| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 14:16 | |
| | |
|
| |
Kikitsa_twilight Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 14:18 | |
| | |
|
| |
Irenaki Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 11/02/2009
| |
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 14:58 | |
| | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 15:12 | |
| και εγώ θα σου πρότεινα να κάνεισ λίγη υπομονή ακόμα να βγει στα ελληνικά κοντεύει ούτως η άλλως. | |
|
| |
Irenaki Twilight Human
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 11/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 15:16 | |
| Μάλλον θα αντέξω μέχρι το Μάρτιο. Αλλά δεν θα αντέξω να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβριο για το Breaking dawn. | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:17 | |
| - Irenaki έγραψε:
- Μάλλον θα αντέξω μέχρι το Μάρτιο. Αλλά δεν θα αντέξω να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβριο για το Breaking dawn.
Και γω αυτό σκαίφτωμαι.......δεν παίζει να αντέξω για το Breaking dawn θα το διαβάσω στα αγγλικα και οτι καταλάβω !!!!! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:37 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:44 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:48 | |
| Αληθεια ? Δηλαδη με λιγα λογια να διαβασω αν μπορω ολα τα βιβλια στα αγγλικα ? Εχω μονο την εκλειψη και την χαραυγη στα αγγλικα !!!!!!!!!! Και το Midnight Sun !!!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexadruby στις Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:49, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:48 | |
| Καλά η Νάσια είναι φοβερή........πολύ καλύτερη απο τους επαγγελματίες τι να λέμε τώρα !!!!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:51 | |
| Αχ βρε Νάσια μου την αλήθεια λέμε ..........αδικήσε !!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:56 | |
| - Alexadruby έγραψε:
- Αληθεια ?
Δηλαδη με λιγα λογια να διαβασω αν μπορω ολα τα βιβλια στα αγγλικα ? Εχω μονο την εκλειψη και την χαραυγη στα αγγλικα !!!!!!!!!! Και το Midnight Sun !!!!!!!!!!!! Διαβασε τα στα Ελληνικα και μετα αν εχεις ορεξη στα Αγγλικα !!Ετσι θα θυμασαι και το ελληνικο κειμενο,θα καταλαβαινεις τα παντα και θα απολαυσεις και την γραφη της Μεγιερ στο μεγιστο δυνατο!!! Νασια στο τελος θα σε πληρωσουμε να τα μεταφρασεις ολα!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την scarlet rose στις Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:58, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 16:57 | |
| Και να μην με πληρωνατε, αν ειχα χρονο θα το έκανα! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:04 | |
| Νάσσια μου πίστεψε με δεν το λέμε για να σε κολακεύσουμε. Πραγματικά έχεις κάνει φοβερή δουλειά στο MS. Μου το λένε άτομα που ξέρουν πολύ καλά Αγγλικά. Δεν σε έπαιρνε η Πλατύπους να έβγαζες και τίποτα λεφτάκια! Και θα σωνόμασταν και εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή! | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:06 | |
| πολυ καλη η ιδεα σου συμφωνω κι εγω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:11 | |
| Θα ήταν ο πιο τέλειος τρόπος να βγάζω λεφτά!Εδω το μεταφράζω επειδη εγώ το χαιρομαι!Φανταζεστε να με πλήρωναν κι όλας!?? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:18 | |
| - nasiatheslayer έγραψε:
- Θα ήταν ο πιο τέλειος τρόπος να βγάζω λεφτά!Εδω το μεταφράζω επειδη εγώ το χαιρομαι!Φανταζεστε να με πλήρωναν κι όλας!??
Μα εκεί είναι το θέμα. Καλύτερα να το έκανε κάποιος που το γουστάρει τρελά ώστε να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:20 | |
| Αααα τότε εγω είμαι για αυτήν την δουλεια!Πλακα πλάκα έχω σκεφτει και για σχολη διερμηνεων μεταφραστων...εχω και σαν τριτη γώσσα τα Ιταλικα, αλλά είναι στην Κερκυρα μόνο και εγω θέλω να περάσω θεσσαλονικη! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:24 | |
| ειναι πολυ καλη σχολη απο τις καλητερες στην ελλαδα πραγμτικα αξιζει να πας!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:26 | |
| Ναι είναι!Πέρασε εκει φέτος και μια γνωστη μου...αλλα δεν ξέρω...ειναι μακριά, ειναι και το κόστος(διαμερισμα κτλ).....Θα είναι δυσκολα σε άλλη΄πόλη...πόσο μάλλον και σε νησι!Θα πρεπει να το σκεφτω πολύ σοβαρα, ευτυχως εχω μελλον ακομα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:27 | |
- Αααα τότε εγω είμαι για αυτήν την δουλεια!Πλακα πλάκα έχω σκεφτει και για σχολη διερμηνεων μεταφραστων...εχω και σαν τριτη γώσσα τα Ιταλικα, αλλά είναι στην Κερκυρα μόνο και εγω θέλω να περάσω θεσσαλονικη!
Μη σκας μωρε !!!!!!!!!! Ειναι ωραια η Κερκυρα !!!!! Θα σου αρεσει αν σου αρεσει και το πρασινο γιατι βλεπεις η Κερκυρα ειναι γεματη πρασινο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:29 | |
| παντως πριν 2 χρονια τελιωσε η ξαρδερφη μου αυτη την σχολη και ειναι αληθεια πααρα πολυ καλη.οτι αποφασισεις εχεις τρια χρονια ακομα=ρ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 15 Φεβ 2009 - 17:29 | |
- Ναι είναι!Πέρασε εκει φέτος και μια γνωστη μου...αλλα δεν ξέρω...ειναι μακριά, ειναι και το κόστος(διαμερισμα κτλ).....Θα είναι δυσκολα σε άλλη΄πόλη...πόσο μάλλον και σε νησι!Θα πρεπει να το σκεφτω πολύ σοβαρα, ευτυχως εχω μελλον ακομα!
Αν ειναι να περασεις σε φιλοξενω εγω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα εχεις και περεα βρε τυχερη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|