| Remember Μe | |
|
+106NinaRobstenLove nicky_cullen Dalia ev@ki AspaKorth zan dark Vanina Penny Cullen pitsiriki tasos kati panagiota Bitten Pillows bReakDowN-Mark Kornilia PattinsonCullen xatisaga broken angel marina forever xrysanthi demi cullen pegulini Emy+Robert Werewolf pretty witch sisaki Zafrina Ntinaki96 Mrs.Christina Marilou Cullen despin@ki Renesmee Charlie Swan lia $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive angela_syros mpellanti21 di1996 lykofotaki Irene Cullen i love edward 2 robert\'s girl edward1 izzy cullen linaki dani BELLA MARIE April Niki Patt Afelop despina aek Kristen Stewart niki maria23 ed<3 evi nantiaki_twilight 4 ever VLaSia =) Mrs.Cullen Stellouko MyrtoCullen Aro Volturi mR.Geo T-NM-E-BD <3<3Ms.Kolina<3 dimitroula-robsessed LaDy_SoVeReigN ViolettaCullen18 ntinaki Bella07 peby Edwart DEMONA CULLEN PATTINSON redbutterfly !~Twilighter~! Flyingdutchman Renée ~Rob-Patty~ Fallen Angel ΕΡΗ vikaki21 scarlet rose volturi girl Alexia_4 MARIA SWAN CULLEN Isabella_Cullen bloody swan Morena nasiatheslayer kanty evac matia* ma.do NICKY magica sunrise lena Kimberly angepsi Mrs Edward Cullen elsa Edward_ Breaking_ Dawn twilightsagaddicted pink dolores!! Lizzy Cullen AnaroseCullen 110 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:15 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΤΟ Remember Me!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτη τη στιγμη ειμαι σε κατασταση σοκ, αλλα εχω να πω μονο ενα.... Συμαντικη προειδοποιηση: - Σπόιλερ:
1.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΡΑΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ...Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ 2.Ανακαλυπτουμε το ΑΣΥΛΙΠΤΟ ταλεντο του Ρομπ μας 3.Εχει και χιουμοριστικα στοιχεια, ειπαμε...απλως το τελος ειναι -..... Edit by scarlet:Παιδια δημιουργηθηκε αυτο το τοπικ για να συγκεντρωσουμε εδω ολα τα σχολια και τις εντυπωσεις των μελων που ειδαν την ταινια του Robert ''Remember me ''!!!!Oσα μελη γυρισαν απο τον κινηματογραφο και θελουν να αφησουν ενα σχολιο για την πλοκη της ταινιας και την ερμηνεια των ηθοποιων μπορουν να το κανουν εδω!!! Δημοσιευσεις που εχουν γινει σχετικα με την ταινια και εχουν να κανουν με ασχετες πληροφοριες και οχι για τις εντυπωσεις οσων την ειδαν τις εχω αφησει στο topic ''Aλλες ταινιες του Robert Pattinson''!! Στο topic ''Κριτικες του ''Remember me'' ''παρακαλω σχολιαστε τα αρθρα μονο των εκαστοτε κριτικων κινηματογραφου!!! Τελος συνεχιστε να χρησιμοποιειτε και σε αυτο το topic spoiler tags!!!Ειναι παρα πολυ σημαντικο παιδια!!Πρεπει να λαβουμε ολα τα μετρα για να διασφαλισουμε οτι τα μελη που δεν εχουν δει την ταινια δεν θα μαθουν το τελος απο μας!!!! Ευχαριστω
| |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:24 | |
| Για πειτε μου γιατι δεν βρισκεται κανενας εθελοντης να ερθει μαζι μου και θελω να το γραψω στην εφημεριδα πως ηταν απο μια αντικειμενική αποψη (ξεχνωντας τον ρομπ-οσο μπορειτε) | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:28 | |
| Λοιποοον....η ταινια ηταν κοινωνικη (δραμα + συναισθηματικη), οι ερμηνειες τελειες, αν και καποιος θα μπορουσε να πει πως η πλοκη ηταν λιγο ερασιτεχνικη...το πιο αξιοσημειωτο, πιστευω, ειναι το τελος της ταινιας...αυτα! | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:36 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:43 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 22:45 | |
| Και εγω θα ηθελα να μάθω αλλα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα χωρις να ξέρουμε | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 23:07 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 23:44 | |
| αααααααααααααααα! ειδα και εγω το remember me! παιδια ειναι θεικοοοοοοοοοο! το παιδι μας σκιζει>!
Υ.Γ οταν θα πατε να το δειτε πολλα χαρτομαντηλα παιδια! πολλα | |
|
| |
elsa New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 113 Registration date : 06/12/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 23:46 | |
| Remember me... Η πιο ωραία ταινία του... (μετά το Twilight ) | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 23:52 | |
| | |
|
| |
elsa New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 113 Registration date : 06/12/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 23:57 | |
| | |
|
| |
Mrs Edward Cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 28/01/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 11 Μαρ 2010 - 23:59 | |
| Συμφωνώ!!!!!Αν και δεν έχω δει ακόμα το Να με θυμάσαι! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 0:41 | |
| παιδια πηγα σημερα να δω το remember me απλα δεν εχω λογια απο τις καλυτερες ταινιες που εχει κανει ο ρομπ ειδικα το τελος δεν το περιμενα με την καμια ομως και οταν αρχισα να καταλαβαινω τι προκειτε να γινει εσφιγκα το χερι της φιλης μου και ελεγα συνεχεια πειτε μου οτι δεν προκειτε να γινει αυτο που νομιζω και ο σκηνοθετης εκανε κατι κορυφαια πλανα στο τελος απλα wow ολοι μεσα στο κινηματογραφο ηταν σε μια τετοια κατασταση χαρτομαντηλα παιδια πολλα πολλα χαρτομαντηλα δεν μπορω να περιμενω θα παω να το ξαναδω το σαββατο | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 1:11 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 1:15 | |
| | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 1:17 | |
| αχ ειστε τυχερες που το ειδατε, απο τι βλεπω τελικα η ταινια πρεπει να ειναι πολυ ωραια αν και δεν το περιμενα να πω την αληθεια να ειναι ωραια, εγω τελικα θα παω το σαββατο να το δω, αλλα απο τι καταλαβα πρεπει να εχω χαρτομαντηλα μαζι μου | |
|
| |
| |
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 1:23 | |
| εγω πηγαινα για κατι χαλαρο που πιστευα οτι θα μαρεσει αλλα οχι και να τρελαθω αλλα κυριως πηγαινα για να δω ρομπ που να ξερα η καημενη οτι θα βγω κλαιγοντας απο την αιθουσα Και κατι σημαντικο παιδια αν θελετε να πειτε κατι παραπανω για την ταινια βαλτε spoiler tag οπωσδηποτε!!!! Ειναι κριμα το να το χαλασουμε για τα παιδια που δεν το εχουν δει ακομα και ειδικα με τετοιο τροπο που τελειωνει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 1:26 | |
| | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
| |
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 1:29 | |
| όλα τα λεφτά τα κοντινά στον παίδαρο, ALL THE MONEY! και η ταινία τέλεια, και η συμπρωταγωνίστρια φοβερή, και ο Πιρς Μπρόσναν στην τελευταία σκηνή του με λύγισε, και ο συγκάτοικος του μωρού άψογος... αλλά σαν το μωρό.............. τι να λέμε τώρα, ο Θεός τον έπλασε με προορισμό να μας βασανίζει. Μέχρι κι εγώ θα μπορούσα να κάνω χρήση ενός χαρτομάντηλου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 1:31 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 1:33 | |
| Μετα απο δυο προβολες μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα σοκαρισμενη!!!! Ο Ρομπ επαιξε καταπληκτικα!!!!!Και η Εμιλυ μου αρεσε πολυ!!!!! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 2:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 2:13 | |
| angepsi εχεις ξεχωρισει καμμια σκηνη??? απο ολη την ταινια που σου αρεσε πρισσοτερο?? | |
|
| |
| Remember Μe | |
|