Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Buffy the Vampire Slayer

Πήγαινε κάτω 
    +19
    @Dark_Lord@
    edward_20
    kallinikh
    M@rIa
    April
    Mrs Alice
    magic princess
    maraki-twilightholic
    Velvet_Vamp
    Neri
    angepsi
    annabell
    Princess
    Mary Jane
    ioannaki-twilightaddicted
    SilverMusk
    scarlet rose
    WhiteQueen
    nasiatheslayer
    23 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    maraki-twilightholic
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    maraki-twilightholic

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Θεσσαλονικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1047
    Registration date : 12/02/2009

Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 30 Μαρ 2009 - 23:00

thanx silver kai magic!! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 34442 Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 34442 Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 34442
    θελω να την ξεκινησω καποια στιγμη κι εγω γτ η νασια εχει πει τα καλυτερα!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Mrs Alice
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs Alice

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1006
    Registration date : 21/03/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 30 Μαρ 2009 - 23:59

SilverMusk έγραψε:
    Λοιπόν κορίτσια και αγόρια μου πήρε κάμποσες μέρες με πάρα πολύ ψάξιμο αλλά επιτέλους βρήκα ενεργά λινκς για όσες έχουν rapidshare για το Buffy The Vampire Slayer. Όσες ενδιαφέρονται πείτε μου να το ποστάρω!!!
    Μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω τι υποθεση εχει η σειρα;
    Εχετε και καποιες αλλες παρομοιες σειρες(σας παρακαλω αν γινεται και με μια περιληψη για την υποθεση) να μου προτεινετε,γιατι αυτου του ειδους δεν εχω δει καμμια!
    http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/forum.htm
    magic princess
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    magic princess

Θηλυκό Σκορπιός
    Αριθμός μηνυμάτων : 292
    Registration date : 15/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 1 Απρ 2009 - 9:33

Εχω κατεβασει τα πρωτα επισοδια της Buffy the Vampire Slayer...

για οσες το εχουν δει... θα ηθελα να ρωτησω για τον Angel, τι γινεται με αυτον?? θα υπαρξει καποια ιστορια?? εχει καποιο ενδιαφερον παρακατω, γενικα η σειρα??

πειτε μου κατι για να μου τραβηξει το ενδιαφερον, γιατι 6 επισοδεια ειδα αλλα δεν το βλεπω να συνεχιζω...
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 4477
    Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
    Team: Denalis Denalis
    Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 1 Απρ 2009 - 15:24

Αααααα σταμάησες στο 6ο?????Το 7ο είναι το καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!
    (Για να καταλάβεις λέγεται Angel.... Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 737142 )
    Τουαλάχιστον δες το επόμενο και μετά αν δεν σου τραβήξει το ενδιαφέρον αστο! Smile
    https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
    magic princess
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    magic princess

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 1 Απρ 2009 - 16:45

οκ το κατεβασα ηδη και θα το δω το βραδυ... ελπιζω να εχει αρκετο ενδιαφερον.

Η σειρα Angel, εχει καποια σχεση με την Μπαφη??
    April
    Jasper's Queen
    April

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Korea!
    Αριθμός μηνυμάτων : 3318
    Registration date : 16/02/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 1 Απρ 2009 - 16:50

Εχει σχεση, γιατι ο Αngel ηταν χαρακτηρας στη Μπαφυ πριν κανει το δικο του tv show!!!
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Χαλκίδα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2205
    Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 2 Απρ 2009 - 9:41

Καλημέρα σας παιδιά έχω χαθεί τόσες μέρες γιατί έχω πέσει με τα μούτρα στις σειρές. Νάσια χρειάζομαι τα φώτα σου γιατί κοντεύω να ξενερώσω με αυτό που υποψιάζομαι ότι έρχετε.

Σπόιλερ:
    Rolling Eyes
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 2 Απρ 2009 - 15:46

SilverMusk έγραψε:
    Καλημέρα σας παιδιά έχω χαθεί τόσες μέρες γιατί έχω πέσει με τα μούτρα στις σειρές. Νάσια χρειάζομαι τα φώτα σου γιατί κοντεύω να ξενερώσω με αυτό που υποψιάζομαι ότι έρχετε.

Σπόιλερ:
    Rolling Eyes

To spoiler δεν το διάβασα αλλά ένα έχω να πω!

Λείπεις τόσες μέρες επειδή έχεις πέσει με τα μούτρα στις σειρές;;; :affraid: :affraid: :affraid:

Κι εγώ είχα αρχίσει να ανησυχώ... Νόμιζα πως είχες πάθει τίποτα και ήμουν έτοιμη να βγάλω ανακοίνωση σήμερα μήπως είχε κανένας νέα σου! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 730856

Την επόμενη φορά που θα χαθείς στα άδυτα της Buffy ρίξε μία ενημέρωση να μην ανησυχούμε κι εμείς καλέ! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 413121
    http://www.jokastia.blogspot.com
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠεμ 2 Απρ 2009 - 16:41

Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 876749 Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 876749 Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 876749
    Συγνώμη βρε κορίτσια είμαι απαράδεκτη το ξέρω!!! Η αλήθεια είναι πως το βράδυ έβλεπα την σειρά την μέρα δεν μπορούσα να μπω γιατί βρίσκομαι από το πρωι εκτός σπιτιού, λόγο του ότι ξαναάρχισα τον μεγάλο μου στον παιδικό και πρέπει να προσαρμόσο το πρόγραμμα μου λίγο, μέχρι να μπούμε πάλι σε μια σειρά.
    Τώρα όμως επανήλθα δριμύτερη!!! :flower:
    magic princess
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    magic princess

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 5 Απρ 2009 - 16:40

SilverMusk έγραψε:
    http://www.forumd.org/buffy-the-vampire-slayer-complete-dvdrip-seasons-1-7-t64.html?t=64&highlight=buffy+vampire+slayer

Απλώς θα πρέπει να γίνετε μέλος όπως στο greek-fun πχ για να μπορέσετε να δείτε τα λίνκς. Το ευχάριστω είναι πως αυτά είναι ενεργά.

SOS!!! HELP!!!

Κατεβαζα την Baffy (αλλα το διεκοψα για λιγες μερες για να δω το TRUE BLOOD) και τωρα δεν ανοιγει η σελιδα... εχει κρατησει καποια τα links?? Καποια ιδεα για το που θα τα βρω??

ευχαριστω
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 29 Απρ 2009 - 15:03

April βλέπεις Buffy ή Angel????????????????????
    (γιατί είδα το αβαταρ σου και έμεινα!)
    April
    Jasper's Queen
    April

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2009 - 23:02

Εδω και μερικες μερες εχω αρχισει να βλεπω την σειρα "Buffy, the vampire slayer".

Για να μην την αδικησω ομως δεν ηθελα να τη συγκρινω με συγχρονες παρομοιες σειρες (π.χ Supernatural) γιατι τωρα κανουν θαυματα με τα ειδικα εφε. Για παραδειγμα φαινονται πια οι λυκανθρωποι αληθοφανεις και τρομακτικοι και όχι λες και φορανε αποκριατικη στολη απο το καταστημα της γειτονιας!!!!! (βλ. Μπαφυ)

Παρόλαυτα, και σε σχεση με παλιοτερες σειρες με υπερφυσικο περιεχομενο, οπως οι Μαγισσες, βρισκω πως η συγκεκριμενη σειρα εχει υπερβολικα κλισε και μαντευεις τη συνεχεια στο πρωτο δεκαλεπτο του επεισοδιου. Αν και θα πρεπει να πω πως τοτε πρεπει να ηταν μαλλον πρωτοτυπες οι καταστασεις κ απλα το ετος 2009 με τοσα που εχω δει μου φαινονται κατι το ιδιαιτερο!!!

Ενα πλην στη σειρα ειναι το καστ!!! Μαλλον θα ειχαν μεγαλο προβλημα να βρισκουν ηθοποιους και ανακυκλωναν συνεχεια τους χαρακτηρες!!! Δηλαδη σκοτωνε η Μπαφυ εναν βρικολακα αλλα μπορει κ να τον ξαναεβλεπες σε 2-3 σεζον!!! Και το πιο κουλο ειναι οτι οταν τον συναντουσες πρωτη φορα το μονο που ηθελε ηταν να σκοτωσει τη βαμπιροφονισσα και να κυριαρχησει στον κοσμο, δηλ. τα γνωστα, ενω την επομενη φορα βοηθουσε γιαγιουλες να περασουν απεναντι!!! Ελεος!!!

Ανακυκλωναν κ ιστοριες! Αφου δουλεψε καλα το σκηνικο "βαμπιρ με βαμπιροφονισσα" ειπαν να το επαναλαβουν κ αργοτερα!!
    Σπόιλερ:

Επανερχομαι στο θεμα των ηθοποιων! Τους λυπαμαι σε ενα βαθμο γιατι ειχαν γινει μπαλακι οι κακομοιροι!!! Απο την Μπαφυ στον Angel και απο τον Angel στην Μπαφυ!!! Πρεπει να μπερδευτηκαν πολυ οι καημενοι. Ετσι θα εξηγειται
    Σπόιλερ:

Το highlight της σειρας ειναι φυσικα ο Angel!!! Βοηθαει πολυ οταν ο βασικος πρωταγωνιστης
    Σπόιλερ:
    κυκλοφορει ολη την ωρα ημιγυμνος, φορωντας μονο ενα δερματινο παντελονι!!! Και το ολο βασανισμενο στυλ του τυπου "ειμαι-βρικολακας-πρεπει-να-εξιλεωθω-για-τις-αμαρτιες-μου-και-να-δικαιολογησω-την-υπαρξη-μου" ξερετε ποιον μου θυμιζει!!!!!

Το love story φωναζε υπερβολικα Cole-Phoebe απο Μαγισσες αλλα φταιει το γεγονος οτι ειδα Charmed πρωτα! Συγκρισεις ομως επεφταν! Και οπως συνεβη κ στη Φοιβη ετσι κ η Μπαφυ τον ακουσε τον εξαψαλμο της που το βασανιζει το παιδι!!!
    Σπόιλερ:

Η σκηνη βεβαια που αξιζει οσο ολα τα επεισοδια της Μπαφυ και του Angel μαζι ειναι στην αρχη του τελευταιου επεισοδιου της 3ης σεζον!!! Τυφλα να εχει ο Μπιλ και ο Ζero (απο True Blood & Vampire Knight αντιστοιχα)!!!! Δε λεω κατι αλλο!!!!!
    Σπόιλερ:

Ουφ, γλιστριδα εφαγα!!!! Το τελικο συμπερασμα: Θα πρεπει να ηταν καλη σειρα στις μερες της αλλα εν ετει 2009 μου φανηκε μετρια και προβλεψιμη. Παντως 2-3 επεισοδια καθε βραδυ μου κρατησαν καλη συντροφια!!! Κ συγνωμη σε ολες τις φαν εκει εξω (Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 80711 Νασια!!!!) αλλα αν δεν εχετε κατι καλυτερο υποψην κατεβαστε την!!!!!!

Και κλεινω με το παραπονο μου!!!!! Γιατι ολα τα ζευγαρια που μ' αρεσουν
    Σπόιλερ:
    Αμαν πια!!!!!!! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 592681
    Τελικα μονο ο Εντουαρντ δεν μ' απογοητεσε στο τελος!!!! Twilight 4ever!!!

Αχ, φοβαμαι να πεσω κ για υπνο τωρα!! Θα δω παλι τον Ρομπ να μου κανει ψυχαναλυση αντι για αλλα πράγματα!!!!!!!
    Σπόιλερ:
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 5 Μάης 2009 - 14:56

Βασια μου σιγα!!Δεν παρεξηγιέμαι κι όλας...Δεν εισαι αναγκασμένη να το λατρεψεις! Rolling Eyes giggle Γουστα είναι αυτα! huggie

Μια σειρα που προτείνω είναι το Dollhous (Joss Whedon... Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 413121 ...ναι το ξερω είμαι κολλημενη, αλλα αυτη η σειρα δεν εχει καμία σχεση με Μπαφι...μονο που η πρωταγωνίτρια είναι η Faith!)
    Ακόμα παίζεται η σειρα, φετος ολοκληρωνει τον πρωτο κύκλο και εμενα μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον!!(είναι και πιο συγρονη Razz )
    Αχ ανυπομονω να ερθει το Σαββατο για το επόμενο επισοδειο!!!!(το προηγουμενο τελειωσε σε cliff Hanger...)
    April
    Jasper's Queen
    April

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 5 Μάης 2009 - 14:59

SilverMusk έγραψε:
    Βάσια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν και τον συνειρμό με τις μάγισσες και με την Φοίβη και τον Κόουλ δεν τον είχα κάνει (πάνε χρόνια που την έχω δει την σειρά και παρεπιπτόντως ήταν καταπληκτική με πάρα πολύ καλά εφέ) τώρα που το αναφέρεις καταλαβαίνω ότι έχεις απόλυτο δίκιο!!!
    Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν να κατεβάσω να δω και το ΑNGEL αλλά μετά από αυτά που διάβασα στο σπόιλερ μάλλον θα ξενερώσω.
    Πάντως βλέπω BONES μανιωδώς και οφείλω να πω πως το ειδίλιο που περιμένουμε οι φανς της σειράς μάλλον δεν θα αργήσει να φανεί. Τελείωσε και η τέταρτη σεζόν και σε κρατάει συνέχεια στην τσίτα το τι θα γίνει τελικά με την Μπόουνς και τον Μπούθ. Το καλό όμως είναι πως ακόμη δεν μας έχει απογοητεύσει
    Σπόιλερ:
    Αν έχετε καμία άλλη να προτείνετε πείτε, αν και νομίζω πως σε κανά μήνα θα αρχίσει και η δεύτερη σεζόν του True Blood για να μας κρατήσει λιγάκι.
    Αλήθεια το Supernatural είναι τόσο καλό όσο έχω διαβάσει από τα σχόλιά σας??? Έχω δει πολύ λίγα επεισόδια και αυτά όταν παίζονταν στο Star.

Οχι Ελενη μου να τον κατεβασεις τον Angel!!!! Καμια σχεση με την Μπαφυ.
    Σπόιλερ:
    Και ο χαρακτηρας το πρωταγωνιστη δεν ειναι εντελως ο ιδιος με αυτον στην Μπαφυ.

Επειδη τωρα εχει δικη του σειρα στη πλατη εχει ελαφρυνει καπως.
    Δηλαδη απο κει που δεν ηξερε τιποτα για το συγχρονο κοσμο και επαιρνε ενα βλεμμα σαν τον Τζοι απο τα φιλαρακια καθε φορα που εκανε ενα αστειο η Μπαφυ, τωρα εχει κινητο και κυκλοφορει με καμπριο και παρακολουθει τα τεκτενομενα (το βλεμμα του Τζοι εξαφανιστηκε).

Επιπλεον, ειναι περισσοτερο κοινωνικος. Ενω με το υπολοιπο καστ της Μπαφυ ανταλασσε μονο μια κουβεντα ανα επεισοδιο τωρα μιλαει με ολους και χωρις το brutal υφος!! Και το αποκορυφωμα, κανει κ αστεια την ωρα που δερνει τον εκαστοτε "κακο"!!!! Για καποιον που εχει μολις χασει την αγαπη της ζωης του καλα τα παει!!!

Εγω ειδα πρωτα Μπαφυ γιατι ηθελα να δω το storyline του Angel πριν δω τη σειρα του αλλα τωρα το μετανοιωσα. Παντως κατεβασε το. Μπορει να σε κανει να δεις κ την Μπαφυ με αλλο ματι!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την April στις Τρι 5 Μάης 2009 - 15:04, 1 φορά
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Μάης 2009 - 10:01

Κορίτσια μήπως υπάρχει κάποια που βλέπει Angel και μπορεί να μου πει που να βρω ενεργά λινκς με rapidshare???
    magic princess
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    magic princess

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 10 Μάης 2009 - 3:07

SilverMusk έγραψε:
    Κορίτσια μήπως υπάρχει κάποια που βλέπει Angel και μπορεί να μου πει που να βρω ενεργά λινκς με rapidshare???

και εγω τα ψαχνω!!!

Μολις τελειωσα την Buffy!!!! Τα ειδα ολα τα επεισοδια....
    Και θα ηθελα να γραψω μερικα σχολια, καθως εδω έμαθα για την σειρα αυτη.

Ειχα κολλήσει πραγματικα, με την σειρα. Δεν ξερω ποσος καιρος περασε, που καταβαζα καθε μερα και εβλεπα τα επεισοδια.

Θα πω κατι, αλλα plz μην με κοροϊδέψετε (οσες γνωριζετε απο την σειρα) αλλα συμπάθησα παρα πολυ τον Σπαϊκ...
    Σπόιλερ:
    Ειναι απλα η αποψη μου για τους χαρακτήρες της σειρας.

Επίσης να προσθέσω μια παρατήρηση, για της season 6 και 7, που ειναι πολυ διαφορετικες απο τις προηγούμενες. Πολυ πιο σκοτεινές... η Μπαφη αποκτα αδυναμίες ομως και ολοι οι πρωταγωνιστές και μου αρεσει πολυ αυτο το γεγονος αν και εγινε ακρετα καταθλιπτικη η σειρα.
    M@rIa
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    M@rIa

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Κρητη_Χανια
    Αριθμός μηνυμάτων : 931
    Registration date : 23/04/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 10 Μάης 2009 - 3:09

magic princess έγραψε:
    SilverMusk έγραψε:

Επίσης να προσθέσω μια παρατήρηση, για της season 6 και 7, που ειναι πολυ διαφορετικες απο τις προηγούμενες. Πολυ πιο σκοτεινές... η Μπαφη αποκτα αδυναμίες ομως και ολοι οι πρωταγωνιστές και μου αρεσει πολυ αυτο το γεγονος αν και εγινε ακρετα καταθλιπτικη η σειρα.

αχ, αληθεια??? Ωραια...!!! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 6512
    Εγω εχω δει μονο την πρωτη σεζον αλλα μεσα στο καλοκαιρι θα δω και τις αλλες...!!! Smile
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 10 Μάης 2009 - 12:23

magic princess έγραψε:
    SilverMusk έγραψε:

και εγω τα ψαχνω!!!

Μολις τελειωσα την Buffy!!!! Τα ειδα ολα τα επεισοδια....
    Και θα ηθελα να γραψω μερικα σχολια, καθως εδω έμαθα για την σειρα αυτη.

Ειχα κολλήσει πραγματικα, με την σειρα. Δεν ξερω ποσος καιρος περασε, που καταβαζα καθε μερα και εβλεπα τα επεισοδια.

Θα πω κατι, αλλα plz μην με κοροϊδέψετε (οσες γνωριζετε απο την σειρα) αλλα συμπάθησα παρα πολυ τον Σπαϊκ...
    Σπόιλερ:
    Ειναι απλα η αποψη μου για τους χαρακτήρες της σειρας.

Ααααχ σμφωνούμε απόλυτα!!!!!!!!!!
    Κοιτα
    Σπόιλερ:

Η 5η, η 6η και η 7η σεζον ειναι οι αγαπημενες μου γιατί τα προβληματα που αντιμετωπίζουν ειναι πιο ανθρωπινα...
    Σπόιλερ:
    άσχετα με το οτι τα παρουσιάζει με φαντασια (την οποια την χρησιμοποιεί στην ουσία ως μεταφορά)
    Στην Buffy αυτό που την κάνει τοσο σπουδαία σειρα (εκτος απο τους έξυπνους διαλόγους κτλ) ειναι οτι αν και υπάρχει το εξωπραγματικό στην ουσία περιγράφει με έμμεσο τροπο πραγματικά προβληματα...(τα εμποδια της ζωης ειναι είτε δαιμονες....ειτε δεν ξερω κι εγω τι...)

Το ξέρω είπα πολλά απλά δεν ξερω και πολλά άτομα που γνωρίζουν την σειρά και βρηκα ευκαιρία να πω πολλά μαζι!(Θα μπορούσα να μιλαώ χωρις τελειωμο με τοσα που εχω να πω...αλλά.... Rolling Eyes

Ουφ...Αυτα! Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 6512
    magic princess
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    magic princess

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 10 Μάης 2009 - 13:26

nasia εχεις απολυτο δικαιο... η σειρα ειναι υπεροχη!!!
    οντως ειναι αξιο προσοχης η μεταφορες των προβληματων της καθημερινης ζωης με τους δαιμονες. Πως ο εθισμος αποκτα αλλες διαστασεις αλλα εχει συνεπειες και στους γυρω, πως ο ερωτας γινεται τοσο περιπλοκος.... και χιλιαδες αλλα προβληματα και ο τροπος που παρουσιαζονται.

Σπόιλερ:

Οσο για τους διαλογους, σε αυτη την σειρα ειναι εκπληκτικοί. Γελασα παρα πολύ και με τον Αντριου στην τελευταια σεζον (κριμα που εμφανιστηκε τοσο λιγο).

Εχεις να συζητησεις τοσα πολλα γιΆαυτή την σειρα…. Ειχες δικαιο για την σειρα nasia που σου αρεσει τοσο πολύ. Πραγματικα την προτείνω και εγω… αν και είναι τεραστία, αξίζει.
    nasiatheslayer
    The Denali Princess
    nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 10 Μάης 2009 - 14:37

Αχ...ο Andrew ειναι όλα τα λεφτά!!
    Πραγματικά έλιωνα στο γέλιο.....Γενικότερα το Evil Trio έβγαζε γέλιο!
    Σπόιλερ:

Ααα (και για όσους δεν έχουν δει την σειρα)
    Πολλοί κριτικοί έλεγαν οτι το όλο καλό της σειράς ήταν οι έξυπνοι διάλογοι και οτι χωρις τους διαλόγους ειναι ένα τίποτα( Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 872396 )Οπότε ο αγαπητός Joss έκανε ένα επισόδειο όπου στο μεγαλύτερο μέρος του δεν μιλάει κανείς!(Hush, season 4)
    Ίσως να ήταν και απο τα πιο αστεία επισόδεια που ειδα ποτέ!Το συγκεκριμένο προτάθηκε και για Emmy! Smile
    magic princess
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    magic princess

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 10 Μάης 2009 - 16:31

nasiatheslayer έγραψε:
    Αχ...ο Andrew ειναι όλα τα λεφτά!!
    Πραγματικά έλιωνα στο γέλιο.....Γενικότερα το Evil Trio έβγαζε γέλιο!
    Σπόιλερ:

Ααα (και για όσους δεν έχουν δει την σειρα)
    Πολλοί κριτικοί έλεγαν οτι το όλο καλό της σειράς ήταν οι έξυπνοι διάλογοι και οτι χωρις τους διαλόγους ειναι ένα τίποτα( Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 872396 )Οπότε ο αγαπητός Joss έκανε ένα επισόδειο όπου στο μεγαλύτερο μέρος του δεν μιλάει κανείς!(Hush, season 4)
    Ίσως να ήταν και απο τα πιο αστεία επισόδεια που ειδα ποτέ!Το συγκεκριμένο προτάθηκε και για Emmy! Smile

εψαχνα στους φακελους μου να βρω το επισοδειο που αναφερεις... εχεις δικαιο... ηταν πολυ αστειο.

Δεν εχω ψαξει καθολου για σχολια ή το παρασκηνιο της σειρας, αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα δεχτηκε μεγαλη κριτικη και για τους ηθοποιους και για το σεναριο. Εχω ακουσει οτι η σειρα θεωρηται καλτ, πλεον και με χιλιαδες θαυμαστες.
    kallinikh
    Twilight Human
    Twilight Human
    kallinikh

Θηλυκό Καρκίνος
    Αριθμός μηνυμάτων : 14
    Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 10 Μάης 2009 - 16:50

για την σειρα Angel υπαρχουν links κ απο τους 5 κυκλους στο http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=348178&highlight=Angel
    magic princess
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    magic princess

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 10 Μάης 2009 - 20:01

kallinikh έγραψε:
    για την σειρα Angel υπαρχουν links κ απο τους 5 κυκλους στο http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=348178&highlight=Angel

sorry αλλα δεν μπορω να βρω τα λινκ στην σελιδα που εδωσες. Εγινα μελος στο forum αλλα και παλι δεν εχω προσβαση. Μηπως θα μπορουσες να μας δωσεις καποιες διευκρινισεις για το που ακριβως βρισκονται.

ευχαριστω
    kallinikh
    Twilight Human
    Twilight Human
    kallinikh

Θηλυκό Καρκίνος
    Αριθμός μηνυμάτων : 14
    Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 10 Μάης 2009 - 22:29

Οταν εισαι καινουριο μελοσ δεν σου ανοιγουν τις κατηγοριες για ταινιεσ κ σειρεσ.Πρεπει να κανει καποια Quote k thanks(περιπου 10) σε καποια θεματα,οποιαδηποτε κ να ειναι αυτα κ μετα θα σου ανοιξουν αυτεσ οι κατηγοριεσ.
    SilverMusk
    Golden Eyed Vampires
    SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Buffy the Vampire Slayer   Buffy the Vampire Slayer - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 12 Μάης 2009 - 19:04

Magik βρήκες για την Buffy υπότιρτλους της 7 σεζόν από το 14 επεισόδιο και μετά???

Ευχαριστώ πολύ Kallinikh θα το κοιτάξω. Παρόλο που ήμουν μέλος δεν είχα κάνει πολλά ποστ και έτσι δεν μου την είχε ανοίξει αυτήν την ενότητα!!!

Buffy the Vampire Slayer
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 4 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Vampire diaries
    » Vampire Academy: The Movie

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Vampires A-Z-
    Μετάβαση σε: