| Remember Μe | |
|
+106NinaRobstenLove nicky_cullen Dalia ev@ki AspaKorth zan dark Vanina Penny Cullen pitsiriki tasos kati panagiota Bitten Pillows bReakDowN-Mark Kornilia PattinsonCullen xatisaga broken angel marina forever xrysanthi demi cullen pegulini Emy+Robert Werewolf pretty witch sisaki Zafrina Ntinaki96 Mrs.Christina Marilou Cullen despin@ki Renesmee Charlie Swan lia $ofi@ + Edward SULPICIA-phoive angela_syros mpellanti21 di1996 lykofotaki Irene Cullen i love edward 2 robert\'s girl edward1 izzy cullen linaki dani BELLA MARIE April Niki Patt Afelop despina aek Kristen Stewart niki maria23 ed<3 evi nantiaki_twilight 4 ever VLaSia =) Mrs.Cullen Stellouko MyrtoCullen Aro Volturi mR.Geo T-NM-E-BD <3<3Ms.Kolina<3 dimitroula-robsessed LaDy_SoVeReigN ViolettaCullen18 ntinaki Bella07 peby Edwart DEMONA CULLEN PATTINSON redbutterfly !~Twilighter~! Flyingdutchman Renée ~Rob-Patty~ Fallen Angel ΕΡΗ vikaki21 scarlet rose volturi girl Alexia_4 MARIA SWAN CULLEN Isabella_Cullen bloody swan Morena nasiatheslayer kanty evac matia* ma.do NICKY magica sunrise lena Kimberly angepsi Mrs Edward Cullen elsa Edward_ Breaking_ Dawn twilightsagaddicted pink dolores!! Lizzy Cullen AnaroseCullen 110 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 19:38 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:00 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:05 | |
| και εγω το ξαναειδα προσφατα.... καπου μεσα στις εξετασεις!!! ειχα την ιδια καταληξη με την Μαρινα! | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:05 | |
| remember me.........τι να πρωτοθυμηθω που με ειχε μελανιασει η διπλανη επειδη οταν εκλαιγε εκανε αυτο που κανει η μαναγακη οταν γελαει..............που ειχα μεινει μα τον θεο ηθοποιαρα ρομπερτ...................που ειχα την κολλητη να βριζει την εμιλι ....................που μολις εδειξε τους πυργους φωναξα '"μ**λ**κ οι διδυμοι πυργοι και μα κοιτουσε ολο το σινεμα............ που με μαζδευαν με τα κουταλακια...................ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:07 | |
| - niki έγραψε:
- και εγω το ξαναειδα προσφατα.... καπου μεσα στις εξετασεις!!!
ειχα την ιδια καταληξη με την Μαρινα! να ξερες ποσο σε καταλαβαινω!!! | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:09 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:10 | |
| |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:12 | |
| εγω την πρωτη φορα την δευτερα και εριξα το κλαμα της ζωης μου. Πρωτη φορα συγκινηθηκα ΤΟΣΟ σε ταινια. Πραγματικα. Και απο ενα σημειο και μετα ξεχασα τον ρομ. Εβλεπα την ταινια επειδη ηθελα να την δω και οχι για τον ρομπ. Να και η αντιδραση μου μερικα λεπτα αφου τελειωσε η ταινια..... - Σπόιλερ:
- Lizzy Cullen έγραψε:
- Επιτελους αξιοθηκα να την δω....την κατεβασε ο αδερφος μου και εκατσα και την ειδα....ενα εχω να σας πω! εριξα το κλαμα της ζωης μου. Πρωτη φορα κλαιω τοσο σε ταινια. Και στο τελος μπορει να με επιασε εντονα τοσο που με ακουσε η μαμα μου από το αλλο δωματιο και ηρθε να δει τι επαθα....
Να τα πάρω απο την αρχη. Αυτος ειναι 22 και ο αδερφος του θα ηταν 28 (28-22=6χρονια διαφορα). Τοσα χρονια διαφορα εχω και απο τον αδερφο μου οπότε εφερνα τον εαυτο μου στην θεση του. Τι θα εκανα αν μου συνεβαινε κατι τετοιο?? (και μονο στην σκεψη τωρα που τα γραφω δακρυζω)
Γενικα μου αρεσε το οτι ειχε αδυναμια στην αδερφη του αλλα αυτο το εκενα πιο δυσκολο το τελος. Και ο αδερφος μου μου εχει αδυναμια οπότε πάλι σκεφτομουν τι θα εκανα στην θεση της....
το τελος το ηξερα αλλα ηταν τοσο συγκινητο!!!
δεν ξερω τι αλλο να πω..ειμαι τοσο συγχησμενη που δεν μπορω να συνεχισω
edit: Ξεχασα να πω οτι ειμαι γεννημενη την χρονια που πεθανε ο αδερφος του (1995) αλλο ενα που με αγγιξε...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:12 | |
| αγαπες μου εγω πηγα με την παρεα μου σινεμα κ ειχα πλανταξει στο κλαμα! αφηστε εφαγα πολυ δουλεμα αυτοι δεν ειχαν ριξει ουτε μια σταγονα!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:15 | |
| τι αναισθητοι που ειναι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:16 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- τι αναισθητοι που ειναι!!!
το ιδιο ειπα κ εγω!!! πως να μην σε αγγιξει τετοια εργαρα!κ οχι για τον πατινσον αλλα για ολη την ιστορια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:24 | |
| ακριβως!!! οπως ειπα παραπάνω από ενα σημειο και μετα αρχισα να παρακολουθω την υπόθεση και οχι τον ρομπ. Την πλοκη και οχι το κολλημα μου. Εκλαιγα σε ανεξηγητα σημεια. Στο τατουαζ, οποτε εγραφε στο ημερολογιο, οταν ειπε τον λογο που πηγαινε στην καφετερεια, εκει που του λεει ο παταρας του οτι ειναι 22 χρονων, εκει που του λεει οτι και εκεινος στεναχωριεται, εκει που εκαψαν τα μαλλια της αδερφης του, οταν πεθανε, οταν η αδερφη του αφηνε τις πετρες στην ταφοπλακα, οταν ειπε 20 Μαιου 1995 βλέποντας τις φωτογραφιες του αδρφου του, οταν εδειξε τα συντριμια, το τατουαζ του φιλου του
δηλαδη σχεδον σε ολοκληρη την ταινια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 20:55 | |
| - ed<3 έγραψε:
- niki έγραψε:
- και εγω το ξαναειδα προσφατα.... καπου μεσα στις εξετασεις!!!
ειχα την ιδια καταληξη με την Μαρινα!
να ξερες ποσο σε καταλαβαινω!!! To ξερω Μαρινακι μου! απο τις λιγες! εγω παλι καλα γλιτωσα τον εξευτελισμο του σινεμα... το ειδα σπιτι μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 21:21 | |
| και γω...ευτυχως. Και μαλιστα ημουν μονη μου. (η μαμα μου σε αλλο δωματιο και κανενας αλλος) | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 19 Ιουν 2010 - 22:59 | |
| κι εγω ευτυχως μονη μου το ειδα!!..κι εκλαψα με την ησυχια μ!!! | |
|
| |
edward1 Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : δραμα Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 10/06/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Δευ 21 Ιουν 2010 - 20:33 | |
| Χθες ειδα την ταινια και ηταν φοβερη...Νομιζω οτι η ταινια αυτη εχει πολλα να μας διδαξει για το πως πρεπει να ζουμε την καθε μας στιγμη κ πως να προσεχουμε τους ανθρωπους που αγαπαμε για να μην το μετανιωσουμε αργοτερα!!!Πραγματικα το υποκριτικο ταλεντο του rob ξεχωρισε και μας απεδειξε οτι ο δρομος του ανοιγεται κ περα απο το twilight!!Τωρα περιμενουμε με αγωνια την εκλειψη..Σιγουρα θα φανει ανταξιος των προσδοκιων μας.. | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Remember Μe Πεμ 24 Ιουν 2010 - 17:18 | |
| λοιπον τωρα αξιωθηκα κι εγω να το δω κι επαθα αμοκ..!!ταλενταρα ο ρομπ...!!δεν φανταζεστε.. - Σπόιλερ:
ημουν προετοιμασμενη για κλαμα αλλα οχι τοσο πολυ...τι καλαμηταν αυτο..!
γενικα παρα πολυ καλη..!συγκινηθηκα... | |
|
| |
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 26 Ιουν 2010 - 18:37 | |
| Εγ'ω την είδα γαι πρώτη φόρα εχθές και μπορώ να πω πως ήταν καλύτερη από ότι την περίμενα!!!Ήταν τέλεια!!!!!!!!!ειδικά η σκηνή που πάει με την αδελφή του στο σχολείο και σπρώχνει το θρανίου του μικρού του άλλου... (για να μην αρχίσω και γράφω χαρακτηρισμούς για αυτό το παιδί,γιατί σίγουρα θα κριθούν ακατάλληλοι!!!!!!!!!) και γενικότερα όλη η ταινία είναι καταπληκτική... Αχχχχχχχχχχ, το μανάρι μας έχει μεγάλο ταλέντο και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!!!!!!!!!!!!!!!! (Ελπίζω να συμφωνείται...) | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 26 Ιουν 2010 - 18:45 | |
| εγω την ειδα προχτες και αυμφωνω απολυτα.ηταν υπεροχος και εκει που εβαλε εκεινο το παιδι στη θεση του και οταν ηταν με την κοπελα παντου αλλα στεναχωρηθηκα που πεθανε παρα πολυ εριξα κλαμα........θα προτιμουσα να ειχε αλλο τελος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 26 Ιουν 2010 - 18:54 | |
| Αχχχ και εμένα το τέλος ήταν μπορώ να πω η καταστρόφή μου... Το τι κλάμα έριξα δεν λέγεται ...Μα γιατί πάντα πρέπει να πεθαίνουν οι ωραίοι??? ( Πάντως για να απάντήσουμε και στην ερώτηση της κα Μενεγάκη .. ναι μπορούμε να τον δούμε και χωρίς να παίζει τον βρικόλακα!!!) | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 26 Ιουν 2010 - 19:07 | |
| γιατι τι ειχε πει η μενεγακη?ναι ειχα αγκαλια το pc και τα χαρτομαντηλα καταστροφη.παντως προτιμουσα να πεθαινε ο πατερας του και αυτος να παντρευοταν την κοπελα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 26 Ιουν 2010 - 20:19 | |
| είχε ρωτήσει αν μπορούμε να τον δούμε και σε άλλο ρόλο εκτός του βρικόλακα | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 26 Ιουν 2010 - 20:24 | |
| Εγω παντως παντα τον ρολο του βρικολακα θα εχω στο μυαλο μου οταν τον βλεπω ,Κατερινα μου. |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 26 Ιουν 2010 - 21:17 | |
| Αυτο ειναι αληθεια.....αλλα δεν ειναι αναγκη να τον στιγματιζει για ολη του την καριερα.... | |
|
| |
Irene Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 25/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Remember Μe Σαβ 26 Ιουν 2010 - 21:23 | |
| Πιστεύω ότι πάντα θα είναι γνωστός ως βρικόλακας. Γιατι από τον ρόλο του Εντουαρτ έγινε γνωστός και τον αγαπήσαμε τόσο. Αλλά σε ότι κάνει είναι πολύ καλός και πρέπει να του το αναγνωρίσουν αυτό. Καθώς στο Remember me υποκλύθηκαν και όλοι οι άλλοι στο μεγαλείο του ταλέντου του!!! | |
|
| |
| Remember Μe | |
|