| Remember Μe | |
|
+106NinaRobstenLove nicky_cullen Dalia ev@ki AspaKorth zan dark Vanina Penny Cullen pitsiriki tasos kati panagiota Bitten Pillows bReakDowN-Mark Kornilia PattinsonCullen xatisaga broken angel marina forever xrysanthi demi cullen pegulini Emy+Robert Werewolf pretty witch sisaki Zafrina Ntinaki96 Mrs.Christina Marilou Cullen despin@ki Renesmee Charlie Swan lia $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive angela_syros mpellanti21 di1996 lykofotaki Irene Cullen i love edward 2 robert\'s girl edward1 izzy cullen linaki dani BELLA MARIE April Niki Patt Afelop despina aek Kristen Stewart niki maria23 ed<3 evi nantiaki_twilight 4 ever VLaSia =) Mrs.Cullen Stellouko MyrtoCullen Aro Volturi mR.Geo T-NM-E-BD <3<3Ms.Kolina<3 dimitroula-robsessed LaDy_SoVeReigN ViolettaCullen18 ntinaki Bella07 peby Edwart DEMONA CULLEN PATTINSON redbutterfly !~Twilighter~! Flyingdutchman Renée ~Rob-Patty~ Fallen Angel ΕΡΗ vikaki21 scarlet rose volturi girl Alexia_4 MARIA SWAN CULLEN Isabella_Cullen bloody swan Morena nasiatheslayer kanty evac matia* ma.do NICKY magica sunrise lena Kimberly angepsi Mrs Edward Cullen elsa Edward_ Breaking_ Dawn twilightsagaddicted pink dolores!! Lizzy Cullen AnaroseCullen 110 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lykofotaki New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : ολη τν μερα στην αγκαλια τ εντουαρντ στο αγαπημενο μσ λιβαδι...ααχ Αριθμός μηνυμάτων : 109 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 26 Ιουν 2010 - 21:43 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 3:40 | |
| Ξερει καμια κανα προγραμμα που να κοβει ατακες??? ή εχει απ το remember me κομμενες?? Δεν βρισκω πουθενα ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!! στειλτε pm | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 16:51 | |
| χθες το ειδα, σημερα καταλαβα το τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow!!!!!!!!! εντελως αναπαντεχο!!!!!!!!!! απο θεμα δεν ελεγε και πολλα, αλλα το τελος του ηταν !!! και αναροτιομουν: μα ειναι πολυ προδφατη ταινια, γιατι εχει ημερομινια 2003; φοβερο!!!!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 21:33 | |
| Το θέμα ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!! θα μεγηαλώσεις και θα καταλαβεις!!! Εισαι μικρή ακόμα... εχει καμια κομμενες ατακες???????? | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 2 Ιουλ 2010 - 14:41 | |
| χθες ειδα και εγω την ταινια!! με συγκινησε παρα πολυ το θεμα της,περνουσε πολλα μηνυματα κοινωνικου περιεχομενου,οπως οι σχεσεις των παιδιων με τους γονεις τους οταν τους συμβαινουν οικογενειακες τραγωδιες.οπως η δολοφονια η αυτοκτονια ενος μελους..πολυ οδυνηρο ομως ηταν στη σκηνη που σκοτωνουν τη μητερα της πρωταγωνιστριας μπροστα της!! παντως η αδελφη του ψυχικα τραυματα μπορει να εχει το καημενο το κοριτσι..χανει τουσ δυο μεγαλυτερους αδελφους της,στοσχολεο γινετι εραιο στα χερια των συμμαθητριων της οι οποιες τησ κανουν τη ζωη της κολαση...
ο πατερασ τησ αλι παντως μου ηταν πολυ αντιπαθης απο την ρχη του εργου καταλαβαινω εχει χασει τη γυναικα του και ανησυχει για την κορη του,αλλα το εκανε με το λαθος τροπο..
ο φιλος του ειχε πολυ πλακα,ειδικα στη σκηνη που ειναι στο μετρο και ελεγε οτι εχει παει με κοπελες απο ολες τησ ηπειρους,ηταν απιστευτος!!!
ο ρομπ του αξιζει ενα μπραβο...εχει ταλεντο,ηταν ενας ρολος που εβλεπες πολλα στο χαρακτηρα αυτον,ηταν πολυ διαστατος...ο ρομπ απεδειξε οτι δεν ειναι μονο ενας ωραιος αλλα και ενας καλος ηθοποιος,πολλα υποσχομενος.αν και για εμενα στο μυαλο μου θα ερχεται ο εντουαρντ.δεν ανερει ομως οτι ειναι καλος ηθοποιος με επιγειο ταλεντο! | |
|
| |
angela_syros Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Syros Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 04/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:34 | |
| εγώ την κατεβάζω ακόμα την ταινία... θέλω πολύ να την δω! | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:35 | |
| Εγώ είμαι απαράδεκτη....δεν την έχω δει ακόμα.....Ντροπή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
angela_syros Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Syros Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 04/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:37 | |
| έλα να κάνουμε παρέα.. ούτε εγώ την έχω δει ακόμα! Μην ανησυχείς! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:38 | |
| να πας να την νοικιασεις τοτε αν και σε προιδοποιω θα σε σκοτωσει το περιεχομενο της θα εισαι καπωσ ετσι οταν τη δεις! | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 17:41 | |
| Κάτι έχω ακούσει...γιαυτό δεν έχω πάει να τη δώ ακόμα.....(ένας από τους πολλούς λόγους.....) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 4 Ιουλ 2010 - 18:00 | |
| Ασε....εγω ακομη κλαιω..... | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| |
| |
lia Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Registration date : 18/04/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 5 Ιουλ 2010 - 15:02 | |
| Εγω την ταινια την ειδα στο σινεμα και αν εξαιρεσουμε οτι ελιωνα οποτε εβλεπα τον Rob κατα τα αλλα δεν με τρελανε...και οπως λεει και η izzy culen στο τελος εμεινα καπως ετσι | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τρι 6 Ιουλ 2010 - 23:54 | |
| παιδια εγω την ειδα σμρ δευτερη φορα κ τωρα καταλαβα το τελος! εξου κ η ημερομηνιααα!! κουλο τελειως αλλα τελειως ανατρεπτικο! δεν ειχε το happy end ολων των μελο ταινιων του hollywood! | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
Renesmee Charlie Swan Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 13:15 | |
| Ουτε εγω την εχω δει.. Αλλα θελω τοοοοσο πολυ.. Τωρα θα την κατεβασω μαζι με την εκλειψη.. | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:00 | |
| αξιζει να το δεις...... | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:01 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 14:02 | |
| αν αγαπατε τον ρομπ να την δειτε | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 9 Ιουλ 2010 - 21:38 | |
| παιδια η ταινια ηρθε σε dvd στην ελλαδα? | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 9 Ιουλ 2010 - 22:36 | |
| | |
|
| |
despin@ki Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Στον κόσμο μου!!! Αριθμός μηνυμάτων : 10 Registration date : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 16:34 | |
| Για εναν λόγο δεν μου αρεσε το remember me. Για να πω την αλήθεια για δυο. 1. - Σπόιλερ:
Στο τελος πεθαίνει ο tyler (robert).
και 2. Θα ήθελα να ειμαι εγω στην θεση της Emily de Raven (ή οπως αλλιως λεγεται!!!). Λογικό δεν ειναι να μην μου αρεσει??? | |
|
| |
Marilou Cullen Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 11/07/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 16:40 | |
| ki emnα dn m αrece gt ct telocc pe9αnee o tyler (rob) k mono p to ckeftomαii...k i emili pwc legetαi teloc pαntwn itn hαliα...eprepe n vloOn kαpoiα pio omorfii...milαme g ROBERT PΑTTINSON.......!!!! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 16:51 | |
| - Marilou Cullen έγραψε:
- ki emnα dn m αrece gt ct telocc pe9αnee o tyler (rob) k mono p to ckeftomαii...k i emili pwc legetαi teloc pαntwn itn hαliα...eprepe n vloOn kαpoiα pio omorfii...milαme g ROBERT PΑTTINSON.......!!!!
Nα σ'ενημερώσω πως τα greeklish απογορεύονται!Είναι ένας από τους βασικούς κανόνες του φόρουμ! Παιδιά εγώ μόλις την είδα την συμπάθησα!!! Ατην αρχή δεν την πήγαινα αλλά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 16:54 | |
| εγω την λατρεψα την ταινια γιατι ο ρομπ εκλεισε στοματα με την ερμηνεια του | |
|
| |
| Remember Μe | |
|