| Remember Μe | |
|
+106NinaRobstenLove nicky_cullen Dalia ev@ki AspaKorth zan dark Vanina Penny Cullen pitsiriki tasos kati panagiota Bitten Pillows bReakDowN-Mark Kornilia PattinsonCullen xatisaga broken angel marina forever xrysanthi demi cullen pegulini Emy+Robert Werewolf pretty witch sisaki Zafrina Ntinaki96 Mrs.Christina Marilou Cullen despin@ki Renesmee Charlie Swan lia $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive angela_syros mpellanti21 di1996 lykofotaki Irene Cullen i love edward 2 robert\'s girl edward1 izzy cullen linaki dani BELLA MARIE April Niki Patt Afelop despina aek Kristen Stewart niki maria23 ed<3 evi nantiaki_twilight 4 ever VLaSia =) Mrs.Cullen Stellouko MyrtoCullen Aro Volturi mR.Geo T-NM-E-BD <3<3Ms.Kolina<3 dimitroula-robsessed LaDy_SoVeReigN ViolettaCullen18 ntinaki Bella07 peby Edwart DEMONA CULLEN PATTINSON redbutterfly !~Twilighter~! Flyingdutchman Renée ~Rob-Patty~ Fallen Angel ΕΡΗ vikaki21 scarlet rose volturi girl Alexia_4 MARIA SWAN CULLEN Isabella_Cullen bloody swan Morena nasiatheslayer kanty evac matia* ma.do NICKY magica sunrise lena Kimberly angepsi Mrs Edward Cullen elsa Edward_ Breaking_ Dawn twilightsagaddicted pink dolores!! Lizzy Cullen AnaroseCullen 110 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 2:19 | |
| Ολη η ταινια ηταν απιστευτη αλλα ΣΠΟΙΛΕΡΡΡΡ!!!!- Σπόιλερ:
απο τη στιγμη που δειχνει την ημερομηνια στον πινακα στο σχολειο του κοριτσιου (δλδ εκει που αρχιζεισ και συνηδητοποιεις που ακριβως ειναι το γραφειο του πατερα του ταιλερ ) ειναι wow και ειδικα το πλανο που δειχνει ρομπ να κοιταει εξω απο παραθυρο και η καμερα σιγα σιγα ξεζουμαρει και δειχνει τους πυργους το καλυτερο πλανο σε ολη την ταινια επισης και οι σκηνες που το παιδι μας μετα συγχωρησεως βογκουσε ηταν ολα τα λεφτα
εσυ τι ξεχωρισες? | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 2:25 | |
| καλα ναι εκτος απο το δευτερο ειδικα κομματι του σποιλερ λιγο πριν το βλεμμα του που της ειπε σ αγαπω γενικα οι εκφρασεις του σε ολη την ταινια ηταν απιστευτες και πιστευω πως θα φτασει πολυ ψηλα αν κανει σωστες επιλογες | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 9:28 | |
| ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υπομονη μεχρι το σαββατο πφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| |
| |
ma.do Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 11:32 | |
| | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 11:36 | |
| - angepsi έγραψε:
- Ολη η ταινια ηταν απιστευτη αλλα
ΣΠΟΙΛΕΡΡΡΡ!!!!
- Σπόιλερ:
απο τη στιγμη που δειχνει την ημερομηνια στον πινακα στο σχολειο του κοριτσιου (δλδ εκει που αρχιζεισ και συνηδητοποιεις που ακριβως ειναι το γραφειο του πατερα του ταιλερ ) ειναι wow και ειδικα το πλανο που δειχνει ρομπ να κοιταει εξω απο παραθυρο και η καμερα σιγα σιγα ξεζουμαρει και δειχνει τους πυργους το καλυτερο πλανο σε ολη την ταινια επισης και οι σκηνες που το παιδι μας μετα συγχωρησεως βογκουσε ηταν ολα τα λεφτα
εσυ τι ξεχωρισες? μιλάμε το σπόιλερ είναι λες και το έγραψα εγώ! ακριβώς αυτές οι δυο σκηνές με έστειλαν αδιάβαστη! Πάμε πάλι σήμερα!!!! και πάλι και πάλι και πάλι!!! | |
|
| |
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 11:45 | |
| Μαντο αφου δεν την ειδες δεν θα σου πω για τη ταινια να μη σου το χαλασω! Ομως θα σου πω για τον Πατινσον!!!! Το μωρο ειναι απαιχτοοοοοοοο!!!!!!!! και απο ηθοποιια και απο ομορφια!!!!!!αυτα τα κοντινα του σε σκοτωνουν!!!!!!! Μολις τη δεις την ταινια θα καταλαβεις τι σου λεω!!!!!!Αρκει να μη λιποθυμησεις!!!!!! ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ εχω χασει τον υπνο μου απο χθες!!!! Σημειωτεον ειδα δυο προβολες εχθες και θα παω και σημερα και επεται συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1624 Registration date : 02/02/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 11:50 | |
| | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 11:52 | |
| 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και ζεις????????????????????????τοτε εχω ελπιδα να επιβιωσω.... | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 15:20 | |
| αχ ειναι θεος! λιωνω ειδικα στο να με θυμασαι ελιωσα χθες!! τα αλλα κοριτσια αναστεναζαν μεσα στην αι8ουσα | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 15:53 | |
| ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ειδα χθες την ταινια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι τελεια που ειναι................. τι φανταστικη..... ολα τελεια μου φανηκαν....... ποσο καλος ηθοποιος ειναι ο Robert αποδεικνυεται για ακομα μια φορα!!!! κ ολοι οσοι παιζουν στην ταινια!! και ο Pierce και η Emily εννοειται και το κοριτσακι και ολοι οι αλλοι..... - Σπόιλερ:
και τι κλαμα θεε μου.... πρωτη φορα τοοοοσο κλαμα για τετοια ταινια.......αχ ψυχοπλακωμα κανονικο!!!!!!!!!! δε μπορουσα ν κοιμηθω το βραδυ απ το κλαμα.... Και κατατυχη (!!!!!!) καθονταν στην απο κατω σειρα : η λενα, η magica και η kimberly!! πολυ χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα αγαπες !!!!!!!!! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| |
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 15:59 | |
| | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 16:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 17:08 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 21:52 | |
| ετσι σου λεμε το τελος! αστο καλυτερα! να το δεις πρωτα | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 22:08 | |
| εγω παντως αν ειναι να ειναι ασχημο το τελος δεν παω ....στο Υ.Γ σ'αγαπω ειχα πλανταξει...πειτε να μην παω αν ειναι...... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 22:22 | |
| | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 23:19 | |
| | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 23:23 | |
| Ο Ρομπ στο Remember me ήταν κορυφαιος! Ξεπερασε πιστευω τον εαυτο του και ήταν ο ρολος που χρειαζοταν για να φανει τι μπορει πραγματικα να κανει!(τρομερες ερμηνειες σε ξεσπασματα κτλ...) Οντως εχει twist η ιστορια αλλα αν μπορειτε αποφυγετε τα σποιλερς γιατί ,πιστεψτε με, ειναι καλυτερο να μην ξερεις γιατί θα χαλασει το τελος της ταινιας! Ενα σας λεω, ΑΞΙΖΕΙ!!!Το ειδα την Πεμπτη και θα ξαναπαω μεσοβδομαδα γιατί το ειδητηριο ειναι 4,5 ευρω.... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 12 Μαρ 2010 - 23:36 | |
| Μόλις γύρισα απο το σινεμά... είδα το Remember me... Πολύ καλός ο Ρομπ σε αυτό μελαγχολικό, συναισθηματικό look... αλλά γενικά την ταινία την περίμενα αλλιώς... anyway... μην ρωτάτε για το τέλος καλύτερα να το δείτε | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 13 Μαρ 2010 - 0:00 | |
| εγω θα παω αυριο να το δω, διαβαζω αυτα που γραφετε και εχω σκασει, περιμενω πως και πως να παω να το δω πιστευω ειναι καλυτερα που εχω δει μονο το τρειλερ και δεν εχω διαβασει κανενα spoiler, θα απολαυσω καλυτερα τη ταινια | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 13 Μαρ 2010 - 0:50 | |
| και γω μολις γυρισα απο το remeber me και δεν μπορω να συντονιστω ακομα μου ερχονται στο μυαλο οι σκηνες του φικι..φικι και εχω κανει λακκουβες στους τοιχους του δωματιου μου και για να δωσω μια γενικη περιγραφη της ταινιας εχω να πω οτι ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!! εχει συναισθημα, εχει ρομαντισμο , εχει σεξ , εχει μελαγχολια και περνα και μηνυματα για την σχεση γονεα-παιδιου εγω θα παω και αυριο να την δω με παρεα διοτι τις πρωτες προβολες θελω να τις απολαμβανω μονη μου για να μπαινω στο πετσι της ταινιας...... αχχχχχχχχχχχ!!!!!!!! αυτος ο βρετανος αχ!! | |
|
| |
| Remember Μe | |
|