| Save RPattz | |
|
+20stasia AST WhiteQueen DEVille Christy jate emerald eyes Darkbella nessie Neri Vampire DanaeCullen Rozali87 Ειrιnι Princess nasiatheslayer scarlet rose LizCullen hobo Gωgω-Twilighter 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:55 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:55 | |
| | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:56 | |
| Οχι καλε! Μην μας παθεις και τιποτα.. Λιγο τον συμπαθησα τον καημενο τον Τζεικομπ στο BD αλλα σαν τον Edward δεν υπαρχει κανενας!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 20:59 | |
| εισπνοη...εκπνοη...εισπνοη...εκπνοη! Μα βρε παιδια δε σας καταλαβαινω καθολου... μετα απο οσα περασε η Μπελλα κ ο Εντουαρντ εσεις πιστευετε πως θα ηταν οκ αν η Μπελλα πηγαινε με τον τζεηκομπ? καλα εσεις που υσχιριζεστε πως ειστε φαν του Εντουαρντ εχετε σκεφτει ποτε τι θα γινοταν ο Εντουαρντ αν τον αφηνε η Μπελλα?! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:01 | |
| κοριτσια εγω το λεω και θα το ξαναπω!!!ΡΟΜΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τιποτα αλλο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:02 | |
| 1ον ΔΕΝ θα τον αφηνε η Μπέλλα....αν τον αφηνε όμως θα το δεχοταν επειδη δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εγωιστης και θα ήθελε η Μπέλλα να ειναι ευτυχισμενη..... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:03 | |
| Εγω δεν εννοω αυτο οταν λεω οτι συμπαθω τον τζεικομπ. Δεν μπορω να φανταστω τον Τζεικομπ με τη Μπελλα με τιποτα. Ο Εντουαρντ ειναι ο καλυτερος για την Μπελλα, και εριξα ΤΟ κλαμα οταν την αφησε στο New Moon.
Απλα τον Τζεικομπ τον συμπαθω σαν φιλο της Μπελλα, οχι σαν κατι αλλο. Στο Eclipse τον μισησα αλλα στο BD τον λυπηθηκα τον καημενο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:07 | |
| Ναι ουτε εγω θα ήμουν ικανοποιημενη αν η Μπέλλα εμενε με τον τζεικ....μπορει να ερχομουν μαζι σου Δαναη για να δολοφονησουμε την Stephenie...απλά δεν τον μισω...τον συμπαθω, στηριξε αρκετα την Μπέλλα και ήταν ενα "εμποδιο" που εκανε την σχεση Μπέλλα/Εντουερντ πιο δυνατη!!! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:07 | |
| ναι κιολας!!!!αν πηγαινε τελικα η μπελλα με τον τζεικομπ θα εσκιζα τα βιβλια !!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:09 | |
| Ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια... team switzerland λεμε οτι ειναι καποιος που συμπαθει κ τν Εντουαρντ και τον τζεηκομπ η καποιος που πιστευει πως η Μπελλα θα ηταν οκ να εμενε κ με τους 2? | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:10 | |
| εγω δεν τον συμπαθησα ουτε τον λυπηθηκα ουτε στο New Moon ουτε στο Breaking Dawn!!!! με το που ακουω το ονομα αυτο βγαζω καπνους και με πιανουν τα νευρα!!!! (και ειμαι και σχετικα ηρεμος ανθρωπος!!) ενταξει δε λεω, προσπαθω να το δω απο αλλη μερια, να καταλαβω οτι θελει να διακδικησει την Bella κι αυτος και να εχουν και μαζι μια ευκαιρια, αλλα αυτο που κανει ειναι εναντια στη φυση!!!! πρωτον, δεν ειχε κανει imprint (λογικα ετσι το λενε ) στη Bella και πιεζε τσαμπα τον εαυτο του, προσπαθωντας να ζησει μεσα σ ενα ψεμα επιφανειακης ευτυχιας, και δευτερον γιατι απλα δεν ειναι φυσιολογικο τα σκυλια να τα φτιαχνουν με ανθρωπους!!!!! υπαρχει και η ζωοφιλια το ξερω, αλλα αυτος θα επρεπε να βρει μια ωραια λυκαινα, να κανουν τα λυκακια τους και να τελειωνει η ιστορια!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:12 | |
| και αμα το δεις απ αλλη μερια δεν ταιριαζουν καθολου ομως ο ενας στη μια ακρη και ο αλλος στην αλλη! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:13 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια... team switzerland λεμε οτι ειναι καποιος που συμπαθει κ τν Εντουαρντ και τον τζεηκομπ η καποιος που πιστευει πως η Μπελλα θα ηταν οκ να εμενε κ με τους 2?
Να σου πω πως το βλεπω εγω..... Εγω Υποστηριζω Bella + Edward 4 ever!!!Αλλά αυτό δεν σημαινει πως αντιπαθω τον Τζεικ που"προσπαθησε"....Ήταν πολύ καλός φίλος για την Μπέλλα και την βοηθησε πολύ(ακομα και πο Εντ το παραδεχτηκε!!) Είναι πολύ ενδιαφέρον χαρακτηρας και βοηθησε αφάνταστα στην εξελιξη της πλοκής. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:14 | |
| Εγω υποστηριζω Edward+Bella-Jacob | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:15 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Εγω υποστηριζω Edward+Bella-Jacob
+φωνω!!!!!!!απολυτα(αλλα και να μν τν εγραφες καλα θα ηταν χαλαει το edward+bella) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:15 | |
| | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:16 | |
| λοιπον εγω ειμαι EDWARD all the way!!! αντε και η Bella δεν πειραζει! και....ποιος ειπαμε οτι ειναι αυτος ο ja...jacob εε;;; | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:17 | |
| | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:18 | |
| παιδια πρεπει να κανω ενα review σε οσα εχετε πει και μετα να μιλησω..-.- πφφ..-.- θα το κανω αυριο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:18 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 27 Ιαν 2009 - 21:19 | |
| Πρεπει να την εχουμε ξανακανει αυτην την συζητηση και θυμαμαι οτι εχω τοποθετηθει εκτενως πανω σε αυτο το θεμα αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο topic τα λεγαμε!!!Παντως εγω υποστηριζω Εντουαρντ!!Η Μπελλα μονο φιλικα επρεπε να τον δει τον Τζεικ! | |
|
| |
| Save RPattz | |
|