Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Μολις ειδα το Remember Me. Δεν εχω δει καλυτερη ταινια στη ζωη μου και αυτο λεει πολλα. Ο Ρομπ ηταν απλα απεριγραπτος. Ενα τεταρτο πριν το τελος αρχησα να κλαιω. Αν και ηξερα τι συμβαινει στο τελος δεν μπορεσα να κρατηθω και εκλεγα με αναφυλητα. Οταν τελειωσε η ταινια ακουγα τριγυρω μου και αλλες κοπελες να κλαινε. Αν δεν ημουν μια απο αυτες, θα ειχα σκασει στα γελια. Οσες εχετε δει την ταινια με καταλαβαινεται. Οσες δεν την εχετε δει πηγενεται ΤΩΡΑ να την δειται ακομα και πρεπει να ταξυδεψεται για ωρες. Για 'υτη την ταινια και αυτον τον ηθοποιο αξιζει να κανει κανεις και τον γυρω του κοσμου αν χρειαστει.
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
η μια ειναι αν στο τελος πεθαινει στο εργο γιατι αν γινεται κατι τετοιο δεν θα το αντεξω....και η δευτερη ειναι ποια ταινια ειναι αυτη και εχει παιξει ο ρομπ και λεγετε the summerhouse πως μας διεφυγε αυτη η ταινια ρε κοριτσια για πειτε μου? δειτε λιγο το βιντεο σας παρακαλω και πειτε μου αν ξερει καμια σας κατι γιατι θα σκασω
Δεν νομιζω οτι πρεπει να σου απαντησει καποιος στην πρωτη ερωτηση....ειναι spoiler της ταινιας κ δεν πρεπει.οπως αναφερετε κ παρακατω υπαρχουν ατομα που δεν την εχουν δει και ειναι κριμα να μαθουν κατι απο την ταινια πριν την δουν. οσο αφορα την δευτερη ερωτηση σου ειναι μια ταινια που εχει κανει ο Ρομπερτ πριν το Λυκοφως αν ειμαι σωστη κ δεν εχει παιχτει στην Ελλαδα κ ουτε νομιζω οτι θα παιχτει.δεν πρεπει να την εχουν φερει καν σε dvd...!!! τωρα αν καποιο απο τα μελη της διαχειρησης που ξερουν καλυτερα μπορει να σου δωσουν ποιο πολλες πληροφοριες.
ViolettaCullen18 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Οπου γινεται φασαρια Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 09/05/2009
Μολις γυρισα απο τον κην/γραφο. Η ταινια ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ο Ρομπ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Ηξερα απο πριν τι γινεται στο τελος ομως δεν καταφερα να σιγρατησω τα δακρυα μου
Σπόιλερ:
Απο την στιγμη που λεει ο πατερας του να συναντιθουν στο γραφειο του αρχησα να κλαιω.Οταν τελικα μαυρισε η εικονα και μετα εδειχνε την οικογενεια του εβγαλα τα χαρτομαντυλα μου (ευτυχως ειχα προετιμαστει καταλυλως). Στο σημειο οπου δειχνει τον φιλο του να εχει κανει τατοθαζ το ονομα του Tyler στο μπρατσο του εκλεγα με αναφυλητα.Μου αρεσαν πολυ αυτα που ελεγε ο Tyler. "Our fingerprints don't fade from the lives we touch". TO κλαμα.
Ο Ρομπ ηταν καταπληκτικος στον ρολο του. Εντελως διαφορετικος απο το Λυκοφως και την Νεα Σεληνη. Ειχα διαβασει τις κριτικες και ηξερα οτι επαιζε πολυ καλα τον ρολο του, αλλα τωρα πιστευω οτι πρεπει νε παρει Οσκαρ ή τουλαχιστον να προταθει. ΔΕν θα μου εκανε εντυποση αν στις επομενες υποψυφιοτητες ηταν και η ταινια. Και οι υπολοιποι ηθοποιοι ηταν καλοι στους ρολους τους, αλλα ποιος του δινει σημασια την στιγμη που στην οθονη εμφανιζεται το αγορι μας! Το παλικαρι μας! Η ταλενταρα μας! Κατα την αποψη μου εμφανισιακα ηταν πολυ ποιο ωπαιος απο οτι στο λυκοφως. Την πολυ την χλομαδα τελικα την βαριεσαι, ενω με το ροζ το μαγουλακι του, το αξυριστο το σαγονακι του... ηταν κουκλος.
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Τελεια ταινεία, υπέροχη. Έριξα το κλάμα, και το κακό/καλό όπως το πάρει κανείς ότι μετά από ένα 2ωρο Ρόμπερτ (χωρις να είνα βαμενος σαν φάντασμα-βαμπιρ) μου αρέσει ο Ρομπ.(όχι περισσοτερο απο τον Ταυ φυσικα) Ήταν τέλεια ταινεία, πολύ λυπιτερή. Έκλεγα με τις ώρες μετά. Είναι απο της καλύτερες που έχω δει και δεν περιμενα οτι μπορούσαν ο Ρομπ και η Έμιλη να γίνουν τόσο δραματικοί. Φανταστική ταινεία.
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Demona την απορία σου για το remember me θα πρέπει να την βάλεις σε spoiler, δεν έχουν δει όλοι την ταινία...
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 19 Μαρ 2010 - 13:06
!~Twilighter~! έγραψε:
Παιδάκια εδώ δεν έχει έρθει ακόμη... Βρίσκομαι σε απόγνωση.. Είμαι ικανή να πάω μέχρι τη Λάρισα ή (το καλύτερο-που το σχεδιάζω κιόλας) μέχρι τη Θεσσαλονίκη... Μου λένε όόόόλοι ότι είναι καταπληκτική ταινία και ζηλεύω... Πήγα εδώ στον κινηματογράφο και ρώτησα, αλλά λένε ότι θ' αργήσει...
HELPPPPPPPP... Βρίσκομαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ... Ααααααααα....
Σπόιλερ:
Κάτι τέτοιες στιγμές, καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκα στα Τρίκαλα...
Σε καταλαβαινω.... Εγω ευτυχως εκεινο τον καιρο ημουν Ιωαννινα και την ειδα.. Στα τρικαλα αργουν δυστυχως....
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Πατριώτισσα καιρό έχεις να μπεις..!!! Μου έλειψες...
Αχ, Σοφάκι έχεις δίκιο... Τελικά εδώ στα Τρίκαλα θα έρθει (μάλλον) 25 Μαρτίου...!!! Επιτέλους...!!! Παιδιά πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά, γιατί θα πάω με μεγάάάάλη παρέα...
Σπόιλερ:
Tο βλέπω το εγκεφαλικό.. Να το... Ερχεται... Καταφθάνει..
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
α, απλως επιδει το εχω κατεβασει απο πολλα site και σε ολα ηταν fake (δηλαδη δν επεζε) οποτε μηπως δεν παιζει? (σνιφ, δεν θα το αντεξω γτ αυτο τωρα ειναι το 10 που κατεβαζω)
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
α, απλως επιδει το εχω κατεβασει απο πολλα site και σε ολα ηταν fake (δηλαδη δν επεζε) οποτε μηπως δεν παιζει? (σνιφ, δεν θα το αντεξω γτ αυτο τωρα ειναι το 10 που κατεβαζω)
όταν το κατεβάσω θα σου πω
όταν το κατεβάσω θα σου πω
Μην το κατεβάσεις πατάτα είναι
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
To κακό είναι πως το κατέβασα και πήγε στην συλογή μου με τις fake ταινειες. Μπράβο μου δεν μπορώ να σταυρώσω remembere me για remember me που να μην είναι fake. Αντε να δω πόσα θα φτάσω, ήδη είμαι στα 10 για να δω. Εχω κατεβασει το μισo btjunkie χεχε. που φτανει κανεις οταν του αρεσει μια ταινεία
To κακό είναι πως το κατέβασα και πήγε στην συλογή μου με τις fake ταινειες. Μπράβο μου δεν μπορώ να σταυρώσω remembere me για remember me που να μην είναι fake. Αντε να δω πόσα θα φτάσω, ήδη είμαι στα 10 για να δω. Εχω κατεβασει το μισo btjunkie χεχε. που φτανει κανεις οταν του αρεσει μια ταινεία
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 20 Μαρ 2010 - 0:27
ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΔΑ ΤΟ REMEMBER ME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα μολις γυρισα!!!!!!!
το μονο που ειμαι σε θεση να σχολιασω ειναι οτι ο ρομπ ειναι ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για την υπολοιπη ταινια νομιζω οτι ειναι καλυτερα να αφησω ττο εικονιδιο να μιλησει για μενα... οσες εχουν δει την ταινια (ολες δλδ) καταλαβαινουν τι εννοω!!!!!!!!!!!!!
Σπόιλερ:
<3<3Ms.Kolina<3 New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 28/02/2010
ΟΚ!!! Τι να πω??????????? την ειδα το Σάββατο... Πιστεύω ότι κινήθηκαν απίστευτα εξυπνα....Τι εννοώ??? Κανένας δεν είχε καταλάβει ουσιαστικά για τι ακριβώς προκειτε...και να ηθελε που να παει το μυαλό του...???? Από το τρειλερ είχα υποθεσει οτι θα ειναι 2 νεοι στην ηλικια μου οι οποιοι ερωτευονται.. κανουν τα πάντα για να ειναι μαζι αλλά στο τελος δεν τρα καταφερνουν και ετσι ΄ βγήκε ο τιτλος να με θυμασαι...που να ηξερα η δόλια....η ταινια πραγματικά ειχε παρα μα παρα πολλα μηνυματα...εθιγε οικογενειακα προβληματα, απωλειες ανθρώπινων ζωών και τις συνεπειες τους...μπορει να μην καταλαβαιναν όλοι όλη τη ταινία ομως ο καθένας σιγουρα καταλαβαινε 1 κομμάτι της...εβλεπε τον εαυτό του εκεί...εμενα τουλαχιστον με εκανε να συνειδητοποιησω πολλά πράγτματα και να λέω΄το πόσο αγαπάω τους ανθρώπους που εχω διπλα μου πριν να ειναι αργα...& τελος να συνειδητοποιούμαι τις πραγματικές αξιες της ζωής και να ξεπερναμε τους φόβους μας...
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
ΟΚ!!! Τι να πω??????????? την ειδα το Σάββατο... Πιστεύω ότι κινήθηκαν απίστευτα εξυπνα....Τι εννοώ??? Κανένας δεν είχε καταλάβει ουσιαστικά για τι ακριβώς προκειτε...και να ηθελε που να παει το μυαλό του...???? Από το τρειλερ είχα υποθεσει οτι θα ειναι 2 νεοι στην ηλικια μου οι οποιοι ερωτευονται.. κανουν τα πάντα για να ειναι μαζι αλλά στο τελος δεν τρα καταφερνουν και ετσι ΄ βγήκε ο τιτλος να με θυμασαι...που να ηξερα η δόλια....η ταινια πραγματικά ειχε παρα μα παρα πολλα μηνυματα...εθιγε οικογενειακα προβληματα, απωλειες ανθρώπινων ζωών και τις συνεπειες τους...μπορει να μην καταλαβαιναν όλοι όλη τη ταινία ομως ο καθένας σιγουρα καταλαβαινε 1 κομμάτι της...εβλεπε τον εαυτό του εκεί...εμενα τουλαχιστον με εκανε να συνειδητοποιησω πολλά πράγτματα και να λέω΄το πόσο αγαπάω τους ανθρώπους που εχω διπλα μου πριν να ειναι αργα...& τελος να συνειδητοποιούμαι τις πραγματικές αξιες της ζωής και να ξεπερναμε τους φόβους μας...
συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010