Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)

Πήγαινε κάτω 
    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : συρος,ερμουπολη
    Αριθμός μηνυμάτων : 458
    Registration date : 25/12/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Influencing emotions

Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 13:43

Πανε μερες που βλεπω καθε βραδυ αυτο το προσωπο δεν ξερω γιατι ερχετε συνεχεια στα ονειρα μου και τι μου ετοιμαζουν παλι οι μοιρες. εχει ξημερωσει πρεπει να σηκωθω τα παιδια θα ειναι ειδη στο στουντιο και θα με περιμενουν, ο λεο πειναει μου νιαουριζει και τριβετε επανω μου αχ τωρα βρεικες και εσυ? δεν ηξερα να βαλω και χρονομετρο καθε φορα που θα πειναω....σταματα την γκρινια λεο να χαρεις οριστε φαε λιγο κινεζικο απο εχτες. Δεν προλαβαινω εχω ειδη αργησει ο μαρκους θα με κατσαδιασει παλι.....γιατι επεσε ο κληρος σε εμενα να προσεχω αυτο το απολολο προβατο?...το ακουσα αυτοοοο....Για οσους δεν γνωριζουν ειμαι μαγισσα το εμαθα οταν ειμουν 2 χρονων οταν για πρωτη φορα μετακινησα το μπιμπερο μου μονο με το μυαλο μου οι γονεις μου ηταν μαγοι αλλα δεν χρησιμοποιουσαν τις δυναμεις τους παρα μονο για εκτακτη αναγκη δεν ηθελαν να τραβανε τα βλεματα επανω τους ηθελαν μια ηρεμη ζωη ,μια φυσιολογικη ζωη θα ελεγα καλητερα γιαυτο και με εμαθαν να μην τις χρησιμοποιω καθολου. απο μικρη ειχα πολλα περιεργα χαρισματα αλλα αυτο που πραγματικα με μαγεψε ηταν το τραγουδι,παραδεχομαι οτι εχω πολυ ωραια φωνη μαγευτικη οπως λενε οι περισσοτεροι που με ακουνε. Για πρωτη φορα τραγουδισα οταν ημουν 8 χρονων στην γιορτη του σχολειου μου ,η δασκαλα μου επιασε τους γονεις μου και τους ειπε οτι καλο θα ηταν να με πανε σε καποιο ωδειο για φωνητικα γιατι τετοια χρια φωνης δεν πρεπει να παει χαμενη. Στην αρχη οι γονεις μου ηταν επιφιλακτικοι δεν ηθελαν να καβαλησω το καλαμι η καλητερα την σκουπα και να πεταξω....αλλα στην πορεια καταλαβαν οτι αυτο που εκανα με ευχαριστουσε πολυ με εκανε χαρουμενη και το ξανασκευτηκαν.....23 μαιου 2004 η χειροτερη χρονια της ζωης μου οι γονεις μου πανε ταξιδι στην ιταλια για κατι δουλειες του πατερα μου,η μητερα μου φενονταν ανυσηχη εβλεπα τον τρομο στα ματια της δεν μου ελεγαν τιποτα. ειμουν 10 χρονων πολυ μικρη για να ανακατεβομε με τις δουλειες του μπαμπα μου αλλα αρκετα μεγαλη για να καταλαβω οτι κατι δεν πηγαινε καλα ενα βραδυ πριν φυγουν χωρις να το θελω ακουσα την συζητηση τους....τομας εισαι σιγουρος οτι θα τελειωσει ειρηνικα? φοβαμε πολυ για την λαρα αν μαθουν γιαυτην? ροουζ οι βολτουροι δεν θα μαθουν ποτε για την λαρα ποτε....ΒΟΛΤΟΥΡΟΙ? ποιοι ηταν? τι ηθελαν απ τους γονεις μου? και γιατι να μην μαθουν ποτε για μενα? ηταν και αυτοι μαγοι? δεν καταλαβα τιποτα. η τελαιτεα κουβεντα των γονιων μου ηταν ποτε να μην πω σε κανεναν τι ημουν και ποτε να μην χρησιμοποιουσα τις δυναμεις μου μετα με φιλησαν τρυφερα με αγκαλιασαν και μου ειπαν οτι θα γυρισουν συντομα.....ΣΥΝΤΟΜΑ τι τραγικη ειρωνια οι γονεις μου πεθαναν καηκαν ζωντανοι μεσα στο αμαξι τους.......στην κηδεια δεν εκλαψα θυμαμαι ομως τον πονο στην καρδια μου πολυ καλα, ακομα ποναω ...ποναω πολυ γιατι μου υποσχεθηκαν οτι θα γυρισουν υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι θα μαθω την αληθεια ακομα και αν πρεπει να χρησιμοποιησω τις δυναμεις μου. Την επομενη μερα με εστηλαν στην θεια μου στο λονδινο ηταν αδερφη της μητερας μου την ειχα δει μια φορα στην ζωη μου οταν ημουν 6 χρονων θυμαμαι να μου τσιμπαει τα μαγουλα και να λεει οτι ειμαι πραγματικα μια κουκλα
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠαρ 2 Απρ 2010 - 15:36

Μια κουκλα...χα..ωρες ωρες μου την δινει να ειμαι τοσο ομορφη γιατι κανεις δεν κοιταει την ψυχη μου κανεις δεν μπορει με νοιωσει πραγματικα και να καταλαβει την αναγκη μου για αγαπη...αγαπη, ερωτας, ποτε θα καταλαβω τι σημαινουν ολα αυτα?..Αλλα ας μην μακρυγορω η ιστορια μου ειναι μεγαλη ....οπως σας ειπα και προηγουμενως μετα το θανατο των δικων μου με ανελαβε η θεια μου η σαμανθα ειναι πολυ καλη μαζι μου με αγαπαει πολυ μου το δειχνει καθε μερα με το να μου συμπαραστεκετε σε καθε μου βημα ακομα και στις τρελες μου...πριν ενα χρονο σαν σημερα στα γεννεθλια μου η θεια μου αποφασισε να μου κανει ενα ξεχωριστο δωρο........καλημερα κουκλιτσα μου.....τι μερα ειναι σημερα???θεια κλεισε τις κουρτινες σε παρακαλω νυσταζωωω...ελα τωρα λαρα μου σαν σημερα γεννηθηκες..πρεπει να σηκωθεις εχουμε ετοιμασιες πρεπει να....οχου μωρε θεια ελεος 15 χρονων πηγα οχι αλλ παρτυ δεν ειμαι κανενα παιδακι..μαλιστα το κοριτσακι μου μεγαλωσε,μεγαλωσε αρκετα ομως ωστε να μην δεχετε ουτε δωρα????χρονια πολλα γλυκεια μου ......τι ειναι αυτο? ηταν ενα κουτι με ενα γαλαζιο φιογκο το οποιο χα κουνιονταν?? κατα καιρους η θεια μου εκανε μαγικα στο σπιτι και ειχα συνηθησει στην ιδεα οτι ολα να τα περιμενω απο εκεινη...δεν πιστευω να εχει καμια σαυρα μεσα?? χαχα ελα τωρα ασε τις χαζομαρες ανοιξετο..δεν το πιστευω θεια? ειναι τοσο γλυκουλι τι ειναι αρσενικο η θυληκο? αντρας ειναι...μια που δεν βρισκεις εσυ κανεναν αποφασισα να σου φερω καποιον να σε προσεχει.....ειναι κουκλος πως τον λενε? δεν εχει ονομα περιμενει εσενα να του βγαλεις..μμμ......μαλιστα για να σε δω...εισαι μαυρος φουντωτος και εχεις πρασσινα ματια...τι λες για το μπουμπουκος....ε οχι και μπουμπουκος.....αααααα παρτο απο εδω.......μια γατα που μιλαει????θεια εχεις τρελαθει τελειως?????....ε....ναι....ξεχασα να στο πω μιλαει ναι αλλα.....θεια εχεις υποψη σου τι θα γινει αν τον ακουσει κανεις?? χαχα χαζουλα μου μονο εμεις μπορουμε να τον ακουσουμε. και που τον βρηκες? πως σου ηρθε οτι θα ηθελα ποτε μια γατα που μιλαει?...ε συγνωμη γατος ειμαι...α μαλιστα ωραια εχω εναν γατο που μιλαει και ειναι και 100% αρσενικος. Ελα τωρα λαρα μου μην θυμωνεις σημερα εχεις γεννεθλια πρεπει να κανεις θετικες σκεψεις .Λοιπον ακου τον βρηκα σε ενα παζαρι στην οδο στρηπ καταλαβα απ την αρχη οτι ειναι ξεχωριστος οταν τον ακουσα να μου λεει οτι η μπλε μπερτα μου τεριαζε καλητερα απ την πρασσινη που ημουν ετοιμη να αγορασω ......ααα μαλιστα πεσμου ετσι βρε θεια καταλαβες οτι ειναι ξεχωριστος απ τις στυλιστικες του ικανοτητες και οχι επιδει μιλουσε....ελεος τι αλλο θα ακουσω πρωι πρωι? λοιπον ωραια τελος παντων μερα που ειναι δεν θα το κανω και θεμα σευχαριστω πολυ θεια μου..σηκωθηκα και της εδωσα ενα ναζιαρικο φιλι για συγνωμη που την επρηξα με την γκρινια μου...Λοιπον κυριε 100%αρσενικο πως σου φενεται το λεο???? σου αρεσει σαν ονομα?? μμμ ναι γιατι οχι λεων αλλωστε λενε τα λιονταρια.χαχαχαχαχα μαλιστα εισαι και ψωνιο χαχαχαχα
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 2:29

Καπως ετσι τον συνηθησα και μπορω να πω με σιγουρια πλεον οσο γελοιο και αν ακουγεται, οτι ο λεο ειναι ο μονος που με καταλαβαινει απολυτα. Στο σχολειο καμια φορα με περνει απο πισω αλλα στην μεση κοντα πριν φτασω στην αυλη γυρναει πισω. Τους φιλους μου δεν τους χονευει καθολου ειδικα τον μαρκους. Μου λεει πως αυτος δεν ειναι καλος και πως εχει κατι το βλεμμα του που τον φοβηζει. Εγω ομως δεν τον ακουω ξερω ποιοι ειναι φιλοι μου και ποιοι οχι δεν χρειαζεται καμια μαγικη εικανοτητα για να καταλαβεις οτι ο λεο δεν χονευει τον μαρκους γιατι πολυ απλα ο μαρκους δεν με βλεπει σαν φιλη αλλα σαν κατι παραπανω. τελικα οντως οι γατες ειναι πολυ ζηλιαρικα ζωα. Εχω φτασει στο στουντιο λαχανιασμενη......ουφ συγνωμη παιδια με πηρε ο υπνος....ειχα να ταισω και το λεο....... Αμαν ποια με αυτο το ζωο ουτε ζευγαρι να εισασταν...μαρκους δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου με το λεο? και σταματα να τον λες ζωο. Και τι ειναι λαρα? ανθρωπος? ενα ψορογατο ειναι.....δεν μιλαω αλλο γιαυτο το θεμα γιατι θα μαλωσουμε και ζητησα συγνωμη δεν ειναι αναγκη να το κανεις θεμα. λοιπον ξεκιναμε?????? η σαρα οπως παντα πεταξε την κακια της. Οποτε σου καπνισει εσενα θα ξεκιναμε? λοιπον βλεπω οτι εχετε ορεξη για καυγα καλητερα να φευγω.....οχι λαρα περιμενε...μου επιασε το μπρατσο και με εσφιξε με δυναμη...ελα τωρα την ξερεις την σαρα...σε παρακαλω πρεπει να τελειωσουμε το κομματι..στα ματια του μαρκους εβλεπα να με παρακαλαει να μην φυγω..δεν μπορουσα να καταλαβω τι ειχε παθει μαζι μου? ενταξει σαν εφηβοι ερωτευομαστε αλλα σε λογικα πλαισια αυτο ειχε παραγινει με κοιτουσε συνεχεια μου εγραφε τραγουδια, μου εστελνε λουλουδια και ειχε κανει αποιρες προσπαθειες να με φιλησει αλλα ματαια. δεν λεω ηταν πολυ ομορφος ψηλος μελαχρινος με σταχτια ματια και μαλλια μεχρι τον ωμο. κλασικος ροκας. οτι πρεπει για τα γουστα μου. ΑΛΛΑ....δεν ενιωσα τιποτα για εκεινον...δεν μοιαζει σε καμια περιπτωση στο προσωπο που βλεπω στον υπνο μου τοσο ηρεμο και ταυτοχρονα τοσο μυστηριοδες ενα αγαλματενιο προσωπο ενος πανεμορφου αγοριου γυρω στα 17....ποιος ειναι? και γιατι τον βλεπω τωρα τελαιτεα συνεχεια? λαρα με ακους? λαρα?.......ε..εε ναι σακουω...λαρα ωρες ωρες νομιζω οτι δεν με προσεχεις..το μυαλο σου ειναι αλλου ..σε προβληματιζει κατι? οχι ειμαι μια χαρα...λοιπον ας τελιωνουμε επιτελους το κομματι. ανεβηκα οπως οπως την μικρη σκηνουλα που ειχαμε στησει στο γκαραζ του μπαμπα του μαρκους και επιασα το μικροφωνο...Για οσους δεν καταλαβαν εχουμε φτιαξει ενα συγκροτημα εγω τραγουδαω ο μαρκους παιζει ηλεκτρικη κιθαρα ,η σαρα ειναι στα ντραμς και ο χαβιε στο πιανο. λεγομαστε βαμπιρ για το λογο οτι ειμαστε γκοθικ συγροτημα...παμε πολυ καλα σαν μπαντα και ολο και περισσοτερες πολης μας ζητανε για συνα
    υλιες το καινουριο τραγουδι μας λεγεται sweet sacrifice (γλυκεια θυσεια)
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 9:26

αυτο το τραγουδι καποτε θα γινει πολυ χαρακτηριστικο για την ζωη μου...οταν τραγουδαω ξεχναω τα παντα ειμαι εγω και το μικροφωνο δεν υπαρχει τιποτα αλλο.....το γκαραζακι του μαρκους εχει γεμισει κοσμο μικροι μεγαλοι που θελουν να μας ακουσουν δεν περιμενα τετοια αγαπη απ τον κοσμο...στο τελος του ρεφρεν μας αποθεονουν.. καλα τα πηγαμε και για σημερα...παιδια πρεπει να φυγω......απο τωρα??μαρκους ειναι ειδη 2 πρεπει να....ποτε δεν καθεσαι μαζι μας παντα φευγειςςςς......αστην να φυγει...η πριγκιπισσες δεν καθονται με απλους θνητους....σαρα σταματα τις ανοησιες.......ειπε ο μαρκους και με κοιταξε τρυφερα..μην την ακους λαρα απλα παντα φευγεις....εχεις δικιο μαρκους παντα φευγω αλλα κανεις δεν ρωτησε γιατι φευγω....γιατι φευγεις? αποκριθηκε ο χαβιε.......γιατι ποτε κανεις σας δεν θα μπει ουτε καν στον κοπο να με καταλαβει σαν ανθρωπο ποτε ομως..σηκωθηκα και εφυγα πολυ στεναχωρεμενη..απο πισω μου ο ....τι ...συμπτωση .....ο μαρκους..λαρα? λαρα? περιμενε....με επιασε απ το χερι και με τραβηξε με μια τρυφεροτητα επανω του...τον απεφυγα οσο μπορουσα....γιατι το κανεις παντα αυτο? γιατι φευγεις?γιατι το βαζεις στα ποδια οποτε βλεπεις τα σκουρα?μαρκους αρκετα σκουρα εχω φορεσει ειδη στην ζωη μου μην τα βλεπω κιολας...λαρα αν αναφερεσαι στους γονεις σου πανε 6 χρονια απο τοτε....ξεπερασετο με το να τους θρηνεις και να κλεινεσαι στον εαυτο σου δεν θα τους φερεις πισω.....καταβαθος ηξερα οτι εχει δικιο αλλα κατι δεν πηγαινε καλα στον ξαφνικο θανατο τους το ηξερα το ενιωθα αυτοι οι βολτουροι φταινε αυτοι τους σκοτωσαν....πρεπει να μαθω πρεπει.....τι πρεπει να μαθεις λαρα? μα τι εχεις παθει?....οχου παραταμε και εσυ.............εσπρωξα τον μαρκους τοσο δυνατα που πεταχτηκε 3 μετρα μπροστα....παγωσα ολοκληρη η τελαιτεα φορα που χρεισιμοποιησα την δυναμη μου ηταν οταν ημουν 2 χρονων....πως το εκανα αυτο???πηγα κοντα του ηταν αναισθητος τον φιλησα τρυφερα στο μαγουλο και εφυγα δεν ειχα καιρο για εξηγησεις επρεπε να το πω στην θεια μου...
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 11:13

θεια? θεια σαμανθα? μα που πηγες που εισαι? ελα γλυκεια μου τι συμβαινει? ημουν τοσο λαχανιασμενη που δεν μπορουσα να αρθροσω λεξη......θει ....θειθειαααα το εκανα...ποιο καλε ?τι εκανες?? χ..χωρις να το θελω ......χρησιμοποιοησα την δυναμη μου.......συγνωμη.....δεν ξερω πως εγινε...με πλησιασε ο μαρκους και εγω εκεινη την ωρα σκευτομουν και.......ηρεμησε γλυκεια μου...σε παρακαλω......συγνωμη θεια δεν πρεπει να χρησιμοποιω τηνδυναμη μου ......λαρα εχεις την εντυπωση οτι απ την στιγμη που γεννηθηκες μονο 2 φορες χρησιμοποιησες την δυναμη σου?πεσμου κοριτσι μου αυτο νομιζεις?....μα τι λες τωρα θεια φυσικα και αυτο νομιζω...ποτε δεν εχω επιχειρηση να κανω μαγια ποτε.....χαχαχαχαχαχαχα λαρα μου ποσο αφελης εγινες και δεν βλεπεις μπροστα σου..τι εννοεις θεια?πηγαινε σε εναν καθρευτη και δες την δυναμη σου να κυκλοφοραει ελευθερη.....εκεινη την ωρα τρομαξα νομιζα οτι καμια αυρα εχει βγει απο μεσα μου και κυκλοφοραει εξω...δεν βλεπω τιποτα θεια για ποια δυναμη μιλας? για την ομορφια σου λεω χαζουλα και για την υπεροχη φωνη σου που μεχρι και τον σατανα μαγευεις με την χρια σου ,ελα τωρα θεια κοψε την πλακα εγω σου μιλαω σοβαρα.....γιατι εγω δεν σου μιλαω σοβαρα? ελα τωρα λαρα δεν το εχεις καταλαβει τοσο καιρο? απο μωρακι τραβουσες ολα τα βλεμματα επανω σου η ομορφια σου ειναι σαγινευτηκη και η φωνη σου νεκρους ανασθενει πως νομιζεις οτι το βαμπιρ επιβιωνει σαν συγκροτημα? και γιατι σας θελει τοσος κοσμος να σας ακουει??? για σενα ερχοντε ολοι χωρις εσενα το βαμπιρ δεν θα υπηρχε...ειχα μεινει αφωνη πως μπορουσε να τα λεει ολα αυτα? δηλαδει η δυναμη μου ηταν η ομορφια μου? ξανακοιταχτηκα στον καθρευτη πιανωντας το μαγουλο μου και κοιτωντας με ειχα πολλα χρονια να κοιταχτω σε καθρευτη η τελαιτεα φορα ηταν οταν ημουν 10 χρονων...θυμαμε την μαμα να μου χτενιζει τα μαλλια μου και να μου λεει οτι ειμαι πανεμορφη....τα μαλλια μου ειναι μαυρα σαν πισσα και μακρια σαν της γιασμην απ το 1000και 1 νυχτες λαμπουν σαν τον ηλιο....οι ωμοι μου ειναι ιση μεταξυ τους και καλογυμνασμενοι το στηθος μου ειναι πολυ μεγαλο στητο και σκληρο σαν πετρα η κοιλια μου ειναι επιπεδη και διαγραφονται οι κοιλιακοι η μεση μου δαχτυλιδι και η καμπυλες μου .............και η σακιρα θα τις ζηλευε...τα ποδια μου ειναι μακρια πολυ...τα ματια μου εχουν γατισιο σχημα και ειναι και αυτα μαυρα σαν τα μαλλια μου..τα χειλη μου ειναι σαρκοδες φουσκοτα και πολυ κοκκινα απο μονα τους ..........τωρα που με παρατηρουσα καλητερα ναι θα μπορουσα να πω οτι ειμαι ομορφη και οτι ο θεος μου εδωσε μια σπανια ομορφια.....για το μονο που δεν ημουν σιγουρη ομως ηταν αν την ομορφια μου την ειχε δωσει ο θεος η ο διαολος?....θεια γιατι να γεννηθω μαγισσα? γιατι επρεπε να πεθανουν οι γονεις μου? ποιοι ειναι οι βολτουροι τι ηθελαν απ τους γονεις μου και γιατι δεν επρεπε να με δουν? δεν αντεξα εμπιξα τα κλαμματα χρονια ηθελα να την ρωτησω ολα αυτα αλλα δεν ημουν σιγουρη αν ηθελα να μαθω την αληθεια.....γλυκο μου παιδι ελα εδω με επιασε στην αγκαλια της και με φιλησε τρυφερα στο μαγουλο...λαρα μου ακουσε με προσεχτικα.....το οτι γεννηθηκες μαγισσα δεν ειναι κακο δεν σημαινει οτι επιδει εισαι μαγισσα εισαι δημιουργημα του διαβολου.....υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες καλοι μαγοι ανα τον κοσμο που κανουν μονο καλο και βοηθουν τους ανθρωπους.τωρα οι γονεις σου πεθαναν γιατι ηταν γραμμενο απ τις μοιρες να γινει....οχι οχι θεια τους σκοτωσε τους σκοτωσε αυτοι φταινε αυτοι οι βολτουροι ποιοι ειναι θεια πεσμου τι ειναι? ειναι σαν και εμας? σε παρακαλω θα τρελαθω πεσμου....Ενα ενα γλυκεια μου...λοιπον καταρχας που ξερεις για τους βολτουροι? αθελα μου ειχα ακουσει την μαμα και τον μπαμπα να μιλουν γιαυτους με τρομο....μαλιστα...ακουσεμε λαρα μου πολυ προσεχτικα....οι βολτουροι δεν ειναι σαν και εμας ειναι κακα πλασματα της νυχτας ειναι καταραμενοι να πινουν αιμα σε ολη την αιωνιοτητα τους για να ζησουν....τι??? δηλαδει θες να πεις οτι ειναι???ακριβως λαρα μου ειναι βρυκολακες...οπως ακριβως το ονομα του συγκροτηματος σας....γιαυτο στην αρχη εφερνες αντιρηση με το ονομα ε? ναι γλυκεια μου μια τετοια ονομασια θα τους τραβηξει ολους επανω σας ......ευτηχως ομως εχω κανει ενα ξορκι που δεν μπορει κανενας βρυκολακας να μαθει για το συγροτημα σας φυσικα οσο βρισκεστε αγγλια σε αλλο μερος δεν μπορω να κανω τιποτα.θεια και τη σχεση εχουν οι γονεις μου με τους βολτουροι? ο πατερας σου μικρος διατηρουσε αριστες σχεση με τον αρο τον αρχηγο των βολτουρη ηταν κατι σαν το δεξι του χερι οι δυναμεις του πατερα σου εξηπηρετουσαν τις αναγκες του αρο σε μεγαλο βαθμο μεχρι που ο πατερας σου ερωτευτηκε την μητερα σου τοτε του ζητησε να φυγει απο κοντα του για να παντρευτει ο αρο αρνηθηκε του ζητησε μαλιστα να τους κανει και εκεινους βρυκολακες για να αποκτησουν πανισχυρες δυναμεις αρνηθηκε ο πατερας σου και παλι τοτε για να τους αφησει να φυγουν τους εβαλε να υποσχεθουν οτι το πρωτο παιδι που θα εκαναν θα του το εδιναν για να μεινει κοντα του. ο πατερας σου προκειμενου να φυγει του ειπε ενταξει. νομιζε οτι με το να φυγει απ την χωρα θα γλιτωνε απ τον αρο αλλα ελα που ο αρο εχει στρατο παντου και δεν αργησε να τους ανακαλυψει περασαν 10 χρονια βεβαια αλλα ο αρο τους βρηκε και εμαθε και για σενα οτι εισαι μια πανεμορφη μικρη μαγισσα με υπεροχη φωνη φανταζεσαι την χαρα του αρο? θα σε αφηνε να μεγαλωσεις λιγο και μετα θα σε εκανε βρυκολακα θα ησουν το δυνατο χαρτι του με καθε σου χαδι καθε σου βλεμμα θα σαγινευες και τον ποιο απιστο με την γλυκεια φωνη σου θα εκανες πολεμους να σταματησουν την μαχη για να σε ακουσουν και φυσικα ο αρο θα σε εκανε γυναικα του.θεια δεν καταλαβαινω θες να μου πεις οτι αν γινομουν βρυκολακας θα ημουν ακομα ποιο ισχυρη? ναι γλυκεια μου ακουσε λιγο για να καταλαβεις οταν ενας απλος ανθρωπος γινει βρυκολακας ξαφνικα αποκταει δυναμη εξυπναδα και απιστευτη ομορφια φανταζεσαι εσυ με τις ειδη πανεμορφες δυναμεις σου να γινεις βρυκολακας? θα γινεις 1000 φορες ποιο ομορφη για να σαγινευεις τα θυματα του και η φωνη σου θα φενεται στα αυτια τους νανουρισμα αγγελου...καταλαβες τωρα γλυκεια μου ποιοι ειναι οι βολτουροι και τι θελουν απο εσενα? για αλλη μια φορα παγωσα.....μεσα σε μια μερα εμαθα οτι με βασανιζε 6 χρονια τωρα..δεν μπορουσα να βγαλω απ το μυαλο μου ολα αυτα σκευτομουν συνεχεια το ενδεχομενο να παω στους βολτουρι να γινω βρυκολακας και μετα να μαγεψω τον αρο και να τον σκοτωσω επρεπε να παρω εκδικηση σκοτωσε τους γονεις μου.........η θεια μου λες και διαβαζε τις σκεψεις μου λαρα μην σκευτεσαι αρνητικα κοριτσι μου αυτα πανε τωρα εχεις την ζωη σου κοιτα να την ζησεις οσο ποιο φυσιολογικα γινεται. οσο μιλουσε εμενα το μυαλο μου καταστρωνε σχεδια....
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 23:09

3 μηνες αργοτερα.....................θεια θεια? ελα λαρα μου τι συμβαινει? εχω πολυ ευχαριστα νεα...τι ειναιπεσμου.....μας εκαναν προταση...ποιοι καλε? ηρθαν σημερα και μας ακουσαν κατι κυνηγοι ταλεντων τρελαθηκαν τους αρεσαμε παρα πολυ...τους αρεσες θες να πεις..ελα τωρα θεια το βαμπιρ ειναι γκρουπ ολοι μαζι κανουμε εξαιρετικη δουλεια...ναι ναι καλα ..παρακατω, μας προτεινανε να παμε αμερικη να τραγουδησουμε το καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο για μενα ? ναι πως δεν καταλαβαινω ..αμερικη σημαινει τερμα η προστασια που σου παρεχει το λονδινο...το ηξερα οτι θα το πεις αυτο ελα τωρα θεια ολοκληρη αμερικη εμενα θα ψαχνουν .....λαρα δεν το διακινδυνευω αν παθεις κατι θα πεθανω...θεια σε παρακαλω ειναι το ονειρο μου εσυ μου ειπες να ζησω την ζωη μου ε ασε με να την ζησω εξαλου θα μας συνοδεψει ο κυριος ρομπινσον ...μμ τωρα μαλιστα ηρεμησα....καλε αυτος δεν ξερει που παν τα 4....νομιζεις θεια ο ανθρωπος εχει συγγενεις στη αμερικη που θα μας φιλοξενησουν εκει...και που θα μεινετε?....ακου αρχικα θα ξεκινησουμε απο τα μικρα μερη θα παμε σε μια μικρη κομοπολη φορκς λεγεται εχει γυρω στους 3000 κατοικους οποτε μην ανυσηχεις..αχ λαρα κοριτσι μου μην φυγεις εχω ασχημο προαισθημα δεν μπορω να σε βοηθησω αν φυγεις το ξορκι δεν πιανει αν εισαι αλλου...θεια σταματα πια με τους βρυκολακες δεν θα παθω τιποτα....την αποφαση μου την πηρα....μην ξεχνας οτι εισαι 16 χρονων και εισαι ανηλικη με μια κουβεντα μου δεν πας πουθενα...ναι αλλα εσυ που εισαι καλη θεια θα με αφησεις ετσι δεν ειναι θεια σαμανθα? μην προσπαθεις να με μαγεψεις μικρη μαγισσα...ελα θεια μου σε παρακαλω.......ειναι το ονειρο μου ...ασε με να το σκευτω λαρα σε παρακαλω. θα σου πω αυριο.
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 23:21

με κοιταει εντονα με αυτα τα χρυσοκαστανα ματια, δεν τον καταλαβαινω λες και προσπαθει να διαβασει το μυαλο μου τι προσπαθει να κανει? ποιος εισαι? γιατι ερχεσε στα ονειρα μου...σηκωθηκα ιδρωμενη το προσωπο του ειναι ακομα χαραγμενο μες στο μυαλο μου τι παραξενο αγορι....και ταυτοχρονα τοσο γλυκος....να σημαινουν κατι ολα αυτα? λαρα? λαρα? ναι θεια ερχομαι......
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΔευ 5 Απρ 2010 - 15:51

Λοιπον κατσε θελω να μιλησουμε...πεσμου θεια.... λαρα το ξερω οτι δεν εισαι πια 10 χρονων το ξερω οτι περασες δυσκολα χρονια μετα το θανατο των γονιων σου οπως ξερω επισης οτι αξιζεις να εισαι ευτιχισμενη αυτο που θα σου πω ειμαι σιγουρη οτι μετα θα το μετανοιωσω αλλα η ζωη ειναι ενα μεγαλο σχολειο και πρεπει να την αντιμετωπισεις μονη σου....λοιπον μπορεις να πας αυτο το ταξιδι..........θεια μουυυυυυυυυυυ....σευχαριστωωωωωωωω......σταματα μικρη μου δεν τελειωσα..ολα αυτα θα γινουν με μια προυποθεση...τι? πεσμου ...οτι θες...Θα παρεις μαζι σου και τον λεο...θεια ελεος γιατι να τον παρω μαζι μου θα με πριξει....ο λεο θα σε προσεχει εχει ενστικτο...ναι καλα ενστικτο τον ειδα και με τον μαρκους..λαρα αυτος ειναι ο ορος μου η τον δεχεσαι και φευγεις η δεν τον δεχεσαι και μενεις εδω..πραγμα το οποιο θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα...ενταξει ενταξει δεχομαι...πολυ ωραια λοιπον ποτε φευγετε? την αλλη βδομαδα αχ θεια μου δεν το πιστευω οτι θα φυγω ειμαι τοσο χαρουμενη ......ουτε εγω το πιστευω οτι σε αφηνω να φυγεις....ελα θειουλα μου δεν ειπαμε? μην κανουμε αρνητικες σκεψεις..ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΔευ 5 Απρ 2010 - 16:15

Δεν το πιστευω......λεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....θειααααααααα......μα κανεις δεν με ακουει? τι φωναζεις σαν υστερικια? λεο κοψε την ειρωνια και πεσμου...μηπως ειδες τον ασημενιο μου σταυρο θα τρελαθω χτες το βραδυ τον ειχα ακουμπησει στο γραφειο μου σημερα ειναι αφαντος...και που να ξερω εγω που ειναι? οχου φυγε απ την μεση βιαζομαι ....καλα εσυ εισαι τρελη τελειως...θεια ειδες τον ασημενιο σταυρο μου? Ναι γλυκεια μου εγω τον εχω στον καθαρισα με λιγη σοδα κειτα τον καινουριος...αμαν βρε θεια μου πεστο μου τουλαχιστον και εφαγα τον κοσμο..Τι εχεις παθει μικρη απ το πρωι μες τα νευρα εισαι...Θεια το ξεχασες ? φευγω αυριο...ε και λοιπον ειναι αναγκη να χαλασεις τον κοσμο? θεια θελω να ειναι ολα ετοιμα δεν μπορω να τρεχω τελαιυτεα στιγμη.τελος παντων παω για καφε με τα παιδια θα τα πουμε σε λιγο φιλακια..προσεχε μικρη..ΝΑΙ ΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΔευ 5 Απρ 2010 - 18:01

Αχχ επιτελους θα δουμε λιγη λαμψη,λιγη φινετσα λιγο χολυγουντ...χαχαχαχα χαλαρωσε σαρα δεν παμε χολυγουντ...γιατι το λες χαβιε? ενταξει μπορει να μην ειναι χολυγουντ αλλα που ξερετε μπορει να δουμε και κανεναν ηθοποιο εκει το αποκλειεται? εχει δικιο η σαρα μπορει και να δουμε εχω ακουσει οτι γυριζουν μια ταινια εκει...λοιπον λαρα δεν μαςειπες πως το πηρε η θεια σου? μμμ ετσι και ετσι σημασια εχει οτι με αφησε να φυγω..εσυ μαρκους ειχες καποιο προβλημα με τους γονεις σου? οχι κανενα οι γονεις μου και ενα χρονο να λειψω απ το σπιτι χαμπαρι δεν θα παρουν λες και ειμαι αορατος...γιατι το λες αυτο μαρκους? γιατι λαρα ειναι η αληθεια..ποτε δεν νοιαστηκαν πραγματικα για μενα....Καθως ο μαρκους μιλουσε για τους γονεις του ενοιωσα να τον λυπαμαι εμενα μπορει οι γονεις μου να εφυγαν απ την ζωη αλλα μου δωσανε πολυ αγαπη ειναι πολυ ασχημο οι γονεις να μην σε νοιαζονται...ας αλαξουμε θεμα παιδια λοιπον χαβιε για πεσμου εισαι συμφωνος να γυρισουμε το sweet sacrifise sto forks? αν συμφωνω λεει..λαρα πλακα μου κανεις? δεν θα μπορουσαμε να βρουμε ιδανικοτερο μερος ειναι οσο γκοθικ το θελουμε εχει τελεια τοπια ασε που εχει και εναν μυθο το μερος...τι εννοεις? να εχτες μπηκα στο google και εμαθα οτι εκει εχει κατι τυπους οι οποιοι ειναι μαλλον ινδιανοι και το παιζουν λυκοι κατι τετοιο....χαχαχα ναι καλα σιγα μην το παιζουν και αρκουδες ελα τωρα χαβιε αυτα τα λενε για να τραβηξουν τον επισκεπτη....δεν ξερω σαρα οτι διαβασα σου λεω...λυκοι? αλλο και τουτο παλι.....αυτο καλητερα να μην το πω στην θεια μου γιατι θα εχουμε υστεριες...λοιπον παιδακια τι λετε φευγουμε? αυριο εχουμε μακρυ ταξιδι...αχ ναιιιιιιιιι τι καλαααα......σαρα μπορεις να μην τσιριζεις μες στο αυτι μου?χαχαχα αντε παμε...λαρα? να σε παω μεχρι το σπιτι? ε...ναι...γιατι οχι...λαρα να σε ρωτισω κατι?πεσμου .......γιατι δεν θελεις να ειμαστε μαζι? ξερεις οτι 2 χρονια τωρα ειμαι ερωτευμενος μαζι σου οσο δεν παει......μαρκους το ξερω και με κολακευει ιδιαιτερα αλλα.....δεν θελω να ακουσω το αλλα...με βουταει με δυναμη και αρχιζει να με φιλαει με τετοιο παθος που σταματησα να του αντιστεκομαι.....ηταν ολοφανερο οτι το ειχα αναγκη αυτο το φιλι...μετα απο κανενα 10λεπτο επιτελους ξεκολησαν τα χειλη μας..δεν το πιστευω οτι σε φιλησα δεν το πιστευω ....λαρα δεν μπορεις να φανταστεις τι δωρο μου εκανες σημερα...μαρκους δεν σου κρυβω οτι μου αρεσεις πολυ απλα δεν ειμαι ετοιμη ακομα για σχεση εχω αλλα στο μυαλο μου....ενταξει δεν θα σε πιεσω ουτε θα σου ζητησω κατι παραπανω απ αυτο που μπορεις εσυ να μου δωσεις..σου υποσχομαι οτι θα περιμενω μεχρι να εισαι ετοιμη για κατι τετοιο σαγαπαω λαρα ειμαι τρελος για σενα εισαι οτι ποιο ομορφο υπαρχει στον πλανητη....δηλαδει μονο το εξω βλεπεις? το μεσα δεν εχει καμια σημασια για σενα? μα φυσικα λαρα εσυ τα εχεις ολα γιαυτο σαγαπω....Μαλιστα οκ μαρκους τα λεμε το πρωι στο αεροδρομιο....ειπα κατι που σε πηραξε? οχι μην ανυσηχεις μια χαρα ειμαι καληνυχτα.....
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΔευ 5 Απρ 2010 - 18:15

Μπα βρηκες το δρομο για το σπιτι? λεο κοφτο δεν εχω ορεξη...τι εγινε παλι???ελα πες τα στο μπουμπουκο σου......παρε την ουρα σου απ την μυτη μου ανοητο γατι....δεν καταλαβαινω την δυναμη σου, την γλυκαδα που την βλεπουν ολοι? εγω βλεπω την μαγισσα την φουρκα....οχουυυυυυυυυυυυυυ ασε με...ελα να σου πω κακομαθημενη μαγισσα θες δεν θες απο αυριο θα με τρως στην μαπα συνεχεια γιαυτο καλο θα ηταν να μου πεις τι εχεις....τιποτα δεν εχω απλα να....φιλιθηκαμε με τον μαρκους....τι??????? αυτο το λες τιποτα? μπορει να κολησες τιποτα μικροβια απ το σιχαμενο διποδο εισαι τρελη κυρα μου?/???χαλαρωσε ζηλιαρικο γατι......του ειπα οτι δεν ειμαι ετοιμη για σχεση εννοειτε οτι δεν εισαι ετοιμη εισαι πολυ μικρη ακομα για ερωτες αχουυυ τι θελω και σου μιλαω εσυ εχεις ποιο παλια μυαλα και απ την ακροπολη...και τελικα τι εκανες????καληνυχτα λεοοοοο....
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΔευ 5 Απρ 2010 - 19:03

περιφερομαι στο δασος.....φοβαμαι...ξαφνικα βλεπω φωτια αναμενη ενα αγορι καθεται εκει και φενεται λυπημενος μου φενετε γνωστος.....μα ναι ειναι αυτος...μα γιατι κλαιει τι εχει? μιλησε μου σε παρακαλω...με ακους? με ακους? ξυπνααααααααααααααα θα χασουμε το αεροπλανο...ε? τι? ποιο? αχ οχι το αεροπλανο σηκωθηκα σαν την παλαβη να προλαβω να κανω τι? να ντυθω? να κανω μπανιο? να ετοιμασω βαλιτσες? αχ γιατι παναγιτσα μου με εκανες τοσο αγχοτικια? λαρα ελα να φας το πρωινο σου.....τρελαθηκες μωρε θεια μου πρωι πρωι? εδω σου λενε θα χασω το αεροπλανο για πρωινο ειμαι? ε ενταξει προλαβαινουμε να τσιμπισουμε κατι μην παμε με αδειο στομαχι...αμαν ρε λεο με την πεινα σου αμαν.....λεο ελα δω χρυσο μου.....μπραβο σαμανθα δωσε μου κατι να φαω γιατι αμα περιμενω απ την λαρα σωθηκα...αστο φαι τωρα και ακουμε προσεχτικα..δεν θα την αφησεις λεπτο απ τα ματια σου θα γινεις η σκια της και οτι κακο δεις το μονο που θα κανεις ειναι να τριψεις αυτο το μεταγιον και θα εχουμε αμεση εποικοινωνια ειμαστε συμφωνοι? λοιπον στο δενω στο λαιμο κοιτα μην το χασεις...δεν το χανω ....απλα δωσε μου κατι να φαωωωωωωω....οριστε παρε κοιλιοδουλο γατι...και οπως ειπαμε.....λεοοοοο τελειωνεεεεε το ταξι περιμενει ερχομαιιιιιιιι αντε να τελειωνουμε επιτελους
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΔευ 5 Απρ 2010 - 20:49

Λαρα μου υποσχεσου μου οτι θα προσεχεις πολυ σε παρακαλω..ναι θεια στο υποσχομαι οτι γινει τηλεφωνο...και προς θεου μην γινεσαι στοχος σε καμια των περιπτωσεων μην χρησιμοποιησεις την κινητικη σου δυναμη.Ενταξει θεια μου ενταξει στο καλο μωρο μου στο καλο λεοοο οπως ειπαμεε....ελεος θεια μας βλεπει ο ταξιτζης....γεια σας στο καλο.....ουφ επιτελους φυγαμε......στο αεροδρομιο παρακαλω...οτι θελει η κουκλιτσα μας...ο λεο ανετριχιασε ολοκληρος απ τα νευρα δεν ειχε και αδικο με κοιτουσε σαν ξερολουκουμο με εγδυνε με τα ματια του αυτος ο ταξιτζης ηταν τοσο σιχαμενος που αν ειχα γουνα θα ειχα ανετριχιασει και εγω..καθως πηγαιναμε στο αεροδρομιο η σκεψη μου δεν εφευγε απ το μελαχγολικο αγορι στον υπνο μου...κατα καποιο τροπο τοσα βραδια τον ειχα συνηθησει μου φενονταν πολυ οικειος αν ηταν αληθινος θα ηθελα πολυ να μπορουσα να τον κανω να χαμογελασει.......φτασαμε κουκλιτσα...δεν ξερω πως μου βγηκε εκεινη την ωρα αλλα εσπασα τον κανονα ακομα δεν ειχα φυγει απ το λονδινο ο καφες που βαστουσε ο σιχαμενος ταξιτζης του ηρθε θεου θελοντως ολος στην μουρη...πολυ το ευχαριστηθηκα ο λεο με κοιταξε με τρομο αλλα και με μια κρυφη ευχαριστηση στα ματια .....τι? μα? πως?...δεν ηξερε απο που του ηρθε...οριστε τα λεφτα σας ευχαριστω πολυ....χαχαχα το ειδες αυτο λεο? του αξιζε πες την αληθεια...λαρα καταλαβες τι εκανες? χρησιμοποιησες.....ναι ξερω την δυναμη μου ε και?? του χρειαζονταν δεν νομιζεις? ναι αλλα....αλλα τιποτα προσεχε κακομοιρη μου μην πεις τιποτα στην θεια θα εχεις την τυχη του ταξιτζη.....να και οι αλλοι .....σαραα? χαβιεε? που ειναι ο μαρκους? εχει παει να προμιθευτει αλεξιπτωτα...χαχαχαχαχα τωρα καταλαβε οτι φοβατε τα αεροπλανα..χαχαχαχα ωραια κατι μου λεει οτι αυτη η πτηση θα μας μεινει αξεχαστη.......
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΤρι 6 Απρ 2010 - 12:07

ελα τωρα μαρκους κανεις σαν μωρο σιγα........ναι καλα και αν σταματησει να δουλευει καμια τουρμπινα? λιγο το εχεις να πεσουμε? οχι δεν το εχω λιγο αλλα αν γινει κατι τετοιο να εισαι σιγουρος οτι απο εμενα θα το βρεις γιατι αυτο θα το παρω ως γρουσουζια....οο ελα τωρα λαρα σου παει καρδια να τον πηραξεις? κοιτα τον τον κακομοιρη του εχει φυγει ολος ο τσαμπουκας χαχαχαχαχαχα..σταματα να γελας σαρα δεν ειναι αστειο στα αληθεια εχω προβλημα με τα αεροπλανα απο παιδι.......χαχα ποσο χαιρομαι αυτο το ταξιδι...ειχε δικιο η σαμανθα να με παρεις μαζι σου. Τι κακος που εισαι λεο χαιρεσαι με τον πονο των αλλων ?? ντροπη σου....ελα τωρα λαρα μια μικρη ευχαριστηση εχω και εγω ασε με να την απολαυσω.....κοιταξτε παιδια το μανχαταν ειναι αυτο? ουαου θελω να κατεβω τωρα.........για ψωνια......ασε τα ψωνια σαρα και ρωτα τι ωρα φτανουμε...μαρκους εισαι καλητερα? αμα μου δωσεις ενα φιλι σιγουρα θα μου περασουν ολα...τι θα ελεγες για μια νυχια στην μουρη? θα σου περνουσαν ολαααααα? λεοοο σταματα....Μα γιατι μιλας συνεχεια σε ενα γατι? δεν του μιλαω απλα γρατζουναει το καθισμα.....δεν μου απαντησες....παρακαλουνται οι κυριοι επιβατες να........οριστε σε μιση ωρα φτανουμε υπομονη μαρκους υπομονη........ουφ τι θελω και μπλεκω...γιατι εκατσα να με φιλησει? τωρα του εδωσα ελπιδες..καλα να παθω.τωρα θα τον εχω μεσα στα ποδια μου και δεν θα μπορεσω να κανω τιποτα....εμ οταν μιλαει ο λεο δεν τον ακουμε στο ειχα πει απ την αρχη οτι αυτο το διποδο θα σου δημιουργησει μπελαδες....εεεε δεν υποφερεσαι πια μαρκους? κρατας μια στιγμη τον λεο? τι? οχι....μα τι κανεις...λαρα θα μου το πληρωσεις αυτοοοοοοο χαχαχαχαχαχα οτι πεις λεο οτι πεις......δεν ξερω γιατι αλλα με το που πατησαμε στο εδαφος ενοιωσα μια αυρα πολυ παραξενη....η σαρα σηκωθηκε να πανιγυρισει την εξοδο μας.......φτασαμε στο φορκςςςςςς ......ναι τι παραξενο φτασαμε..........
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΣαβ 10 Απρ 2010 - 10:39

παιδια σας παρακαλω μην απομακρυνεστε.....ειπε ο κυριος ρομπινσον και μας κοιταξε οσο μπορουσε ποιο αυστηρα αν και ηξερε οτι δεν του βγαινει και πολυ το αγριο....παιδια? σσσ ελατε να σας πω. Με κρυφη λαχταρα η σαρα μας καλει κοντα της για νας μας πει κατι, το ξερετε οτι ο κυριος ρομπινσον το κανελωνει το γαλακτομπουρεκο? τι κανει? λεει ο μαρκους.. τριβει το πιπερι ντεεε...ωριστε? λεει και ο χαβιε....σε καποια στιγμη δεν αντεχω την πλακα που της κανουν και φωναζω ειναι ΓΚΕΙ πως το λενε ελεος......ουπς ........ο κυριος ρομπινσον με κοιταει πραγματικα με αγριο υφος μις αντερσον...ειπατε κατι? τωρα την εβαψα το πολυ πολυ να με στηλει πακετο στο λονδινο εε ξερετε κυριε ρομπινσον.....με πλησιαζει και με κοιταει στα ματια....με κοιταει περιεργα θα ελεγα....μα καλα πρωτη φορα με βλεπει? κυριε ρομπινσον? με κοιταει σαν παιδακι που βλεπει μια τεραστια τουρτα σοκολατας στην βιτρινα...ο λεο μου κανει νοημα να απομακρυνω τα ματια μου απ τα δικα του..μα..τι λες...δεν καταλαβαινω δεν του εκανα κατι.....ο μαρκους σαν να την καταλαβε την δουλεια και με τραβηξε διπλα του..ξαφνικα ο κυριος ρομπινσον σαν να ξυπνησε τωρα τιναχτηκε οπως οπως και μας εκανε νοημα να τον ακολουθησουμε. Ο μαρκους σε ολη την διαδρομη δεν με αφησε απ τα ματια του ...ενιωθα οτι μολις ειχα πατησει το ποδι μου εδω και γινοντουσαν ειδη περιεργα. πραγματα.

Περιμένω τα σχόλια σας στο: https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f36/topic-t833-150.htm
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΣαβ 10 Απρ 2010 - 11:10

Twisted Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την demona στις Σαβ 10 Απρ 2010 - 20:59, 1 φορά
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΣαβ 10 Απρ 2010 - 20:55

το πατρικο σπιτι του κυριου ρομπινσον..τι γλυκουλη σπιτακι, ξυλινο με αυλη και τζακι κλασικο κομματι του 1950 καλα κραταει ομως..ναι καλα μεχρι να το φαμε στο κεφαλι ειπε γελωντας ο χαβιε.Μας συστησε την μαμα του ,μεγαλη γυναικα γυρω στα 79...και αυτη καλα κρατιεται..ναι μεχρι να την φαμε και αυτη στο κεφαλι....ειπε παλι ο χαβιε και αυτη την φορα λυθηκαμε στα γελια...παιδια απο εδω η μητερα μου η λιντα μητερα απο εδω η λαρα η σαρα ο χαβιε και ο μαρκους...χαρηκαμε πολυ ειπαμε ολοι με μια φωνη λες και ειμασταν χοροδια...και εγω χαρηκα παιδια μου...ωστε ειστε χοροδια? ωριστε? ο κυριος ρομπινσον μας γνεφει να πουμε ναι ..εε μαλιστα ειμαστε χοροδια και τι στολες ειναι αυτες? δεν καλοβλεπω καλα...ε μητερα ειναι παραδοσιακες του λονδινου..μμ πολυ περιεργες στολες φορατε εσεις εκει..περιεργες στολες μαλλον εννουσε το ντυσιμο μας ενταξει δεν ειμαστε και του κατηχητικου..ο χαβιε φοραει μια μπλουζα με μια νεκροκεφαλη και ενα κολαν με αρβυλες τα μαλλια του μακρια και μαυρα και γεματος σκουλαρικια, η σαρα φοραει φουστα με τιραντες και πουκαμισο τα χειλη της ειναι μαυρα και τα μαλλια της ξανθα αγορε με καρφακια. ο μαρκους ειναι γεματος τατουαζ φοραει ενα σκισμενο τζιν και ενα μαυρο τισερ που γραφει επανω το συγκροτημα μας ΒΑΜΠΙΡ. Εγω με την σειρα μου εχω κατω τα μαλλια μου εχω βαψει εντονα τα ματια μου με μαυρο μολυβι τα χειλη μου ειναι κοκκινα και το μονο που ξεχωριζει ειναι το μικρο στρασακι επανω τους. φοραω ενα πετσινο μαυρο κολαν με μαυρες ψηλες γοβες το μπλουζακι μου ειναι και αυτο μαυρο πολυ κολητο και το μονο που ξεχωριζει ειναι τα κοκκινα χειλη με τα δοντια βρυκολακα που επανω τους γραφει bite me. ε ενταξει λογικο να της φανουμε παραξενοι..παιδια να σας πω λιγο? ναι κυριε ρομπινσον...η μητερα μου ειναι παλαιων αρχων..το καταλαβαμε ειπε η σαρα..... γιαυτο θα σας παρακαλουσα να προσεχετε τι λετε ενταξει? μαλιστα κυριε ρομπινσον μην ανυσηχειτε καθολου. ωραια λοιπον ελατε να σας παω στα δωματια σας να ξεκουραστειτε και μετα θα σας παω για γευμα..μμ τελεια κυριε ρομπινσον. απο εδω ειναι το δωματιο των αγοριων ουαου πολυ γκοθια.....σεβασμος χαβιε αυτο το δωματιο ειναι διακοσμημενο με ακρηβες αντικες μην παει το μυαλο σου στο κακο. κοριτσια για σας αφησα το δωματιο με την θεα, λοιπον καλη ξεκουραση τα λεμε μετα, ευχαριστουμε κυριε ρομπινσον λαρα κοιτα τι μαλακο στρωμα η σαρα αρχισε να χοροπηδαει σαν κατσικι καθως εγω παρατηρουσα την θεα...που μονο θεα δεν ηταν.....το σπιτι του κυριου ρομπινσον ηταν ακριβως απεναντι απ το σχολειο σαρα το ειδες αυτο? ποιο? κοιτα ειμαστε απεναντι απ το σχολειο.....ουαου βλεπεις κανα καλο? ελεος σαρα με τα γκομενικα συνεχεια...το προβλημα ειναι οτι θα φαμε κραξιμο...σιγα μην φαμε κραξιμο ειπε η σαρα και εψαχνε εξωνυχιαστηκα να βρει κανεναν ομορφο..μα δεν το καταλαβαινεις κοιτα πως ειναι ντυμενοι ειναι ολοι πλουσια φλωρακια. λαρα μην ξεχνας οτι ηρθαμε εδω για να προωθησουμε το σιντι μας και να κανουμε συναυλιες ολοι αυτοι θα ερθουν να μας δουν κοιτα που θα μας ζητησουν και αυτογραφα....καλα κοιτα μην φαμε καμια ντοματα και ασε τα αυτογραφα ψωναρα.Ο λεο ελειπε ωρα οταν ηρθε μπηκε απ το παραθυρο μου ειπε οτι εκανε μια γυρα την γειτονια για να κοψει κινηση.Ειδες τιποτα περιεργο? δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειδα μια παρεα πολυ παραξενη τι εννοεις? ηταν ολοι τους πολυ ομορφοι και μιλουσαν με τα ματια ολοι...ε ενταξει που το παραξενο..δεν ξερω λαρα μια παραξενη αυρα και τα ματια τους ενα περιεργο χρυσο χρωμα φοβαμε λαρα μην βγουμε σημερα καλητερα ....ελα τωρα λεο ιδεα σου ειναι ολα...Καταβαθος ηθελα να μην ειναι η ιδεα του. η σαρα ειχε δικιο ηρθαμε εδω για το σιντι μας αλλα εγω δεν ηρθα μονο γιαυτο.....ειμαι σιγουρη οτι εκτος λονδινου οπουδηποτε αλλου μπορει να με μυρηστει καποιος και να ερθει ο αρο ...εκει θα παρω εκδικιση επιτελους. οχι λεο σημερα θα βγουμε...θα βγουμε και θα περασουμε και καλα.
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΤρι 13 Απρ 2010 - 21:49

Ανοιγω τα ματια μου...ο λεο στεκεται απο πανω μου..κοιταω το παραθυρο και ειναι ειδη βραδυ...τι ωρα ειναι? ωρα να σηκωθεις....τα παιδια που ειναι? κατω πινουν τσαι με την κυρια λιντα και τον κυριο ρομπινσον.ποπο με πηρε ο υπνος..παω να κανω ενα ντουζ και κατεβαινω,καθως πλενομαι βλεπω αιμα στα χερια μου...ηηηηηηηη τι ειναι αυτο παω στον καθρευτη και ειχε λυθει η μυτη μου. Περιεργο πρωτη φορα το παθαινω αυτο..βγαινω οπως οπως σκουπιζομαι και αναρωτιεμαι γιατι δεν τον βλεπω πια..πανε 3 μερες τωρα που εχει εξαφανιστει απ τα ονειρα μου γιατι? κατα καποιο τροπο μου λυπει.Ανοιγω το σακουαγιαζ και ψαχνω να δω τι θα βαλω..κατευθεινομαι προς τις σκαλες και φωναζω την σαρα. σαρααααααα ελα λιγο σε παρακαλω. Ελα τι εγινε? σε φωναξα να δω τι φορας για να βαλω και εγω..ελα βρε λαρα και με τρομαξες..τι εχει η μυτη σου? δεν το πιστευω παλι τρεχει? ναι τρεχει αλλα γιατι? δεν ξερω σαρα τωρα το επαθα δεν θα ειναι κατι, τελος παντων αστα τωρα αυτα θα σταματησει τι να βαλω?? ααα βαλε κατι ποιο καλο γιατι ο κυριος ρομπινσον θα μας παει για φαι σε εστιατοριο....αν κρινω απ το ντυσιμο σου σαρα μου εσυ τωρα με το μαυρο φουστανι , το μαυρο κραγιον και το μαυρο λουρι στο λαιμο εισαι κυριλε? ναι γιατι οχι κυριλε γκοθια δεν συμφωνεις? χαχαχαχα καλο σαρα. Λοιπον εγω σαν ποιο νορμαλ λεω να βαλω το δωρο της θειας μου . τι δωρο ειναι αυτο? μου πηρε μια κοκκινη βραδινη τουαλετα για παν ενδεχομενο λεει. να που χρειαστηκε..λαραααα θα βαλεις κοκκινο? γιατι οχι? ελα βρε σαρα ειπαμε να ειμαστε και λιγο κοινωνικοι δεν νομιζεις? τελος παντων οτι νομιζεις παω κατω οταν ετοιμαστεις κατεβα, οκ σαρα δεν θα αργησω φοραω την τουαλετα μου ειναι πραγματικα γαντι επανω μου. ειναι κολητη με βαθυ ντεκολτε και δενει στο λαιμο η πλατη μου ειναι ολη εξω και απ το λαιμο απο πισω κρεμετε ενα πολυ ομορφο ασημενιο αλυσιδακι..η τουαλετα ειναι μακρια πολυ βαζω γρηγορα γρηγορα τις κοκκινες γοβες μου και ετοιμαζω το ψαλιδι να κανω τα μαλλια μου μπουκλες..γιατι τοσες ετοιμασιες? ελα βρε λεο τρομαξα..τι εννοεις? αφου θα παμε σε εστιατοριο τι να ειμαι σαν τον γυφτο? λαρα ποιον κοροιδευεις? κατι ετοιμαζεις εσυ ποτε δεν ενδιαφερθηκες για το ντυσιμο σου τωρα σε επιασε ο πονος? οχου ασε με αντε πηγαινε κατω......καλααααααα λαρα καλαααααα....τωρα θα σου πω εγω μικρη μαγισσα..πως το εβαλε ετσι αυτη η σαμανθα το μεταγιον..μαλιστα και τωρα τι? το τριβεις? να το πιανει.....λεο? τι εγινε? σαμανθα σε βλεπω εσυ με βλεπεις? ναι ανοητο γατι τι εγινε τρομαξα...δεν ξερω ακριβως αλλα η μικρη εβαλε μια κοκκινη τουαλετα και στολιζεται σαν πριγκιπισσα θα καψει καρδιες σημερα αλλα το κακο ειναι οτι ειμαι σιγουρος οτι θελει να τις καψει..αυτο δεν σου φενεται περιεργο? αχ το πουλακι μου εβαλε την τουαλετα που της πηρα? πολυ χαρηκα...σαμανθα τρελαθηκες ακως τι σου λεω? η λαρα που ποτε δεν ντυθηκε καλα στην ζωη της εχει βαλει τα καλητερα σημερα και κοιτιεται συνεχεια στον καθρευτη εμενα μου φενεται υποπτο κατι ετοιμαζει. Να την εχεις απο κοντα σε παρακαλω λεο ειδες κατι αλλο? ναι ειδα μια περιεργη παρεα ηταν ολοι τους πολυ ομορφοι και εκτος την χλομαδα στα προσωπα τους τα ματια τους....ε τι τα ματια τους μιλα λεο...τα ματια τους ηταν χρυσαφια...δεν τους πλησιασα πολυ γιατι με φοβισε η ματια τους.....λεο ακουμε προσεχτικα αυτο το ειπες της μικρης? ναι φυσικα...αχ λεο γιατι? γιαυτο ντυνετε ετσι δεν το καταλαβαινεις? ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ..αυτο θελει νομιζει οτι μπορει να τα βαλει με τους βρυκολακες και να την πανε στον αρο..αχ παναγια μου βαλε το χερι σου..σαμανθα τι να κανω πεσμου...τιποτα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μην την χασεις απ τα ματια σου..ερχομαι εκει περνω το πρωτο αεροπλανο και ερχομαι αχ δεν επρεπε να την αφησω..σαμανθα σαφηνω ερχετε η λαρα..τι κανεις εκει? εγω? τιποτα...ασε τα ψεμματα τι ειναι αυτο στο λαιμο σου? τιποτα καλε ενα απλο λουρακι..... Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) 876749 ααα ωστε λουρακι ε? η μηπως καλητερα ειδος κατασκοπιας? φερτο εδω....λαρα οχιιιιιιι...ωριστε τι κανω εγω το λουρακι σου. το εσπασες? λαρα τι εχεις παθει? τιποτα δεν επαθα απλα σας βαρεθηκα και εσενα και ολους σας δεν ειμαι μωρο πια και εσυ καλα θα κανεις να μεινεις μεσα σημερα...οχι μην με κλειδωνεις λαρα σε παρακαλω οχιιιιι Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) 691689 αστο διαολο ολοι σας ολοι σας τα νευρα μου....και αυτη η μυτη γιατι τρεχει? δεν αντεχω αλλο..λαρααααα θα κατεβεις επιτελους? φευγουμε..ναι ερχομαι.........μα τι εχω παθει ? γιατι αυτος ο εκνευρισμος? γιατι δεν βλεπω πια αυτο το προσωπο? η μυτη μου τι επαθε και τρεχει? οχι δεν θα βαλω τα κλαματα οχι.. περνω μια βαθια ανασα και κατεβαινω τις σκαλες...τα ματια ολων ηταν σαν υπνωτισμενα μεχρι και η κυρια λιντα ειχε μεινει με ανοιχτο το στομα λαρα??? εισαι εισαι, ενας αγγελος εισαι μια θεα..ειπε ο μαρκους και με πηρε αγκαζε μην μπορωντας να παρει τα ματια του απο επανω μου οφειλω να ομολογησω νεαρη μου οτι εισαι χαρμα οφθαλμων ειπε γλυκα η κυρια λιντα..ουαου λαρα εισαι κομματος..ειπε ο χαβιε...τελικα σου παει το κοκκινο ειπε η σαρα δαγκονωντας την γλωσσα της απ την ζηλια μεχρι και ο κυριος ρομπινσον βρηκε καλο λογο να πει λαρα σημερα θα σε κλεψουν μου φενεται μαρκους να την εχεις απο κοντα...μακαρι να με κλεβανε να τελειωνε η ιστορια..λαρα ειπες κατι? οχι κυριε ρομπινσον..λοιπον παιδια παμε? εχω κλεισει ειδη τραπεζι....
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΤετ 14 Απρ 2010 - 9:16

¨" Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ" Δεν ηταν τοσο καλο εστιατοριο,η μαλλον εγω ημουν ντυμενη λες και θα πηγαινα σε δεξιωση, ενιωθα αβολα με κοιτουσε ολο το μαγαζι.......εισαι μια οπτασια μωρο μου γιαυτο σε κοιτανε μην νοιωθεις αβολα ....αυτοι νοιωθουν αβολα που βλεπουν μια ζωντανη κουκλα...μαρκους κοψε επιτελους αυτο το μωρο μου σε παρακαλω θα ξερασω...με κοιταει με εκπληξη δεν τον ειχα προσβαλει ποτε ουτε τον ειχα φερει σε δυσκολη θεση. Σκουπιζει το στομα του με μια πετσετα...ενταξει λαρα οπως νομιζεις,,εμενα με συγχωρειτε πρεπει να παω να ξαπλωσω νυσταζω,μαρκους απο τοσο νωρις? κατσε θα φυγουμε ολοι μαζι.Λαρα μπορεις να εισαι ποιο ευγενικη την αλλη φορα εξαλου ομορφη σε ειπε δεν σε ειπε καμπουρα..ειπε η σαρα και τα ματια της πετουσαν σπιθες απ την χαρα που μπορουσε να μου την πει.Ενταξει συγνωμη μαρκους οκ? μπορει να λυξει το θεμα εδω σας παρακαλω? Α ναι λαρα? πρωτα κανεις την πατατα και μετα μια συγνωμη και τελος ολα? σταματα πια διμουτσουνη οχια...η σαρα δεν πιστευε τι της ελεγα.Εβραζα απ τα νευρα μου το ενιωθα οτι εβραζα ζεματουσα ολοκληρη..ξαφνικα....ολα γυριζουν ολα ολα ειναι ζεστα...μπορεις να ανοιξεις τα ματια σου σε παρακαλω? μια βελουδινη φωνη μου μιλουσε..ανοιγω τα ματια μου και βλεπω..ενα ξανθο πολυ ομορφο αντρα με....με χρυσαφια ματια? οχι δεν ειναι δυνατον αποκλειεται...τα ανοιγω ποιο καλα και βλεπω οτι ειναι γιατρος δεν γινεται να ειναι βρυκολακας και να ειναι γιατρος δεν γινεται..μου εριχνε φως με το φακουδακι..με ζαλισε ολο αυτο...μην ανυσηχεις τελιωνουμε ειπε ποιο γλυκα με κοιτουσε με τοση καλοσυνη και ταυτοχρονα με τοση περιεργια,λοιπον λαρα..που ξερεις το ονομα μου? του ειπα και πεταχτηκα 2 μετρα απο κοντα του....με κοιταει και γελαει..μα φυσικα ο κυριος ρομπινσον μου το ειπε....γιατι ? ειναι εδω? μα φυσικα..λαρα δεν θυμασαι τιποτα? σαν τι να θυμαμαι? η μυτη σου ετρεχε αιμα και εσυ λιποθυμισες σε εφεραν στο νοσοκομειο εγω ειμαι ο ΔΡ ΚΑΛΛΕΝ χαρηκα πολυ μου δινει το χερι του τον κοιταω και του δινω το χερι μου...χαρηκα του λεω και νοιωθω το χερι του κρυο...καταλαβαινει οτι κατι κρυβω,κατι υποψιαζομαι,θελεις να μου πεις κατι λαρα? αργησα να απαντησω τον κοιτουσα εντονα στα ματια..οχι οχι τιποτα...λοιπον τι εχω γιατρε? ακομα δεν ξερουμε πρεπει να βγουν οι εξετασεις αιματος.....αα μαλιστα οι εξετασεις ΑΙΜΑΤΟΣ εσεις μου πηρατε αιμα γιατρε? ναι γιατι? τιποτα τιποτα απλα φοβαμαι τις ενεσεις..μαλιστα λοιπον θελεις λιγη ξεκουραση μικρη μου και σταματα να ανγχωνεσαι για τα παντα..με κοιταει ολο νοημα..θα προσπαθησω του λεω και τον κοιταω και εγω με νοημα. βγαινοντας απ την πορτα ακουσα ομιλιες απο μεσα στυνω αυτι και ακουσα μια επισης βελουδινη φωνη αλλα ακομα ποιο σαγινευτικη "τι εγινε? τιποτα το σοβαρο εντουαρτ απλα...δεν ξερω ακομα δεν ειμαι σιγουρος..εσυ ομως γιατι ηρθες? εγινε κατι? ναι η αλις ειδε την βικτορια να ερχεται. Μην ανυσηχεις γιε μου ειμαστε ολοι μαζι σου τιποτα δεν θα γινει. Η μπελλα ειναι καλα? ναι ειναι με τον τζεικοπ,δεν ξερω αλλα νοιωθω οτι θα ηταν καλητερα να μεινει μαζι του. Εντουαρτ το ξερω οτι σε ποναει πολυ αλλα αστην να αποφασισει μονη της καλητερα..για κακη μου τυχη φτερνιστικα και οι ομιλιες σταματησαν ετρεξα γρηγορα πισω απ την πορτα ευτηχως δεν με ειδε κανεις. Λαρα επιτελους....εισαι καλα? ναι μαρκους καλα ειμαι, συγνωμη για πριν συγνωμη που σου μιλησα και εσενα ετσι σαρα. Παμε να φυγουμε τωρα σας παρακαλω? γιατι εγινε κατι? οχι κυριε ρομπινσον απλα θελω να ξαπλωσω.. βγαινοντας ειδα μια σκια να πηδαει απ το παραθυρο του δρ καλλεν....ποιος ηταν αυτος? γιος του? πολυ μικρος για να εχει γιο.....και ποια ηταν ολα αυτα τα ονοματα που ειπε? αυτο δεν θα το αφησω ετσι πρεπει να μαθω.....
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΤετ 14 Απρ 2010 - 20:20

Φτανοντας στο σπιτι ολοι επεσαν απο πανω μου...λαρα θελεις κατι? οχι κυριε ρομπινσον σευχαριστω.......να σου κανω ενα ζεστο? οχι μαρκους δεν παει τιποτα κατω...θελεις να.....οχι παιδια σας ευχαριστω ολους θελω να παω να ξαπλωσω ειμαι κουρασμενη...ναι να πατε ολοι να ξαπλωσετε γιατι αυριο εχουμε τα γυρισματα του βιντεο κλιπ θελω να ειστε φρεσκοι ειπε ο κυριος ρομπινσον και αποσυρθηκε στην καμαρα του. Λαρα νιωθω χαλια εγω φταιω που εγιναν ολα αυτα...οχι μαρκους κανεις δεν φταιει πιστεψεμε, λοιπον θα τα πουμε το πρωι καληνυχτα. καληνυχτα. Φτανοντας στο δωματιο η σαρα ειδη ροχαλιζε ο λεο με περιμενε σαν τρελος...τι εγινε? τι επαθες? λαρα να με παιθανεις θελεις? τον πλησιασα και τον αγκαλιασα τοσο σφυχτα που κοντεψα να τον διαλυσω....αχ μικρε μου συγνωμη που σε μαλωσα συγνωμη που ειμαι τοσο κακια μαζι σου συγνωμη συγνωμη...δεν αντεξα εβαλα τα κλαματα, λαρα μην κλαις σε παρακαλω θα με παρουν τα ζουμια σε συγχωρω το ξερεις οτι σαγαπω ελα σταματα.Πεσμου τι εγινε? Ολα εγιναν τοσο γρηγορα στο εστιατοριο θυμωσα πολυ με την σαρα και λυποθημισα μου ελυσε και η μυτη..σου ελυσε η μυτη? γιατι? Μακαρι να ηξερα λεο με πηγαν στο νοσοκομειο εκει ειδα τον γιατρο...ηταν πολυ περιεργος πολυ ομορφος και πολυ κρυος. Αμεσως καταλαβα οτι ειναι βρυκολακας αλλα απ την αλλη βρυκολακας γιατρος γινεται? μετα πριν φυγω μολις εκλεισα την πορτα ακουσα ομιλιες μιλουσε με εναν εντουαρτ και τον αποκαλεσε γιο του, μετα εκεινος ελεγε κατι για μια βικτορια κατι για μια μπελα οτι επρεπε να την αφησει στον τζεικοπ δεν καταλαβα καλα..λαρα μαζεψετα και παμε να φυγουμε εχω ασχημο προαισθημα σε παρακαλω ακουμε μια φορα.. η θεια σου ειδη θα μπαινει στο αεροπλανο τωρα..τι? λεο εισαι τρελος? τι της ειπες? εγω? τιποτα απλα σε ξερει καλα η σαμανθα και ξερει τι ετοιμαζεις γιαυτο θελει να σε σταματησει. Αχ οχι οχι θα μου τα κανει ολα θαλασσα την περνω τωρα αμεσως...θεια? θεια με ακους? ναι? λαρα εσυ? ναι θεια που εισαι? σπιτι ειμαι γλυκεια μου..θεια ασε τα ψεμματα θελω την αληθεια που εισαι??? ωραια παω στο αεροδρομιο ερχομαι εκει λαρα κυνδινευεις το καταλαβαινεις? Θεια αν τολμησεις να ερθεις εδω θα φυγω για παντα στο ορκιζομαι θα χασεις τα ιχνη μου τελειως σε παρακαλω εχε μου εμπιστοσυνη ξερω να φιλαγομαι σε παρακαλω..μα λαρα παιδι μου εγω....τερμα θεια θα φυγω αν ερθεις λοιπον πηγαινε τωρα σπιτι και παρε με απ το σταθερο θελω να βεβαιωθω τωρα θεια τωρα και μην διανοηθεις να κανεις μαγικα με εχασες για παντα στο λεω. Ενταξει λοιπον κερδισες πεισματαρα μαγισσα κερδισες παω αλλα να ξερεις αν παθεις κατι θα αυτοκτονησω και θα το εχεις κριμα να το ξερεις...ασε τα μελο θεια τιποτα δεν θα παθω ειμαι μια χαρα ενταξει? περιμενω. Παει και αυτοο..λαρα δεν σε αναγνωριζω καταλαβες τι εκανες? απυλησες το ιδιο σου το αιμα γιατι? σε αγαπαει φοβαται για σενα ειναι λογικο. Ναι λεο το ξερω αλλα δεν γινεται αλλιως μονη μου πρεπει να βρω την λυση καταλαβετο ολα αυτα ειναι σημαδια πρεπει να βρω τους βολτουρι πρεπει πρεπει λεο..το τηλεφωνο σου χτυπαει..ναι? ελα θεια ενταξει σευχαριστω που το ακυρωσες και συγνωμη που σε απυλω απλα θελω να με εμπιστευτεις ενταξει? ενταξει κοριτσακι μου απλα προσεχε προσεχε λαρα μου...θεια μην κλαις σε παρακαλω θα προσεχω....λαρα??ναι θεια πεσμου....... την δυναμη σου μπορεις να την χρεισιμοποιησεις αλλα να προσεχεις συμφωνη καρδια μου? ενταξει θεια στο ορκιζομαι στην μαμα και στο μπαμπα θα προσεχω..καληνυχτα.Ακουσα καλα? σου ειπε να χρεισιμοποιησεις την δυναμη σου? ναι λεο καλα ακουσες...εχει δικιο, πλεον νομιζω οτι ειρθε η ωρα για προπονηση λοιπον θα με βοηθησεις τετραποδε φιλε μου? μπορω να κανω και αλλιως μικρη μου μαγισσα? εννοειτε ποτε ξεκιναμε? αυριο λεο αυριο..
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΤετ 14 Απρ 2010 - 22:12

καλημερα λαρα εισαι καλητερα? ναι σαρα σευχαριστω, τα παιδια ειναι κατω? ναι παμε? ο κυριος ρομπινσον μας περιμενει με το βαν του. Ναι πηγαινε και ερχομαι, λεο ξυπνα ξυπνααα..εεε τι? ποτε? αχ μη με ξυπνας ετσι υποτιθεται οτι εισαι μια γλυκεια μαγισσουλα τραγουδησε μου κατι γλυκο για να ξυπνησω...δεν εχουμε καιρο για τετοια τωρα μην ξεχνας σημερα μετα την προβα του βιντεο κλιπ εχουμε μαθημα λοιπον βγες να ντυθω και μπες στο βαν και ερχομαι. τσ τσ τσ γυναικες ποτε δεν θα τις καταλαβω τελικα δεν διαφερουν και πολυ απ τις γατες ολες τους γκρινιαζουν.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΝ. καρλαιλ τι συμβαινει? σε βλεπω ανυσηχο, δεν ξερω εσμε αυτο το κοριτσι μου εκανε τοσο εντυπωση θα μπορουσε να πει κανεις πως ειναι σαν και εμας αλλα αυτο ειναι αδυνατον η καρδια της χτυπαει σαν τρελη αλλα απ την αλλη ειναι τοσο αφορητα ομορφη που...για πια ομορφη μιλατε? η ροζαλι μπηκε μεσα με υφος ντιβας...μιλαμε για την κοπελα που φερανε εχτες στο νοσοκομειο της ειχε λυσει η μυτη και λιποθυμησε. Ε και τι τρεχει με αυτην? ειναι τοσο ομορφη πια? δεν ειναι μονο η ομορφια της που σε μαγνιτιζει κατι επανω της σε τραβαει η μυρωδια της το βλεμμα της η φωνη της...μηπως να αρχεισω να ανυσηχω καρλαιλ? οχι εσμε ποτε δεν θα με μαγεψει αλλη γυναικα ξερεις οτι εισαι η ζωη μου..χαμογελασε και την φιλησε τρυφερα. Ωραια και που το προβλημα καρλαιλ με αυτην? ειπε η ροζαλι εμφανως ενοχλημενη που βρεθηκε καποια στο φορκς ομορφοτερη απο εκεινην. Το προβλημα ροζαλι ειναι οτι πρεπει να ξερει για μας μου μιλουσε με υπονοουμενα και κοιτουσε συνεχεια τα ματια μου. Ωραια να στηλουμε τον εντουαρτ να διαβασει την σκεψη της να δουμε αν οντως γνωριζει για μας. Αυτο ειχα σκοπο να κανω που ειναι τωρα?καπου με την αλις...εντουαρτ ειδα κατι σημερα κατι που δεν ξερω αν θα σου αρεσει πεσμου τι ειδες αλις? μιλα. Η μπελα...τι? επαθε κατι? οχι οχι μην ανυσηχεις απλα να την βλεπω με τον τζεικοπ τους ειδα να φιλιουνται..το προσωπο του σκοτηνιασε το βλεμμα του εσβησε..ειναι αναμενομενο αλις αυτος ειναι η ζωη εγω ειμαι ο θανατος ποτε δεν θελησα να της στερισω την ζωη ειναι ελευθερη να παει μαζι του δεν θα της σταθω εμποδιο.Εντουαρτ ενα απλο οραμα ηταν ξερεις οτι μπορει να αλαξει. αν το θελησει εκεινη αλις βλεπω στα ματια της ομως οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του καλητερα ετσι εσφιξε γροθιες τα χερια του και η θλιψη και ο πονος εμφανιστηκαν στα ματια του. ξερω οτι την αγαπας και εκεινη σαγαπαει θα εδινε την ζωη της για σενα και το ξερεις. αξιζει ομως να την δωσει αλις? αξιζει? εχει την ευκαιρια να εχει μια φυσιολογικη ζωη μαζι του. δεν θα της το στερησω αυτο οσο για την βικτορια και τους βολτουροι αυτους αστους σε εμενα. Σε εμας θελεις να πεις εντουαρτ ξερεις οτι ειμαστε μαζι σου οτι και να γινει. Το ξερω αλις της ειπε και την πηρε αγκαλια. εντουαρτ?? τι συμβαινει τζασπερ? σε θελει ο καρλαιλ, εγινε κατι? δεν μου ειπε καλητερα να παμε γρηγορα ομως μου φανηκε ανυσηχος..ετρεξαν και οι 3 τοσο γρηγορα που εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας .Λοιπον που παμε κυριε ρομπινσον? στο δασος εχει απιστευτη βλαστηση ειναι οτι πρεπει για τα γυρισματα το συνεργειο εχει φτιαξει τα σκηνικα ειναι ολα ετοιμα. λαρα? εχεις κατι? φενεσαι σκευτικη σε ολη την διαδρομη δεν μιλησες καθολου. οχι μαρκους ειμαι μια χαρα απλα εχω αγχος πως θα τα παω. μια χαρα θα τα πας ξερεις οτι εισαι η καλητερη απ ολους μας. οχι μη το λες αυτο ειμαστε ολοι ισοι ετσι δεν ειναι? ενταξει λαρα οτι πεις..ειπε και μου φιλησε το μετωπο, καθως κοιτουσα εξω απ το τζαμι, μου φανηκε οτι τον ειδα οχι δεν ειναι δυνατον εχω να τον δω τοσο καιρο που βλεπω και παραισθησεις τωρα? μα ηταν ολοζωντανος δεν παω καλα...λοιπον παιδια φτασαμε πως σας φενεται? ουαουυυυ καλα ε πρωτο μιλαμε πολυ καλο κυριε ρομπινσον βγαλμενο απο παραμυθι οτι πρεπει ειπε ο χαβιε και αρχισε να περιπλανιεται σε αυτο το πανεμορφο τοπιο...εγω δεν μπορουσα να ηρεμησω ενιωθα πολλα ματια να με κοιτανε κοιτουσα γυρω γυρω μεχρι και ο λεο μου ειπε οτι πρεπει να μας παρακολουθουν....ωστε αυτη ειναι η ομορφη? ειπε η ροζαλι κοιτωντας την με προφανης ζηλια..ειχε δικιο ο καρλαιλ ειναι πραγματικα αφοριτα ομορφη και αυτο το αρωμα αυτα τα ματια σε μαγνητιζει....... η ροζαλι δινει μια μπουνια στο στομαχι του εμετ ...... ΑΟΥΤΣ αυτο πονεσε ροζαλι...αυτο για να μαθεις να κοιτας αλλες ελα τωρα πριγκιπισσα μου πλακα κανω μονο εσυ εισαι για μενα καμια αλλη...λεο? το ακουσες αυτο? ναι απο που ακουστηκε? δεν ξερω απο παντου ακουγεται..σαν να χτυπηθηκε ζωο....θα σταματησετε επιτελους? μας καταλαβε.. ειδη κοιταει απο εδω ειπε η αλις κανοντας τον διαιτητη..λοιπον? σκευτεται κατι? ξερει για μας? εντουαρτ? εντουαρτ? σου μιλαω....δεν ξερω τι με επιασε τα ματια της με καθηλωσαν την κοιτουσα πολυ ωρα πως γινεται να μην μπορω να διαβασω το μυαλο της και πως γινεται να μου τραβηξει τοσο πολυ το ενδιαφερον ενα αλλο κοριτσι αυτα ειναι προσοντα της μπελας..δεν καταλαβαινω πραγματικα..εντουαρτ με ακους? εεεε ξυπνα..τι? ναι σακουω μα τι επαθες τοσο πολυ πια σας μαγεψε ολους? τζασπερ δεν πιστευω να υπνοτιστηκες και εσυ? τζασπερ? τζασπερ? ελεοςςς ε τι? αλις? τι μου ειπες? θα τα πουμε μετα στο σπιτι Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) 951556 λοιπον? τι σκευτεται?...ΤΙΠΟΤΑ ενα μεγαλο τιποτα..τι? μα πως γινεται αυτο εντουαρτ? πραγματικα αλις δεν ξερω.......μα ποια νομιζει επιτελους οτι ειναι ε? τι σκατα ειναι πια? ηρεμησε ροζαλι θα μας ακουσει...λοιπον λαρα πηγενετε να αλαξετε για να ξεκινησουμε μαλιστα κυριε ρομπινσον....μπηκα μεσα στο τροχοσπιτο του συνεργειου και καθως αλαζα παλι ενοιωθα να με κοιτανε λεο? πηγαινε να δεις σε παρακαλω....αυτη η γατα σαν να παρακολουθει μου φενεται..... σιγα μην ειναι και κατασκοπος τζασπερ ειπε ο εμετ και γελασε.... : και ομως εχει δικιο εμετ ειπε ο εντουαρτ....μπορω και ακουω τι σκευτεται.....ποιος καλε η γατα? σταματηστε να χαρειτε δεν αντεχω αλλο απ τα γελια....μιλας σοβαρα εντουαρτ? ναι αλις η γατα μιλαει με το κοριτσι εκεινη του ειπε να βγει να δει...μα πως πως γινεται? απλο αλις...ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΣΣΑ......ειπε ο εντουαρτ και τα ματια του καρφωθηκαν στο τροχοσπιτο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την demona στις Πεμ 15 Απρ 2010 - 10:06, 1 φορά
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠεμ 15 Απρ 2010 - 0:55

Λαρα εισαι ετοιμη? μισο λεπτο κυριε ρομπινσον...λοιπον πως ειμαι? τι να σου πω αν ημουν ανθρωπος θα σε ειχα βουτηξει αμεσως........χαχα πονηρο γατι...βγαινοντας ενιωσα παλι να με παρακολουθουν...εκθαμβωτικη μπραβο λαρα πολυ καλη....ευχαριστω κυριε στιουαρτ....λοιπον πηγαινε στα κοριτσια να σου περασουν το μικροφωνο ( ο κυριος στιουαρτ ειναι μανατζερ μας και εργοδοτης μας αυτος κανονιζει ολες μας τις δουλιες) καθως μου εβαζαν οι κοπελες τα μικροφωνα ο μαρκους μου εγνεψε καλη επιτυχια,το ιδιο του ευχηθηκα και εγω 2 χρονια σκληρης δουλειας τωρα θα απεδιδε καρπους το βιντεο κλιπ μας θα γινονταν γνωστο συντομα.....λοιπον λαρα παρε ενα μοιραιο υφος μολις σε αφησε ο αγαπημενος σου και δεν το αντεχεις οποτε θα κανεις μια θυσια....μου κλεινει το ματι ολο ναζι....ενταξει κυριε στιουαρτ... οι υπολοιποι στις θεσεις σας..σαρα δυνατα τα ντραμς ....θελω παθος ενταση μαρκους βγαλε ολα σου τα νευρα στην κιθαρα οσο για σενα χαβιε σε θελω ερωτικο οσο ποτε πες οτι το πιανο ειναι μια γκομενα που θελεις πολυ...ηξερε πως να μας ανεβαζει ο κυριος στιουαρτ.....λοιπον καλα μου βαμπιρ παμεεεεεε......πως τους αποκαλεσε? η ροζαλι αν μπορουσε να παρει χρωμα απ τα νευρα θα ειχε γινει σιγουρα κοκκινη....καθομαστε εδω μια ωρα να ακουσουμε μια τρελη μαγισσα η οποια μιλαει σε μια γατα και αποκαλειτε και βαμπιρ? εγω λεω να φυγουμε.......ηρεμησε ροζαλι ο καρλαιλ μας ειπε να μαθουμε οτι μπορουμε....ειπε ο εντουαρτ με ηρεμο τονο...α ναι?....μηπως σας αρεσει η ιδεα να την χαζευεται?....ελα τωρα μωρο μου μην εισαι ζηλιαρα...ασε με εμετ θα φας και αλλη μπουνια..σταματηστε επιτελους ειπε η αλις ελαφρως εκνευρισμενη.....το τραγουδι ξεκινησε
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠεμ 15 Απρ 2010 - 9:59

Η φωνη της, αυτος ο πονος που εβγαλε, το βλεμμα της....ολα μαρτυρουν οτι ειναι μια μαγισσα με πολυ καλες υποκριτικες ικανοτητες.........δεν καταλαβαινω γιατι την σκευτομαι ακομα...μονο η μπελα μπορει να με κανει να σταματησουν ολα στο μυαλο μου και να υπαρχει μονο αυτη....Εντουαρτ εχεις κατι?....οχι αλις ειμαι μια χαρα...σιγουρα?.....ναι μην ανυσηχεις....λοιπον τι κανουμε τωρα? ξερουμε οτι ειναι μαγισσα ε και? μπορει να μας πηραξει?....χαχαχαχα αλις μην εισαι τοσο αφελης φυσικα και μπορει μην ξεχνας ειναι μαγισσα μπορει να κινει πραγματα να μεταμορφονετε, αλλα εμεις ειμαστε περισσοτεροι οποτε την νικαμε ανετα....... δηλαδει και μονος μου την νικαω ανετα..ειπε ο εμετ και εσφιξε τα μπρατσα του...μην γινεσαι γελοιος εμετ...ειπε ο εντουαρτ με ελαφρως εκνευρισμενη φωνη...δεν βλεπεις την δυναμη της?....ειναι μια ελεινη πλανευτρα μαγισσα που σε μαγευει με την ψευτικη ομορφια της..εντουαρτ δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου...δεν βλεπεις αλις τι μας κανει? την σκευτομαστε συνεχεια αυτο ειναι μαγεια δεν θελω να την σκευτομαι...αλλα τα ματια της..το κορμι της...η φωνη της...ακομα και το αρωμα της ολα με τραβανε σε εκεινη....αααα να μιλας για τον εαυτο σου ειπε ο εμετ και σκαρφαλωσε στο δεντρο..τι εννοεις ρωταει ο εντουαρτ...εγω δεν την σκευτομαι...ενταξει πανεμορφη δεν λεω...αλλα μονο η ροζαλι με κανει να νοιωθω ετσι...συμφωνω με τον εμετ..ειπε ο τζασπερ και πηρε αγκαλια την αλις...Νοιωθω την γη να χανεται απο τα ποδια μου....γιατι το παθαινω αυτο?....δεν ειναι φυσιολογικο....οι αλλοι γιατι δεν αισθανονται οτι και εγω?....να εχει κανει μαγια μονο σε εμενα?...αλλα ποτε? δεν την εχω ξαναδει ποτε μου......και η μπελα? την αγαπω θα πεθενα γιαυτην τωρα αμεσως οχι οχι θα μου περασει δεν ειναι τιποτα....εντουαρτ μην σκευτεσαι ασχημα πραγματα μπορει........ μπορει να ειναι αυτο που ειχα δει πριν καιρο για σενα...ΟΧΙ αλις ποτε μην το ξαναπεις αυτο δεν γινεται.....δεν μπορει να ειναι ετσι η αγαπη....αυτη η αγαπη που νοιωθω για την μπελα ειναι μοναδικη....καμια δεν θα την αντικαταστιση καμια ακους?....αυτα ειπε και ετρεξε ποιο γρηγορα απ τους αλλους για να συμβουλευτει τον καρλαιλ.....τι ειχες δει αλις? ρωταει ο τζασπερ...ειχα δει τον εντουαρτ να ειναι ευτιχισμενος καπου μακρια απο εδω με μια μελαχρινη κοπελα την οποια δεν ξεχωριζα καλα και η οποια δεν ηταν η μπελα...Λαρα τα πηγες θαυμασια σημερα μπραβο κοριτσι μου μπραβο, και σε εσας παιδια μπραβο ολα τελεια......λαρα εισαι ενταξει? δεν ξερω λεο δεν ξερω νοιωθω πολυ περιεργα κατι θα γινει το νοιωθω....
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠεμ 15 Απρ 2010 - 20:55

Εντουαρτ μην βγαζεις βιαστηκα συμπερασματα.......ισως δεν ειναι κακια καλο θα ηταν να της μιλησουμε......οχι καρλαιλ δεν θελω ουτε να την βλεπω δεν καταλαβαινεις οτι μου κανει μαγια?.........πως μπορεις να το λες αυτο γιε μου την στιγμη τι οποια δεν σε ξερει καν?......δεν ξερω το μονο που θελω ειναι να εξαφανιστει, να φυγει....ποτε θα φυγει καρλαιλ?.....δεν ξερω εντουαρτ εχουν ερθει σαν συγκροτημα δεν νομιζω ομως να κατσουν πολυ......επ τι λετε εσεις εκει?.....η αλις μπηκε μεσα κρατωντας την μπελα απ το χερι...μπελα? τι κανεις εδω θα ερχομουν απ το σπιτι σου τωρα...εντουαρτ ο πατερας μου δεν θελει να ερχεσαι σπιτι μου...δεν ξερω τι τον επιασε παλι...μην ανυσηχεις θα ερχομαι κρυφα..μπελα??? ειναι ο τζεικοπ εξω θελει κατι να σου πει..ειπε ο εντουαρτ με εντονη την θλιψη στην φωνη του...με συγχωρητε μισο λεπτο ειπε και βγηκε εξω...τι θελεις τζεικοπ? ξερεις οτι δεν κινδυνευω εδω...μπελα ηρθα να σου πω οτι μυρισα την βικτορια ειναι καπου εδω κοντα γιαυτο ηρθα.....τι? πεταχτηκε ο εντουαρτ αμεσως που την ειδες? αποκλειετε πεταγετε η αλις..θα το ειχα δει...ναι ε? φενεται οτι ο σκυλος μυριζετε καλητερα απο εσας τις βδελες.....ο εντουαρτ με δυσκολια κραταει την γροθια του....σταματηστε παλι να μαλωνετε και εσυ τζεικοπ σταματα να εισαι ειρωνικος συνεχεια....μπελα κατσε με την αλις...εγω και ο τζεικοπ θα παμε να την βρουμε...εντουαρτ? τζεικοπ? σας παρακαλω προσεχετε..ειπε η μπελα με τρεμαμενη φωνη.......την ιδια ωρα στο σπιτι του κυριου ρομπινσον..λαρα που θα παμε? στο δασος...πρεπει καποτε να ξεκινησω την ασκηση δεν νομιζεις? μα ο καιρος ειναι χαλια ετοιμος να βρεξει και νυχτωνει οπου νανε δεν το θεωρω καλη ιδεα....αμα θες μην ερθεις ......αχου γιατι εισαι τοσο πεισματαρα...περιμενεεεε....πρεπει να περασε απο εδω ειπε ο εντουαρτ στον τζεικοπ...το ξερω η απαισια μυρωδια της ειναι παντου...σουτ...κανε υσηχεια κατι ακουω....ελα τωρα λεο...γιατι γρινιαζεις συνεχεια...γιατι γκρινιαζω?? γιατι θα μας φανε οι λυκοι εδω περα και εκτος αυτο νομιζω οτι απ αυτο το μερος περασαμε ειδη....λαρα χαθηκαμε το πειρες χαμπαρι??σταματα να με ανχωνεις ....ποια ειναι αυτη??ειπε ο τζεικοπ κοιταζοντας την σαν μαγεμενος...δεν το πιστευω τι κανει εδω ειπε νευριασμενα ο εντουαρτ...επρεπε να το φανταστω ειναι και αυτη βδελα σωστα?..οχι δεν ειναι ...ειναι κατι χειροτερο...τι χειροτερο υπαρχει απ το ειδος σας ειπε ο τζεικοπ με μεγαλη δοση ειρωνιας...λοιπον ας προσπαθησω να κινησω αυτο τον κορμο...δεν ξεκινας καλητερα με αυτο το ξυλαρακι ειπε ο λεο τρεμοντας απ το κρυο...οχι εγω θελω τον κορμο...λοιπον το μονο που πρεπει να κανω ειναι να σκευτω που τον θελω ακριβως..πιεζα το μυαλο μου με ολη μου την δυναμη...ελα λαρα μπορεις...ειναι τοσο βαρυςς....αχχχχ....ναι τα καταφεραααααα ο κορμος τυναχτικε 5 μετρα μακρια......ο εντουαρτ και ο τζεικοπ ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα...ειναι μαγισσα τζεικοπ να τι χειροτερο υπαρχει....δεν το πιστευω ποια ειναι? και τι θελει στο φορκς μονο μια μαγισσα μας ελειπε τωρα...δεν ξερω τζεικοπ το μονο που ξερω ειναι οτι εχει ερθει με ενα συγκροτημα ..ειναι τραγουδιστρια μιλαει με την γατα της...και επισης ξερει για το ειδος μου..δηλαδει τι εννοεις θελει το κακο σας? δεν ξερω αν θελει το κακο μας το σιγουρο ειναι οτι θελω να εξαφανιστει μου κανει κακο...τι κακο? τιποτα....ελα παμε να φυγουμε...περιμενε πρεπει να χαθηκε παμε να της μιλησουμε και αν κανει κινηση να επιτεθει ειματε 2 και ειναι μια....ξεχνατο δεν θελω να την δω ποσο μαλλον να την βοηθησω...ποσο ασπλαχνο τερας εισαι τελικα?.....εμενα δεν μου εχει κανει κατι θα παω να της μιλησω...κανε οτι θες εγω παω να βρω την βικτορια..την φοβασαι? χαχαχα η βδελα φοβαται μην τον μαγεψει μια ακακη μαγισσουλα? χαχαχα......... βουλωστο τζεικοπ .......κανε οτι θες εγω δεν μαγευομαι ευκολα ξερω ποια θελω...κοιταει τον εντουαρτ στα ματια σαν να του υπενθιμιζει οτι υπαρχει και η μπελα....τι θες να πεις σκυλε..μιλααα...πριν προλαβει να του επιτεθει ο εντουαρτ ο τζεικοπ ειχε ειδη πλησιασει την λαρα....
    DEMONA CULLEN PATTINSON
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)   Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) I_icon_minitimeΠεμ 15 Απρ 2010 - 23:09

Ωραια μετακινησες τον κορμο μπραβο σου...παμε να φυγουμε τωρα? ναι να φυγουμε λεο...αλλα απο που ηρθαμε? αχου...στα ελεγα εγω...νατα αρχισε να βρεχει κιολας..τι κανουμε τωρα κυρια εξυπνη? Μηπως θελετε βοηθεια?.....ανατριχιασα ολοκληρη γυρισα και αυτο που αντικρισα δεν περιγραφετε.....ενα μελαχρινο παλικαρι βρεγμενο χωρις μπλουζα με ενα κορμι μεσα στους μυς.......ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΝ....πρεπει να φυγω αλις ο τσαρλι θα ανυσηχει πολυ....εχεις δικιο μπελα θα σε παω εγω με το αμαξι βρεχει εξω....δεν χρειαζετε αλις θα την παω εγω μπηκε ο εντουαρτ μεσα μουσκεμα......μπελα θα τα πουμε αυριο ενταξει αλις..φιληθηκαν και η μπελα ακολουθησε τον εντουαρτ....εντουαρτ που ειναι ο τζεικοπ ειπε με πραγματικα φοβισμενη φωνη...μην ανυσηχεις ειναι μια χαρα ειπε αρκετα ενοχλημενος...εντουαρτ...δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις μπελα ξερω οτι εισαι ερωτευμενη μαζι του...εντουαρτ σαγαπαω δεν θελω να σε πληγωνω...το κανεις ομως μπελα...τα χερια του ετρεμαν νευρικα στο τιμονι...ισως ειναι καλητερα να μεινεις μαζι του.....οχι οχι εντουαρτ....τοτε η εμενα η αυτον....μην μου το κανεις αυτο εντουαρτ...μην με βαζεις να διαλεξω...δεν μπορω αλλο μπελα ποναω καθε φορα που εισαι μαζι του ,καθε φορα που σε βλεπω να πονας οταν φευγει,καθε φορα που σε αγκιζει...δεν το αντεχω...η μπελα σταματησε για λιγο και εμεινε σιωπηλη...γιατι μου τα λες τωρα αυτα εντουαρτ? μηπως γιατι θελεις οντως να διαλεξω τον τζεικοπ για να μεινεις εσυ με την μαγισσα?.......κοκκαλωνει το αμαξι και την κοιταει με ενα πολυ αγριο υφος.....τι? τι λες τωρα? ποιος σου τα ειπε αυτα? η αλις μου ειπε για αυτην και πως ενιωσες οταν την ειδες...τι? τι θες να πεις? μα ειναι προφανες οτι κανει μαγια, μαγισσα ειναι μπελα...α ναι? και τοτε οι αλλοι γιατι δεν ενιωσαν κατι? δεν ξερω τι υπονοεις μπελα παντως να ξερεις οτι δεν ειμαι εγω μαζι της αυτη την στιγμη αλλα ο σκυλος σου που ηθελε να την βοηθησει...η μπελα δινει ενα δυνατο χαστουκι στον εντουαρτ λεγωντας του οτι αυτο δεν επρεπε να το πει....Αυτο σε πηραξε ετσι μπελα? σε πηραξε που ειναι μαζι της ετσι?....παταει δυνατα το γκαζι αφου πρωτα την βλεπει να μπενει στο σπιτι της......φτανοντας στο σπιτι του ο εντουαρτ μπηκε μεσα σχεδον σπαζοντας την πορτα.....ποιος σου ειπε να πεις στην μπελα για αυτην την απαισια την σιχαμενη μαγισσα? Εντουαρτ πως μπαινεις ετσι? και τι νευρα ειναι αυτα? ειπε ο καρλαιλ φανερα ενοχλημενος....μιλα αλις λεγε...η αλις πεταγετε αμεσως μπροστα του..ο τζασπερ ο εμετ και η ροζαλι καθως ο καρλαιλ και η εσμε εχουν μεινει να κοιτανε σαστησμενοι με την αντιδραση του εντουαρτ...θα το μαθαινε ουτος σι αλλος εντουαρτ καποια στιγμη...τι? τι λες τωρα? τι θα μαθαινε? μην με τρελενεις περισσοτερο αλις...εντουαρτ καταλαβε κατι και επιτελους παραδεξουτο.....να παραδεχτω τι? αρχιζεις να ερωτευεσαι την λαρα...την ποια? μα τι λες τωρα ουτε το ονομα της δεν ξερω....καιρος να το μαθεις την λενε λαρα και δεν μπορεις να αποφυγεις την μοιρα εντουαρτ...ειδα και αλλο οραμα...αυτη σε ξερει...με ξερει? απο που? ετσι εξηγηται λοιπον που μου εκανε μαγια στο ορκιζομαι θα την σκοτωσω με τα ιδια μου τα χερια. Μην βιαζεσαι εντουαρτ σε ξερει απ τα ονειρα της...απ τα ποια? ποια ονειρα αλις? τι λες? στο οραμα την ειδα νυχτες ολοκληρες να σε βλεπει στον υπνο της και να σηκωνετε ιδρωμενη και πολυ ταραγμενη γιατι σε εβλεπε να κλαις..ο εντουαρτ μπηγει ενα πνιχτο γελιο και ταυτοχρονα κοπαναει τα χερια του στο τραπεζι. πιανει δυνατα την αλις απ τους ωμους και αρχιζει να την ταρακουναει..πεσμου οτι μου κανεις πλακα αλις σε παρακαλω πεστο..ο τζασπερ σηκωνεται και τραβαει τον εντουαρτ μακρια λεγοντας του...... σταματα την πονας.....γιε μου ηρεμησε σε παρακαλω ο καρλαιλ προσπαθει να τον ηρεμησει..το ιδιο και η εσμε...εντουαρτ αγορι μου μιλησε της μπορει να μην νοιωσετε τιποτα...... πρεπει να της μιλησεις θα ηρεμησεις και εσυ θα το δεις...εχει δικιο η εσμε εντουαρτ..λεει η αλις με σκυμενο το κεφαλι..οσο την αποφευγεις τοσο ποιο πολυ θα αναρωτιεσαι αν πραγματικα νοιωθεις κατι γιαυτην.....ακους τι λες αλις? ακους? την μπελα την ξεχασες? πως μου λες να αγαπησω μια ξενη την στιγμη την οποια η ζωη μου ειναι η μπελα?...για την μπελα εισαι και εσυ η ζωη της εντουαρτ? εισαι τοσο σιγουρος γιαυτο? ο εντουαρτ στεκεται ακινητος...το βλεμμα του χανεται καθως θυμαται τα ματια της μπελας οταν της ειπε για τον τζεικοπ και την μαγισσα...δεν ξερω αλις..πραγματικα δεν ξερω..

Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Emily's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Fanfictions-
    Μετάβαση σε: