| Buffy the Vampire Slayer | |
|
+19@Dark_Lord@ edward_20 kallinikh M@rIa April Mrs Alice magic princess maraki-twilightholic Velvet_Vamp Neri angepsi annabell Princess Mary Jane ioannaki-twilightaddicted SilverMusk scarlet rose WhiteQueen nasiatheslayer 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 13 Μαρ 2009 - 11:27 | |
| Velvet ευχαριστώ πολύ έχει όμως από την 5 σεζόν και μετά κάτι που σίγουρα θα κατεβάσω από εκεί. μήπως έχεις και κανένα άλλο σαιτ να προτείνεις?? | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 13 Μαρ 2009 - 18:50 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Velvet ευχαριστώ πολύ έχει όμως από την 5 σεζόν και μετά κάτι που σίγουρα θα κατεβάσω από εκεί. μήπως έχεις και κανένα άλλο σαιτ να προτείνεις??
Κατσε εσυ ποια σειρα ψαχνεις?? Το Buffy, True Blood ....??? Παντως εγω ειχα βρει καποιες σεζον απο Buffy στο link: http://rapidsharefilms.com/t.v-series/action/adventure/rs.com-buffy-the-vampire-slayer-seasons-1-6-dvdrips.htmlαν αυτο ειναι που ψαχνεις.... και το link για το greek fun ειναι http://www.greek-fun.com/ αλλα για να δεις τα λινκς για να κατεβασεις οτιδηποτε πρεπει να κανεις sign up, και εχουν και ενα νεο τροπο για να κατεβαζεις ταινιες κλπ. οποτε θελει λιγο ψαξιμο...!!! Πες μου ποια σειρα θες και θα το ψαξω.... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 13 Μαρ 2009 - 19:55 | |
| για την Buffy έλεγα εγώ στο rapid είχα βρει από την 5 σεζόν και μετά σε ευχαριστώ για αυτό το λινκ που έδωσες τώρα τις έχει σχεδόν όλες τις σεζόν αααα και ξέρω το greek-fun είμαι μέλος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 13 Μαρ 2009 - 20:46 | |
| τελικά μονο η 4 και η 7 είναι εντάξει στο λινκ του rapid που έδωσες velvet οι άλλες σεζόν είνια διαγραμμένες αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο είναι ευπρόσδεκτο | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 13 Μαρ 2009 - 22:48 | |
| Εγω κλασσικά προτείνω Buffy the Vampire slayer!!!!Αν και είναι δύσκολο απ'οτι κατάλαβα να βρεθούν τα επισόδεια! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 13 Μαρ 2009 - 22:53 | |
| Η Buffy λογικά τελευταία θα κατέβει!! Παντως ειμαι 100% σιγουρη πως ολες θα την λατρεψετε σαν σειρα!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 13 Μαρ 2009 - 22:59 | |
| και η Μπαφι αν το σκεφτεις εχει πολλά κοινά...(αν εξαιρεσεις οτι αυτη εχει δυναμεις) 1.Μια κοπέλα 16 χρονων μετακομιζει σε καινουρια πόλη με την μαμα της(χωρισμενοι γονεις) 2.Κάνει καινουριους φίλους(Ο ενας την΄θέλει,τον οποιο θέλει μια απο τις καινουριες της φιλες) 3.Γνωρίζει εναν μυστηριωδη κούκλο(δυστυχως εδω δεν ειναι συμμαθητες ) 4.Μαθαινει μετα απο λίγο καιρό οτι είναι βρυκόλακας αλλά ειναι ήδη ερωτευμένη μαζί του.... τα υπόλοιπα είναι που κάνουν τις ιστορίες να διαφερουν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 23 Μαρ 2009 - 11:44 | |
| Είναι αρκετά παλιά σειρά έχω φάει τον τόπο για να την βρω αλλά τίποτα τα λινκς που έχω βρει είναι διαγραμμένα και τα τόρεντ έχουν πάρα πολύ λίγους seeds για μια τόσο μεγάλη σειρά. Αυτό που κυκλοφορεί στο mininova με τους περισσότερους seeds είναι μεν στα αγγλικά αλλά έχει ενσωματωμένους υπότιτλους κάποιας άλλης γλώσσας που ακόμα δεν έχω καταλάβει πια είναι και δεν παίρνει τους ελληνικούς πάνω (και να φανταστείς πως μου πήρε πάνω από βδομάδα να κατεβάσω την πρώτη σεζόν και απογοητεύτικα οικτρά). Τώρα έχω βρει τις δυο πρώτες σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους στο gamato.info (με τόρεντ και από εκεί) αλλά όπως είπα δεν υπάρχει σχεδόν κανένας seed. Αν κάποια κοπέλα έχει να προτείνει κάποιο άλλο site ή λίνκ για να κατεβεί πιο γρήγορα καλοδεχούμενο είναι. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 23 Μαρ 2009 - 12:25 | |
| Αντί να καθόμαστε και να ψάχνουμε έτσι ψύλλους στα άχυρα, δεν υπάρχει αυτή η σειρά σε κανένα video club να τη νοικιάσουμε; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 23 Μαρ 2009 - 13:01 | |
| Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Αν είναι λογικά θα πρέπει να το έχει κάποια μεγάλη αλυσίδα όπως το SEVEN ή το VIDEO BLUE | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 23 Μαρ 2009 - 13:18 | |
| - SilverMusk έγραψε:
- Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Αν είναι λογικά θα πρέπει να το έχει κάποια μεγάλη αλυσίδα όπως το SEVEN ή το VIDEO BLUE
Εγώ παλιά πήγαινα σε ένα video club εδώ που είχαν πάρα πολλά καινούρια αλλά και παλιά πράγματα. Μου άρεσαν αυτοί οι τύποι, σχεδόν είχαμε γνωριστεί κιόλας. Αλλά εδώ και δύο χρόνια το έκοψα το άθλημα. Από τη μία το παιδί από την άλλη το internet καταλαβαίνετε... Αλλά αν βρω ευκαιρία και περάσω θα τους ρωτήσω. | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 23 Μαρ 2009 - 15:43 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Αντί να καθόμαστε και να ψάχνουμε έτσι ψύλλους στα άχυρα, δεν υπάρχει αυτή η σειρά σε κανένα video club να τη νοικιάσουμε;
Εχουν βγει σε dvd στα video club οι 3 πρωτες σεζον...!!! (για το Buffy δεν μιλατε??) Και οι 3 πρωτες σεζον απο Angel..!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 23 Μαρ 2009 - 15:58 | |
| Εχουν βγεί οοι 3 πρωτες σεζόν???Στο δικό μας βιντεο κλαμπ μόνο την πρωτη έχουν!!! Εγω πάντως αν και τα έχω, πηδούσα απο την χαρά μου μόλις την έφεραν! Ήθελα να την δει πολύς κόσμος και έτσι πήγαινα με τους φίλους μου όποτε είχε πολυκοσμία και σχολιάζαμε δυνατά για το πόσο καταπληκτική σειρά είναι!Αρκετοι πείστηκαν! Παντως όποτε περναω όλο και κάποιο disc ειναι νοικιασμένο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 23 Μαρ 2009 - 16:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 23 Μαρ 2009 - 16:09 | |
| Στο δικό μας εδω πέρα έχει σίγουρα ένα χρόνο.(Υπολογίζω 1-2 χρονια το πολύ) Παντως άργησαν πολύ να ανακαλύψουν την σειρά! Το 2003 τελείωσε η σειρά και αυτοί βγάζουν την 1η σεζόν (που βγηκε το 97') το 2007!ελεος! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 23 Μαρ 2009 - 16:14 | |
| Κοίτα...τίποτα δεν θεωρώ απίθανο μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 27 Μαρ 2009 - 16:05 | |
| Νάσια μου είδα εχθές σχεδόν την πρώτη σεζόν της Μπάφι, καλά το 7 επεισόδιο είναι όλα τα λεφτά μιλάω για το angel φυσικά. Σε ευχαριστώ που την σύστισες, πραγματικά αξίζει η αναμονή του κατεβάσματος. Και αυτός ο ANGEL αχχχχ !!!!!! Κορίτσια περιττό να πω σε όσες δεν την έχουν δει , να πάνε σε κανένα βιντεοκλάμπ οπωσδήποτε να πάρουν όσες σεζόν κυκλοφορούν δηλαδή τις 3 πρώτες και τις υπόλοιπες να τις κατεβάσουν από όπουν βρουν. Ακόμα το παλεύω αυτό (να βρω κανένα λινκ ή τόρεντ γρήγορο). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 27 Μαρ 2009 - 16:11 | |
| Ax τέλειαααα!!!(Ο Angel είναι το πρωτο μου κόλλημα με βρυκόλακα!!Που κραταει ακομα...)Αααα και να ξέρεις όσο καλή και να είναι η πρωτη σεζόν είναι μηδαμινη σε σχεση με τις υπόλοιπες !Καλή συνεχεια! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Παρ 27 Μαρ 2009 - 16:21 | |
| Ααα εγω το καλοκαίρι έβλεπα τουλαχιστον 8 επισοδεια την μέρα!(και να φανταστείς, τα είχα ήδη δει... ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 30 Μαρ 2009 - 12:59 | |
| Λοιπόν κορίτσια και αγόρια μου πήρε κάμποσες μέρες με πάρα πολύ ψάξιμο αλλά επιτέλους βρήκα ενεργά λινκς για όσες έχουν rapidshare για το Buffy The Vampire Slayer. Όσες ενδιαφέρονται πείτε μου να το ποστάρω!!! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 30 Μαρ 2009 - 13:04 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 30 Μαρ 2009 - 13:16 | |
| | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer Δευ 30 Μαρ 2009 - 13:36 | |
| σ' ευχαριστουμε silverMusk... θελω απο περιεργια να δω την σειρα. Εχω διαβασει τοσα απο τα αλλα κοριτσια, που μου κινησαν την περιεργεια. Για οσες ενδιαφερονται και για υποτιτλους βρηκα απο ολες τις season σε αγγλικους και υπαρχουν και καποιοι ελληνικοι εδω: http://www.tvsubtitles.net/tvshow-99-1.html | |
|
| |
| Buffy the Vampire Slayer | |
|