Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Buffy the Vampire Slayer

Πήγαινε κάτω 
    +19
    @Dark_Lord@
    edward_20
    kallinikh
    M@rIa
    April
    Mrs Alice
    magic princess
    maraki-twilightholic
    Velvet_Vamp
    Neri
    angepsi
    annabell
    Princess
    Mary Jane
    ioannaki-twilightaddicted
    SilverMusk
    scarlet rose
    WhiteQueen
    nasiatheslayer
    23 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Χαλκίδα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2205
    Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Future Telling

Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μαρ 2009 - 11:27

Velvet ευχαριστώ πολύ έχει όμως από την 5 σεζόν και μετά κάτι που σίγουρα θα κατεβάσω από εκεί. μήπως έχεις και κανένα άλλο σαιτ να προτείνεις??
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Velvet_Vamp
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Velvet_Vamp

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 965
    Registration date : 29/11/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μαρ 2009 - 18:50

SilverMusk έγραψε:
    Velvet ευχαριστώ πολύ έχει όμως από την 5 σεζόν και μετά κάτι που σίγουρα θα κατεβάσω από εκεί. μήπως έχεις και κανένα άλλο σαιτ να προτείνεις??

Κατσε εσυ ποια σειρα ψαχνεις??
    Το Buffy, True Blood ....???

Παντως εγω ειχα βρει καποιες σεζον απο Buffy στο link:
    http://rapidsharefilms.com/t.v-series/action/adventure/rs.com-buffy-the-vampire-slayer-seasons-1-6-dvdrips.html

αν αυτο ειναι που ψαχνεις....

και το link για το greek fun ειναι http://www.greek-fun.com/ αλλα για να δεις τα λινκς για να κατεβασεις οτιδηποτε πρεπει να κανεις sign up, και εχουν και ενα νεο τροπο για να κατεβαζεις ταινιες κλπ. οποτε θελει λιγο ψαξιμο...!!!

Πες μου ποια σειρα θες και θα το ψαξω.... Wink
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μαρ 2009 - 19:55

για την Buffy έλεγα εγώ στο rapid είχα βρει από την 5 σεζόν και μετά σε ευχαριστώ για αυτό το λινκ που έδωσες τώρα τις έχει σχεδόν όλες τις σεζόν huggie
    αααα και ξέρω το greek-fun είμαι μέλος Wink
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μαρ 2009 - 20:46

τελικά μονο η 4 και η 7 είναι εντάξει στο λινκ του rapid που έδωσες velvet οι άλλες σεζόν είνια διαγραμμένες αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο είναι ευπρόσδεκτο Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 34442
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 4477
    Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μαρ 2009 - 22:48

Εγω κλασσικά προτείνω Buffy the Vampire slayer!!!!Αν και είναι δύσκολο απ'οτι κατάλαβα να βρεθούν τα επισόδεια!
    https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μαρ 2009 - 22:53

Η Buffy λογικά τελευταία θα κατέβει!! giggle
    Παντως ειμαι 100% σιγουρη πως ολες θα την λατρεψετε σαν σειρα!!!
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μαρ 2009 - 22:59

και η Μπαφι αν το σκεφτεις εχει πολλά κοινά...(αν εξαιρεσεις οτι αυτη εχει δυναμεις)
    1.Μια κοπέλα 16 χρονων μετακομιζει σε καινουρια πόλη με την μαμα της(χωρισμενοι γονεις)
    2.Κάνει καινουριους φίλους(Ο ενας την΄θέλει,τον οποιο θέλει μια απο τις καινουριες της φιλες)
    3.Γνωρίζει εναν μυστηριωδη κούκλο(δυστυχως εδω δεν ειναι συμμαθητες giggle )
    4.Μαθαινει μετα απο λίγο καιρό οτι είναι βρυκόλακας αλλά ειναι ήδη ερωτευμένη μαζί του....
    τα υπόλοιπα είναι που κάνουν τις ιστορίες να διαφερουν....
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 11:44

Είναι αρκετά παλιά σειρά έχω φάει τον τόπο για να την βρω αλλά τίποτα τα λινκς που έχω βρει είναι διαγραμμένα και τα τόρεντ έχουν πάρα πολύ λίγους seeds για μια τόσο μεγάλη σειρά.
    Αυτό που κυκλοφορεί στο mininova με τους περισσότερους seeds είναι μεν στα αγγλικά αλλά έχει ενσωματωμένους υπότιτλους κάποιας άλλης γλώσσας που ακόμα δεν έχω καταλάβει πια είναι και δεν παίρνει τους ελληνικούς πάνω (και να φανταστείς πως μου πήρε πάνω από βδομάδα να κατεβάσω την πρώτη σεζόν και απογοητεύτικα οικτρά). Τώρα έχω βρει τις δυο πρώτες σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους στο gamato.info (με τόρεντ και από εκεί) αλλά όπως είπα δεν υπάρχει σχεδόν κανένας seed.
    Αν κάποια κοπέλα έχει να προτείνει κάποιο άλλο site ή λίνκ για να κατεβεί πιο γρήγορα καλοδεχούμενο είναι.
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 12:25

Αντί να καθόμαστε και να ψάχνουμε έτσι ψύλλους στα άχυρα, δεν υπάρχει αυτή η σειρά σε κανένα video club να τη νοικιάσουμε;
    http://www.jokastia.blogspot.com
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 13:01

Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Αν είναι λογικά θα πρέπει να το έχει κάποια μεγάλη αλυσίδα όπως το SEVEN ή το VIDEO BLUE
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 13:18

SilverMusk έγραψε:
    Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Αν είναι λογικά θα πρέπει να το έχει κάποια μεγάλη αλυσίδα όπως το SEVEN ή το VIDEO BLUE

Εγώ παλιά πήγαινα σε ένα video club εδώ που είχαν πάρα πολλά καινούρια αλλά και παλιά πράγματα. Μου άρεσαν αυτοί οι τύποι, σχεδόν είχαμε γνωριστεί κιόλας.

Αλλά εδώ και δύο χρόνια το έκοψα το άθλημα. Από τη μία το παιδί από την άλλη το internet καταλαβαίνετε...

Αλλά αν βρω ευκαιρία και περάσω θα τους ρωτήσω.
    http://www.jokastia.blogspot.com
    Velvet_Vamp
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Velvet_Vamp

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 965
    Registration date : 29/11/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 15:43

WhiteQueen έγραψε:
    Αντί να καθόμαστε και να ψάχνουμε έτσι ψύλλους στα άχυρα, δεν υπάρχει αυτή η σειρά σε κανένα video club να τη νοικιάσουμε;

Εχουν βγει σε dvd στα video club οι 3 πρωτες σεζον...!!!

(για το Buffy δεν μιλατε??)

Και οι 3 πρωτες σεζον απο Angel..!!!
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 15:58

Εχουν βγεί οοι 3 πρωτες σεζόν???Στο δικό μας βιντεο κλαμπ μόνο την πρωτη έχουν!!!
    Εγω πάντως αν και τα έχω, πηδούσα απο την χαρά μου μόλις την έφεραν! Ήθελα να την δει πολύς κόσμος και έτσι πήγαινα με τους φίλους μου όποτε είχε πολυκοσμία και σχολιάζαμε δυνατά για το πόσο καταπληκτική σειρά είναι!Αρκετοι πείστηκαν! lol! lol! lol!
    Παντως όποτε περναω όλο και κάποιο disc ειναι νοικιασμένο! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 274215
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 16:05

nasiatheslayer έγραψε:
    Εχουν βγεί οοι 3 πρωτες σεζόν???Στο δικό μας βιντεο κλαμπ μόνο την πρωτη έχουν!!!
    Εγω πάντως αν και τα έχω, πηδούσα απο την χαρά μου μόλις την έφεραν! Ήθελα να την δει πολύς κόσμος και έτσι πήγαινα με τους φίλους μου όποτε είχε πολυκοσμία και σχολιάζαμε δυνατά για το πόσο καταπληκτική σειρά είναι!Αρκετοι πείστηκαν! lol! lol! lol!
    Παντως όποτε περναω όλο και κάποιο disc ειναι νοικιασμένο! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 274215

και πότε υποτίθετε πως βγήκε η σειρά στα βιντεοκλαμπ για να ξέρω αν θα την βρω και εδώ
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 16:09

Στο δικό μας εδω πέρα έχει σίγουρα ένα χρόνο.(Υπολογίζω 1-2 χρονια το πολύ) Παντως άργησαν πολύ να ανακαλύψουν την σειρά! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 626465
    Το 2003 τελείωσε η σειρά και αυτοί βγάζουν την 1η σεζόν (που βγηκε το 97') το 2007!ελεος!
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 16:12

nasiatheslayer έγραψε:
    Στο δικό μας εδω πέρα έχει σίγουρα ένα χρόνο.(Υπολογίζω 1-2 χρονια το πολύ) Παντως άργησαν πολύ να ανακαλύψουν την σειρά! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 626465
    Το 2003 τελείωσε η σειρά και αυτοί βγάζουν την 1η σεζόν (που βγηκε το 97') το 2007!ελεος!

εεεε τότε υποθέτω θα την βρω και εδώ τι στα κομμάτια δεν μπορεί να είμαστε τόσο πίσω Razz
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 23 Μαρ 2009 - 16:14

Κοίτα...τίποτα δεν θεωρώ απίθανο μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδα! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 872396
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μαρ 2009 - 16:05

Νάσια μου είδα εχθές σχεδόν την πρώτη σεζόν της Μπάφι, καλά το 7 επεισόδιο είναι όλα τα λεφτά μιλάω για το angel φυσικά. Σε ευχαριστώ που την σύστισες, πραγματικά αξίζει η αναμονή του κατεβάσματος. Και αυτός ο ANGEL αχχχχ !!!!!! Κορίτσια περιττό να πω σε όσες δεν την έχουν δει , να πάνε σε κανένα βιντεοκλάμπ οπωσδήποτε να πάρουν όσες σεζόν κυκλοφορούν δηλαδή τις 3 πρώτες και τις υπόλοιπες να τις κατεβάσουν από όπουν βρουν. Ακόμα το παλεύω αυτό (να βρω κανένα λινκ ή τόρεντ γρήγορο).
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μαρ 2009 - 16:11

Ax τέλειαααα!!!(Ο Angel είναι το πρωτο μου κόλλημα με βρυκόλακα!!Που κραταει ακομα...)Αααα και να ξέρεις όσο καλή και να είναι η πρωτη σεζόν είναι μηδαμινη σε σχεση με τις υπόλοιπες !Καλή συνεχεια! Wink
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μαρ 2009 - 16:15

Επειδή δεν έχω την υπομονή να περιμένω να κατέβουν πήγα και πήρα το πρωί την 2 σεζόν. 6 dvd λολ θα κάψω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα αυτό το παρασκευοσαβατοκύριακο lol! lol!
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 27 Μαρ 2009 - 16:21

Ααα εγω το καλοκαίρι έβλεπα τουλαχιστον 8 επισοδεια την μέρα!(και να φανταστείς, τα είχα ήδη δει... lol! )
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 30 Μαρ 2009 - 12:59

Λοιπόν κορίτσια και αγόρια μου πήρε κάμποσες μέρες με πάρα πολύ ψάξιμο αλλά επιτέλους βρήκα ενεργά λινκς για όσες έχουν rapidshare για το Buffy The Vampire Slayer. Όσες ενδιαφέρονται πείτε μου να το ποστάρω!!!
    maraki-twilightholic
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    maraki-twilightholic

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Θεσσαλονικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1047
    Registration date : 12/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 30 Μαρ 2009 - 13:04

Ενδιαφερομαστε ενδιαφερομαστε!! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 432569 Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 432569 Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 432569
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 30 Μαρ 2009 - 13:16

http://www.forumd.org/buffy-the-vampire-slayer-complete-dvdrip-seasons-1-7-t64.html?t=64&highlight=buffy+vampire+slayer

Απλώς θα πρέπει να γίνετε μέλος όπως στο greek-fun πχ για να μπορέσετε να δείτε τα λίνκς. Το ευχάριστω είναι πως αυτά είναι ενεργά.
    magic princess
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    magic princess

Θηλυκό Σκορπιός
    Αριθμός μηνυμάτων : 292
    Registration date : 15/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 30 Μαρ 2009 - 13:36

σ' ευχαριστουμε silverMusk... θελω απο περιεργια να δω την σειρα. Εχω διαβασει τοσα απο τα αλλα κοριτσια, που μου κινησαν την περιεργεια.

Για οσες ενδιαφερονται και για υποτιτλους βρηκα απο ολες τις season σε αγγλικους και υπαρχουν και καποιοι ελληνικοι εδω:

http://www.tvsubtitles.net/tvshow-99-1.html

Buffy the Vampire Slayer
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 3 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Vampire diaries
    » Vampire Academy: The Movie

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Vampires A-Z-
    Μετάβαση σε: