Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Παιδιά μόλις πριν δύο ώρες είδα το Remember Me, μετά από αναμονή 2 εβδομάδων...
Τι να πω? Πραγματικά δεν ξέρω!! Ο Rob του έδωσε και κατάλαβε!!! Ηταν εξαιρετικός, κούκλος, ανεπανάληπτος.. Τι να πω?? Ο τρόπος που φώναζε στον πατέρα του.. τον έκανε πιο σέξυ!!! Ο τρόπος που φιλούσε και.. την άλλη!!! Να με ακούτε να λέω (να φωνάζω) στο σινεμά στη 2η ερωτική σκηνή: "Ασε κάτω τα μαλλιά ρεεε!! Δικά μου είναι!!"
Οι πλάτες του Rob... Τι πλάτες είναι αυτές Παναγία μου.. Ο τρόπος που κοιτούσε.. Ο τρόπος που μιλούσε.. Ο τρόπος που περπατούσε, ανάσαινε.. Αχ!! Δεν μπορώ!! Να με βλέπετε να κάνω αέρα με τα χέρια μου συνέχεια!! Είχα σκάσει κυριολεκτικά!! Είναι αυτό που λένε: "Κάνει ζέστη, ή εγώ ζεσταίνομαι??"
Στο τέλος δεν έκλαψα, παρόλο που άρχιζα να μην είμαι καλά 5 λεπτά πιο πριν.. Η μία κολλητή μου, όμως.. πλάνταξε στο κλάμα!!! Πωπωωωω... Αν είχα την οικονομική δυνατότητα, θα πήγαινα να την ξαναέβλεπα!! Με 1000!!
Πωπω κάτι πλάτες... Αχχχχχχ!!!!!
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Tέρας μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι έζησα και εγώ 1 ώρα πριν, που τελείωσε η ταινία.
Να κάνω μια εισαγωγή και να σας πω πως χθες γύρω στις 12 και μισή ήμουν στο Facebook και είδα μια δημοσίευση της ¶ννας που έλεγε για το Remember Me. Μάλιστα της σχολίασα πως εδώ ακόμη να μας έρθει. Μετά από 20 λεπτά έλαβα μήνυμα. "Βλασία μου, δεν θα το πιστέψεις, έχει βγει το Να με Θυμασαι!!! Ελπίζω να μην έχεις κάτι άλλο να κάνεις στις 7 και μισή αύριο".
Σήμερα, 10 η ώρα γυρνώ σπίτι μου σοκαρισμένη.
Η παρέα μας περιελάμβανε 5 άτομα και ένα πακετάκι softex (ξέρετε, το κουτί με τα χαρτομάντηλα το χάρτινο που είναι τετράγωνο -διότι όπως είπα σοφά, αυτά είναι τα κλαψομάντηλα. Αυτά που είναι στη πλαστική θηκούλα είναι μιξομάντηλα-) Δύο αγόρια αναίσθητα όμως καλή παρέα και 3 κορίτσια, οι δύο είμαστε πολύ κολλημένες με τον Ρόμπερτ και τα περί τούτα.
Ξεκινά η ταινία ακριβώς μόλις τοποθετούμε τον πισινό μας στο κάθισμα. Για το πρώτο 10 λεπτο δεν έχω λόγια. ΣΟΚ!! Μετά από αυτό είπα "Δεν ξαναπηγαίνω ΜΕΤΡΟ μόνη μου"!! Ειλικρινά, σοκαρίστηκα!!!
Πρέπει να πω την αμαρτία μου. Από το σημείο και μετά δεν παρακολουθούσα κανονικά. Τα αγόρια ήρθαν καθυστερημένα και μας αποσπούσαν την προσοχή (άλλο που δεν θέλαμε!!).
Έτσι μάνι μάνι φτάνουμε στη σκηνή του φιλιού και του σεξ. Θα συμφωνήσω με το τερατάκι! ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!! Αυτό που συνειδητοποίησα ήταν πως, όλες μας φαίνεται πως το έχουμε άχτι και επιθυμία.
Είδαμε πολύ Ρόμπερτ σε αυτή την ταινία και αυτό με κάνει τρισευτυχισμένη! Τον γνώριζα μόνο από το Little Ashes και τη Saga μας, και έτσι δεν τον είχα δει ποτέ σε casual φάση! Δεν χρειαζόταν!! Με έστειλε ο άνθρωπος.
Μετά από αυτό είμαι πιο φανατική φαν από ποτέ! Μου θύμισε μέχρι και τον αδερφό μου, αυτό που έκανε με την μικρή του αδερφή για εμένα και ο γενικός τρόπος που την αντιμετώπισε ήταν μια αξιαγάπητη μαγκιά!
Δεν μου άρεσε που χτυπούσε όλη την ώρα, αλλά αυτό τον έκανε ακόμη πιο sexy!! Δεν περίμενα να μου προσφέρει τόσα η ταινία απο Ρόμπερτ και είμαι εντυπωσιασμένη.
Αυτά ήταν τα καλά! Τα καλά περιείχαν μόνο τον Ρόμπερτ. Για εμένα η ταινία είχε περισσότερα μείον από συν.
Ένοιωσα πως, ο συγγραφέας - σκηνοθέτης δεν ξέρω και πω πάει, είχε βρει ένα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ τελος, το οποίο θα σχολιάσω παρακάτω, και μια ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ αρχή και απλά ενδιάμεσα έβαλε διάφορες σκηνές και γεγονότα. Δεν θα πω πολλά για αυτό. Έγιναν πολλά και διάφορα που δεν κατάλαβα μάλιστα. Δεν νομίζω όμως πως θα ξαναπάω στο cinema για να το δω. Θα περιμένω να βγει σε blue ray για να απολαύσω τον Ρόμπερτ, καθώς -κατά την κρίση μου- ήταν αυτός που απογείωσε την ταινία.
Ο Ρόμπερτ με εξέπληξε και με τις καλλιτεχνικές του ικανότητες και με το ύφος του! Τον ένοιωσα πιο καλά και οικεία. Ήταν μια ταινία πολύ αντιπροσωπευτική του χαρακτήρα- εμφάνισής του, θεωρώ.
Και πάμε στο τέλος. ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!! Βλέπω την πιτσιρίκα που την έχει πάει ο μπαμπάς στο σχολείο και έναν Ρόμπερτ που ενώ δεν το συνηθίζει βρίσκεται στο κτίριο. Η δασκάλα γράφει στον πίνακα : 11 Σεπτεμβρίου 2001. ¶ργησα να καταλάβω. Και η ταινία δεν το μαρτύρησε αμέσως. Βλέπω τα δύο κτίρια στη θέση τους και φωνάζω στην αίθουσα : Τότε γκρεμίστηκαν οι δύδιμοι πύργοι!!! Κανονικά θα έπρεπε να φωνάξουν που έκανα φασαρία, αλλά φάνηκαν όλοι σαστισμένοι και σοκαρισμένοι γιατί είχαμε καταλάβει τι γινόταν. Επόμενη σκηνή, η οικογένεια θλιμμένη. Η softex για μια φορά έφερε εις πέρας την αποστολή της.
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Τωρα που μπηκα εγω;;;;; κακιασμενη!!! Λοιπον, κοριτσια μου σορρυ αλλα τωρα κλαιω για αυτο....
*με κομμενη ανασα*Θηριο μου που το τσεεθαψες ατο? Τωρα σα κλαιω τσι εγωωωω..... (υποθετω πως μπορω να παρατυνω λιγο τον υπνο, για τον Ταιλερ ρι γαμωτο)
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Τωρα που μπηκα εγω;;;;; κακιασμενη!!! Λοιπον, κοριτσια μου σορρυ αλλα τωρα κλαιω για αυτο....
*με κομμενη ανασα*Θηριο μου που το τσεεθαψες ατο? Τωρα σα κλαιω τσι εγωωωω..... (υποθετω πως μπορω να παρατυνω λιγο τον υπνο, για τον Ταιλερ ρι γαμωτο)
Ασε!!! Βρηκα κι αλλο!
Θελω να το ξαναδωωω!
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Ασε!!! Βρηκα κι αλλο!
Θελω να το ξαναδωωω!
Ρι συ, εγω το χω κατεβασει αλλα αστα βραστα...χαλια ποιοτητα! Κατι τετοια βιντεακια μου το θυμιζουν λιγο... Σας ευχαριστω ζουζουνες για τις απιστευτες ωρες μου μαζι σας! Καληνυχτουδια official τωρα!
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Και εμενα με επιασαν πρωι πρωι τα κλαματα!
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
ναι ειδα λιγο απο το βιντεο που εχει λιγο πιο πανω, δεν εχω δει ακομα την ταινια και κανω υπομονη για να την δω, βεβαια μερικες φορες παρασειρομαι και βλεπω που και που κατι... πως να αντισταθεις σε αυτον τον ανθρωπο δεν ειναι και πολυ ευκολο πραγμα !!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010