| Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' | |
|
+13hiddenfantasy Ms Cullen !~Twilighter~! emerald eyes evaki evi Morena Nemesis Of Bellin d@n@e twilight! mR.Geo Isabella_Cullen WhiteQueen Mrs Alice 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 14 Ιαν 2010 - 21:35 | |
| Χαιρομαι πολύ που παρουσιαζω μια καινουργια ιστορια, διαφορετικη από αυτές που γραφω συνηθως. Το ημερολογιο των ονειρων είναι η πρωτη μεγαλη ιστορια που δημοσιευω και είναι δικη μου δημιουργια. Εμπνευση μου υπαρξαν η Στεφανι Μεγιερ και η Τζεην Ωστεν. Την ιδεα για αυτή την ιστορια μου την εδωσε η φιλη μου Ελιζα(emerald eyes) την οποια και ευχαριστω πολύ για αυτό. Σε εκεινη αντιστοιχει ο χαρακτηρας της Ελιζας από την πρωτη ιστορια ενώ ο χαρακτηρας της Μαιρης αντιστοιχει σε μενα.Με τον καιρο θα προστεθουν και αλλοι χαρακτηρες που θα αντιστοιχουν σε καποια ατομα από το φορουμ, με αυτό τον τροπο θα ηθελα να τα τιμησω για την συγγραφικη τους ικανοτητα και για τα υπεροχα fanfictions που μας χαρισαν. Το ημερολογιο των ονειρων είναι μια δουλεια που αγαπω πολύ και ελπιζω να την αγαπησετε και εσεις! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 14 Ιαν 2010 - 22:09 | |
| Μαράκι έχω ενθουσιαστεί! Τα διάβασα, τα ρούφηξα και ανυπομονώ για τα επόμενα! Μην αργήσεις να τα γράψεις και μη σταματήσεις! Είναι τέλειο και υπέροχο ότι είναι δικά σου δημιουργήματα, αποκλειστικά δικά σου με δικούς σου χαρακτήρες και δεν είναι fanfic. Δεν έχω λόγια! Keep walking Μαράκι! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 14 Ιαν 2010 - 22:21 | |
| Ηταν καταπληκτικο!!!!!!! επρεπε να το περιμενω απο την αρχη πως θα ηταν τοσο καλο αφου ποτε δεν μας απογοητευεις με αυτα που γραφεις ανυπομονω για την συνεχεια γι'αυτο μην αργεις..... και παλι μπραβο | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 14 Ιαν 2010 - 22:42 | |
| Είναι αυτό που μου έλεγες στο msn? | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 14 Ιαν 2010 - 22:58 | |
| | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 14 Ιαν 2010 - 23:03 | |
| Αχ! Μόλις τελειώσω το "Η Επιλογή" θα το αρχίσω. Συγγνώμη αλλά έχω προβλήματα σύνδεσης με internet. | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Παρ 15 Ιαν 2010 - 18:04 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Παρ 15 Ιαν 2010 - 19:23 | |
| | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Δευ 18 Ιαν 2010 - 14:03 | |
| Μόλις το τύπωσα και πάω στο γραφειάκι μου για ανάγνωση Δεν έχω καμία διάθεση για δουλειά!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι υπέροχη και αυτή η δουλειά! | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Δευ 18 Ιαν 2010 - 23:24 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Τρι 19 Ιαν 2010 - 15:14 | |
| Μου αρέσει Μαράκι!!! Και βέβαια έχω αρχίσει να κλίνω προς την ιστορία της Ελίζας αναμένουμε λοιπόν... | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Τρι 19 Ιαν 2010 - 19:15 | |
| είναι πολυ ωραίο!!! μου αρέσουν έτσι και αλλιώς οι ιστορίες εποχές αλλά αυτή μοναδική!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Σαβ 23 Ιαν 2010 - 14:12 | |
| Μαρία μου αξιώθηκα να τα διαβάσω επιτέλους το τέρας Το είχα παρακαθυστερήσει... Λοιπόν ένα θα πω. Έπρεπε να ζεις στην εποχή της Τζέιν Ώστεν. Αχ, μου θυμίζει τόσο περηφάνια και προκατάληψη Να υποθέσω πως εσύ ενδιαφέρεσαι για τον "ψυχρό" "Ντάρσι" Και το μεσαιωνικό είχε το ενδιαφέρον του αλλά μία ερώτηση (εδώ θα με βρίσεις το ξέρω) Το μεσαίωνα υπήρχε η έπαυλη σα κτίριο; Είμαι και λίγο άσχετη το παραδέχομαι. Μαρία; Μαρία; Τι κάνεις Μαράκι μου; Μαμά!!! Συνέχισε δυναμικά. Περιμένω το ξύλο σήμερα στο ούζο πολλά φιλιά | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Σαβ 23 Ιαν 2010 - 15:35 | |
| Μαρία μου, για άλλη μια φορά, μας βρήκες αδιάβαστους..!! Γράφεις υπέροχα, και πιστεύω ότι το ξέρεις πολύ καλά.. Οι ιστορίες σου μας μαγεύουν.. μας ταξιδεύουν.. Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια..!! - Σπόιλερ:
Το forum μας έχει Τ-Α-Λ-Ε-Ν-Τ-Α-Ρ-Ε-Σ. ΤΕΛΟΣ..!!!
| |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Τρι 26 Ιαν 2010 - 20:25 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Τετ 27 Ιαν 2010 - 23:14 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 28 Ιαν 2010 - 18:11 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 4 Φεβ 2010 - 19:04 | |
| Μαρία μου αξιώθηκα επιτέλους να τα διαβάσω.
Τι να πω; Τα λόγια είναι περιττά. Ρομαντικά, ειδικά ο Μεσαίωνας έχει τον σκοτεινό, γοητευτικό του χαρακτήρα (ξέρεις τι εννοώ) & η νεότερη Αγγλία συναγωνίζεται την Περηφάνια και Προκατάληψη.
Αχ, τι μου κάνεις. Το βλέπω πως θα δω αυτό το σαβ/κο κανένα από τα dvd στο σπίτι με τζέιν ώστεν.
Συνέχισε μετά το διαγωνισμό του Αγίου Βαλεντίνου οπωσδήποτε. | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 4 Φεβ 2010 - 19:49 | |
| λοιπον επιτελους ολα ελεγα να το διαβασω αλλα τελικα δεν το εκανα.Τωρα λοιπον επιτελους αξιωθηκα και θελω να σου πω οτι ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!ανυπομωνω για την συνεχεια!!!μην αργήσεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Τετ 24 Φεβ 2010 - 0:16 | |
| Αχ, πολύ ωραία Μαρία μου. Κρατάει τον σκοτεινό του χαρακτήρα αλλά αφήνει και μία δόση ρομαντισμού μαζί στην τέλεια ισορροπία. Ανυπομονώ και για την 'περηφάνια & προκατάληψη' πιο μετά.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Τετ 24 Φεβ 2010 - 0:21 | |
| ααααααααααααααααααα επιτέλουες η Ελίζα μας Δεν το διάβασα ακόμα, αλλά χάρηκα που ανέβασες κειμενάκι πάω για μελέτη!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Τετ 24 Φεβ 2010 - 22:18 | |
| ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Τετ 24 Φεβ 2010 - 23:06 | |
| Aπλα Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο...... | |
|
| |
| Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' | |
|