| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:30 | |
| Αχ ναι και εσυ κερκυρα μένεις ε???Χμ....ενδιαφερον μου φαίνεται τώρα!!! | |
|
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 22 Φεβ 2009 - 22:18 | |
| ax ante se liges meres na t exw sta xeria m dn mporw allo na kanw epanalhpseis sta alla duo.. ta exw ma8ei ap'eksw...lol..! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 22 Φεβ 2009 - 22:19 | |
| | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 24 Φεβ 2009 - 18:12 | |
| Εγω δεν το παιρνω 3/3 επειδη 4 γραφω μαθηματικα και δεν με παιρνει να γραψω αντι για τις λυσεις των θεματων σχεδια εξοντωσης του λεχριτη...
Πωωω δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω προειδοποιησει φιλους και γνωστους για την εκρηξη που ερχετε... | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 24 Φεβ 2009 - 18:14 | |
| Εγω δεν προκειται να αγορασω το βιβλιο οποτε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 24 Φεβ 2009 - 18:19 | |
| Εγω τη μανα μου την επεισα με τα χιλια ζορια γιατι την εκλειψη στα αγγλικα την εχουμε αγορασει 3 φορες! Την πρωτη την πεταξα στο τοιχο και βγηκαν κατι σελιδες, την δευτερη την πεταξα στο τζακι της γιαγιας μου (μεγαλη ζημια μη σας πω τι παναγιες ακουσα) και απο την τριτη εσκισα κατι σελιδουλες που με ενοχλουσαν...
Πωωω στα ελληνικα να δω πως θα αντιδρασω... Βασικα μαλλον εδω θα ξεσπασω οποτε κοριτσια συγγνωμη απο τωρα! | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 24 Φεβ 2009 - 18:27 | |
| Δαναη μου ειμαι διαθεσιμη να ξεσπασεις πανω μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 24 Φεβ 2009 - 18:29 | |
| Αχου τι καλη! Προσφερεσε εσυ και ο κολλητος μου εδω και 8 χρονια οταν του πα πως βγαινει η Εκλειψη μου πε πως η κοπελα του τον θελει αρτημελη... | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 24 Φεβ 2009 - 18:43 | |
| Νιι να τον βριζουμε μαζι!! 8 χρονια? Ουαου! I'm impressed! | |
|
| |
touli Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : kozani Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 27 Φεβ 2009 - 13:36 | |
| hey!!!!!!!! τι κανετε????????????????? εχω χαθεί εδώ και κάτι μήνες και έχω χάσει πάρα πολλά επεισόδια... btw πήρα χτες την έκλειψη στα ελληνικά... απλά τα σπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μονο κάτι να ρωτήσω... η λέξη αποτύπωσε δεν έιναι πολύ χαζή μετάφραση του he has imprinted on...??????????????? θα ξαναμπώ όταν επιτέλους "τελειώσουν οι εργασίες στην περιοχή σας" και έχω επιτέλουν ιντερνετ μετά από ένα 3μηνο... πολλά φιλάκια μέχρι τότε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και καλές απόκριες!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 27 Φεβ 2009 - 14:17 | |
| Εχει σχεση με την ταινια και οχι με το βιβλιο αλλα δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω. Αν θελετε μεταφερετε το ποστ μου σε αλλο τοπικ..
Is Drew Barrymore a candidate to direct third movie, 'Eclipse'?
According to Entertainment Weekly, Drew Barrymore is a candidate to direct Eclipse! Seems pretty far fetched, but Entertainment Weekly is a pretty reliable source. When asked for a comment, neither Summit nor Drew Barrymore's representatives would. However, it doesn't say they denied it.
As Summit Entertainment looks to lock in a director for the third installment of the Twilight series, Eclipse, the company is talking to a select group of directors -- including actress-turned-helmer Drew Barrymore, EW has learned. While this news may come as a surprise to some, Barrymore did just finish work on her directorial debut, Whip It! starring Ellen Page. Neither Summit nor Barrymore's reps would comment for this story | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 28 Φεβ 2009 - 22:49 | |
| kala ...xtes diabasa t shmeio opou h bella filouse tn Jacob...... pragmatika to ti sixtiri eriksa stn bella dn legetai.... ax ti trabhkse o kahmenos o edward... na fantasthte oti milousa monh m sto biblio kai elega "ase auth tn kar...la agaph, eimaste poses lussasmnes pou s perimenoume....."...h mana m nomize oti trelathhka k milousa monh m...... ax kakomoiria..... | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 28 Φεβ 2009 - 23:10 | |
| kati asxeto..... eblepa t emoticons k eida kapoia fobera.... ............................ :killgun: :maniac: ........................ k skefthka oti etsi eprepe telika n sumperiferthei o edward stn jacod gia to fili...... o koproskulos.....sugxhsthka pali...... | |
|
| |
Rose New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 239 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 28 Φεβ 2009 - 23:18 | |
| - ev@ki έγραψε:
- kala ...xtes diabasa t shmeio opou h bella filouse tn Jacob......
pragmatika to ti sixtiri eriksa stn bella dn legetai.... ax ti trabhkse o kahmenos o edward... na fantasthte oti milousa monh m sto biblio kai elega "ase auth tn kar...la agaph, eimaste poses lussasmnes pou s perimenoume....."...h mana m nomize oti trelathhka k milousa monh m...... ax kakomoiria..... Κι εγω τα ιδια σκεφτομουν να φανταστεις σκεφτομουν και τον Εντουαρντ και με πηραν τα κλαματα το φανταζεσαι;; (λιγο πολυ καλα κανουν και τον φωναζουν κοπροσκυλο, κι εγω μαζι τους!!) | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 28 Φεβ 2009 - 23:22 | |
| - ev@ki έγραψε:
- kala ...xtes diabasa t shmeio opou h bella filouse tn Jacob......
pragmatika to ti sixtiri eriksa stn bella dn legetai.... ax ti trabhkse o kahmenos o edward... na fantasthte oti milousa monh m sto biblio kai elega "ase auth tn kar...la agaph, eimaste poses lussasmnes pou s perimenoume....."...h mana m nomize oti trelathhka k milousa monh m...... ax kakomoiria..... Τις ιδιες αντιδρασεις ειχα και εγω!!!!Πιστεψε με σε καταλαβαινω!!!Θα σκοτωνα για να ειχα εναν αντρα σαν τον Εντουαρντ!!!Δεν θα μπορουσα να δω κανεναν αλλον αντρα ερωτικα περα απο εκεινον!!!Θα αηδιαζα μονο στην ιδεα να με ακουμπησει(ερωτικα) καποιος αλλος περα απο τον Εντουαρντ!!!Και η αλλη που τον εχει ολον δικο της - Σπόιλερ:
καθεται και απολαμβανει το φιλι ενος παιδιου που κανονικα θα επρεπε να τον βλεπει σαν αδερφο ή σαν φιλο!!!
Την πνιγεις ή δεν την πνιγεις? | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 28 Φεβ 2009 - 23:39 | |
| κοίτα ποια μιλάει!!!!!!!! χτες χρυσή μου έλεγες τι να κάνει η κοπέλα πως να αντισταθεί σε αυτό του φιλί και τώρα μας το γυρνάς Δημητρά μου ντροπή Πάρε μια θέση και κράτα την λες άνθρωπος είναι τι να κάνει ... | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 28 Φεβ 2009 - 23:51 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- κοίτα ποια μιλάει!!!!!!!!
χτες χρυσή μου έλεγες τι να κάνει η κοπέλα πως να αντισταθεί σε αυτό του φιλί και τώρα μας το γυρνάς Δημητρά μου ντροπή Πάρε μια θέση και κράτα την λες άνθρωπος είναι τι να κάνει ... Ελιζα και παλι παρερμηνευσες τα λογια μου!!!Δεν προσεξες χθες το υφος μου?Φαινιταν καθαρα οτι αστειευομουν!!!Για το Θεο με ξερεις 5 χρονια και ακομα δεν μπορεις να με ψυχολογησεις!!!Σαν Δημητρα δεν θα με χαλαγε ενα φιλι με τοσο παθος απο την στιγμη που δεν εχω εναν Εντουαρντ διπλα μου!!!Αν ημουν η Μπελλα ομως και ειχα οσα εκεινη ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ να κοιταξω αλλον αντρα!!! Μην με νευριαζεις βρε Ελιζακι!!!Αρχιζω να αμφιβαλλω για την αισθηση του χιουμορ σου!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 28 Φεβ 2009 - 23:55 | |
| Επίσης σίγουρα θα πω κάτι που έχουν πει πολλές από εμάς και θα συμφωνήσουν οι υπόλοιπες 1. ΤΙ ΗΛΙΘΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ IMPRINT είναι ένας από τους σημαντικότερους όρους έπρεπε να βάλει κάτι άλλο έστω περιφραστικά 2. To βιβλίο είναι πολύ καλύτερο στα αγγλικά η μετάφραση του Πλατύπους σε δαγκώνει με την κακή εννοια λες και έβαλαν το κείμενο στο systran και ύστερα εκτύπωσαν το κείμενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 28 Φεβ 2009 - 23:56 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- emerald eyes έγραψε:
- κοίτα ποια μιλάει!!!!!!!!
χτες χρυσή μου έλεγες τι να κάνει η κοπέλα πως να αντισταθεί σε αυτό του φιλί και τώρα μας το γυρνάς Δημητρά μου ντροπή Πάρε μια θέση και κράτα την λες άνθρωπος είναι τι να κάνει ... Ελιζα και παλι παρερμηνευσες τα λογια μου!!!Δεν προσεξες χθες το υφος μου?Φαινιταν καθαρα οτι αστειευομουν!!!Για το Θεο με ξερεις 5 χρονια και ακομα δεν μπορεις να με ψυχολογησεις!!!Σαν Δημητρα δεν θα με χαλαγε ενα φιλι με τοσο παθος απο την στιγμη που δεν εχω εναν Εντουαρντ διπλα μου!!!Αν ημουν η Μπελλα ομως και ειχα οσα εκεινη ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ να κοιταξω αλλον αντρα!!!
Μην με νευριαζεις βρε Ελιζακι!!!Αρχιζω να αμφιβαλλω για την αισθηση του χιουμορ σου!!! τι να κάνω Δημητρά μου σήμερα πριν λίγες ώρες τελείωσα το βιβλίο και το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να μου δώσω είναι πως είμαι ακόμα επηρεασμένη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Μαρ 2009 - 0:08 | |
| - emerald eyes έγραψε:
τι να κάνω Δημητρά μου σήμερα πριν λίγες ώρες τελείωσα το βιβλίο και το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να μου δώσω είναι πως είμαι ακόμα επηρεασμένη ΟΚ!!Το δικαιουσε και εσυ το ελαφρυντικο σου!! Εδω αναγνωριζω στην Μπελλα και στον Τζεικομπ ελαφρυντικα* σε εσενα δεν θα τα αναγνωριζα?Αφου σ'αγαπαω!!Εμεις μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε!!! *(για την Μπελλα πιστευω οτι φταιγαν μαλλον οι ορμονες της που χορευαν τσιφτετελι ,και για τον Τζεικομπ το νεαρο της ηλικιας που ειναι μικρο παιδι,χαζο παιδι,χαρα γεματο-στον Εντουαρντ δεν αναγνωριζω ελαφρυντικα γιατι ειναι αψογος και δεν φταει σε τιποτα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Μαρ 2009 - 0:18 | |
| Θα συμφωνήσω απόλυτα με το τελευταίο η Μέγιερ οφείλει να γράψει την έκλειψη από την πλευρά του Εντουαρντ να δούμε αυτή την πάλη να θέλει να δαγκώσει το σκυλί αλλά να μην το κάνει μέχρι και ο Τσαρλι του το αναγνώρισε πως είναι καλύτερος από τον Τζέηκομπ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Μαρ 2009 - 0:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Μαρ 2009 - 0:34 | |
| άκου έχουμε εντουαρντίτιδα όλες και είμαστε περήφανες άντε η καθεμία την εκφράζει με τον δικό της τρόπο και στείλε μου σε πμ το λινκ με τα τέσσερα που έλεγες χτες :kapsimo: τι έχω πάθει με τα φαν φικ μέσα μου καληνύχτα κορίτσια | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Μαρ 2009 - 0:57 | |
| | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 1 Μαρ 2009 - 9:42 | |
| και όχι μόνο την έκλειψη όλα τα βιβλία θα ήταν ακόμα πιο δυνατά από την μεριά του | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|