| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 8 Ιουλ 2009 - 0:01 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- λοιπον κοριτσια προχθες εκει που καθομουνα στην παραλια και λιαζομουν διαβαζοντας την εκλειψη σκεφτομουνα (καλα η κατασταση μου ειναι σοβαρη!)ποσο πολυ θα ηθελα να εκδοσει η στεφανι την εκλειψη απο την μερια του Εντουαρντ.βασικα ολα τα βιβλια θελω, αλλα τρελαινομαι να μαθω τι στο καλο σκεφτεται σε ολο το βιβλιο.για παραδειγμα εκει που εμφανιζεται με το βολβο οταν φευγει η Μπελλα απο τον Τζεικομπ τι να σκεφτεται αραγε?να κρυφακουει μετα την συζητηση της Μπαλλας με τηνΑντζελα?πραγμα που ειναι πολυ πιθανο.και δεν το συζητω για την συνομιλια του Εντουαρντ με τον Τζεικομπ.σε ολο το βιβλιο με κανει να σκεφτομαι τι στο καλο να αισθανεται και να σκεφτεται τωρα ο Εντουαρντ.μονο εγω το παθαινω?αλλα απο την στιγμη που μας γλυκανε λιγο με το midnight sun δεν ειναι αμαρτια να μας αφησει ετσι?
Και εγω ακριβως το ιδιο....Πεθαινω να μαθω τι εκανε, αν κρυφακουγιε? Πως αισθανοταν και ολα αυτα....Παρα πολλη ομως.... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 10:47 | |
| Ειμαστε λιγο οφ τοπικ???Τελοσπαντων,μιας και ηδη λετε για αυτο( )πιστευω οτι το Eclipse απο την μερια του Εντουαρντ 8α ειναι πολυυυ συγκινητικο!!!Να αγορασουμε απο τωρα τα μαντιλια!! | |
|
| |
twilightaholic#1 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 46 Registration date : 18/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 11:10 | |
| θα σχολιασω και εγω γιατι θα σκασω...οι εκλειψη μου αρεσε παρα πολυ απλα τστιστικα παρα πολυ με την μπελλα γιατι πηγαινε συνεχεια κοντρα στον εντουαρτ και εκανε τα αντιθετα απο αυτα που τησ ελεγε.Τωρα για υο θεμα του τζεικομπ ουτε εγω τον χονευω και ενταξει ηταν επομενο να γινει αυτο ποθ εγινε και εχει και καποια ευθηνη και ο εντουαρτ αλλα εγω πλεον πιστευω οτι μετα απο αυτα που λεγε η μπελλα οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του και που φιλιθηκαν με νευριασε παρα πολυ και νομιζω οτι δεν αγαπαει τον αντουαρτ και οτι θελει να ειναι με τον τζεικομπ αλλα κατι την εμποδιζει εγω ετσι νομιζο | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| |
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 12:28 | |
| Εγω είχα νευριάσει απίστευτα με την Bella,ειδικα στο φιλί με τον σκύλο Συγνώμη,αλλα είχε φάει πολύ βρισίδι τοτε...,αλλα η χειρότερη σκηνη είναι μετα την ολοκλήρωση της μαχης που πάει και τον επισκέπτεται στο σπίτι του..ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι φουντωνω! Εκεινο το ''Πως μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν αγαπιόμαστε έτσι?''..μπρρρρρρρρρρ | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 15:10 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 9 Ιουλ 2009 - 16:04 | |
| | |
|
| |
Georgia P. C New Moon Victim
Ηλικία : 36 Τόπος : Ίλιον,Αττική Αριθμός μηνυμάτων : 142 Registration date : 01/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| |
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Eleutheres-Kavala!!! Αριθμός μηνυμάτων : 46 Registration date : 18/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Ιουλ 2009 - 21:59 | |
| βασικα ναι δεν το εχω διαβασει αλλα ενταξει απαλα απογοητευτικα με την συμπεριφορα τησ στην αρχη λεω τι ωραια συνεχεια μαλονουν αντε να βγει απο τη μεση γιατι δεν το χονευω και μετα οταν εφτασα στο σημειο του φιλου ιθελα να βγω εκσο και να τσιριζο μεχρι που να ερθει η αστυνομια να με μαζυει ηταν πολι απογοιτευτικο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 13 Ιουλ 2009 - 23:49 | |
| | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 14 Ιουλ 2009 - 0:08 | |
| Παντως οταν διαβαζω την εκκλειψη και προσπαθω να καταλαβω την Bella μεσα απο τα ματια του Edward με στενοχωρει το γεγονος για το ποσο τον πληγωνει και μερικες φορες θυμωνω μαζι της...μονο οταν διαβασα την χαραυγη (αν και ηταν στα αγγλικα) καταλαβα οτι ειναι ερωτευμενη με τον Jacob και δεν 8ελει να τον πληγωνει αλλα μεχρι εκει...ενω με τον Edward νιωθει οτι ειναι η ιδια της η ζωη αλλα και παλι μου φαινεται πολυ εγςιστικο αν και ειναι σε αδιεξοδο να τον πληγωνει για χαρη του αλλου..απλα νομιζω οτι ενα τετοιο ατομο δεν αξιζει να πληγωνεται ουτε στο ελαχιστο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 14 Ιουλ 2009 - 11:14 | |
| ναι και εγω ξερω αρκετα και τη γινεται απλα ενταξειι οπως ειπες δινει την εντυπωσει στο τελοσ οτι δεν το θελει τεσπα... | |
|
| |
Filio Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 03/08/2009
| |
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 3 Αυγ 2009 - 20:49 | |
| Filio νομιζω οτι εχεις δικιο γτ αν το καλοσκεφτουμε δειχνει οτι τον αγαπαει πανω απο ολα και απο την ιδια την ζωη της και την οικογενεια και τους φιλους οι οποιοι σιγουρα θα ηθελαν τον Τζ. κοντα της..και επεισης ξεχωριζει τον ερωτα..απο την αιωνια αγαπη... | |
|
| |
thomi Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : φλωρινα Αριθμός μηνυμάτων : 70 Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 4 Αυγ 2009 - 2:47 | |
| λοιπον παιδια οκ...τι να πουμε τωρα τα λεει ολα η stephene....η μπελλα εχει ερωτευτει τον τζεικομπ πριν γινει λυκοσ...εκεινο τ χαρακτηρα..οχι τον αλλον...οκ στ σημειο που φιλιουνται και εγω φρικαρα και αρχησα να λεω..¨ελπιζω παρακατω να τον δειρει¨...οκ οτι και να πουμε για αυτο το θεμα ειναι πφ | |
|
| |
edward_bella Twilight Human
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 55 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 9 Αυγ 2009 - 16:24 | |
| Κι εγώ ακριβώς αυτό έπαθα όταν διάβασα εκείνο το σημείο!Επέλεξα να διαβάσω και τα 4 βιβλία στα αγγλικά γιατί ξέρω πόσο οι μεταφράσεις μπορεί να μην δείξουν πραγματικά το συναίσθημα που ήθελε να μεταφέρει η Στέφανι και πολύ χάρηκα που το έκανα! Όμως σ'εκείνο το σημείο που φιλάει η Μπέλα τον Τζέικοπ πραγματικά μου ερχόταν να πετάξω το βιβλίο!! Είχα αναψοκοκκινήσει, και όσο χάρηκα το σημείο που τη φίλησε ο Τζέικοπ κι αυτή πήγε να τον πλακώσει (για να μην αναφέρω την απίστευτη ατάκα του Έντουαρντ όταν την είπε στον Τζέικοπ για το ότι την έφερε πίσω τραυματισμένη), τόσο γέμισα με θυμό αυτή τη φορά που όχι μόνο τον φίλησε αλλά τον φιλούσε και με πάθος κιόλας...και παραδέχτηκε ότι τον αγαπάει..μετά φυσικά σκέφτηκα αυτό που ομολόγησε κι η Στέφανι στην ιστοσελίδα της..ότι αυτό ακριβώς κάνει πιο δυνατή την αγάπη της Μπέλας για τον Έντυαρντ, γιατί δεν ήταν η μόνη της επιλογή, είχε και μια άλλη επιλογή, πολύ καλή και πολύ πιο λογική, και όμως την απέρριψε για την αληθινή αγάπη..πάλι όμως θα προτιμούσα τόσο πολύ να μην τον είχε φιλήσει με τόσο πάθος..μου σπάραξε την καρδιά το κομμάτι που κατάλαβε η Μπέλα ότι ο Έντουαρντ ουσιαστικά είχε δει τη σκηνή αυτή..μετά από τόσα που έχει κάνει...ήταν το πιο λυπητερό κομμάτι όλων των βιβλίων..βασικά το δεύτερο λυπηρετό, μετά από τη σκηνή του χωρισμούς τους στο New Moon.. | |
|
| |
Odelle Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : In a galaxy far far away... Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 08/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 9 Αυγ 2009 - 18:01 | |
| - Amalia έγραψε:
- και του δωσαμε υπερβολικα μεγαλη αξια σαν χαρακτηρα
Μια αξια που κατα τη γνωμη σου δεν την αξιζει ε?Συγγνωμη τι ακριβως αρνητικο εχει ως ατομο ο Τζεικομπ Μπλακ οπου τον υποβαθμιζει σαν προσωπικοτητα η μαλλον οχι σαν οντοτητα???Μηπως το γεγονος οτι απλα σταθηκε εμποδιο στη σχεση της Μπελλα και του Εντουαρτ?Ειναι αυτο στοιχειο μεσα απο το οποιο μπορεις να υποβαθμισεις την ηθογραφια ενος ηρωα?ε οχι.... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 9 Αυγ 2009 - 19:28 | |
| λοιπον....νομιζω οτι παντα και παντου οι αποψεις διιστανται για το προσωπο τζεικομπ μπλακ....εχει γινει μεγαλος ντορος για να το πω ετσι και μαλλον ολο καταληγουμε στα ιδια και τα ιδια.... Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΓΚΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ! ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜ ΕΝΤΟΥΡΑΝΤ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΛΛΑ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΕΙΛΟΡ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ!!!!!! απλα αυτη η συζητηση ειναι φαυλος κυκλος! | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 9 Αυγ 2009 - 21:09 | |
| Εγω τον τζεικομπ τον αντιπαθω μονο και μονο επειδι μπαινει συνεχεια αναμεσα στην μπελλα και στον εντουαρντ.(και επειδι αντιπαθει τον εντουαρντ) αλλα απο την άλλη ο τζεικομπ απλα προσπαθει να κερδισει την μπελλα... | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 9 Αυγ 2009 - 22:40 | |
| Παιδιά εγώ συμπαθώ τον Τζεικ περισσότερο από από τον Εντ γιατί ούτε πολλά λεφτά έχει ούτε τίποτα είναι εκεί πιστός στην Μπέλλα (οχι οτι ο Έντ δεν είναι) αλλά πώς να το πω... δεν δίνει πολή βάση η Μαιιερ στον Τζεικ όσο δίνει στον Εντ και μου αρέσει πιο πολύ σε συμπεριφορά και χαρακτίρα ο Τζεικ παρα ο Εντ.
Τώρα όσο για το Happy End δεν το σχολιάζω. Πιστεύω πως δεν έπρεπε να είναι έτσι. Να πεθάνει η Μπέλλα ή ο Εντ ή ο Τζεικ. Έχω βαρεθεί τα Happy End στις ταινίες και τα βιβλία. Ποτέ στην κανονική ζωή δεν υπάρχει τέτοιο Happy End... | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 9 Αυγ 2009 - 23:05 | |
| Σε αυτο με το happy end θα συμφωνησω ομως στο αλλο οχι....Ο τζεικ αν και τον συμπαθουσα στην εκλειψη αρχισε να μου σπαει τα νευρα......... ευτυχως στο τελος βελτιωθηκε η συμπεριφορα του | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
Filio Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 03/08/2009
| |
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 10 Αυγ 2009 - 23:41 | |
| Συμφωνώ απολύτως Filio!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 11 Αυγ 2009 - 11:08 | |
| Παιδια,χωρις πλακα,αυτην την οποια επρεπε να αντιπαθουμε ειναι η Μπελς!Γιατι αυτη φταιει κυριως για την ολη κατασταση!Και ειλικρινα,ενω μεχρι το Νιου Μουν τη συμπαθουσα,μετα μου φανηκε αδυναμος χαρακτηρας και λιγο εγωιστρια,οτι και να λεει ο Εντ!Μονο στο bd βελτιωσα λιγο την αποψη μου. | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|