Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Πριν από λίγο γύρισα κι εγώ από την ταινία!!! Δεν χόρτασα Rob, θέλω κι ΑΛΛΟ!!! Λοιπόν να σας πω κι εγώ τη γνώμη μου... Δεν έχω δει άλλες ταινίες του Robert εκτός από το Twilight και New Moon (εεε και Harry Potter δηλαδή). Νομίζω ότι έπαιζε πολύ καλά αν και σε κάποια σημεία αισθανόμουν σαν να μην ήταν τόσο "εκεί", δεν ξέρω αν με νιώθετε... Πιστεύω πως το τέλος της ταινίας της έδωσε μεγαλύτερη αξία και αποκαλύφθηκε τελικά το νόημα της ιστορίας. Κι εγώ συμπάθησα πολύ την συμπρωταγωνίστρια μέσα από το ρόλο της και γενικά πιστεύω ότι ο ρόλος του Tyler ταίριαζε πολύ στο Robert. Είναι όντως δράμα αλλά εμένα μου αρέσουν κάτι τέτοια και είναι όπως είπε και κάποια πράγματα καθημερινά που ίσως πολλοί να τα έχουμε ζήσει. Δεν το περίμενα να ρίξω κλάμα όμως!!! (Μην με κοιτάτε έτσι, συγκινούμαι πολύ εύκολα και είχα και μια προδιάθεση....) Ο συγκάτοικος σαν χαρακτήρας ήταν όλα τα λεφτά! Είχε πολύ γέλιο! Αυτά προς το παρόν, λέω να λιώσω με Twilight τώρα... Νόμιζα ότι είχα θεραπευτεί λίγο αλλά μπαααααααααα....
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 9:45
ΕΡΗ έγραψε:
πω πω ολες οι σκηνες που αναφερετε ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη! δεν υπαρχουν πραγματικα λογια! και ναι magica με πονανε τα ποδια!!!
Σε νιώθω!!!!
lena Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4103 Registration date : 09/09/2009
Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 9:50
magica έγραψε:
Σπόιλερ:
δεν έκανε κάτι από μόνη της, τα άλλα κορίτσια την κούρεψαν.
Οταν σκύβει πάνω απ'την ξανθιά και της λέει "σ'αγαπώ" δεν είναι όλα τα λεφτά;
συνεχιζει και ποσταρει καποια με τον κωδικο σου!!!!
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 9:52
lena έγραψε:
magica έγραψε:
Σπόιλερ:
περσινά ξυνά σταφύλια... αυτό είναι χθεσινό
Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 9:56
magica έγραψε:
lena έγραψε:
magica έγραψε:
Σπόιλερ:
περσινά ξυνά σταφύλια... αυτό είναι χθεσινό
μονο εχθες ειχες εκρηξη ρομαντισμου δηλαδη;;;;;;;;γιατι αυτο το ποστ το ειδα τρεις φορες!!!!!
Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 10:00
δεν είναι έκρηξη ρομαντισμού, εκδήλωση λατρείας προς την όλη σκηνή και την απύθμενη ομορφιά του Ρόμπερτ είναι.
Φταίω εγώ που ήταν σε ΑΥΤΕΣ τις στιγμές; και για να καταλάβω καλά, ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ;;;;
Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 10:06
magica έγραψε:
δεν είναι έκρηξη ρομαντισμού, εκδήλωση λατρείας προς την όλη σκηνή και την απύθμενη ομορφιά του Ρόμπερτ είναι.
Φταίω εγώ που ήταν σε ΑΥΤΕΣ τις στιγμές; και για να καταλάβω καλά, ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ;;;;
οχι βεβαια σε νιωθω!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 10:13
lena έγραψε:
magica έγραψε:
οχι βεβαια σε νιωθω!!!!!!!!
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 15 Μαρ 2010 - 11:37
καλα φλεβα!!!!!!!!!!!!!!!!!
γ***η!!!!!!!!!!!!!εφαγα πικρα με το τελος βεβαια........
ενα παντως εχω να πω..........η καψουρα μου για παρτη του διπλασιαστηκε!!!!!!!!!!!!
ειναι ολα τα λεφτα ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!δε παλλευεται!!!!!!!!!!!!
Mrs Edward Cullen Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Forks Αριθμός μηνυμάτων : 62 Registration date : 28/01/2010
Παιδάκια εδώ δεν έχει έρθει ακόμη... Βρίσκομαι σε απόγνωση.. Είμαι ικανή να πάω μέχρι τη Λάρισα ή (το καλύτερο-που το σχεδιάζω κιόλας) μέχρι τη Θεσσαλονίκη... Μου λένε όόόόλοι ότι είναι καταπληκτική ταινία και ζηλεύω... Πήγα εδώ στον κινηματογράφο και ρώτησα, αλλά λένε ότι θ' αργήσει...
HELPPPPPPPP... Βρίσκομαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ... Ααααααααα....
Σπόιλερ:
Κάτι τέτοιες στιγμές, καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκα στα Τρίκαλα...
redbutterfly New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 290 Registration date : 28/11/2009
Λοιπον χθες το βραδυ γυρισα απο την ταινια ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ακομα, εχω παθει σοκ, ο ρομπ επαιζε απιστευτα
Σπόιλερ:
οταν καταλαβα τι θα γινει στο τελος επαθα σοκ, δεν εχω συνελθει ακομα, δεν μπορω να το πιστεψω οτι τελειωσε ετσι,ειχα παει υποψιασμενη οτι θα πεθανει στο τελος αλλα οχι ετσι, ηταν συνταρακτικο δεν καταφερα ουτε να κλαψω...αφηστε που περιμενα να ξαναβγει στην οθονη και να πει οτι εκανε πλακα.......... δεν βγηκε ομως........ τουλαχιστον ας εδειχνε ενα ακομα πλανο του στο τελος..... αλλα ειμαι ευχαριστημενη τα 3/4 της ταινιας ηταν rob rob rob rob τον καταχαρηκα....
παντα τετοια να κανει το αγορι μας, παντα επιτυχιες ευχομαι.... την τελειοτητα που μπορει να εχει ενας ανθρωπος...
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
η μια ειναι αν στο τελος πεθαινει στο εργο γιατι αν γινεται κατι τετοιο δεν θα το αντεξω....και η δευτερη ειναι ποια ταινια ειναι αυτη και εχει παιξει ο ρομπ και λεγετε the summerhouse πως μας διεφυγε αυτη η ταινια ρε κοριτσια για πειτε μου? δειτε λιγο το βιντεο σας παρακαλω και πειτε μου αν ξερει καμια σας κατι γιατι θα σκασω
edit by ΕΡΗ:δεν ειναι σωστο να αναφερουμε το τελος της ταινιας και γενικα την υποθεση για κανεναν απολυτος λογο.εαν εχετε καποια απορια η θελετε κατι να πειτε βαλτε το σε σποιλερ.γι αυτο το λογο υπαρχουν.πολλα μελη δεν την εχουν δει ακομα και ειναι αμαρτια να τους το χαλατε.επομενα ποστ θα διαγραφονται!
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
Θέμα: Απ: Remember Μe Τετ 17 Μαρ 2010 - 12:24
demona έγραψε:
ρε κοριτσια λυστε μου 2 αποριες
Σπόιλερ:
η μια ειναι αν στο τελος πεθαινει στο εργο γιατι αν γινεται κατι τετοιο δεν θα το αντεξω....και η δευτερη ειναι ποια ταινια ειναι αυτη και εχει παιξει ο ρομπ και λεγετε the summerhouse πως μας διεφυγε αυτη η ταινια ρε κοριτσια για πειτε μου? δειτε λιγο το βιντεο σας παρακαλω και πειτε μου αν ξερει καμια σας κατι γιατι θα σκασω
τι να πω δεν ξερω ποια ειναι αυτη η ταινια.... αλλα ελεος τι μαλλια ειναι αυτα που εχει ο πατισον!!! αθλια ειναι.... μπλιαχ!
Edwart Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Κατερινη Αριθμός μηνυμάτων : 75 Registration date : 07/01/2010
Παιδάκια εδώ δεν έχει έρθει ακόμη... Βρίσκομαι σε απόγνωση.. Είμαι ικανή να πάω μέχρι τη Λάρισα ή (το καλύτερο-που το σχεδιάζω κιόλας) μέχρι τη Θεσσαλονίκη... Μου λένε όόόόλοι ότι είναι καταπληκτική ταινία και ζηλεύω... Πήγα εδώ στον κινηματογράφο και ρώτησα, αλλά λένε ότι θ' αργήσει...
HELPPPPPPPP... Βρίσκομαι σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ... Ααααααααα....
Σπόιλερ:
Κάτι τέτοιες στιγμές, καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκα στα Τρίκαλα...
κι εδω στη λαρισα μονο στα ster βγηκε...στης γειτονιας μου δεν βγηκε ακομα και κοντευω να σκασωωω.........
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009