άρεσε και ο τρόπος που παρουσιάζεται το δίλημμα της Μπέλλα, που αγαπά τον Τζέικομπ αλλά δεν το ξέρει αρχικά, αλλά που τον νοιάζεται ούτως ή άλλως και δε θέλει να τον πληγώνει.
Ωστόσο με προβλημάτισε το τέλος, η παραδοχή της ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Θεωρώ πως δεν είναι δυνατόν η Μπέλλα να βιώνει μια τέτοια τεράστια αγάπη με τον Έντουαρντ και να μπορεί παράλληλα να είναι ενδόμυχα ερωτευμένη με τον Τζέικομπ. Θέλω να πω, ότι αυτή η εξέλιξη με προβλημάτισε γιατί έθεσε κάπως υπό αμφισβήτιση τον έρωτά της για τον Έντουαρντ. Πιστεύω δλδ ότι το παράκανε λίγο η Στέφενυ με αυτό το θέμα.
Και τέλος, για να χαρεί και η white queen, παραδέχομαι απόλυτα την άψογη συμπεριφορά του Έντουαρντ σε ΟΛΟ το βιβλίο.
(δεν έχω διαβασει τι έχετε γράψει παραπάνω, οπότε συγγνώμη αν ανακυκλώνω μια συζήτηση) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 18:53 | |
| - Moonlight Lover έγραψε:
- Λοιπόν, ήρθε η στιγμή να γράψω κι εγώ κάτι σ' αυτό το φόρουμ, και αυτό το κάτι θα είναι η γνώμη μου για την "Έκλειψη" που μόλις χθες βράδυ τελείωσα. Άργησα θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, αλλά ακόμα θα αγνοούσα την ύπαρξή της στα ελληνικά αν δεν είχε την ευγένεια η white queen να μου την στείλει στα ξένα. Και μάλιστα την τελείωσα πολύ πιο γρήγορα από τη "Νέα σελήνη"
Να σας προετοιμάσω ότι δεν είμαι τρομερός φαν των βιβλίων, κι αν πω και κάτι κακό, δε θα είναι από κακία.
Λοιπόν, πρωτίστως έχω να πω πως η γενική άποψη για το βιβλίο είναι καλή. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα 2, νομίζω πως είναι αρκετά καλό και διαβάζεται πιο εύκολα, ειδικά από τη "Νέα Σελήνη" που δεν την άντεχα με τίποτα.
2 επισημάνσεις:
- Στον τομέα σασπένς, περιπέτεια, δράση.... η Στέφενυ με απογοήτευσε τρομερά. Στο πρώτο με υποψίασε, στο δεύτερο με έπεισε και τώρα με επιβεβαίωσε ότι δεν το έχει πολύ το θέμα με τη δράση. Η όλη υπόθεση είναι πολύ άνευρη και μου έβγαλε λίγο το λάδι. Τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι πώς γέμισαν 600 σελίδες με ένα τόσο απλοϊκό θέμα, όπως η ύπαρξη ενός στρατού βρικολάκων.
- Στον τομέα του έρωτα των 2 όμως, για τον οποίο άλλωστε διαβάζω τα βιβλία, μπορώ να πω ότι η Στέφενυ τα πήγε πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Νομίζω πως η αγάπη της Μπέλλα και του Εντουαρντ παρουσιάζεται πολύ πιο γλαφυρά εδώ, παίρνει τις πραγματικές της διαστάσεις και δίνει πραγματικά την εντύπωση μιας αγάπης που μπορεί να αντέξει τα πάντα.
Το κάτι που μου άρεσε είναι επίσης το θέμα με τον Τζέικομπ. Παρόλο που με έχει νευριάσει λίγο αυτό που όλοι θέλουν την Μπέλλα, το προσπερνώ σ' αυτήν την περίπτωση γιατί εδώ ταιριάζουν αληθινά τα παιδιά. Μ' άρεσε αυτή η εξέλιξη της ιστορίας και το πώς η Μπέλλα βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Και μ' άρεσε και ο τρόπος που παρουσιάζεται το δίλημμα της Μπέλλα, που αγαπά τον Τζέικομπ αλλά δεν το ξέρει αρχικά, αλλά που τον νοιάζεται ούτως ή άλλως και δε θέλει να τον πληγώνει.
Ωστόσο με προβλημάτισε το τέλος, η παραδοχή της ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Θεωρώ πως δεν είναι δυνατόν η Μπέλλα να βιώνει μια τέτοια τεράστια αγάπη με τον Έντουαρντ και να μπορεί παράλληλα να είναι ενδόμυχα ερωτευμένη με τον Τζέικομπ. Θέλω να πω, ότι αυτή η εξέλιξη με προβλημάτισε γιατί έθεσε κάπως υπό αμφισβήτιση τον έρωτά της για τον Έντουαρντ. Πιστεύω δλδ ότι το παράκανε λίγο η Στέφενυ με αυτό το θέμα.
Και τέλος, για να χαρεί και η white queen, παραδέχομαι απόλυτα την άψογη συμπεριφορά του Έντουαρντ σε ΟΛΟ το βιβλίο.
(δεν έχω διαβασει τι έχετε γράψει παραπάνω, οπότε συγγνώμη αν ανακυκλώνω μια συζήτηση) Πώπω, έχεις απόλυτο δίκιο και σε παραδέχομαι.... εγώ στην θέση σου δεν θα έγραφα όλα αυτά γιατί είναι πολύ κουραστικό... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 19:00 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Moonlight Lover έγραψε:
- Λοιπόν, ήρθε η στιγμή να γράψω κι εγώ κάτι σ' αυτό το φόρουμ, και αυτό το κάτι θα είναι η γνώμη μου για την "Έκλειψη" που μόλις χθες βράδυ τελείωσα. Άργησα θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, αλλά ακόμα θα αγνοούσα την ύπαρξή της στα ελληνικά αν δεν είχε την ευγένεια η white queen να μου την στείλει στα ξένα. Και μάλιστα την τελείωσα πολύ πιο γρήγορα από τη "Νέα σελήνη"
2 επισημάνσεις:
(δεν έχω διαβασει τι έχετε γράψει παραπάνω, οπότε συγγνώμη αν ανακυκλώνω μια συζήτηση)
Πώπω, έχεις απόλυτο δίκιο και σε παραδέχομαι.... εγώ στην θέση σου δεν θα έγραφα όλα αυτά γιατί είναι πολύ κουραστικό... εχω μεινει αφωνη...........πραγματικα εχω κοκκινισει απο ντροπη!!!!!!!!! εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τρομερη αναλυση και υποστηριξη των επιχειρηματων σου..... πολυ εμπεπιστατομενη αποψη......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 19:06 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 20:20 | |
| TΕΛΕΙΟ!Εχεις απολυτο δικιο!Αν και διαφωνω με ενα σημειο...Θεωρω οτι το New Moon ειναι πιο ρομαντικο!Στην Νεα Σεληνη φαινεται ποσο χρειαζεται τον Εντουαρντ και αν και λειπει,νιωθεις οτι ειναι εκει κατα καποιον τροπο!Στην Εκλειψη μιλαει ΠΑΝΤΟΥ για τον Τζεικομπ...ειναι σαν να θεωρει τον Εντουαρντ δεδομενο..καπως!Συμφωνειτε? | |
|
| |
Moonlight Lover New Moon Victim
Ηλικία : 40 Τόπος : Illusion-Paris Αριθμός μηνυμάτων : 210 Registration date : 28/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 20:50 | |
| Καλά, θα με κάνετε να ντραπώ κι εγώ πολύ με αυτά που λέτε Μην ακούτε τι λέει η white queen για μένα, κατά βάθος είμαι ντροπαλό παιδί όσον αφορά το ρομαντισμό της "νέας σελήνης" δε θα διαφωνήσω, αλλά όπως και να το κάνουμε, ο χωρισμός είναι δύσκολος και η απουσία του Έντουαρντ, ακόμα κι αν νιώθουμε ότι είναι εκεί, εμποτίζει τόσο πολύ το βιβλίο που το κάνει υπερβολικά μελαγχολικό, ειδικά αν έχεις αντίστοιχα βιώματα. Κι από την άλλη, η Νέα σελήνη έχει και το κακό ότι αυτή η μελαγχολία σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Εγώ για να πω την αλήθεια, αυτό θυμάμαι περισσότερο από όλα. Αδιαφόρησα εντελώς με όσα γίνονται από τότε που η Μπέλλα πέφτει στη θάλασσα. Όσο για το ότι θεωρεί τον Έντουαρντ δεδομένο στο 3ο βιβλίο, εδώ είναι που θα συμφωνήσω απόλυτα. Νιώθεις πραγματικά ότι έχει δέσει το γάιδαρό της και το μόνο που τη νοιάζει είναι το τι θα κάνει με τον Τζέικομπ. Δε λέω, είναι ερωτευμένη (και!) μαζί του, αλλά το παρακάνει και πληγώνει και τον Έντουαρντ. Γι' αυτό μίλησα για άψογη συμπεριφορά του Έντουαρντ, γιατί φέρεται καλύτερα κι από κύριος, δείχνει κατανόηση και υπομονή σε όλα. Και αν παρατηρήσατε, ο Έντουαρντ φοβάται ακόμα σ' αυτό το βιβλίο μήπως χάσει τη Μπέλλα, αλλά δε θυμάμαι κάποιο σημείο όπου η Μπέλλα να ανησυχεί για το αν θα χάσει τον Έντουαρντ. Όλη την ώρα σκέφτεται ότι οι πράξεις της θα τον πληγώσουν και θα τον ανησυχήσουν, αλλά ποτέ δε σκέφτεται ότι αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια τον χωρισμό. (συγχύστηκα πάλι!) | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 22 Απρ 2009 - 21:09 | |
| Το ωραίο είναι ότι ο καθένας που διαβάζει τα βιβλία βγάζει τα δικά του συμπεράσματα και εισπράτει αυτό που κάνει στον ίδιο καλύτερα. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με όσα έγραψες παραπάνω αλλά σε άλλα διαφωνώ όπως είναι λογικό! Και δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να το αναλύσω τώρα καθ' ότι δεν είμαι και στα καλύτερα μου... Αλλά μπορείς να διαβάσεις τα πιο πάνω ποστ μου σχετικά με το θέμα ή αλλιώς μπορείς να περιμένεις για μία τετ α τετ συνάντηση όπου δεν θα σε αφήσω να πάρεις ανάσα! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 23 Απρ 2009 - 1:24 | |
| Εγω θα συμφωνησω με την Whitequeen που συμφωνει σε καποια σημεια και διαφωνει σε αλλα!!! Δεν θα πω πολλα γιατι ξερω οτι η Whitequeen θα στο αναλυσει αψογα το θεμα οταν σε δει απο κοντα οποτε η δικη μου αναλυση ειναι περιττη!!! Το μονο που θα πω ειναι οτι αν καποιος δει την Εκλειψη σαν ενα βιβλιο δρασης τοτε το συμπερασμα που θα βγαλει ειναι οτι ειναι ενα πολυ μετριο βιβλιο συγκριτικα με τα υπολοιπα βιβλια του ειδους!!!Αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν μιλαμε για ενα βιβλιο δρασης αλλα για μια ιστορια αγαπης!!!Δεν ξερω αν θα καταφερω να εξηγησω σωστα αυτο που εχω ακριβως στο μυαλο μου παντως θα προσπαθησω!!Η δραση στο βιβλιο ειναι κατι σαν background στην πλοκη του βιβλιου και οχι ο πυρηνας του!!!Ναι μεν την χρησιμοποιει σαν εργαλειο πλοκης για να αυξησει το ενδιαφερον και την ενταση αλλα αυτο που κυριως ενδιαφερει την συγγραφεα να δειξει τις σχεσεις των ηρωων, τα συναισθηματα τους και την εξελιξη ολων αυτων μεσα σε ολη αυτην την δινη των καταστασεων!!!Σε αυτο το κομματι προσωπικα με επεισε!!!Ισως αν το δεις και εσυ απο αυτην την σκοπια να σε πεισει και εσενα!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 23 Απρ 2009 - 21:11 | |
| αααααααα ρε αλισουλα με κανες και γελασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα να σε........... την ευλογια του Edward να χεις............ πολυ γελιο ολη η σκηνη.........μεχρι ενα σημειο..............μετα εχει κλαμα....... αλλα εκει με τον τζεικ............. | |
|
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 23 Απρ 2009 - 21:56 | |
| Ναι εχεις δικιο!Κ εγω στενοχωρηθηκα εκει!Τωρα δν θυμαμαι αν εκλαψα κιολας!Επισης γελασα κ σ εκεινο τ σημειο π ειπες! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 23 Απρ 2009 - 22:26 | |
| Το πιο αστειο ειναι εκει που δινει μπουνια του κοπρου!Ξεκαρδιστηκα!(μηπως δν παω και πολυ καλα?) | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|