Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ενα εχω να πω ειδα προσφατα το να με θυμασαι γιατι αργησαν να μας το φερουν!Ο Πατινσον ταλενταρα...κολλησα ακομα περισσοτερο!Σε καποια στιγμη κ μετα ολο εκλεγα δεν μπορουσα να ξεκολλησω τα ματια μου απο πανω του!Πισω απο αυτο τον κουκλο εχει κατι δυναμικο μπορει να ανταποκριθει σε οτιδηποτε ρολο κ να του δοσουν.... πολυ κλαμα.
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
παδια εγω ειδα το remeber me μολις χτες και οσοι απο εδω περα το εχουν δει καταλαβαινουν οτι βρισκομαι πραγματικα σε αθλια ψυχολογικη κατασταση... Ενταξει το παιδι μας τα σπαει.... πραγματικα δινει ρεστα αλλα...
Σπόιλερ:
πολυ κλαμα ρε κοριτσια... παρα πολυ κλαμα...
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
παδια εγω ειδα το remeber me μολις χτες και οσοι απο εδω περα το εχουν δει καταλαβαινουν οτι βρισκομαι πραγματικα σε αθλια ψυχολογικη κατασταση... Ενταξει το παιδι μας τα σπαει.... πραγματικα δινει ρεστα αλλα...
Σπόιλερ:
πολυ κλαμα ρε κοριτσια... παρα πολυ κλαμα...
Την παιζουν ΑΚΟΜΑ??????????(την ταινια )
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
κι εγω απο dvd την ειδα... αλλα δεν πειραζει ηταν τελεια και ο robert οπωσ παντα ηταν κουκλος, τελειος,θεος..... .............................. πολυ κλαμα ρε παιδια
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 10 Μάης 2010 - 14:16
πολυ πολυ πολυ πολυ ΚΛΑΜΑΑΑ!!! και οταν λεω πολυ το εννοω μια βδομαδα εκανα για να συνελθω το καμαρι μου παιξε τελεια τελεια τελεια!!! τι να πω βρε ρομπ συγχαρητηρια!με συγκινησες και να φανταστητε εγω δεν κλαιω ευκολα σε ταινιες..πρεπει να ειναι πολυ συναισθηματικες.. και παλι μπραβο! απο τις ωραιοτερες ταινιες που εχω δει
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Ε εγω να δειτε κλαμα κοριτσια. απο την ωρα που ειδα την ημερομηνια στον πινακα καταλαβα οτι ηταν μεσα...εεεε απο εκεινη την ωρα μεχρι το τελος εκλαιγα... τις επομενες 5 φορες που το ειδα εκλαιγα απο πιο νωρις! Δραμα η κατασταση!
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
λοιπον παιδια πρεπει να καταθεσω την αποψη μου.οταν ειχε παιχτει στο σινεμα δε το ειχα δει.{ντροπη μου}.το ειδα μολις χθες και ενω σε ολη την ταινια ημουν σχετικα καλα στο τελος επαθα σοκ.εριξα πολυ κλαμα.οταν λεμε πολυ εννοουμε πολυ.
ενταξει ο ρομπερτ φανταστικος στην ερμηνεια.
εγω παιδια δε προκειται να το δω δευτερη φορα.εχω παθει φοβερο σοκ.δεν αντεχω.
Afelop New Moon Victim
Ηλικία : 39 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 241 Registration date : 06/03/2010
Ξέρει κανείς πότε θα έρθει στην Ελλάδα το dvd;; Λεω να έχω και μια ελληνική version, αλλά αν η αγγλική έχει στα extras την ευρωπαικη πρέμιερα θα την προτιμήσω.
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Επιτελους αξιοθηκα να την δω....την κατεβασε ο αδερφος μου και εκατσα και την ειδα....ενα εχω να σας πω! εριξα το κλαμα της ζωης μου. Πρωτη φορα κλαιω τοσο σε ταινια. Και στο τελος μπορει να με επιασε εντονα τοσο που με ακουσε η μαμα μου από το αλλο δωματιο και ηρθε να δει τι επαθα....
Να τα πάρω απο την αρχη. Αυτος ειναι 22 και ο αδερφος του θα ηταν 28 (28-22=6χρονια διαφορα). Τοσα χρονια διαφορα εχω και απο τον αδερφο μου οπότε εφερνα τον εαυτο μου στην θεση του. Τι θα εκανα αν μου συνεβαινε κατι τετοιο?? (και μονο στην σκεψη τωρα που τα γραφω δακρυζω)
Γενικα μου αρεσε το οτι ειχε αδυναμια στην αδερφη του αλλα αυτο το εκενα πιο δυσκολο το τελος. Και ο αδερφος μου μου εχει αδυναμια οπότε πάλι σκεφτομουν τι θα εκανα στην θεση της....
το τελος το ηξερα αλλα ηταν τοσο συγκινητο!!!
δεν ξερω τι αλλο να πω..ειμαι τοσο συγχησμενη που δεν μπορω να συνεχισω
edit: Ξεχασα να πω οτι ειμαι γεννημενη την χρονια που πεθανε ο αδερφος του (1995) αλλο ενα που με αγγιξε...
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009