Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Προσωπικά διάβασα το πρώτο το οποίο δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα όπως και τους περισσότερους,η μαμά μου μού πήρε και το δεύτερο απο το οποίο διάβασα μόνο το πρώτο κεφάλαιο και το παράτησα γιατί βαρέθηκα!!!!
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
Ενταξει ηταν καλο για να περνας την ωρα σου χωρις να βαριεσαι....Θα βγει και το Radiance στο οποιο η Ραιλι αφηγειτε απο την δικη της μερια τη Γαλαζια Σεληνη....Δεν το εχω διαβασει ακομα αλλα το εχω παρει απο το Amazon.
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
παιδιά τι να πω εμένα μου άρεσε πολύ το αιώνια δική σου αν και μου θύμιζε πολύ το λυκόφως..... Τη γαλάζια σελήνη ούτε που την ολοκλήρωσα! Βαρέθηκα πάρα πολύ και δε μου αρέσει καθόλου να παρατάω τα βιβλία στη μέση αλλά δε μπορούσα να το διαβάσω με τίποτα!!! Και φυσικά δε σκοπεύω να δώσω λεφτά για το καινούριο βιβλίο... Μου αρέσουν κάποιοι από τους χαρακτήρες των βιβλίων αλλά συχαίνομαι τον τρόπο που γράφει η Νόελ...
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Παντως πρεπει να πω οτι το πρωτο βιβλιο μου αρεσε το δευτερο το διαβαζα 15 μερες μεχρι να τω τελιωσω γιατι το βαριομουν,ειναι πολυ αργη η υποθεση του και ειναι λιγο κουραστικο.
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Το πρωτο μου αρεσε παρα πολυ μου θυμησε λιγω το λυκοφως αλλα ηταν καλο,το δευτερο ηταν βαρετο δεν προχωρουσε με τιποτα οσω για το τριτο δεν ξερω αν το παρω για τωρα τουλαχιστον.
διαβαζω το δευτερο βιβλιο αυτοσ ο νεοσ που ηρθε τη ρολο παιζει ειναι λες και εκεινος κανει ολα τα προβληματα μονο γι αυτο τον λογο μου κνησε την περιεργια και τ διαβαζω αλλα νταξει περνας την ωρα σου με αυτο το βιβλιο...ελπιζω νανε μαζι ομωσ γιατι αλιωσ τζαμπα ο κοπςσ τησ
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Ρε να ρωτησω κατι....Αυτο με την καταρα οτι διθεν μου αν αγγιχτουν ο Ντειμον παει στηην Χωρα των Σκιων....δεν σας θυμιζει λιγο το βιβλιο "Αγγελοι"?????Εκει που δεν μπορουσαν να αγγιχτουν και αλλοι επιδη η πρωταγωνιστρια θα πεθαινε...??
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
ε αφου εδω εχουμε κανονικη αντιγραφη Σαντρα μου....εγω τζαμπα κλαιω τα λεφτακια μου που πηρα και το 1 και το 2 μαζι και μου βγηκαν 23 ευρω...δεν επερνα εκεινες τις ωραιες τις μποτες καλυτερα που ειδα και εκατσα και διαβασα την Εβερ και τις τουλιπες της,γιατι μονο αυτο ελεγε μεσα ρε σεις!!!
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Συμφωνώ με την προλαλήσασα...Κι εγώ κλαίω τα λεφτά μου(αν και το ένα μου το αγόρασε η γιαγιά και το άλλο οι γονείς μου αλλά με αυτά τα λεφτά μπορούσα να πάρω κανένα Vampire Academy,Vampire Diaries ή οτιδήποτε άλλο.)Δε μου αρέσει και ο τρόπος που γράφει και κουράστηκα.Πρώτη φορά στη ζωή μου είχα βιβλίο στα χέρια μου και έλεγα αμήν και πότε να τελειώσει.
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009