| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 16 Ιουν 2009 - 23:31 | |
| Είμαι αγόρι και με λένε Παναγιώτη... | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 18 Ιουν 2009 - 19:56 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Διαφορετικες αποψεις γλυκια μου.
Οταν πρωτοδιαβασα την Εκλειψη(η στο νετ τι θα γινει,το ιδιο ειναι)αρχισα να ουρλιαζω..ΟΛΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!!!Μετα αρχισα να το βλεπω πιο σφαιρικα!!Ολοι φταινε παιδια και ολοι το πληρωνουν με καποιον τροπο.(Ο Εντ λιγο περισσοτερο,ομως βασανιζεται γιατι ειναι και λιγο μαζοχιστης!! )Και πραγματι σκεφτηκα η ιστορια να τελειωνε στο φορεβερ ντον,και εριξα και πολυ κλαμα για αυτο.Αλλα αν δεν υπηρχε ο Τζεικ,δεν θα υπηρχε Νεα Σεληνη και Εκλειψη και αν δεν υπηρχαν αυτα,η Μπελλα δεν θα συνειδητοποιουσε ουτε το τι θα χασει,ουτε το βαθος των συναισθηματων της,ουτε πως ο Εντ της ανηκει για παντα και πως αυτη του ανηκει.Κι το διαλεξε τον Εντουαρντ παρολα αυτα,δειχνει την αγαπη της που ξεπερνα τα ορια του φυσιολογικου.Ξερει ποσα θα χασει,και θα το υποστει.Εχει μια καλη επιλογη(Τον Τζεικ )για να ζησει ανθρωπινα και την απορριπτει.Κι αυτο δειχνει την αληθινη αγαπη για μενα! | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 18 Ιουν 2009 - 20:09 | |
| - Παράθεση :
- Αν ήταν όλα μέλι γάλα μεταξύ ους τότε δεν θα υπήρχαν 4 βιβλιά... Θα υπήρχε μόνο το Λυκόφως και ως εκεί...
so να ξεκαθαρισω κατι...εχω μια αντιθετη αποψη....δεν νομιζω οτι θα χε καμια σχεση αν δεν υπηρχε το ολο στορι με τον τζεικομπ....και δεν ηταν ολη η ενταση εκει συγκεντρωμενη στην εκλειψη!!!!υπηρχαν και αλλα σημεια εξισου δυνατα συναισθηματικα που ο τζεικομπ δεν φαινοταν στον οριζοντα(καθως και ουτε η ολη κατασταση που τον αφορουσε!!)οποτε δεν κρινω το ολο σαγκα απο κει...δεν κρινοταν η συνεχεια απο το στορι με τον τζεικ... και η ολη κατασταση ηταν σπαστικη για μενα... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 18 Ιουν 2009 - 20:11 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
-
- Παράθεση :
- Αν ήταν όλα μέλι γάλα μεταξύ ους τότε δεν θα υπήρχαν 4 βιβλιά... Θα υπήρχε μόνο το Λυκόφως και ως εκεί...
so να ξεκαθαρισω κατι...εχω μια αντιθετη αποψη....δεν νομιζω οτι θα χε καμια σχεση αν δεν υπηρχε το ολο στορι με τον τζεικομπ....και δεν ηταν ολη η ενταση εκει συγκεντρωμενη στην εκλειψη!!!!υπηρχαν και αλλα σημεια εξισου δυνατα συναισθηματικα που ο τζεικομπ δεν φαινοταν στον οριζοντα(καθως και ουτε η ολη κατασταση που τον αφορουσε!!)οποτε δεν κρινω το ολο σαγκα απο κει...δεν κρινοταν η συνεχεια απο το στορι με τον τζεικ... και η ολη κατασταση ηταν σπαστικη για μενα... Ο Τζεικ ηταν ενα εργαλειο στα χερια της Στεφ(οπως ειναι παυσιπονο για τον πονοκεφαλο μου!!) | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 20 Ιουν 2009 - 10:20 | |
| Το γεγονος οτι ο Τζεικ δεν μιλαει στην Μπελλα δεν ειναι επειδη ειναι κακος....ειναι επειδη ειναι πραγματικος φιλος και ξερει οτι τα αισθηματα της Μπελλας ειναι πιο δυνατα για τον Εντουαρτ απο τα αισθηματα της για τον ιδιο.Ξερει οτι να βαλει τη Μπελλα να διαλεξει ειναι αδυνατον...... Η σκηνη με το φιλι δεν ειναι τιποτα...ειναι ενας τροπος για να δειξει στη Μπελλα οτι αυατα που της ελεγε τοσο καιρο και εκεινη τα ρνιοταν ηταν αληθεια.Η ολη ενταση στην εκλειψη ειναι η μαχη.....!!!!και η νυχτα πριν..... | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 20 Ιουν 2009 - 16:34 | |
| συγνώμη να πω κάτι όμως, χρειάζοταν και ο Τζεϊκ και οι λυκάνθρωποι τόσο για να υπάρχει και λίγο ενδιαφέρον στην συνέχεια όσο και για να προσφέρουν την βοήθειά τους στην μάχη με τους άλλους βρυκόλακες. Στο σημείο που μία κοπέλα στην προηγούμενη σελίδα λέει ότι δεν ήταν απαραίτητος ο τζεϊκ για την συνέχεια του σάγκα διαφωνώ καθέτως. Τι θα γινόταν δηλαδή; Μάλλον κατευθείαν γάμος και τι μετα...; Τέλος..; Διαφωνώ... | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 21 Ιουν 2009 - 14:41 | |
| συμφωνώ! ^^ εξάλου αν δεν ήταν ο Jacob δεν θα ήταν τόσο ενδιαφέρον η Eclipse.. λίγος ανταγωνισμός δεν βλάπτει ίσα ίσα!! κ οι ατάκες Edward -Jacob στο 3ο βιβλίο είναι όλα τα λεφτά! lol | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 21 Ιουν 2009 - 15:51 | |
| συμφωνω!!!γιατι αν δεν υπαρχει και λιγο ανταγωνισμος και λιγη περισσοτερη ενταση δεν ειναι ενδιαφερον..... και επιπλεον οι ατακες τους στην Εκλειψη ειναι θεικες...οπως και οι σκηνες....!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 21 Ιουν 2009 - 16:41 | |
| | |
|
| |
olympia-Mikel-Robert Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Cyprus,Larnaca Αριθμός μηνυμάτων : 91 Registration date : 27/12/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 21 Ιουν 2009 - 16:53 | |
| και μετα του πετάει ένα : "if I had been able to take your place last night, it would not have made the top ten of thebest nights of my life. Dream about that." πωωωω!!!! τον λάτρεψα περισσότερο σε εκείνη τη σκηνή! χαχαχα του την είπε!!!!! | |
|
| |
robsten New Moon Victim
Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 21 Ιουν 2009 - 17:53 | |
| | |
|
| |
ice#fire New Moon Victim
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 114 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 21 Ιουν 2009 - 18:28 | |
| η εκλειψη ειναι τελεια!!!!!!μου αρεσε παρα πολυ!!!!!!!μου αρεσει που υπαρχει και ισορροπια εντι-τζεικ,τους βλεπουμε και τους 2!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Κυρ 21 Ιουν 2009 - 20:05 | |
| Και εμενα μου αρεσε το βραδυ πριν τη μαχη αν και ηταν αδικο για τον Τζεικ που ο Εντουαρτ τα ηξερε ολα πριν τα πει αλλα αυτος δεν μπορουσε να δει τι πραγματικα σκεφτοταν ο Εντουαρτ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 24 Ιουν 2009 - 20:47 | |
| - hiddenfantasy έγραψε:
- Και εμενα μου αρεσε το βραδυ πριν τη μαχη αν και ηταν αδικο για τον Τζεικ που ο Εντουαρτ τα ηξερε ολα πριν τα πει αλλα αυτος δεν μπορουσε να δει τι πραγματικα σκεφτοταν ο Εντουαρτ.
Πες μου οτι λυπασαι τον κοπρο!!!Θα ! | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:01 | |
| Αν δεν υπήρχε ο Τζέικομπ, η Μπέλλα δε θα είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τον Έντουαρντ. Θα ήταν μονόδρομος .Ενώ τώρα αρνήθηκε μια συνηθισμένη , ασφαλή ζωή για το άγνωστο , για τον αληθινό έρωτα κι ας μην ήξερε πού θα την οδηγούσε . Παρόλο που θα μπορούσε να την οδηγήσει στο θάνατο. Δε συμβιβάστηκε με ένα μέτριο συναίσθημα , με έναν Τζέικομπ , γι` αυτό τα κέρδισε όλα , τον Έντουαρντ. Γι ` αυτό της άξιζε. Όταν όμως διάβασα τη σκηνή που τη φίλησε ο τζέικομπ, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:03 | |
| - maro έγραψε:
- Αν δεν υπήρχε ο Τζέικομπ, η Μπέλλα δε θα είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τον Έντουαρντ. Θα ήταν μονόδρομος .Ενώ τώρα αρνήθηκε μια συνηθισμένη , ασφαλή ζωή για το άγνωστο , για τον αληθινό έρωτα κι ας μην ήξερε πού θα την οδηγούσε . Παρόλο που θα μπορούσε να την οδηγήσει στο θάνατο. Δε συμβιβάστηκε με ένα μέτριο συναίσθημα , με έναν Τζέικομπ , γι` αυτό τα κέρδισε όλα , τον Έντουαρντ. Γι ` αυτό της άξιζε.
Όταν όμως διάβασα τη σκηνή που τη φίλησε ο τζέικομπ, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Κοιτα,μετα το bd αρχισα να τον συμπαθω!!!Αλλα οσο επιτρεπει η προκαταληψη μου!(αν το διαβασεις,θα καταλαβεις) | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:14 | |
| Το έχω διαβάσει ! Γι ` αυτό το παίζω ανώτερη! Πριν το B.D. ήμουν κι εγώ πολύ τσατισμένη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:15 | |
| - maro έγραψε:
- Το έχω διαβάσει ! Γι ` αυτό το παίζω ανώτερη! Πριν το B.D. ήμουν κι εγώ πολύ τσατισμένη.
Εμενα δεν με επηρεασαν οι 13 φορες που το διαβασα παλι!!! | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 24 Ιουν 2009 - 21:39 | |
| 13 φορές; 13 φορές έχω διαβάσει μόνο ένα βιβλίο ... τα Ανεμοδαρμένα Ύψη! Είναι άραγε τυχαίο που τα αναφέρει συνέχεια στην Έκλειψη; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 25 Ιουν 2009 - 12:58 | |
| Τα Ανεμορδαμενα Υψη πιστευω οτι τα αναφερει επειδη πανω κατω συσχετιζονται με τη σχεση μεταξυ αυτων των τριων.. PS:Ναι ρε συ λυπαμαι για τον Τζεικ ηταν αδικο εκεινο.... | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Δευ 29 Ιουν 2009 - 1:53 | |
| Ωχ, να τρομαξω? Πριν λιγες μερες τελειωσα την νεα σελινη και απο της αντιδρασης σας μυριζω "κοπροσκυλο" και στην Εκλιψη. πητε μου οτι κανω λαθος... Με το ζορι τον ανεχτηκα στο NM τοσες σελιδες εμαθα απ'εξω ολο του το Σκυλοσοϊ...Δεν θα αντεξω αλλο... | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 1 Ιουλ 2009 - 16:40 | |
| - olympia-Mikel-Robert έγραψε:
- συμφωνώ! ^^
εξάλου αν δεν ήταν ο Jacob δεν θα ήταν τόσο ενδιαφέρον η Eclipse.. λίγος ανταγωνισμός δεν βλάπτει ίσα ίσα!! κ οι ατάκες Edward -Jacob στο 3ο βιβλίο είναι όλα τα λεφτά! lol Ναι όντως, ο ανταγωνισμός , αυτή η κόντρα μετα3ύ τους για να κερδίσουν την καρδιά της Μπέλλας είναι φοβερός!! Έδωσε ενδιαφέρον ναι!!άσχετο βέβαια που φυσικά η τελική επιλογή της Μπέλλας 9α ήτανε ο Έντουαρντ(δεν είχα καμία αμφιβολία περί αυτού ), πρόσ9εσε και χιούμορ στο βιβλίο!Ναι, ειδικά εκεί εμ την σκηνή είναι φοβερές οι ατάκες και γενικώς όλο το σκηνικό που επικρατεί..Η Μπέλλα εντωμετα3ύ να επιμένει πως δεν κρυώνει..(αδιόρ9ωτο αυτό το κορίτσι.. ) Και αυτό που είπε και η Μάρω, αν δεν υπήρχε ο Τζέϊκ, η Μπέλλα δεν 9α είχε δυνατότητα επιλογής.Έτσι και αλλιώς τον Έντουαρντ 9α διάλεγε. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Ιουλ 2009 - 10:52 | |
| λοιπον κοριτσια προχθες εκει που καθομουνα στην παραλια και λιαζομουν διαβαζοντας την εκλειψη σκεφτομουνα (καλα η κατασταση μου ειναι σοβαρη!)ποσο πολυ θα ηθελα να εκδοσει η στεφανι την εκλειψη απο την μερια του Εντουαρντ.βασικα ολα τα βιβλια θελω, αλλα τρελαινομαι να μαθω τι στο καλο σκεφτεται σε ολο το βιβλιο.για παραδειγμα εκει που εμφανιζεται με το βολβο οταν φευγει η Μπελλα απο τον Τζεικομπ τι να σκεφτεται αραγε?να κρυφακουει μετα την συζητηση της Μπαλλας με τηνΑντζελα?πραγμα που ειναι πολυ πιθανο.και δεν το συζητω για την συνομιλια του Εντουαρντ με τον Τζεικομπ.σε ολο το βιβλιο με κανει να σκεφτομαι τι στο καλο να αισθανεται και να σκεφτεται τωρα ο Εντουαρντ.μονο εγω το παθαινω?αλλα απο την στιγμη που μας γλυκανε λιγο με το midnight sun δεν ειναι αμαρτια να μας αφησει ετσι? | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τρι 7 Ιουλ 2009 - 11:21 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- αλλα απο την στιγμη που μας γλυκανε λιγο με το midnight sun δεν ειναι αμαρτια να μας αφησει ετσι?
είναι είναι ΕΡΗ μου! γι' αυτο πρεπει να ψηφιζουμε εδω http://www.savemidnightsun.com/petition.aspx για να δειξουμε στη Stefenie το πόσο πολυ θελουμε να τελειωσει το βιβλιο αυτο! | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|