| Remember Μe | |
|
+106NinaRobstenLove nicky_cullen Dalia ev@ki AspaKorth zan dark Vanina Penny Cullen pitsiriki tasos kati panagiota Bitten Pillows bReakDowN-Mark Kornilia PattinsonCullen xatisaga broken angel marina forever xrysanthi demi cullen pegulini Emy+Robert Werewolf pretty witch sisaki Zafrina Ntinaki96 Mrs.Christina Marilou Cullen despin@ki Renesmee Charlie Swan lia $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive angela_syros mpellanti21 di1996 lykofotaki Irene Cullen i love edward 2 robert\'s girl edward1 izzy cullen linaki dani BELLA MARIE April Niki Patt Afelop despina aek Kristen Stewart niki maria23 ed<3 evi nantiaki_twilight 4 ever VLaSia =) Mrs.Cullen Stellouko MyrtoCullen Aro Volturi mR.Geo T-NM-E-BD <3<3Ms.Kolina<3 dimitroula-robsessed LaDy_SoVeReigN ViolettaCullen18 ntinaki Bella07 peby Edwart DEMONA CULLEN PATTINSON redbutterfly !~Twilighter~! Flyingdutchman Renée ~Rob-Patty~ Fallen Angel ΕΡΗ vikaki21 scarlet rose volturi girl Alexia_4 MARIA SWAN CULLEN Isabella_Cullen bloody swan Morena nasiatheslayer kanty evac matia* ma.do NICKY magica sunrise lena Kimberly angepsi Mrs Edward Cullen elsa Edward_ Breaking_ Dawn twilightsagaddicted pink dolores!! Lizzy Cullen AnaroseCullen 110 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 13 Μαρ 2010 - 2:28 | |
| | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 13 Μαρ 2010 - 2:53 | |
| | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 13 Μαρ 2010 - 10:51 | |
| Στο remember me πάντως νομίζω έχει πολλά στοιχεία του εαυτού του, λίγη αμηχανία, λίγη ατσουμπαλιά, πολλά sexy βλέμματα και αγγίγματα. Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι και στη ζωή του | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 13 Μαρ 2010 - 10:52 | |
| και εγω αυτο πιστευω! αχχχχχχχ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 13 Μαρ 2010 - 11:00 | |
| Ρόμπερτ και ξερό ψωμί!!!
¶λλος για το remember me!!!!!!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 13 Μαρ 2010 - 23:39 | |
| μολις γυρισα απο το σινεμα, καλα η ταινια ειναι υπεροχη αν και αυτην οχι μονο τη συμπαθησα αλλα τη μισησα περισσοτερο, καθε φορα που τον φιλαγε και αγγιζε το μαλλι του τη εβριζα, αχ ο ρομπερτ απλα θεος, καθε φορα που χαμογελαγε, χαμογελουσα και εγω σαν ηλιθια πιστευω οτι με αυτη τη ταινια ξεφυγε απο το ρολο του εντουαρντ και απεδειξε τη ταλεντο ειναι | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 0:39 | |
| εγω ειδα σημερα το remember me....ηταν πολυ ωραια ταινια εκλαψα και στο τελος και μου αρεσε που ειδα τον ρομπ και σε κατι διαφορετικο ηταν στ'αληθεια πολυ καλος(και δεν το λεω επειδη ειμαι πορωμενη ) | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 0:46 | |
| παντως η ταινια ειχε απ'ολα. και γελιο και κλαμα, εμενα μου φανηκε καπως αμηχανος ο ρομπ οταν ηταν οι σκηνες μαζι με τη ξανθια ειδκα μια σκηνη (ελπιζω να καταλαβαινετε πια εννοω) μου φανηκε λες και εννοιωθε αβολα, στο twilight saga δεν μου φαινεται τοσο συγρατημενος λες και αφηνει τον εαυτο του πιο ελευθερο αυτο μπορει να ειναι στο μυαλο μου αλλα εμενα ετσι μου φανηκε | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 0:47 | |
| - Σπόιλερ:
- Isabella_Cullen έγραψε:
- εγω ειδα σημερα το remember me....ηταν πολυ ωραια ταινια εκλαψα και στο τελος και μου αρεσε που ειδα τον ρομπ και σε κατι διαφορετικο ηταν στ'αληθεια πολυ καλος(και δεν το λεω επειδη ειμαι πορωμενη )
συμφωνω μαζι σου...ηταν πολυ καλος! ειδα και εγω την ταινια σημερα και πραγματικα βγηκα απο την αιθουσα με τις καλυτερες εντυπωσεις ο ρομπ ηταν αρκετα διαφορετικος απ'οτι τον εχουμε συνηθισει, αλλα εδειξε πολλα παραπανω. σε ολη την ταινια ηταν πολυ καλος χωρις να κανει ''κοιλια'' το εργο... ΜΠΡΑΒΟ ρομπ!! βεβαια το τελος με χαλασε λιγακι (αν και το ηξερα απο πριν..) δεν λεω κατι παραπανω γιατι καποαι παιδια δεν το εχουν δει ακομα | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 3:53 | |
| λοιπόν παιδιά σήμερα είδα και εγώ το remember me και ακόμα δεν μπορώ να κοιμηθώ!!!! ο Ρομπ απέδειξε σε όλους το πόσο καλός ηθοποιός είναι και το ότι μπορεί να σταθεί άνετα και σε άλλες ταινίες εκτός twilight!και η έμιλη ενώ στην αρχή δεν τη συμπαθούσα καθόλου,τελίκα έπαιζε πάρα πολύ καλά!!!και όλοι οι άλλοι ηθοποιοι βέβαια!!! - Σπόιλερ:
πάντως ακόμα και τώρα όσο το σκέφτομαι κλαίω!!!δε νομίζω να με έχει επηρρεάσει ξανά ταινία τόσο πολύ!!!!ούτε στο new moon είχα κλάψει τόσο πολύ!!!!Ίσος επειδή ήξερα ότι ο edward ήταν καλά και θα ξαναγυρνούσε!!!ενώ ο tyler...είναι πολύ αληθινή ιστορία και σε βάζει σε πολές σκέψεις αφού τη δείς!!!αχ δεν μπορώ βρε παιδία!!μεγάλη αδικία!!!
| |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 4:06 | |
| ουφφφ παιδια εγω το δα σημερα δευτερη φορα και πλανταξα στο κλαμα πιο πολυ και απο την πρωτη φορα μαλλον επειδη ηξερα τι θα γινει - ξεκινησε το κλαμα πολυ νωριτερα (να ναι καλα η καημενη η σκαρλετ που με ανεχτηκε σε ολοκληρη την ταινια ) γενικα εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις θελω να την ξαναδω αντε να ανεβει στο νετ γτ ξεπαραδιαστηκαμε εχουν πλουτισει τα village φετος μια με τη νεα σεληνη και τωρα με το remember me | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 9:09 | |
| Αααααχ ρε κοριτσια τι ηταν αυτο??? Πηγαμε χθες και ειδαμε και εμεις το Remember me.... Εκλαιγα ολη την ωρα! Απο τις 8 κ κατι που τελειωσε η ταινια μεχρι τις 11 το βραδυ μετα ηρεμησα γιατι δεν ειχα δακρυα και ξαναρχισα σημερα το πρωι..... . - Σπόιλερ:
Καλα μολις ειδα το 11 Σεπτεμβριου κοκκαλωσα... και μετα που τον εδειξε να σηκωνετε απο το γραφειο και... edit by SilverMusk: Κορίτσια θα σας παρακαλέσω πολύ να βάζετε spoiler όσον αφορά την ταινία και να μην βγάζετε στον αέρα σημαντικά πράγματα. Είναι αρκετοί που δεν την έχουν δει και κανείς μας δεν θέλει να τους χαλάσει την πλοκή!!!! Σας ευχαριστώ και παρακαλώ πολύ, προσοχή και spoiler!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 19:23 | |
| Παιδια δημιουργηθηκε αυτο το τοπικ για να συγκεντρωσουμε εδω ολα τα σχολια και τις εντυπωσεις των μελων που ειδαν την ταινια του Robert ''Remember me ''!!!!Oσα μελη γυρισαν απο τον κινηματογραφο και θελουν να αφησουν ενα σχολιο για την πλοκη της ταινιας και την ερμηνεια των ηθοποιων μπορουν να το κανουν εδω!!!
Δημοσιευσεις που εχουν γινει σχετικα με την ταινια και εχουν να κανουν με ασχετες πληροφοριες και οχι για τις εντυπωσεις οσων την ειδαν τις εχω αφησει στο topic ''Aλλες ταινιες του Robert Pattinson''!!
Στο topic ''Κριτικες του ''Remember me'' ''παρακαλω σχολιαστε τα αρθρα μονο των εκαστοτε κριτικων κινηματογραφου!!!
Τελος συνεχιστε να χρησιμοποιειτε και σε αυτο το topic spoiler tags!!!Ειναι παρα πολυ σημαντικο παιδια!!Πρεπει να λαβουμε ολα τα μετρα για να διασφαλισουμε οτι τα μελη που δεν εχουν δει την ταινια δεν θα μαθουν το τελος απο μας!!!!
Ευχαριστω Με εκτιμηση scarlet rose | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 23:44 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 23:58 | |
| μολις γυρισα απο την ταινια και ειμαι συγκλονισμενη! ο rob επαιξε φανταστικα!ηταν καταπληκτικη η ερμηνεια του. - Σπόιλερ:
αχ θεε μου την ωρα που εδειξε την ημερομηνια λεω στην E+B=L πες μου οτι δεν ειναι αυτο που φανταζομαι.πες μου οτι δεν θα συμβει.μειναμε και οι δυο γιατι αυτο δεν το περιμεναμε με τιποτα. δεν το αντεχω ουτε να το σκεφτομαι το τελος. ο Rob ηταν ολα τα λεφτα!!πιο ωραιος απο ποτε!!αυτο το χαμογελο του!! και η κοπελια επαιζε παρα πολυ ωραια!
| |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 14 Μαρ 2010 - 23:59 | |
| - Σπόιλερ:
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.....ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.....????ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ (ΣΕΧ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡΤ) ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ...!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!! αμαν τι παθαμε.....!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ειχα την ΕΡΗ παρεα γιατι αλλιως ποιος ξερει τι θα εκανα...!!!! παντοσ η κοπελια το επιασε το νοημα κατευθειαν...... μαλλια αρπαξε με την μια...!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 0:02 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- μολις γυρισα απο την ταινια και ειμαι συγκλονισμενη!
ο rob επαιξε φανταστικα!ηταν καταπληκτικη η ερμηνεια του.
- Σπόιλερ:
αχ θεε μου την ωρα που εδειξε την ημερομηνια λεω στην E+B=L πες μου οτι δεν ειναι αυτο που φανταζομαι.πες μου οτι δεν θα συμβει.μειναμε και οι δυο γιατι αυτο δεν το περιμεναμε με τιποτα. δεν το αντεχω ουτε να το σκεφτομαι το τελος. ο Rob ηταν ολα τα λεφτα!!πιο ωραιος απο ποτε!!αυτο το χαμογελο του!! και η κοπελια επαιζε παρα πολυ ωραια!
Ερη μου ειχα δικιο;;;;;;; | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 0:05 | |
| ναι Λενα μου απολυτο!! τι ηταν αυτο?αντε να κοιμηθεις βραδυατικα! και αυτος ο ρολος του bad boy πολυ με τρελαινει! ενα μονο ειναι σιγουρο οτι αυτη η ταινια σου δημιουργει ποικιλα συναισθηματα!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Δευ 15 Μαρ 2010 - 0:07, 1 φορά | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 0:06 | |
| Μολις γυρισα και εγω απο την ταινια.. Ηταν καταπληκτικη........... Τελεια!!!!! Συμφωνω με ολες σας.. Και επειδη εχω να κανω καποιες ερωτησουλες μπορει να μου πει κανεις πως μπαινουν τα spoiler? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 0:08 | |
| - Σπόιλερ:
εγώ επιμένω ότι το remember me είχε ένα πολύ "αληθινό" τέλος, κάτι που στην πραγματικότητα μπορεί να συνέβει όντως εκείνη τη μέρα.
Η ουσία μας είναι ο Ρόμπερτ, δεν παιζόταν το μανάρι! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 0:11 | |
| Έρη σε πονάνε τα πόδια σου; | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 0:31 | |
| Θα μου πει κανεις βρε παιδια πως βαζουμε σποιλερ για να κανω και εγω τα σχολια μου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 0:33 | |
| εκεί που λέει others δίπλα στη φατσούλα, πάτα το spoiler | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 0:42 | |
| Ok.... Ευχαριστω πολυ... - Σπόιλερ:
Η ταινια ηταν θεικη.. Ουτε κατα διανοια θα περιμενα οτι θα ειχε τετοιο τελος.. Περιμενα μια αισθηματικη κωμωδια αλλα αυτη τα ειχε ολα!! Στην αρχη νομιζα οτι αυτοκτονησε και αυτος αλλα μετα καταλαβα.. Οταν εσβηνε την τουρτα δεν ηταν γλυκας?? αχ αυτο το γελακι..... Θα παω να την δω και αλλη φορα γτ εχω κπ αποριες. Πειτε μου ομως. το κοριτσακι τι εκανε στο παρτυ??
| |
|
| |
| Remember Μe | |
|