Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Κυρ 7 Μαρ 2010 - 18:37
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια,πραγματικα σημαινουν πολλα για μενα! Σημερα ποσταρα την συνεχεια απο την ιστορια της Μαιρης!Ελπιζω να σας αρεσει!
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Κυρ 7 Μαρ 2010 - 18:41
ηταν πολυ ωραιο.... αν και πιστευω οτι ο ερικ δεν συμμεριζεται την αποψη της αδελφης του... νομιζω οτι πιστευει στον ερωτα.... ουτε στα ματια δεν την κοιταγε οταν της το ελεγε.... φυσικα και πιστευει στον ερωτα.... ηταν τελειο αλλα μικρουλη .... ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!!!!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Κυρ 7 Μαρ 2010 - 21:07
καθε φορα που διαβαζω τις ιστοριες με ταξιδευεις σε αλλες εποχες! γραφεις πολυ ωραια!και μονο που η εποχη που επελεξες ειναι ακρως ρομαντικη και αυτο με κανει να θελω να διαβασω την συνεχεια οπωσδηποτε...!! τωρα για αυτο το κεφαλαιο και εγω ειμαι της αποψης οτι ο ερικ ειναι ερωτευμενος μαζι της απλα δεν θελει να εκδηλωθει ακομα και ποσο μαλλον μπροστα στην αδερφη του.
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 18 Μαρ 2010 - 17:27
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!Πραγματικα σημαινουν πολλα για μενα!!!!! Σημερα ποσταρα την συνεχεια της ιστοριας της Ελιζας, και εβαλα και εναν νεο χαρακτηρα στην ιστορια ο οποιος θα παιξει πολυ σημαντικο ρολο! Ο χαρακτηρας της Σοφιας λοιπον ειναι αφιερωμενος στην WhiteQueen!!!!!!Μαρια μου ελπιζω να σου αρεσει!!!!! Για οσους θελουν να μαθουν εμπνευστηκα τον χαρακτηρα της Σοφιας και της εμφανιση της απο το συγκεκριμενο τραγουδι!
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Δευ 19 Απρ 2010 - 13:00
Γλυκια μου πολυ αξιολογη πλοκη!!! Πραγματικα εχεις διαλεξει καταπληκτικες εποχες, ολο ρομαντισμο και μυστηριο!! Μου θυμησε και εμενα η γραφη σου την Τζειν Ωστεν...σαν να εισαι η συγχρονη Τζειν Ωστεν! Η περιγραφικοτητα σου παρεπεμτε στο τροπο γραφης της Μεγιερ και οι "απιστευτοι" διαλογοι φυσικα σε ποια αλλη... απο την διαχρονικη Τζειν Ωστεν!!!
Δεν εχω δει να ποσταρεις εδω και δυο μηνες περιπου...πιστεψε με το εκοψες στο σημειο...και μας κρατας σε αγωνια!!!
Ποτε θα ποσταρεις ξανα;;; γιατι με κρατας σε τοσο μεγαλη αγωνια;;;
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 29 Απρ 2010 - 19:48
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!!Πραγματικα τα εκτιμω παρα πολυ,σημαινουν πολλα για μενα!Τιποτα δεν με κανει πιο χαρουμενη απο τα δικα σας καλα σχολια για την δουλεια μου!!!Και παλι σας ευχαριστω!!! Σε λιγο θα ποσταρω την συνεχεια απο την ιστορια της Μαιρης,ελπιζω να σας αρεσει αυτο το κεφαλαιο,παντως εγω το λατρεψα!!!!
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για ''Το ημερολόγιο των ονείρων'' Πεμ 13 Ιαν 2011 - 22:19
Καταρχην να πω ενα μεγαλο συγγνωμη για την καθυστερηση τοσους μηνες αλλα παιδια δεν ειχα εμπνευση! Και το κυριοτερο θελω να πω ενα πολυ πολυ μεγαλο ευχαριστωωωωωωωωωωωωω Σας ευχαριστω ολους παιδια μεσα απο την καρδια μου για τα καλα σας λογια!!!Τα εκτιμω αφανταστα και σημαινουν πολλα για μενα!!! Ποσταρα ενα ακομα κεφαλαιο που ειχα γραψει εδω και λιγο καιρο απο την πλευρα της Ελιζας!Ελπιζω να σας αρεσει! Μπορει να το συνεχισω αυτο το fanfic γιατι εχω πολλες ιδεες στο μυαλο μου και μακαρι να εχω εμπνευση και ορεξη για γραψιμο! Και παλι σας ευχαριστω ολους πολυ πολυ πολυ!!!!!!
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009