Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Παρ 16 Απρ 2010 - 11:30
Βασικα ναι θα θελαμε βοηθεια....σευχαριστουμε...με ποια εχω την τιμη να μιλαω? ω ναι τι αγενεια δεν σου συστηθηκα..με λενε λαρα..του δινω το χερι μου και κοιταζομαστε στα ματια..τον νοιωθω να χανεται μεσα στο βλεμμα μου...καθως αντιλαμβανομαι οτι το χερι του παρολο το κρυο που κανει...ζεματαει..με λενε τζεικοπ λεει γλυκα..χαρηκα...... τζεικοπ? πως σε λενε? Τζεικοπ τωρα στο ειπα..το ονομα αυτο το θυμαμαι να το λεει αυτος ο γιος του καλλεν..να ειναι αυτος αραγες?................. ε ναι συγνωμη γραψε λαθος κατι θυμηθηκα. Εισαι πολυ περιεργο κοριτσι το ξερεις λαρα? εμενα μου λες? ειπε ο λεο και με κοιταξε στα ματια..η γατα σου μιλησε? κοκκαλωνω και εγω και ο λεο....τι? τι ειπες? ε εννοω σου νιαουρισε? α αα ναι χαχα το κανει συχνα.....ουφ χριστε μου μου κοπηκε το αιμα λεο καλητερα να μου μιλας απο μεσα σου...χαχα ανοητη μαγισσα νομιζει οτι δεν την εχω καταλαβει...λοιπον λαρα που σε παω? βασικα πρωτα με βγαζεις απ τον λαβυρινθο και μετα τα βρισκω μονη μου μην ανυσηχεις.καθως προχωρουσαν ο τζεικοπ ολο και περισσοτερες ερωτησεις τις εκανε...και εισαι απο εδω λαρα? ε οχι ειμαι απ το λονδινο..μαλιστα...διακοπες??...οχι εχω ερθει με το συγκροτημα μας...α ωστε εχεις συγκροτημα? ειπε γελωντας ο τζεικοπ....ναι ..ειπα φανερα ενοχλημενη..δεν σε καταλαβαινω που βλεπεις το αστειο? ο συγνωμη κατι θυμηθηκα δεν ειναι για σενα αληθεια χαχα μην στραβωνεις λαρα...αν και σου παει να νευριαζεις....μαλιστα οκ λοιπον σευχαριστω για τις υπηρεσιες σου τζεικοπ απο εδω και μετα προχωραμε μονοι μας γεια σου....ε ι περιμενε....που πας θα χαθεις παλι....δεν με νοιαζει καθολου λεω γεματη νευρα βαστοντας τον λεο στα χερια και εχοντας γινει μουσκεμα απ την βροχη...τελικα δεν φενεται κακια...χαχα εχει και πλακα..ε ψιτ λαρα? με πλησιαζει και ακολουθει τα βηματα μου...τι θες? μην με ακολουθεις...χαχαχαχαχα εισαι τελεια αμαν θυμωνεις.αλλα σοβαρα τωρα σταματα πας λαθος ασε με να σε βοηθησω..ελα ασε τα πεισματα βρεχει παρα πολυ ελα θα παμε καπου μεχρι να σταματησει...τον κοιταξα ελαφρα νευριασμενη και τον ακολουθησα...πηγαμε λιγο ποιο εκει σε μια μικρη..σπηλια να το πω...τρυπα? δεν ξερω τι ηταν....ωριστε κατσε κατω να φερω λιγα ξυλα να αναψω φωτια..... τον κοιταω πανικοβλητη..που παει απο εκει αν εχει καμια αρκουδα...τι με κοιτας ετσι μηπως φοβασαι τηνΦΩΤΙΑ???? γιατι να φοβηθω την φωτια? δεν ξερω εσενα ρωταω..μαθε κυριε ξερολα οτι δεν την φοβαμαι...οκ λαρα οτι πεις..ερχομαι. Τι αγροικος ....λεει ο λεο κουνωντας την μυτη του...γιατι δεν λες καλητερα σπαστικος να τελειωνει η ιστορια συμπληρωνω φανερα μες στα νευρα..ακου να φοβαμαι την φωτια...γιατι με περασε για καμια ψωναρα απ το λονδινο που το μονο που ξερει ειναι τα ψωνια? ....τωρα που ειπες ψωνια...πρεπει να ειναι πολυ ψωνιο ειδες πως σφιγκει μπροστα σου τα χερια του? ναι καλα... ας κανει ονειρα..λες αμαν αναψω την φωτια να καει ζωντανη? σκευτεται ο τζεικοπ καθως ερχετε με τα ξυλα...κριμα θα ηταν.... ειναι τοσο...οχι οχι δεν θα με μαγεψεις παλιο φρικιο..να και τα ξυλα...λεει ο τζεικοπ και της τα πεταει διπλα της με δυναμη...εισαι τρελος??? αμ τι εισαι ηλιθιος εισαι.....μιλα καλητερα της λεει και την πιανει δυνατα απ το χερι καθως απ το πουκαμισο της φευγει ενα κουμπι και διαγραφετε το υπεροχο μπουστο της.....εχει κολησει στο υπεροχο σφιχτο και μεγαλο στηθος της καθως την βλεπει ετσι βρεγμενη με τα ματια της να τον κοιτουν με τοσα νευρα....ξαφνικα νοιωθει τον εαυτο του να πεταγετε μακρια...τα νευρα του δεν αντεχουν και αρχιζει η μεταμορφωση....... λαρα βλεπεις αυτο που βλεπω??? δηστυχως το βλεπω.....τρεχαααααααα.........ενα κυνηγητο ξεκιναει καθως ο τζεικοπ εχει μεταμωρφωθει σε τεραστιο λυκο και κυνηγαει μια μαγισσα και ενα γατο...τους προλαβαινει και κοιταει την λαρα στα ματια....ελα καλο σκυλακι....και παει να τον αγκιξει....λαρα οχι εισαι τρελη? θες να σου κοψει το χερι? ειπε ο λεο τρομαγμενος....αμεσως ομως ο τζεικοπ την κοιταξε και εσκιψε το κεφαλι....το ειδες?? ωριστε μπραβο εισαι καλος...και γκυκουλης...δεν κανει να νευριαζεις τζεικοπ σου κανει κακο...την στιγμη που εχουν ηρεμησει ολα....εμφανιζεται η βκτορια....μμμ επιτελους κατι να τσιμπισω ειμαι νυστικη ολη μερα ειπε γλυφωντας τα χειλη της και κοιτωντας την λαρα.....ποια ειναι αυτη παλι? ειπε ο λεο...μακαρι να ηξερα...ο τζεικοπ αμεσως ορμαει επανω της με λυσσα αλλα αυτη ειναι ποιο γρηγορη και του ξεφευγει εχωντας βουτηξει ειδη την λαρα........λαραααααααα????? οχιιιιιιιιι εχω λυποθημησει...ξυπναω ανοιγω τα ματια και βλεπω μια κοκκινομαλλα με κοκκινα ματια και δοντια σαν ξυραφια........πεταγομαι πισω τρομαγμενη..εισαι ...εισαι...πεστο ανοητη θνητη βρυκολακας...ναι ειμαι και πιστεψε με πειναω παρα πολυ.....απ την μια φοβαμαι και απ την αλλη χαιρομαι που επιτελους συναντησα μια βρυκολακα αραγες να εχει καμια σχεση με τον αρο? εσυ τι εισαι? με επεξεργαζεται απο πανω μεχρι κατω κοιτοντας με με δεος...βρυκολακας?? θα μπορουσες αν δεν χτυπουσε η καρδια σου και αν δεν μυριζες τοσο νοστιμα.....μηπως εισαι νεραιδα?? γελασε ειρωνικα......μα τι λεω μια απλη θνητη εισαι που τυχαινει να εισαι πολυ ομορφη....κριμα που θα πρεπει να γινεις το γευμα μου......λυπαμαι που θα σε απογοητευσω σκυλα αλλα ειμαι μαγισσα..και νομιζω οτι πρεπει να κανεις ενα μπανακι γιατι βρωμας πολυ....αμεσως την φανταζομαι να πεφτει στο ρυακι διπλα μας...ετσι και εγινε..πεφτει μεσα στο νερο και βγαινει παλι με λυσσα καθως ειναι ετοιμη να με αποτελειωσει...οταν την ιδια ωρα πεταγετε ο τζεικοπ επανω της και ειναι ετοιμος να της κοψει το κεφαλι......μη περιμενεεε.....με κοιταει ο τζεικοπ παραξενα...μην την σκοτωσεις ακομα σε παρακαλω του λεω γλυκα....παω διπλα της και την κοιταω στα ματια....πεσμου εισαι απ τον στρατο των βολτουροι? με κοιταει συντετρημενη.......δεν χρειαζομαι αφεντικα στο κεφαλι μου..μου λεει με μισος..ενω ο τζεικοπ με κοιταει μεσα απ τα τριχωτα ματια του προβληματισμενος.......λοιπον τι περιμενεις ηλιθιε σκυλε καντο να τελειωνουμε...πριν προλαβει να τελειωσει την φραση το κεφαλι της ειναι ειδη στον αερα.......
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Παρ 16 Απρ 2010 - 21:13
Κοιτουσα το σωμα και το κεφαλι της καθως γινονται σταχτη και ενα ριγος και μια θλιψη με πλημυριζει....ο τζεικοπ με κοιταει και τρεχει να φυγει....που πας? μην φευγεις...σε παρακαλω..γυρναει και μου γριλιζει σαν κατι να θελει να μου πει...λυπαμαι τζεικοπ δεν μπορω να σε καταλαβω...τοτε τρεχει ακομα ποιο γρηγορα...μα που παει?.....ο λεο εχει παθει σοκ δεν το πιστευει οτι ζω....τρεχει και τριβεται επανω μου...λεο κατσε δεν ειναι καιρος για χαδια και χαρες...δεν τον ειδες εφυγε...μην ανυσηχεις λαρα θα επιστρεψει...μα πως το ξερεις? μου το ειπε...τι? του μιλας? μα ναι λαρα ......μην ξεχνας εγινε ζωο..και που παει? δεν ξερω το μονο που μου ειπε ειναι οτι θα ερθει συντομα και να μην το κουνισουμε απο εδω...πεσμου τωρα τι σου εκανε αυτη ηταν απ τους βολτουροι?...δυστηχως οχι ...δεν ηταν ηθελε να με σκοτωσει αλλα την πεταξα τελαιτεα στιγμη μεσα στο ρυακι...ευτηχως μετα ηρθε εγκερως ο τζεικοπ και γλιτωσε την κολητη σου απο βεβαιο θανατο...αχ δεν μπορεις να φανταστεις τι επαθα οταν σε αρπαξε μου εφυγε η μιση ζωη μου...το ξερω μικρε μου..σημασια εχει οτι ζω...ναι για ποσο λαρα? δεν ειδες εδω περα τι γινεται? ανθρωποι που γινονται λυκοι...βρυκολακες...ΜΑΓΙΣΣΕΣ....με κοιταξε και γελασε....χαχα ναι λες και ζω μεσα σε θριλερ νομιζω οτι θα ξυπνησω και θα ειναι ολα ενα ονειρο...δεν μου ειπες πως σου φενεται ο τζεικοπ? ειπε πονηρα ο λεο.....μπα..με ρωτας εσυ για αντρα? πως και ετσι? ελα πεσμουυυ....τι να σου πω? στην αρχη τον βρηκα ενα ωραιο παλικαρι...μετα μου εσπασε τα νευρα....και μετα τι να πω καλος θα ηταν για φυλακας στο σπιτι μας δεν νομιζεις? χαχαχα.....οχι πραγματικα τωρα...... τον συμπαθησα πολυ φαινετε πολυ καλος...για ποιον μιλατε??? ξαφνικα εμφανιστηκε ο τζεικοπ με βερμουδα και ενα τισερτ...μα πως εγινες παλι ανθρωπος? πολυ απλο μου εφυγαν τα νευρα.....δηλαδει θες να πεις οτι οταν νευριαζεις γινεσαι ετσι?...ναι γιαυτο προσεχε μικρη μην μου την μπαινεις και πολυ...ειπε και μου χαμογελασε...και που ησουν πριν που εφυγες?....ξερεις οταν μεταμορφωνωμε τα ρουχα μου σκιζουν οποτε επρεπε να παω να βαλω ρουχα....χαχαχα ποπο θα θελεις πολλα ρουχα μου φενεται...μην τα ρωτας λαρα μην τα ρωτας ειπε και ξεραθηκαμε στα γελια......ωστε εισαι μαγισσα λάρα? τον κοιταω γλυκα και του λεω ναι...και τι δουλεια εχεις εσυ με τους βολτουροι? και γιατι μπερδευεσαι με τους καλλεν? με κοιταξε με καχηποψια...με τους καλλεν? απλα γνωρισα τον ΔΡ καλλεν και αμεσως καταλαβα οτι ειναι βρυκολακας ειναι οντως?? με ρωτας δυσκολα λαρα..πεσμου πρωτα τι σχεση εχεις με τους βολτουροι και θα σου πω μετα οτι θες....ειναι μεγαλη ιστορια...εχω χρονο μην ανυσηχεις πεσμου...........καθησα και του ειπα τα παντα για τους γονεις μου για τον αρο..τα παντα...με κοιτουσε σαν να με λυπονταν....μην με κοιτας ετσι..δεν μαρεσει να με λυπουνται...του ειπα και γυρισα απ την αλλη...μου επιασε το χερι γυρισε το κεφαλι μου κοντα στο δικο του και μου ειπε¨δεν σε λυπαμε λαρα σε θαυμαζω που εχεις το θαρρος να αντιμετωπισεις αυτη την φαρα..αυτο που εκαναν στους γονεις σου ειναι κτηνοδια ειναι λογικο να θες να παρεις εκδικιση αλλα το θεωρω βλακεια να θες να σε κανουν βρυκολακα για να σκοτωσεις τον αρο...μα μονο ετσι θα μπορεσω να τον σκοτωσω...αχ λαρα δεν ειναι ολα τοσο ευκολα...καλητερα να μιλουσες με τους καλλεν αυτοι θα ξερουν να σου πουν τι να κανεις....ωστε ειναι βρυκολακες?? ναι ολοι τους...να σε ρωτησω κατι τζεικοπ? πεσμου...ο εντουαρτ και η μπελα ποιοι ειναι? ξαφνιαστηκε....που ξερεις τα ονοματα αυτα? του εξηγησα την συνομιλια που κρυφακουσα στο νοσοκομειο...τι? ειναι αληθεια? ετσι ακριβως ακουσες? ναι ....ποια ειναι η μπελα και γιατι ειναι καλητερα να μεινει μαζι σου?...ειναι μεγαλη ιστορια λαρα....εχω χρονο μην ανυσηχεις του ειπα και του χαμογελασα...ενταξει λοιπον...ολα ξεκινησαν...........οταν τελειωσε δεν ειχα λογια πραγματικα τωρα καταλαβαινω ...και δηλαδει τωρα την αγαπατε και οι δυο? δεν ξερω ποσο την αγαπαει αυτος την στιγμη την οποια θελει να την κανει ενα αψυχο σωμα.....μα δεν νομιζω οτι το θελει τζεικοπ.....εκεινη του το ζηταει....δεν ειμαι σιγουρος οτι το θελει και τοσο πια...τοτε το προβλημα ειναι οι βολτουροι? ναι ετσι νομιζω....τοτε μπορουμε ολοι να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον και εγω θα βγω κερδισμενη και εσεις...ο τζεικοπ με κοιταει γλυκα και μου χαμογελαει....εισαι παντα τοσο αισιοδοξη?...ναι γιατι? του λεω με απορια....τιποτα τιποτα...ποσο χρονων εισαι λαρα? 16...γιατι? χαχαχα ετσι εξηγουνται ολα εισαι παιδι ακομα....ωριστε? και εσυ ποσο εισαι? 16,5...χαχαχαχαχαχαχαχα εσυ τι? θεωρησε μεγαλος δηλαδει? εγω ειμαι αντρας ειναι αλλο αυτο.....χαχαχα εχεις πλακα το ξερεις? και εσυ μου ειπε και με κοιταξε βαθια στα ματια...τελικα ποια ειναι η δυναμη σου? γιατι εγω πιστευω οτι ειναι η ομορφια σου....με εχεις κανει πολλες φορες να σε χαζευω...πραγμα πολυ δυσκολο να το παθω εγω πιστεψε με...δυστηχως μια απ τις δυναμης μου ειναι η ομορφια μου μετα μπορω να μετακινω πραγματα..... γιατι λες δυστηχως? πολλες θα πεθεναν να ειναι στη θεση σου...ναι καλα και τι δεν θα εδινα να ειμαι φυσιολογικη...κανεις δεν κοιταει την ψυχη μου ολοι κοιτανε το εξω μου βαρεθηκα....ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει συντομα καποιος που θα σε αγαπησει για την καρδια σου και οχι για την ομορφια σου....μακαρι να σε ειχα γνωρισει ποιο μπροστα..... ειπε και πλησιασε τοσο κοντα στα χειλη μου....που ενιωθα την καυτη ανασα του..παντως το ενα εμποδιο εφυγε του ειπα και σηκωθηκα βιαστικα για να αποφυγω το μοιραιο.....ε? τι? ποιο εμποδιο?....για την βικτορια λεω.....αααα ναι και ειμαι πολυ χαρουμενος που την σκοτωσα εγω και οχι ο εντουαρτ....τον μισεις τοσο πολυ? δεν ειναι ακριβως μισος...ανταγωνισμος θα ελεγα καλητερα ξερω οτι δεν θελει το κακο της μπελας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα γινω και φιλος του......οκ καταλαβα κυριε πρωτεινη εισαι σκληρο αγορι.....τι? τι εννοεις πρωτεινη? δεν νομιζω να πιστευεις οτι περνω τετοιες βλακειες? χαχαχαχα ελα τωρα τζεικοπ ολοι περνουν...σε παρακαλω πολυ το σωμα μου ειναι φυσικο....ναι ναι οτι πεις τζεικοπ...λαρα μην με νευριαζεις να χαρεις......λεο? φερε το φυμοτρο σε παρακαλω...αααα δεν υποφερεσαι...με πιανει και πεφτουμε κατω και αρχιζει να με γαργαλαει παντου...μη σταματα σε παρακαλω...χαχαχα....πες συγνωμη.......καλα καλα ....συγνωμη...τι? δεν ακουσα?......συγνωμηηηηηηη.....καθως παλευαμε κοιταχτηκαμε στα ματια ειρθαν τοσο κοντα τα χειλη μας, οι ανασες μας ....προσπαθησα να τον αποφυγω...αλλα δεν με αφησε...αντιθετα με εσφιξε στην αγκαλια του και με φιλησε με πολυ παθος....ενιωθα το κορμι του να καιει...τον ακουσα να αναστεναζει...δεν αντεξα αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω την δυναμη μου για να τον ξεκολισω απο πανω μου.....πεταχτηκε μακρια...ετρεξα κοντα του....συγνωμη τζεικοπ συγνωμη....αλλα...δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις λαρα εχεις δικιο δεν ηταν σωστο........δεν ηταν οτι δεν μου αρεσε ο τζεικοπ....θα μπορουσα ανετα να ημουν το κοριτσι του....αλλα ξερω οτι αγαπαει την μπελα...και οτι αυτο που εκανε το εκανε γιατι απλα τον μαγευω και με ποθει σαν σαρκα, σαν ειδωλο.......εσκιψα το κεφαλι....καταλαβε την σκεψη μου....λαρα ειλικρινα συγνωμη ειμαι ενας σιχαμενος.....δεν φταις εσυ τζεικοπ....μην ανυσηχεις...λαρα.....σουτ..τελειωσε ειπαμε...θα ειναι το μικρο μυστικο μας του ειπα και του χαμογελασα γλυκα...λαρα εισαι τοσο καλη..πηγε να με αγκαλιαση.....α οχιιι οχι οχι φιλε μου οχι παλι τα ιδια....εκανε πισω....εχεις δικιο μου ειπε και εμπιξε τα γελια....λοιπον παμε? μου ειπε και με παροτρηνε να τον ακολουθησω...που? τον ρωταω...μα στους καλλεν δεν ειπαμε?....αυτο το ειχα ξεχασει..α ναι σωστα στους καλλεν...τζεικοπ? να σε ρωτησω κατι? τι ειναι παλι? εισαι σιγουρος οτι ειναι (ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ)???? ναι λαρα μην ανυσηχεις...ελα παμε....οχ...τι ειναι παλι λαρα? ο λεο που ειναι? εκει δεν ηταν πριν? ναι...τωρα που πηγε?....λεοοοοο λεοοοο...ξαφνικα τον βλεπω να ερχετε κουναμενος σιναμενος...και να γλυφετε...που εισουν ηλιθιο γατι.....τρομαξα....α ναι? και εγω τρομαξα οταν παραλιγο να γινω θεατης ερωτικης σκηνης....οοο ελα τωρα λεο τιποτα δεν εγινε.....τι? τι λεει λαρα?....τιποτα τιποτα....και που ησουν τοση ωρα? ξερεις κυρια μου εχω και στομαχι ξερεις.... που γουργουριζει οταν πειναει...ευτηχως εκει στο ρυακι εχει ωραιοτατους τονους....λαρα παμε? θα μας παρει η νυχτα..ναι φευγουμε...που παμε ρωτησε ο λεο...στους καλλεν του λεω και ξεροκαταπινω..μην εχωντας ιδεα τι θα αντικρισω......
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Κυρ 18 Απρ 2010 - 2:36
Εχουμε φτασει εξω απ το σπιτι, μου κανει εντυπωση που ειναι ολο τζαμαρια λαρα? θα περιμενεις λιγο? πρεπει να παω να τους προετοιμασω δεν ξερουν τις προθεσεις σου,και καταλαβαινεις.. ενταξει τζεικοπ καταλαβαινω θα σε περιμενουμε εδω ενταξει δεν θα αργησω καθως τον βλεπω να μπενει μεσα θελω να το βαλω στα ποδια,δεν ξερω γιατι,αλλα νοιωθω περιεργα... ο τζεικοπ ειναι εξω απ την πορτα τον εχει ειδη δει η αλις και του ανοιγει,μπενει κατευθειαν μεσα,ειναι ολοι εκει πρωτος ο εντουαρτ τον ρωταει τι εγινε λοιπον οφειλω να παραδεχτω οτι ειναι σκετη απολαυση να σκοτωνω καποιον απ το ειδος σας,λεει με καμαρι ο τζεικοπ. τι? θες να πεις οτι την σκοτωσες? λεει ο εντουαρτ με εκπληξη φυσικα και την σκοτωσα ηταν παιχνιδακι αυτο ειναι απιστευτο..αν δεν βρωμουσες τοσο ασχημα θα σε ειχα φιλησει..λεει η αλις και γελαει δεν το πιστευω εισαι σιγουρος οτι πεθανε? του λεει ο εντουαρτ οπως σε βλεπω και με βλεπεις ο καρλαιλ τον πλησιαζει.. σευχαριστουμε ολοι γιαυτο που εκανες του λεει και τον κοιταει με ευγνωμοσυνη δεν το εκανα για εσας,λεει με σκληρο τροπο. για την μπελα το εκανα. το ξερω.. και γιαυτο θελω να σευχαριστησω και εγω με την σειρα μου..λεει ο εντουαρτ και δινει το χερι του ο τζεικοπ στην αρχη δισταζει αλλα μετα το δινει κοιταζονται εντονα στα ματια τζεικοπ? μηπως θελεις να μας πεις και τιποτα αλλο? το εχεις ειδη δει ετσι? λεει ο τζεικοπ στην αλις ναι κατι ειδα λεει και κοιταει τον εντουαρτ τι ειδες αλις? ρωταει ο εντουαρτ μαλλον εχουμε επισκεπτη ετσι τζεικοπ? ναι, ειναι απεξω.. ποιος ειναι απεξω? λεει ο εντουαρτ και αγροιοκοιταει την αλις
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Κυρ 18 Απρ 2010 - 21:42
Μα τι κανει τοση ωρα? μηπως να φευγαμε καλητερα? μου φενεται λαρα οτι φοβασαι.. γιατι εσυ δεν φοβασαι? κατα ενα περιεργο τροπο οχι δεν φοβαμαι το ενστικτο μου δεν μου λεει τιποτα... αντιθετα με εμενα που με εχει κυριευσει φοβος μα γιατι δεν καταλαβαινω ηρθες αντιμετωπη με μια πεινασμενη βρυκολακα και δεν φοβηθηκες ιδιαιτερα και φοβασαι τωρα που υποτιθεται οτι αυτοι ειναι καλοι? δεν ειναι μονο ο φοβος λεο ειναι και το τι θα αντιμετωπισω..δεν ξερω αλλα νοιωθω παραξενα.. Λαρα? ακουω την φωνη του τζεικοπ και θελω τωρα..τωρα αμεσως να ανοιξει η γη στα δυο και να με καταπιει...τον κοιταω στα ματια, το ιδιο και εκεινος μου δινει το χερι του και μου λεει.. Ελα μην φοβασαι τους μιλησα ολα καλα.. οταν εννοεις καλα? ποσο καλα? κοιτα να δεις μου λεει και ξεροβηχει..αν εξαιρεσεις την ροζαλι η οποια δεν πεταει και την σκουφια της να σε γνωρισει.. γιατι ως γνωστον οποια δηποτε ομορφοτερη απ αυτην ειναι κινδυνος..και αν εξαιρεσεις και τον εντουαρτ ο οποιος για δικους του λογους εφυγε γιατι δεν θελει να σε γνωρισει..ολοι οι υπολοιποι θα χαρουν πολυ να ερθεις μεσα για ενα τσαι.. μου λεει και μου χαμογελαει σαν τον τζοκερ απ τον μπατμαν...δεν ξερω γιατι αλλα ποιο πολυ με πηραξε που αυτος ο εντουαρτ δεν θελει να με γνωρισει.. και δηλαδει τωρα εσυ θελεις να μου πεις οτι θα πιουμε τσαι εκει μεσα? του λεω και τον κοιταω με μια μικρη δοση ειρωνιας.. ελα λαρα σου εξηγησα δεν θα σε πηραξουν..αλλωστε παντα εχουν στο σπιτι τους διαφορα ανθρωπινα εδεσματα για να μην γινονται στοχος. μαλιστα καταλαβα ενταξει αντε να δουμε..λεει και πιανει το χερι μου για να μπουμε μεσα ΑΑ περιμενε μισο λεπτο... τι ειναι παλι λαρα????? ο λεο.. ε? τι ο λεο? ειναι ζωο... ελα..και εγω νομιζα οτι ηταν εντομο .. τζεικοπ σταματα να με δουλευεις συνεχεια σου μιλαω σοβαρα..ο λεο ειναι ζωο και εσυ μου ειπες οτι πινουν το αιμα των ζωων..του λεω εμφανως τρομαγμενη για την τυχη του τετραποδου φιλου μου. χαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν το πιστευω εισαι απιστευτη το ξερεις? βλεπω τον τζεικοπ να εχει διπλωθει απ τα γελια και δεν ξερω τι να κανω ..να κλαψω η να γελασω? μαθε κουκλιτσα μου οτι εδω μιλαμε για μεγαλα ζωα,αρκουδες ελαφια,τετοια ειδη καταλαβες? χαχα ακου τον λεο..ο λεο δεν τους φτανει ουτε για απεριτιφ..χαχα αυτο να το παρω ως κοπλιμεντο? λεει ο λεο και με κοιταει οχου καλα σταματα ενταξει...συγνωμη που δεν ετυχε να κανω παρεα με βρυκολακες και λυκανθρωπους για να τα γνωριζω ολα αυτα.του λεω και του κραταω μουρη και εγω ζηταω συγνωμη που δεν ειχα ποτε μια φιλη τοσο ομορφη και τοσο σπαστικια ταυτοχρονα η οποια τυχαινει να ειναι και μαγισσα και καθε τοσο να με εκτοξευει στο αναθεμα καθε φορα που νοιωθει οτι φοβαται... την ωρα που ειμαστε ετοιμοι να στησουμε παλι καυγα ακουω μια ψιλη φωνουλα να μου λεει.. το τσαι σου θα κρυωσει γυριζω και αντικρυζω μια μικροκαμομενη καστανη κοπελα με κοντο μαλλι εμφανως προσεγμενη στο ντυσιμο της και με υπεροχα χρυσαφια ματια. αμεσως μου εβγαλε μια γλυκεια αυρα συγνωμη βδελα που αργησαμε αλλα ειχαμε ενα θεματακι με την λαρα.. ο τζεικοπ μου κλεινει το ματι και γελαει..ποσο μου την δινει στα νευρα αυτο το παιδι αναρωτηθηκα δεν πηραζει τζεικοπ λεει η αλις.. ελα λαρα μην φοβασαι παρε και τον γατο σου..εχουμε φαει ειδη κατι ελαφια και ειμαστε χορτατοι α να μην ξεχασω να δωσω τα κοκκαλα στο σκυλακι απο εδω..λεει και κοιταει ειρωνικα τον τζεικοπ.. δεν κρατιεμαι να μην γελασω...χαχαχαχαχαχαχα καλο πολυ καλο το χαιρεσαι μικρη ε? μου λεει ο τζεικοπ και με αγριοκοιταει ακολουθω την αλις βαστοντας τον λεο και απο πισω ακολουθει ο τζεικοπ...
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Δευ 19 Απρ 2010 - 0:37
Καθως μπαινω μεσα παρατηρω ποσο ομορφα διακοσμημενο ειναι το σπιτι. Εχει εντονα στοιχεια νεοκλασικου και ταυτοχρονα χιλιαδες πινακες διασημων ζωγραφων κοσμουν τους τοιχους.. γεια σου και παλι λαρα, καλοσορισες στο σπιτι μας..μου λεει γλυκα ο καρλαιλ και με συστηνει στην υπολοιπη οικογενεια του απο εδω ειναι η γυναικα μου η εσμε.. χαρηκα πολυ γλυκεια μου μου λεει και μου ποιανει το χερι..παρομοιως της λεω και νοιωθω το κρυο αγκιγμα της..ειναι πολυ γοητευτικη και εκεινη. την αλις την γνωρισες μου λεει ο καρλαιλ ναι του απαντω ντροπαλα.. απο εδω η κορη μου η ροζαλι.. προσπαθει να φανει ανετη..αλλα η ζηλεια ειναι ζωγραφισμενη στο προσωπο της. ωστε εσυ εισαι η περιβοητη λαρα..χαρηκα πολυ μου λεει και καθως παω να της δωσω το χερι μου ..τραβιεται.. μην φοβασαι πριγκιπισσα δεν δαγκωνει λεει ειρωνικα ο τζεικοπ.. τον κοιταζει με μισος και απομακρυνεται ο καρλαιλ γελαει.. απο εδω ειναι οι γιοι μου ο εμετ.. χαρηκα πολυ λαρα...κανενα μαγικο θα μας κανεις? εμετ μην γινεσαι γελοιως του λεει η ροζαλι και τον στραβοκοιταει και απο εδω ο τζασπερ το ποιο νεο μελος της οικογενειας χαρηκα πολυ για την γνωριμια μου λεει και εχει υφος λες και του εχουν μπιξει σπαθι στην πλατη... χαρηκα πολυ που σας γνωρισα ολους..λεω και κοιταω το λεο που τριβεται στο ποδι μου σαν να θελει να τον συστησω και αυτον απο εδω ειναι ο ΛΕΟ...γεια σου λεο λεει ο καρλαιλ και τον χαιδευει...τη γλυκουλης λεει η αλις και αναρωτιεμαι αν θα τον φαει τωρα η μετα.. μηπως πειναει? λεει γλυκα η εσμε.. πες ναι πες ναι σταματα λεο να σκευτεσαι συνεχεια το φαι..του λεω λες και ειμαστε οι δυο μας.. η εσμε γελαει...ελα μικρε μου ελα σου εχω ωραιο γαλατακι καθως την περνει απο πισω σκευτομαι ποσες φορες με εχει κανει ρεζιλι αυτο το γατι καθησε λαρα μου λεει η αλις καθομαι διπλα της και διπλα μου ο τζεικοπ..απεναντι μου η ροζαλι η οποια με καρφωνει με τα ματια της οπως επισης και οι υπολοιποι εκτος τον καρλαιλ που με κοιταει σαν να με κοιταει ο πατερας μου.. περνω προτοβουλια να μιλησω πρωτη.. κοιταξτε κυριε καλλεν εγω... λαρα το ξερω οτι ειμαι καποιας ηλικιας αλλα πιστεψε με προτειμω το καρλαιλ ενταξει..του λεω και κοκκινιζω ολοκληρη εισαι πολυ ντροπαλη μου λεει ειρωνικα η ροζαλι προσεχε μην δαγκωσεις την γλωσσα σου και παθεις δηλητηριαση λεει ο τζεικοπ φανερα εκνευρισμενος με την επιθεση της ροζαλι ποιο ειναι το προβλημα σου σκυλε? μην ξεχνας οτι εισαι μεσα στο σπιτι μου..λεει η ροζαλι και πεταει φωτιες απ τα νευρα.. θελεις να βγουμε εξω τωρα που πηρα το κολα¨ι¨ με το ειδος σας? ο εμετ φανερα ενοχλημενος σηκωνετε και του λεει εισαι σκληρο σκυλακι? τι λες να παμε οι δυο μας εξω? ευχαριστως βδελλα.. σταματηστε ολοι σας λεει ο καρλαιλ με αυστηρη φωνη.. δεν χρειαζεται καρλαιλ φευγω .. λεει ο τζεικοπ και σηκωνετε να φυγει του πιανω το χερι.. σε παρακαλω τζεικοπ μεινε δεν μπορω λαρα αμαν κατσω λιγο ακομα δεν νομιζω να μπορεσω να συγκρατηθω συγνωμη..θα τα πουμε αυριο..τον κοιταω σαν να του λεω μην με αφηνεις μονη μου μην ανυσηχεις δεν θα σου κανουν κακο στο υποσχομαι..λεει και φευγει σφαιρα αμεσως συνηδιτοποιω οτι με κοιτανε ολοι οκ ενταξει, ναι φοβαμαι λεω και σηκωνομαι... λαρα δεν χρειαζεται να μας φοβασαι δεν εχουμε πηραξει κανεναν ανθρωπο σεβομαστε την ανθρωπινη ζωη.. τουλαχιστον τα τελαιτεα 60 χρονια λεει ο εμετ και γελαει σταματα εμετ δεν βλεπεις οτι προσπαθω να την κανω να καταλαβει? λεει η αλις και με ποιανει απ τους ωμους και με καθιζει τρυφερα στην θεση μου λαρα ποτε δεν θα σε πηραζαμε λεει ο καρλαιλ το ξερω και σας ζηταω συγνωμη απλα περασα πολλα σημερα παρα λιγο να γινω το γευμα αυτης της βικτοριας...δεν ειναι και λιγο μεσα σε μια μερα να γνωριστεις με εναν λυκανθρωπο και μετα με εναν πεινασμενο βρυκολακα ...μιλαω και εχω φουντωσει... η εσμε ηρθε κοντα μου με ενα ποτηρι νερο.. πιες θα σε ηρεμησει.... σε καταλαβαινουμε λαρα μου λεει η αλις και μου πιανει τα χερια...καθως τα πιανει τρανταζεται ολοκληρη και κουνιεται μπρος πισω.. χριστε μου τι επαθε?? λεω εγω τρομαγμενη αλις τη βλεπεις? την ρωταει ο τζασπερ καθως ανοιγει τα ματια της με κοιταει τρομαγμενη τι συμβαινει την ρωταω τιποτα μου λεει και τρεμει ακομα σε παρακαλω αν ειδες κατι που με αφορα οτι και να ειναι πρεπει να ξερω της λεω και την κοιταω υκετευτηκα στα ματια. πρεπει να προσεχεις πολυ λαρα, σε ειδα βουτηγμενη στα αιματα μαλλον ησουν.... μαλλον ημουν τι αλις πεσμου σε παρακαλω μαλλον ησουν νεκρη λαρα..... δεν ξαφνιαστηκα ουτε αντεδρασα.. δεν πηραζει καλητερα.. γιατι το λες αυτο με ρωταει η ροζαλι με ξαφνικο ενδιαφερον γιατι η ζωη μου δεν εχει κανενα νοημα..δεν μπορω να χαρω με τιποτα πια ποιος ο λογος να ζω? μην το λες αυτο λαρα μου λεει ο καρλαιλ. μας εξηγησε ο τζεικοπ τι σου εχει συμβει αν θες να εκδικηθεις τους βολτουροι θα σε βοηθησουμε αλλα πρεπει να κανεις οτι θα σου πω..τους ξερω καλητερα απ ολους... αν σου μιλησε ο τζεικοπ τοτε θα σου ειπε και για το σχεδιο που εχω.. το σχεδιο σου λαρα ειναι πολυ καλο το θεμα ειναι οτι μετα ομως δεν εχει επιστροφη αν σε κανει βρυκολακα δεν θα μπορεις να ζησεις σαν φυσιολογικος ανθρωπος..πιστεψε με θα το μετανοιωσεις δεν νομιζω καρλαιλ..δεν εχω τιποτα πια που να με κανει να θελω να ζησω και ο ερωτας λαρα? μου λεει η αλις και με κοιταει στα ματια δεν υπαρχει κανεις..στην ζωη μου που να ειμαι ερωτευμενη..τουλαχιστον κανεις αληθινος.. τι εννοεις? μου λεει η αλις. τιποτα μια χαζομαρα μην δινεις σημασια δεν ειναι χαζομαρα πεσμου λαρα ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΑΡΤ...το ηξερα οτι θα την ρωτησει για το ονειρο..γιατι το κανεις αυτο αλις γιατι? στον υπνο μου τους τελαιυτεους 6 μηνες βλεπω ενα πανεμορφο αγορι που παντα ειναι θλιμενος οσο περιεργο και αν ακουγεται ειμαι ερωτευμενη μαζι του....
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Δευ 19 Απρ 2010 - 11:57
Καθως την ακουω να μιλαει εχω πλησιασει κοντα στις σκαλες και την παρατηρω..φοραει ενα σκισμενο τζιν με ενα λευκο πουκαμισο το οποιο ειναι εμφανως σκισμενο και λερωμενο απ την ταλαιπωρια που τραβηξε ολη την νυχτα ..τα μαλλια της ειναι μπλεγμενα και το προσωπο της μες στης μουτζουρες..οσο ατημελητη και να δειχνει..η ομορφια της ειναι αψεγαδιαστη, ολα αυτα που λεει για τον ερωτα που τρεφει για το προσωπο μου δεν μπορουν να μην με αφησουν ασυγκινητο, ταυτοχρονα ομως με λυπει το γεγονος οτι θελει να παιθανει.. πως μπορει να θελει να κανει τετοια ανοησια..το να παει στους βολτουροι και να γινει σαν και αυτους ειναι σκετη αυτοκτονια, θα ηθελα πολυ να μπορουσα να της ελεγα να μην το κανει αλλα σιγουρα αυτο δεν ειναι καλη ιδεα αν με δει..δεν ξερω τι θα γινει..δεν θελω να ξερω τι θα γινει..αν εχει οντως δικιο η αλις οτι την ερωτευομαι..τοτε θα κανω τα αδυνατα δυνατα να μην με αντικρυσει ποτε της.. πιστευεις στα ονειρα λαρα? μου λεει η αλις δεν μπορω να κανω και αλλιως η φυση μου ως μαγισσα μου εχει μαθει να πιστευω σε οτι δηποτε μεταφυσικο..οποτε τα ονειρα πιστευω οτι ειναι ενας τροπος να εξηγησεις αυτα που θα ερθουν. συμφωνω μαζι σου λεει η αλις και κοιταει τις σκαλες. το βλεμμα μου βλεπει μια σκια να περνα γρηγορα απ της σκαλες και να χανεται σηκονωμαι αποτομα.. τι μου κρυβεται? ποιος ειναι εκει? τιποτα δεν ειναι λαρα μην ανυσηχεις ..μου λεει ο καρλαιλ με ηρεμο τονο μα πως αφου ειδα μια σκια ειναι ο εντουαρτ..λεει η αλις ποιος αυτος που δεν θελει να με γνωρισει? ναι μου λεει και σκυβει το κεφαλι δεν υπαρχει προβλημα πειτε του... δεν παρεξηγαω..καλητερα να μην με γνωρισει ποτε του δεν χανει και τιποτα να μην γνωρισει μια αποτυχημενη εφηφη με υπαρξιακα προβληματα..λεω και φενομαι αρκετα ενοχλημενη και δεν ξερω γιατι δεν καταλαβαινεις λαρα δεν ειναι ετσι... απλα... δεν με νοιαζει αλις ειλικρινα θα φυγω τωρα οποτε μπορει να κατεβει.. μα που θα πας μες στην νυχτα? θα μεινεις εδω αποψε λεει η εσμε και ετοιμαζεται να μου στρωσει στον καναπε μα οχι οχι δεν πηραζει ουτος σι αλλος θα με γυρευουν λειπω απ το πρωι μα δεν υπαρχει προβλημα..λεει η αλις ..θα τους παρεις τηλεφωνο και θα τους πεις οτι ειχες χαθει στο δασος και οτι σε βρηκαμε εμεις και θα μεινεις εδω αποψε..αλλωστε λαρα τα ρουχα σου ειναι χαλια θα καταλαβουν οτι καπου εμπλεξες..θα σου δωσω εγω ρουχα..λεει και πετουσε απ την χαρα της καθως θα με εντυνε οπως ηθελε.. μα μην σας βαζω σε κοπο.. κανενας κοπος λαρα..εκτος αν φοβασαι μην σε δαγκωσουμε μου λεει πειραχτικα ο εμετ οχι δεν φοβαμαι πια του λεω και του χαμογελαω ελα μαζι μου λαρα ακολουθησα την αλις. και καθως περπατουσαμε παρατηρησα μια αιθουσα που ειχε μονο ενα πιανο.. ειναι υπεροχο, παντα μου αρεσε το πιανο αληθεια? λεει η αλις ναι της λεω και εχω κολησει στο υπεροχο μαυρο πιανο ξερεις να παιζεις? φυσικα της λεω ωραια τοτε αφου κανεις ενα μπανιο και φας θα μας παιξεις ενα δικο σου κομματι? μα ναι φυσικα αλλα.. αλλα τι? να ντρεπομαι λιγο χαχα τελικα οντως εισαι ντροπαλη μου λεει και μπαινουμε στο δωματιο της το οποιο ειναι πολυ ωραιο εχει παντου παραθυρα και πολλες ντουλαπες, καθως και εναν πολυ ακριβο καναπε..
το κρεβατι σου που ειναι? την ρωταω γεματη περιεργια δεν χρειαζομαστε.. γιατι δεν κοιμομαστε ποτε μου λεει και μου χαμογελαει.. οταν λες ποτε εννοεις ποτε ποτε? ποτε ποτε μου λεει και μου πιανει το χερι καθως μου δειχνει με καμαρι ολα της τα ρουχα..ειμαι σιγουρη λαρα οτι εχεις πολλες αποριες για μας..εχουμε ολη την ωρα να σου της λυσουμε αφου πρωτα διαλεξεις το νυχτικο σου εμεινα με ανοιχτο το στομα τοσα ρουχα και η παρις χιλτον θα τα ζηλευε αλις ειναι πραγματικα ολα υπεροχα δεν ξερω ποιο απ ολα να διαλεξω μμμ για δα δουμε..λεει και με κοιταει απο πανω μεχρι κατω νομιζω οτι το λευκο θα σου πηγαινει γαντι δεν νομιζεις? το πιανει και το βαζει πανω μου..το αγκιζω και ειναι ολο μεταξι ειναι ενα μακρυ νυχτικο με υπεροχη δαντελα στο στηθος αυτο θα μπορουσε να ειναι και νυφικο της λεω και της γελαω μην μου βαζεις ιδεες λαρα..το λεει και αμεσως καταλαβαινω οτι θα μπορουσε ανετα να γινει διοργανοτρια γαμων γιατι οπως φενετε της αρεσει πολυ.. λοιπον ελα εδω...με τραβαει και με παει στο μπανιο το οποιο ειναι λες και βγηκε απο παραμυθι η μπανιερα ειναι απιστευτη ολο μαρμαρινη με χρυσα χερουλια.. κανε το μπανιο σου και μολις τελειωσεις ντυσου και κατεβα κατω να φας θα σου ετοιμασουμε οτι θελεις αλις νοιωθω ασχημα κανετε τοσα για μενα ειναι χαρα μας πιστεψε με ελα πεσμου τι θα ηθελες δεν ξερω οτι θελεις πειναω τοσο πολυ που θα ετρωγα και εσενα της λεω και λυθηκαμε στα γελια λοιπον τι θα ελεγες για ψητο φιλετο με δαμασκηνα και σως γλυκοξινης σαλτας? το βρισκω ακαταμαχητο της λεω και αμεσως με προδιδει το στομαχι μου καθως γουργουριζει μμ μου φενεται οτι καποια πειναει πολυ λοιπον παω κατω κανε με την ησυχεια σου μπανιο και κατεβα ενταξει? ενταξει..αα αλις? τι ειναι μου λεει γλυκα.. το φιλετο μου το θελω ωμουτσικο αν γινεται..λεω ντροπαλα λαρα με εκπλησεις μπας εισαι βρυκολακας και δεν το ξερεις? μου λεει και γελαει..μην ανυσηχεις θα το φροντισω αυτοπροσωπος μου λεει και κλεινει την πορτα.. δεν το πιστευω πως εχει καταληξει η μερα μου απ το δασος χαμενη βρισκομαι σε ενα σπιτι βρυκολακων μεσα σε ενα υπεροχο μπανιο..και ετοιμαζομαι να βυθιστω μεσα στον απαλο αφρο της μπανιερας... λοιπον η λαρα κανει μπανιο θα της φτιαξω φιλετο ψητο με δαμασκηνα και σως γλυκοξινης σαλτσας καταπροτιμηση το θελει ωμο λεει και γελαει στον τζασπερ σε βλεπω πολυ αινθουσιασμενη με την μαγισσα ...λεει η ροζαλι γιατι να μην ειμαι ειναι πολυ καλη και πολυ ομορφη δεν νομιζεις ροζαλι??? η ροζαλι κανει εναν ξινο μορφασμο και απομακρυνεται καθως η εσμε και ο καρλαιλ γελανε με το πειραγμα της αλις προς την ροζαλι. α ξεχασα θα μας πεξει και πιανο μετα πιανο? ξερει? λεει ο τζασπερ μα φυσικα ξερει εκτος απο φωνη πρεπει να διαθετει και ταλεντο καθως μιλαει τα χερια της πανε τοσο γρηγορα καθως φτιαχνει το φαι της λαρας που νομιζεις οτι θα παρουν φωτια.. και νομιζεις οτι θα αρεσει στον εντουαρτ η ιδεα να αγκιξει καποιος αλλος το πιανο του λεει η ροζαλι ας τολμησει να μιλησει και θα του πω εγω λεει η αλις καθως δειχνει το μεγαλο μαχαιρι που εκοβε το φιλετο.. δεν φτανει που κρυφτηκε σαν φυγας και εκανε την λαρα να αισθανθει ασχημα θα μας την πει και απο πανω? οχι οχι αδερφουλα δεν νομιζω λεει η αλις και συνεχιζει την δουλεια της και ομως νομιζω οτι θα επρεπε να του το πεις συνεχιζει η ροζαλι... οκ ενταξει κερδισες θα παω να του το πω οχι τιποτα αλλο θελω να τον κανω να κατεβει..λεει και σκουπιζει τα χερια της καθως εξαφανιζεται αστραπιεα προς το δωματιο του εντουαρτ καρλαιλ τι πιστευεις για τον εντουαρτ γιατι δεν θελει να την δει? πιστευω οτι δεν θελει να την δει γιατι ξερει οτι μετα θα ειναι πολυ δυσκολο να της αντισταθει το ιδιο ισχυει και για την λαρα αν τον δει σιγουρα θα παθει σοκ..αλλα ειλικρινα εσμε πιστευω οτι δεν πρεπει να κρυβεσαι απ την αγαπη της λεει και την φιλαει τρυφερα.. τοκ τοκ...τι θελεις αλις λεει ο εντουαρτ τσαααα γεια σου κυριε φοβαμαι τα αισθηματα μου..τι θα κανεις θα κατσεις εδω κρυμενος σαν να εχεις δει φαντασμα? γιατι δεν σταματας τις ανοησιες λεει ο εντουαρτ καθως διαβαζει σαιξπηρ.. μπα μπα τι διαβαζουμε? λεει η αλις και τον πειραζει κουνωντας του το βιβλιο.. τι θες απ την βαρετη και μυζερη ζωη μου αλις? λεει καθως σηκωνεται απ τον καναπε ηρθα για να σου πω οτι η λαρα θα μας παιξει ενα δικο της κομματι στο πιανο σου.. το ξερω ειδη της λεει. μας κρυφακουγες πονηρουλη? μπας εκανες και ματι την λαρα τωρα που κανει μπανιο? κοφτο αλις ποτε δεν θα εκανα κατι τετοιο απλα κρυφακουσα για να δω μην τυχον και της πεις κατι που δεν πρεπει. οπως ας πουμε οτι ο μεγαλος ερωτας της ζωης της βρισκετε λιγα μετρα μακρια της και κρυβετε για να μην την δει? λεει η αλις και του γελαει.. μην εισαι σαχλη αλις..τελος παντων δεν εχω κανενα προβλημα να παιξει πιανο απλα σεβασου την αποφαση μου να μεινω μακρια της.. ενταξει αδερφουλη η επιθυμια σου διαταγη...παραδεξου ομως οτι εχετε πολλα κοινα..και οι δυο σας νομιζετε οτι η ζωη σας δεν εχει νοημα και λατρευετε το πιανο..ξανασκεψουτα του λεει καθως του γελαει πονηρα και του κλεινει την πορτα.. ο εντουαρτ σκευτηκε για λιγα δευτερολεπτα την ιδεα να της μιλησει αλλα στην σκεψη οτι θα την κοιτουσε καταματα και θα εβλεπε αυτα τα υπεροχα γατισια μαυρα ματια κουνησε το κεφαλι του και ειπε...οχι οχι βαλτην απ το μυαλο σου αυτο δεν θα γινει με τιποτα....
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Τρι 20 Απρ 2010 - 1:49
Κοιτα τον γατο τι ψαχνει? λεει ο εμετ στην ροζαλι.. και που να ξερω τι ψαχνει προφανως θα θελει παλι να φαει
ψιψι ελα εδω γατουλη μου..λεει η αλις στον λεο μα που ειναι τι της κανατε? γιαυτο με βαλατε να φαω για να την παρετε? μα τη νιαουριζει τοση ωρα? προφανως ψαχνει την λαρα ναι την λαρα ψαχνω που ειναι? τι της κανατε? λεο δεν σε καταλαβαινω αλλα αν ψαχνεις την λαρα ειναι επανω και κανει μπανιο αλις δεν το πιστευω οτι μηλας σε μια γατα.. λεει η ροζαλι γελωντας σε πληροφορω ποιο πολλα καταλαβαινει αυτος απο εσενα αυτο ξαναπεστο λεει ο λεο και τριβετε στα ποδια της αλις Αχ τι τελεια το μπανιο με χαλαρωσε πολυ.. καθως εχω βγει απ την μπανιερα..βαζω το βαμβακερο μπουρνουζι μου,πιανω τα μαλλια μου με την πετσετα και κοιταζομαι στον καθρευτη..τωρα μαλιστα λεω καθως βλεπω την μουρη μου ασπρη..πριν ημουν λες και το ειχα σκασει απο λατομειο. ετοιμαζομαι να μπω στο δωματιο της αλις καθως ακουω απ το απεναντι δωματιο μουσικη[....προφανως ειναι το δωματιο του εντουαρτ...πλησιαζω διστακτικα... δεν θελω να ανοιξει η πορτα και να με δει και νομιζει οτι τον παρακολουθω κιολας...απλα προσπαθω να καταλαβω τι ακουει κολαω το αυτι μου στην πορτα και με χαρα συνηδητοποιω οτι ακουει debussi..χαμογελαω γλυκα δεν ξερω γιατι......μαλλον με συγκινουν οι ρομαντικοι αντρες μα τι θελει εξω απ την πορτα μου? λες να μπει μεσα? μπα δεν νομιζω δεν θα τολμουσε..ο εντουαρτ καθως αναρωτιεται τι δουλεια εχει η λαρα εξω απ την πορτα του κολαει το αυτι του στην πορτα για να ακουσει λαρα εισαι ετοιμη?? καθως ακουω την φωνη της αλις τρομαζω και πεταγομαι πισω μισο λεπτο να ντυθω της φωναζω και ευχομαι να μην με ακουσε ο εντουαρτ την κοιταζω απ την κλειδαροτρυπα καθως παει στο δωματιο της αλις.. αφου κλεινει την πορτα ανοιγω την δικια μου και το αρωμα της εχει πλυμιρησει ολο το διαδρομο ειναι τοσο αφορητα ελκυστηκη η μυρωδια της που μου ερχεται να μπω μεσα στο δωματιο και να...οχι οχι συνελθε εντουαρτ σκεψου την μπελα..λεω στον εαυτο μου μπας και το πιστευψει σκευτομαι το τραγουδι ακομα..θα ηθελα να τον γνωριζα..δεν καταλαβαινω γιατι δεν θελει να με γνωρισει
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Τρι 20 Απρ 2010 - 12:55
Βαζω το νυχτικο..ειναι τοσο ομορφο..κολαει ολο επανω μου..αν και εχω ενα θεματακι με τον ποπο μου..ειναι υπερβολικα πεταχτος...καθως κοιτιεμαι στον υπεροχο καθρευτη της αλις παρατηρω την μυτη μου να τρεχει αιμα..οχι οχι οχι παλι δεν το πιστευω τωρα βρηκε? πιανω λιγο χαρτι και προσπαθω να το σταματησω..αφου εχω σκουπιστει και ειναι ολα ενταξει,παρακαλαω μην ξανατρεξει ξανα γιατι δεν θα ηταν και τοσο ευχαριστο να κατεβω κατω και να δουν ολο αυτο το αιμα...(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ) μα που ειναι λοιπον η λαρα? λεει η εσμε στην αλις παω να δω μηπως επαθε τιποτα λεει η αλις και παει να ανεβει τις σκαλες..αλλα την σταματαει η εικονα που βλεπει...η λαρα με το υπεροχο νυχτικο καταιβαινει τις σκαλες ντροπαλα στρονωντας το νυχτικο επανω της..πραγματικα ειναι ενα θεαμα που κανεις αντρας η γυναικα δεν μενει ασυγκινητος.. λαρα εισαι σαν αγγελος,λεει η αλις κοιτωντας την με ανοιχτο το στομα πραγματικα εισαι μια κουκλα αναφωνη η εσμε οι αντρες του σπιτιου εχουν μεινει καγκελο.. κλεισε το στομα εμετ θα μπει καμια μυγα λεει η ροζαλι καθως τον σκουνταει πραγματικα ντρεπομαι παρα πολυ..σας ευχαριστω για οτι κανετε για μενα ο ελα λαρα τιποτα δεν καναμε σου ειπα ειναι χαρα μας.της λεει η αλις και την προτρεπει να καθισει στο τραπεζι μαζι τους καθομαι στο τραπεζι... βλεπω μονο ενα σερβιτσιο με το φαγητο μου μεσα και ενα ποτηρι λευκο κρασι τιποτα αλλο..νοιωθω αμηχανα ολοι καθονται και με κοιτουν λες και ειμαι εξωγηινη. ελα λοιπον λαρα τρωγε τοση ωρα στο ετοιμαζα λεει η αλις ανυπομονα πιανω το πηρουνι και αρχιζω να τρωω τοσο λεμαργα που τα μαγουλα μου εχουν γινει σαν τα χαμστερ που κρυβουν την τροφη στα μαγουλα τους. χαχα εισαι τοσο αστεια οταν τρως..τροπους δεν σου μαθανε? λεει η ροζαλι με ειρωνια σταματα να εισαι αγενης ροζαλι αστην να φαει οπως θελει.λεει ο καρλαιλ νευριασμενος με την αγενεια της ροζαλι.. προσπαθω να καταπιω..ταυτοχρονα πινω και λιγο κρασι..σκουπιζομαι με την πετσετα και τους κοιταω ολους φανερα ντροπιασμενη.. σας ζηταω χιλια συγνωμη συνηθως δεν ειμαι τοσο γουρουνα αμα τρωω αλλα πεινουσα παρα πολυ..το λεω και ταυτοχρονα εχω γινει μπατζαρι δεν χρειαζεται να απολογησε γλυκεια μου μας χαροποιει το γεγονος οτι τρως και το ευχαριστιεσαι..ειναι ενας τροπος να θυμομαστε πως το καναμε και εμεις αυτο καποτε λεει η εσμε και με κοιταει τρυφερα.. εχει δικιο η εσμε λεει ο καρλαιλ ναι λαρα τρωγε σε παρακαλω..λεει ο εμετ και κρεμετε απ το στομα μου ενταξει μην την κοιταμε και στο στομα και μετραμε μπουκιες λεει η αλις και σπρωχνει ελαφρα τον εμετ.. νοιωθω λιγο ασχημα που τρωω μονη μου...μακαρι να μπορουσατε να φατε μαζι μου τους λεω καθως ειδη εχω παρει θαρρος και παιζω με το φαι μου καθως ενα καστανο εκτοξευεται στο μαγουλο της ροζαλι.. ηηηηη χιλια συγνωμη σηκωνομαι αμεσως και παω να την σκουπισω δεν χρειαζεται λεει η ροζαλι φανερα νευριαμενη μπορω και μονη μου και παλι συγνωμη ειμαι τοσο αδεξια και τοσο....ααααα νιαουυυυυυυυυυυυυυ μολις καταλαβα οτι πατησα την ουρα του λεο συγνωμη λεο μου συγνωμη μην με αγκιζεις εισαι κυνδινος θανατος ..... μαρεσει που ανησυχουσα μην σου εκαναν τιποτα εσυ παιδι μου θα τους στηλεις ολους..λεει ολεο καθως γλυφει την πονεμενη ουριτσα του..νοιωθω τοσο ασχημα που δεν εχω καταλαβει οτι ολοι εκτος τον λεο και την ροζαλι εχουν ξεραθει στα γελια.. χαχαχα εισαι πραγματικα απιστευτη λεει ο καρλαιλ λαρα σε παρακαλω μπορεις να το ξανακανεις λεει ο εμετ χαχανιζοντας η αλις δεν μπορει να ανασανει απ τα γελια..ενω η εσμε εχει πεσει στον ωμο του καρλαιλ και γελαει πνιχτα,μεχρι και ο τζασπερ εβγαλε το υφος ποναω και πηρε το υφος εχω ξεραθει στα γελια δεν ξερω τι με επιασε αλλα ενοιωθα οτι το ειχα αναγκη ναι ημουν σιγουρη θα γελουσα..χαχαχαχαχαχαχαχαχα ξαφνικα ενα σπαστικο γελιο μας πιανει ολους και δεν μπορουμε να σταματησουμε μεχρι και η ροζαλι που σφιγκονταν στην αρχη να μην γελασει επεσε κατω απ τα γελια.. Μα τι εχουν παθει ολοι ..αναρωτιεται ο εντουαρτ καθως πλησιαζει στις σκαλες και αντικρυζει ενα θεαμα που δεν ειχε ξαναδει ποτε του..ολοι εχουν πεσει κατω απ τα γελια..μεχρι και αυτη λεει καθως κοιταζει την λαρα και το υπεροχο νυχτικο της..την παρατηρει απο πανω μεχρι κατω βλεπει το υπεροχο χυμοδες σωμα της καθως και τα υπεροχα οπισθια της και μια αναψη τον πιανει..η λαρα γελαει και τα υπεροχα ασπρα δοντια της κοσμουν τα σαρκωδη χειλια της..να παρει..ειναι τοσο ακαταμαχητα ομορφη οταν γελαει λεει ο εντουαρτ καθως σφιγκει την γροθια του ..εχει νευριασει με τον εαυτο του..ποτε δεν σκευτηκε πονηρα για καμια γυναικα ουτε καν με την μπελα..αλλα αυτη, αυτη τον κανει να θελει να ορμισει επανω της και να βγαλει ολα τα ζοωδη ενστικτα του επανω στο καυτο κορμι της......οχι οχι σιχαμενη μαγισσα δεν θα με κανεις οτι θες εσυ οχι λεει καθως πιεζει το κεφαλι του με τα χερια του..ετσι εξηγητε και αυτη ητρελα που βλεπω τωρα μπροστα μου..τους εκανε μαγια.. η αλις καθως γελαει πιανει με το ματι της τον εντουαρτ φανερα εκνευρισμενο .....αμεσως σταματαει το γελιο και λεει..επιστρεφω αμεσως τι συμβαινει εντουαρτ? του λεει καθως τον σπροχνει ποιο περα τι σας εκανε αλις πεσμου? τι μας εκανε? τιποτα και τοτε τι παθατε ολοι και γελατε ετσι? αυτο μονο με μαγεια μπορει να γινει εισαι τοσο καχηποπτος με την λαρα που σε τυφλωνει και δεν βλεπεις οτι γελαμε με την καρδια μας(ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΡΔΙΑ)λεει και κοιταει τον εντουαρτ.. τι θες να πεις οτι γελατε απο μονοι σας? ναι αδερφουλη απλα η λαρα στην αρχη πεινουσε πολυ η κακομοιρα που ετρωγε τοσο λαιμαργα..επρεπε να την δεις ηταν πολυ αστεια ,και μετα καταλαθος πεταει ενα καστανο στο μαγουλο της ροζαλις..καταλαβαινεις τι εγινε..προσπαθωντας να βοηθησει την ροζαλι πατησε και την ουρα του γατου της και αυτο ηταν ξεραθηκαμε ολοι στα γελια...πραγματικα εντουαρτ ειναι ενα σπανιο πλασμα δεν ειναι καθολου κακια..ουτε καν ψωνιο με την ομορφια της ..ειναι μια κοπελα πολυ απλη με πολυ καλα αισθηματα. Μην την κρινεις αμαν δεν την γνωρισεις πρωτα..του λεει και τον κοιταζει στα ματια. ξεχνατο αλις ξεχνατο της λεει και ξανακλεινετε στο δωματιο του. η αλις αναστεναζει και ξανακατεβαινει κατω που ησουν ρωταει η ροζαλι ? ειχα παει να ηρεμησω τον εντουαρτ γιατι τι εγινε? νομιζε οτι μας εκανε μαγια η λαρα απο που το συμπερανε αυτο? απ τα γελια μας της λεει και την κοιταζει ετοιμη να γελασει παλι..τελικα ροζαλι σου πηγαινε πολυ το καστανο στο μαγουλο θα μπορουσε να ηταν και ελια δεν νομιζεις? χαχαχαχα μμμ λεει η ροζαλι καθως την πιανουν και εκεινη παλι τα γελια.. ουφ πραγματικα δεν ξερω τι φταιει το καστανο, ο λεο, η το κρασι? λεω καθως ξεθιμενω απ τα γελια. μαλλον ολα μαζι λεει ο καρλαιλ μας εκανε πολυ καλο ολο αυτο λεει ο εμετ πραγματικα ειχα πολλα χρονια να γελασω ετσι..λεει ο τζασπερ ειλικρινα χαιρομαι που μπορεσα και σας προσφερα κατι και εγω λεω καθως βαζω λιγο κρασι ακομα. προσεχε μην μεθυσεις λεει η ροζαλι αχ μακαρι να μεθυσω να ξεχασω τα παντα και τους βολτουροι και την αγαπη και ολα ..λεω καθως πινω μια μεγαλη γουλια και βυθιζομαι στον καναπε κοιτωντας τους ολους να με κοιτανε... να σας κανω μια ερωτηση? λεω καθως νοιωθω ειδη την γλωσσα μου μουδιασμενη οχ κατι μου λεει οτι εχει μεθυσει λεει ο τζασπερ βλεπωντας την σουρωμενη αυρα της λαρας πεσμας λεει ο καρλαιλ κοιταζοντας την με μια τρυφεροτητα τουαλετα πηγαινετε καθολου? τους λεω και αμεσως ξερενωμε στα γελια να τα σουρωσε δεν σας το ειπα? λεει ο τζασπερ γελωντας απο ολες της ερωτησεις που θα μπορουσες να μας κανεις αυτην βρηκες? λεει η αλις πιανοντας με να μην μου πεσει το ποτηρι απ τα χερια και γελωντας και αυτη με την ανοητη απορια μου.. κοιταξε να δεις λαρα λεει ο εμετ και με πλησιαζει.. θα μπορουσαμε να πηγαιναμε τουαλετα αν τρωγαμε και πιναμε οπως εσυ αλλα αν το εχεις ξεχασει ειμαστε βρυκολακες που πινουν αιμα..μου λεει και προσπαθει να με φοβησει μπας και ξενερωσω.. δεν σε φοβαμε μικρη νυχτεριδουλα του λεω και του πιεζω ελαφρα την μυτη χαχαχαχαχαχα να δουμε τι θα σε κανουμε λεει ο εμετ λαρα εχεις μεθυσει το ξερεις? εγω? χαχαχα γιατι το λετε καλε? κριμα και μας ειχες υποσχεθει οτι θα μας παιξεις πιανο λεει η αλις καθως κλεινει το ματι στον τζασπερ το πιανοοοοο φερτε μου το πιανο φωναζω και σηκωνομε να περπατησω καθως τα βλεπω ολα να κουνανε δεν μπορεις να παιξεις γλυκεια μου λεει η εσμε και με πιανει απ την μεση μπορω μπορω μπορω ..τι σοι μαγισσα ειμαι φερτε μου το πιανο αχου κοκκαλο ειναι λεει ο λεο και προσπαθει να με συνεφερει γλυφωντας μου την γαμπα χαχαχα σταματα ηλιθιο γατι γαργαλιεμε εγω λεω να της πεταξουμε κρυο νερο να συνελθει λεει η ροζαλι με ενα σατανικο υφος πολυ θα το ηθελες λεει η αλις σταματηστε λεει ο καρλαιλ αυτο που χρειαζετε ειναι εναν καφε παω να τον κανω εγω λεει η εσμε δεινωντας με στα χερια του καρλαιλ ελα ελα μικρη μου δεν το σηκωνεις το ποτο λεει ο καρλαιλ και μου γελαει θελω το πιανοοοο φωναζω ακαθεκτη εγω σουτ μην φωναζεις λεει η αλις θα παιξεις πιανο μολις πιεις τον καφε σου γιατι να μην φωναζω μην ξυπνησουμε το μωρο?χαχαχαχα υποτιθετε οτι δεν κοιμαστε ποτε της λεω και της κουναω το δαχτυλο μου αχ λαρα εισαι λιωμα μου λεει... ελα πιες τον καφε να συνελθεις ερχετε κοντα μου η εσμε και σαν στοργικη μητερα μου δινει να πιω ηηηηηηηη μπλιαξ αυτος ειναι δηλητιριο λεω καθως εχω κανει ενα γελοιο μορφασμο ελα ελα μην κανεις σαν μωρο πιες θα σου κανει καλο μετα απο 8 γεναιες γουλιες αρχιζω να ψιλοσυνερχομαι εισαι καλητερα? μου λεει ο καρλαιλ ναι ετσι νομιζω λεω και προσπαθω να σηκωθω μπορω να πω οτι δεν κουνιεστε οπως πριν α εμεις κουνιομαστε οχι το κεφαλι σου λεει η ροζαλι θελεις να σε αφησουμε να κοιμηθεις? μου λεει ο εμετ οχι οχι δεν νυσταζω θελω να παιξω πιανο ε ρε λυσσα με το πιανο λεει αγανακτησμενος ο λεο ειμαι πολυ καλητερα αληθεια τους λεω και προσπαθω να συνελθω ενταξει λοιπον ελα παμε να παιξεις μου λεει η αλις και με πιανει απ το χερι μπαινουμε μεσα στη μεγαλη αιθουσα και με βαζει με προσοχη στο πιανο ωριστε ειναι ολο δικο σου τι θα μας παιξεις? τους κοιταω ολους και χαμογελαω...πρωτον θελω να σας ευχαριστησω για την κατανοηση σας και δευτερον θα σας παιξω ενα απ τα αγαπημενα μου τραγουδια του οποιου στιχοι και μουσικη ειναι δικια μου δημιουργια.. ειμαστε ετοιμοι λεει ο καρλαιλ και με κοιταει οπως με κοιτουσε ο πατερας μου οταν με καμαρωνε οταν ηταν να τραγουδησω.. καθως αγκιζω τα πληχτρα ενα κυμα ζεστασιας με πλυμηριζει και αμεσως βλεπω το προσωπο που βλεπω και στα ονειρα μου..ξαφνιαζομαι.. εισαι καλα λαρα? ναι μια χαρα λεω και συνεχιζω......
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Τετ 21 Απρ 2010 - 11:48
Ακουω την φωνη της...ειναι πραγματικα τοσο γλυκεια και τρυφερη,και ταυτοχρονα τοσο σκοτεινη..αν δεν ηταν μαγισσα θα μπορουσε ανετα να ειναι αγγελος του διαβολου..λεει ο εντουαρτ και κανει μια παυση στις σκεψεις του για να ακουσει παλι την φωνη της... συγχαρητηρια λαρα η φωνη σου ειναι μαγευτικη θα μπορουσα ωρες να σε ακουω λεει η αλις ενθουσιασμενη σευχαριστω πολυ αλις....ολους σας ευχαριστω που με ακουσατε εμεις σευχαριστουμε που απολαυσαμε αυτο το εργο τεχνης γιατι μονο ετσι θα μπορουσα να χαρακτηρισω την φωνη σου λεει ο καρλαιλ και την κοιταει τρυφερα στα ματια πραγματικα λαρα τωρα η φωνη σου μας υπνοτιζει ειναι και αυτο μερος της δυναμης σου? λεει γεματος απορια ο εμετ νομιζω πως ναι..λεω καθως σκυβω το κεφαλι μου νοιωθωντας ντροπη για τις δυναμεις μου γιατι το λες ετσι? πολλες θα ηθελαν να ειναι στην θεση σου το ξερεις? λεει η ροζαλι σαν να μην βγαζει τον εαυτο της απ την λιστα αυτων που θα ηθελαν τις δυναμεις της λαρας. παρτις τις θες? στις χαριζω..λεω καθως σηκωνομαι απ το πιανο..πιστεψεμε ροζαλι το μονο που θελω ειναι να ειμαι φυσιολογικη.και να εχω αγαπη..αληθινη αγαπη.τιποτα αλλο εχωντας αυτες τις δυναμεις κανεις δεν σε πλησιαζει για σενα..αλλα για το ωραιο σου προσωπο την γλυκεια σου φωνη και το αψεγαδιαστο κορμι σου..ε οχι δεν τα θελω ολα αυτα αν ειναι να με θελουν μονο και μονο γιατι εχω αυτα που εχω ευχαριστω πολυ αλλα δεν θα παρω..βλεπεις οταν γεννηθηκα μαγισσα δεν ηρθε κανεις να με ρωτησει..θες να γινεις μαγισσα? η θες να γινεις φυσιολογικη κοπελα? βλεπεις ουτε εσεις το επιλαξατε να γινετε βρυκολακες καποιος αλλος σας εκανε..εγω ομως γεννηθηκα ετσι και πιστεψτε με καλητερα να μην γενιομουν καθολου λαρα τι ειναι αυτα που λες? εισαι μια πολυ καλη κοπελα με απιστευτη καλοσυνη μεσα σου ο θεος στα εδωσε αυτα τα χαρισματα για καποιο σκοπο...ολοι ερχομαστε εδω για εναν σκοπο λεει ο καρλαιλ προσπαθωντας να την ηρεμησει ο θεος μου τα εδωσε η ο διαολος..λεω καθως δεν αντεχω και μπηγω τα κλαματα Δεν πιστευω τα λογια που λεει ειναι και αυτο μια πλεκτανη της να τους κανει ολους να την συμπαθησουν.. ειναι οντως μαγισσα και ειναι οντως δημιουργημα του διαβολου δεν εξηγητε διαφορετικα..γιατι την θελω τοσο πολυ?...αυτη μου εκανε μαγια ειναι ολα ενα βρωμερο σχεδιο...μπορει και να την εστηλαν και οι βολτουροι..ναι αυτο ειναι αυτοι την εστηλαν ετσι εξηγητε το θεατρο με τους πεθαμενους γονεις της...και ο καρλαιλ ειναι δυνατον να μην την παρει χαμπαρι? η αλις και τα οραματα της? οφθαλμαπατη και αυτα? πρεπει να την σταματησω δεν θα με κανει να ξεχασω την μπελα οχι οχι αυτο θελει να ξεχασω την μπελα για να ερθουν οι βολτουροι και να την παρουν μακρια μου..οχι πανω απ το πτωμα μου λεει ο εντουαρτ καθως σφιγκει τις γροθιες του οχι λαρα μην κλαις σε παρακαλω λεει η αλις και την αγκαλιαζει.. μην το ξαναπεις αυτο γλυκεια μου δεν εισαι δημιουργημα του διαβολου δεν θα μπορουσες να εισαι..λεει η εσμε σας ευχαριστω για οτι κανετε για μενα ειστε ολοι τοσο καλοι ελα ασε τις ευχαριστιες και αντε να ξαπλωσεις εισαι ειδη πολυ κουρασμενη λεει η αλις και της γελαει γλυκα. εχεις δικιο νοιωθω πολυ αδυναμη ξαφνικα... το κρασι φταιει λεει ο εμετ και της γελαει σιγουρα φταιει και αυτο του λεω και του ανταποδιδω το χαμογελο λοιπον θα εισαι ενταξει εδω? ναι μια χαρα ευχαριστω..αα αλις? τι ειναι πεσμου εσεις τωρα δεν θα κοιμηθειτε ε? οχι και τι θα κανετε? ολο και κατι βρησκουμε να κανουμε μην ανυσηχεις λεει η αλις γελοντας και κοιταζοντας πονηρα τον τζασπερ μαλιστα λεω γελοντας ενταξει αλις καληνυχτα,καληνυχτα σε ολους.. καληνυχτα ονειρα γλυκα μου λεει η εσμε και μου κλεινει το ματι... λεο κοιμασαι? μπα θυμηθηκες οτι υπαρχω? ελα γατουλι μου συγνωμη δεν ημουν καλα σημερα το καταλαβα ολο το μπουκαλι αδιασες πως σου φενονται οι καλλεν? μια χαρα ανθρωποι ειναι..ε οχι λαθος μια χαρα αιμορουφηχτρες ειναι.. λεο μιλα καλητερα..εγω τους βρηκα απιστευτα καλους και ευγενικους και πιστεψε με αυτοι εχουν ποιο πολυ ψυχη απο οποιον δηποτε ζωντανο οργανισμο.. καταλαβα τους συμπαθεις οκ το πιασαμε λαρα μα γιατι εισαι τοσο ψυχρος μαζι μου? ακομα μουτρα μου κρατας που δεν σου εδωσα σημασια? του λεω καθως τον γαργαλαω στην κοιλιτσα... χαχα ελα κοφτο μηηηη ενταξει δεν κραταω μουτρα.. αντε κοιμησου τωρα.. λεο που πας? μεχρι την κουζινα ξαφνικα μου ανοιξε η ορεξη λεο αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο εχεις φαει ειδη ελα εδω τωρα ξεχνατο μικρη μου η εσμε μου ειπε οτι οποια δηποτε στιγμη πεινασω το φαι μου θα με περιμενει στην κουζινα. οχου κανε οτι θες .....εσυ θα σκασεις απ το πολυ φαι..του λεω καθως βυθιζω το κεφαλι μου στο αφρατο μαξιλαρι... κατεβαινω τις σκαλες....... ολοι ειναι στα δωματια τους την εντοπιζω στον καναπε να κοιμαται..ο ηλιθιος γατος της τρωει και απ οτι φενεται θα αργησει να γυρισει...ολα θα γινουν τοσο ευκολα ενα μαξιλαρι στην μουρη της και αυτο ηταν θα τελειωσουν ολα...μπορει στην αρχη ολοι τους. να με κατηγορησουν να με βρισουν.....μετα θα καταλαβουν οτι αυτο επρεπε να γινει για το καλο ολων μας τους εχει κανει ποιο ισχυρα μαγια γιαυτο δεν την καταλαβαινουν σε λιγο ολα θα τελειωσουν λεει ο εντουαρτ καθως την πλησιαζει κρατωντας ενα μαξιλαρι...
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Πεμ 22 Απρ 2010 - 12:15
Ακουω την καρδια της να χτυπαει....κοιμαται σαν μωρο εχει παρει αγκαλια το ενα μαξιλαρι και το αλλο το εχει βαλει αναμεσα στα ποδια της..ειναι τοσο γλυκεια.....το αρωμα της με μεθαει.....την πλησιαζω ποιο πολυ....ξαφνικα κουνιεται και ξινει το μαγουλο της..κρυβομαι..την ξανακοιταω..το νυχτικο της εχει ανηξει και το στηθος της μενει ακαλυπτο...δεν ξερω πως να συγρατηθω πως να αντεξω....ειναι ποιο δυνατη απο εμενα...και στον υπνο της μου κανει μαγια...πρεπει να φανω δυνατος πρεπει... την πλησιαζει και ειναι ετοιμος... βασταει το μαξιλαρι απο πανω της..οταν ξαφνικα..ανοιγει τα ματια της....τον αφοπληζει με τα υπεροχα μαυρα ματια της..και με την γλυκεια φωνη της... ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ...του λεει καθως ακομα ειναι ζαλισμενη απ τον υπνο... ο εντουαρτ εχει παραλησει... τον κοιταει ικετευτηκα στα ματια... σε παρακαλω μην φυγεις, γιατι φευγεις συνεχεια μεινε μια φορα μαζι μου..του λεει καθως πιανει το χερι του.. νοιωθει μια απιστευτη ζεστασια να τον πλυμιριζει..εχει κολησει στα ματια της δεν μπορει να παρει το βλεμμα του απο επανω της πεσμου το ονομα σου του λεει καθως σηκωνεται μα γιατι δεν μου μιλας? γιατι ερχεσαι στα ονειρα μου? Μην με πλησιαζεις της λεει καθως κανει ενα βημα πισω μα γιατι? δεν θα σου κανω κακο,το μονο που θελω να μαθω ειναι ποιος εισαι και τι θες απο εμενα..του λεει καθως νοιωθει την καρδια της να χτυπαει σαν τρελη.. για το καλο σου μην με πλησιαζεις της λεει και τα χερια του τρεμουν... οχι δεν σε φοβαμε του λεει εισαι μονο ενα ονειρο και τον πλησιαζει ακομα ποιο πολυ.. ο εντουαρτ εχει κερωσει νοιωθει τοσο αδυναμος οταν τον κοιταει την αφηνει να τον πλησιασει ασε με να σε αγκιξω,ασε με να νοιωσω το δερμα σου..σε παρακαλω του λεει καθως αγκιζει το μαγουλο του κλεινει τα ματια του και πιανει το χερι της και το τριβει στο προσωπο του καθως μυριζει το καυτο αρωμα της.. εκεινη του χαμογελαει δεν το πιστευω οτι σου μιλαω δεν το πιστευω οτι σε αγκιζω,παντα εφευγες χωρις να μου μιλησεις..του λεει καθως κολαει επανω του σαν να θελει να παρει και την τελαιυτεα σταγονα απ αυτην την επαφη μαζι του ξερει οτι ειναι ονειρο και σε λιγο θα ξυπνησει μην το κανεις αυτο της λεει και την κοιταει με τα υγρα ματια του..σε παρακαλω δεν μπορω αλλο να σου αντιστεκομαι.. τοτε μην μου αντιστεκεσαι του λεει καθως αγκιζει τα χειλη του με τα δικα της.... ενας χορος ζεστασιας ξεκινησε για τον εντουαρτ νομιζε πως χτυπαει η καρδια του..ενοιωθε το αιμα στις βλεβες της να καλπαζει καυτο μεσα της....μυριζε το τελειο αρωμα της...νομιζε οτι ηταν σε ονειρο, μια νιρβανα αυτα που ενιωθε ηταν εξοπραγματικο....το ιδιο και για εκεινη καθως τον εσφιγκε ολο και περισσοτερο επανω της ενιωθε το κορμι της να καιει απ το παθος της για εκεινον τον ηθελε τοσο πολυ..καθως η γλωσσα της γλιστρουσε μεσα στο στομα του εκεινος την εσφιγκε ολο και ποιο πολυ επανω του.... δεν μπορει να ειναι αληθεια αυτο που ζω ολα ειναι μια οφθαλμαπατη σκευτηκε ο εντουαρτ καθως την ριχνει με δυναμη στον καναπε.... αν εισαι ονειρο μην τελειωσεις ποτε του λεει η λαρα και του γλυφει απαλα το λαιμο....ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ....την φιλαει με τοσο παθος τοση ενταση ....του το ανταπωδιδει ακομα ποιο θερμα....του λεει στο αφτι...θελω να με κανεις δικια σου μονο την κοιταει...την φιλαει και παει να σηκωσει το νυχτικο της...Καθως ακουνε την φωνη του καρλαιλ να λεει
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Παρ 23 Απρ 2010 - 2:02
Οχι εντουαρτ σταματα..λεει ο καρλαιλ ,ενω απο πισω του ειναι η αλις και τον κοιταζει τρομαγμενη.. ο εντουαρτ πετιεται πισω πιανει με τα χερια του τον τοιχο και κοιταει σαστισμενος την λαρα η οποια ειναι μεσα στους μολοπες και τις μελανιες η αλις τρεχει κοντα στην λαρα και την σκεπαζει με μια κουβερτα εισαι καλα λαρα μιλα μου... εντουαρτ τι πηγες να κανεις? καρλαιλ εγω....λεει καθως δεν μπορει να αρθωσει λεξη τρεμη ολοκληρος ...εγω...κοιταει παλι την λαρα..η οποια δεν μιλαει καθολου απλα δακρυζει,και κοιταει το κενο λαρα λαρα? μιλα μου... καρλαιλ ελα εδω δεν κουνιεται και ειναι παγωμενη... την πλησιαζει ο καρλαιλ..λαρα? λαρα με ακους? της λεει καθως της ανοιγει τα ματια τι πηγες να κανεις εντουαρτ? το ειδα..σε ειδα να θες να την πνιξεις με ενα μαξιλαρι γιατι? τι σου εκανε? δεν σε ηξερε καν..μονο στα ονειρα της σε εβλεπε δεν μπορεις να καταλαβεις αλις..της λεει καθως χτυπαει το χερι του στον τοιχο.. να καταλαβω τι εντουαρτ? οτι ο ερωτας σου για εκεινη δυναμωσε τοσο που νομιζες οτι σου κανει μαγια? η μαλλον σε βολευε να πιστευεις αυτο γιατι δεν θες να παραδεχτεις τα αισθηματα σου για εκεινη ετσι δεν ειναι? παψε παψε παψε λεει καθως χτυπιεται επανω στον τοιχο ο καρλαιλ μου μιλαει και τον ακουω σαν να ειναι πολυ μακρια..νοιωθω το σωμα μου να πεταει ειμαι κενη...διαλυθηκα...η ζωη μου τελειωσε με ενα ονομα...ΕΝΤΟΥΑΡΤ...τι κακο μπορει να σου κανει ενα ονομα...ολα ηταν ενας κακος εφιαλτης τελικα....δεν υπαρξε τιποτα ουτε τα φιλια του υπηρξαν ουτε η αγκαλια του ...τιποτα ολα ενας ζωντανος εφιαλτης... ξαφνικα εστιαζω τα ματια μου επανω του....
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Παρ 23 Απρ 2010 - 11:46
Προσπαθω να σηκωθω με βοηθαει ο καρλαιλ..τον πλησιαζω με ματια μες στα δακρυα και φωνη που ισα που εβγενε απ τα χειλη μου.. Ωστε εσυ εισαι ο εντουαρτ ε? του λεω με δοση ειρωνιας προσπαθωντας να κρυψω την στεναχωρια μου.ωστε εσενα εβλεπα στον υπνο μου..προφανως αλις ειχαμε δικιο οτι τα ονειρα προσπαθουν να σου δειξουν κατι ετσι δεν ειναι? λεω με ποιο δυνατο τονο καθως τα ματια μου δεν φευγουν καθολου απ τα δικα του χαχαχα τι χαζη που ημουν, τι ηλιθια να κατσω να πιστεψω οτι αυτο το προσωπο θα ηταν το αλλο μου μισο χαχαχα..γελαω και ταυτοχρονα κλαιω..τελικα η μονη αληθεια στην υποθεση ειναι οτι τα ονειρα μου ελεγαν οτι εσυ θα εισαι ο δολοφονος μου ετσι? λαρα εγω δεν ηθελα να.. σταματα δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις τιποτα..πως σε ειπαμε? α ναι εντουαρτ ε? δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις εντουαρτ τιποτα του λεω και τον κοιταω εντονα στα ματια ολα ηταν ενα ψεμα..απλα θα με σκοτωνες γλυκα ετσι δεν ειναι? θα μου εκανες τετοια τιμη? να δωσεις τελος στην μιζερη ζωη μου τοσο ομορφα? γιατι δεν το εκανες εντουαρτ γιατι ?του λεω και τον σπροχνω με δυναμη στον τοιχο ΓΙΑΤΙΙΙ? του λεω και πεφτω κατω ουρλιαζοντας απ το πονο στην καρδια μου με κοιταει με ματια χαμενα η στεναχωρια του δεν ξερω ποσο αληθινη ειναι δεν πιστευω τιποτα πια..προσπαθει να με σηκωσει απο κατω μην τολμησεις εντουαρτ..λεει η αλις καθως τον σπροχνει μακρια μου λαρα ασε με να σου τα εξηγησω ολα εγω σε παρακαλω μου λεει η αλις με φανερη τρυφεροτητα στα ματια.. οχι αλις δεν χρειαζεται της λεω και σηκωνομαι..καταλαβα πολλα απλα με ειδε σαν εχθρο ετσι? νομιζε οτι θα μπορουσα να βλαψω καποιον απο σας ετσι δεν ειναι? νομιζα οτι σε εστηλαν οι βολτουροι λεει και κοιταει κατω ποιοι? δεν το πιστευω..πως θα μπορουσα να παω μαζι τους οταν εχουν δολοφονησει τους γονεις μου? λεω και ξεσπαω παλι ....... δεν πιστευα οτι ειναι αληθεια αυτο με τους γονεις σου..νομιζα οτι ολα ηταν ενα σχεδιο του αρο για να μπορεσει να παρει την μπελα.. μπελα..αλλο ενα ονομα το οποιο με ποναει παρα πολυ..δεν το πιστευω οτι ερωτευτηκα καποιον που ειναι ερωτευμενος με αλλη η σκεψεις πλυμιριζουν το μυαλο μου.. ωστε αυτο φανταστηκες για μενα ε? ωραια λοιπον θα σου αποδειξω οτι δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα..καρλαιλ σε παρακαλω θελω τωρα αμεσως να φυγω για ιταλια σε παρακαλω του λεω και τον κοιταω εντονα στα ματια. λαρα αυτο που λες δεν γινεται λεει ο καρλαιλ γλυκα ενταξει λοιπον δεν χρειαζομαι κανεναν μπορω και μονη μου..λεω και ειμαι ετοιμη να φυγω.. οταν νοιωθω το κρυο αγκιγμα του να μου πιανει το μπρατσο και να με κοιταει με αυτο το βλεμμα που δεν μπορω να του αντισταθω....και να μου λεει δεν θα πας πουθενα.. τι θελεις πια? ποιο ειναι το προβλημα σου? τι θελεις απο εμενα? θες να με σκοτωσεις? καντο..θες να φυγω? ασε με να φυγω...μονο πεσμου τι σκατα θελεις απο εμενα του λεω φανερα εκνευρισμενη και τον πλησιαζω κοιτωντας τον μες στα ματια θελω να σταματησεις να μου κανεις μαγια θελω να βγεις απ το μυαλο μου θελω να μπορω να κανω κατι αλλο χωρις να χρειαζεται να βλεπω μπροστα μου τα ματια σου συνεχεια... θελω να μην με μεθουσε το αρωμα σου θελω να μην εκανες την μπελα να βγει απ την καρδια μου για να κλεψεις εσυ την θεση της θελω να μην σε αντικρυζα ποτε στην ζωη μου..θελω να φυγεις λαρα για παντα μια και καλη φυγε σε παρακαλω...μου τα λεει καθως με εχει πιασε απ τα μπρατσα και με ταρακουναει κοιτωντας με με ενα ικετευτικο υφος.. εντουαρτ καταλαβε οτι δεν σου κανει μαγια καταλαβετο επιτελους και παψε να την κατοιγωρεις για τα παντα..λεει η αλις τον κοιταω και δακρυζω.. εχει δικιο αλις..σας το ειχα πει οτι η ομορφια μου ειναι η καταρα μου..ποτε καποιος δεν θα με αγαπησει γιαυτο που ειμαι αλλα για το απεξω μου..εχεις δικιο εντουαρτ συγνωμη για ολα ποτε δεν θα εκανα σε καποιον μαγια για να με αγαπησει πιστεψε με ειναι το μονο που δεν θελω..συγνωμη συγνωμη για ολα θα φυγω στο υποσχομαι δεν θα με ξαναδεις ποτε σου τα λεω και η καρδια μου ειναι ετοιμη να σπασει οταν νοιωθω να τρεχει η μυτη μου και βλεπω τα χερια μου να ειναι μεσα στα αιματα......ολα εγιναν τοσο γρηγορα..νοιωθω τον εντουαρτ να με σπρωχνει με δυναμη πισω καθως εχει ακινητοποιησει τον τζασπερ ο οποιος ηταν ετοιμος να μου επειτεθει.. καρλαιλ παρτην απο εδω φωναζει ο εντουαρτ καθως ακομα ο τζασπερ θελει να μου επειτεθει ο καρλαιλ με ποιανει γρηγορα και με παει επανω μου δινει ενα πανι να βαλω στην μυτη μου και πιανει την τσαντα με τα ιατρικα του εργαλεια.. δεν καταλαβαινω πως μπορεις το αιμα και εκεινος οχι λεω φανερα τρομαγμενη.. ειναι πολυ νεος στην οικογενεια μας λαρα ειχε μαθει να πινει αιμα ανθρωπων ειναι δυσκολο γιαυτον να σου αντισταθει ποσο μαλλον εσενα που το αιμα σου ειναι ποιο γλυκο και απ την αμβροσια..μου λεει και σκουπιζει το αιμα μου καθως μετα το καιει σε ενα δοχειο... και εσυ? πως αντεχεις? τον ρωταω και τον βλεπω να παλευει με το μεσα του αρκετα..ειναι δυσκολο και για σενα ετσι? λαρα μου λεει και κομπιαζει..το αιμα των μαγων ειναι αρκετα δελεαστικο...εκτος οτι μας δινει περισσοτερη δυναμη μας ικανοποιει πληρως σε οτι μπορεις να φανταστεις... εχεις πιει ποτε σου? τον ρωταω γεματη περιεργια αργει να μου απαντησει..σκυβει το κεφαλι και μετα με κοιταει ναι εχω πιει πριν απο πολλους αιωνες ομως...ξερεις λαρα πριν σιχαθω το ειδος μου ημουν και εγω σαν τους βολτουροι..βλεπεις εζησα εναν αιωνα μαζι τους τι? εζησες μαζι τους? ειχες δει τον πατερα μου? οχι οχι λαρα σου λεω οτι αυτο ηταν αιωνες πριν αλλα ο αρο παντα ειχε διπλα του μαγους για να μπορει να κανει τις βρωμιες του ποιο ευκολα....μετα αφου γερνουσαν και δεν μπορουσαν πια να του προσφερουν και πολλα τους ειχε σαν το παλιο καλο κρασι τους σκοτωνε και επινε το αιμα τους περνωντας ακομα ποιο πολυ δυναμη και ευχαριστηση.. ποσο ασπλαχνος και τερας μπορει να ειναι? ρωταω τον καρλαιλ.. οταν εμαθα ποσο ασπλαχνος ειναι σηκωθηκα και εφυγα δεν ηθελα να γινω σαν και αυτον ηθελα να μπορω να βοηθαω τους ανθρωπους οχι να τους σκοτωνω...ετσι 10 χρονια εκπεδευτηκα μονος μου με το να πινω μονο αιμα ζωων μετα σκευτηκα να κανω την υπερταση και να παω να γινω γιατρος αυτο θα με εκανε ακομα περισσοτερο να αντεξω το αιμα..ετσι λοιπον εφτασα εδω που εφτασα...στην πορεια βρηκα και την οικογενεια μου ολοι τους ηταν ενα βημα πριν παιθανουν... και ο εντουαρτ??του λεω με φανερη αγωνια και ο εντουαρτ μου λεει χαμογελωντας πονηρα.. καρλαιλ ποσο χρονων ειναι ο εντουαρτ? κανονικα επρεπε να ειναι 109 τωρα αλλα στην εμφανιση θα μεινει για παντα 17 δεν ειναι κακος λαρα δεν ηθελε να σε σκοτωσει...απλα σε θεωρησε απειλη μερες τον βασανιζες χωρις να το γνωριζεις δεν μπορει να πιστεψει οτι ειναι ερωτευμενος μαζι σου γιαυτο τα κανει ολα αυτα πιστευει οτι του εκανες μαγια.. θελω να πιστεψω τα λογια του θελω πραγματικα να ειναι ερωτευμενος μαζι μου....αλλα η μπελα? οχι δεν θα μπορουσα ποτε να μπω αναμεσα σε ενα ζευγαρι..και ο τζεικοπ ομως την αγαπαει... μα τι σκευτεσαι εκει μου λεει ο καρλαιλ..διακοπτοντας τις σκεψεις μου τιποτα του λεω και του χαμογελαω λοιπον λαρα σημερα οταν θα παω στο νοσοκομειο θα δω τις εξαιτασεις σου τι? βγηκανε? του λεω τρομαγμενη ναι πρεπει να ειναι ετοιμες..δεν μου λες λαρα το παθαινες συχνα αυτο με την μυτη σου? οχι ποτε δεν το ειχα παθει τωρα τις τελαιτεες 2 μερες το επαθα..μαλιστα μου λεει και μενει σκεπτικος.. εχω κατι? τον ρωταω δεν ξερω ακομα λαρα δεν ειμαι σιγουρος θα τις δω και θα σου πω.. ξαφνικα ανοιγει η πορτα και μπενει ο εντουαρτ.. ολα ενταξει κατω ..ο τζασπερ θελει να σου ζητησει συγνωμη μου λεει κοιταζωντας με στα ματια.. ενταξει δεν πηραζει του λεω και του γελαω γλυκα.. θα ειμαστε απο κατω λεει κοιταζωντας με σαν να εχει μετανοιωσει για οτι εχει πει για μενα ετοιμαζεται να κλεισει την πορτα οταν του φωναζω εντουαρτ? με κοιταει σευχαριστω πολυ για οτι εκανες πριν κατω με κοιταει ντροπαλα και μου γνεφει καθως κλεινει η πορτα.. εισαι ερωτευμενη μαζι του ετσι? λεει ο καρλαι και με κοιταει ε.. ελα τωρα μην κρυβεσαι η αλις σε εχει δει στα οραμα τα της πως νοιωθεις για εκεινον ναι ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του θα μπορουσα να δωσω την ψυχη μου για εκεινον δεν ξερω πως γινετε αυτο χωρις καν να τον ξερω αλλα αυτο νοιωθω...λεω κοιτωντας το πατωμα ο εντουαρτ εμεινε πισω απ την πορτα σιωπηλος...δεν ηθελε να πιστεψει αυτο που ακουγε..ερωτευμενη μαζι μου?
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Παρ 23 Απρ 2010 - 18:26
Καθως καταιβενω κατω βλεπω την αλις να μιλαει στον τζασπερ,οταν με βλεπουν σταματουν και σηκωνετε ο τζασπερ και με πλησιαζει λαρα θελω να σου ζητησω συγνωμη ξερεις ειναι πολυ δυσκολο για μενα ολο αυτο..λεει και κοιταει κατω.. μην ανυσηχεις τζασπερ σε καταλαβαινω μου εξηγησε ο καρλαιλ..ξαφνικα μπενουν μεσα η ροζαλι με τον εμετ και την εσμε.. μπα ολοι μαζεμενοι? χασαμε κατι? λεει ο εμετ τιποτα λεει ο καρλαιλ και κοιταει εμενα και τον τζασπερ ολα ενταξει? λεει ο καρλαιλ στην εσμε και την αγκαλιαζει ναι μια χαρα δεν ειχε πολλα πραγματα λεει ο εμετ χαρη σε εσενα δεν ειχε λεει η ροζαλι εκνευρισμενη μα γιατι το λες μωρο μου? γιατι? ρωτας κιολας? αν δεν παλευες με την αρκουδα δεν θα εφευγαν τα ελαφια μα αφου μου επειτεθηκε τι να εκανα? ελα σταματηστε σημασια εχει οτι πηραμε δυναμεις λεει η εσμε προφανως πηγανε για κυνηγι σκευτηκα καθως τα ματια μου ψαχνανε απεγνωσμενα τον εντουαρτ... πρεπει να εφυγε λεει η αλις καθως την βλεπω να με κοιταει ποιος ο λεο? λεω κατευθειαν για να μην με παρει χαμπαρι ο λεο ειναι διπλα σου μου λεει η αλις και μου γελαει α ναι νατος χαχα λαρα αν ημουν ανθρωπος θα σου ειχα ριξει σφαλιαρα λιγο εληψα για να φαω και παραλειγω να σκοτωθεις... ελα σταματα λεο τιποτα δεν εγινε μα τι σου λεει πια αυτος ο γατος λεει ο εμετ καθως τον σηκωνει και τον παρατειρει λαρα πεστου να με αφησει δεν εχω αιμα βρε εγω τι θα φας απο εμενα? η αρκουδα δεν σου εφτασε? χαχχαχα γιατι γελας λαρα? λεει ο εμετ σε φοβαται ποιος ? ο λεο..φοβαται μην τον φας χαχαχα ελα λεο δεν τρωω ποντικια εγω .... με ειπε ποντικι οχι πεσμου με ειπε ποντικι? καλα δεν θα βρεις ακρη μαζι του λεω στον εμετ.. ποπο ξημερωσε λεω καθως βλεπω τον ηλιο.. οχ εσεις τωρα? χαχαχα ναι θα μπουμε μεσα στο φερετρο μας λεει η ροζαλι οχι φυσικα λαρα τιποτα απο οσα ξερεις για τους βρυκολακες δεν ισχυουν λεει ο εμετ και βγαινει εξω στον ηλιο... ουαου τι υπεροχο θεαμα νομιζεις οτι ειναι διαμαντια εχω μεινει με ανοιχτο το στομα.. βλεπεις? δεν ειναι και τοσο ασχημο να εισαι βρυκολακας λεει η αλις καθως κοιλιεται στο γρασιδι τιποτα ομως δεν συγκρηνετε με τις δυναμεις σου ...μου λεει η ροζαλι διακρητικα στο αφτι για ναμην μας ακουσουν οι αλλοι την κοιταω με ενα βλεμμα απαθες πως μπορει να μου το λεει αυτο την στιγμη που ειμαι τοσο δυστηχησμενη εξαιτιας των δυναμεων μου? λαρα μηπως να επερνες ενα τηλεφωνο τον κυριο ρομπινσον? οχ ναι το ειχα ξεχασει εχεις δικιο καρλαιλ η μαλλον εγω λεω καλητερα να παω κατευθειαν οτι νομιζεις θα σε παω με το αμαξι λαρα ελα να σου δωσω ρουχα..δεν πιστευω να φυγεις με το νυχτικο? λαρα τι ειναι αυτες η μελανιες στο λαιμο και στα χερια σου μου λεει ξαφνικα η εσμε εε τιποτα επεσε απ τις σκαλες λεει η αλις γρηγορα και μου πιανει το χερι..ελα δεν θα προλαβουμε παμε να σε ντυσω...
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Σαβ 24 Απρ 2010 - 18:10
Λαρα τι σκευτεσαι να κανεις? μου λεει η αλις καθως μου κουμπονει το φερμουαρ του υπεροχου φορεματος που μου εδωσε. τι εννοεις? με τους βολτουροι? λαρα μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις,για τον εντουαρτ λεω τιποτα δεν θα κανω,οτι εγινε εγινε της λεω και προσπαθω να κρυψω την στεναχωρια μου λαρα πιστεψε με σας εχω δει σε οραμα να ειστε μαζι και να ειστε ευτιχισμενοι ο εντουαρτ ειμαι σιγουρη οτι ειναι πολυ ερωτευμενος μαζι σου απλα δεν το παραδεχεται θελει χρονο.. δεν νομιζω αλις να εχω χρονο της λεω και ειμαι ετοιμη να βγω απ το δωματιο της εξαλου δεν μαρεσει να μπενω αναμεσα σε ζευγαρια, μην ξεχνας οτι ο εντουαρτ αγαπαει την μπελα.. που τα ξερεις εσυ ολα αυτα? μου τα ειπε ο τζεικοπ τωρα μαλιστα ακουμε και την γνωμη του σκυλου γιατι ψεμματα ειναι αλις? οχι δεν ειναι ψεμματα΄λαρα αλλα τα πραγματα αλαζουν καμια φορα.. οπως και τα οραματα σου της λεω και κλεινω την πορτα.. ετοιμη λαρα? μου λεει ο καρλαιλ καθως μου ανοιγει την πορτα της υπεροχης μερσεντες ετοιμη του λεω και παω να χαιρετησω τους υπολοιπους λοιπον χαρηκα πολυ που σε γνωρισα εσμε μου φερθηκες σαν μητερα μου της λεω και την αγκαλιαζω.. θα μπορουσα να ημουν μου λεει και μου χαμογελαει γεια σου τρελοκοριτσο μην χαθεις ενταξει? μου λεει ο εμετ και με χαιρεταει με μια σκουντια στην πλατη λοιπον υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαμε να ειμαστε και κολητες μου λεει η ροζαλι και με αγκαλιαζει καθως μου ψιθυριζει..... συγνωμη που ημουν αγενης την κοιταω τρυφερα και της γνεφω οτι ολα ειναι καλα. τζασπερ ειλικρινα χαρηκα του λεω και του σφιγκω το χερι καθως τον βλεπω να ποναει πολυ και εγω λαρα χαρηκα παρα πολυ ελπιζω να σε ξαναδουμε λεει και με δυσκολια μου αφηνει το χερι.. αυτο ηταν λοιπον ετσι? κοιταω την αλις που με πλησιαζει χαμογελωντας τιποτα δεν τελειωσε λαρα ολα τωρα ξεκινανε...δεν σου λεω αντιο ξερω οτι μεχρι το βραδυ θα σε ξαναδω τι εννοεις ειδες κατι? α δεν ξερω τα οραματα μου αλαζουν μου λεει ειρωνικα και γελαει.. την αγκαλιαζω σφιχτα μου σταθηκες σαν αδερφη μου αλις σευχαριστω μα εισαι αδερφη μου λαρα, μου λεει και γελαει δεν ξερω τι σκαρωνεις αλις αλλα θα το ανακαλυψω της λεω καθως μπαινω μεσα στο αμαξι εεε μαγισσουλα? μηπως ξεχασες κατι? μου φωναζει ο εμετ καθως βασταει τον λεο που εχει ανατριχιασει ολοκληρος γεια σου μεζεδακι λεει ο εμετ καθως μου τον δινει μην τολμησεις να με ξανααφησεις στα χερια αυτης της καραφλης αρκουδας στο λεω μου λεει ο λεο καθως εγω τους κοιταω να απομακρυνονται και μια μελαγχολια με πιανει..δεν τ ον ειδα δεν ειρθε ουτε καν να με χαιρετησει.. ξερεις λαρα καμια φορα η καλητερη θεραπεια ειναι η αποσταση μου λεει ο καρλαιλ και με κοιταει γλυκα θεραπεια απο τι του λεω σαν να εχω πιασει το νοημα.. απο τον ερωτα μου λεει και γελαει.. βλεπω τα υπεροχα ασπρα δοντια του και αναρωτιεμαι πως θα ηταν τα πραγματα αν ημουν και εγω βρυκολακας... η σκεψεις μου σταματανε οταν βλεπω εξω απ το σπιτι του κυριου ρομπινσον την αστυνομια λαρα ασε να μιλησω εγω μου λεει ο καρλαιλ καλημερα τσαρλι ολα καλα? καλημερα δρ καλλεν εχουμε μια εξαφανιση μιας 16χρονης τραγουδιστριας λαρα αντερσον λεγεται μηπως γνωριζεις κατι? μου φενεται οτι εχει γινει καποια παρεξηγησει λεει ο καρλαιλ η δεσποινης αντερσον χαθηκε εχτες στο δασος και την βρηκε η κορη μου η αλις την φιλοξενισαμε στο σπιτι μας και τωρα την εφερα εγω με το αμαξι μα τοτε γιατι δεν ειδοποιησατε? ο κυριος ρομπινσον τρελαθηκε απ την αγωνια του εχει την ευθηνη της ναι εχεις δικιο τσαρλι αλλα εχτες με την βροχη τα καλωδια του τηλεφωνου βραχηκυκλωσαν και δεν ειχαμε τηλεφωνο μαλιστα λεει ο τσαρλι καθως με πλησιαζει και με κοιταει απο πανω μεχρι κατω, βγαζει το καπελο του και με χαιρεταει καλημερα σας δεσποινης καλημερα του λεω προσπαθωντας να φανω ανετη ειναι αληθεια αυτα που λεει ο δρ καλλεν? μα φυσικα και ειναι αληθεια ,αν δεν ηταν αυτοι τωρα θα με βρισκατε σε κανενα ρεμα σκοτωμενη απ την τοση βροχη..του λεω και τον κοιταω οσο ποιο γλυκα μπορω πρωτη φορα χρεισιμοποιω την δυναμη μου για να μαγεψω καποιον με την θεληση μου αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να υποψιαστουν τους καλλεν.. με κοιταει σαν υπνωτισμενος μαλιστα καταλαβα δεσποινης αντερσον τοτε να σας αφησω να ξεκουραστειτε και εσας μου λεει κοιταζωντας με και κανωντας βηματα πισω ..μεχρι που σκονταψε και επεσε κατω μπαμπα τι επαθες? εισαι καλα? βλεπω μια καστανη γλυκεια κοπελα να με κοιταει καθως σηκωνει τον απο οτι λεει πατερα της απο κατω ναι μπελα ειμαι μια χαρα δεν ξερω τι επαθα ενταξει πατερα μην ανυσηχεις δεν εγινε και τιποτα του λεει καθως με κοιταει ακομα πως την ειπε? χριστε μου αυτη ειναι η μπελα? οχι οχι ας ανοιξει η γη να με καταπιει τωρα ,ξαφνικα δεν μπορουσαν να γινουν τα πραγματα χειροτερα να σου και ο εντουαρτ καρλαιλ τι εγινε? τον ρωταει τιποτα εντουαρτ ολα καλα ανυσηχησαν για την λαρα και πηραν την αστυνομια νοιωθω το βλεμμα του να με κοιταεικαι θελω να λυποθημησω τωρα λοιπον εγω να πηγαινω λεει οτσαρλι καθως μπενει στο περιπολικο μπελα να προσεχεις της λεει καθως κοιταει αγρια τον εντουαρτ μην ανυσηχεις μπαμπα του λεει και τον χαιρεταει καθως περνει την τσαντα της απο κατω ο εντουαρτ την ακολουθει δεν το πιστευω πανε στο σχολειο... τους παρατηρω καθως καθονται σε ενα απ τα σταντ του προαυλιου,τον βλεπω να της μηλα και ταυτοχρονα να ριχνει ματιες και προς τα εδω οχι... πως θα το αντεξω? θα ανοιγω τα παραθυρα και θα τους βλεπω ηταν αναγκη ο κυριος ρομπινσον να μενει διπλα στο σχολειο? λαρα πρεπει να φυγω λεει ο καρλαιλ καθως με πιανει να τους κοιταω θα εισαι σιγουρα καλα? λαρα με ακους? ε? ναι...συγνωμη καρλαιλ ναι θα ειμαι μια χαρα μην ανυσηχεις λοιπον οταν βγουν οι εξαιτασεις σου θα σε ειδοποιησω ενταξει? ποιες εξαιτασεις μου του λεω σαστισμενη απ το θεαμα που βλεπω λαρα δεν σου κανει καλο αυτο..μου λεει και μου γυρναει το προσωπο για την μυτη σου που αιμοραγει σου λεω α ναι το ειχα ξεχασει τελειως συγνωμη καρλαιλ..ενταξει θα περιμενω να μου πεις τα αποτελεσματα. ενταξει λαρα λοιπον και οπως ειπαμε ..η αποσταση ειναι η καλητερη θεραπεια λεει και μου γελαει φευγοντας σφαιρα με την μερσεντες. καθως τον βλεπω να φευγει ακουω μια φωνη που ειχα καιρο να ακουσω.. λαρα να μας παιθανεις θελεις? που ησουν? νομιζαμε οτι επαθες τιποτα τι θα εκανα αν παθαινες τιποτα? τι θα ελεγα στην θεια σου μου λες? ηρεμηστε κυριε ρομπινσον ειμαι μια χαρα απλα χαθηκα στο δασος και με βρηκε η αλις η κορη του δρ καλλεν και με φιλοξενησαν δεν σας πηρα τηλεφωνο γιατι οι γραμμες ηταν νεκρες με τετοια βροχη.. αχ κοριτσι μου δοξα το θεο που εισαι καλα λεει ο κυριος στιουαρτ καθως με αγκαλιαζει ξερεις οτι σημερα δινετε την πρωτη σας συναυλια ε? τι σημερα? αχ οχι... ο ναι λαρα ..γιαυτο πρεπει να βιαστουμε σε 12 ωρες ειναι η συναυλια θελω να λαμπεις γλυκια μου οσο σκευτομουν οτι θα ανεβαινα στην πιστα με τοσο κοσμο απο κατω κουραζομουν και μονο στην ιδεα..τωρα ειχα αλλα στο μυαλο μου...σκευτηκα και κοιταξα κατευθειαν στο σταντ που καθονταν ακομα με την μπελα...ειναι τοσο ομορφος δεν μπορω να μην τον κοιταω δεν γινετε..το ιδιο ομως εκανε και εκεινος οποτε η μπελα γυρνουσε απ την αλλη εκεινος με κοιταζε με τα χρυσοκαστανα ματια του... λαρα ποσο ανυσηχησα ξαφνικα νοιωθω 2 κρυα χερια να με σηκωνουν στον αερα και να με σφιγκουν τοσο πολυ που να μην μπορω να παρω ανασα.. αυτο που αντικρυζω δεν μπορω να το περιγραψω με λογια..ειναι ο μαρκους η μηπως δεν ειναι? ειναι τοσο ομορφος τα ματια του χριστε μου για μια στιγμη τα ειδα να κοκκινιζουν οχι δεν ειναι δυνατον ζω εναν εφιαλτη μαρκους τι επαθες τι σου εκαναν? δεν σε καταλαβαινω λαρα τι εννοεις? μου λεει και με κοιταει εντονα στα ματια ξερεις τι εννοω του λεω και ψαχνω να βρω στο σωμα τουκαποιο δαγκωμα κατι που να αποδικνειει οτι ειναι βρυκολακας...ξαφνικα τον νοιωθω να μου σφιγκει με δυναμη το χερι.. ελα να σου πω μωρο μου δεν σε συμφερει να πεις σε καποιον για μενα γιατι οι καλοι σου φιλοι οι καλλεν θα εχουν την τυχη της βικτοριας αυτο θες? σαστιζω δεν το πιστευω που τα ξερει ολα αυτα? πες μου ποιος εισαι? τι εκανες του μαρκους πεσμου..του λεω και τον σπρωχνω με δυναμη κατω την ιδια ωρα βλεπω τον εντουαρτ να κοιταει εντονα προς τα εδω οταν προλαβαινω να δω οτι κατι λεει στην μπελα και ξαφνικα τον βλεπω διπλα μου εισαι καλα? με ρωταει και κοιταει με ενα πολυ αγριο υφος τον μαρκους ναι καλα ειμαι τι κανεις εδω τον ρωταω ο τι εκπληξη ο κυριος καλλεν αυτοπροσωπος χαχαχαχα τι συμβαινει αφησαμε την μια και ειρθαμε στην αλλη? λεει ο μαρκους καθως σηκωνεται απο κατω μην εχωντας παθει τιποτα βουλωστο μην με προκαλεις του λεει ο εντουαρτ σφιγκωντας τις γροθιες του ναι ελα χτυπησε με ελα σε προκαλω καλλεν χτυπαμε μπροστα στο σχολειο να δουν ολοι τι εισαι χαχαχαχαχαχα παψε μαρκους του λεω με κακια...αν εισαι ο μαρκους δηλαδει εγω ειμαι λαρα απλα απο οτι φενεται ο δημιουργος μου εκτος απο δυναμη και ομορφια μου εδωσε και πολλες γνωσεις ξερω παρα πολλα ξερω ακομα οτι ποτε δεν θα σου εκανα κακο λαρα.. και το ξερεις μου λεει καθως με κοιταει γλυκα στα ματια βλεπω τον εντουαρτ να φενεται φανερα ενοχλημενος... το ξερεις ετσι δεν ειναι? λεει ο μαρκους καθως κοιταει τον εντουαρτ τι να ξερει ρωταω εγω οτι ποτε δεν θα σου εκανα κακο γιατι σε αγαπαω λαρα μου λεει και ειναι ετοιμος να αγκιξει το χερι μου οταν εγω τραβιεμαι πισω και πως το ξερει? ρωταω ξανα κοιταζοντας τον εντουαρτ μα δεν σου ειπε? δεν τις ειπες για την ικανοτητα που εχεις να διαβαζεις τις σκεψεις των αλλων? τι? μπορεις να κανεις κατι τετοιο? τοτε γιατι νομιζες οτι θα σας εκανα κακο? αφου θα καταλαβαινες απ τις σκεψεις μου οτι δεν ειχα τετοιο σκοπο δεν μπορω να διαβασω τις σκεψεις σου λαρα εσυ και η μπελα ειστε κλειστα βιβλια μου λεει και με κοιταει με πονο στα ματια.. λαρα μαρκους ελατε καμια φορα θα αργησουμε λεει ο κυριος στιουαρτ ελα λαρα παμε μου λεει ο μαρκους και με πιανει απαλα απ το χερι τι? μαζι σου? ποτε? λαρα δεν θα σου κανω κακο ποτε δεν θα σου εκανα ποιος σε εκανε ετσι μαρκους πεσμου του λεω καθως μπηγω τα κλαμματα δεν ειναι η ωρα τωρα λαρα μου λεει και με τραβαει περιμενε του λεω και πλησιαζω τον εντουαρτ τον κοιταω και του λεω... γιατι ηρθες? εσυ ειπες πως δεν θες να με ξαναδεις ποτε σου γιατι ηρθες λοιπον? δεν ξερω μου λεει και νοιωθω την ανασα του κοντα μου θελω να τον αγκαλιασω θελω να τον φιλησω ξερω ομως οτι υπαρχει ενα χασμα αναμεσα μας πρεπει να φυγω μου λεει και με κοιταει μεσα στα ματια... θελω να προσεχεις πολυ τον εαυτο σου μου λεει καθως μου πιανει το χερι και απομακρυνετε ελα λαρα αστον να παει σε αυτην που πραγματικα αγαπαει.μου λεει ο μαρκους καθως με τραβαει κοντα του καθως τον κοιταω να απομακρυνετε η καρδια μου γινετε χιλια κομματια δεν μπορω δεν γινετε να ζω μακρια του..τον αγαπω
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Κυρ 25 Απρ 2010 - 20:10
Ειναι ομορφος πολυ αυτος ο καλλεν ε? μου λεει η σαρα καθως εγω κοιταω εξω απ το παραθυρο ναι ειναι της λεω κοφτα εισαι πολυ τυχερη που σε βρηκανε και εμεινες μαζι τους πρεπει να περασες πολυ ωραια ε? σαρα ειλικρηνα δεν εχω καθολου ορεξη μα τι εχετε παθει ποια ολοι? και εσυ και ο μαρκους εισαστε στον κοσμο σας τι θες να πεις? της λεω προχτες ο μαρκους γνωρισε εναν περιεργο τυπο μου εμοιαζε με ροκ σταρ πολυ φινετσατος και πολυ ομορφος κατι του ελεγε οτι μπορει να τον κανει διασημο και τετοια εγω με τον χαβιε νευριασαμε λιγο γιατι δεν μας εδωσε καμια σημασια στην τελικη ειμαστε ολοι μια ομαδα ετσι δεν ειναι? ναι ετσι ειναι για συνεχισε της λεω μετα κατι λεγανε και σηκωθηκαν και εφυγαν και οταν ρωτησαμε τον μαρκους που παει εκεινος μας ειπε οτι δεν θα αργησει πολυ...ε μετα απο 6 ωρες ηρθε και ηταν αλλος ανθρωπος βασικα δεν ξερω τι εκανε αλλα ομορφυνε πολυ δεν νομιζεις? κατσε για να καταλαβω σαρα θες να πεις οτι ηρθε αυτος ο αντρας ειπε οτι θα τον κανει διασημο και εφυγαν? ναι κατι τετοιο συγνωμη ονομα αυτος δεν ειχε? ε δεν θυμαμαι καλα νομιζω οτι τον ελεγαν λεστατ το θεμα λαρα ειναι οτι δεν μιλιεται καθολου και μονιμως εχει νευρα ασε πια εχτες το βραδυ μεχρι και με τον κυριο ρομπινσον τα εβαλε τον ελεγε ανευθυνο που σε αφησε να φυγεις μονη σου στο δασος μαλιστα καταλαβα της λεω και το μυαλο μου κοντευει να σπασει ποιος μπορει να ειναι αυτος ο λεστατ λαρα παω κατω να τσιμπησω κατι, θες να σου φερω τιποτα? οχι σευχαριστω σαρα αα ο κυριος στιουαρτ θα ερθει να μας παρει σε 2 ωρες για την προβα οχ εχουμε και αυτο το ειχα ξεχασει κοιταξε κακομοιρα μου να κοιμασαι ορθια μην ξεχνας οτι γιαυτο το σκοπο εχουμε ερθει εδω ναι σωστα ...ενταξει σαρα μην ανυσηχεις θα ειμαι οπως πρεπει να ειμαι οταν κλεινει την πορτα πεταγομαι ορθια και περνω κατευθειαν την θεια μου τηλεφωνο παρακαλω? ελα θεια η λαρα ειμαι σε ξυπνησα? δεν το πιστευω θες να με παιθανεις κοριτσι μου? το κινητο σου γιατι δεν το ποιανεις? τι εχει γινει? εχω κακο προαισθημα απο εχτες. θεια μην ανυσηχεις ειμαι μια χαρα αυτο που θελω να σε ρωτησω..χωρις να στριγλησεις ομως ειναι αν γνωριζεις καποιον λεστατ και αν σου λεει κατι το ονομα λεστατ? οχι δεν μου λεει κατι γιατι τι εγινε? οχι οχι μην τρομαζεις τιποτα δεν εγινε απλα γνωρισα εναν ο οποιος μου ειπε οτι μενει λονδινο κοντα σε μας γιαυτο σε ρωτησα σιγουρα ειναι αυτο λαρα? ναι καλε θεια μην ανυσηχεις ολα ειναι μια χαρα να σε πιστεψω? ναι λεμε καλα ενταξει κατα τα αλλα? ολα καλα? πως πανε οι συναυλιες? μια χαρα θεια σημερα δινουμε την πρωτη μας συναυλια στο πορτ αντζελες..ελπιζω να εχει κοσμο.. σιγουρα θα εχει αμαν σε δουν και ακουσουν και την φωνη σου ναι ναι καλα, λοιπον θεια πρεπει να σε κλεισω πρεπει να ετοιμαστω για την προβα ενταξει? καλα κοριτσι μου ενταξει..σιγουρα εισαι καλα ετσι? ναι θεια δεν τα ειπαμε? λοιπον φιλια πολλα λαρα? τι ειναι παλι θεια? ο λεο τι κανει? α μια χαρα μην ανυσηχεις γιαυτον λεω στην θεια μου καθως κοιταζω τον λεο να με κοιταζει με ενα αγροιο υφος και εγω σαγαπω θεια μου φιλακια.. το κλεινω καθως βλεπω το λεο να πηδαει επανω μου και τωρα τι καταλαβες που της ειπες ψεμματα? και τι να της πω οτι με ξεναγυσε ενας λυκος οτι παραλειγω να γινω γευμα ενος βαμπιρ οτι κοιμηθηκα σε ενα σπιτι γεματο βρυκολακες και ο μαρκους εγινε ενας απ αυτους? αυτο θες? θα παθει εφραγμα κατευθειαν ναι αλλα και τοσα ψεμματα δεν κανουν καλο δεν πηραζει για το καλο της το κανω να μην την ανυσηχω το καλο το δικο σου θα το σκευτεις ποτε λαρα? ασε με να χαρεις και εσυ τωρα σε παρακαλω λεω καθως κοιταω παλι το παραθυρο μπας τον ξαναδω δεν βαρεθηκες να κοιτας μια ωρα? οχου ελα καλα ειναι αντε εξω αντε να φας κανα ποντικι αντε λεω καθως ποιανο το λεο και ανοιγω την πορτα να τον βγαλω εξω..οταν ξαφνικα βλεπω μπροστα μου τον μαρκους με τρομαξες του λεω συγνωμη μου λεει και με κοιταει με τα σαγινευτικα του ματια γεια σου βρωμογατο λεει στον λεο και του κλεινει την πορτα καταρχας μιλα του καλητερα και δευτερον βγες απ το δωματιο μου τωρα του λεω με αυταρχικο υφος ηρεμησε λαρα σε παρακαλω μου λεει με τραγουδιστη φωνη εξαλου πρεπει καποια στιγμη να μιλησουμε ετσι δεν ειναι μικρη μου μαγισσα? μου λεει και με κολαει στον τοιχο κοιταζωντας με στα ματια τι? πως με ειπες? που ξερεις εσυ.... σουτ μην μιλας μου λεει και μου κολαει το δαχτυλο του στα χειλη μου ολα θα τα μαθεις μην βιαζεσαι ενα ενα λεει και ξαπλωνει στο κρεβατι κανωντας μου νοημα να ξαπλωσω μαζι του σε σιχαινομαι του λεω και τον κοιταω με ματια υγρα και κοκκινα απ τα νευρα πεταγιεται απ το κρεβατι σαν πανθηρας και βρισκεται κατευθειαν διπλα μου μην μου το ξαναπεις ποτε αυτο τα κους? μου λεει και βλεπω το προσωπο του να σκληραινει και να με κοιταει με πονο στα ματια ποτε δεν θα εκανα κατι που θα σε εβλαπτε ποτε ουτε καν τωρα που εισαι τοσο κοντα μου και και θεε μου μυριζεις τοσο ομορφα λεει και πεταγεται μακρια μου πιανοντας το κεφαλι του δεν καταλαβαινεις λαρα δεν ξερεις τι εκανα για να μην σε χασω δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο πολυ σε αγαπω.. δεν ξερω τι να κανω απ την μια τον μισω και απ την αλλη τον λυπαμαι..πραγματικα με αγαπαει παντα με αγαπουσε σκευτομαι καθως τον κοιταω να βασανιζεται που ειναι τοσο κοντα μου....
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Δευ 26 Απρ 2010 - 12:26
Δεν ηθελα να σε χασω λαρα λεει καθως με κοιταει δεν καταλαβαινω μαρκους γιατι να με χασεις μιλα ανοιχτα επιτελους ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη μου λεει και με πλησιαζει τρεμοντας κανω ενα βημα πισω δεν κρυβω οτι τον φοβαμαι. οχι λαρα μην μου το κανεις αυτο μην με φοβασαι, λεει καθως με πλησιαζει ακομα περισσοτερο ακουσε με λεει και μου πιανει απαλα τα χερια ολα ξεκινησαν οταν σε πρωτοειδα την πρωτη μερα στο σχολειο,οταν κοιταξα τα υπεροχα μαυρα ματια σου απο εκεινη την στιγμη σε ερωτευτηκα τοσο πολυ που δεν υπαρχει μερα απο τοτε που να μην σε εχω σκευτει, τοτε ολοι ελεγαν οτι εισαι αλωκοτη οτι εχασες τους γονεις σου και τρελαθηκες, δεν το πιστευα οτι εισαι αλωκοτη ουτε οτι εχεις τρελαθει νευριαζα που σκευτονταν ετσι για σενα. αλλοι παλι ελεγαν οτι κανεις μαυρη μαγεια..και οτι μιλας με τον γατο σου τι? ποιοι το ελεγαν? ασε με να τελιωσω σε παρακαλω μου λεει γλυκα δεν εχει σημασια ποιοι το ελεγαν σημασια εχει οτι εγω δεν πιστευα τιποτα απο τι ελεγαν, μεχρι την μερα που με εσπρωξες τοσο δυνατα και λιποθυμησα θυμασαι? ερχεται στο μυαλο μου η σκηνη που τον πεταω μακρια,τοτε που πανικοβληθηκα και χρεισιμοποιησα την δυναμη μου. το θυμασαι? μα πως? νομιζα οτι ειχες λιποθυμησει και δεν θυμοσουν τιποτα θυμαμαι την σκηνη που με πετας χωρις καν να με σπρωχνεις,μετα βεβαια λιποθυμησα αλλα η σκηνη δεν βγηκε απ το μυαλο μου, μερες με βασανιζε αυτη η εικονα αλλα δεν σου ελεγα τιποτα δεν ηθελα να σε τρομοκρατησω και δεν ημουν και σιγουρος αν οντως το ειχα δει η ηταν της φαντασιας μου, οι υποψιες μου μεγαλωσαν οταν ο κυριος ρομπινσον παρελησε κοιτωντας τα ματια σου τοτε βγαινοντας απ το αεροδρομιο, αμεσως καταλαβα οτι τον υπνοτιζες και σε τραβηξα κοντα μου το θυμασαι αυτο λαρα? ναι το θυμαμαι, και γιατι δεν μου ειπες τιποτα και τοτε? του λεω κοιτωντας τον σαστισμενη στο ξαναειπα λαρα δεν ημουν σιγουρος ισως να ηταν και αυτο της φαντασιας μου,δεν καταλαβαινεις δεν ηθελα να γινω σαν τους αλλους που σε υποψιαζονται και τοτε πως εμαθες για μενα τον ρωταω γεματη απορια θυμασαι την μερα στο εστιατοριο που ελυσε η μυτη σου και λιποθυμησες? ναι το θυμαμαι οταν σε πηγαμε στο νοσοκομειο περιμεναμε στο θαλαμο μεχρι να σε εξετασει ο καλλεν,εγω εχωντας μεγαλη αγωνια για το τι εχεις βγηκα εξω να καπνισω οταν ενιωσα ενα χερι στον ωμο μου να μου λεει.(ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ Ε?) ξαφνιαστηκα,γυρισα να δω ποιος ηταν αλλα κανεις δεν ηταν εκει, νομιζα οτι τρελενομαι...εκεινο το απογευμα λοιπον που εφυγες μονη σου για το δασος βγηκα για καφε με τα παιδια μπας και ηρεμησω λιγο, οταν ξαφνικα ειρθε και εκατσε στο τραπεζι μας ενας αντρας γυρω στα 25. ηταν αρκετα εμφανισημος και φενονταν του καλιτεχνικου χωρου λογο του ντυσιματος του. Μου επιασε την κουβεντα κατευθειαν λεγοντας μου οτι με εχει δει σε βιντεακια στο you tube να παιζω κιθαρα και οτι εχω μεγαλο ταλεντο, μπορω να σου πω οτι με κολακευσαι πολυ λεει και ριχνει ενα αχνο χαμογελο εμφανιζοντας ετσι τους λευκους κοινοδοντες του και μετα? του λεω γεματη περιεργια μετα μου ειπε πως αυριο φευγει και πως θα ηθελε πολυ να με ακουσει ξανα να παιζω ζωντανα για εκεινον, ετσι λοιπον τον ακολουθησα, μπηκαμε σε ενα τεραστιο γκαραζ το οποιο δεν ειχε τιποτα μεσα ουτε οργανα ουτε κιθαρα.... τιποτα δεν εδειχνε οτι ηταν στουντιο, εκει αρχισα να πανικοβαλομαι με πλησιασε λεγωντας μου να μην φοβαμαι και οτι ειμαι πολυ τυχερος που τον γνωρισα..δεν καταλαβαινω τον ρωτησα τι θες απο εμενα? θελεις να μαθεις για την αγαπημενη σου λαρα? θελεις να μαθεις τι θα γινει σε λιγο καιρο? μου ειπε και αμεσως σταματησα να φοβαμαι τι εννοεις του ειπα..γελασε καθως μου επιασε το χερι και με εκανε να δω εσενα την ωρα που ησουν στο δασος και μετακινουσες τον κορμο ειδα επισης και την βικτορια που ηθελε να σου επιτεθει,το χειροτερο ομως ηταν οταν σε ειδα να εισαι...λεει και σταματαει για λιγο κοιτωντας κατω να ειμαι τι? του λεω και τον κοιταω πανικοβλητη να εισαι σαν και εμενα μου λεει και μου σφιγκει τα χερια κοιταζοντας με στα ματια τι? πως? δεν καταλαβαινω του λεω και κοιταω αλλου καθως τραβαω τα χερια μου απ τα δικα του λαρα ξερω τα παντα δεν χρειαζεται να μου κρυβεσαι αλλο ξερω τι θελεις να κανεις, γιαυτο αφησα τον λεστατ να με κανει αυτο που ειμαι τωρα μου λεει δειχνωντας τον εαυτο του οταν ειδα τι θα γινεις δεν το αντεχα δεν μπορουσα στην ιδεα οτι εσυ θα μεινεις αθανατη και εγω καποτε θα πεθανω και θα σε χασω ετσι οταν τελειωσε το οραμα... μου εκανε την εξης ερωτηση..(θελεις να μεινεις για μια ζωη μαζι της? θελεις να μεινεις για παντα νεος? θελεις να αποκτησεις απιστευτη δυναμη και ομορφια? αν ναι τοτε δεξου το δωρο μου και ασε με να σε κανω αθανατο) το μονο που με ενοιαξε ηταν το πρωτο να μεινω μια ζωη μαζι σου λεει και με ξαναπλησιαζει πιανωντας με απ τους ωμους και κοιταζωντας με γλυκα ετσι λοιπον δεχτηκα την προταση του και τον αφησα να με πλησιασει.. (λαβε την αθανασια τωρα αδερφε μου) μου λεει καθως μπηγει τα δοντια του στο λαιμο μου, ο πονος δεν περιγραφεται ειναι τοσο δυνατος νοιωθεις σαν να σε τρυπανε χιλιαδες καυτα μαχαιρια σε ολο σου το κορμι το μονο που θυμαμαι ειναι η ζωη μου να περναει μπροστα απ τα ματια μου πολυ γρηγορα...... με ειδα μωρο οταν τοτε οι γονεις μου νοιαζοντουσαν για μενα ειδα σκηνες που με κρατουσαν αγκαλια και μου ελεγαν ποσο με αγαπουσαν, μετα η εικονα αλαξε και εμφανιστηκες εσυ εσυ και τα υπεροχα μαυρα ματια σου το πρωτο σου κοιταγμα το φιλι που σου εδωσα...και αμεσως καταλαβα οτι εβλεπα τα ποιο σημαντικα γεγονοτα της ζωης μου το καταλαβαινεις αυτο λαρα? λεει και με ταρακουναει πιανωντας ακομα τους ωμους μου εσυ εισαι το ποιο σημαντικο στην ζωη μου δεν μπορω να ζησω μακρια σου δεν γινεται αυτο λεει και με σφιγκει στην αγκαλια του ποναω μακρια σου..κανει μια παυση,με κοιταει και κανει ενα βημα πισω αλλα ποιο πολυ ποναω που στην καρδια σου ξερω οτι δεν εχει χωρο καθολου για μενα,γιατι την εχεις δωσει σε αυτον τον σιχαμενο μπασταρδο που παιζει με την αγαπη σου λεει και το προσωπο του αγριευει και εσυ που ξερεις σε ποιον εχω δωσει την καρδια μου του λεω τρεμοντας με αυτα που μου εχει εξομολογηθει χαχαχα γελαει πνιχτα δειχνοντας τα δοντια του .. στο ξαναειπα λαρα ξερω τα παντα για σενα ξερω και τι πηγε να σου κανει το καθαρμα λεει καθως σοβαρευει αποτομα πως μπορεις και τον θελεις ακομα μετα απο αυτο που πηγε να σου κανει? τον κοιταω σαν χαμενη. δεν ξερω του απαντω τρεμοντας ειλικρινα μαρκους δεν μπορω να το εξηγησω,αλλα που τα ξερεις εσυ ολα αυτα? τα ειδες στο οραμα του λεστατ? οχι μου λεει κοφτα και με ενα ανεκφραστο υφος απλα μου εξηγησε τα παντα για ολους για σενα και για τους καλλεν για την βικτορια την μπελα και το ερωτικο τριγωνο τζεικοπ εντουαρτ καθως επισης και για ολες τις παραπανω δυναμεις που εχουν οι καλλεν.... ξερω τα παντα λαρα. μα δεν καταλαβαινω αυτος που τα ηξερε ολα αυτα? και τι σκοπο εχει? γιατι να θελει να σε αλαξει και που ξερει για μενα? δεν ξερω απο οτι καταλαβα ομως δεν πρεπει να συμπαθει ιδιαιτερα τους καλλεν και εχει δικιο μετα απο αυτο που πηγε να σου κανει ο μπασταρδος σταματα να τον βριζεις σταματα λεω καθως κλεινω τα αφτια μου δεν αντεχω αλλο το καταλαβαινεις? του λεω και τον κοιταω με πονο στα ματια αμεσως τρεχει κοντα μου οχι δεν αντεχω να πονας δεν το αντεχω λαρα σε παρακαλω ωραια τοτε σταματα να τον κατηγορεις σταματα το σε παρακαλω καταλαβε οτι οι καλλεν ειναι καλοι ποτε δεν θα μου εκαναν κακο..αντιθετα με αυτον τον λεστατ που σε εχει κανει πιονι του και πιστευεις οτι σου λεει με κοιταει φανερα εκνευρισμενος μου το ειπε οτι θα αντιδρουσες ετσι στην αρχη αλλα μην ανυσηχεις τωρα ειμαι εγω εδω κανεις δεν θα σε πηραξει γιαυτο με εκανε ετσι λαρα ηξερε οτι οι καλλεν σε εβαλαν στο ματι και εβαλε εμενα να σε προστατεψω εισαι τρελος δεν ξερεις τι λες σου εχει κανει πλυση εγκεφαλου οι μονοι κακοι στη υποθεση ειναι οι βολτουροι που σκοτωσαν τους γονεις μου.. τον βλεπω να μαγκωνει καθως ακουει το ονομα των βολτουροι τι συμβαινει τι επαθες? τον ρωταω τιποτα λεει και με κοιταει απλα να, μπορει οι καλλεν να μπλεκοντε με τους βολτουροι δεν το αποκλειω εγω ομως το αποκλειω του λεω με σκληρο τονο στην φωνη μου καλητερα να φυγεις μαρκους θελω να ετοιμαστω μην ξεχνας οτι εχουμε και μια φυσιολογικη ζωη να ζησουμε παραληλα με τα εξωπραγματικα που συμβαινουν το ξερω σημερα θα τους μαγεψεις ολους με την ομορφια και την φωνη σου μου λεει και με κοιταει με ενα λαγνο βλεμμα.. νευριαζω που καμια φορα κολαω τοσο πολυ στα ματια του του δειχνω την εξοδο γρηγορα για να αποφυγω το βλεμμα του που με τραβαει σαν μαγνητης σημερα σου εχω και μια εκπληξη μου λεει καθως χαιδευει με το δαχτυλο του το μαγουλο μου μαρκους φυγε σε παρακαλω του λεω μην αντεχωντας πια τα ματια του επανω μου ποναω οταν με διωχνεις συνεχεια ποναω το καταλαβαινεις? φυγε του φωναζω και του κλεινω την πορτα στην μουρη.. εχω πεσει πισω απ την πορτα και εχω κουλουριαστει σαν μωρο καθως δακρυα κυλουν απ τα ματια μου..η εικονα του εντουαρτ ερχεται στο μυαλο μου ποσο θα ηθελα να τον ειχα αυτη την στιγμη μεσα στην αγκαλια μου..δεν θα πονουσα δεν θα φοβομουν
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Δευ 26 Απρ 2010 - 18:38
Λοιπον λαρα εδω θα σταθεις μου λεει ο κυριος στιουαρτ καθως μου δειχνει πως θα σταθω επανω στην σκηνη απο πισω η σαρα με τα ντραμς και διπλα ο χαβιε και ο μαρκους που θα ειναι ρωτησα εγω γεματη περιεργια α αυτο ειναι εκπληξη μου λεει ο κυριος στιουαρτ και με κανει εξαλη μα τι εκπληξη μου λετε ολοι σας πια? δεν καταλαβαινω ποιος θα παιξει κιθαρα? μην σε ανυσηχει αυτο λαρα μου.. εχουμε ειδη βρει αλλο κιθαριστα μα γιατι δεν καταλαβαινω και ο μαρκους? τον απολυσαμε λεει καθως ξερενεται στα γελια τα νευρα μου δεν ειναι καλα αν συνεχισει λιγο ακομα να γελαει θα τον πεταξω απ την σκηνη σκευτομαι καθως νοιωθω ενα χερι να περναει απ την μεση μου θα σου ελειπα πολυ αν εφευγα? γυριζω και βλεπω τον μαρκους εισαι τρελος θελεις να μεινω απο καρδια? συγνωμη αν σε τρομαξα μου λεει γλυκα και περιστρεφετε γυρω μου κοιταζοντας με θα μου πεις γιατι δεν θα παιξεις εσυ κιθαρα? αν μου απαντησεις και εσυ σε αυτο που σε ρωτησα σε τι? του λεω μες τα νευρα θα σου ελειπα αν εφευγα? χα ας γελασω οχι φυσικα του λεω ξερα κι ομως εγω πιστευω οτι θα σου ελειπα μου λεει και μου πηραζει τα μαλλια μαρκους κοφτο δεν το εχω σε τιποτα να σε πεταξω απο κατω χαχαχαχαχαχαχα εισαι τοσο ομορφη αμαν νευριαζεις ειλικρινα μαρκους σταματα δεν εχω καθολου ορεξη ενταξει? τι συμβαινει λαρα? νευριαζεις γιατι δεν τον εχεις δει ακομα? να μην σε νοιαζει εσενα του λεω και κανω κινηση να φυγω οταν με τραβαει με δυναμη κοντα του μαθε λοιπον οτι ειναι με την μπελα και τους ειδα ποιο καλα απο ποτε οποτε καλητερα να μην κανεις ονειρα ασε τους ησυχους να ζησουν τον ερωτα τους μην μπλεκεσαι στα ποδια τους εξαλου εκεινην αγαπαει εσυ απλως τον μαγεψες με την ομορφια σου μου λεει και το στομα του σταζει φαρμακη οταν σταματαει τον βλεπω ειδη να εχει μετανοιωσει γιαυτα που μου ειπε λαρα? συγνωμη δεν εννοουσα.. παραταμε μαρκους λεω καθως εχω ειδη βαλει τα κλαμματα και τρεχω σαν κυνηγημενη εχωντας την εικονα του εντουαρτ και της μπελας στο μυαλο μου λαρα συγνωμη δεν το εννουσα σε παρακαλω λεει ο μαρκους καθως με σταματαει στην μεση του δρομου αφησε με υσηχη το καταλαβαινεις? σε μισω σε μισω σε μισω δεν θελω να σε βλεπω μην με αγκιζεις σε σιχαινομαι φυγεεε ο μαρκους κανει ενα βημα πισω και με κοιταει με ματια υγρα και γεματα πονο γιατι μου το κανεις αυτο λαρα γιατι θες να με πληγωνεις? ποναω οταν μου λες οτι με σιχαινεσαι δεν το αντεχω να με μισεις εσυ γιατι πεταξες τοσο δηλητηριο ε? γιατι μου τα ειπες ολα αυτα? γιατι ειναι η αληθεια λαρα και δεν θελω αργοτερα να πληγωθεις, εσυ ποτε δεν θα εμπενες αναμεσα σε ζευγαρι γιατι το κανεις τωρα? μα τι λες τωρα ποτε δεν μπηκα αναμεσα τους ουτε καν τον ηξερα μονο στα ονειρα μου τον εβλεπα..δεν θα καταλαβεις ποτε μαρκους του λεω και παω να φυγω οταν με πιανει παλι απ το χερι λαρα δεν θελω να μαλωσουμε ειδικα σημερα γιατι τι ειναι σημερα του λεω ειρωνικα σημερα εγω θελω να.... λαραααα?? ακουω μια γνωστη φωνη γυριζω και αντικρυζω τον τζεικοπ δεν το πιστευω..ουρλιαζω και σκαρφαλωνω απανω του περνωντας τον αγκαλια χαχαχα τρελοκοριτσο που εισαι εσυ? μου λεει καθως με κοιταει χαρηκα τοσο που τον ειδα δεν ξερω γιατι ισως μαλλον επιδει ειμαστε στην ιδια θεση αυτος θελει την μπελα και εγω τον εντουαρτ μολις αντικρυζει τον μαρκους τα ματια του πετανε σπιθες ο μαρκους παλι εχει παρει ενα ψυχρο και ειρωνικο βλεμμα ταυτοχρονα ποια ειναι αυτη η βδελα μου λεει χωρις να εχει παρει τα ματια του απο επανω του ε ειναι μεγαλη ιστορια καλητερα να παμε καπου να μιλησουμε με κοιταει τι θες να πεις? σε πηραξε μηπως? οχι προς θεου ειναι φιλος μου ωραιους φιλους εχεις μου λεει ειρωνικα λαρα καλητερα να ερθεις μαζι μου πρεπει να τελειωνουμε τις προβες μου φωναζει ο μαρκους κοιταζοντας με το ιδιο ψυχρο βλεμμα τον τζεικοπ μα τι σου λεει ποιες προβες? αργοτερα μαρκους δεν θα αργησω μην ανυσηχεις ο μαρκους κοιταει με εντονη ζηλεια την λαρα καθως εχει πιασει αγκαζε τον τζεικοπ και προχορανε, σφιγκει τις γροθιες του και περνει βαθια ανασα καθως γυριζει πισω στην σκηνη λοιπον πεσμου ποιος ηταν αυτος εκτος απ τους καλλεν μαζευτηκαν και αλλοι? οχι δηλαδει δεν ξερω του λεω και δαγκωνω νευρικα το καλαμακι του καφε μου λαρα μιλησε μου μπορεις να με εμπιστευεσαι μου λεει και μου πιανει απαλα το χερι ωραια θα στα πω ολα του λεω και κοιταζω γυρω μου μην μας ακουει κανεις την ημερα που εφυγες απ το σπιτι των καλεν................και ετσι μου ειπε ο μαρκους και με πληγωσε πολυ ειλικρηνα τζεικοπ ποτε δεν θα εμπενα αναμεσα σε ζευγαρι αφου του εχω διηγηθει τα παντα απ το βραδυ που εφυγε απ τους καλλεν μεχρι τωρα τον κοιταζω που εχει παρει ενα γελαστο υφος ωστε ετσι λοιπον ε? μου λεει και μου γελαει μα γιατι γελας τωρα? πεσμου οτι δεν με πιστευεις? οχι λαρα σε πιστευω, αλλα αληθεια τωρα τον αγαπας τοσο πολυ? ναι τζεικοπ δεν φευγει απ το μυαλο μου και παρολο που πηγε να με σκοτωσει οταν του μιλησα και οταν φιληθηκαμε ενοιωθα οτι και αυτος νοιωθει τα ιδια με εμενα ειμαι σιγουρη λοιπον ακουσεμε προσεχτικα μου λεει και σκυβει κοντα μου εγω και η μπελα ειμαστε μαζι.. τι???? μα πως? αφου τους βλεπω μαζι ναι το ξερω πρεπει να φενεται οτι ειναι μαζι τι εννοεις του λεω η μπελα μιλησε με τον εντουαρτ και του ειπε οτι ειναι ερωτευμενη μαζι μου τι? χριστε μου σοβαρα μιλας? και πως το πηρε ο εντουαρτ? εδω ειναι που μου φανηκε λιγο περιεργη η συμπεριφορα του λεει ο τζεικοπ και με κοιταει δηλαδει? του λεω και κρεμομαι απ τα χειλη του να το δεχτηκε αμεσως ειπε οτι ειναι καλητερα ετσι και να σου πω την αληθεια μου φανηκε να χαρηκε λιγο, στην αρχη μου φενονταν περιεργη η αντιδραση του γιατι ηξερα καταβαθος οτι την αγαπαει πολυ και θα στεναχωριονταν αντιθετα ομως τον ειδα να χαρηκε λιγο εχω μεινει και τον κοιταζω σαν χαζη με ενα πλατυ χαμογελο μεχρι τα αυτια μου και εκει ερχετε η μικρη μου μαγισσουλα και μου λυνει ολες μου τις αποριες μου λεει και μου τσιμπαει το μαγουλο ωστε ετσι ο εντουαρτ? γιαυτο σε αποφευγε ε? ποιος το περιμενε.. δεν το πιστευω χριστε μου στριγκληζω και τον περνω παλι αγκαλια εε κανονισε να μας βρουν μπελαδες παλι μου λεει και μου γελαει αχ τζεικοπ ποσο χαρουμενη με εκανες δεν μπορεις να φανταστεις..αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φενεται οτι ειναι ακομα μαζι? εδω ερχονται τα δυσαρεστα μου λεει και με κοιταει με φοβο απο στιγμη σε στιγμη οι βολτουροι θα ειναι εδω για να δουν αν η μπελα εχει γινει βρυκολακας και πρεπει να εχουν στηλει καποια τσιρακια τους για να επιβλεπουν την κατασταση, γιαυτο σε ρωτησα για την βδελα πριν εχω μεινει με ανοιχτο το στομα, οση χαρα πηρα για 5 λεπτα τελειωσε καθως σκευτομαι οτι ο λεστατ μπορει να ειναι ενας απ τους βολτουρι....καθως ηρθαν για την μπελα ανακαλυψαν και εμενα,πως δεν το ειχα φανταστει νωριτερα ο χριστε μου γιαυτο μπλεξανε και τον μαρκους για να μην χανουν βημα μου λαρα τι σκευτεσαι? αχ τζεικοπ υποπτευομαι οτι αυτος που εκανε βρυκολακα τον μαρκους ειναι ενας απ τους βολτουροι τι? μα τοτε πρεπει να τον σκοτωσουμε ποιον? λεω τρομαγμενη μα τον μαρκους φυσικα η καρδια μου σφιχτηκε οχι δεν ηθελα το κακο του δεν τον μισουσα οπως ελεγα οπως και να εχει ξερω οτι ποτε δεν θα μου εκανε κακο οχι δεν θα το επετρεπα να τον σκοτωσουν οχι τζεικοπ ποτε ειναι φιλος μου ειναι μολις 16 δεν φταιει αυτος που τον εκανε ετσι με τιποτα δεν θα τον αγκιξετε μα λαρα του εχουν κανει πλυση εγκεφαλου καταλαβετο τωρα πια ειναι με αυτους οχι δεν το πιστευω ασε με σε παρακαλω να το ψαξω σε παρακαλω τζεικοπ του λεω και του πιανω το χερι οπως νομιζεις μου λεει και φωναζει το γκαρσον να πληρωσει λοιπον παμε μου λεει γλυκα ναι παμε δεν θα προλαβω σε 3 ωρες ειναι η συναυλια ποια συναυλια? των βαμπιρ χαζουλη ποιων βαμπιρ λαρα θα με τρελανεις? του συγκροτηματος μου το ξεχασες? βαμπιρ λεγομαστε τελεια λαρα τους τραβηξατε ολους επανω σας καθως το λεει κοιταω γυρω μου και βλεπω μερικους ανθρωπους να μην φερονται και τοσο φυσιολογικα τα βηματα τους ηταν πολυ γρηγορα κοιτουσαν συνεχεια απο εδω και φορουσαν μαυρα τζεικοπ το βλεπεις αυτο? του λεω καθως γραπονομαι απ το μπρατσο του δυστηχως το βλεπω δεν περιμενα τοσες βδελες μαζεμενες μεινε διπλα μου και μην δειχνεις οτι καταλαβες τιποτα ενταξει του λεω και προσπαθω να φανω ανετη καθως τους προσπερνουσαμε ενοιωθα το βλεμμα τους επανω μου τους εβλεπα να μυριζουν τον αερα που αφηνα πισω μου και ανατριχιασα ολοκληρη
μην καρφωνεσε μου λεει ο τζεικοπ και με σκουνταει λοιπον πρεπει να φυγω πρεπει να ειδοποιησω και τους αλλους δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα λαρα μην ανυσηχεις οταν αρχισει η συναυλια θα ειμαστε ολοι εδω μου λεει καθως με αφηνει κοντα στην σκηνη ποιοι ολοι του λεω? οι καλλεν και οι δικοι μου ομαδα.. λαρα πρεπει να συνεργαστουμε ειναι ειδη παρα πολλοι, τα ματια σου 14 στον μαρκους φευγω.. προσεχε ενταξει? ενταξει τζεικοπ του λεω και κοιταω γυρω μου βλεποντας ειδη τον κοσμο να ερχεται και αναμεσα στο πληθος και μερικες μαυρες φιγουρες... λαρα που ησουν? τι εκανες με τον σκυλο? γυρναω και βλεπω τον μαρκους και δεν τον αναγνωριζω τα ματια του ειναι κατακοκκινα φοραει ενα μαυρο γιλεκο με ενα πετσινο παντελονι τι εκανες? ειπιες αιμα σωστα? χαχα μωρο μου σε λιγο καιρο και εσυ θα πινεις μου λεει και με τραβαει επανω του παραταμε του λεω και του δινω μια και πεταγετε μακρια τρεχω αμεσως στα καμαρινια και βλεπω την σαρα ντυμενη σαν φρικιο το ιδιο και ο χαβιε μα πως ειστε ετσι τι κανατε? λαρα ειδες τον κοσμο που μαζευετε? μου λεει ησαρα δειχνωντας στον κοσμο της το ιδιο και ο χαβιε σαρα τι εχεις την ταρακουναω και μου γελαει χαχαχα λαρα σημερα δειχνω πολυ ομορφη δεν νομιζεις? ποιο ομορφη και απο εσενα μου λεει και με σπρωχνει δεν φενονται πολυ ευτιχισμενοι? λεει ο μαρκους καθως μου κουναει ενα φακελακι λευκη σκονη μα τι εκανες τι τους εδωσες? κοκα μωρο μου κοκα και νεκρους αναστενει χαχαχαχα χριστε μου τι επαθε τι του εκαναν? δεν ηταν ετσι ο μαρκους?
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Τρι 27 Απρ 2010 - 13:44
Δεν σε αναγνωριζω μαρκους πως καταντησες ετσι? τι εννοεις μια χαρα με βλεπω δεν σου αρεσω καθολου λαρα? λεει και κολαει επανω μου φυγε εισαι σιχαμενος πραγματικα σε σιχαινομαι του λεω και τον πεταω με δυναμη κατω σηκωνετε αρκετα νευριασμενος με πιανει απ το λαιμο και με κολαει στον τοιχο λοιπον αυτο που κανεις κοφτο με νευριαζεις παρα πολυ καταλαβε οτι η ηλιθια δυναμη σου δεν πιανει μια μπροστα στην δικια μου λεει και μου σφιγκει ακομα ποιο πολυ το λαιμο δεν μπορω να παρω ανασα..οταν ξαφνικα συνηδητοποιει τι κανει και με αφηνει αποτομα χτυποντας το κεφαλι του με τα χερια του συγνωμη συγνωμη αγαπη μου τι πηγα να σου κανω λαρα συγχωρεσε με ειμαι πεσμενη κατω και προσπαθω να παρω ανασα οταν προσπαθει να με σηκωσει.... δεν του φερνω αντισταση ο τζεικοπ ειπε να τον προσεχω πολυ εξαλου το να τον νευριαζω κανει τα πραγματα χειροτερα αγαπη μου συγχωρεσε με λεει και με αγκαλιαζει δυνατα, δεν ξερω τι με επιασε δεν θα σου εκανα ποτε κακο το ξερεις ετσι δεν ειναι? τον κοιταω με απαθια ειλικρινα μαρκους δεν ξερω τιποτα πια για σενα του λεω και τον προσπερνω κοιτωντας την σαρα και τον χαβιε να γελανε χωρις να ξερουν γιατι κοιτα πως τους καταντησες κοιτα και τον εαυτο σου και πεσμου εχει καμια σχεση με το πως ειμασταν παλια? λαρα τα παιδια δεν εχουν τιποτα δεν τους βλεπεις ειναι χαρουμενοι μαρκους πλακα μου κανεις? τους ποτισες κοκα φαντασου ποση δοση τους εδωσες για να γινουν ετσι..μπορει να πεθανουν το ξερεις? μην σε νοιαζει θα τους αναστησω εγω λεει και με πλησιαζει κολοντας επανω μου λαρα σε θελω τοσο πολυ το αρωμα σου με τρελενει εσυ εισαι το σκληροτερο ναρκωτικο για μενα,ανυπομονω να γινεις αθανατη..μου λεει καθως το δαχτυλο του περιφερεται στο στηθος μου ωστε ετσι καταντησες μαρκους? θα με αναγκασεις να κανω κατι μονο και μονο γιατι εισαι ποιο δυνατος απο εμενα? με κοιταει με ντροπη καθως ξεκολαει απο απο επανω μου οχι οχι λαρα ποτε δεν θα το εκανα αυτο...λεει και σκυβει το κεφαλι του πιανω το προσωπο και τον κοιταω στα ματια μαρκους ακουσε με εσυ δεν εισαι σαν και αυτους το ξερω οτι δεν εισαι σε εχει κανει πιονι του δεν το καταλαβαινεις? πεσμου σε παρακαλω ειπιες ανθρωπινο αιμα? σκοτωσες καποιον πεσμου...του λεω και τον κοιταω με τρομο οχι δεν ειμαι ικανος να σκοτωσω,οχι ακομα τουλαχιστον..... λεει και μου βγαζει τα χερια απο το προσωπο του μα πως? τα ματια σου ειναι κοκκινα το ξερω οτι ηπιες ανθρωπινο αιμα δεν χρειαζεται να σκοτωσω καποιον για να πιω το αιμα του...μου λεει καθως μου δειχνει την σαρα χριστε μου τι της εκανες? κοιταω την σαρα η οποια βρισκεται σε χαλια κατασταση ειναι ασπρη σαν πανι και τρυβετε στο πατωμα σαν σκυλι φωναζοντας..... θελω και αλλο
την δαγκωσες πουθενα?.... αρχιζω και ψαχνω την σαρα σε ολο το κορμι της καθως διαπιστονω οτι το εσωρουχο της ειναι μες τα αιματα
πεταγομαι πισω και κοιταω τον μαρκους με αηδια....κτηνος τι της εκανες? αρχιζω και τον γροθοκοπο στο στηθος τιποτα δεν της εκανα....μου λεει καθως μου πιανει τα χερια απλα η σαρα οπως ολες οι γυναικες ειδε περιοδο, οταν μπηκα στο καμαρινι για να την φωναξω μυρισα το αιμα..δεν αντεξα λαρα απ την μερα που με αλαξε ο λεστατ και μου εδωσε να πιω το αιμα του για να τραφω δεν ειχα τραφει ξανα,ενοιωθα αδυναμος επρεπε να το κανω, εξαλου γιαυτο της εδωσα κοκα για να μην καταλαβει τη της κανω μετα μπηκε μεσα ο χαβιε και αναγκαστηκα να του δωσω και εκεινου
τον κοιταζω,δεν πιστευω οτι εχει κανει τετοιο πραγμα δεν το πιστευω πως μπορεσε? τον προσπερνω λεγοντας του...μην τολμησεις να με ακουμπησεις μαρκους γιατι δεν ξερω πως θα εξελιχθει η ηλιθια δυναμη μου οταν πραγματικα νευριασω
λαρα? μου λεει κοιτοντας με γυριζω και τον κοιταω.....τι θες του λεω αναισθητα συγνωμη αλλα δεν μπορω να το ελενξω αλλο...λεει και με πλησιαζει πεφτωντας στα γονατα μου και σφιγκοντας τα συγνωμη αγαπη μου δεν μπορω μακρια σου καταλαβετο λεει και κλαιει
τον βοηθαω να σηκωθει και τον κοιταω στα ματια..τοτε αφου δεν το μπορεις ασε με να σε βοηθησω κοψε την επαφη σου με το λεστατ σου κανει κακο δεν το βλεπεις?
σηκωνετε αποτομα και με κοιταει με μισος....οχι ποτε δεν θα κοψω με το λεστατ ειναι ο μονος που με καταλαβαινει εξαλου τωρα πια ειναι αδερφος μου, μαλλον εσυ πρεπει να κοψεις με τα φρικια που κανεις παρεα
τον κοιταζω καθως συνηδητοποιω οτι ο λεστατ τον εχει παραμυθιασει αρκετα καλα...παω να του μιλησω οταν η φωνη του κυριου στιουαρτ με διακοπτει
αντε ακομα ετσι εισαι λαρα σε μιση ωρα βγαινεις, θεε μου τι επαθαν οι αλλοι?
μην ανυσηχειτε κυριε στιουαρτ δεν εχουν τιποτα ηπιαν λιγο παραπανω και μεθυσανε λεει ο μαρκους
ω θεε μου και τωρα τι θα κανουμε ποιοι θα βγουνε εξω με την λαρα? καταστραφηκαμε λεει καθως πιανει το κεφαλι του
δεν καταστραφηκαμε ισα ισα σωθηκαμε με την λαρα θα βγουνε οι δικοι μου ειναι σκαλες ανωτεροι απ την σαρα και τον χαβιε
ποιοι δικοι σου μαρκους τι εννοεις?....του λεω και τον κοιταω με τρομο
υποτιθετε οτι θα σου εκανα εκπληξη..μου λεει καθως με πιανει απ την μεση.....αλλα εδω που φτασαμε...λεει και κοιταει τον κυριο στιουαρτ....
λαρα ανακαλυψαμε οτι ο μαρκους εχει εξαιρετικη φωνη,και αποφασισαμε να κανει ενα σολο λεει ο κυριος στιουαρτ καθως κοιταει να δει την αντιδραση μου...
απο ποτε εχει καλη φωνη ο μαρκους....λεω εγω με ειρωνια
απο εδω και 3 μερες...μου λεει και ο μαρκους ειρωνικα
μαλιστα ενταξει κανενα προβλημα κυριε στιουαρτ μην ανυσηχητε ολα θα γινουν οπως πρεπει να γινουν...του λεω και κοιταω τον μαρκους με ενα βλεμμα ολο υπονοουμενα
καθως φευγει χαρουμενος ο κυριος στιουαρτ τριβωντας τα χερια του απ την χαρα του που δεν εφερα αντιρηση και η συναυλια θα γινει κανονικα..ο μαρκους με πλησιαζει και μου ψιθυριζει στο αυτι...σημερα εσυ και εγω θα κλεψουμε την παρασταση μου λεει καθως μου φιλαει τον ωμο
δεν του απαντω φευγω για να ετοιμαστω, οταν μπαινω στο καμαρινι μου βλεπω τον λεο
τι κανεις εσυ εδω πως ηρθες?
πεταγετε απ την καρεκλα που καθονταν και με πλησιαζει λεγοντας μου...δεν ειμαι μονος μου λαρα..
ξαφνικα πισω απ την κουρτινα πεταγεται η θεια μου
δεν το πιστευω θεια τι κανεις εδω? λεω καθως τρεχω και την αγκαλιαζω
με φιλαει και με κοιταει τρομαγμενη ....λαρα κοριτσι μου ειναι αληθεια για τον μαρκους?
κοιταω τον λεο νευριασμενη...δεν μπορεις να κρατησεις το στομα σου μια φορα κλειστο?
λαρα καλα εκανε εξαλου θα ερχομουν, δεν ενοιωθα καλα βλεπω ασχημα ονειρα φοβαμαι οτι θα παθεις κατι
θεια ηρθε ο καιρος να αντικρυσω τους δολοφονους των γονιων μου δεν νομιζεις?...λεω καθως βαζω το κατακοκκινο φορεμα μου το οποιο ειναι αρκετα σκισμενο και αρκετα γκοθικ
λαρα δεν περιμενα ποτε να ερθει αυτη η στιγμη δεν περιμενα ποτε να σε ανακαλυψουν αχ θεε μου λαρα δεν εισαι ετοιμη να τους αντιμετωπισεις εισαι πολυ μικρη και απειρη ακομα
δεν ειμαι μονη μου θεια...της λεω καθως πιανω τα μαλλια μου ψηλα και βαφω εντονο μαυρο τα ματια μου
τι εννοεις? μου λεει τρομαγμενη
ειναι μεγαλη ιστορια θεια και δεν προλαβαινω να στα πω τωρα, πρεπει να βγω, ειμαι σιγουρη ομως οτι το τσιρακι σου θα τα ξερει ολα χαρτι και καλαμαρι και σιγουρα εχει το χρονο να στα πει...λεω νευριασμενα καθως κοιταω τον λεο
λαρα μην μου κρατας κακια,ελα στην θεση μου ανυσηχω πολυ μου λεει ο λεο και με κοιταει με λυπη στα ματια..
και τωρα δηλαδει που εφερες εδω την θεια τι θα γινει θα σωθουμε? εχεις ιδεα ηλιθιο γατι ποσα βαμπιρ ειναι εκει εξω?
λαρα ηρεμησε σε παρακαλω...μου λεει η θεια καθως με πιανει απ τον ωμο δεν ηρθα εντελως μονη μου
χριστε μου ποσοι θα βγουν ακομα απ αυτην την κουρτινα λεω και την κοιταω με φοβο
ηξερα οτι σιγουρα σε ανακαλυψανε,ετσι αποφασισα να φερω μαζι μου λιγη βοηθεια.....μου λεει η θεια μου καθως ανοιγει την κουρτινα
το θεαμα που αντικρυζω με κανει να θελω να κανω εμετο....θεια νομιζα οτι οι νεκρες νυφες ηταν απλα ενας μυθος..της λεω καθως κοιταω της 5 φιγουρες σαπιας σαρκας και εκεινη την ωρα ηρθε στο μυαλο μου η ιστορια που μου ελεγε η μαμα μου για τις 5 πανεμορφες μαγισσες που ετοιμαζοντουσαν να παντρευτουν η καθε μια ξεχωριστα των αντρα που ειχανε μαγεψει οταν μια αλλη ποιο ισχυρη μαγισσα που τις ζηλευε θανασιμα για την αψεγαδιαστη ομορφια τους τις καταραστηκε να γινουν γριες κα ασχημες και να ζησουν αιωνια βλεποντας καθε μερα και για παντα την ασχημια τους
το ξερω λαρα οτι πιστευες οτι ειναι μυθος, αλλα τιποτα πια δεν ειναι ψεμμα ολα ειναι αληθεια και ακομα ποιο αληθεια ειναι οτι εκει εξω βρισκοντε πολλα βαμπιρ μαζι ετοιμα να σε αρπαξουν, γιαυτο και εγω σκευτηκα οτι επρεπε να φερω καποιον που θα ειναι αθανατος και θα μπορει να τα βαλει με τους καταραμενους, ετσι λοιπον εκανα ενα ξορκι και ξυπνησα τις νεκρες νυφες λεγοντας τους οτι αν με βοηθησουν θα τις ελευθερωσω απ την καταρα
μα πως θα το κανεις αυτο θεια? αφου ειναι καταραμενες
αυτο ειναι δικο μου προβλημα μου λεει καθως με κοιταει απ τον καθρευτη και μου φτιαχνει τα μαλλια ....χριστε μου εισαι πανεμορφη μου λεει και μπηγει τα κλαμματα καθως πεφτει στην αγκαλια μου
θεια τι επαθες λεω και την αγκαλιαζω
τιποτα τιποτα αντε ετοιμασου οπου να νε βγαινεις λεει καθως σκουπιζει τα ματια της
καθως βαζω την τελαιυτεα πινελια στο κραγιον μου...τις νοιωθω να με πλησιαζουν πιανοντας μου το προσωπο ειναι και οι 5 μες στα μαυρα ξανθιες με γερασμενο προσωπο και χερια τοσο αδυνατα που νομιζεις οτι ειναι σκελετος τα νυχια τους χαιδευουν τα μαλλια μου και τα ματια τους ειναι ασπρα νομιζεις οτι κοιτανε το κενο μου γελανε σατανικα καθως μου λενε ποσο ομορφη ειμαι....η μια μου ψιθυριζει οτι το αιμα θα τρεξει την ωρα που δεν πρεπει και να προσεξω πολυ...η αλλη μου λεει οτι 2 καρδιες θα κλαψουν την ιδια ωρα....δεν τις καταλαβαινω το μονο που θελω ειναι να με αφησουν δεν αντεχω να με αγκιζουν...θεια παρτις απο πανω μου λεω ουρλιαζοντας
λαρα πρεπει να πεις το ξορκι για προστασια μου λεει η θεια μου...
ποιο ξορκι?.... της λεω με απορεια
επανελαβε μετα απο εμενα λεει και με κοιτα
και η Νυχτα Παγωσε, το κερι εσβησε, ο ανεμος σταματησε και εγω κοιταω τον καθρεφτη, επικαλωντας τις 5 νεκρες
και η Νυχτα Παγωσε, το κερι εσβησε, ο ανεμος σταματησε και εγω κοιταω τον καθρεφτη, επικαλωντας τις 5 νεκρες
αφου λεω τα λογια αυτα απομακρυνονται σαν αερας απο κοντα μου και πανε παλι πισω απ την κουρτινα
θεια τι μου ελεγαν? τι προσπαθουν να μου δειξουν
προσπαθουν σε βοηθησουν με τον τροπο τους... λαρα μονο εσυ μπορεις να καταλαβεις αυτα τα λογια μου λεει καθως με σπρωχνει να βγω στην σκηνη....με αγκαλιαζει και με φιλαει
οι γονεις σου ειμαι σιγουροι οτι ειναι περηφανοι για σενα μου λεει καθως με κοιταει βουρκωμενη
δεν αντεχω δακρυζω και εγω την αγκαλιαζω σφιχτα και της λεω..χαιρομαι που ειρθες θεια σαγαπω πολυ συγνωμη που σου ειπα τοσα ψεμματα ....ξαφνικα νοιωθω την ουρα του λεω στο ποδι μου.. ο ελα εδω παραπονιαρη μου συγνωμη που σου φωναξα λεω καθως τον περνω αγκαλια και τον φιλαω ο τι τρυφερη σκηνη...λεει ο μαρκους ειρωνικα....
πως απο εδω θεια σαμανθα??
ειρθα να δω την ανιψια μου το λεει ψυχρα
ολοι ανυπομονουν να την δουν και να την ακουσουν της λεει καθως με πιανει απ το χερι
λοιπον λαρα εδω ειμαστε η μεγαλη στιγμη εφτασε θαυμασε το κοινο μας εχει ερθει μονο για μας..μου λεει και μου φιλαει το χερι καθως κοιταω ολο αυτο τον κοσμο που ειναι κοντα στα 1000 ατομα και αναμεσα τους βλεπω τις μαυρες φιγουρες να με κοιτανε σαν τροπαιο,ψαχνω με τα ματια μου τον τζεικοπ, την αλις, καποιον τελος παντων να νοιωσω λιγο σιγουρια...οταν ξαφνικα αντικρυζω τα ματια του μεσα στο πληθος να με κοιτανε τρυφερα
θεε μου ο εντουαρτ...η καρδια μου χτυπησε τοσο δυνατα που κοντευε να σπασει, ποιο κει ειδα την αλις να μου κλεινει το ματι, τον τζεικοπ την ροουζ,τον τζασπερ,τον εμετ ,τον καρλαιλ,την εσμε, ηταν ολοι εκει η χαρα μου δεν κρυβονταν καθολου..
λαρα? μου φωναζει η θεια μου καθως γυριζω και την κοιταζω
μην φοβασαι ειμαστε ολοι διπλα σου οτι και να γινει μου λεει και με φιλαει
της γνεφω γλυκα...
αντε λαρα τι περιμενεις δεν βλεπεις πως σε φωναζουν ολοι? μου λεει ο κυριος στιουαρτ σπροχνωντας με στην σκηνη...
καθως βγαινω το κοινο με αποθεωνει περνω το μικροφονο και αρχιζω να τραγουδαω το going under..
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Τετ 28 Απρ 2010 - 12:46
Τους βλεπω καθως τραγουδαω να προσπαθουν να με πλησιασουν...
το κοινο ζηταει να με σηκωσει...
βλεπω την αλις να μου γνεφει να μην το κανω
ο εντουαρτ προσπαθει να φτασει κοντα μου
νομιζω οτι ειμαι σε ονειρο τραγουδαω αλλα δεν ακουω την φωνη μου
στο τελος πεφτω
νοιωθω χερια να με σηκωνουν, δεν μπορω να παρω ανασα το πληθος με πνιγει
οταν νοιωθω το αγκιγμα του να με σηκωνει και παλι στην πιστα
τον κοιταζω που κοιταει τους γυρω του με καχηποψια
βλεπω να μιλαει με τον τζεικοπ
μετα παλι με κοιταει
αχ μην σταματας να με κοιτας αγαπη μου
χαρη σε εσενα στεκομαι ακομα εδω
το τραγουδι τελειωνει ο κοσμος πραγματικα κανει σαν τρελος, κοιταω τον εντουαρτ που με κοιταει με φοβο,και νοιωθω ενα χερι να με τραβαει πισω απ την σκηνη
αρκετα, φτανει, δεν μπορω αλλο ο μαρκους δειχνει ταραγμενος χτυπιεται συνεχεια και μου φωναζει
τι συμβαινει?...τον ρωταω
πως μπορεις να τον κοιτας μπροστα μου πεσμου πως τολμας να το κανεις αυτο λεει και με πλησιαζει τοσο ωστε να νοιωθω την ανασα του στα χειλη μου
λαρα θα μπορουσα να σε....
να με τι? μαρκους του λεω με αυταρχικη φωνη
τιποτα τιποτα μου λεει και τα ματια του τρεμουν καθως με κοιταει
μαρκους βγαινεις..λεει ο κυριος στιουαρτ
αυτο το τραγουδι ειναι για σενα λαρα εγω το εγραψα μονο για σενα ....μου λεει και με κοιταει με τα υγρα του ματια να δειχνουν να πονανε
και πραγματικα λυπαμαι για οτι θα γινει...μου λεει καθως με φιλαει στο μετωπο και μου σφιγκει τους ωμους
τι θα γινει του λεω με τρομο καθως ειδη εχει βγει στην πιστα
λαρα? λαρα?
γυριζω και βλεπω την αλις
αχ αλις μου εληψες λεω καθως την αγκαλιαζω
και εμενα, στο ειπα οτι μεχρι το βραδυ θα τα ξαναπουμε ....μου λεει και μου γελαει με τα καταλευκα δοντια της
ελα μην χανουμε χρονο πρεπει να φυγουμε ...μου λεει και με τραβαει
περιμενε η θεια μου?
η θεια σου ειναι με την εσμε και τον καρλαιλ σπιτι μας περιμενουν ελα λαρα πρεπει να βιαστουμε
και οι νεκρες νυφες ειναι μαζι?
οι ποιες? για ποιες νεκρες νυφες μιλας λαρα?
τιποτα τιποτα αστο...
ελα παμε
περιμενε λιγο αλις πρεπει να ακουσω το τραγουδι του μαρκους
μα τι λες τωρα τρελαθηκες δεν καταλαβαινεις? αυτο θελει
τι εννοεις τι λεω?
Δεν προλαβαινει να μιλησει καθως ειδη παιζει το τραγουδι και ακουω την φωνη του....μια πρωτογνωρη ζεστασια με πλυμμιριζει και νοιωθω να θελω να παω κοντα του ...τα ματια του καινε το κορμι μου καθως με κοιτανε ω ναι τον θελω παρα πολυ το κορμι μου τον ζηταει πρεπει να παω κοντα του
λαρα κλεισε τα αυτια και τα ματια σου μου λεει η αλις καθως προσπαθει να με συνεφερει, οταν κανει την κινηση να με τραβηξει, απ τα νευρα μου την πεταω πολυ μακρια
μενω εκει να τον ακουω και να τον βλεπω να με κοιταζει τοσο εκφυλα..τριβω το κορμι μου ...νοιωθω να διψαω τον θελω τον θελω πολυ οσο τραγουδαει οτι θελει να πεθανω τοσο ποιο πολυ τον θελω
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Τρι 4 Μάης 2010 - 3:36
Αλις εισαι καλα? λεει ο εντουαρτ καθως την σηκωνει απο κατω
καλα ειμαι..εντουαρτ δεν προλαβα..
τι δεν προλαβες αλις?
η λαρα...
ε τι συμβαινει που ειναι?
αυτος και η φωνη του...την σαγινευουν εντουαρτ τωρα που μιλαμε πρεπει να ειναι μαζι
δεν προλαβαινει να τελειωσει την φραση της οταν ο εντουαρτ εχει ειδη εξαφανιστει
ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ.......
Το τραγουδι τελειωσε, το κοινο αποθεωνει τον μαρκους λες και ειναι καποιος μεγαλος σταρ κοιταει την λαρα που εχει καθηλωθει απ το βλεμμα του και την πλησιαζει αδιαφορωντας για τον κυριο στιουαρτ που του λεει ποσα θα μπορουσαν να βγαλουν αν το τραγουδι του το εκανε δισκο
Γεια σου ομορφη λεει και της γελαει πονηρα
μαρκους ησουν τελειος εχεις τοσο τοσο ομορφη φωνη λεει η λαρα και τον κοιταζει παραξενεμενη
αληθεια σου αρεσε μωρο μου? λεει καθως την πλησιαζει και της πιανει το πιγουνι
δεν ειναι τιποτα ειναι απ τον πολυ κοσμο ελα μαζι μου θα παμε καπου ησυχα
τον ακολουθει...χωρις να καταλαβαινει γιατι απλα το κανει.... αφου την φυγαδευει απο πισω για να μην τους δει κανεις , την βαζει επανω στην πλατη του και της λεει να κρατηθει
μα..που παμε? τι κανεις? του λεει εκεινη δειλα..
μην ανυσηχεις παμε καπου που θα ειμαστε οι δυο μας απλα κραταμε..
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
η φωνη του εντουαρτ εμοιαζε πολυ ξεκαθαρη
γυριζει και τον κοιταζει αφηνωντας κατω την λαρα που φενονταν σιγα σιγα να ξαναβρισκει τις αισθησεις της
ως ποτε θα μπερδευεσαι στα ποδια μου καλλεν? παντα ησουν το τριτο προσωπο αναμεσα σε εμενα και την λαρα ειτε σαν ονειρο ειτε σαν πραγματικοτητα παντα εμπενες στην μεση και μου χαλουσες την στιγμη μαζι της. αυτο ομως σημερα θα τελειωσει θα βγεις απ την μεση μια για παντα..λεει και τα ματια του κοκκινιζουν καθως ειναι ετοιμος να επιτεθει
Αυτο θα το δουμε λεει ο εντουαρτ σφιγκωντας της γροθιες του
Σταματηστε σας παρακαλω λεει η λαρα καθως ζαλιζετε και πεφτει στο εδαφος
πως μπορεσες να της το κανεις αυτο? υποτιθεται οτι την αγαπας λεει ο εντουαρτ καθως τρεχει διπλα της και την σηκωνει
μην την αγκιζεις μπασταρδε, δεν ξερεις τι εχω κανει για εκεινη λεει καθως τον πλησιαζει επιθετικα
κανε ορεξη βδελα...λεει ο τζεικοπ καθως τρεχει διπλα στον εντουαρτ
τζεικοπ?
ασε τα ευχαριστηρια για μετα καλητερα να πηγαινεις λεει ο τζεικοπ στον εντουαρτ και κοιταζει την λαρα...ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΤΟΥΑΡΤ λεει και μεταμορφωνεται σε λυκο
σευχαριστω αδερφε μου λεει ο εντουαρτ και τρεχει σαν τον ανεμο κρατωντας σφιχτα την λαρα
οχιιι φωναζει ο μαρκους καθως παει να τρεξει
οταν ο τζεικοπ τον ριχνει κατω και τον κοιταζει με τα κοφτερα δοντια του
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΝ...
ανυσηχω γιατι αργουν τοσο? λεει η σαμανθα πηγαινωντας πανω κατω και τρωγωντας τα νυχια της
ηρεμησε σε παρακαλω θα ερθουν....λεει γλυκα η εσμε
ξαφνικα η πορτα ανοιγει και μπαινουν μεσα ο τζασπερ η αλις ο εμετ και η ροζαλι
που ειναι? που ειναι η λαρα? λεει τρομαγμενη η σαμανθα
και ο εντουαρτ που ειναι ο εντουαρτ λεει το ιδιο τρομαγμενη η εσμε
η αλις παει μπροστα και εξηγει τι εγινε
οχι οχι χριστε μου λεει η σαμανθα μπηγωντας τα κλαματα
ηρεμησε σαμανθα ειμαι σιγουρος οτι ο εντουαρτ θα την προστατεψει οτι και να γινει λεει ποιο ψυχρεμα ο καρλαιλ
ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...τον βλεπω να με κοιταζει γλυκα στα ματια και να μου τριβει το προσωπο με νερο απ το ποταμι κοιταζω τον ουρανο που ειναι γεματος αστερια κοιταζω ξανα εκεινον και προσπαθω να καταλαβω αν ειναι ονειρο
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΛΩΤΟΣ...ΛΗΘΗ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ..ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΕΙΡΟ..ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ..ΜΗΝ ΜΑΡΝΗΘΕΙΣ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ...ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΑΣΕΜΕ ΝΑ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ
αυτα τα λογια μου βγηκαν ξαφνικα μολις τον αντικρυσα...
μου γελαει γλυκα λεγωντας μου..οχι καρδια μου δεν ειναι ονειρο και ουτε θελω να σε σκοτωσω πεσμου εισαι καλητερα?
τον κοιταζω σαν χαζη μην μπορωντας να πιστεψω τα λογια του..
σε παρακαλω μπορεις να με τσιμπισεις? του λεω και τον κοιταω με τοση αβεβαιοτητα
αν σε τσιμπησω θα με πιστεψεις?
ναι του λεω ναζιαρικα...
αουτς...αυτο πονεσε του λεω και τριβω το μπρατσο μου
τωρα με πιστεψες? μου λεει φιλοντας το μπρατσο μου απαλα ανεβαινωντας σιγα σιγα στον ωμο μου
νοιωθω την ανασα του να πλησιαζει το λαιμο μου και ανατριχιαζω ολοκληρη ενας μικρος αναστεναγμος μου ξεφευγει
πεταγετε μακρια μου κοιτωντας με με φοβο
συγνωμη λαρα εγω δεν...
οχι οχι αγαπη μου μην φευγεις μακρια μου μην με ξανα αφησεις ποτε σε παρακαλω ελα παλι κοντα μου
λαρα δεν ξερω αν μπορω να κρατηθω δεν θελω να σου κανω κακο λεει με μια πικρα στα ματια
μπορεις το ξερω οτι μπορεις..με την μπελα πως μπορεσες? του λεω και σκιβω το κεφαλι
με πλησιαζει...καθεται παλι διπλα μου..μου σηκωνει το κεφαλι και κοιτωντας με στα ματια μου λεει..
με την μπελα ηταν αλιως..η μυρωδια της ηταν πολυ εθιστηκη αλλα μπορουσα να το ελενξω...με εσενα δεν ξερω ολα πανω σου με προκαλουν τα ματια σου τα χειλη σου το κορμι σου, ποσο μαλλον η μυρωδια σου με τρελενει λαρα λεει καθως με πιανει απ τους ωμους και με ταρακουναει κανωντας ετσι την μια τιραντα του φουστανιου μου να πεσει και να αφησει το μισο στηθος μου ακαλυπτο..
δεν κανω κινηση να την ανεβασω δεν τον ντρεπομαι, ουτε τον φοβαμαι , ξερω οτι δεν θα μου κανει κακο το ξερω το νοιωθω αλλα πανω απ ολα ξερω τη θελω εγω και εκεινη την στιγμη τον θελω τον θελω με ολο μου το ειναι καθε κυτταρο του κορμιου μου τον ζηταει απεγνωσμενα..... εκει σε αυτο το υπεροχο μερος με το ποταμι και τα αστερια απο πανω μας θελω να γινω δικη του μονο δικη του
τον κοιταζω που με κοιταει με ενα βλεμμα τοσο λαγνο και τρυφερο ταυτοχρονα που δεν μπορω να κρατηθω αλλο..ακουμπαω τα χειλη μου επανω στα δικα του και τον φιλαω απαλα..μετα το ξανακανω...την τριτη φορα μου πιανει το προσωπο και με τα δυο του χερια και κολαει το στομα του επανω στο δικο μου εξερευνωντας με την γλωσσα του την γευση μου..η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη τον νοιωθω να παλευει μεσα του τον νοιωθω να σκληραινει ολοκληρος....τα χερια του ειναι πετρα το στηθος του βραχος....και εγω τοσο αδυναμη μπροστα του....
δεν μπορω αλλο..μου λεει καθως με ριχνει δυνατα κατω στα χορτα πεφτωντας και αυτος απο επανω μου τον κοιταζω με τοσο παθος που θα αναρωτιονταν κανεις πως γινετε να ειμαι μολις 16 χρονων το παιδι, ο αγγελος, και η αθωοτητα εχουν εξαφανιστει απ το προσωπο μου, και την θεση τους εχουν παρει η γυναικα, ο διαολος ,και η λαγνεια...τον γλυφω απαλα στο λαιμο καθως νοιωθω το χερι του να μου ανεβαζει το φουστανι...αυτη την σκηνη την ξαναεζησα μαζι του αλλα καπου εδω ειχε τελειωσει.....
οχι δεν θα τελειωσει...του ψιθυριζω απαλα στο αυτι και τον σφιγκω ολο και ποιο πολυ επανω μου σπροχνωντας τον να μπει μεσα μου....
Το θυληκο ηξερε τι ηθελε και το διεκδικουσε, και αυτο εκανε για πρωτη φορα τον εντουαρτ να ερεθιστει τοσο πολυ οσο ποτε αλλοτε στην ζωη του
την κρατουσε σφιχτα επανω του και και την κοιτουσε στα ματια καθως εμπενε σιγα σιγα και με πολυ προσοχη μεσα της
η λαρα νομιζε οτι θα λιποθυμησει...το σκληρο του οργανο την τρυπησε βαθια σαν βελος που χτυπαει ισια στον στοχο του για πρωτη φορα ενιωθε ηδονη...για πρωτη φορα ενιωσε τον πονο της πρωτης φορας...αλλα δεν την ενοιαζε η ευχαριστηση ξεπερνουσε τον πονο..... ειχαν γινει ενα ενιωθε τα χερια του να γδερνουν το κορμι της τον εβλεπε να ανεβοκατεβαινει επανω της τοσο ομορφα σαν πριγκιπας που ιππευει το αλογο του.... ολες του οι κινησεις ηταν γρηγορες και μετριμενες...προσεχε τα παντα δεν ηθελε να την πονεσει
ενιωθε την καρδια της να χτυπαει δυνατα, μυριζε το αρωμα της, την εβλεπε να σπαρταραει απ την ηδονη, εβλεπε το υπεροχο γυμνο κορμι της να το λουζουν τα αστρα ακουγε τα βογκητα ευχαριστησης που εβγαζε καθως τον κοιτουσε στα ματια...δεν γινονταν δεν μπορουσε να σταματησει την ηθελε κι αλλο κι αλλο κι αλλο..την σηκωνει ψηλα καθως εκεινη μπλεκει τα ποδια της στην μεση του... την κολαει στο δεντρο και μπενει με λυσσα μεσα της
κοιταζει το γυμνο κορμι του ποσο τελειο ειναι...ολα ειναι τελεια επανω του τα ματια του τα χειλη του ολα ολα.....ξαφνικα νοιωθει να την πλυμμιριζει ενα κυμα ζεστασιας σαν μικρα τσιμπηματακια σε ολο το κορμι της....
καθως τελειωνει μεσα της βγαζει ενα βογκητο ευχαριστησης σαν λιονταρι που κατεκτησε το θυληκο...την κοιταει στα ματια και της λεει... σαγαπω λαρα απ την πρωτη μερα που σε ειδα σε αγαπω
το ιδιο και εκεινη η μελωδικη φωνη της βγαινει με δυναμη απο μεσα της καθως βγαζει μια κραυγη ηδονης....και εγω σαγαπω εντουαρτ του λεει καθως πεφτει επανω στο στηθος του.... γεννηθηκα για να σε αγαπω του λεει καθως φιλιουνται γλυκα
καθονται εκει γυμνοι και οι δυο αγκαλιασμενοι και ποιο ερωτευμενοι απο ποτε μην σκευτοντας τιποτα ουτε για τους βολτουροι ουτε για τον μαρκους ουτε για κανενα αυτη η νυχτα ειναι δικη τους μονο δικη τους....
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Τετ 5 Μάης 2010 - 8:38
Μην με προκαλεις αλλο σκυλε δεν εχω χρονο για χασιμο...λεει ο μαρκους καθως πεταει τον τζεικοπ μακρια
ο τζεικοπ βγαζει μια κραυγη πονου καθως κοιτεται κατω φανερα τραυματισμενος η πολυωρη μαχη τους τον εξουθενωσε αρκετα, ο μαρκους ειναι αρκετα γρηγορος και ποιο δυνατος απ τον τζεικοπ
θα μπορουσα να σε σκοτωσω και να πιω το αιμα σου αλλα ξερεις ειμαι πολυ φιλοζωος και εκτος αυτο το αιμα σου βρομαει πολυ σκυλε...του λεει γελωντας και κλοτσοντας τον δυνατα στα πλευρα κανωντας τον τζεικοπ να ουρλιαξει απ τον πονο
εγω τωρα πρεπει να πηγαινω εχω καλητερα πραγματα να κανω απ το να παιζω με ενα κουταβι, γεια σου ασπροδοντη τα λεμε στην κολαση...λεει ο μαρκους καθως φευγει τρεχοντας αφηνωντας πισω του τον τζεικοπ ζωντανο νεκρο...
ΟΙ πρωτες ακτινες του ηλιου βγαινουν δειλα δειλα ζεστενοντας το γυμνο κορμι μου...εχω ανοιξει τα ματια μου και τον βλεπω που με κοιταζει τρυφερα....ειναι τοσο ομορφος γιαλιζει ολοκληρος λες και εχει κολησει επανω του χιλιαδες μικροσκοπικα διαμαντια,το κορμι του ειναι τοσο τελειο αψεγαδιαστο χωρις ιχνος ατελιας μου θυμιζει ελληνα θεο...
τι σκευτεσαι μου λεει φιλωντας τον ωμο μου....
μαντεψε του λεω παιχνιδιαρικα δεν μπορω μου λεει φανερα απογοητευμενος
δεν ειναι δυσκολο...του λεω λεω καθως βαζω το χερι του στην καρδια μου,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να την ακουσεις ποσο τρελα χτυπαει οταν ειναι μαζι σου....
εισαι τοσο γλυκεια και τοσο ομορφη, αληθεια μπορει κανεις να σου αντισταθει? λεει χαμογελωντας ο εντουαρτ πιανοντας την απαλα στην αγκαλια του
ναι μπορει καποιος...
ποιος? ρωταει με περιεργια
εσυ.......μην ξεχνας οτι στην αρχη δεν με χωνεψες καθολου...
κανεις λαθος λαρα...σε μισησα τοσο πολυ μονο γιατι δεν ηθελα να παραδεχτω οτι μπορω να αγαπησω καποια περισσοτερο απ την μπελα
τον κοιταζω......αληθεια μαγαπας τοσο πολυ?...
λαρα δεν μπορεις να καταλαβεις....πλεον εισαι τα παντα για μενα, ειχε δικιο η αλις νοιωθω οτι εισαι κομματι μου, αυτο δεν το ενιωθα με την μπελα..ναι την αγαπουσα ενιωθα οτι δεν μπορουσα μακρια της..ολα αυτα ομως μεχρι να δω τα ματια σου, την μερα στο δασος που σε αντικρυσα για πρωτη φορα ενιωθα οτι ειχα καρδια και χτυπουσε τοσο πολυ σε ερωτευτηκα
τον ακουω να μου λεει αυτα τα υπεροχα λογια και δεν μπορω να πιστεψω οτι ειμαι μαζι του και οτι μαγαπαει....ξαφνικα κοιτωντας τον νοιωθω τα ματια μου να υγραινουν...ειναι προφανες τα λογια του με κανουν τοσο ευαισθητη που δεν αντεχω ξεσπαω σε κλαματα
με κοιταει σαστισμενος.....αγαπη μου? αγαπη μου ειπα κατι που σε πηραξε? δεν μπορω να σε βλεπω να κλαις ποναω σε παρακαλω σου ζηταω συγνωμη..μου λεει και με σφιγκει δυνατα στην αγκαλια του
εντουαρτ...σαγαπαω σαγαπαω με ολο μου το ειναι σε παρακαλω μην εισαι ονειρο μην ξυπνησω,πεσμου οτι δεν θα με αφησεις ποτε σε παρακαλω ορκισου το εντουαρτ ορκισου το
νοιωθω τοσο ευβαλωτη εκεινη την ωρα,νοιωθω οτι θα τον χασω τον κραταω δυνατα στην αγκαλια μου τρεμοντας
καρδια μου ποτε δεν θα σε αφησω πως γινετε να αφησω την ζωη μου την ανασα μου την υπαρξη μου. Δεν γινετε λαρα σαγαπαω το καταλαβαινεις?...λεει καθως μου πιανει το προσωπο και το κολαει στο δικο μου φιλωντας μου απαλα τα χειλη
ξαφνικα με κοιταζει καθως ο ηλιος εχει ειδη βγει και νοιωθω καθως με παρατηρει οτι τα ματια του εχουν μια εντονη θλιψη...
τι επαθες? τι εχω? του λεω τρομαγμενη απ τον τροπο που με κοιταει
κουναει το κεφαλι του και γονατιζει μπροστα μου σφιγκοντας τα ποδια μου και ζητωντας μου συγνωμη
σκυβω και του πιανω το προσωπο κοιτωντας τον στα ματια.....εντουαρτ τι συμβαινει? γιατι πραγμα μιλας?
κοιτα το κορμι σου λαρα κοιτα τι σου εκανα
κοιταζω το σωμα μου εντρωμη...οι μελανιες και οι γρατζουνιες εκαναν παρελαση επανω μου... ξαφνικα τον κοιταζω στα ματια και αρχιζω να χαιδευω τα τραυματα μου
αγαπη μου δεν με νοιαζει τιποτα χαιρομαι που μου εκανες αυτα τα σημαδια γιατι ετσι θα ξερω οτι δεν ειδα ονειρο και οτι εζησα μαζι σου ηταν αληθεια
γελαει και κλαιει ταυτοχρονα....λαρα πως μπορεις να το λες αυτο? κοιτα τι σου εκανα?
σουτ σταματα πια του λεω καθως του βαζω την ακρη του δαχτυλου μου στα χειλη του
κανενας βρυκολακας δεν θα μπορουσε να κανει αυτο που εκανες εσυ σημερα....ξερω οτι το αιμα μου ειναι τοσο γλυκο που δεν μπορει κανεις να του αντισταθει,εσυ ομως αγαπη μου το εκανες....
με πιανει δυνατα απ την μεση και με φιλαει με πολυ παθος..... νοιωθω παλι το κορμι μου να καιει......ναι παλι τον θελω....και εκεινος το ιδιο τον νοιωθω καθως ορμαει στο στηθος μου σαν μωρο που θελει να θηλασει με κανει να θελω να ουρλιαξω απο ευχαριστηση
σαγαπαω μου ψιθυριζει στο αυτι καθως μπαινει μεσα μου
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Σαβ 22 Μάης 2010 - 23:54
Αλις που πας? λεει εντρομος ο τζασπερ καθως την βλεπει να τρεχει εξω απ το σπιτι φανερα τρομαγμενη
αλις? μα που παει? τι γινεται? θα μου εξηγησει καποιος? θα τρελαθω..λεει η σαμανθα και τρεμει ολοκληρη
ο τζεικοπ εχει χτυπησει ασχημα ειναι στο δασος παλεψε με τον μαρκους δεν ειναι καλα πρεπει να βιαστουμε...λεει η αλις
εμετ μεινε με την ροζαλι και την εσμε εδω, αλις τζασπερ φυγαμε....
καρλαιλ θα ερθουμε μαζι σου..λεει η εσμε
οχι αγαπη μου καλητερα να μην ειμαστε πολλα ατομα μεινετε μηπως γυρισει ο εντουαρτ με την λαρα
την φιλαει τρυφερα και φευγει με την αλις και τον τζασπερ γρηγορα για το δασος
ο τζεικοπ ειναι γυμνος και γεματος πληγες......
τζεικοπ με ακους? λεει ο καρλαιλ καθως ελεγχει τους σφυγμους του
εφυγε δεν μπορεσα να...λεει ο τζεικοπ με δυσκολια και πεφτει ξανα σε κομμα
ειναι ενταξει εχει δυνατο οργανισμο εχει χασει ομως πολυ αιμα να τον παμε σπιτι λεει ο καρλαιλ και τον βαζει στον ωμο του
με την λαρα και τον εντουαρτ τι θα γινει καρλαιλ? λεει η αλις
ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλα αλις παμε τον τζεικοπ στο σπιτι και μετα θα παμε να τους βρουμε
χριστε μου γιατι αργουν τοσο?? που να ειναι?
ηρεμησε σαμανθα θα δεις ολα καλα θα πανε λεει η εσμε πιανωντας την απ τον ωμο
δεν καταλαβαινεις τιποτα λεει η σαμανθα καθως πεταει ενα βαζο κατω με την δυναμη της, δεν εχω χρονο, πρεπει να δω την λαρα λεει και αιωρειτε στον αερα σπαζοντας οτι βρει μπροστα της
η ροζαλι με τον εμετ την πιανουν απ τα χερια και την καθιζουν αποτομα κατω
με το να σπας πραγματα δεν φερνεις την λαρα κοντα σου..λεει η ροζαλι αυταρχικα στην σαμανθα
σαμανθα καταλαβαινω τον πονο σου και εγω ανησυχω αλλα δεν πρεπει να χανουμε την ψυχραιμια μας...λεει ποιο γλυκα η εσμε για να την καθυσηχασει
δεν καταλαβαινεται λεει και μπηγει τα κλαματα...ο χρονος...δεν εχω χρονο
για ποιο χρονο μιλας? λεει η ροζαλι
εκεινη την ωρα μπενουν μεσα ο καρλαιλ βαστωντας τον τζεικοπ και απο πισω ο τζασπερ με την αλις
δεν το πιστευω πως τον εκανε ετσι? λεει τρομαγμενα η εσμε
τον παω επανω εσμε ελα μαζι μου σε χρειαζομαι να με βοηθησεις να του ραψουμε τις πληγες
ποιος του το εκανε αυτο?? λεει η σαμανθα
ο μαρκους λεει η αλις
οχι οχι πρεπει να κανετε κατι αυτο το πραγμα ειναι εκει εξω και κυνηγαει την ανιψια μου
θα τον πιασουμε και θα μετανοιωσει την ωρα που γινονταν βρυκολακας λεει ο εμετ νευρικα
ολοι θα βγουμε τωρα και θα ψαξουμε για την λαρα και τον εντουαρτ μην ανησυχητε σαμανθα...λεει η αλις
εχω ενα κακο προαισθημα για ολο αυτο..λεει η σαμανθα κοιταζοντας με ενα βλεμμα κενο.
Τελικα εσεις οι βρυκολακες εχετε μεγαλη αντοχη οφειλω να το ομολογεισω λεει η λαρα χαμογελωντας και πειραζοντας τα μαλλια του εντουαρτ
και εσεις οι μαγισσες δεν πατε πισω της λεει και την φιλαει γλυκα
οχ οχι....
τη συμβαινει λαρα? λεει ο εντουαρτ τρομαγμενος καθως την βλεπει να πεταγεται μακρια του και να τρεχει στο ποταμι
μην ερθεις κοντα μου εντουαρτ..του λεει και κολυμπαει στο νερο καθως τριβει το κορμι της
μα δεν καταλαβαινω τι επαθες λαρα? τι σου εκανα?
τιποτα ..απλα ειδη αντεξες πολλα μαζι μου μην σε βαζω σε περισσοτερο πηρασμο
τι εννοεις δεν καταλαβαινω?
εννοω οτι δεν ειμαι πια παρθενα εντουαρτ και ειμαι γεματη αιματα ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι και το καλητερο για σενα..
ο εντουαρτ την κοιταει χαμενος σηκωνετε και γυριζει απ την αλλη
ελα τωρα τι επαθες? κοιτα ειμαι μια χαρα δεν εχω αιμα πια αγαπη μου σε παρακαλω κοιτα με
γυριζει δειλα και την κοιτα στα ματια καθως της πιανει το προσωπο
καταλαβαινεις τι θα γινονταν αν δεν το εβλεπες λαρα?
τιποτα δεν θα γινονταν ειμαι σιγουρη για σενα εντουαρτ καταλαβετο πια
μην εμπιστευεσαι ευκολα βρυκολακα λαρα..λεει και η φωνη του τρεμει
δεν εμπιστευομαι βρυκολακα..εμπιστευομαι τα ματια που με κοιτανε αυτη την στιγμη τα χερια που με κρατανε τωρα,εμπιστευομαι τα χειλια που θα με φιλησουν σε λιγα δευτερολεπτα εμπιστευομαι εσενα εντουαρτ γιατι σε αγαπαω...του λεει και τα χειλη της αγκιζουν δειλα τα δικα του.
την φιλαει με παθος και την σφιγκει στην αγκαλια του
ποσο καλη μπορει να εισαι μαζι μου λαρα πεσμου ποσο?
ειμαι καλη μονο με τους καλους και εσυ εισαι πολυ καλος αγαπη μου σταματα να μισεις τον εαυτο σου
την αγκαλιαζει ακομα ποιο σφιχτα...
δεν θα το αντεξω αν παθεις κατι λαρα, με ολα αυτα αφησαμε στη μεση τον μαρκους και τους βολτουροι και δεν πρεπει καλητερα να παμε στο σπιτι στους αλλους
εχεις δικιο θα ανησυχουν και ποιο πολυ η θεια μου θα κοντευει να πεθανι απ την αγωνια της
ελα να ντυθουμε και φευγουμε της λεει καθως εκεινος με αστραπιεες κινησεις εχει ντυθει ειδη
αυτο δεν ειναι δικαιο του λεει καθως μετακινει τα ρουχα της κοντα της
γιατι αυτο ειναι? της λεει και την ριχνει κατω γαργαλωντας την
χαχα σταματα του λεει και τον κοιταει στα ματια σοβαρευοντας αποτομα
σαγαπαω εντουαρτ
και εγω σαγαπαω λαρα εισαι η ζωη μου
Ω ΤΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΟ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΕΣΤΑΤ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΝΗΡΑ ΤΗΝ ΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΥΜΝΗ..ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΒΡΗΣΚΟΝΤΕ 20 ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑ
ο εντουαρτ σφιγκει στην αγκαλια του την λαρα και κοιταει με τρομο τον αρο.....
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Κυρ 23 Μάης 2010 - 23:36
Τι θελεις αρο?? λεει ο εντουαρτ με αυταρχικη και τρεμαμενη φωνη ταυτοχρονα
εντουαρτ ειναι γελοιο να με ρωτας τι θελω την στιγμη που εχεις στα χερια σου κατι το οποιο ειναι δικο μου...λεει ο αρο κοιταζωντας γοητευμενος την λαρα
πως τολμας απαισιο κτηνος να με θεωρεις κτημα σου την στιγμη που εσυ σκοτωσες τους γονεις μου σιχαμενε ποτε δεν θα γινω δικια σου........λεει η λαρα καθως κινει με το μυαλο της εναν κορμο και τον πεταει επανω στον αρο
οταν ξαφνικα μια μικροσκοπικη βρυκολακας αντεπικρουει τον κορμο και ειναι ετοιμη να επιτεθει στην λαρα
σταματα τζειν ειμαι σιγουρος οτι η γλυκεια μας μαγισσα δεν ξερει τις συνεπειες τον πραξεων της και γιαυτο με αψιφα ετσι...λεει ο αρο και πλησιαζει την λαρα
ο εντουαρτ σφιγκει επανω του την λαρα
μην τολμησεις και με αγκιξεις καταραμενε
λαρα γλυκεια μου ειναι κριμα να με μισεις τοσο εγω ηθελα τα καλητερα για σενα ηθελα να γινεις ακομα ποιο ομορφη απο οτι εισαι και χιλιες φορες δυνατοτερη απο τωρα αλλα βλεπεις οι γονεις σου ηθελαν να γινεις ενα απλο θνητο κοριτσι που συντομα θα γερασει και θα πεθανει..ενω εγω λαρα σου προσφερω την αιωνιοτητα..ο πατερας σου φταιει γιαυτην την κατασταση θα μπορουσε να ζουσε τωρα αν δεν σε εκριβε απο εμενα γλυκεια μου
τερας θα καεις στην κολαση γιαυτο που εκανες στους γονεις μου στο ορκιζομαι...λεει η λαρα καθως ξεσπαει σε κλαματα
ο γλυκεια μου λαουρα η κολαση ειναι το σπιτι μου ....λεει ο αρο και ξεσπαει σε σατανικα γελια
αφησε την αρο ερχομαι εγω στην θεση της λεει ο εντουαρτ φανερα εκνευρισμενος που εκανε την λαρα να κλαψει
χαχαχαχα αληθεια εντουαρτ η μπελα τι κανει? την θυμασαι καθολου? μου φενεται απιστευτο πως μπορεσες και την ξεχασες τοσο γρηγορα φενοσουν τοσο ερωτευμενος....μαλλον φενεται οτι η πανεμορφη αυτη μαγισσα εχει τρομερες δυναμεις αληθεια που ειναι η μπελα? την εκανες βρυκολακα? γιατι αν οχι λυπαμαι που το λεω αλλα θα πρεπει να την σκοτωσουμε
γιατι το κανεις αυτο αρο? τι θελεις? παρε εμενα λεει ο εντουαρτ
δεν σε εχω αναγκη ανοητε σαν και εσενα βρησκω πολλους αυτη ομως λεει και πλησιαζει την λαρα αυτη μπορει να με κανει ακομα ποιο ισχυρο
ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΑΡΟ.....η φωνη του καρλαιλ ηχησε σαν λυτρωση για την λαρα και τον εντουαρτ
ο καρλαιλ εχει ερθει μαζι με τον εμετ την ροζαλι τον τζασπερ και την αλις
παλιε μου φιλε τι εκπληξη χαιρομαι πολυ που σε βλεπω και λυπαμαι πολυ που θα αναγκαστω να σε σκοτωσω αν εστω και για λιγο τολμησεις να με εμποδισεις να παρω την μαγισσα μαζι μου
αν χρειαστει να θυσιαστω για τα παιδια μου θα το κανω αρο...αλλα δεν πρεπει να παρεις το κοριτσι μαζι σου
και γιατι δεν πρεπει καρλαιλ..... λεει με φανερη την ειρωνια στο προσωπο του ο αρο
γιατι η λαρα πεθαινει....λεει ο καρλαιλ και κοιταει με λυπη την λαρα
ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΝ
τζεικοπ εισαι καλητερα?
νομιζω πως ναι καρλαιλ σευχαριστω... ..δεν το πιστευω οτι μου ξεφυγε η βδελα εχω σκοτωσει και αλλους αυτος ομως ηταν αρκετα δυνατος
τζεικοπ ειναι στην ομαδα των βολτουροι ειναι δυσκολος στοχος λεει ο καρλαιλ καθως ανακατευει κατι χαρτια στο γραφειο του
καρλαιλ εισαι καλα? λεει η εσμε καθως τον βλεπει να κοιτα σαστισμενος ενα χαρτι
οχι δεν μπορει λεει ο καρλαιλ
τι συμβαινει? λεει ο τζεικοπ ανυσηχος
οι εξετασεις της ΄λαρας
ε τι συμβαινει? λεει η εσμε
η λαρα εχει καρκινο λεει ο καρλαιλ και σοριαζετε στην καρεκλα πιανωντας το κεφαλι του
δεν γινεται δεν μπορει ειναι μολις 16 χρονων ειναι πολυ μικρη λεει η εσμε πανικοβλητη
ο καρκινος δεν κοιταει ηλικιες εσμε
και τωρα τι γινετε? υπαρχει θεραπεια ετσι? λεει ο τζεικοπ συντετριμενος
οχι τζεικοπ ειναι πολυ αργα ο καρκινος εχει προχωρησει πολυ απορω πως ζει ακομα..
οχι δεν το πιστευω δεν γινετε το καημενο το κοριτσι πως θα το πουμε στην θεια της?
δεν θα το πουμε εσμε απλα πρεπει να την βρουμε γρηγορα
θα ερθω μαζι σου καρλαιλ
οχι τζεικοπ καλητερα να μεινεις εδω δεν εισαι εντελως καλα ακομα μεινε με την σαμανθα και την εσμε θα παω με τους υπολοιπους να ψαξουμε την λαρα και τον εντουαρτ
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Πεμ 27 Μάης 2010 - 3:04
Η λαρα κοιταει συντετριμενη τον καρλαιλ
τι? τι ειπες? οχι δεν μπορει καρλαιλ
λαρα οι εξετασεις σου βγηκαν το αιμα που τρεχει απ την μυτη σου ετσι ξαφνικα ειναι ετια καρκινου και μαλιστα σε πολυ προχωρημενο σταδιο...λυπαμαι πολυ λαρα λεει ο καρλαιλ και την κοιταει με ενα θλιμενο βλεμμα καρλαιλ πεσμου οτι κανεις πλακα..λεει ο εντουαρτ με τρεμαμενη φωνη καθως η λαρα εχει γονατισει κατω και κοιταει το κενο
λυπαμαι πολυ εντουαρτ θα ηθελα πολυ να ειναι ψεμα αλλα δυστηχως ειναι αληθεια ,ο εντουαρτ ακουσε την σκεψη του δεν ελεγε ψεμματα
μην προσπαθειτε να με γελασετε και ετσι να ειναι τα πραγματα η μαγισσα θα ερθει μαζι μου λεει ο αρο και κανει σημα στον μαρκους να παρει την λαρα
αλλο ενα βημα να κανεις εισαι νεκρος λεει ο εντουαρτ κοιτωντας απυλητικα τον μαρκους
δεν εχω καιρο για ανοητους ηρωισμους εντουαρτ λεει ο αρο και κανει σημα στην τζειν
ο εντουαρτ εχει πεσει κατω και σφαδαζει απ τους πονους η τζειν εχει την ικανοτητα να προκαλει πονο σε καποιον μονο με το μυαλο της
οχιιιι μη σε παρακαλω πεστεις να σταματησει θα κανω οτι μου πεις λεει η λαρα ουρλιαζοντας
σταματα αρο σε παρακαλω αφησε τους θα ερθω εγω στην θεση της λεει ο καρλαιλ
μμμ πραγματικα πολυ δελεαστικη προταση καρλαιλ κριμα ομως που η μαγισσα ειναι ποιο δελεαστικη χαχαχαχαχα γελαει πνιχτα και τα ματια του κοκκινιζουν καθως πλησιαζει την λαρα
αληθεια γλυκια μου θελεις να σταματησει να τον ποναει?
ναι ναι σε παρακαλω λεει και κλαιει ασταματητα καθως βλεπει τον εντουαρτ να χτυπιεται απ τον πονο
τι εισαι διαθετημενη να κανεις γιαυτο?
τα παντα τα παντα σε παρακαλω πεστης να σταματησει λεει η λαρα κοιταζωντας τον εντουαρτ
πραγματικα σε ζηλευω εντουαρτ εχεις καταφερει να αγαπηθεις παρα πολυ λεει ο αρο καθως κανει σημα στην τζειν να σταματησει
οχι λαρα μην το κανεις αυτο λεει με δυσκολια ο εντουαρτ
τον κοιταει με δακρυα στα ματια..
δεν εχει νοημα πια πεθαινω ..του λεει και τον κοιταει με ενα σκληρο και ταυτοχρονα γλυκο βλεμμα
ειμαι σιγουρος γλυκια μου οτι ο θανατος θα σου πηγαινει πολυ λεει ο αρο καθως την πιανει απ το χερι και της το φιλαει
νοιωθει την αηδια σε ολο το κορμι της δεν τραβιεται ομως ξερει της συνεπειες αν ξαναφερει αντισταση στον αρο
λαρα οχι λεει ο εντουαρτ τρεχοντας κοντα της....οταν ο μαρκους τον πιανει απ το λαιμο
εμεις οι δυο εχουμε ανοιχτους λογαριαμους μαθε να χανεις καλλεν η λαρα θα γινει μια απο εμας
αφησε τον μαρκους τωρα λεει επιβλητικα και γεματη μισος η λαρα
τοσο πολυ τον αγαπας? λεει ο μαρκους και πεταει κατω τον εντουαρτ
ειναι ο μονος που αγαπησα...αγαπω....και θα αγαπω μεχρι την τελαιυτεα μου πνοη παρτο αποφαση πια μαρκους λεει σκληρα η λαρα ξερωντας πως να κανει τον μαρκους να πληγωνεται
θα ερθω μαζι σου υπο εναν ορο λεει η λαρα και κοιταει τον αρο.....
να τον ακουσω λεει και την κοιταει επιβλητικα
δεν θα ξαναενοχλησεις ποτε κανεναν τους ουτε την μπελα ουτε τους λυκους ουτε τους καλλεν θα τους ξεγραψεις ολους σαν να μην συναιβει τιποτα...μονο τοτε θα ερθω με την θεληση μου κοντα σου
θυσιαζεσαι λοιπον...... λεει ο αρο και την κοιτα εκπληκτος , αυτο πως το ονομαζετε για να θυμηθω..α ναι ΑΓΑΠΗ το λετε...ενταξει λοιπον το δεχομαι δεν θα τους ξαναενοχλησουμε ποτε εχεις το λογο μου γλυκια μου μαγισσα της λεει και την τραβαει κοντα του
οχι σε παρακαλω μην το κανεις αγαπη μου λεει ο εντουαρτ και την κοιταει ικετευτικα στα ματια
λυπαμαι αγαπη μου του λεει η λαρα με τα μεγαλα μαυρα ματια της γεματα δακρυα και πονο
τρεχει και τον αγκαλιαζει
την κραταει δυνατα στην αγκαλια του
σαγαπαω οσο τιποτα αλλο στον κοσμο μην το ξεχασεις ποτε αυτο λαρα οτι και να γινει
της λεει ο εντουαρτ και την κοιταει βαθια στα ματια
οτι και να γινει εγω θα ερθω να σε βρω....της ψιθυριζει και την φιλαει με παθος
φτανει πια λεει ο μαρκους και τραβαει την λαρα αποτομα
μαρκους μην εισαι αγενης θα την εχεις ολη την αιωνιοτητα δικη σου ασε τους λιγο να χαρουν την τελαιυτεα τους συνεβρεση.. λεει ο αρο και περπαταει μπροστα
σαγαπαω σαγαπαω εντουαρτ λεει η λαρα καθως την τραβαει ο μαρκους απ το μπρατσο
την βλεπει να χανετε απ τα ματια του και νοιωθει ποιο κενος απο ποτε αυτος ο πονος που νοιωθει ειναι χειροτερος απ της τζειν αυτο λεγετε αγαπη και μερικες φορες ποναει παρα πολυ οταν ειναι αληθινη
η αλις κοιταζει τον εντουαρτ και βλεπει ενα οραμα......το ηξερε οτι αυτο δεν θα τελειωνε εδω.
Θέμα: Απ: Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα) Παρ 11 Ιουν 2010 - 17:57
Μπαινω μεσα στην τεραστια λιμουζινα του αρο απεναντι μου καθετε ο μαρκους και με κοιταει εντονα στα ματια..
λαρα θα δεις ολα θα φτιαξουν θα συνηθησεις στην ιδεα να γινεις μια απο εμας ..
σε μισω γιαυτο που μου εκανες ποτε δεν θα σε συγχωρισω μαρκους, πηγες με το μερος τους πως μπορεσες, σκοτωσαν τους γονεις μου δεν θελω τιποτα πια καλητερα που πεθαινω η ζωη μου δεν εχει νοημα χωρις τον εντουαρτ...λεει η λαρα και ξεσπα σε κλαματα
μην μου μιλας ετσι λαρα σε παρακαλω για σενα τα εκανα ολα μονο για σενα..και δεν θα πεθανεις θα ζησεις για παντα και πιστεψεμε εχω υπομονη θα σε κανω να με αγαπησεις
ποτε δεν θα σε αγαπησω ακους? ΠΟΤΕ λεει η λαρα ουρλιαζοντας
μαρκους καλητερα να πας μπροστα λεει επιβλητικα ο αρο..
μα αρο εγω..
τωραα λεει και τον κοιταζει αγρια
σηκωνετε και καθεται μπροστα κοιταζοντας την λαρα στεναχωρημενος, δεν αντεχει που την βλεπει ετσι
ο αρο καθεται κοντα της προσπαθωντας να την ηρεμησει...
ακουσε με λαρα λεει και της πιανει το προσωπο
καμια φορα η ζωη δεν τα φερνει οπως τα θελουμε γιαυτο πρεπει να συμβιβαζομαστε, αυριο θα γινει η τελετη της αλαγης σου γιαυτο δεξου αυτο το δωρο που σου προσφερετε απλοχερα και μην κανεις την ζωη σου δυσκολη, καποιες αλλες θα σκοτωναν να ειναι στη θεση σου..θα εισαι η βασιλισσα μου θα εχεις απιστευτη δυναμη και ομορφια καθε σου λεξη θα ειναι διαταγη
τι εννοεις αρο? λεει ο μαρκους φανερα ενοχλημενος
χαχα νομιζες οτι θα γινονταν δικια σου? εισαι πραγματικα πολυ ανοητος νεογεννητος τελικα σε χρησιμοποιησα ανοητε μονο ετσι θα με πηγαινες κοντα της λεει ο αρο και ξεσπαει σε γελια
μπασταρδε θα σε....πριν προλαβει να τελειωσει την φραση του η τζειν τον εχει ακινητοποιησει
μην παιζεις μαζι μου μαρκους δεν σε συμφερει κατσε λοιπον φρονιμα γιατι θα σε κανω να με παρακαλας να σε σκοτωσω
ο μαρκους περνει ανασα και κοιταζει λυπημενα την λαρα πως μπορεσε να της το κανει αυτο ? πως εμπιστευτηκε εναν φονια οι τυψεις δεν τον αφηνουν να ηρεμησει
η λαρα δεν εχει σηκωσει το βλεμμα της καθεται εκει κοκκαλωμενη ακομα απ τα λογια του αρο
λοιπον γλυκεια μου πως σου φενετε σου αρεσει η ιδεα?
ψελιζει ναι κουνωντας το κεφαλι της.... μεσα της ομως ξυπναει παλι η παλια λαρα η δυνατη λαρα αυτη η οποια ειχε ενα στοχο καποτε
σηκωνει τα πανεμορφα μαυρα ματια της και τον κοιταει
εχεις δικιο αρο δεν χρειαζεται να κλαιω πρεπει να χαιρομαι θα γινω βασιλισσα λεει και τον υπνοτιζει με το βλεμμα της
ο γλυκε μου αγγελε ανυπομωνω να σε κανω δικια μου λεει και κρατιεται να μην την δαγκωσει
ο μαρκους δεν πιστευει αυτο που βλεπει οχι δεν ειναι δυνατον δεν ειναι η λαρα αυτη λεει καθως την βλεπει να κοιτα λαγνα τους παντες μεχρι και η τζειν θαμπωθηκε απ την ομορφια της
καντε ποιο γρηγορα διαταζει ο αρο..κοιταζωντας σαν χαζος μεσα στα ματια της λαρα
Εντουαρτ θα ερθουμε μαζι σου λεει ο τζασπερ καθως κλεινει την πορτα
η σαμανθα κοιταει πανικοβλητη τον εντουαρτ
που ειναι? που την πηγες πεσμου λεει και τον ταρακουναει... δεν της δινει σημασια τρεχει γρηγορα επανω περνει καποια πραγματα και κατεβαινει παλι κατω την κοιταζει και της λεει..
υποσχομαι οτι θα στην φερω πισω λεει γεματος πονο
εντουαρτ περιμενε λεει ο καρλαιλ
σε παρακαλω γιε μου μην κανεις βιαστηκες κινησεις θα σε σκοτωσουν αμεσως αν πας μονος σου αυτο θες? θελεις να εισαι ανυμπορος να υπερασπιστεις την λαρα?
καθετε για λιγο σκευτικος γυριζει και κοιταει τον καρλαιλ
ενταξει εχεις δικιο θα περιμενω να σκευτουμε κατι αλλα γρηγορα καρλαιλ αυριο θα την αλαξουν ακουσα τις σκεψεις του μαρκους
θα ερθω και εγω μαζι σας αν χρειαστει θα φερω και την αγγελη λεει ο τζεικοπ
σευχαριστω πολυ αδερφε μου λεει ο εντουαρτ φανερα συγκινημενος
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΙ λεει επιβλητικα η σαμανθα
θα σας πω εγω πως τι θα κανουμε λεει και τους κοιτα ολους στα ματια
η ανιψια μου ειναι οτι πολυτιμοτερο εχω στην ζωη μου σε καμια περιπτωση δεν θελω να παθει κατι εξαιτιας μιας βιαστικης κινησης λεει και κοιταει τον εντουαρτ
μια ειναι η λυση για να την σωσουμε
Η πλανευτρα μαγισσα (μια τελειως διαφορετικη ιστορια που ανατρεπει τα παντα)