| Remember Μe | |
|
+106NinaRobstenLove nicky_cullen Dalia ev@ki AspaKorth zan dark Vanina Penny Cullen pitsiriki tasos kati panagiota Bitten Pillows bReakDowN-Mark Kornilia PattinsonCullen xatisaga broken angel marina forever xrysanthi demi cullen pegulini Emy+Robert Werewolf pretty witch sisaki Zafrina Ntinaki96 Mrs.Christina Marilou Cullen despin@ki Renesmee Charlie Swan lia $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive angela_syros mpellanti21 di1996 lykofotaki Irene Cullen i love edward 2 robert\'s girl edward1 izzy cullen linaki dani BELLA MARIE April Niki Patt Afelop despina aek Kristen Stewart niki maria23 ed<3 evi nantiaki_twilight 4 ever VLaSia =) Mrs.Cullen Stellouko MyrtoCullen Aro Volturi mR.Geo T-NM-E-BD <3<3Ms.Kolina<3 dimitroula-robsessed LaDy_SoVeReigN ViolettaCullen18 ntinaki Bella07 peby Edwart DEMONA CULLEN PATTINSON redbutterfly !~Twilighter~! Flyingdutchman Renée ~Rob-Patty~ Fallen Angel ΕΡΗ vikaki21 scarlet rose volturi girl Alexia_4 MARIA SWAN CULLEN Isabella_Cullen bloody swan Morena nasiatheslayer kanty evac matia* ma.do NICKY magica sunrise lena Kimberly angepsi Mrs Edward Cullen elsa Edward_ Breaking_ Dawn twilightsagaddicted pink dolores!! Lizzy Cullen AnaroseCullen 110 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 20 Μαρ 2010 - 16:39 | |
| ποτε ομως.....διαβαζω τις εντυπωσεις σας που πηγατε και το ειδατε και ζηλευω.....τα νευρα μου δηλαδη..... | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 20 Μαρ 2010 - 16:42 | |
| δεν υπαρχει καπου κοντα αλλος κινηματογραφος που το παιζει; | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 20 Μαρ 2010 - 16:45 | |
| κοντα οχι....αλλα αν δεν βγει και την επομενη εβδομαδα θα παρω το λεωφορειο και θα παω στον αλλον που ειναι λιγο μακρια(κανα μισαωρο...)και θα το δω...δεν αντεχω αλλο... | |
|
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 20 Μαρ 2010 - 16:49 | |
| καλα θα κανεις και ειναι αμαρτια να χασεις το ................ μωρο!!!!!! - Σπόιλερ:
η αληθεια ειναι οτι στο remember me πατατηρησα ποσο μακρια ποδια εχει!!!!
| |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 20 Μαρ 2010 - 16:51 | |
| Εμένα δεν μου πολυάρεσε! Μονο η παρέα μ'άρεσε!! Αν είχα πάει μόνος μου θα έφευγα από το σινεμά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 20 Μαρ 2010 - 16:52 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Εμένα δεν μου πολυάρεσε! Μονο η παρέα μ'άρεσε!! Αν είχα πάει μόνος μου θα έφευγα από το σινεμά!
γιατι καλε; | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
Aro Volturi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 20/03/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τρι 23 Μαρ 2010 - 13:33 | |
| ΜΕχρι το τελευταιο τεταρτο είχα ψιλοβαρεθεί....μετά το τελευταιο τεταρτο ειχα βαλαντωσει! ΑΠλα! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τρι 23 Μαρ 2010 - 16:55 | |
| | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τρι 23 Μαρ 2010 - 17:02 | |
| | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τρι 23 Μαρ 2010 - 21:10 | |
| | |
|
| |
MyrtoCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τετ 24 Μαρ 2010 - 8:22 | |
| το να με θυμασαι σπαει ταμεια!!
Κι ενώ όλοι ήταν απασχολημένοι με την προσωπικότητα - βαμπίρ του Robert Pattinson, εκείνος έκανε τη μεγάλη ανατροπή, αποδεικνύοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Στη νέα του ταινία, που αποτελεί το διάλειμμα ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο μέρος του Twilight, υποδύεται έναν απροσάρμοστο νέο που ταλαιπωρείται από την αδιαμφισβήτητη δύναμη του έρωτα.
Ο έρωτας του βαμπίρ, Edward, με την Bella, στο New Moon, περνά στο περιθώριο αφού ο αγαπημένος όλων των κοριτσιών, απολαμβάνει τον έρωτα με μια άλλη γυναίκα. Οι αναρίθμητες θαυμάστριες του ταλαντούχου ηθοποιού, έχουν σπεύσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, πιστές στο κινηματογραφικό τους ραντεβού με τον Robert, για να απολαύσουν σε ένα διαφορετικό ρόλο τον αγαπημένο τους.
Emilie De Ravin, Pierce Brosnan και Chris Cooper, συμπληρώνουν την τετράδα των πρωταγωνιστών που υπάκουσε στις σκηνοθετικές οδηγίες του Allen Coulter , ταράζουν τα νερά του Box Office, σε Ελλάδα και Αμερική. Ο Robert Pattinson, χωρίς λυκανθρώπους και βρικόλακες, φαίνεται πως εντυπωσιάζει σε αυτή τη δραματική ταινία, ενώ έχοντας στο πλευρό του την 27χρονη Emily De Ravin, την οποία γνωρίσαμε στο Lost, παίρνει ένα ακόμα bonus. Οι δυο τους υποδύονται ένα νεαρό ζευγάρι του οποίου η σχέση δοκιμάζεται από οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με μεγαλύτερο τον χαμό του αδερφού του νεαρού που υποδύεται ο Robert. | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τετ 24 Μαρ 2010 - 8:33 | |
| O ροβερτ στο ρεμεμβερ με εχει αδερφο?? αδερφη ηξερα....... | |
|
| |
<3<3Ms.Kolina<3 New Moon Victim
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 136 Registration date : 28/02/2010
| |
| |
Ηλικία : 26 Τόπος : Seattle Αριθμός μηνυμάτων : 1734 Registration date : 14/03/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τετ 24 Μαρ 2010 - 9:17 | |
| εγω οταν ειχα παει ηταν γυρω στις 14.00 και ηταν μονο 10 ατομα στην αιθουσα.. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τετ 24 Μαρ 2010 - 9:26 | |
| οταν πηγα κρατουσα την αναπνοη μου για να μην ουρλιαξω...ηταν τοσοι λιγοι που εγω εβγαζα και φωτογραφιες | |
|
| |
| |
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Κυρ 28 Μαρ 2010 - 18:36 | |
| Eγώ εχθές κατάφερα να δω το Remember Me, που δε με απογοήτευσε καθόλου!! - Σπόιλερ:
Ούτε καν το τέλος. Έκλαψα βέβαια πολύ, αν και σπάνια κλαίω στον κινηματογράφο.
Η ταινία συνδεόταν πολύ όμορφα με τον τίτλο και χειρίστηκε το θέμα της -κατά τη γνώμη μου- όσο αισιόδοξα γινόταν. Πάνω απ' όλα όμως μπράβο στον Robert. Με την επιτυχία του Twilight Saga θα μπορούσε να είχε κάνει μια πολύ χειρότερη ταινία, σκεπτόμενος πως έτσι κι αλλιώς θα πήγαινε ο κόσμος να τη δει, λόγω του ίδιου. Καμία σχέση όμως, αν και ήταν αισθηματική, η ταινία απέφυγε τελείως να γίνει σαχλή!! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 29 Μαρ 2010 - 10:19 | |
| Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!!Ήμουν η μόνη που ούρλιαζε,η μόνη που έβριζε,η μόνη που χτυπιώτανε!Σε κάποια φάση η μπροστινή μου έκανε παρατήρηση επειδή ούρλιαζα στην αισθησιακή σκηνή και της λέω Τυφλή είσαι δε βλέπεις?. Ο Ρομπ ήταν κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο-ς!!!!!!!!Πολύ σέξι και ειδικά όταν νευρίαζε.......Φωιές άναβε!!! Για την άλλη ούτε καν σχολιάζω... Και τι ήταν αυτό στο τέλος???Χριστός και η Παναγία!Μόλις τον βλέπω να κοιτάει έξω από το παράθυρο γυρνάω στη διπλανή μου και της λέω Θα πέσει! και μου λέει αποκλείεται!Να,όμως που έπεσε!Και μετά από όλο αυτό το βρισίδι και το ουρλιαχτό που έριξα με πιάσανε και τα κλάματα! Αχ,ρε Ρομπ... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 29 Μαρ 2010 - 11:04 | |
| embarrassing Καλα, εγω ειχα παει με την κολλητη μου και με το που ξεκιναει ο Ρομπ να κοιταζει την αλλην με αυτο το...naughty βλεμμα του, καταλαβαμε οτι θα ηταν η πρωτη σεξυ σκηνη του εργου....Ξεροβηχαμε και οι 2 και ειμαστε ακτιβως ετσι: Στην 2η ερωτικη σκηνη (την αγρια) μου πεφτουν τα πατατακια (δεν μου αρεσουν τα ποπ κορν) απο τη χουφτα και μενουμε καπως ετσι: To πιο ντροπιαστικο βεβαια ηταν οτι και οι 2 ως αστοιχειωτες δεν πηραμε χαμπαρι τι σημαινε η ημερομηνια, χαμπαρι τους διδυμους πυργους, ετσι ωστε να νομιζουμε οτι αυτοκτονησε απο μονο του το παιδι..... Τελικα μεσα απο το φορουμ καταλαβα τι ειχε γινει..... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 29 Μαρ 2010 - 11:16 | |
| Α κι εγώ ξερόβηχα!!Κόντεψα να πνιγώ! | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 29 Μαρ 2010 - 11:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 29 Μαρ 2010 - 13:04 | |
| εγω για πλακα ειπα στην κολλητη μου
πας στοιχημα οτι ειναι στους διδυμους πυργους και ειναι 11 σεπτεμβριου..
και ετσι εγινε.. | |
|
| |
| Remember Μe | |
|