Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης

Πήγαινε κάτω 
    +158
    breathless
    bReakDowN-Mark
    panagiota
    kati
    sandy forever
    Kornilia PattinsonCullen
    Bitten Pillows
    i love edward 2
    aretoula
    Edwardinos Cullen
    pegulini
    demi cullen
    margaret
    sisaki
    ed<3
    izzy cullen
    $ofi@ + Edward
    sandra21
    phantom
    elsaki
    lia
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Vera
    despina aek
    Bella Cullen12
    MyrtoCullen
    evac
    silver
    pretty witch
    JuliaCullen
    dimitroula-robsessed
    Lizzy Cullen
    Vanora
    vikaki21
    ma.do
    pink
    maria23
    lykofotaki
    marialouiza
    Rob+MJ4ever!!
    Vampi
    roberta
    VLaSia =)
    kristen(a)
    RafaelaVolturi
    evaki
    d@n@e twilight!
    Dr_Rena_Hale
    Vasoula1997
    T-NM-E-BD
    I'm_not _dead
    dani
    niki
    ntinaki
    Morena
    evi
    crazy
    team edward
    volturi girl
    twilightFOREVER
    christi_twilight
    Renée
    bluesea
    Mrs.Cullen
    ViolettaCullen18
    dreamofedward
    Nemesis Of Bellin
    silenceprincess
    Fotis333
    an8i
    Odelle
    edward_bella
    thomi
    Filio
    SpunK RansoM
    Georgia P. C
    twilightaholic#1
    kanty
    ~Rob-Patty~
    M@rIa
    maro
    robsten
    olympia-Mikel-Robert
    Fallen Angel
    anastacia9280
    dolores!!
    JuStleNe
    hiddenfantasy
    ice#fire
    Fay1765
    twilightaholic#
    edward_20
    !~Twilighter~!
    didi
    Zafrina
    Black Rose
    RobertForLife
    Moonlight Lover
    Ms Cullen
    @Dark_Lord@
    sunrise
    mariebella
    sparco
    ΕΡΗ
    xrisa_twilight
    BELLA MARIE
    anthian9
    MIKAELLA
    Mrs Alice
    BELLA22
    emma cullen pattinson
    bedward__
    .::Ελευθερία::.
    katia_vika
    ioannaki-twilightaddicted
    Isabella21
    twilight_ec
    xristinaki
    MiSs-->NtOuF*
    MagicViolin
    April
    ev@ki92
    kalkat
    Morticia
    Rozmari
    Vasiliki_Luvs_Vampires
    magic princess
    Rose
    ev@ki
    Princess
    touli
    Darkbella
    edward's victim
    Ειrιnι
    twilightergirl
    Alexadruby the vampire
    Kikitsa_twilight
    maraki-twilightholic
    angepsi
    chris-cullen
    Irenaki
    hobo
    Raven
    LizCullen
    annabell
    vantela
    SilverMusk
    jate
    emerald eyes
    Rozali87
    nasiatheslayer
    Amalia
    scarlet rose
    Neri
    Gωgω-Twilighter
    nessie
    DanaeCullen
    WhiteQueen
    162 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    M@rIa
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    M@rIa

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Κρητη_Χανια
    Αριθμός μηνυμάτων : 931
    Registration date : 23/04/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤετ 8 Ιουλ 2009 - 0:01

ΕΡΗ έγραψε:
    λοιπον κοριτσια προχθες εκει που καθομουνα στην παραλια και λιαζομουν διαβαζοντας την εκλειψη σκεφτομουνα (καλα η κατασταση μου ειναι σοβαρη!)ποσο πολυ θα ηθελα να εκδοσει η στεφανι την εκλειψη απο την μερια του Εντουαρντ.βασικα ολα τα βιβλια θελω, αλλα τρελαινομαι να μαθω τι στο καλο σκεφτεται σε ολο το βιβλιο.για παραδειγμα εκει που εμφανιζεται με το βολβο οταν φευγει η Μπελλα απο τον Τζεικομπ τι να σκεφτεται αραγε?να κρυφακουει μετα την συζητηση της Μπαλλας με τηνΑντζελα?πραγμα που ειναι πολυ πιθανο.και δεν το συζητω για την συνομιλια του Εντουαρντ με τον Τζεικομπ.σε ολο το βιβλιο με κανει να σκεφτομαι τι στο καλο να αισθανεται και να σκεφτεται τωρα ο Εντουαρντ.μονο εγω το παθαινω?αλλα απο την στιγμη που μας γλυκανε λιγο με το midnight sun δεν ειναι αμαρτια να μας αφησει ετσι?

Και εγω ακριβως το ιδιο....Πεθαινω να μαθω τι εκανε, αν κρυφακουγιε? Πως αισθανοταν και ολα αυτα....Παρα πολλη ομως.... cry
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Kefalonia
    Αριθμός μηνυμάτων : 1743
    Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 10:47

Ειμαστε λιγο οφ τοπικ???Τελοσπαντων,μιας και ηδη λετε για αυτο( Razz )πιστευω οτι το Eclipse απο την μερια του Εντουαρντ 8α ειναι πολυυυ συγκινητικο!!!Να αγορασουμε απο τωρα τα μαντιλια!! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 206202
    twilightaholic#1
    Twilight Human
    Twilight Human
    twilightaholic#1

Άντρας Ζυγός
    Τόπος : Eleutheres-Kavala!!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 46
    Registration date : 18/06/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 11:10

θα σχολιασω και εγω γιατι θα σκασω...οι εκλειψη μου αρεσε παρα πολυ απλα τστιστικα παρα πολυ με την μπελλα γιατι πηγαινε συνεχεια κοντρα στον εντουαρτ και εκανε τα αντιθετα απο αυτα που τησ ελεγε.Τωρα για υο θεμα του τζεικομπ ουτε εγω τον χονευω και ενταξει ηταν επομενο να γινει αυτο ποθ εγινε και εχει και καποια ευθηνη και ο εντουαρτ αλλα εγω πλεον πιστευω οτι μετα απο αυτα που λεγε η μπελλα οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του και που φιλιθηκαν με νευριασε παρα πολυ και νομιζω οτι δεν αγαπαει τον αντουαρτ και οτι θελει να ειναι με τον τζεικομπ αλλα κατι την εμποδιζει εγω ετσι νομιζο Crying or Very sad
    Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 11:16

twilightaholic#1 έγραψε:
    θα σχολιασω και εγω γιατι θα σκασω...οι εκλειψη μου αρεσε παρα πολυ απλα τστιστικα παρα πολυ με την μπελλα γιατι πηγαινε συνεχεια κοντρα στον εντουαρτ και εκανε τα αντιθετα απο αυτα που τησ ελεγε.Τωρα για υο θεμα του τζεικομπ ουτε εγω τον χονευω και ενταξει ηταν επομενο να γινει αυτο ποθ εγινε και εχει και καποια ευθηνη και ο εντουαρτ αλλα εγω πλεον πιστευω οτι μετα απο αυτα που λεγε η μπελλα οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του και που φιλιθηκαν με νευριασε παρα πολυ και νομιζω οτι δεν αγαπαει τον αντουαρτ και οτι θελει να ειναι με τον τζεικομπ αλλα κατι την εμποδιζει εγω ετσι νομιζο Crying or Very sad
    Πρωτον....με σκοτωσες με αυτο που ειπες!Πως μπορει ενας twilighter να το λεει αυτο???Φυσικα,και εγω της ειχα θυμωσει με λολ το τζεικ θεμα,αλλα δεν μορεις να πεις οτι δεν αγαπαει τον Εντ!!!Δεν γινεται αυτο!(Βασικο,εχεις διαβασει το bd???Ισως για αυτο δεν εχεις σφαιρικη αποψη.) Smile
    Georgia P. C
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Georgia P. C

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Ίλιον,Αττική
    Αριθμός μηνυμάτων : 142
    Registration date : 01/07/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 12:28

Εγω είχα νευριάσει απίστευτα με την Bella,ειδικα στο φιλί με τον σκύλο Evil or Very Mad Συγνώμη,αλλα είχε φάει πολύ βρισίδι τοτε...,αλλα η χειρότερη σκηνη είναι μετα την ολοκλήρωση της μαχης που πάει και τον επισκέπτεται στο σπίτι του..ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι φουντωνω! Εκεινο το ''Πως μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν αγαπιόμαστε έτσι?''..μπρρρρρρρρρρ Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 872396
    Mrs Alice
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs Alice

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1006
    Registration date : 21/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 15:10

Georgia P. C έγραψε:
    Εγω είχα νευριάσει απίστευτα με την Bella,ειδικα στο φιλί με τον σκύλο Evil or Very Mad Συγνώμη,αλλα είχε φάει πολύ βρισίδι τοτε...,αλλα η χειρότερη σκηνη είναι μετα την ολοκλήρωση της μαχης που πάει και τον επισκέπτεται στο σπίτι του..ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι φουντωνω! Εκεινο το ''Πως μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν αγαπιόμαστε έτσι?''..μπρρρρρρρρρρ Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 872396
    Συμφωνω απολυτα!!!Μεσα στο μυαλο μου εισαι!
    Και ξαναλεω Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 626465 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 626465
    http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/forum.htm
    M@rIa
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    M@rIa

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 16:04

Georgia P. C έγραψε:

Εισαι και στο δικο μου μιαλο... Razz
    Τα εχω και προσφατα, χτες το τελειωσα το βιβλιο....Πραγματικα τεραστια απογοτευση αυτα τα σημεια, αφου μου ερχοταν απο την μια να αρχισω να βριζω και απο την αλλη να κλαιω...Ελπιζω το Bd Να μην εχει τετια γιατι δεν θα το αντεξω... Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 945889
    Και μιας και ειπα Bd, Ποιος περιμενει μεχρι Σεπτεμβρη? Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 206202
    Georgia P. C
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Georgia P. C

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Ίλιον,Αττική
    Αριθμός μηνυμάτων : 142
    Registration date : 01/07/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΠεμ 9 Ιουλ 2009 - 16:08

M@rIa έγραψε:
    Και μιας και ειπα Bd, Ποιος περιμενει μεχρι Σεπτεμβρη? Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 206202

Ελα ντε Crying or Very sad βασικα θα πάρω το αγγλικο γιατι δεν αντέχω να περιμένω,ας έχω τουλάχιστον κάποια ιδέα...αλλα και πάλι πρέπει να περιμένω δυο βδομάδες Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 872396
    twilightaholic#1
    Twilight Human
    Twilight Human
    twilightaholic#1

Άντρας Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουλ 2009 - 21:59

βασικα ναι δεν το εχω διαβασει αλλα ενταξει απαλα απογοητευτικα με την συμπεριφορα τησ στην αρχη λεω τι ωραια συνεχεια μαλονουν αντε να βγει απο τη μεση γιατι δεν το χονευω και μετα οταν εφτασα στο σημειο του φιλου ιθελα να βγω εκσο και να τσιριζο μεχρι που να ερθει η αστυνομια να με μαζυει ηταν πολι απογοιτευτικο....
    M@rIa
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    M@rIa

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 13 Ιουλ 2009 - 23:49

twilightaholic#1 έγραψε:
    βασικα ναι δεν το εχω διαβασει αλλα ενταξει απαλα απογοητευτικα με την συμπεριφορα τησ στην αρχη λεω τι ωραια συνεχεια μαλονουν αντε να βγει απο τη μεση γιατι δεν το χονευω και μετα οταν εφτασα στο σημειο του φιλου ιθελα να βγω εκσο και να τσιριζο μεχρι που να ερθει η αστυνομια να με μαζυει ηταν πολι απογοιτευτικο....

Σε καταλαβαινω...Και εγω το ιδιο...Και η αληθεια ειναι οτι μια τετια εντυπωσει διχνει στο τελος....Αλλα αν και δεν εχω διαβασει το Bd ξερω τι γινεται πανω κατω, και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μεινουν ετσι τα πραγματα.... Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 21223 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 21223 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 21223 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 21223
    Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 474260
    SpunK RansoM
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    SpunK RansoM

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Θεσσαλονικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 693
    Registration date : 23/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤρι 14 Ιουλ 2009 - 0:08

Παντως οταν διαβαζω την εκκλειψη και προσπαθω να καταλαβω την Bella μεσα απο τα ματια του Edward με στενοχωρει το γεγονος για το ποσο τον πληγωνει και μερικες φορες θυμωνω μαζι της...μονο οταν διαβασα την χαραυγη (αν και ηταν στα αγγλικα) καταλαβα οτι ειναι ερωτευμενη με τον Jacob και δεν 8ελει να τον πληγωνει αλλα μεχρι εκει...ενω με τον Edward νιωθει οτι ειναι η ιδια της η ζωη αλλα και παλι μου φαινεται πολυ εγςιστικο αν και ειναι σε αδιεξοδο να τον πληγωνει για χαρη του αλλου..απλα νομιζω οτι ενα τετοιο ατομο δεν αξιζει να πληγωνεται ουτε στο ελαχιστο.....

Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 New-moon-book-cover
    https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000089747587
    twilightaholic#1
    Twilight Human
    Twilight Human
    twilightaholic#1

Άντρας Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤρι 14 Ιουλ 2009 - 11:14

ναι και εγω ξερω αρκετα και τη γινεται απλα ενταξειι οπως ειπες δινει την εντυπωσει στο τελοσ οτι δεν το θελει τεσπα...
    Filio
    Twilight Human
    Twilight Human
    Filio

Θηλυκό Κριός
    Αριθμός μηνυμάτων : 12
    Registration date : 03/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 3 Αυγ 2009 - 20:34

Γεια σε ολους! Ειμαι καινουρια σε αυτο το forum και ειμαι και εγω fan του ζευγαριου Edward/Bella. Όμως συμπαθώ τον Εdward περιισοτερο! Σχετικα με το θεμα Edward vs. Jacob, αν και η ιδια φρικαρα οταν διαβασα το σημειο που η Bella παραδεχεται στον εαυτο της οτι αγαπάει και τον Jacob, συμφωνω απολύτως με την Αmalia. Οτι δηλαδή, όλο αυτό απεδειξε πόσο δυνατή είναι η αγαπη μεταξυ του Edward και της Bella. Ευχαριστω πολυ Αmalia, με καλυψες και εμενα! Thanks a lot! Smile
    http://profiles.pathfinder.gr/view/ffffffforeo
    SpunK RansoM
    Breaking Dawn Newborn
    Breaking Dawn Newborn
    SpunK RansoM

Θηλυκό Κριός
    Αριθμός μηνυμάτων : 693
    Registration date : 23/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 3 Αυγ 2009 - 20:49

Filio νομιζω οτι εχεις δικιο γτ αν το καλοσκεφτουμε δειχνει οτι τον αγαπαει πανω απο ολα και απο την ιδια την ζωη της και την οικογενεια και τους φιλους οι οποιοι σιγουρα θα ηθελαν τον Τζ. κοντα της..και επεισης ξεχωριζει τον ερωτα..απο την αιωνια αγαπη...
    https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000089747587
    thomi
    Twilight Human
    Twilight Human
    thomi

Καρκίνος
    Τόπος : φλωρινα
    Αριθμός μηνυμάτων : 70
    Registration date : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤρι 4 Αυγ 2009 - 2:47

λοιπον παιδια οκ...τι να πουμε τωρα τα λεει ολα η stephene....η μπελλα εχει ερωτευτει τον τζεικομπ πριν γινει λυκοσ...εκεινο τ χαρακτηρα..οχι τον αλλον...οκ στ σημειο που φιλιουνται και εγω φρικαρα και αρχησα να λεω..¨ελπιζω παρακατω να τον δειρει¨...οκ οτι και να πουμε για αυτο το θεμα ειναι πφ
    edward_bella
    Twilight Human
    Twilight Human
    edward_bella

Θηλυκό Καρκίνος
    Αριθμός μηνυμάτων : 55
    Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 16:24

Κι εγώ ακριβώς αυτό έπαθα όταν διάβασα εκείνο το σημείο!Επέλεξα να διαβάσω και τα 4 βιβλία στα αγγλικά γιατί ξέρω πόσο οι μεταφράσεις μπορεί να μην δείξουν πραγματικά το συναίσθημα που ήθελε να μεταφέρει η Στέφανι και πολύ χάρηκα που το έκανα! Όμως σ'εκείνο το σημείο που φιλάει η Μπέλα τον Τζέικοπ πραγματικά μου ερχόταν να πετάξω το βιβλίο!! Είχα αναψοκοκκινήσει, και όσο χάρηκα το σημείο που τη φίλησε ο Τζέικοπ κι αυτή πήγε να τον πλακώσει (για να μην αναφέρω την απίστευτη ατάκα του Έντουαρντ όταν την είπε στον Τζέικοπ για το ότι την έφερε πίσω τραυματισμένη), τόσο γέμισα με θυμό αυτή τη φορά που όχι μόνο τον φίλησε αλλά τον φιλούσε και με πάθος κιόλας...και παραδέχτηκε ότι τον αγαπάει..μετά φυσικά σκέφτηκα αυτό που ομολόγησε κι η Στέφανι στην ιστοσελίδα της..ότι αυτό ακριβώς κάνει πιο δυνατή την αγάπη της Μπέλας για τον Έντυαρντ, γιατί δεν ήταν η μόνη της επιλογή, είχε και μια άλλη επιλογή, πολύ καλή και πολύ πιο λογική, και όμως την απέρριψε για την αληθινή αγάπη..πάλι όμως θα προτιμούσα τόσο πολύ να μην τον είχε φιλήσει με τόσο πάθος..μου σπάραξε την καρδιά το κομμάτι που κατάλαβε η Μπέλα ότι ο Έντουαρντ ουσιαστικά είχε δει τη σκηνή αυτή..μετά από τόσα που έχει κάνει...ήταν το πιο λυπητερό κομμάτι όλων των βιβλίων..βασικά το δεύτερο λυπηρετό, μετά από τη σκηνή του χωρισμούς τους στο New Moon..
    Odelle
    Twilight Human
    Twilight Human
    Odelle

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : In a galaxy far far away...
    Αριθμός μηνυμάτων : 22
    Registration date : 08/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Wolves

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 18:01

Amalia έγραψε:
    και του δωσαμε υπερβολικα μεγαλη αξια σαν χαρακτηρα

Μια αξια που κατα τη γνωμη σου δεν την αξιζει ε?Συγγνωμη τι ακριβως αρνητικο εχει ως ατομο ο Τζεικομπ Μπλακ οπου τον υποβαθμιζει σαν προσωπικοτητα η μαλλον οχι σαν οντοτητα???Μηπως το γεγονος οτι απλα σταθηκε εμποδιο στη σχεση της Μπελλα και του Εντουαρτ?Ειναι αυτο στοιχειο μεσα απο το οποιο μπορεις να υποβαθμισεις την ηθογραφια ενος ηρωα?ε οχι....
    BELLA MARIE
    Charlie's Daughter
    BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Thessalonike
    Αριθμός μηνυμάτων : 17564
    Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 19:28

λοιπον....νομιζω οτι παντα και παντου οι αποψεις διιστανται για το προσωπο τζεικομπ μπλακ....εχει γινει μεγαλος ντορος για να το πω ετσι και μαλλον ολο καταληγουμε στα ιδια και τα ιδια....
    Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΓΚΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ! ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜ ΕΝΤΟΥΡΑΝΤ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΛΛΑ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΕΙΛΟΡ ΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ!!!!!!
    απλα αυτη η συζητηση ειναι φαυλος κυκλος! Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 686606
    an8i
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    an8i

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Athina
    Αριθμός μηνυμάτων : 101
    Registration date : 06/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 21:09

Εγω τον τζεικομπ τον αντιπαθω μονο και μονο επειδι μπαινει συνεχεια αναμεσα στην μπελλα και στον εντουαρντ.(και επειδι αντιπαθει τον εντουαρντ) αλλα απο την άλλη ο τζεικομπ απλα προσπαθει να κερδισει την μπελλα...
    Fotis333
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fotis333

Άντρας Σκορπιός
    Τόπος : Λαμία
    Αριθμός μηνυμάτων : 993

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 22:40

Παιδιά εγώ συμπαθώ τον Τζεικ περισσότερο από από τον Εντ γιατί ούτε πολλά λεφτά έχει ούτε τίποτα είναι εκεί πιστός στην Μπέλλα (οχι οτι ο Έντ δεν είναι) αλλά πώς να το πω... δεν δίνει πολή βάση η Μαιιερ στον Τζεικ όσο δίνει στον Εντ και μου αρέσει πιο πολύ σε συμπεριφορά και χαρακτίρα ο Τζεικ παρα ο Εντ.

Τώρα όσο για το Happy End δεν το σχολιάζω. Πιστεύω πως δεν έπρεπε να είναι έτσι. Να πεθάνει η Μπέλλα ή ο Εντ ή ο Τζεικ. Έχω βαρεθεί τα Happy End στις ταινίες και τα βιβλία. Ποτέ στην κανονική ζωή δεν υπάρχει τέτοιο Happy End...
    silenceprincess
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    silenceprincess

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : τρικαλα
    Αριθμός μηνυμάτων : 233
    Registration date : 04/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΚυρ 9 Αυγ 2009 - 23:05

Σε αυτο με το happy end θα συμφωνησω ομως στο αλλο οχι....Ο τζεικ αν και τον συμπαθουσα στην εκλειψη αρχισε να μου σπαει τα νευρα......... Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 490517 ευτυχως στο τελος βελτιωθηκε η συμπεριφορα του
    Nemesis Of Bellin
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Nemesis Of Bellin

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Night Castle
    Αριθμός μηνυμάτων : 3549
    Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 10 Αυγ 2009 - 18:47

Παιδια εγω τον συμπαθησα τον Τζεικομπ! συμπαρασταθηκε στη Μπελλα εκει οπου ο Εντουαρτ την παρατησε. αν ειμουν η Μπελλα χιλιες φορες τον Εντουαρτ αλλα αν δεν επεστρφε θα δινα μια ευκαιρια στον Τζεικομπ Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 21223 Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 21313
    Filio
    Twilight Human
    Twilight Human
    Filio

Θηλυκό Κριός
    Αριθμός μηνυμάτων : 12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 10 Αυγ 2009 - 20:11

Παιδια , νομιζω πως δεν εχουμε λογο να αντιπαθουμε τον Τζεικομπ. Εγω πιστευω παντως οτι μπορει επειδη αντιπαθουμε το γεγονος οτι η Μπελλα αγαπαει και αυτον και οτι τον φιλησε με τοσο παθος που κατανταει αηδια και με αυτον τον τροπο πληγωσε και τον Εντουαρντ, νομιζουμε οτι αντιπαθουμε και τον ιδιο τον Τζεικομπ. Όμως στην πραγματικοτητα δε φταιει αυτος... αν διαβασετε και το τελευταιο κεφαλαιο της εκλιψης που ειναι γραμμενο απο την προοπτικη του Τζεικομπ θα καταλαβετε γιατι εμπαινε αναμεσα στην Μπελλα και τον Εντουαρντ. Απλα δεν ηθελε η Μπελλα να γινει βρικολακας, οπως ο ιδιος λεει - να αφησει την καρδια της να σταματησει για παντα και το δερμα της να παγωσει και το μυαλο της να παραμορφωθει και να γινει το κρυσταλλωμένο κεφάλι ενός αρπακτικού. Ενός τέρατος. Μιας ξένης. Και γι'αυτο εκανε τα παντα για να το αποτρεψει. Προσπαθησε να την κανει να δει τα συναισθηματα της γι'αυτον, ωστε να μην ξαφνιαστει αργοτερα οταν θα ειναι βρικολακας και δεν θα μπορει να κανει τιποτα πια. Να δει οτι θα ηταν ευτυχισμενη και με αυτον. Αλλα ακομα και τοτε η Μπελλα επιλεγει τον Εντουαρντ(Και καλά κανει, δηλαδη). Τουλαχιστον ομως αυτος ειναι ικανοποιημενος οτι εκανε οτι μπορουσε... και λυπημενος που δεν τα καταφερε. Αλλα γενικα ο Τζεικομπ ειναι αυθορμητος χαρακτηρας και τα λεει ολα εξω απο τα δοντια. Ειναι ανετος και οπως λεει και η Μπελλα οταν ειναι διπλα της της μεταφερει την χαρουμενη ενεργεια του και ετσι νιωθει καλα. Αν τα λαβουμε αυτα υποψην συν το γεγονος οτι ο Τζεικομπ ηταν αυτος που φροντισε την Μπελλα οταν ο Εντουαρντ την αφησε, ισως αγαπησουμε και τον Τζεικομπ. Νταξει, σιγουρα οχι οπως λατρευουμε τον Εντουαρντ, αλλα και παλι δεν θα τον αγαπησουμε καπως.
    Τελος παντων, αυτη ειναι η γνωμη μου τωρα. Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν.
    Smile
    http://profiles.pathfinder.gr/view/ffffffforeo
    Fotis333
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Fotis333

Άντρας Σκορπιός
    Τόπος : Λαμία
    Αριθμός μηνυμάτων : 993

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΔευ 10 Αυγ 2009 - 23:41

Συμφωνώ απολύτως Filio!!!
    Ms Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης   Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης - Σελίδα 28 I_icon_minitimeΤρι 11 Αυγ 2009 - 11:08

Παιδια,χωρις πλακα,αυτην την οποια επρεπε να αντιπαθουμε ειναι η Μπελς!Γιατι αυτη φταιει κυριως για την ολη κατασταση!Και ειλικρινα,ενω μεχρι το Νιου Μουν τη συμπαθουσα,μετα μου φανηκε αδυναμος χαρακτηρας και λιγο εγωιστρια,οτι και να λεει ο Εντ!Μονο στο bd βελτιωσα λιγο την αποψη μου. lol!

Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 28 από 42Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: The Twilight Saga - Τα Βιβλία-
    Μετάβαση σε: