| Breaking Dawn | |
|
+93AspaKorth roobina argyro12 frozen pitsiriki ms. teylor lautner Vivi-Stefan BELLA MARIE sandy forever robsten kiss ΕΡΗ Teodan Bella Marie Swan panagiota justnina22 eleanna bReakDowN-Mark Giota Go lizakiization marina breathless Bitten Pillows marina forever xatisaga xrysanthi Zafrina demi cullen athina annia Rosemarie Cullen LadyTaniaXd Emy+Robert sisaki Werewolf !!!twilight!!! pegulini T-NM-E-BD izzy cullen evac twilightsagaddicted DEMONA CULLEN PATTINSON Renesmee Charlie Swan $ofi@ + Edward despina aek Team EJ dmant89 nora dani elsaki vikaki21 ΠΗΝΕΛΟΠΗ Lizzy Cullen Kristen Stewart pink sambrina robert\'s girl mR.Geo Ashley Greene likely xanthia mara30 Morena kristen(a) niki d@n@e twilight! bluesea roberta Dr_Rena_Hale maro Vampi volturi girl evi RobertForLife evaki Vasiliki_Luvs_Vampires anthian9 Renée jate ~Rob-Patty~ Mrs Alice SpunK RansoM dora Fotis333 @Dark_Lord@ Strider dreamofedward VLaSia =) twilightFOREVER mariap Mrs.Cullen Nemesis Of Bellin Lunna Cullen puremetall 97 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:18 | |
| το ξανα διαβαζω ..... οσες φορεσ καινα το διαβασω ρε παιδια αυτο το βιβλιο ειναι σαν να το διαβαζω για πρωτη φορα!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:21 | |
| άρχισα την Χαραυγή χτες.... και αφού τελείωσα το νησί της Έσμι τότε κοιμήθηκα... είμαι λίγο επιφυλακτική για την συνέχεια.... | |
|
| |
Vampi Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 71 Registration date : 23/12/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:27 | |
| μην σταματησεις να το διαβαζεις ειναι τελειο listen to me! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 10 Ιαν 2010 - 12:56 | |
| Καλέ δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω!!! χιχιχι!! Αν έβγαινε νωρίτερα η τρίτη ταινία θα έκανα υπομονή αλλά τώρα δεν το διακυνδινεύω και να μάθω τίποτα απο σπόντα Δεν ξέρω απο που προέρχεται αυτή η επιφύλαξη... ίσως επειδή φτάνω στο τέλος και δεν θέλωωωωωωω ίσως επειδή δεν αντέχω άλλο τόση τελειότητα Έχω ένα περιέργο feeling και δεν ξέρω το λόγο.... any help? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 10 Ιαν 2010 - 14:47 | |
| Κι εγω το ειχα αν και δεν μπορουσα να το αφησω απο τα χερια μου.Οσο για το τελος εριξα τοσο κλαμα που στερεψε ο νιαγαρας....Ειναι τελειο βιβλιο.... | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 10 Ιαν 2010 - 15:06 | |
| Σε καταλαβαίνω...Και εγώ τα ίδαι περνούσα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Κυρ 10 Ιαν 2010 - 22:56 | |
| Τουλάχιστον με καταλαβαίνετε θα ξεμπουρδουκλωθώ που θα πάει... | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Δευ 11 Ιαν 2010 - 17:19 | |
| Εε,εντάξει μωρέ...Τι να κάνεις??? | |
|
| |
mara30 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 12/01/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 12 Ιαν 2010 - 20:36 | |
| Γεια σας,είμαι νέο μέλος,μόλις είδα το forum τρελάθηκα.Νόμιζα πώς μόνο εγώ είχα φάει τρελό κόλλημα .Τα λατρεύω!!!!!και τις ταινίες και τα βιβλία .Μόλις τελειώνω την χαραυγή αρχίζω πάλι απο το λυκόφως.Μόλις διαβαζω το τέλος με πιάνει νοσταλγία και αρχίζω πάλι απο την αρχή.Εχουν κάτι μαγικό αυτα τα βιβλία,δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ αυτό το κόλλημα!!!Τουλάχιστον βρήκα εσάς να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου. | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| |
| |
xanthia Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Πεμ 14 Ιαν 2010 - 20:51 | |
| na rwthsw 3erei kaneis pote bgainei se tainia??? | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Πεμ 14 Ιαν 2010 - 20:59 | |
| xanthia Δεν ξερω να σου απαντησω ακριβως γιατι δεν ειναι σιγουρο ακομα... 1. Μην γραφεις με greeklish απαγορευεται 2. Πηγαινε στην πρωτη σταση να συστηθεις με τα υπολοιπα μελη καλυτερα και ριξε καμια ματια στους κανονες Απο εμενα καλα ποστ! | |
|
| |
xanthia Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Παρ 15 Ιαν 2010 - 21:33 | |
| | |
|
| |
likely Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 18/01/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 19 Ιαν 2010 - 9:14 | |
| Το BD πραγματικά είναι μαγικό βιβλίο. Το τελείωσα μέσα σε 2,5 μέρες. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι υποχρεώσεις μου ήταν ατελείωτες, έκανα τρομερες υπερβάσεις....
Προσωπικά όμως η Έκλειψη για μένα είναι το βιβλίο "στάση στη γραμμή του δρόμου", είναι κορυφή, είναι απίστευτο. Το σασπένς.... τα νεύρα μου ένα μάτσο χάλια.... ειδικά όταν έκλαιγε η κυρά μπροστά στο ΘΕΟ για τον νιάνιαρο (αν την είχα μπροστά μου θα την έδερνα) αλλά το τέλος μου ξεπλήρωσε όλα τα χρέη....
Αλλά το BD κάλυψε όλα τα κενά που άφησαν τα τρία προηγούμενα βιβλία. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι εκδότες της Meyer δεν ήθελαν να της εκδώσουν το τέταρτο βιβλίο. Ήθελαν να την καταφέρουν να τελειώσει την ιστορία της σε τρία σκέλη και όχι σε τέσσερα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 19 Ιαν 2010 - 11:55 | |
| Παλι καλα που δεν το εκαναν..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 19 Ιαν 2010 - 21:29 | |
| Ναι ολο εξυπνες ιδεες ειναι αυτοι οι εκδοτες! Παλι καλα που δεν το εκαναν... | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 19 Ιαν 2010 - 21:50 | |
| λοιπόν τι λέτε για την ταινία που θα κοπεί το πρώτο μέρος????εγώ θα ήθελα ή εκεί που ο έντουαρντ θα πει ρένεσμι ή αφού η μπέλλα γίνει βρικόλακας και λίγο πριν σηκωθεί από το κρεβάτι να κάνουνε ζουμ στα μάτια της την στιγμή που θα τα ανοίγει και θα είναι κατακόκκινα και μετά να πέσουνε οι τίτλοι τέλους...αχ τι ωραία.... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τρι 19 Ιαν 2010 - 21:54 | |
| Ποια ταινια που θα κοπει το πρωτο μερος? Συγνωμη δεν σε καταλαβα.. Παρολα αυτα, ωραια σκηνη θα ειναι αυτη που λες... | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 20 Ιαν 2010 - 15:12 | |
| - dora cullen έγραψε:
- λοιπόν τι λέτε για την ταινία που θα κοπεί το πρώτο μέρος????εγώ θα ήθελα ή εκεί που ο έντουαρντ θα πει ρένεσμι ή αφού η μπέλλα γίνει βρικόλακας και λίγο πριν σηκωθεί από το κρεβάτι να κάνουνε ζουμ στα μάτια της την στιγμή που θα τα ανοίγει και θα είναι κατακόκκινα και μετά να πέσουνε οι τίτλοι τέλους...αχ τι ωραία....
Πολή ωραία σκηνή!!!Αλλά προτιμώ εκεί που θα πει Ρενεσμε και να αφήσει το ενδεχόμενο σε αυτούς που δεν έχουν διαβάσει το book ότι η Μπέλλα θα πεθάνει ή θα ζήσει!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 20 Ιαν 2010 - 15:15 | |
| - dora cullen έγραψε:
- λοιπόν τι λέτε για την ταινία που θα κοπεί το πρώτο μέρος????εγώ θα ήθελα ή εκεί που ο έντουαρντ θα πει ρένεσμι ή αφού η μπέλλα γίνει βρικόλακας και λίγο πριν σηκωθεί από το κρεβάτι να κάνουνε ζουμ στα μάτια της την στιγμή που θα τα ανοίγει και θα είναι κατακόκκινα και μετά να πέσουνε οι τίτλοι τέλους...αχ τι ωραία....
Τέλεια σκέψη. Θα την βγάλουν σε 2 μέρη. | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 20 Ιαν 2010 - 15:53 | |
| Δηλαδη ειναι σιγουρο πλεον οτι θα ειναι χωρισμενη σε 2 μερη????? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 20 Ιαν 2010 - 16:13 | |
| Δεν ειναι εκατο τις εκατο αλλα σιγουρα ετσι θα γινει.....Ειναι πολυ μεγαλο και πολυ τελειο ωστε να χωρεσει σε μονο μια ταινια.... | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 20 Ιαν 2010 - 16:35 | |
| Δεν ξέρουμαι ακόμα βασικά τπτ υποθέσεις κάνουμε...Μην ξεχνάτε ότι δεν έχουν συμφωνήσει οι πρωταγωνιστές για 2 ταινίες...Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε αν θα γίνει η ταινία... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 20 Ιαν 2010 - 18:09 | |
| | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Τετ 20 Ιαν 2010 - 18:46 | |
| ελπίζω πως οχι... | |
|
| |
| Breaking Dawn | |
|