| Save RPattz | |
|
+20stasia AST WhiteQueen DEVille Christy jate emerald eyes Darkbella nessie Neri Vampire DanaeCullen Rozali87 Ειrιnι Princess nasiatheslayer scarlet rose LizCullen hobo Gωgω-Twilighter 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Save RPattz Παρ 30 Ιαν 2009 - 18:46 | |
| νιιιι να παμεεεε=D και σε σκηνες να μεινουμε δεν πειραζει=ρ | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Save RPattz Παρ 30 Ιαν 2009 - 18:48 | |
| | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Save RPattz Παρ 30 Ιαν 2009 - 20:30 | |
| μολις εμαθα οτι στην τριτη λυκειου διαλεγουμε αναμεσα σε ιταλια θεσσαλονικη κυπρο...φυσικααααααααα και θα διαλεξω ιταλια...στην εκλειψη η στην χαραυγη υπαρχουν σκηνες στη βολτερα????μπορει να πετυχω τπτ σε 2 χρονια!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Christy Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : athenC Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Save RPattz Παρ 30 Ιαν 2009 - 20:45 | |
| σορρυ αλλα εχετε παει σε γυρισματα ??? εγο παντοσ δν εχο παει .. πρπ ν ειν πολυ τελιιααα... αμα ειναι ενημεροστε κ μενα εδοο... | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Save RPattz Παρ 30 Ιαν 2009 - 21:30 | |
| Aς μαθουμε ημερομηνιες και ολα τα αλλα τα τακτοποιουμε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Παρ 30 Ιαν 2009 - 21:38 | |
| Πρεπει οντως να μαθουμε ημερομηνιες!!!Για να κλεισουμε εισιτηρια ,ξενοδοχεια κ.λ.π!!! Εχω μια φιλη που η μαμα της εχει ταξιδιωτικο πρακτορειο!!!Ειναι πολυ φιλη μου,το εξοχικο της ειναι απεναντι απο το δικο μας και τα καλοκαιρια τα περνουσαμε μαζι!!Λογικα μπορει να μας βοηθησει με τα εισιτηρια αν εμεις αντιμετωπισουμε καποιο προβλημα!!! Α...καλα,,εγω ονειρευομαι με τα ματια ανοικτα!!! | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Save RPattz Παρ 30 Ιαν 2009 - 21:58 | |
| Λοιπον, τα γυρισματα ξεκινανε τον Μαρτιο σωστα? Τωρα το θεμα ειναι, θα γυρισουν πρωτα τις σκηνες στην Ιταλια για να τελειωνουν, θα γυρισουν πρωτα αυτες στο Φορκς και της Ιταλιας θα τις αφησουν τελευταιες ή θα τις γυρισουν ενδιαμεσα?
Πιστευω σε κανα μηνα καπου δεν θα ανακοινωσουν τις ημορομηνιες που θα πανε Ιταλια..?? | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Save RPattz Παρ 30 Ιαν 2009 - 22:25 | |
| Ημερομηνια να μαθουμε! Παντως τυχεροι τουριστες που πηγαινουν στο Φορκς, τους ξεναγουν και στα μερη των γυρισματων.... | |
|
| |
DEVille Twilight Human
Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 02/02/2009
| Θέμα: Απ: Save RPattz Δευ 2 Φεβ 2009 - 12:57 | |
| Από ότι έχω διαβάσει σε διεθνή sites, τα μέτρα ασφαλείας πλέον θα είναι δρακόντεια. Θα ξεκινήσουν μάλλον από Καναδά, γιατί εκεί ζητάνε αυτή τη στιγμή κομπάρσους. Δεν έχει βγει τίποτα για Ιταλία και τα λοιπά, οπότε τζίφος.
Εγώ πάντως το ψήνω να πάω Νέα Υόρκη ή Λονδίνο τον Νοέμβριο για την πρεμιέρα του New Moon! Θέλει κανείς να έρθει? :D | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Save RPattz Δευ 2 Φεβ 2009 - 13:06 | |
| Εγω θέλω...........αλλά έχουμε μέλλον ακόμα. Αν δεν τύχει κάτι πάντως εγω είμαι μέσα!!!!!!!!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Save RPattz Δευ 2 Φεβ 2009 - 14:16 | |
| Εμενα να δεις! Με τιποτα δε λες τιποτα! Παντως γυρισματα ξεκινανε τον Μαρτιο στο Βανκουβερ και στην Ιταλια. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 0:51 | |
| Μη στεναχωριέστε κορίτσια........ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:14 | |
| Για την πρεμιερα ψηνομαι!!!Για Λονδινο ομως που ειναι πιο κοντα!!!Πω!πω!Θα γινεται χαμος παντος!! Αλλα αν θελουμε να δουμε τον Ρομπ καλυτερα να παμε να τον ακουσουμε σαν μουσικο!!Λιγοτερος πανικος θα γινεται και θα ειναι πιο ευκολα προσβασιμος!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:16 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Για την πρεμιερα ψηνομαι!!!Για Λονδινο ομως που ειναι πιο κοντα!!!Πω!πω!Θα γινεται χαμος παντος!!
Αλλα αν θελουμε να δουμε τον Ρομπ καλυτερα να παμε να τον ακουσουμε σαν μουσικο!!Λιγοτερος πανικος θα γινεται και θα ειναι πιο ευκολα προσβασιμος!!! Εγω είμαι μέσα........... :afro: | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:18 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Για την πρεμιερα ψηνομαι!!!Για Λονδινο ομως που ειναι πιο κοντα!!!Πω!πω!Θα γινεται χαμος παντος!!
Αλλα αν θελουμε να δουμε τον Ρομπ καλυτερα να παμε να τον ακουσουμε σαν μουσικο!!Λιγοτερος πανικος θα γινεται και θα ειναι πιο ευκολα προσβασιμος!!! και εγώ και θα πάμε με το άλλοθι πως πάμε για χριστουγεννιάτικα ψώνια :bounce: :santa: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 1:41 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- scarlet rose έγραψε:
Αλλα αν θελουμε να δουμε τον Ρομπ καλυτερα να παμε να τον ακουσουμε σαν μουσικο!!Λιγοτερος πανικος θα γινεται και θα ειναι πιο ευκολα προσβασιμος!!! και εγώ και θα πάμε με το άλλοθι πως πάμε για χριστουγεννιάτικα ψώνια :bounce: :santa: Πολύ καλη ιδέα δεν πειράζει να την εφαρμόσουμε κιόλας........... :afro: | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 14:10 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 15:04 | |
| Μόλις μάθετε που τραγουδάει να φωνάξετε κι εμενα!!!!!!!! .... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 15:47 | |
| Θα βγάλουμε επίσημη ανακίνωση καλε!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 15:51 | |
| Αααα οκ τότε!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 17:51 | |
| Σε καποιο απο τα επισημα site δεν μπορει λογικα θα γραφουν για τις εμφανισεις του στο Λονδινο!!!Αλλιως θα παρουμε σβαρνα τις pubs στο Σοχο!!!Καπου θα τον πετυχουμε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Save RPattz Τρι 3 Φεβ 2009 - 18:52 | |
| Σιγουρα κάπου θα τον πετύχουμε και τότε ποιός τον σώζει.......... | |
|
| |
| Save RPattz | |
|