| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 5 Ιουν 2009 - 19:32 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fay1765 στις Σαβ 6 Ιουν 2009 - 10:15, 1 φορά | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 5 Ιουν 2009 - 22:41 | |
| αχ παιδια οσο διαβαζω τα βιβλια τοσο πιο πολυ καταλαβαινω τον τζεικ σημερα τελειωσα την εκλειψη και στη σκηνη - Σπόιλερ:
που ειναι ο τζεικ και η μπελλα στο σπιτι του μετα τη μαχη και του λεει οτι τελικα διαλεγει τον εντ ενω τον αγαπαει εκλαιγα με λυγμους η μπελλα παιδια δεν ειναι κακια απλα ειναι ερωτευμενη και με τους δυο μαρεσει πολυ που το παρομοιαζει με τη σχεση σαμ εμιλυ και λια διοτι ετσι ειναι ειναι αμετακλητα ερωτευμενη με τον εντ (κατι παρομοιο με την αποτυπωση) αλλα αγαπαει και τον τζεικ και με αυτον θα κατεληγε αν ηταν φυσιολογικα τα πραγματα
πραγματικα πιστευω οτι καθως διαβαζω τα βιβλια ωριμαζω και γω ολοι σιγουρα εχετε διαβασει ποστ μου οπου βριζω τον τζεικ και σκυλο τον ανεβαζω κουταβι τον κατεβαζω αλλα νομιζω οτι τωρα τον εχω συμπαθησει σαν χαρακτηρα θα συνεχισω και θα ξαναδιαβασω και το breaking dawn!!!! δε ξερω τι με εχει πιασει και τα ξαναδιαβαζω | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 5 Ιουν 2009 - 22:43 | |
| - angepsi έγραψε:
- αχ παιδια οσο διαβαζω τα βιβλια τοσο πιο πολυ καταλαβαινω τον τζεικ
σημερα τελειωσα την εκλειψη και στη σκηνη
- Σπόιλερ:
που ειναι ο τζεικ και η μπελλα στο σπιτι του μετα τη μαχη και του λεει οτι τελικα διαλεγει τον εντ ενω τον αγαπαει εκλαιγα με λυγμους η μπελλα παιδια δεν ειναι κακια απλα ειναι ερωτευμενη και με τους δυο μαρεσει πολυ που το παρομοιαζει με τη σχεση σαμ εμιλυ και λια διοτι ετσι ειναι ειναι αμετακλητα ερωτευμενη με τον εντ (κατι παρομοιο με την αποτυπωση) αλλα αγαπαει και τον τζεικ και με αυτον θα κατεληγε αν ηταν φυσιολογικα τα πραγματα πραγματικα πιστευω οτι καθως διαβαζω τα βιβλια ωριμαζω και γω ολοι σιγουρα εχετε διαβασει ποστ μου οπου βριζω τον τζεικ και σκυλο τον ανεβαζω κουταβι τον κατεβαζω αλλα νομιζω οτι τωρα τον εχω συμπαθησει σαν χαρακτηρα θα συνεχισω και θα ξαναδιαβασω και το breaking dawn!!!! δε ξερω τι με εχει πιασει και τα ξαναδιαβαζω Αχ...εκείνη η σκηνη.... - Σπόιλερ:
Ποταμι ετρεχαν τα δακρια....ενιωθα τόσο άσχημα και για την Μπελλα αλλα πιο πολυ για τον Τζεικ...
Καλα κανεις και τα διαβαζεις ξανα!Καθε φορα που ξαναδιαβαζω κατι ανακαλυπτω κατι που δεν ειχα συνειδητοποιησει πριν! | |
|
| |
ice#fire New Moon Victim
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 7 Ιουν 2009 - 9:50 | |
| παντα συμπα8ουσα τν τζεικι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 7 Ιουν 2009 - 9:56 | |
| Εγω δεν εχω τελειωσει την εκλειψη ακομα......αλλα μεχρι εκει που εχω διαβασει πριν την μαχη ειμαι....πιστευω οτι απο την στιγμη που της ειπε οτι ειναι ερωτευμενος της "χαλασε" τον κοσμο που ειχε φτιαξει οταν ειναι μαζι του....
Επρεπε να παει στο 3ο βιβλιο για να δουμε το καταρρακτη παλι....!!!!Παλι καλα τετοιο μερος θα πηγαινε χαμενο αν δεν γινοταν μαχη...!!! | |
|
| |
JuStleNe Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 88 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 0:43 | |
| Εγώ πάλι αν και πιστεύω ότι το Breaking Dawn είναι το υπέρτατο βιβλίο απο το TWILIGHT SAGA το αγαπημένο μου είναι η 'Εκλειψη.. Ίσως γιατί επιστρέφει ο Edward και καταλάβαίνεις τον πόνο που ένιωθαν και οι δύο και την ανάγκη να ξαναβρεθούν.. Από την άλλη, έχουμε και τον Jake, τον οποίο πιστεύω ότι όλοι αντιπαθούσαμε αρχικά αλλά μετά από αυτό το βιβλίο πάσχεις κ εσύ μαζί του ρε παιδί μου.. Αδιαμφισβήτητο φαβορί ο Edward ανάμεσα στους βέβαια, δεν χωράει αμφιβολία!!! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 0:51 | |
| - JuStleNe έγραψε:
- Εγώ πάλι αν και πιστεύω ότι το Breaking Dawn είναι το υπέρτατο βιβλίο απο το TWILIGHT SAGA το αγαπημένο μου είναι η 'Εκλειψη.. Ίσως γιατί επιστρέφει ο Edward και καταλάβαίνεις τον πόνο που ένιωθαν και οι δύο και την ανάγκη να ξαναβρεθούν..
Από την άλλη, έχουμε και τον Jake, τον οποίο πιστεύω ότι όλοι αντιπαθούσαμε αρχικά αλλά μετά από αυτό το βιβλίο πάσχεις κ εσύ μαζί του ρε παιδί μου.. Αδιαμφισβήτητο φαβορί ο Edward ανάμεσα στους βέβαια, δεν χωράει αμφιβολία!!! Εγω δεν συμπασχο το σκυλι!!!!!!καλα να παθει!!στεινει παγιδα στη μπελλα!!!!ειναι λειαν επιοικος απαραδεκτος!!!!! κι εμενα μου αρεσει το εκληψη!!!!!!!!το bd δυστηχως θα το διαβασω τον σεπτεμβρη!!!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 1:00 | |
| εμενα στη εκληψη μου εσπασε τα νευρα ο Τζεικομπ, δεν μου αρεσε καθολου γιατι ηταν εγωισττης με την μπελα. Ασεε και με την μπελα σπαστικα, εχει τον ΘΕΟ και ερωτευεται και το σκυλι ελεος.Αυτο δεν της το εχω συγχωρηση ακομα | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 1:07 | |
| - sunrise έγραψε:
- εμενα στη εκληψη μου εσπασε τα νευρα ο Τζεικομπ, δεν μου αρεσε καθολου γιατι ηταν εγωισττης με την μπελα. Ασεε και με την μπελα σπαστικα, εχει τον ΘΕΟ και ερωτευεται και το σκυλι ελεος.Αυτο δεν της το εχω συγχωρηση ακομα
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ synrise μου!!!!!!! ουτε εγω της το συγχωρω!!!!ειναι δυνατον να απατηση τον ΤΕΛΕΙΟ τον Edward με το σκυλι???????!!!!!!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
JuStleNe Twilight Human
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 18:50 | |
| - dolores!! έγραψε:
- JuStleNe έγραψε:
- Εγώ πάλι αν και πιστεύω ότι το Breaking Dawn είναι το υπέρτατο βιβλίο απο το TWILIGHT SAGA το αγαπημένο μου είναι η 'Εκλειψη.. Ίσως γιατί επιστρέφει ο Edward και καταλάβαίνεις τον πόνο που ένιωθαν και οι δύο και την ανάγκη να ξαναβρεθούν..
Από την άλλη, έχουμε και τον Jake, τον οποίο πιστεύω ότι όλοι αντιπαθούσαμε αρχικά αλλά μετά από αυτό το βιβλίο πάσχεις κ εσύ μαζί του ρε παιδί μου.. Αδιαμφισβήτητο φαβορί ο Edward ανάμεσα στους βέβαια, δεν χωράει αμφιβολία!!! Εγω δεν συμπασχο το σκυλι!!!!!!καλα να παθει!!στεινει παγιδα στη μπελλα!!!!ειναι λειαν επιοικος απαραδεκτος!!!!! κι εμενα μου αρεσει το εκληψη!!!!!!!!το bd δυστηχως θα το διαβασω τον σεπτεμβρη!!!!! Όντως η αλήθεια είναι ότι γίνεται υπερβολικά πιεστικός και όντως είναι εκνευριστικός ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κερδίσει την Bella, αλλά στην τελική όλοι οι ερωτευμένοι έτσι κάνουν για να κερδίσουν αυτόν που θέλουν.. Όταν είσαι ερωτευμένος απλά δεν υπολογίζεις τίποτα, όπως για παράδειγμα η Bella που "θυσίασε" την ίδια της την ζωή για τον Edward!! ¨οπως και να' χει παιδιά μη βαράτε, κ εγω team Edward είμαι.. αχαχαχα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 18:55 | |
| - JuStleNe έγραψε:
- dolores!! έγραψε:
- JuStleNe έγραψε:
Από την άλλη, έχουμε και τον Jake, τον οποίο πιστεύω ότι όλοι αντιπαθούσαμε αρχικά αλλά μετά από αυτό το βιβλίο πάσχεις κ εσύ μαζί του ρε παιδί μου.. Αδιαμφισβήτητο φαβορί ο Edward ανάμεσα στους βέβαια, δεν χωράει αμφιβολία!!! Εγω δεν συμπασχο το σκυλι!!!!!!καλα να παθει!!στεινει παγιδα στη μπελλα!!!!ειναι λειαν επιοικος απαραδεκτος!!!!! κι εμενα μου αρεσει το εκληψη!!!!!!!!το bd δυστηχως θα το διαβασω τον σεπτεμβρη!!!!! Όντως η αλήθεια είναι ότι γίνεται υπερβολικά πιεστικός και όντως είναι εκνευριστικός ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κερδίσει την Bella, αλλά στην τελική όλοι οι ερωτευμένοι έτσι κάνουν για να κερδίσουν αυτόν που θέλουν.. Όταν είσαι ερωτευμένος απλά δεν υπολογίζεις τίποτα, όπως για παράδειγμα η Bella που "θυσίασε" την ίδια της την ζωή για τον Edward!! ¨οπως και να' χει παιδιά μη βαράτε, κ εγω team Edward είμαι.. αχαχαχα!! αλλο να θυσιασεις τη ζωη σου γι αυτον που αγαπας κι αλλο να προσπαθεις να ερδισεις καποιον με ψεμματα!!!!!! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 19:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 19:46 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 19:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 19:54 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 19:56 | |
| - dolores!! έγραψε:
- Alexadruby the vampire έγραψε:
- dolores!! έγραψε:
- JuStleNe έγραψε:
- dolores!! έγραψε:
- JuStleNe έγραψε:
Από την άλλη, έχουμε και τον Jake, τον οποίο πιστεύω ότι όλοι αντιπαθούσαμε αρχικά αλλά μετά από αυτό το βιβλίο πάσχεις κ εσύ μαζί του ρε παιδί μου.. Αδιαμφισβήτητο φαβορί ο Edward ανάμεσα στους βέβαια, δεν χωράει αμφιβολία!!! Εγω δεν συμπασχο το σκυλι!!!!!!καλα να παθει!!στεινει παγιδα στη μπελλα!!!!ειναι λειαν επιοικος απαραδεκτος!!!!! κι εμενα μου αρεσει το εκληψη!!!!!!!!το bd δυστηχως θα το διαβασω τον σεπτεμβρη!!!!! Όντως η αλήθεια είναι ότι γίνεται υπερβολικά πιεστικός και όντως είναι εκνευριστικός ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κερδίσει την Bella, αλλά στην τελική όλοι οι ερωτευμένοι έτσι κάνουν για να κερδίσουν αυτόν που θέλουν.. Όταν είσαι ερωτευμένος απλά δεν υπολογίζεις τίποτα, όπως για παράδειγμα η Bella που "θυσίασε" την ίδια της την ζωή για τον Edward!! ¨οπως και να' χει παιδιά μη βαράτε, κ εγω team Edward είμαι.. αχαχαχα!! αλλο να θυσιασεις τη ζωη σου γι αυτον που αγαπας κι αλλο να προσπαθεις να ερδισεις καποιον με ψεμματα!!!!!! Θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου Senna... Ο Τζεικ το μονο που κανει ειναι να το παιζει συναιχεια το θυμα μπροστα στην Μπελλα για να την κανει να τον προσεξει... Ειδικα στην Εκληψη δεν ξερω ουτε και εγω ποσες φορες μου ηρθε να τον σκοτωσω... Ειδικα τοτε στο σχολειο που σκευτεται πως ηταν η Μπελλα οταν εφυγε ο Εντουαρτ και τον βασανιζει τον κακομοιρο τον Εντουαρτ... Ντρορη του!!!! αλλα και η μπελλα ειχε κανει μεγαλη βλακεια!!!!!τοτε...με το φιλι εννοω!!!! Η αληθεια ειναι πως ολοι φταινε!!!Ετσι πιστευω!!!Και ο Εντουαρντ γιατι βρε παιδι μου,μην την αφηνεις και λασκα ,και η Μπελλα γιατι δεν καταλαβαινε οτι ειναι ερωτευμενη και με τον Τζεικ και ο Τζεικ που ηταν τοσο εκνευριστικος και εριστικος και επεμενε,ενω θα παντρευοταν τον αλλο!!!Η Μπελλα συγχωρειται πιστευω που δεν καταλαβε οτι ηταν ερωτευμενη με τον Τζεικ(και μονο για αυτο!!!)επειδη την πρωτη φορα που ερωτευτηκε,ηταν τοσο δυνατο που δεν μπορουσε να καταλαβει αλλο ειδος ερωτα,σαν αυτο για τον Τζεικ!!!Τον λιγοτερο εντονο!!!Συμφωνειτε??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 20:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 20:20 | |
| | |
|
| |
anastacia9280 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Lamia Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 21:18 | |
| Εγω πιστευω πως πιο πολυ φταιει τ χαζο σκυλι τν Μπελλα την δικαιολογω ως ενα σημειο αλλα φταιει και αυτη!!!!Κ ο Εντουαρτ φταιει ελαχιστα γιατι αγαπαει τη Μπελλα τοσο πολυ που δεν θα της στερουσε τ συντροφια του σκυλου απο τη στιγμη που τν ηθελε κοντα της!!!!Ειδικα επειδη ο Εντ ειχε τυψεις για αυτο που εγινε στη Νεα Σεληνη κ το σκυλη εσωσε τη Μπελλα οσο αυτος ελειπε!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 21:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 21:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 13 Ιουν 2009 - 21:37 | |
| | |
|
| |
JuStleNe Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 14 Ιουν 2009 - 23:56 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- dolores!! έγραψε:
- Alexadruby the vampire έγραψε:
- dolores!! έγραψε:
- JuStleNe έγραψε:
- dolores!! έγραψε:
- JuStleNe έγραψε:
Από την άλλη, έχουμε και τον Jake, τον οποίο πιστεύω ότι όλοι αντιπαθούσαμε αρχικά αλλά μετά από αυτό το βιβλίο πάσχεις κ εσύ μαζί του ρε παιδί μου.. Αδιαμφισβήτητο φαβορί ο Edward ανάμεσα στους βέβαια, δεν χωράει αμφιβολία!!! Εγω δεν συμπασχο το σκυλι!!!!!!καλα να παθει!!στεινει παγιδα στη μπελλα!!!!ειναι λειαν επιοικος απαραδεκτος!!!!! κι εμενα μου αρεσει το εκληψη!!!!!!!!το bd δυστηχως θα το διαβασω τον σεπτεμβρη!!!!! Όντως η αλήθεια είναι ότι γίνεται υπερβολικά πιεστικός και όντως είναι εκνευριστικός ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κερδίσει την Bella, αλλά στην τελική όλοι οι ερωτευμένοι έτσι κάνουν για να κερδίσουν αυτόν που θέλουν.. Όταν είσαι ερωτευμένος απλά δεν υπολογίζεις τίποτα, όπως για παράδειγμα η Bella που "θυσίασε" την ίδια της την ζωή για τον Edward!! ¨οπως και να' χει παιδιά μη βαράτε, κ εγω team Edward είμαι.. αχαχαχα!! αλλο να θυσιασεις τη ζωη σου γι αυτον που αγαπας κι αλλο να προσπαθεις να ερδισεις καποιον με ψεμματα!!!!!! Θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου Senna... Ο Τζεικ το μονο που κανει ειναι να το παιζει συναιχεια το θυμα μπροστα στην Μπελλα για να την κανει να τον προσεξει... Ειδικα στην Εκληψη δεν ξερω ουτε και εγω ποσες φορες μου ηρθε να τον σκοτωσω... Ειδικα τοτε στο σχολειο που σκευτεται πως ηταν η Μπελλα οταν εφυγε ο Εντουαρτ και τον βασανιζει τον κακομοιρο τον Εντουαρτ... Ντρορη του!!!! αλλα και η μπελλα ειχε κανει μεγαλη βλακεια!!!!!τοτε...με το φιλι εννοω!!!! Η αληθεια ειναι πως ολοι φταινε!!!Ετσι πιστευω!!!Και ο Εντουαρντ γιατι βρε παιδι μου,μην την αφηνεις και λασκα ,και η Μπελλα γιατι δεν καταλαβαινε οτι ειναι ερωτευμενη και με τον Τζεικ και ο Τζεικ που ηταν τοσο εκνευριστικος και εριστικος και επεμενε,ενω θα παντρευοταν τον αλλο!!!Η Μπελλα συγχωρειται πιστευω που δεν καταλαβε οτι ηταν ερωτευμενη με τον Τζεικ(και μονο για αυτο!!!)επειδη την πρωτη φορα που ερωτευτηκε,ηταν τοσο δυνατο που δεν μπορουσε να καταλαβει αλλο ειδος ερωτα,σαν αυτο για τον Τζεικ!!!Τον λιγοτερο εντονο!!!Συμφωνειτε??? Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!! Έχεις απόλυτο δίκιο.. είναι απλά τρεις υπάρξεις ερωτευμένες ο ένας με τον άλλο με διαφορετικό τρόπο.. Από εκεί και πέρα έται που μπλέκονται τα πράγματα από ένα σημείο και έπειτα φταινε όλοι κατα κάποιον τρόπο!! Εμένα ο Τζεικ με εκνεύρισε απίστευτα όταν την πίεσε να τον φιλήσει, βασικά την ανάγκασε.. αλλά και ο Εντουαρντ όπως πολύ σωστά το έθεσες την είχε πολύ λάσκα και ήξερε από ΄πρώτο χέρι τι είχε στο μυαλό του ο Τζεικ.. Παρ'όλα αυτά εννοείται ότι ο "Edward Rocks!!!" | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|