| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 11 Μαρ 2009 - 0:04 | |
| τελειως ασχετο με το βιβλιο αλλα μονο εδω κολλαει...
Access Hollywood is reporting the Paul Weitz will be directing Eclipse. They said,
fans hoping to bring some girl power back to the “Twilight” world with possible “Eclipse” director Drew Barrymore could be in for a surprise if reports of “New Moon” director Chris Weitz’s brother, Paul Weitz, stepping in as director are true.
According to the “Twilight” fan site Twilighters.org, “Drew Barrymore will not be directing the third installment of Stephenie Meyer’s Twilight Series… Due to the ‘New Moon’ post-production schedule for director Chris Weitz, his brother and co-owner of Depth of Field Productions - Paul Weitz - will be directing ‘Eclipse.’” | |
|
| |
.::Ελευθερία::. New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 199 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Τετ 11 Μαρ 2009 - 23:30 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- .::Ελευθερία::. έγραψε:
- Έλα μωρέ τον καημένο.. είπε κι αυτός να μην την καταπιέσει.. αλλά εκείνη δεν ήταν αξια της εμπιστοσύνης του!!!
Σόρρυ παιδιά αλλά η Μπέλλα κατ'εμέ δεν αντιδράει όμορφα...
Α επίσης μου την σπάει η αφήγηση του Τζέηκ στο τέλος... Με εκνευρίζει δεν θέλω να μαθαίνω τι σκέφτεται ο Τζέηκ βρε αδερφε... Γκρρρρ Το κακο ειναι οτι αυτο δεν το αποφευγουμε ουτε στο BD !! Η αλήθεια είναι οτι σε αυτό το βιβλίο ως τώρα μ'αρέσει η αφήγηση του Τζέηκ... ίσως επειδή έχει σταματήσει να σκέφτεται τόσο εγωιστικά!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 12 Μαρ 2009 - 0:08 | |
| - .::Ελευθερία::. έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι σε αυτό το βιβλίο ως τώρα μ'αρέσει η αφήγηση του Τζέηκ... ίσως επειδή έχει σταματήσει να σκέφτεται τόσο εγωιστικά!!! Βασικα επιτηδες η Μεγιερ γραφει απο την πλευρα του Τζεικ για να μας δειξει οτι ποτε δεν σκεφτοταν εγωιστικα!!! Βασικα ειναι καψουρης και ολος του ο κοσμος γυριζει γυρω απο την Μπελλα!!! Και ''Ολα γυρω σου γυριζουν...'' :guitar: | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 12 Μαρ 2009 - 12:00 | |
| Αχ ναι τον καημενουλη τον Τζεικ ειναι καψουρης... | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 12 Μαρ 2009 - 14:51 | |
| Εχει ενδιαφερον παντως να διαβαζεις και την δικη του οπτικη γωνια...μαθαινεις πολλα!! Αλλα δεν ειναι παντα ευχαριστο αυτο... | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 12 Μαρ 2009 - 18:21 | |
| Οντως μαθαινεις πολλα...ποτε δεν περιμενα πως θα ειχα την υπομονη να το διαβασω ολοκληρο το μερος με την πλευρα του!!!! | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 12 Μαρ 2009 - 18:43 | |
| ΕΕ οχι και καψουρης το κοπροσκυλο......!!!!Απο ποτε τα βρωμοσκυλα εχουν αισθηματα??? εγω κοριτσια χθεσ τελειωσα επιτελους την εκλειψη.....κ θελω να με καποιο τροπο να πεθανει ο Τζεικ! Βεβαια κ η Μπελλα με εκνευρισε λιγο γιατια ενω ο τζεικ παραδεχτηκε οτι "επαιξε" κατα καποιο τροπο οταν της ειπε οτι θα παει να πεθανει για να την αναγκασει να τον φιλησει αυτη ουτε καν πειραχτηκε!!!! εγω αν μ τ λεγαν αυτο θα ειχα γινει τουρκος.....!!!!διαβασα τα προηγουμε ποστσ ναι ειναι ανθρωπος εχει ορμονες ειναι ανωριμη αλλα 1ν οταν εχεις εναν edward δεν γυριζεις να δεις αλλον ερωτικα κ 2ν ειδικα οταν σ λεει οτι σ ειπε τα παντα γ ν σ αναγκασει ν τν φιλισεισ πως δν θυμωνεις??? σ αυτν που ωγαζω τ καπελο ειναι ο Εντ(σε ποιον θα τ εβγαζα εγω....κ οχι μονο τ καπελο... ) ειναι τοσο τελειος στο τροπο που συμπεριφερεται που δειχνει ποσο αληθινα την αγαπαει κ ποσο μετανιωσε που την αφησε!!! γ τ διαμαντακι κ εγω αυτο νομιζω οτι οντως ηταν τησ μητερας του και τ εκοψε σε σχημα καρδιας για εκεινη!! τωρα αντε περιμενε bd...!!!θα κανω μια προσπαθεια ν τ διαβασω στ αγγλικα κ οπου βγαλει!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 20:43 | |
| - bedward__ έγραψε:
- ΕΕ οχι και καψουρης το κοπροσκυλο......!!!!Απο ποτε τα βρωμοσκυλα εχουν αισθηματα???
εγω κοριτσια χθεσ τελειωσα επιτελους την εκλειψη.....κ θελω να με καποιο τροπο να πεθανει ο Τζεικ! Βεβαια κ η Μπελλα με εκνευρισε λιγο γιατια ενω ο τζεικ παραδεχτηκε οτι "επαιξε" κατα καποιο τροπο οταν της ειπε οτι θα παει να πεθανει για να την αναγκασει να τον φιλησει αυτη ουτε καν πειραχτηκε!!!! εγω αν μ τ λεγαν αυτο θα ειχα γινει τουρκος.....!!!!διαβασα τα προηγουμε ποστσ ναι ειναι ανθρωπος εχει ορμονες ειναι ανωριμη αλλα 1ν οταν εχεις εναν edward δεν γυριζεις να δεις αλλον ερωτικα κ 2ν ειδικα οταν σ λεει οτι σ ειπε τα παντα γ ν σ αναγκασει ν τν φιλισεισ πως δν θυμωνεις??? σ αυτν που ωγαζω τ καπελο ειναι ο Εντ(σε ποιον θα τ εβγαζα εγω....κ οχι μονο τ καπελο... ) ειναι τοσο τελειος στο τροπο που συμπεριφερεται που δειχνει ποσο αληθινα την αγαπαει κ ποσο μετανιωσε που την αφησε!!!
γ τ διαμαντακι κ εγω αυτο νομιζω οτι οντως ηταν τησ μητερας του και τ εκοψε σε σχημα καρδιας για εκεινη!!
τωρα αντε περιμενε bd...!!!θα κανω μια προσπαθεια ν τ διαβασω στ αγγλικα κ οπου βγαλει!!!! Και εγω τα ιδια ακριβως ελεγα οταν τελειωσα την εκλειψη...ημουν εξαλλη!!Και οχι τοσο με τον jakob οσο με την bella,απο την οποια δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα!! Ομως τωρα που διαβαζω το BD,εχω μαλακωσει αρκετα...γιατι οσο και αν δεν μ'αρεσει που το λεω τα εχει κανει ετσι η στεφενι που χρωσταμε πολλα στον jakob...βεβαια δεν εχω παψει να του τα εχω μαζεμενα αλλα στο bd θα δεις οτι τα πραγματα θ'αλλαξουν εντελως και θα επερθουν οι ισορροπιες...δεν μπαινω σε λεπτομερειες γιατι δεν θελω να σου πω κατι σχετικα με την πλοκη που να μην γνωριζεις... Παντως για'μενα το BD ειναι βαλσαμο για την ψυχικη οδυνη που περασα στην εκλειψη.... Επισης να σημειωσω οτι το BD ειναι υπεροχο,φανταστικο,μοναδικο και ανυπομονω να το δω σε ταινια(οσες το εχουν διαβασει θα με καταλαβουν απολυτα σ'αυτο )...δεν το εχω τελειωσει ακομα και ανυπομονω να δω τι θα γινει παρακατω...αν και δεν μ'αρεσει που ξερω οτι μολις το τελειωσω δεν θα εχει αλλο... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 20:51 | |
| αυτό είναι το παράπονο που έχουμε όλες μετά το bd τίποτα :no: :no: | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:05 | |
| ax n s rwtisw kati????apo leksilogio einai polu duskolo????gt st agglika dn eimai k teleia!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:07 | |
| - Σπόιλερ:
εμενα παλι μου τη σπαει το μπασταρδοσκυλο γιατι την εσωσε πολλες φορες....ασ την αφηνε να ψωφισει....μα καλο απ αυτην δεν ειδε...[url=normal_twi-01]normal_twi-01[/url] :affraid: συγγνωμη κι ολας κοριτσια αλλα δεν μπορω να κρυβω τις ΄συμπαθειες΄ μου.... ακους εκει να φιλισει τον κοπρο(με την καλη εννοια)..και να συνηδιτοποιεισει οτι τον αγαπουσε κι αυτον....τι λες μωρη...τσ..λαρα....ποια νομιζεις οτι εισαι????να το παιζεις και σε ιπλο ταμπλο...ωστοσο κοριτσια δεν ξερω αν το ξερετε....αλλα στο bd το πολυαγαπημενο μας κουκλι,μαναρι,ζωη μας,ανασα μας κτλ....αποφασιζει οτι δεν μπορει να στερησει απο την ακατανομαστη που πηγε και ανεμαζωξε...τη μητροτητα και προτινει στο μπασταρδοσκυλο να την πηδηξει(σορρυ για τις εκφρασεις μου αλλα τα χω παρει)....δλδ παει να γινει οικιοθελως κερατας....πιο πολυ απ οτι ειναι ηδη.....κι ενω ο τζεικ δεν θελει να γινει μπαμπας η ιδεα να κοιμηθει με την σκουπιδιαρα του αρεσει και δεχεται......(αμα θελετε σας λεω και τη συνεχεια.......) .............................................................. και μπορειται να μου πειτε πως βαζω εικονα κατω απο το ονομα μου????pleaze..... [url=cullen]cullen[/url] edit by Whitequeen Λοιπόν μάλλον κάτι σας έχει πιάσει απόψε! Μήπως έχει πανσέληνο και μεταμορφωθήκατε;
Πρώτα απ' όλα θα παρακαλούσα να προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας. Μη με κάνετε να νιώσω πως η πολλή ελευθερία και η "παρέα" που έχουμε δημιουργήσει αφήνει περιθώρια τέτοιας έκφρασης. Θα μπορούσες να πεις την άποψη σου χρησιμοποιώντας καλύτερο λεξιλόγειο. Και εντάξει, στα πλαίσια θαυμασμού του Ρομπ ίσως έχω δείξει κάποια ανοχή. Μη με κάνετε όμως να μετανιώσω γιαυτό...
Δεύτερον το συγκεκριμένο ποστ θα έπρεπε να βρίσκεται εξ' αρχής ανάμεσα σε spoiler tag γιατί προδίδει όλο το στόρυ του Breaking Dawn που πολλοί δεν έχουν διαβάσει ακόμα.
Τέλος, αν δεν έχετε περάσει όλοι από τις ανακοινώσεις θα παρακαλούσα να περάσετε και να διαβάσετε ένα ποστ που δημοσίευσα εκεί.
Επειδή είμαστε μία παρέα δεν σημαίνει ότι θα κάνει ο καθένας ότι του κατέβει εδώ μέσα δίχως όρια! Το να σεβόμαστε τους συνομιλητές μας και το φόρουμ μας κάνει αυτόματα να σεβόμαστε και τον ίδιο μας τον εαυτό.
Το παραπάνω ποστ δεν διαγράφεται μόνο και μόνο για να υπάρχει σαν παράδειγμα προς αποφυγήν! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:25 | |
| έμμα καλή μου καλύτερα θα ήταν αυτό να το κάνεις spoiler γιατί δεν λέμε τι γίνετε στο bd επειδή υπάρχουν πολλά άτομα που δεν το έχουν διαβάσει.
Συγνώμη από την admin μας για την παρέμβαση.
Bedward ούτε και εγώ είμαι κανένα ξεφτέρι στα αγγλικά αλλά είνια πολύ ευκολονόητη η γραφή της Μέγιερ. Δεν νομίζω να σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, το γενικό νόημα και κλίμα θα το πιάσεις και τελικά όταν θα το διαβάσεις στα ελληνικά θα καταλάβεις ότι δεν θα έχεις χάσει και πολλά πράγματα (το διαπίστωσα με την έκλειψη αυτό). Και εκτός αυτού αν έχεις διαβάσει το ms θα καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά το αισθήματα του Έντ και γενικά έχεις την γνώση για τα αισθήματα που τρέφει ο καθένας τους οπότε δεν θα χάσεις τίποτα σημαντικό, διαβάζοντάς το στα αγγλικά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:31 | |
| silvermusk σ ευχαριστω παρα πολυ!!!θα κανω μια προσπαθεια και θα σας πω εντυπωσεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:34 | |
| τίποτα καλέ τι ευχαριστάς ξεκίνα το το συντομότερο δυνατό και δεν θα μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου με τίποτα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:34 | |
| - bedward__ έγραψε:
- ax n s rwtisw kati????apo leksilogio einai polu duskolo????gt st agglika dn eimai k teleia!!
Κοιτα το γενικο νοημα θα το πιανεις...και οι διαλογοι ειναι πολυ κατανοητοι...ισως το χανεις σε ορισμενα σημεια στις περιγραφες...ωστοσο δεν προκειται να σε κανει να μην καταλαβαινεις ουτε και να μην σ'αφηνει να μπεις στο κλιμα...απλα οταν το διαβασεις στα ελληνικα θα πιασεις ακομα καλυτερα το νοημα και το γενικο κλιμα...παντως δεν νομιζω οτι θα εχεις καποιο προβλημα... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:41 | |
| χαχαχαχα αυτή είναι η τρίτη φορά που το διαβάζω και υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα είναι και η τελευταία μέχρι να βγει στα ελληνικά για να μπορώ να ξανανιώσω σχεδόν ότι ένιωσα και την πρώτη φορά που το διάβασα. Και επειδή βγήκαμε για τα καλά εκτός τόπικ Μαρία και Νάσια καλύτερα να τα μετακινήσετε αυτά τα ποστ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:45 | |
| Εγω το ιδιο επαθα με την εκλειψη!!!!καταρχας οσο την περιμενα να ερθει η γλωσσα μ μερδευοταν συνεχεια κ ελεγε εκλειψη!!!Αφου στν καθηγητη των μαθηματικων μ αντι γ ελλειψη τ λεω παιρνουμε τν εκλειψη....με κοιταξε λιγο καπως αλλα ευτυχως μετα το διορθωσα!!!!ασε μετα κ εγω εκλεινα 5ωρα διαβαζοντας και συνηθως ξημερωματα.....αλλα ειναι πολυ ασχημο τ ξυπνημα μετα!!!ειδικα αν εχεις σχολειο!!!εσυ παλι καλα εισαι εχεις σχολη!!!βεβαια καλυτερα ειναι αυτες που δεν εχουν τπτ!!!αλλα οκ....!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:51 | |
| - bedward__ έγραψε:
- Εγω το ιδιο επαθα με την εκλειψη!!!!καταρχας οσο την περιμενα να ερθει η γλωσσα μ μερδευοταν συνεχεια κ ελεγε εκλειψη!!!Αφου στν καθηγητη των μαθηματικων μ αντι γ ελλειψη τ λεω παιρνουμε τν εκλειψη....με κοιταξε λιγο καπως αλλα ευτυχως μετα το διορθωσα!!!!ασε μετα κ εγω εκλεινα 5ωρα διαβαζοντας και συνηθως ξημερωματα.....αλλα ειναι πολυ ασχημο τ ξυπνημα μετα!!!ειδικα αν εχεις σχολειο!!!εσυ παλι καλα εισαι εχεις σχολη!!!βεβαια καλυτερα ειναι αυτες που δεν εχουν τπτ!!!αλλα οκ....!!!
Δυστυχως δεν ειμαι στις προνομιουχες που δεν εχουν τιποτα!!Βεβαια μπορω να μην παω στην σχολη αλλα καθε μερα δεν γινεται να καθομαι σπιτι...τι να κανω ομως?? Δεν μπορω με τιποτα να ξεκολλησω...ειναι τοοοοοσο τελειο!!!! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 21:58 | |
| εγω οταν τελειωσα την νεα σεληνη ειχα διαβασει σερι 200 σελιδες και ειχε παει 2 μιση ωρα...ευτυχως ηταν σαββατο...οπως και στην εκλειψη!!!!και παλι επεσε σαββατο!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 13 Μαρ 2009 - 22:05 | |
| τουλαχιστον εσυ εχεις δικαιωμα επιλογης!!!!! εμ κ σαββατο 9:00 μαθημα εχω!!!!τι τραβαω?!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 14 Μαρ 2009 - 1:50 | |
| Και εγω καθε μερα στις 9 εχω μαθημα αλλα δεν με νοιαζει...προτιμω να μου λειπει υπνος απο το να στερουμε την χαρα του να διαβαζω το bd η οποιοδηποτε απο τα βιβλια...αναρωτιεμαι θα τα βαρεθω ποτε???Δεν νομιζω...μαλλον αυτο δεν θα συμβει... ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 14 Μαρ 2009 - 12:49 | |
| Συμφωνω αλλα εγω εχω το εξης προβλημα!οταν σηκωνομαι 9:00 κ δν εχω κοιμηθει απο βραδης, ζαλιζομαι....κ ετσι η μαμα παιρνει χαμπαρι οτι ξενυχτισα κ αρχιζει τα καντιλια!!!! | |
|
| |
edward's victim New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : giannena Αριθμός μηνυμάτων : 143 Registration date : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 14 Μαρ 2009 - 14:36 | |
| εγω στην νεα σεληνη ετυχε να ειναι παρασκευη η επομενη μερα κ δεν πηγα σχολειο..αφου ειχα κοιμηθει 2 και κατι...τι αλλη μερα ημουν σα ζομπι δεν μπορουσα να ξυπνησω το πρωι...αλλα το ευχαριστηθηκα...!!! | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 14 Μαρ 2009 - 14:40 | |
| χεχεχε καλη εισαι εσυυυ.......εγω ελεγα στους γονεις μου οτι παω να διαβασω και διαβαζα την εκλειψη μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες χωρις να το ξερουν και ειχαν μινει με το ποσο πολυ διαβαζα τα μαθηματα μου χαχαχα | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|