Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης

Πήγαινε κάτω 
    +158
    breathless
    bReakDowN-Mark
    panagiota
    kati
    sandy forever
    Kornilia PattinsonCullen
    Bitten Pillows
    i love edward 2
    aretoula
    Edwardinos Cullen
    pegulini
    demi cullen
    margaret
    sisaki
    ed<3
    izzy cullen
    $ofi@ + Edward
    sandra21
    phantom
    elsaki
    lia
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Vera
    despina aek
    Bella Cullen12
    MyrtoCullen
    evac
    silver
    pretty witch
    JuliaCullen
    dimitroula-robsessed
    Lizzy Cullen
    Vanora
    vikaki21
    ma.do
    pink
    maria23
    lykofotaki
    marialouiza
    Rob+MJ4ever!!
    Vampi
    roberta
    VLaSia =)
    kristen(a)
    RafaelaVolturi
    evaki
    d@n@e twilight!
    Dr_Rena_Hale
    Vasoula1997
    T-NM-E-BD
    I'm_not _dead
    dani
    niki
    ntinaki
    Morena
    evi
    crazy
    team edward
    volturi girl
    twilightFOREVER
    christi_twilight
    Renée
    bluesea
    Mrs.Cullen
    ViolettaCullen18
    dreamofedward
    Nemesis Of Bellin
    silenceprincess
    Fotis333
    an8i
    Odelle
    edward_bella
    thomi
    Filio
    SpunK RansoM
    Georgia P. C
    twilightaholic#1
    kanty
    ~Rob-Patty~
    M@rIa
    maro
    robsten
    olympia-Mikel-Robert
    Fallen Angel
    anastacia9280
    dolores!!
    JuStleNe
    hiddenfantasy
    ice#fire
    Fay1765
    twilightaholic#
    edward_20
    !~Twilighter~!
    didi
    Zafrina
    Black Rose
    RobertForLife
    Moonlight Lover
    Ms Cullen
    @Dark_Lord@
    sunrise
    mariebella
    sparco
    ΕΡΗ
    xrisa_twilight
    BELLA MARIE
    anthian9
    MIKAELLA
    Mrs Alice
    BELLA22
    emma cullen pattinson
    bedward__
    .::Ελευθερία::.
    katia_vika
    ioannaki-twilightaddicted
    Isabella21
    twilight_ec
    xristinaki
    MiSs-->NtOuF*
    MagicViolin
    April
    ev@ki92
    kalkat
    Morticia
    Rozmari
    Vasiliki_Luvs_Vampires
    magic princess
    Rose
    ev@ki
    Princess
    touli
    Darkbella
    edward's victim
    Ειrιnι
    twilightergirl
    Alexadruby the vampire
    Kikitsa_twilight
    maraki-twilightholic
    angepsi
    chris-cullen
    Irenaki
    hobo
    Raven
    LizCullen
    annabell
    vantela
    SilverMusk
    jate
    emerald eyes
    Rozali87
    nasiatheslayer
    Amalia
    scarlet rose
    Neri
    Gωgω-Twilighter
    nessie
    DanaeCullen
    WhiteQueen
    162 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    JuStleNe
    Twilight Human
    Twilight Human
    JuStleNe

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 88
    Registration date : 02/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 0:00

dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    Εγώ πάλι αν και πιστεύω ότι το Breaking Dawn είναι το υπέρτατο βιβλίο απο το TWILIGHT SAGA το αγαπημένο μου είναι η 'Εκλειψη.. Ίσως γιατί επιστρέφει ο Edward και καταλάβαίνεις τον πόνο που ένιωθαν και οι δύο και την ανάγκη να ξαναβρεθούν..
    Από την άλλη, έχουμε και τον Jake, τον οποίο πιστεύω ότι όλοι αντιπαθούσαμε αρχικά αλλά μετά από αυτό το βιβλίο πάσχεις κ εσύ μαζί του ρε παιδί μου..
    Αδιαμφισβήτητο φαβορί ο Edward ανάμεσα στους βέβαια, δεν χωράει αμφιβολία!!!
    Εγω δεν συμπασχο το σκυλι!!!!!!καλα να παθει!!στεινει παγιδα στη μπελλα!!!!ειναι λειαν επιοικος απαραδεκτος!!!!! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260 κι εμενα μου αρεσει το εκληψη!!!!!!!!το bd δυστηχως θα το διαβασω τον σεπτεμβρη!!!!!
    Όντως η αλήθεια είναι ότι γίνεται υπερβολικά πιεστικός και όντως είναι εκνευριστικός ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κερδίσει την Bella, αλλά στην τελική όλοι οι ερωτευμένοι έτσι κάνουν για να κερδίσουν αυτόν που θέλουν.. Όταν είσαι ερωτευμένος απλά δεν υπολογίζεις τίποτα, όπως για παράδειγμα η Bella που "θυσίασε" την ίδια της την ζωή για τον Edward!! ¨οπως και να' χει παιδιά μη βαράτε, κ εγω team Edward είμαι.. αχαχαχα!!
    αλλο να θυσιασεις τη ζωη σου γι αυτον που αγαπας κι αλλο να προσπαθεις να ερδισεις καποιον με ψεμματα!!!!!!
    ΄
    Επειδή έχω φάει σκάλωμα τώρα, ειλικρινά δεν 8υμάμαιό Τζεικ αν λέει ποτέ ψέματα στην Μπέλλα.. Ισα-ισα που η Μπέλλα όποτε θέλει να μάθει την αλήθεια και νιώθει ότι ο Εντουραντ κάτι τησ κρύβει απευθύνεται στον Τζεικ γιατί ξέρει ότι δεν τησ κρύβει ποτέ τίποτα.... Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 392357 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 921765
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2245
    Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 0:05

JuStleNe έγραψε:
    dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    Εγώ πάλι αν και πιστεύω ότι το Breaking Dawn είναι το υπέρτατο βιβλίο απο το TWILIGHT SAGA το αγαπημένο μου είναι η 'Εκλειψη.. Ίσως γιατί επιστρέφει ο Edward και καταλάβαίνεις τον πόνο που ένιωθαν και οι δύο και την ανάγκη να ξαναβρεθούν..
    Από την άλλη, έχουμε και τον Jake, τον οποίο πιστεύω ότι όλοι αντιπαθούσαμε αρχικά αλλά μετά από αυτό το βιβλίο πάσχεις κ εσύ μαζί του ρε παιδί μου..
    Εγω δεν συμπασχο το σκυλι!!!!!!καλα να παθει!!στεινει παγιδα στη μπελλα!!!!ειναι λειαν επιοικος απαραδεκτος!!!!! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260 κι εμενα μου αρεσει το εκληψη!!!!!!!!το bd δυστηχως θα το διαβασω τον σεπτεμβρη!!!!!
    Όντως η αλήθεια είναι ότι γίνεται υπερβολικά πιεστικός και όντως είναι εκνευριστικός ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να κερδίσει την Bella, αλλά στην τελική όλοι οι ερωτευμένοι έτσι κάνουν για να κερδίσουν αυτόν που θέλουν.. Όταν είσαι ερωτευμένος απλά δεν υπολογίζεις τίποτα, όπως για παράδειγμα η Bella που "θυσίασε" την ίδια της την ζωή για τον Edward!! ¨οπως και να' χει παιδιά μη βαράτε, κ εγω team Edward είμαι.. αχαχαχα!!
    αλλο να θυσιασεις τη ζωη σου γι αυτον που αγαπας κι αλλο να προσπαθεις να ερδισεις καποιον με ψεμματα!!!!!!
    ΄
    Επειδή έχω φάει σκάλωμα τώρα, ειλικρινά δεν 8υμάμαιό Τζεικ αν λέει ποτέ ψέματα στην Μπέλλα.. Ισα-ισα που η Μπέλλα όποτε θέλει να μάθει την αλήθεια και νιώθει ότι ο Εντουραντ κάτι τησ κρύβει απευθύνεται στον Τζεικ γιατί ξέρει ότι δεν τησ κρύβει ποτέ τίποτα.... Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 392357 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 921765
    εκει που ο τζεικ της ειπε ψεμματα οτι θα παει να πεθανει και τον φιλησε???!!!ο εντουαρντ το κανει για να την προστατεψει!!!! Sad
    anastacia9280
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    anastacia9280

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Lamia
    Αριθμός μηνυμάτων : 189
    Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 0:08

JuStleNe έγραψε:
    dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    ΄
    Ο Εντ κρυβει σπανια μερικα πραγματα απο τη Μπελλα κ αυτο γιατι τν αγαπαει τοσο πολυ κ 8ελει να τν προστατευσει ενω αντιθετα ο σκυλος ειναι τοσο εγωιστης που δν σκεφτεται τ καλο τς Μπελλα κ τς τ λεει ολα αδιαφορωντας για τς συνεπειες!!!!! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260
    dolores!!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    dolores!!

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 2245
    Registration date : 03/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 0:15

anastacia9280 έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    ΄
    Ο Εντ κρυβει σπανια μερικα πραγματα απο τη Μπελλα κ αυτο γιατι τν αγαπαει τοσο πολυ κ 8ελει να τν προστατευσει ενω αντιθετα ο σκυλος ειναι τοσο εγωιστης που δν σκεφτεται τ καλο τς Μπελλα κ τς τ λεει ολα αδιαφορωντας για τς συνεπειες!!!!! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260
    πες τα χρυσοστομη!!!!!!!το μπασταρδοσκυλο την παγηδευσε πρεπει να σας ξαναθημησω!!!αυτο λεγεται ψυχολογικος εκβιασμος!!!!! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 490517 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 490517
    Fallen Angel
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος
    Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 310
    Registration date : 20/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 0:46

dolores!! έγραψε:
    anastacia9280 έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    dolores!! έγραψε:
    JuStleNe έγραψε:
    ΄

πες τα χρυσοστομη!!!!!!!το μπασταρδοσκυλο την παγηδευσε πρεπει να σας ξαναθημησω!!!αυτο λεγεται ψυχολογικος εκβιασμος!!!!! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 490517 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 490517

και εγω μαζι σας κοριτσια...!!!δεν γινετε αυτη η συμπεριφορα απο τον jake...!!ο μονος τροπος για να του δωσει η Bella ενα φιλι ηταν να την κοροιδεψει...!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.... Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 474260
    τωρα πως ο edward καταφερε και κρατησε την ψυχραινια του δεν μπορω να το καταλαβω....ασε που στο τελος εκει που ηταν στο σπιτι της μετα αφου ειπε στον jake οτι δεν μπορει να ειναι μαζι που ε edward της ειπε οτι δεν τον νοιαζει αρκει να ειναι ευτιχισμενη....οχι πειτε μου πως το εκανε....ποση δυναμη χρειαζετε αυτο το πραγμα....!!!μονο αυτος θα μπορουσε να το κανει...!!! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 21223 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 21223 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 21223
    Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Kefalonia
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 10:15

Ναι,αλλα γνωριζε οτι φταιει και αυτος και απολογιοταν,για αυτο και εκανε την Μπελλα να νιωθει μεγαλυτερες τυψεις που τον θεωρουσε τελειο και πως δεν φταιει!!!Ηθελε δυναμη αν νομζεις οτι δεν φταις,αλλα αυτος νομιζε οτι φταιει,οποτε...
    JuStleNe
    Twilight Human
    Twilight Human
    JuStleNe

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 11:05

Εγώ πάλι, παρότι είμαι φανατική team Edward, θεωρώ ότι και ο Jake, μπορεί να είναι ότι είναι, και καταπιεστικός και εκνευριστικός και ψεύτης, αλλά στάθηκε στην Μπέλλα σε μια πολλή δύσκολη στιγμή (μετά τον χωρισμό της με τον Edward) όταν είχε ανάγκη από κάποιον και ήταν μόνη της.. Και της στάθηκε μέχρι το τέλος και πολέμησε για εκείνη.. ¨οτι κ αν είναι ο Jake κ όσα λάθη και αν έκανε αυτό του το αναγνωρίζω..
    Κ ας ήταν άλλα τα κίνητρα του, το αποτέλεσμα είναι ότι της στάθηκε..
    Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 11:08

Ναι,της σταθηκε αλλα το εκμεταλλευεται ο κοπρος!!
    JuStleNe
    Twilight Human
    Twilight Human
    JuStleNe

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 11:12

Ms Cullen έγραψε:
    Ναι,της σταθηκε αλλα το εκμεταλλευεται ο κοπρος!!

axaxaxa!! ΣΥΜΦΩΝΩ!!
    ΕΡΗ
    The Volturi
    ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
    Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 12:34

κοριτσια μου διαβασα τα πιο πανω σχολια σας και εγω θα διαφωνησω λιγο.το θεμα της εκλειψης με ειχε απασχολησει αρκετα.αλλα οσο περισσοτερο το διαβαζω τοσο καλυτερα και διαφορετικα αντιλαμβανομαι καποια πραγματα.καταρχας η εκλειψη ειναι το βιβλιο στο οποιο τα πραγματα αρχιζουν να περνουν το δρομο τους και ο καθενας βρισκεται πια αντιμετωπος με τις πραξεις του και τις συνεπειες αυτων.τωρα οσον αφορα το Τζεικ (ξερω οτι οι περισσοτερες θα τσιριξετε)αλλα εγω σε αυτο το βιβλιο τον καταλαβαινω καλυτερα.ειναι ερωτευμενος και προσπαθει να διεκδικησει το κοριτσι που αγαπαει.δεν φταιει αυτος που ο αντιπαλος του ειναι ενα θεικο πλασμα οπως ο Εντ.μετα μην ξεχναμε οτι η Μπελλα ηταν αυτην που πηγε και τον βρηκε στην Νεα Σεληνη.αυτη στηριχθηκε πανω του και του εδωσε θαρρος για να αρχισουν αυτα τα συναισθηματα να αναπτυσονται.τον ειχε αναγκη και κατα καποιο τροπο τον εκμεταλευτηκε κιολας για να στηριχθει στα ποδια της.το παραδεχθηκε και η ιδια αλλωστε.αυτος ηταν διπλα της καθε στιγμη,την εκανε παλι ανθρωπο και της εσωσε την ζωη.τωρα οσον αφορα τα λαθη που κανει ειναι λογικο αν σκεφτουμε την ηλικια του.ειναι μολις 17.ο Εντ μας ομως ειναι 100.ειναι μεγαλη η διαφορα ηλικιας και ακομα πιο μεγαλη η διαφορα εμπειριας που εχουν.βλεπουν τελειως διαφορετικα καποια πραγματα και αυτο ειναι το λογικο.σκεφτητε τον εαυτο σας.αλλιως βλεπατε τα πραγματα στα 10 αλλιως στα 17 αλλιως θα τα δουμε στα 30 και οσο μεγαλωνουμε τοσο θα αλλαζει και ο τροπος σκεψης μας.αυτη ειναι και η βασικη διαδρομη του ανθρωπου.οριμαζουμε οχι μονο στο σωμα αλλα και στο μυαλο.σε αυτο λοιπον νομιζω οτι οφειλεται και η διαφορα στο οτι ο Τζεικ της λεει τα παντα ενω ο Εντ οχι.δεν το κανει απο εγωισμο απλα λογο ηλικιας αντιλαμβανονται διαφορετικα τα πραγματα.μετα ο Εντ γνωριζει πολυ καλα οτι εχει και αυτος καποιο μεριδιο ευθυνης για αυτο και δεν ξεσπα.τωρα οσον αφορα την αγαπη του Εντ μας δεν υπαρχει συγκριση γιατι δεν ειναι ανθρωπος οποτε δεν μιλαμε και για μια ανθρωπινη αγαπη αλλα για μια μεγαλειωδες αγαπη.ειναι ανωτερα πλασματα αρα μιλαμε και για μια ανωτερου ειδους αγαπης!οταν συμβαινει μια αλλαγη σε αυτους ειναι μονιμη.δεν υπαρχει ουτε επιστροφη ουτε σκαμπανεβασματα.οπως συνεβη με τον Καρλαιλκαι την εσμι.οπως η Αλις με τον Τζασπερ και οπως η Ροζαλι με τον Εμετ ετσι συνεβη και απο την μερια του Εντ με την Μπελλα.αυτο μπορουν να το καταλαβουν καλυτερα τα ατομα που εχουν διαβασει την Χαραυγη.
    Σπόιλερ:
    Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 13:27

ΕΡΗ έγραψε:
    κοριτσια μου διαβασα τα πιο πανω σχολια σας και εγω θα διαφωνησω λιγο.το θεμα της εκλειψης με ειχε απασχολησει αρκετα.αλλα οσο περισσοτερο το διαβαζω τοσο καλυτερα και διαφορετικα αντιλαμβανομαι καποια πραγματα.καταρχας η εκλειψη ειναι το βιβλιο στο οποιο τα πραγματα αρχιζουν να περνουν το δρομο τους και ο καθενας βρισκεται πια αντιμετωπος με τις πραξεις του και τις συνεπειες αυτων.τωρα οσον αφορα το Τζεικ (ξερω οτι οι περισσοτερες θα τσιριξετε)αλλα εγω σε αυτο το βιβλιο τον καταλαβαινω καλυτερα.ειναι ερωτευμενος και προσπαθει να διεκδικησει το κοριτσι που αγαπαει.δεν φταιει αυτος που ο αντιπαλος του ειναι ενα θεικο πλασμα οπως ο Εντ.μετα μην ξεχναμε οτι η Μπελλα ηταν αυτην που πηγε και τον βρηκε στην Νεα Σεληνη.αυτη στηριχθηκε πανω του και του εδωσε θαρρος για να αρχισουν αυτα τα συναισθηματα να αναπτυσονται.τον ειχε αναγκη και κατα καποιο τροπο τον εκμεταλευτηκε κιολας για να στηριχθει στα ποδια της.το παραδεχθηκε και η ιδια αλλωστε.αυτος ηταν διπλα της καθε στιγμη,την εκανε παλι ανθρωπο και της εσωσε την ζωη.τωρα οσον αφορα τα λαθη που κανει ειναι λογικο αν σκεφτουμε την ηλικια του.ειναι μολις 17.ο Εντ μας ομως ειναι 100.ειναι μεγαλη η διαφορα ηλικιας και ακομα πιο μεγαλη η διαφορα εμπειριας που εχουν.βλεπουν τελειως διαφορετικα καποια πραγματα και αυτο ειναι το λογικο.σκεφτητε τον εαυτο σας.αλλιως βλεπατε τα πραγματα στα 10 αλλιως στα 17 αλλιως θα τα δουμε στα 30 και οσο μεγαλωνουμε τοσο θα αλλαζει και ο τροπος σκεψης μας.αυτη ειναι και η βασικη διαδρομη του ανθρωπου.οριμαζουμε οχι μονο στο σωμα αλλα και στο μυαλο.σε αυτο λοιπον νομιζω οτι οφειλεται και η διαφορα στο οτι ο Τζεικ της λεει τα παντα ενω ο Εντ οχι.δεν το κανει απο εγωισμο απλα λογο ηλικιας αντιλαμβανονται διαφορετικα τα πραγματα.μετα ο Εντ γνωριζει πολυ καλα οτι εχει και αυτος καποιο μεριδιο ευθυνης για αυτο και δεν ξεσπα.τωρα οσον αφορα την αγαπη του Εντ μας δεν υπαρχει συγκριση γιατι δεν ειναι ανθρωπος οποτε δεν μιλαμε και για μια ανθρωπινη αγαπη αλλα για μια μεγαλειωδες αγαπη.ειναι ανωτερα πλασματα αρα μιλαμε και για μια ανωτερου ειδους αγαπης!οταν συμβαινει μια αλλαγη σε αυτους ειναι μονιμη.δεν υπαρχει ουτε επιστροφη ουτε σκαμπανεβασματα.οπως συνεβη με τον Καρλαιλκαι την εσμι.οπως η Αλις με τον Τζασπερ και οπως η Ροζαλι με τον Εμετ ετσι συνεβη και απο την μερια του Εντ με την Μπελλα.αυτο μπορουν να το καταλαβουν καλυτερα τα ατομα που εχουν διαβασει την Χαραυγη.
    Σπόιλερ:
    Ερη μου,ουαου!!!Συμφωνω απολυτα(τα ιδια περιπου ειχα πει και εγω)και πραγματι,η Εκλειψη ηταν ενα βιβλιο οπου ολα επαιρναν το δρομο τους! Smile
    JuStleNe
    Twilight Human
    Twilight Human
    JuStleNe

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 13:35

ΕΡΗ έγραψε:
    Σπόιλερ:

Θεέ μου!! Είσαι απίστευτη.. Είσαι μέσα στο μυαλό μου!! Αυτά λέω κ εγώ σε τόσα ποστ!! αχαχαχα!!
    Όσο και να αγάπαμε τον Έντουαρντ δυστυχώς στην Έκλειψη και όπως πολύ σωστά είπες στην Χαραυγή, αλλάζει όλη η ιστορία με το θέμα του Τζεικ.. Εγώ εκεί τον συμπάθησα.. Είναι ερωτευμένος και ουσιαστικά δεν βλέπει μπροστά του.. Βοήθησε την Μπέλλα απίστευτα, όταν εκείνη χρειαζόταν κάποιον δίπλα της, την δύσκολη στιγμή του χωρισμού τηε με τον Έντουαρτ..
    Ξεκίνησε ως φίλος της, αλλά λόγω του νεαρού τησ ηλικίας του την ερωτεύτηκε.. Δεν θέλει και πολύ!!
    Πάντως, μπράβο, εξέφρασες ακριβώς ότι είχα στο μυαλό μου!! ΕΥΓΕ!! χεχεχε!!! lol!
    Fallen Angel
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 17:12

εγω παλι θα ηθελα να διαφωνισω λιγο...!!!υποτιθετε οτι αγαπαει τον Edward οσο τιποτα στη ζωη της...!!!και οταν την αφησε βεβαια αυτη καλα θα εκανε να εβρισκε καποιον αλλον αλλα οταν αγαπας καποιον τοσο πολυ δεν νομιζω οτι μπορεις να τον προσπερασεις τοσο ευκολα και να πας παρακατω...!!!απο την αλλη ο Τζεικ (για εμενα παντα) εκμεταλευτικε λιγο την κατασταση της Bella και βρηκε την ευκαιρια να κανει το βημα που ηθελε απο το πρωτο βιβλιο κιολας αν θυμαμαι καλα...!!!ουτε αυτο που εκανε ο Edward ηταν σωστο...το μονο ομως που ηθελε ηταν να την "σωσει..." τωρα αυτο πως θα το καταφερνε δεν μπορω να καταλαβω...ναι ισχυει αυτο που λεει η Ερη οτι αλλες ηλικιες αλλος τροπος σκεψης...για αυτο και ο Edward εκανε πισω και την αφησε για να δει ποσο και αν μπορει μακρια της...!!!
    τωρα επειδη δεν εχω διαβασει ακομα την χαραυγη δεν μπορω να ειμαι και απολυτηα σε αυτα που λεω...!!αν ειμασταν στη θεση της καμια δεν ξερουμε πως θα αντιδρουσε...οποτε οτι και αν πουμε...μονο αν βρεθουμε σε αυτη την κατασταση θα καταλαβουμε γιατι εγινε οτι εγινε...!!!
    ΕΡΗ
    The Volturi
    ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 17:43

E+B=L έγραψε:
    εγω παλι θα ηθελα να διαφωνισω λιγο...!!!υποτιθετε οτι αγαπαει τον Edward οσο τιποτα στη ζωη της...!!!και οταν την αφησε βεβαια αυτη καλα θα εκανε να εβρισκε καποιον αλλον αλλα οταν αγαπας καποιον τοσο πολυ δεν νομιζω οτι μπορεις να τον προσπερασεις τοσο ευκολα και να πας παρακατω...!!!απο την αλλη ο Τζεικ (για εμενα παντα) εκμεταλευτικε λιγο την κατασταση της Bella και βρηκε την ευκαιρια να κανει το βημα που ηθελε απο το πρωτο βιβλιο κιολας αν θυμαμαι καλα...!!!ουτε αυτο που εκανε ο Edward ηταν σωστο...το μονο ομως που ηθελε ηταν να την "σωσει..." τωρα αυτο πως θα το καταφερνε δεν μπορω να καταλαβω...ναι ισχυει αυτο που λεει η Ερη οτι αλλες ηλικιες αλλος τροπος σκεψης...για αυτο και ο Edward εκανε πισω και την αφησε για να δει ποσο και αν μπορει μακρια της...!!!
    τωρα επειδη δεν εχω διαβασει ακομα την χαραυγη δεν μπορω να ειμαι και απολυτηα σε αυτα που λεω...!!αν ειμασταν στη θεση της καμια δεν ξερουμε πως θα αντιδρουσε...οποτε οτι και αν πουμε...μονο αν βρεθουμε σε αυτη την κατασταση θα καταλαβουμε γιατι εγινε οτι εγινε...!!!

δεν νομιζω οτι υπηρξε ποτε ουσιαστικο ζητημα για το ποιον αγαπαει.αυτο που νιωθει για τον Εντ ειναι πολυ δυνατο και δεν συγκρινεται σε καμια σχεση με αυτο που ενιωσε για τον Τζεικ.ουτε και τον ξεπερασε ποτε και αυτο φαινεται στο σημειο που φτανει πια στα ορια της και πηδαει απο τον βραχο.απλα ο Τζεικ αντιπροσωπευει αλλα πραγματα.οπως ειχε αναφερθει και σε μια παρομοια συζητηση ο Τζεικ αντιπροσωπευει την ανθρωπινη ζωη της.ολα αυτα που θα αφησει πισω της.και δεν ειναι και λιγα.οχι οτι δεν αγαπαει τον Εντ αλλα ειναι λογικο να ποναει και να σκεφτεται και τις αλλες επιλογες της.ειναι νομιζω πολυ λογικο ολο αυτο που ζει.και εμενα τωρα πια μου αρεσει περισσοτερο γιατι στο τελος παιρνει συνηδητες αποφασεις.σκεφτεται τα παντα και αποφασιζει οτι χωρις τον Εντ δεν μπορει να ζησει.και μην ξεχναμε οτι αυτη της η αποφαση σημαινει μεγαλες και μονιμες αλλαγες.στις οποιες δεν υπαρχει επιστροφη.τωρα ο Τζεικ την Εκμεταλευτηκε οσο τον εκμεταλευτηκε και η Μπελλα.αν και για εμενα εαν εξαιρεσουμε το σημειο του φιλιου που πραγματικα δεν θελω ουτε να το θυμαμαι κατα τα αλλα ηταν απολυτως ειλικρινης μαζι της.η Μπελλα ηξερε πως νιωθει αλλα δεν εκανε τιποτα για να το σταματησει.νομιζω οτι η Μπελλα ηταν αυτη που στην ουσια εχει την μεγαλυτερη ευθυνη για ολα.αλλα οπως εχουμε ξαναπει ειναι ανθρωπος και εχει πολλες αδυναμιες.τωρα για τον Εντ δεν εχω να πω κατι αλλο.τα εχω πει ολα πιο πανω.εδω μιλαμε για κατι διαφορετικο αλλου ειδους αγαπης!θα εκανε τα παντα για την Μπελλα αρκει να εξασφαλιζε την ευτυχια της και την σωτηρια της.ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 98735
    Fallen Angel
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 17:52

μπορω να πω οτι με καλυψες....απλα εγω ειμαι θυμωμενη μαζι της...και με τον Τζεικ...!!!οταν ομως δεν μπορεις να αποφασισεις καλο θα ηταν να μην περνεις αποφασεις γιατι πληγωνεις τους αλλους...!!!ουτε νομιζω οτι ο Τζεικ θα μπορουσε να την αγαπησει τοσο οσο ο Εντουαρτ και αυτο γιατι οι λυκανθρωποι αγαπανε μια φορα (δεν θυμαμαι πως το λεει στο βιβλιο)
    οτι ο Εντουαρτ ειναι τελειος δεν το συζηταω..μακαρι καποια στιγμη ολες να μπορεσουμε να ζησουμε αυτον τον απολυτο ερωτα...!!!
    ΕΡΗ
    The Volturi
    ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΔευ 15 Ιουν 2009 - 18:03

E+B=L έγραψε:
    μπορω να πω οτι με καλυψες....απλα εγω ειμαι θυμωμενη μαζι της...και με τον Τζεικ...!!!οταν ομως δεν μπορεις να αποφασισεις καλο θα ηταν να μην περνεις αποφασεις γιατι πληγωνεις τους αλλους...!!!ουτε νομιζω οτι ο Τζεικ θα μπορουσε να την αγαπησει τοσο οσο ο Εντουαρτ και αυτο γιατι οι λυκανθρωποι αγαπανε μια φορα (δεν θυμαμαι πως το λεει στο βιβλιο)
    οτι ο Εντουαρτ ειναι τελειος δεν το συζηταω..μακαρι καποια στιγμη ολες να μπορεσουμε να ζησουμε αυτον τον απολυτο ερωτα...!!!

σου ευχομαι να βρεις τον Εντουαρντ σου συντομα!
    ειναι λογικο να εισαι θυμωμενη και εγω ετσι ημουνα στην αρχη.διαβασα πολλες φορες την εκλειψη ομως και αρχισα καπου στην πορεια να αλλαζω ολα οσα σκεφτομουνα στην αρχη.απο την αλλη ο καθενας εχει την δικια του αποψη για αυτο και ειμαστε εδω για να λεμε ολα οσα πιστευουμε.δεν σημαινει οτι εγω εχω δικιο μπορει η δικη σας γνωμη να ειναι η σωστη.νομιζω ομως οτι αυτο ειναι το ωραιο σε αυτα τα βιβλια.σε κανουν να διχαζεσαι και να σκεφτεσαι διαφορα. θα συμφωνησω οτι ο Τζεικ δεν θα μπορουσε ποτε να την αγαπησει οπως ο Εντουαρντ!οταν θα διαβασεις την Χαραυγη θα ξετρελαθεις!!!. kiss
    hiddenfantasy
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Where the fairytale begins......
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 23/05/2009

Forks Student Profile
    Team: Egyptians Egyptians
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 16 Ιουν 2009 - 10:45

Δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου αρεσε ο Τζεικ στο βιβλιο.Δεν νομιζω οτι εκμεταλλευτηκε την Μπελλα παραπαπανω απο οτι αυτην τον αφησε...Η Μπελλα ειναι ερωτευμενη με τον Εντουαρτ αυτο κανενας δεν το αμφιβαλλει αλλα απο την αλλη αγαπαει και τον Τζεικ και οζι τοσο φιλικα.Οπως λεει και στο βιβλιο ο Τζεικ καλυψε τα κομματια της οταν ο Εντουαρτ την αφησε,η Μπελλα ομως δεν το ειχε καταλαβει τοτε.
    Πιστευω οτι το φιλι μεταξυ τους ειχε δυο εννοιες.Πρωτη ειναι οτι ειχε πει με τον Εντουαρτ το βραδυ πριν οτι κανενας απο τουσ δυο δεν θα παιξει δικαια και στο τελος οτι αποφασισει η ιδια για αυτο εκανε λιγο πιο δραματικη τη σκηνη που φευγει για να πολεμησει.
    Δευτερον ηθελε να δειξει στη Μπελλα οτι ειχε δικιο και οτι και αυτη ηταν ερωτευμενη μαζι του ασχετα με το τι του ελεγε.
    http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/
    BELLA MARIE
    Charlie's Daughter
    BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Thessalonike
    Αριθμός μηνυμάτων : 17564
    Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 16 Ιουν 2009 - 11:35

οντως!!!!συμφωνω με τo nessaki μου!!εξ αρχης πιστευα οτι δεν υπηρχε [περιπτωση ουτε μια στο δισεκατομμυριο να αφησει η μπελλα τον εντουαρντ οχι μονο επειδη τον αγαπουσε αλλα και επειδη ειχε κανει ολη αυτη τη ''φασαρια''στο νιου μουν για να τον φερει πισω!!!ωστωσο ο τζεικ δεν παυει να ειναι ο φιλος της!!αυτος που την στηριξε στη δυσκολη στιγμη..και κατα καποιο τροπο παρ'ολιγον να επωφεληθει κιολας..αλλα οχι..η μπελλα εμεινε σταθερη..και καλα εκανε..αλλα η ολη σκηνη του εκβιασμου το- και θα φυγω και -θα σκοτωθω -και οχι και μη- και φιλια -και τετοια μου την εδωσαν λιγο..αλλα η κοπελα τελικα -αφου μας εβγαλε λιγο την πιστη -εκανε τη σωστη επιλογη!!!!!!!και αυτο ειναι που μετραει!!!!! παραταυτα
    Σπόιλερ:
    ...το μονο που σε χαλαει εντος εισαγωγικων στην εκλειψη ειναι η ολη μπερδεμενη κατασταση με τον τζεικομπ οι εκβιασμοι και η επιμονη του τσαρλι να δυσκολευει την κατασταση για την μπελλα...
    hiddenfantasy
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    hiddenfantasy

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Where the fairytale begins......
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 23/05/2009

Forks Student Profile
    Team: Egyptians Egyptians
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 16 Ιουν 2009 - 23:08

BELLA MARIE P έγραψε:
    οντως!!!!συμφωνω με τo nessaki μου!!εξ αρχης πιστευα οτι δεν υπηρχε [περιπτωση ουτε μια στο δισεκατομμυριο να αφησει η μπελλα τον εντουαρντ οχι μονο επειδη τον αγαπουσε αλλα και επειδη ειχε κανει ολη αυτη τη ''φασαρια''στο νιου μουν για να τον φερει πισω!!!ωστωσο ο τζεικ δεν παυει να ειναι ο φιλος της!!αυτος που την στηριξε στη δυσκολη στιγμη..και κατα καποιο τροπο παρ'ολιγον να επωφεληθει κιολας..αλλα οχι..η μπελλα εμεινε σταθερη..και καλα εκανε..αλλα η ολη σκηνη του εκβιασμου το- και θα φυγω και -θα σκοτωθω -και οχι και μη- και φιλια -και τετοια μου την εδωσαν λιγο..αλλα η κοπελα τελικα -αφου μας εβγαλε λιγο την πιστη -εκανε τη σωστη επιλογη!!!!!!!και αυτο ειναι που μετραει!!!!! παραταυτα
    Σπόιλερ:
    ...το μονο που σε χαλαει εντος εισαγωγικων στην εκλειψη ειναι η ολη μπερδεμενη κατασταση με τον τζεικομπ οι εκβιασμοι και η επιμονη του τσαρλι να δυσκολευει την κατασταση για την μπελλα...

Μα ολη η ιστορια αυτο ειναι..ποιο το νοημα να ηταν ολα μελι γαλα μεταξυ τους....Παντως εγω πιστευω οτι καλα εκανε ο Τζεικ για να καταλαβει η Μπελλα τι πραγματικα αισθανεται και για τους δυο.
    http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/
    @Dark_Lord@
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    @Dark_Lord@

Άντρας Ζυγός
    Τόπος : Μενίδι
    Αριθμός μηνυμάτων : 2025
    Registration date : 04/04/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 16 Ιουν 2009 - 23:23

hiddenfantasy έγραψε:
    BELLA MARIE P έγραψε:
    Σπόιλερ:

Μα ολη η ιστορια αυτο ειναι..ποιο το νοημα να ηταν ολα μελι γαλα μεταξυ τους....Παντως εγω πιστευω οτι καλα εκανε ο Τζεικ για να καταλαβει η Μπελλα τι πραγματικα αισθανεται και για τους δυο.

Αν ήταν όλα μέλι γάλα μεταξύ ους τότε δεν θα υπήρχαν 4 βιβλιά... Θα υπήρχε μόνο το Λυκόφως και ως εκεί...
    https://www.youtube.com/user/MrTwilightLegend
    LizCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LizCullen

Θηλυκό Παρθένος
    Τόπος : Διπλα στον Edward....
    Αριθμός μηνυμάτων : 2237
    Registration date : 25/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 16 Ιουν 2009 - 23:24

Γενικα θα υπηρχε μονο το Twilight και το Forever Dawn, που γινονται τα πραγματα περιπου οπως το Breaking Dawn
    http://twilightsaga.forumotion.net/forum.htm
    @Dark_Lord@
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    @Dark_Lord@

Άντρας Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 16 Ιουν 2009 - 23:25

Ε κάπως έτσι... Δεν θα ήταν ωραίο όμως...
    LizCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 16 Ιουν 2009 - 23:26

Εγω θα το προτιμουσα απο το να βλεπουμε το κοπροσκυλο τοσο..
    @Dark_Lord@
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    @Dark_Lord@

Άντρας Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 16 Ιουν 2009 - 23:27

Εγώ πάλι όχι γιατί θα τέλειωνε πολύ γρήγορα η ιστορία...
    LizCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 26 I_icon_minitimeΤρι 16 Ιουν 2009 - 23:30

Διαφορετικες αποψεις γλυκια μου. Smile

Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 26 από 42Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
    Μετάβαση σε: