| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:13 | |
| - MiSs-->NtOuF* έγραψε:
- χεχεχε καλη εισαι εσυυυ.......εγω ελεγα στους γονεις μου οτι παω να διαβασω και διαβαζα την εκλειψη μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες χωρις να το ξερουν και ειχαν μινει με το ποσο πολυ διαβαζα τα μαθηματα μου χαχαχα
Χαχαχαχα αυτό το έκανα και γω όταν πήγαινα σχολείο με διάφορα βιβλία !!! Και μετά γι'αυτο δεν έγραφα στα διαγωνίσματα !! | |
|
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:26 | |
| σωστηηηηηηηηηηηηηηηη...πολυ καλο αθτο.. μου δινετε ιδεες... χαχα οριστε αλλο ενα πλεονεκτημα του να εισαι βρυκολακας..δεν χρειαζεται να κοιμηθεις κ να φας ετσι δεν διακοπτεις το διαβασμα ποτεεεεεεεεεεε..κ αν εχεις κ τις ικανοτητες της αλις βλεπεις και τι θα γινει παρακατω... τελεια..!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:26 | |
| | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Μαρ 2009 - 16:53 | |
| | |
|
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 16:40 | |
| Ασε ρε evaki...χθες διαβαζα BD και ειπα οτι θα κατσω μια ωριτσα μονο!!!Αλλα που??Τελικα κοιμηθηκα 4!!Και τωρα νυσταζω ελειινα!! Αστα και διαγωνισματα και επαναληψεις και εργασιες...ο,τι θες εχω πει!!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 17:20 | |
| παιδια λετε να δειξουν στην ταινια τις ιδιαιτερες στιγμες τους..........δεν θα αντεξω.... | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 17:35 | |
| το καλο που τους θελω ειναι να δειξουν τις ιδιαιτερες στιγμες να δουμε και εμεις κατι αλλιως θα γινει χαμος!!!!!ποιος δεν θελει να δει τον Rob γυμνο????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 17:37 | |
| με την Kristen μαζι?ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι(ζουμπουλια) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 17:40 | |
| χαχα...εστω και με τν Κριστεν... δεν πειραζει..απο το τιποτα... το ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θεικο....λολ | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 275 Registration date : 06/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 17:52 | |
| κοιτα δεν με νοιαζει αρκει να δω αυτον γυμνο και μετα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 17:58 | |
| οχι ρε κοπέλια(που λεμε και δω κατω)...........θα παθω εμφραγμα..........και ποιος θα με μαζευει........οι φιλες μου θα με παρατησουν εκει γιατι τις εχω πριξει(ετσι λενε δλδ γιατι εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να βαριεται καποιος οταν μιλαει για -ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ-)εσεις ειστε μακρια.....με βλεπω να βλεπω τα ραδικια αναποδα..............δεν πειραζει θα γινω ο φυλακας αγγελος του μωρου μου(μου βγηκε τελειως αυφορμητα)και θα τον προστατευω απο καθε ειδουσ και _φυλλου_ κινδυνο..... αααααχχχχχχχχχχχχχ ναι!!!!!!!!!!!!! λοιπον η ιδεα δεν με χαλαει καθολου!!!!!! θα το βλεπω και να κοιμαται................... | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:04 | |
| κοιτα οταν βγει και θα εχει και γυμνο να παρεις πολλα χαπια μαζι!εγω το εχω πει ετσι και τον δειξουν γυμνο μετα παω τρελοκομειο.πριν το δω ομως θα χαιρετησω οσους ξερω και θα παρω τηλ στο 166 να ερθουν να με μαζεψουν οταν τελειωσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:09 | |
| μεχρι να φτασουν.................. | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:12 | |
| μεχρι να φτασουν ΥΠΟΜΟΝΗ......καπως θα αντεξουμε | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:13 | |
| α!!!μεχρι να φτασουνε μπορουμε να το ξαναδουμε να παμε μια και εξω ε?????τελικα τη φοτο που θα βρω???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:14 | |
| τουλαχιστον εχουμε η μια την αλλη........................ | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:19 | |
| | |
|
| |
BELLA22 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:20 | |
| σιγουρα!!!θα πρεπει να το δουμε ολες μαζι οχ χαμος θα γινει με τη σειρα θα πεφτουμε!!!! και αντε να μας μαζεψουν ασε δεν θα μας αφησουν ξανα να μπουμε cinema αλλα ποιος νοιαζετε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 18:22 | |
| σωστη +φωνω απολυτα............. | |
|
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 22:28 | |
| | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 16 Μαρ 2009 - 23:48 | |
| βασικα θα παρουμε μια γευση απο την ταινια που θα κυκλοφορησει και εχει μια τετοια σκηνη!!! Αλλα αλλο σαν εντ!!!!(Παναγια μου θα με μαζευουνε με τα κουταλακια...μολις τον δω!!!σαν την ζαχαρη θα λιωσω!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 18 Μαρ 2009 - 13:20 | |
| Κοριτσια μην αγχωνεστε....εχουμε μεσο και στα village!!!Κατι θα κανουμε για να μην γινουμε οι γυναικες με τα ασπρα( )!!! Παντως ετσι και δεν τον δειξουν γυμνο...και οχι μονο μια φορα γιατι στο βιβλιο αυτο συμβαινει επανηλλημενα δεν ξερω και εγω τι θα κανω!!Τοτε σιγουρα θα με κλεισουν σε ιδρυμα...σωφρονιστικο!!! Πωπωπωωωω....οσο το σκεφτομαι τοσο τρελαινομαι!!!Κατι πρεπει να κανουμε να παμε ολες μαζι cinema γιατι θα μας χρειαστει να κραταμε η μια την αλλη!!! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 18 Μαρ 2009 - 13:40 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- Κοριτσια μην αγχωνεστε....εχουμε μεσο και στα village!!!Κατι θα κανουμε για να μην γινουμε οι γυναικες με τα ασπρα( )!!!
Παντως ετσι και δεν τον δειξουν γυμνο...και οχι μονο μια φορα γιατι στο βιβλιο αυτο συμβαινει επανηλλημενα δεν ξερω και εγω τι θα κανω!!Τοτε σιγουρα θα με κλεισουν σε ιδρυμα...σωφρονιστικο!!!
Πωπωπωωωω....οσο το σκεφτομαι τοσο τρελαινομαι!!!Κατι πρεπει να κανουμε να παμε ολες μαζι cinema γιατι θα μας χρειαστει να κραταμε η μια την αλλη!!! ρε συ και γω στην ιδια κατασταση ειμαι κοντευω να τρελαθω στο τελος ετσι οπως παμε ολες "γυναικες με τα ασπρα" θα καταληξουμε και φαντασου και οταν βγει η χαραυγη εκει να δεις πως θα κανουμε για τις σκηνες απο το νησι........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 18 Μαρ 2009 - 14:02 | |
| | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|