| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JuStleNe Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 88 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 0:05 | |
| | |
|
| |
anastacia9280 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Lamia Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 0:08 | |
| | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 0:15 | |
| | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 0:46 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 10:15 | |
| Ναι,αλλα γνωριζε οτι φταιει και αυτος και απολογιοταν,για αυτο και εκανε την Μπελλα να νιωθει μεγαλυτερες τυψεις που τον θεωρουσε τελειο και πως δεν φταιει!!!Ηθελε δυναμη αν νομζεις οτι δεν φταις,αλλα αυτος νομιζε οτι φταιει,οποτε... | |
|
| |
JuStleNe Twilight Human
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 11:05 | |
| Εγώ πάλι, παρότι είμαι φανατική team Edward, θεωρώ ότι και ο Jake, μπορεί να είναι ότι είναι, και καταπιεστικός και εκνευριστικός και ψεύτης, αλλά στάθηκε στην Μπέλλα σε μια πολλή δύσκολη στιγμή (μετά τον χωρισμό της με τον Edward) όταν είχε ανάγκη από κάποιον και ήταν μόνη της.. Και της στάθηκε μέχρι το τέλος και πολέμησε για εκείνη.. ¨οτι κ αν είναι ο Jake κ όσα λάθη και αν έκανε αυτό του το αναγνωρίζω.. Κ ας ήταν άλλα τα κίνητρα του, το αποτέλεσμα είναι ότι της στάθηκε.. | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 11:08 | |
| Ναι,της σταθηκε αλλα το εκμεταλλευεται ο κοπρος!! | |
|
| |
JuStleNe Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 11:12 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- Ναι,της σταθηκε αλλα το εκμεταλλευεται ο κοπρος!!
axaxaxa!! ΣΥΜΦΩΝΩ!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:34 | |
| κοριτσια μου διαβασα τα πιο πανω σχολια σας και εγω θα διαφωνησω λιγο.το θεμα της εκλειψης με ειχε απασχολησει αρκετα.αλλα οσο περισσοτερο το διαβαζω τοσο καλυτερα και διαφορετικα αντιλαμβανομαι καποια πραγματα.καταρχας η εκλειψη ειναι το βιβλιο στο οποιο τα πραγματα αρχιζουν να περνουν το δρομο τους και ο καθενας βρισκεται πια αντιμετωπος με τις πραξεις του και τις συνεπειες αυτων.τωρα οσον αφορα το Τζεικ (ξερω οτι οι περισσοτερες θα τσιριξετε)αλλα εγω σε αυτο το βιβλιο τον καταλαβαινω καλυτερα.ειναι ερωτευμενος και προσπαθει να διεκδικησει το κοριτσι που αγαπαει.δεν φταιει αυτος που ο αντιπαλος του ειναι ενα θεικο πλασμα οπως ο Εντ.μετα μην ξεχναμε οτι η Μπελλα ηταν αυτην που πηγε και τον βρηκε στην Νεα Σεληνη.αυτη στηριχθηκε πανω του και του εδωσε θαρρος για να αρχισουν αυτα τα συναισθηματα να αναπτυσονται.τον ειχε αναγκη και κατα καποιο τροπο τον εκμεταλευτηκε κιολας για να στηριχθει στα ποδια της.το παραδεχθηκε και η ιδια αλλωστε.αυτος ηταν διπλα της καθε στιγμη,την εκανε παλι ανθρωπο και της εσωσε την ζωη.τωρα οσον αφορα τα λαθη που κανει ειναι λογικο αν σκεφτουμε την ηλικια του.ειναι μολις 17.ο Εντ μας ομως ειναι 100.ειναι μεγαλη η διαφορα ηλικιας και ακομα πιο μεγαλη η διαφορα εμπειριας που εχουν.βλεπουν τελειως διαφορετικα καποια πραγματα και αυτο ειναι το λογικο.σκεφτητε τον εαυτο σας.αλλιως βλεπατε τα πραγματα στα 10 αλλιως στα 17 αλλιως θα τα δουμε στα 30 και οσο μεγαλωνουμε τοσο θα αλλαζει και ο τροπος σκεψης μας.αυτη ειναι και η βασικη διαδρομη του ανθρωπου.οριμαζουμε οχι μονο στο σωμα αλλα και στο μυαλο.σε αυτο λοιπον νομιζω οτι οφειλεται και η διαφορα στο οτι ο Τζεικ της λεει τα παντα ενω ο Εντ οχι.δεν το κανει απο εγωισμο απλα λογο ηλικιας αντιλαμβανονται διαφορετικα τα πραγματα.μετα ο Εντ γνωριζει πολυ καλα οτι εχει και αυτος καποιο μεριδιο ευθυνης για αυτο και δεν ξεσπα.τωρα οσον αφορα την αγαπη του Εντ μας δεν υπαρχει συγκριση γιατι δεν ειναι ανθρωπος οποτε δεν μιλαμε και για μια ανθρωπινη αγαπη αλλα για μια μεγαλειωδες αγαπη.ειναι ανωτερα πλασματα αρα μιλαμε και για μια ανωτερου ειδους αγαπης!οταν συμβαινει μια αλλαγη σε αυτους ειναι μονιμη.δεν υπαρχει ουτε επιστροφη ουτε σκαμπανεβασματα.οπως συνεβη με τον Καρλαιλκαι την εσμι.οπως η Αλις με τον Τζασπερ και οπως η Ροζαλι με τον Εμετ ετσι συνεβη και απο την μερια του Εντ με την Μπελλα.αυτο μπορουν να το καταλαβουν καλυτερα τα ατομα που εχουν διαβασει την Χαραυγη. - Σπόιλερ:
οταν μεταμορφωνεται η Μπελλα μαζι με την εξωτερικη της εμφανιση αλλαζουν και τα συναισθηματα της.γινονται πολυ πιο δυνατα και βαθια.λεει οτι δεν μπορουσε ποτε να φανταστει οτι υπαρχει μεγαλυτερη αγαπη απο αυτη που ενιωθε αλλα τωρα βλεπει οτι υπαρχει.και οτι δεν θα μπορουσε να αγαπησει πιο πριν ετσι γιατι δεν ξερει εαν θα το αντεχε η καρδια της.νομιζω οτι ειναι ενα κομματι στο οποιο μπορουμε να καταλαβουμε την εντονη διαφορα των συναισθηματων.τωρα καταλαβαινει ποσο εντονα αγαπαει τον Εντουαρντ.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 13:27 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- κοριτσια μου διαβασα τα πιο πανω σχολια σας και εγω θα διαφωνησω λιγο.το θεμα της εκλειψης με ειχε απασχολησει αρκετα.αλλα οσο περισσοτερο το διαβαζω τοσο καλυτερα και διαφορετικα αντιλαμβανομαι καποια πραγματα.καταρχας η εκλειψη ειναι το βιβλιο στο οποιο τα πραγματα αρχιζουν να περνουν το δρομο τους και ο καθενας βρισκεται πια αντιμετωπος με τις πραξεις του και τις συνεπειες αυτων.τωρα οσον αφορα το Τζεικ (ξερω οτι οι περισσοτερες θα τσιριξετε)αλλα εγω σε αυτο το βιβλιο τον καταλαβαινω καλυτερα.ειναι ερωτευμενος και προσπαθει να διεκδικησει το κοριτσι που αγαπαει.δεν φταιει αυτος που ο αντιπαλος του ειναι ενα θεικο πλασμα οπως ο Εντ.μετα μην ξεχναμε οτι η Μπελλα ηταν αυτην που πηγε και τον βρηκε στην Νεα Σεληνη.αυτη στηριχθηκε πανω του και του εδωσε θαρρος για να αρχισουν αυτα τα συναισθηματα να αναπτυσονται.τον ειχε αναγκη και κατα καποιο τροπο τον εκμεταλευτηκε κιολας για να στηριχθει στα ποδια της.το παραδεχθηκε και η ιδια αλλωστε.αυτος ηταν διπλα της καθε στιγμη,την εκανε παλι ανθρωπο και της εσωσε την ζωη.τωρα οσον αφορα τα λαθη που κανει ειναι λογικο αν σκεφτουμε την ηλικια του.ειναι μολις 17.ο Εντ μας ομως ειναι 100.ειναι μεγαλη η διαφορα ηλικιας και ακομα πιο μεγαλη η διαφορα εμπειριας που εχουν.βλεπουν τελειως διαφορετικα καποια πραγματα και αυτο ειναι το λογικο.σκεφτητε τον εαυτο σας.αλλιως βλεπατε τα πραγματα στα 10 αλλιως στα 17 αλλιως θα τα δουμε στα 30 και οσο μεγαλωνουμε τοσο θα αλλαζει και ο τροπος σκεψης μας.αυτη ειναι και η βασικη διαδρομη του ανθρωπου.οριμαζουμε οχι μονο στο σωμα αλλα και στο μυαλο.σε αυτο λοιπον νομιζω οτι οφειλεται και η διαφορα στο οτι ο Τζεικ της λεει τα παντα ενω ο Εντ οχι.δεν το κανει απο εγωισμο απλα λογο ηλικιας αντιλαμβανονται διαφορετικα τα πραγματα.μετα ο Εντ γνωριζει πολυ καλα οτι εχει και αυτος καποιο μεριδιο ευθυνης για αυτο και δεν ξεσπα.τωρα οσον αφορα την αγαπη του Εντ μας δεν υπαρχει συγκριση γιατι δεν ειναι ανθρωπος οποτε δεν μιλαμε και για μια ανθρωπινη αγαπη αλλα για μια μεγαλειωδες αγαπη.ειναι ανωτερα πλασματα αρα μιλαμε και για μια ανωτερου ειδους αγαπης!οταν συμβαινει μια αλλαγη σε αυτους ειναι μονιμη.δεν υπαρχει ουτε επιστροφη ουτε σκαμπανεβασματα.οπως συνεβη με τον Καρλαιλκαι την εσμι.οπως η Αλις με τον Τζασπερ και οπως η Ροζαλι με τον Εμετ ετσι συνεβη και απο την μερια του Εντ με την Μπελλα.αυτο μπορουν να το καταλαβουν καλυτερα τα ατομα που εχουν διαβασει την Χαραυγη.
- Σπόιλερ:
οταν μεταμορφωνεται η Μπελλα μαζι με την εξωτερικη της εμφανιση αλλαζουν και τα συναισθηματα της.γινονται πολυ πιο δυνατα και βαθια.λεει οτι δεν μπορουσε ποτε να φανταστει οτι υπαρχει μεγαλυτερη αγαπη απο αυτη που ενιωθε αλλα τωρα βλεπει οτι υπαρχει.και οτι δεν θα μπορουσε να αγαπησει πιο πριν ετσι γιατι δεν ξερει εαν θα το αντεχε η καρδια της.νομιζω οτι ειναι ενα κομματι στο οποιο μπορουμε να καταλαβουμε την εντονη διαφορα των συναισθηματων.τωρα καταλαβαινει ποσο εντονα αγαπαει τον Εντουαρντ.
Ερη μου,ουαου!!!Συμφωνω απολυτα(τα ιδια περιπου ειχα πει και εγω)και πραγματι,η Εκλειψη ηταν ενα βιβλιο οπου ολα επαιρναν το δρομο τους! | |
|
| |
JuStleNe Twilight Human
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 13:35 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- κοριτσια μου διαβασα τα πιο πανω σχολια σας και εγω θα διαφωνησω λιγο.το θεμα της εκλειψης με ειχε απασχολησει αρκετα.αλλα οσο περισσοτερο το διαβαζω τοσο καλυτερα και διαφορετικα αντιλαμβανομαι καποια πραγματα.καταρχας η εκλειψη ειναι το βιβλιο στο οποιο τα πραγματα αρχιζουν να περνουν το δρομο τους και ο καθενας βρισκεται πια αντιμετωπος με τις πραξεις του και τις συνεπειες αυτων.τωρα οσον αφορα το Τζεικ (ξερω οτι οι περισσοτερες θα τσιριξετε)αλλα εγω σε αυτο το βιβλιο τον καταλαβαινω καλυτερα.ειναι ερωτευμενος και προσπαθει να διεκδικησει το κοριτσι που αγαπαει.δεν φταιει αυτος που ο αντιπαλος του ειναι ενα θεικο πλασμα οπως ο Εντ.μετα μην ξεχναμε οτι η Μπελλα ηταν αυτην που πηγε και τον βρηκε στην Νεα Σεληνη.αυτη στηριχθηκε πανω του και του εδωσε θαρρος για να αρχισουν αυτα τα συναισθηματα να αναπτυσονται.τον ειχε αναγκη και κατα καποιο τροπο τον εκμεταλευτηκε κιολας για να στηριχθει στα ποδια της.το παραδεχθηκε και η ιδια αλλωστε.αυτος ηταν διπλα της καθε στιγμη,την εκανε παλι ανθρωπο και της εσωσε την ζωη.τωρα οσον αφορα τα λαθη που κανει ειναι λογικο αν σκεφτουμε την ηλικια του.ειναι μολις 17.ο Εντ μας ομως ειναι 100.ειναι μεγαλη η διαφορα ηλικιας και ακομα πιο μεγαλη η διαφορα εμπειριας που εχουν.βλεπουν τελειως διαφορετικα καποια πραγματα και αυτο ειναι το λογικο.σκεφτητε τον εαυτο σας.αλλιως βλεπατε τα πραγματα στα 10 αλλιως στα 17 αλλιως θα τα δουμε στα 30 και οσο μεγαλωνουμε τοσο θα αλλαζει και ο τροπος σκεψης μας.αυτη ειναι και η βασικη διαδρομη του ανθρωπου.οριμαζουμε οχι μονο στο σωμα αλλα και στο μυαλο.σε αυτο λοιπον νομιζω οτι οφειλεται και η διαφορα στο οτι ο Τζεικ της λεει τα παντα ενω ο Εντ οχι.δεν το κανει απο εγωισμο απλα λογο ηλικιας αντιλαμβανονται διαφορετικα τα πραγματα.μετα ο Εντ γνωριζει πολυ καλα οτι εχει και αυτος καποιο μεριδιο ευθυνης για αυτο και δεν ξεσπα.τωρα οσον αφορα την αγαπη του Εντ μας δεν υπαρχει συγκριση γιατι δεν ειναι ανθρωπος οποτε δεν μιλαμε και για μια ανθρωπινη αγαπη αλλα για μια μεγαλειωδες αγαπη.ειναι ανωτερα πλασματα αρα μιλαμε και για μια ανωτερου ειδους αγαπης!οταν συμβαινει μια αλλαγη σε αυτους ειναι μονιμη.δεν υπαρχει ουτε επιστροφη ουτε σκαμπανεβασματα.οπως συνεβη με τον Καρλαιλκαι την εσμι.οπως η Αλις με τον Τζασπερ και οπως η Ροζαλι με τον Εμετ ετσι συνεβη και απο την μερια του Εντ με την Μπελλα.αυτο μπορουν να το καταλαβουν καλυτερα τα ατομα που εχουν διαβασει την Χαραυγη.
- Σπόιλερ:
Θεέ μου!! Είσαι απίστευτη.. Είσαι μέσα στο μυαλό μου!! Αυτά λέω κ εγώ σε τόσα ποστ!! αχαχαχα!! Όσο και να αγάπαμε τον Έντουαρντ δυστυχώς στην Έκλειψη και όπως πολύ σωστά είπες στην Χαραυγή, αλλάζει όλη η ιστορία με το θέμα του Τζεικ.. Εγώ εκεί τον συμπάθησα.. Είναι ερωτευμένος και ουσιαστικά δεν βλέπει μπροστά του.. Βοήθησε την Μπέλλα απίστευτα, όταν εκείνη χρειαζόταν κάποιον δίπλα της, την δύσκολη στιγμή του χωρισμού τηε με τον Έντουαρτ.. Ξεκίνησε ως φίλος της, αλλά λόγω του νεαρού τησ ηλικίας του την ερωτεύτηκε.. Δεν θέλει και πολύ!! Πάντως, μπράβο, εξέφρασες ακριβώς ότι είχα στο μυαλό μου!! ΕΥΓΕ!! χεχεχε!!! | |
|
| |
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 17:12 | |
| εγω παλι θα ηθελα να διαφωνισω λιγο...!!!υποτιθετε οτι αγαπαει τον Edward οσο τιποτα στη ζωη της...!!!και οταν την αφησε βεβαια αυτη καλα θα εκανε να εβρισκε καποιον αλλον αλλα οταν αγαπας καποιον τοσο πολυ δεν νομιζω οτι μπορεις να τον προσπερασεις τοσο ευκολα και να πας παρακατω...!!!απο την αλλη ο Τζεικ (για εμενα παντα) εκμεταλευτικε λιγο την κατασταση της Bella και βρηκε την ευκαιρια να κανει το βημα που ηθελε απο το πρωτο βιβλιο κιολας αν θυμαμαι καλα...!!!ουτε αυτο που εκανε ο Edward ηταν σωστο...το μονο ομως που ηθελε ηταν να την "σωσει..." τωρα αυτο πως θα το καταφερνε δεν μπορω να καταλαβω...ναι ισχυει αυτο που λεει η Ερη οτι αλλες ηλικιες αλλος τροπος σκεψης...για αυτο και ο Edward εκανε πισω και την αφησε για να δει ποσο και αν μπορει μακρια της...!!! τωρα επειδη δεν εχω διαβασει ακομα την χαραυγη δεν μπορω να ειμαι και απολυτηα σε αυτα που λεω...!!αν ειμασταν στη θεση της καμια δεν ξερουμε πως θα αντιδρουσε...οποτε οτι και αν πουμε...μονο αν βρεθουμε σε αυτη την κατασταση θα καταλαβουμε γιατι εγινε οτι εγινε...!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 17:43 | |
| - E+B=L έγραψε:
- εγω παλι θα ηθελα να διαφωνισω λιγο...!!!υποτιθετε οτι αγαπαει τον Edward οσο τιποτα στη ζωη της...!!!και οταν την αφησε βεβαια αυτη καλα θα εκανε να εβρισκε καποιον αλλον αλλα οταν αγαπας καποιον τοσο πολυ δεν νομιζω οτι μπορεις να τον προσπερασεις τοσο ευκολα και να πας παρακατω...!!!απο την αλλη ο Τζεικ (για εμενα παντα) εκμεταλευτικε λιγο την κατασταση της Bella και βρηκε την ευκαιρια να κανει το βημα που ηθελε απο το πρωτο βιβλιο κιολας αν θυμαμαι καλα...!!!ουτε αυτο που εκανε ο Edward ηταν σωστο...το μονο ομως που ηθελε ηταν να την "σωσει..." τωρα αυτο πως θα το καταφερνε δεν μπορω να καταλαβω...ναι ισχυει αυτο που λεει η Ερη οτι αλλες ηλικιες αλλος τροπος σκεψης...για αυτο και ο Edward εκανε πισω και την αφησε για να δει ποσο και αν μπορει μακρια της...!!!
τωρα επειδη δεν εχω διαβασει ακομα την χαραυγη δεν μπορω να ειμαι και απολυτηα σε αυτα που λεω...!!αν ειμασταν στη θεση της καμια δεν ξερουμε πως θα αντιδρουσε...οποτε οτι και αν πουμε...μονο αν βρεθουμε σε αυτη την κατασταση θα καταλαβουμε γιατι εγινε οτι εγινε...!!! δεν νομιζω οτι υπηρξε ποτε ουσιαστικο ζητημα για το ποιον αγαπαει.αυτο που νιωθει για τον Εντ ειναι πολυ δυνατο και δεν συγκρινεται σε καμια σχεση με αυτο που ενιωσε για τον Τζεικ.ουτε και τον ξεπερασε ποτε και αυτο φαινεται στο σημειο που φτανει πια στα ορια της και πηδαει απο τον βραχο.απλα ο Τζεικ αντιπροσωπευει αλλα πραγματα.οπως ειχε αναφερθει και σε μια παρομοια συζητηση ο Τζεικ αντιπροσωπευει την ανθρωπινη ζωη της.ολα αυτα που θα αφησει πισω της.και δεν ειναι και λιγα.οχι οτι δεν αγαπαει τον Εντ αλλα ειναι λογικο να ποναει και να σκεφτεται και τις αλλες επιλογες της.ειναι νομιζω πολυ λογικο ολο αυτο που ζει.και εμενα τωρα πια μου αρεσει περισσοτερο γιατι στο τελος παιρνει συνηδητες αποφασεις.σκεφτεται τα παντα και αποφασιζει οτι χωρις τον Εντ δεν μπορει να ζησει.και μην ξεχναμε οτι αυτη της η αποφαση σημαινει μεγαλες και μονιμες αλλαγες.στις οποιες δεν υπαρχει επιστροφη.τωρα ο Τζεικ την Εκμεταλευτηκε οσο τον εκμεταλευτηκε και η Μπελλα.αν και για εμενα εαν εξαιρεσουμε το σημειο του φιλιου που πραγματικα δεν θελω ουτε να το θυμαμαι κατα τα αλλα ηταν απολυτως ειλικρινης μαζι της.η Μπελλα ηξερε πως νιωθει αλλα δεν εκανε τιποτα για να το σταματησει.νομιζω οτι η Μπελλα ηταν αυτη που στην ουσια εχει την μεγαλυτερη ευθυνη για ολα.αλλα οπως εχουμε ξαναπει ειναι ανθρωπος και εχει πολλες αδυναμιες.τωρα για τον Εντ δεν εχω να πω κατι αλλο.τα εχω πει ολα πιο πανω.εδω μιλαμε για κατι διαφορετικο αλλου ειδους αγαπης!θα εκανε τα παντα για την Μπελλα αρκει να εξασφαλιζε την ευτυχια της και την σωτηρια της.ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 17:52 | |
| μπορω να πω οτι με καλυψες....απλα εγω ειμαι θυμωμενη μαζι της...και με τον Τζεικ...!!!οταν ομως δεν μπορεις να αποφασισεις καλο θα ηταν να μην περνεις αποφασεις γιατι πληγωνεις τους αλλους...!!!ουτε νομιζω οτι ο Τζεικ θα μπορουσε να την αγαπησει τοσο οσο ο Εντουαρτ και αυτο γιατι οι λυκανθρωποι αγαπανε μια φορα (δεν θυμαμαι πως το λεει στο βιβλιο) οτι ο Εντουαρτ ειναι τελειος δεν το συζηταω..μακαρι καποια στιγμη ολες να μπορεσουμε να ζησουμε αυτον τον απολυτο ερωτα...!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 15 Ιουν 2009 - 18:03 | |
| - E+B=L έγραψε:
- μπορω να πω οτι με καλυψες....απλα εγω ειμαι θυμωμενη μαζι της...και με τον Τζεικ...!!!οταν ομως δεν μπορεις να αποφασισεις καλο θα ηταν να μην περνεις αποφασεις γιατι πληγωνεις τους αλλους...!!!ουτε νομιζω οτι ο Τζεικ θα μπορουσε να την αγαπησει τοσο οσο ο Εντουαρτ και αυτο γιατι οι λυκανθρωποι αγαπανε μια φορα (δεν θυμαμαι πως το λεει στο βιβλιο)
οτι ο Εντουαρτ ειναι τελειος δεν το συζηταω..μακαρι καποια στιγμη ολες να μπορεσουμε να ζησουμε αυτον τον απολυτο ερωτα...!!! σου ευχομαι να βρεις τον Εντουαρντ σου συντομα! ειναι λογικο να εισαι θυμωμενη και εγω ετσι ημουνα στην αρχη.διαβασα πολλες φορες την εκλειψη ομως και αρχισα καπου στην πορεια να αλλαζω ολα οσα σκεφτομουνα στην αρχη.απο την αλλη ο καθενας εχει την δικια του αποψη για αυτο και ειμαστε εδω για να λεμε ολα οσα πιστευουμε.δεν σημαινει οτι εγω εχω δικιο μπορει η δικη σας γνωμη να ειναι η σωστη.νομιζω ομως οτι αυτο ειναι το ωραιο σε αυτα τα βιβλια.σε κανουν να διχαζεσαι και να σκεφτεσαι διαφορα. θα συμφωνησω οτι ο Τζεικ δεν θα μπορουσε ποτε να την αγαπησει οπως ο Εντουαρντ!οταν θα διαβασεις την Χαραυγη θα ξετρελαθεις!!!. | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 10:45 | |
| Δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου αρεσε ο Τζεικ στο βιβλιο.Δεν νομιζω οτι εκμεταλλευτηκε την Μπελλα παραπαπανω απο οτι αυτην τον αφησε...Η Μπελλα ειναι ερωτευμενη με τον Εντουαρτ αυτο κανενας δεν το αμφιβαλλει αλλα απο την αλλη αγαπαει και τον Τζεικ και οζι τοσο φιλικα.Οπως λεει και στο βιβλιο ο Τζεικ καλυψε τα κομματια της οταν ο Εντουαρτ την αφησε,η Μπελλα ομως δεν το ειχε καταλαβει τοτε. Πιστευω οτι το φιλι μεταξυ τους ειχε δυο εννοιες.Πρωτη ειναι οτι ειχε πει με τον Εντουαρτ το βραδυ πριν οτι κανενας απο τουσ δυο δεν θα παιξει δικαια και στο τελος οτι αποφασισει η ιδια για αυτο εκανε λιγο πιο δραματικη τη σκηνη που φευγει για να πολεμησει. Δευτερον ηθελε να δειξει στη Μπελλα οτι ειχε δικιο και οτι και αυτη ηταν ερωτευμενη μαζι του ασχετα με το τι του ελεγε. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 11:35 | |
| οντως!!!!συμφωνω με τo nessaki μου!!εξ αρχης πιστευα οτι δεν υπηρχε [περιπτωση ουτε μια στο δισεκατομμυριο να αφησει η μπελλα τον εντουαρντ οχι μονο επειδη τον αγαπουσε αλλα και επειδη ειχε κανει ολη αυτη τη ''φασαρια''στο νιου μουν για να τον φερει πισω!!!ωστωσο ο τζεικ δεν παυει να ειναι ο φιλος της!!αυτος που την στηριξε στη δυσκολη στιγμη..και κατα καποιο τροπο παρ'ολιγον να επωφεληθει κιολας..αλλα οχι..η μπελλα εμεινε σταθερη..και καλα εκανε..αλλα η ολη σκηνη του εκβιασμου το- και θα φυγω και -θα σκοτωθω -και οχι και μη- και φιλια -και τετοια μου την εδωσαν λιγο..αλλα η κοπελα τελικα -αφου μας εβγαλε λιγο την πιστη -εκανε τη σωστη επιλογη!!!!!!!και αυτο ειναι που μετραει!!!!! παραταυτα - Σπόιλερ:
η προταση γαμου..το χοστινγκ και οι απαγωγες ειναι απιστευτο σκηνικο...ερωτας αχ!
...το μονο που σε χαλαει εντος εισαγωγικων στην εκλειψη ειναι η ολη μπερδεμενη κατασταση με τον τζεικομπ οι εκβιασμοι και η επιμονη του τσαρλι να δυσκολευει την κατασταση για την μπελλα... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:08 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- οντως!!!!συμφωνω με τo nessaki μου!!εξ αρχης πιστευα οτι δεν υπηρχε [περιπτωση ουτε μια στο δισεκατομμυριο να αφησει η μπελλα τον εντουαρντ οχι μονο επειδη τον αγαπουσε αλλα και επειδη ειχε κανει ολη αυτη τη ''φασαρια''στο νιου μουν για να τον φερει πισω!!!ωστωσο ο τζεικ δεν παυει να ειναι ο φιλος της!!αυτος που την στηριξε στη δυσκολη στιγμη..και κατα καποιο τροπο παρ'ολιγον να επωφεληθει κιολας..αλλα οχι..η μπελλα εμεινε σταθερη..και καλα εκανε..αλλα η ολη σκηνη του εκβιασμου το- και θα φυγω και -θα σκοτωθω -και οχι και μη- και φιλια -και τετοια μου την εδωσαν λιγο..αλλα η κοπελα τελικα -αφου μας εβγαλε λιγο την πιστη -εκανε τη σωστη επιλογη!!!!!!!και αυτο ειναι που μετραει!!!!! παραταυτα
- Σπόιλερ:
η προταση γαμου..το χοστινγκ και οι απαγωγες ειναι απιστευτο σκηνικο...ερωτας αχ! ...το μονο που σε χαλαει εντος εισαγωγικων στην εκλειψη ειναι η ολη μπερδεμενη κατασταση με τον τζεικομπ οι εκβιασμοι και η επιμονη του τσαρλι να δυσκολευει την κατασταση για την μπελλα... Μα ολη η ιστορια αυτο ειναι..ποιο το νοημα να ηταν ολα μελι γαλα μεταξυ τους....Παντως εγω πιστευω οτι καλα εκανε ο Τζεικ για να καταλαβει η Μπελλα τι πραγματικα αισθανεται και για τους δυο. | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:23 | |
| - hiddenfantasy έγραψε:
- BELLA MARIE P έγραψε:
- οντως!!!!συμφωνω με τo nessaki μου!!εξ αρχης πιστευα οτι δεν υπηρχε [περιπτωση ουτε μια στο δισεκατομμυριο να αφησει η μπελλα τον εντουαρντ οχι μονο επειδη τον αγαπουσε αλλα και επειδη ειχε κανει ολη αυτη τη ''φασαρια''στο νιου μουν για να τον φερει πισω!!!ωστωσο ο τζεικ δεν παυει να ειναι ο φιλος της!!αυτος που την στηριξε στη δυσκολη στιγμη..και κατα καποιο τροπο παρ'ολιγον να επωφεληθει κιολας..αλλα οχι..η μπελλα εμεινε σταθερη..και καλα εκανε..αλλα η ολη σκηνη του εκβιασμου το- και θα φυγω και -θα σκοτωθω -και οχι και μη- και φιλια -και τετοια μου την εδωσαν λιγο..αλλα η κοπελα τελικα -αφου μας εβγαλε λιγο την πιστη -εκανε τη σωστη επιλογη!!!!!!!και αυτο ειναι που μετραει!!!!! παραταυτα
- Σπόιλερ:
η προταση γαμου..το χοστινγκ και οι απαγωγες ειναι απιστευτο σκηνικο...ερωτας αχ! ...το μονο που σε χαλαει εντος εισαγωγικων στην εκλειψη ειναι η ολη μπερδεμενη κατασταση με τον τζεικομπ οι εκβιασμοι και η επιμονη του τσαρλι να δυσκολευει την κατασταση για την μπελλα...
Μα ολη η ιστορια αυτο ειναι..ποιο το νοημα να ηταν ολα μελι γαλα μεταξυ τους....Παντως εγω πιστευω οτι καλα εκανε ο Τζεικ για να καταλαβει η Μπελλα τι πραγματικα αισθανεται και για τους δυο. Αν ήταν όλα μέλι γάλα μεταξύ ους τότε δεν θα υπήρχαν 4 βιβλιά... Θα υπήρχε μόνο το Λυκόφως και ως εκεί... | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:24 | |
| Γενικα θα υπηρχε μονο το Twilight και το Forever Dawn, που γινονται τα πραγματα περιπου οπως το Breaking Dawn | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:25 | |
| Ε κάπως έτσι... Δεν θα ήταν ωραίο όμως... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:26 | |
| Εγω θα το προτιμουσα απο το να βλεπουμε το κοπροσκυλο τοσο.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:27 | |
| Εγώ πάλι όχι γιατί θα τέλειωνε πολύ γρήγορα η ιστορία... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:30 | |
| Διαφορετικες αποψεις γλυκια μου. | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|