| Remember Μe | |
|
+106NinaRobstenLove nicky_cullen Dalia ev@ki AspaKorth zan dark Vanina Penny Cullen pitsiriki tasos kati panagiota Bitten Pillows bReakDowN-Mark Kornilia PattinsonCullen xatisaga broken angel marina forever xrysanthi demi cullen pegulini Emy+Robert Werewolf pretty witch sisaki Zafrina Ntinaki96 Mrs.Christina Marilou Cullen despin@ki Renesmee Charlie Swan lia $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive angela_syros mpellanti21 di1996 lykofotaki Irene Cullen i love edward 2 robert\'s girl edward1 izzy cullen linaki dani BELLA MARIE April Niki Patt Afelop despina aek Kristen Stewart niki maria23 ed<3 evi nantiaki_twilight 4 ever VLaSia =) Mrs.Cullen Stellouko MyrtoCullen Aro Volturi mR.Geo T-NM-E-BD <3<3Ms.Kolina<3 dimitroula-robsessed LaDy_SoVeReigN ViolettaCullen18 ntinaki Bella07 peby Edwart DEMONA CULLEN PATTINSON redbutterfly !~Twilighter~! Flyingdutchman Renée ~Rob-Patty~ Fallen Angel ΕΡΗ vikaki21 scarlet rose volturi girl Alexia_4 MARIA SWAN CULLEN Isabella_Cullen bloody swan Morena nasiatheslayer kanty evac matia* ma.do NICKY magica sunrise lena Kimberly angepsi Mrs Edward Cullen elsa Edward_ Breaking_ Dawn twilightsagaddicted pink dolores!! Lizzy Cullen AnaroseCullen 110 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 16:57 | |
| Παιδιά εγώ έπαθα πλάκα εκεί που πήγε με το ποδήλατο στο γραφείο του μπαμπά του και φώναζε για την αδερφή του και παραλίγο να πλακωθούνε...Μιλάμε έπαθα!Πάντα είναι τόσο ήρεμος, τόσο καλούλης! Και με το να το βλέπεις έτσι θυμωμένο είναι μεγάλη αλλαγή.. | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 17:02 | |
| ναι οντως εγω κολλητουλα εκει ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο ετσι που γυαλιζε το ματι του και αγριεψε | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 18:28 | |
| Τον ενσαρκωσε καταπληκτικα τον ρολο....Πραγματικα ομως.....εγω ομως εκεινο το τελος δεν θα μπορεσω να το ξεπερασσω ποτε..... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 18:31 | |
| Ναι παιδιά εγώ έκλαιγα για 2 μέρες.Εκεί πέθανε και ένα αγαπημένο μου πρόσωπο... | |
|
| |
Ntinaki96 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 06/08/2010
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 18:55 | |
| | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 19:02 | |
| οντως εμενα με πηρανε σηκωτη απο το σινεμα και ουτε να κλαψω δεν μπορουσα απο τα αναφιλητα εμενα εκει πεθανα δυο αγαπημενα μου προσωπα αξεχαστο θα μεινει το μακρινο πλανο της καμερας στους πυργους οταν το ειδα ηξερα και φωναξα αμαν οι δυδιμοι πυργοι με ακουσε ολο το σινεμα φυσικα πο πυργοι ηταν στο μυαλο μου απο τη στιγμη που ειδα την ημερομηνια γραμμενη στον πινακα τι τα θυμαμαι τωρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 19:09 | |
| Εγώ έκλαιγα ένα τέταρτο πριν από τον θάνατό του.Είχε πάει η μαμα μου με μια φιλη της πρώτα να το δει και μου είχε πει την ιστορία.Και έκλαιγα από πλ πιο νωρίς.Εγώ έχω περάσει εφιαλτικές καταστάσεις από μικρή με τους δίδυμους πύργους.Ένα μήνα πριν πέσουν είδα στο όνειρό μου τους δίδυμους πύργους να φλέγονται και από δίπλα το άγαλμα της ελευθερίας μα΄ζί με το empire state... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 6 Αυγ 2010 - 19:17 | |
| Εγω ηξερα οτι πεθαινει πριν δω την ταινια και με ειχε φαει η καταθλιψη απο την αρχη....Δεν ξερω κι εγω ποσες ωρες εκλαιγα και κατα την διαρκεια και μετα το τελος της ταινιας.... | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Remember Μe Τρι 10 Αυγ 2010 - 8:23 | |
| Λοιπον,η ερμηνεια του Ρομπερτ ηταν καταπληκτικη. - Σπόιλερ:
Ευγενικο κωλοπαιδο,οπως τον ειπα και στην Βασια που το ειδαμε μαζι.....
Δεν το περιμενα.Η ταινια ειχε πολυ ενδιαφερον αφου δεν ηξερα τι γινοταν μετα και αυτο ειναι καλο! Προσωπικα την Εμιλυ την βρηκα συμπαθητικη,ουτε κρυο ουτε ζεστη. Ειλικρινα το τελος δεν το περιμενα.Το ειχε δει η αδερφη μου αλλα δεν μου ειχε πει τι γινεται στο τελος Αλλα το καταλαβα οταν ειδα την ημερομηνια στον πινακα. Μου αρεσε πολυ η σκηνη που πηγαινει στο γραφειο και φωναζει στον πατερα του...εκει ηταν ολα τα λεφτα.Ναι τον ειχαμε δει στο "Λυκοφως",στη "Νεα Σεληνη" και στην "Εκλειψη" να νευριαζει αλλα καμια σχεση.Σε αυτη φανηκε ανθρωπινος,αληθινος.Ηταν μια αλλη πλευρα του. Και μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ... Το συμπερασμα μου ειναι οτι η ταινια ηταν παρα πολυ καλη!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 2 Σεπ 2010 - 0:22 | |
| | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:07 | |
| παιδια να κανω μια ερωτηση ??? σημερα ειδα το να με θυμασε και δεν καταλαβα τι εγινε τι σχεση εχει η ημερομηνια στο πινακα με τον θανατο του ταιλερ ??? και βασικα πως πεθανε???? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 9 Σεπ 2010 - 15:08 | |
| Στους Διδυμους πυργους....Η ημερομηνια ηταν η μερα που εγινε οτι εγινε.... | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| |
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Παρ 10 Σεπ 2010 - 23:59 | |
| | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 0:37 | |
| και παιδια σημερα ειναι 11/9 τι να πω 3.000 ανθρωποι εχασαν την ζωη τους περασαν 9 χρονια.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 0:50 | |
| Ποτε περασαν κι ολας....Ομως τετοιες τραγωδιες δεν ξεχνιουνται ποτε.... | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 0:52 | |
| οντως....δεν ξεχνιουνται ποτε............. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 0:52 | |
| Και δεν πρεπει να ξεχαστουν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 0:57 | |
| βασικα ευακι (αν σε λενε ετσι ...χεχε)μερικοι δεν πρεπει να ξεχνουν....και μερικοι δε μπορουμε να ξεχασουμε με τιποτα! οπως και να΄χει εγινε και ο χρονος δε γυριζει πισω...δυστιχως!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 0:57 | |
| - evi έγραψε:
- Ποτε περασαν κι ολας....Ομως τετοιες τραγωδιες δεν ξεχνιουνται ποτε....
Όντως ήταν συγκλονιστικό..τόσοι ανθρωποι χάθηκαν και η αιτία ως συνήθως η ίδια τα λεφτα και το μίσος....Μ αρεσε πάρα πολύ που κάναν 1 ταινία σχετικά με την τραγωδία αυτή και μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι μεσα στους πύργους ήταν ανθρωποι που είχαν τις ζωές τους όπως εμείς........ Μας έκαναν να ωριμάσουμενα συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν ειναι παντοτινο κα δεδομένο........... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 1:01 | |
| Τετοιες τραγωδιες δεν πρεπει να ξεχνιουνται οχι μονο γτ αφαιρουνται ζωες χιλιαδων ανθρωπων αλλα και γτ καθοριζουν την πορεια της ιστοριας....Εγω ειμαι μεσα σε εκεινους τους τυχερους που παρακολουθουν απο μακρια μιας και δεν εχω χασει καποιον δικο μου εκει....Ποσες οικογενειες ομως βιωνουν τις επιπτωσεις εκεινης της μερας ακομη και σημερα και για το υπολοιπο της ζωης τους....Και πραγματικα μου αρεσει που αυτη η ταινια ειναι φορος τιμης σε αυτο το γεγονος....Γτ δεν εχει σημασια αν εισαι νεος,ερωτευμενος,αν εχεις ολη την ζωη μπροστα σου.....Εκει που νομιζεις πως ειναι η αρχη της ζωης σου μπορει ξαφνικα να πεσουν οι τιτλοι του τελους....τοσο αποτομα οσο εγινε και στο Remember me..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 1:03 | |
| μια χαρα ομως "καλυφθηκε" η υποθεση! λαδι την εβγαλαν! και παντα θα μας βασανιζει η ερωτηση αμα δεν εφταιγε ο σανταμ ή ο μπιν λαντεν τότε ποιος αφαιρεσε 3.000 ζωες??? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 1:05 | |
| Ολοι εφταιγαν κατα την γνωμη μου και την πληρωσαν αυτοι που δεν εφταιγαν....Αυτο ειναι που δεν ανεχομαι καθολου....Για την απληστεια και το συμφερον ενος δυο η δεκα ανθρωπων να γινεται τετοιο μακελειο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 11 Σεπ 2010 - 1:10 | |
| και αλλο ένα παράδειγμα να μας θυμιζει πόσο απληστοι είμαστε και πως είναι ο κόσμος εκεί εξω...μα πάνω από όλα ποσο αννόητοι μπορούμε να γινουμε...άβυσσος η ψυχη του ανθρώπου! αυτα να τα θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι καινούριοι! | |
|
| |
| Remember Μe | |
|