| Remember Μe | |
|
+106NinaRobstenLove nicky_cullen Dalia ev@ki AspaKorth zan dark Vanina Penny Cullen pitsiriki tasos kati panagiota Bitten Pillows bReakDowN-Mark Kornilia PattinsonCullen xatisaga broken angel marina forever xrysanthi demi cullen pegulini Emy+Robert Werewolf pretty witch sisaki Zafrina Ntinaki96 Mrs.Christina Marilou Cullen despin@ki Renesmee Charlie Swan lia $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive angela_syros mpellanti21 di1996 lykofotaki Irene Cullen i love edward 2 robert\'s girl edward1 izzy cullen linaki dani BELLA MARIE April Niki Patt Afelop despina aek Kristen Stewart niki maria23 ed<3 evi nantiaki_twilight 4 ever VLaSia =) Mrs.Cullen Stellouko MyrtoCullen Aro Volturi mR.Geo T-NM-E-BD <3<3Ms.Kolina<3 dimitroula-robsessed LaDy_SoVeReigN ViolettaCullen18 ntinaki Bella07 peby Edwart DEMONA CULLEN PATTINSON redbutterfly !~Twilighter~! Flyingdutchman Renée ~Rob-Patty~ Fallen Angel ΕΡΗ vikaki21 scarlet rose volturi girl Alexia_4 MARIA SWAN CULLEN Isabella_Cullen bloody swan Morena nasiatheslayer kanty evac matia* ma.do NICKY magica sunrise lena Kimberly angepsi Mrs Edward Cullen elsa Edward_ Breaking_ Dawn twilightsagaddicted pink dolores!! Lizzy Cullen AnaroseCullen 110 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 29 Σεπ 2011 - 1:20 | |
| Α, θα τα χαλάσουμε εδώ... Δε νομίζω να έφτανε σε τέτοια συναισθηματική φόρτιση που να το σκεφτόταν σοβαρά να αφαιρέσει τη ζωή του. Ίσα ίσα που είχε αρχίσει να βρίσκει τις ισορροπίες του. Εκτός κι αν άλλα άδειχνε η ταινία κι άλλα έβλεπα εγώ | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 29 Σεπ 2011 - 2:15 | |
| Μπα σωστά κατάλαβες εκεί που τα έβρισκε έγινε το μπαμ... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 29 Σεπ 2011 - 2:44 | |
| Εκει που ελεγες επιτελους ολα μπαινουν στην θεση τους γινεται αυτο.... | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 29 Σεπ 2011 - 23:48 | |
| - panagiota έγραψε:
- Α, θα τα χαλάσουμε εδώ...
Δε νομίζω να έφτανε σε τέτοια συναισθηματική φόρτιση που να το σκεφτόταν σοβαρά να αφαιρέσει τη ζωή του. Ίσα ίσα που είχε αρχίσει να βρίσκει τις ισορροπίες του. Εκτός κι αν άλλα άδειχνε η ταινία κι άλλα έβλεπα εγώ οχι καλα εβλεπες ! ομως αν προσεξεις στην αρχη τα λογια του κ ολο τον τροπο ζωης του καταλαβαινεις οτι κατακει το παει τουλαχιστον μεχρι τα γενεθλια του (στα ιδια γενεθλια αυτοκτονησε ο αδερφος του). μετα ομως με την ξανθια τα βρηκε καπως με τον εαυτο του αλλα αν δεν υπηρχε σιγουρα θα την εκανε την κουτουραδα ! ουφ!!! την εκανα κι αποψε την ψυχαναλυση! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 29 Σεπ 2011 - 23:51 | |
| Ναι, την έκανες την ψυχανάλυση! Τόσο καλά που κι ο Φρόιντ τρίζει τα δόντια του εκεί πανω... Εντάξει, το παιδί μας ήταν σκατά στην αρχή, καταστροφικές τάσεις και γι αυτό πλακωνόταν δεξιά αριστερά παίζοντάς το ιππότης. Αλλά μετά...τι σου κάνει ο έρωτας! Αχ, και τι πατέρα είχε... | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 0:12 | |
| επαναστατης χωρις αιτια υποτιθεται αλλα οταν εχεις μια μεγαλη απωλεια εχεις δικαιωμα να τρελενεσαι κ να κανεις βλακειες ,ετσι ηταν κ ο ηρωας της ταινιας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 0:17 | |
| Και ήταν καταπληκτικός....(καλά, δεν υπήρχε περίπτωση να πω κάτι διαφορετικό ) Μου αρέσουν οι τύποι που είναι λίγο διαφορετικοί, κόντρα στο κατεστημένο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 0:26 | |
| κι εμενα με εχει αγγιξει αυτος ο χαρακτηρας ,μου θυμιζει αρκετα τον τροπο που σκεφτομαι εγω. αλλα κ η ερμηνεια του παιδιου το απογειωσε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 0:28 | |
| Φυσικά και απογείωσε το ρόλο! Ποια είμαι εγώ για να διαφωνήσω; - Σπόιλερ:
Αγαπημένη σου ταινία ever; Όχι απαραίτητα με Ρομπ...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 0:32 | |
| - Σπόιλερ:
το σπιτι των πνευματων Αιρονς, Στριπ, Γκλοουζ
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 0:40 | |
| Σημερα ετυχε και την ξανα ειδα την ταινια....αχ.... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:17 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:29 | |
| Απλως η ζωη του ηταν αδεια...αγαπουσε υπερβολικα τον αδερφο του και μετα τον θανατο του ενιωθε χαμενος...οταν ερωτευτηκε αρχισε να ξανα ζει...κριμα που χαθηκε ετσι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:33 | |
| ο καθενας το αντιλαμβανεται με τον τροπο του αλλα συμφωνω κ με τις 2 σας | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:35 | |
| εμενα με αγγιξε πραγματικα...ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:36 | |
| Ας χάθηκε...κρίμα βέβαια.Αλλά θα τον έχουμε αιώνια ζωντανό στη Χαραυγή! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:37 | |
| παλι καλα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:40 | |
| σε αυτην την ταινια σε πιανει το παραπονο στο τελος και λες ''γιατι ρε γαμωτο.....'' | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 30 Σεπ 2011 - 1:41 | |
| για την ακριβεια βριζεις θεους και ανθρωπους.... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 3 Οκτ 2011 - 11:14 | |
| Λοιπόν, είδα την ταινία εχθές το απόγευμα... Μέχρι και το τέλος δεν ήμουν απόλυτα σίγουρη αν μου άρεσε και τόσο πολύ.. αλλά πλησιάζοντας το τέλος και τώρα πλέον λέω πως μου άρεσε τελικά.. - Σπόιλερ:
Από τη στιγμή που είδα την μικρή με αυτό που της έκαναν τα υπόλοιπα μαλ@%&$*να εγώ θα είχα αντιδράσει 1000 φορές χειρότερα από εκείνον μάλλον ειδικά μέσα στην τάξη!! Έπειτα όταν είδα την ημ/νία στον πίνακα (σημειωτέον είχε ξαναδείξει νωρίτερα ημ/νια σε background) στην τάξη της μικρής σε συνδυασμό με το πόσο ψηλά είχε ανέβει νωρίτερα το ανσανσέρ και αναλογιζόμενη πως ο πατέρας είχε αρχίσει να εξωτερικεύει επιτέλους τα συναισθήματά του στα παιδιά του, έλεγα από μέσα ας μην είναι αυτό που φαντάζομαι, ας μην είναι αυτό που φαντάζομαι... και ήταν τελικά...
Καλή τανία αν και νομίζω πως μου άρεσε λίγο παραπάνω λόγω επίκλησης του συμβάντος που είχε γίνει και το συναίσθημα που σου αφήνει στο τέλος για την μικρή κοπέλα | |
|
| |
Penny Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 02/10/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 3 Οκτ 2011 - 16:01 | |
| Η ταινια ηταν τελεια!! Επεσε το κλαμα... Ευτυχως την ειδα μονη μου στο σπιτι και ετσι απεφυγα τα αδιακριτα βλεμματα...(χιχιχι). Να φανταστειτε, τους ειχα διωξει ολους απο το σπιτι με την προφαση πως ειχα πολυ διαβασμα και χρειαζομουν απολυτη ησυχια... Χιχι! Παντως λγο αφοτου τελειωσε η ταινια, ηρθαν και οι δικοι μου... Λιγο νωριτερα να ειχαν ερθει... Θα με μαζευαν με τα κουταλακια απο τα πατωματα! Ο Ρομπ μας Θ-Ε-Ο-Σ!! Τελειος!! Φανταστικος!! Εκπληκτικος!! Παντως εκλαψα πολυ στο τελος. Δεν ηθελα να τελειωσει ετσι! Ααααχχχ!!!! Κοριτσια (και αγορια) οσες (και οσοι) δεν το εχετε δει να το δειτε, στον υπολογιστη, σε DVD οπουδηποτε μπορειτε. Σας το συστηνω ανεπιφυλακτα... Η ταινια ειναι τελεια και το μωρο μας ( ) τα σπαει! Χιχιχι... | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 31 Οκτ 2011 - 22:47 | |
| Όσοι έχουν Nova & θέλουν να ξαναδούν το "Remember Me", το έχει αύριο το απόγευμα στις 19.00 στο Nova 4. | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 31 Οκτ 2011 - 22:58 | |
| αχου τελειααα! θα το ξαναδωω!! | |
|
| |
zan dark Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 05/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 5 Απρ 2012 - 14:34 | |
| η αλληθεια ειναι οτι για μενα δεν εχει και ΤΟ ταλεντο ο Ρομπ.... αλλα σε αυτη την ταινια ξεπερναει τον εαυτό θα έλεγα δεν κάνει τον ωραιο γκόμενο πια όπως στις άλλες ταινίες και ευτυχως δεν παίζει με εκείνο το ξύλινο (σαν να έχει μπαστούνι) τρόπο ή σαν να είναι αγκυλωμενος ένα πράγμα. το τελος δεν ειναι τρομερα απροσμενο!!!!! - panagiota έγραψε:
- Ας χάθηκε...κρίμα βέβαια.Αλλά θα τον έχουμε αιώνια ζωντανό στη Χαραυγή!
χαχαχαχαχαχαχα ναι σιγουρα!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 5 Απρ 2012 - 16:37 | |
| Για μενα σε καθε ταινια αγγιζει και λιγο περισσοτερο το ταλεντο που κρυβει μεσα του..κι εχει πολυ απο αυτο.... | |
|
| |
| Remember Μe | |
|