Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ ....ΤΟ ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ....ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΕΡ...ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΤΕ ΑΓΡΙΑ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΕΡ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ....
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Nαι το εχω διαβασει ηατν πολυ ωραιο αλλα πολυ αντιγραφη ρε παιδι μου του twilight σε διαφορα σημεια.Αυτο με απογοητευσε λιγο!Βεβαια ειχε παραθεσει κ πολλα δικα της αλλα παντα το συγκρινα με το twilight...Το δευτερο θα βγει τον Ιουνιο με τιτλο γαλαζια σεληνη!http://www.psichogios.gr/underbook.asp?cid=22843
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
εγω θα παρω και το δευτερο μ αρεσει παρα πολυ ναι μεν ειχε ακρετες ομοιετητες με το λυκοφως αλλα μ αρεσε πολυ η πρωταγωνιστρια η οποια ειχε χασει τους γονεις της και επισης μου αρεσει πολυ και το vampire diaries που και αυτο αν το δειτε μοιαζει φοβερα με το λυκοφως
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Εγω τα διαβασα φυσικα και αυτο καθως και το δευτερο βιβλιο της σειρας στα αγγλικα! Αλλα δεν μπηκα στην διαδικασια να διαβασω το τριτο. Πραγμα που σημαινει πολλα.Οκ το θεωρω καλο αλλα ως εκει.Ουτε καν καλο για την ακριβεια. Το διαβαζεις μεν ευχαριστα αλλα δεν μπορω τις αντιγραφες καθολου.Και αυτο καλως η κακως ειναι αποτυχημενη αντιγραφη Μεγιερ!!! Εχει ενα ενδιαφερον αλλα ειναι πολυ μικρο για να με τραβηξει σε μεγαλο βαθμο!!! Υπαρχουν θεωρω πολυ καλυτερα βαμπιροβιβλια!!!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Το διάβασα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και παρόλο που ξεκίναγε καλά η συνέχεια ήταν απλώς απογοητευτική.
Εκτός ότι αντιγράφει τη Μέγιερ ενώ θα μπορούσε παρακάτω να το εξελίξει έξυπνα αντίθετα μόνη της η ίδια η συγγραφέας το κατέστρεψε με τα άκυρα γεγονότα και τις καταστάσεις. Λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω άλλο!
Δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να αγοράσω και να διαβάσω τα επόμενα. ¶λλωστε υπάρχουν ήδη στη βιβλιοθήκη πολλά βιβλία πολύ πιο αξιόλογα που δεν έχω ακόμα διαβάσει και παράλληλα αυτή την εποχή διαβάζω περισσότερο φανφικ όπου πραγματικά είναι πολύ πιο αξιόλογα από αρκετά βιβλία που έχω διαβάσει.
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΑΓΙΕΡ....ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ...ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ....ΤΑ VAMPIRES DIARYS EINAI ΚΑΛΑ?
Edit by ΕΡΗ:Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις τα μικρα γραμματα και οχι τα κεφαλαια! Ειναι σαν να φωναζεις!!!!
Καμία σχέση δεν έχουν τα vampire diaries με το Λυκόφως όσον αφορά το στυλ της συγγραφέας και την ατμόσφαιρα. Διαβάζοντας τα αισθάνεσαι ότι διαβάζεις κάτι διαφορετικό , παρόλο που υπάρχουν κάποια κοινά σημεία. Αλλά αυτό εμένα τουλάχιστον δε με ενοχλεί γιατί είναι φυσικό αφου το θέμα είναι το ίδιο να υπάρχουν κάποιες ομοιότητες. πολλά καλά βαμπιροβιβλία θα δεις στο "αγαπημένα βαμπιροβιβλία".
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Συμφωνω....Ηταν απλα ενα καλουτσικο βιβλιο για να περασει η ωρα....Ουτε για πεταμα αλλα ουτε για να σου κοψει την ανασα.....Εγω θα παρω και τα επομενα αλλα για το μονο λογο οτι δεν μου αρεσει να αφηνω κατι στην μεση....
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Όντως....βεβαια σκεφτηκα και το αλλο όταν με το κακό βγει το 2ο επειδή παω συχνα public και εχει ωραιότατα τραπεζάκια στην ακρη να διαβάσω κανά κεφαλαιο...τζαμπατζουουουουουου..
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Ναι το είχε διαβάσει η Μαίρη με το ζόρι και η Δήμητρα περιμένει το δεύτερο για να δει πως θα το "σώσει"
Θυμάμαι που είχε πει πως ενώ στο βιβλίο υπάρχουν πολύ καλές ιδέες η συγγραφέας δεν της αναπτύσει σωστά.
Σπόιλερ:
Αυτό που είπε η Μαίρη για φάνφικ ισχύει. Πόσταρε στο φανφικ λινκ τι ψάχνεις σε μια ιστορία και θα σου προτείνουμε κατευθείαν!! οπως κατάλαβες θέλουμε να σε κάνουμε να κολλήσεις με τα φανφικ
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Ορίστε; Θες να πεις ότι της άρεσε καλύτερα αυτό από το Twilight?
Εντάξει, γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε...
Πάντως εμένα αυτό δεν μου άρεσε και δεν θα μπω καν στον κόπο να διαβάσω το επόμενο ή να δώσω άλλα χρήματα! Το Vampire Academy καθώς και άλλα βιβλία μου τα έκαναν δώρο στα γενέθλια μου και ακόμα δεν έχω αξιωθεί. Έχω φάει κόλλημα με τα φανφικ βλέπετε...
Πάντως είναι μέσα στα άμεσα σχέδια μου να τα διαβάσω και αυτά.
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
Κι εγώ το έχω διαβάσει. Δν μ έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, ομολογώ. Αν και εγώ πάντα θέλω να μαθαίνω τι γίνεται στο τέλος μιας ιστορίας, δν νομίζω ότι θα πάω οπωσδήποτε να πάρω το δεύτερο. ¶μα τύχει και το δω πουθενά, μπορεί και να το πάρω αλλά δν καίγομαι κιόλας.
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Η breeze of wolf το πήρε και διάβασε λίγο στην αρχή και ούτε που το συνέχισε!Μου είπε να μην τολμήνσω να το πάρω! Μάλιστα πήγα και διάβασα την περίληψη και μου φάνηκε πολύ αντιγραφή από τη θεά Μέγερ και τώρα θα αρχίσω το φανφικ που μας πρότεινε η Μαίρη με τον Έντουαρντ μουγκό(κάτι πρέπει να διαβάσω για να ξεχαστώ απ'το φόρτο εξετάσεων)
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Μαρια σιγουρα ο καθενας εχει τα γουστα του.Αλλα μου ειναι δυσκολο να δεχτω το γεγονος οτι καποιος λατρεψε το συγκεκριμενο βιβλιο και οχι την saga. Θα δεχτω το γεγονος οτι καποιος εχρι διαφορετικα γουστα ως προς το ειδος. Σε αλλους για παραδειγμα αρεσουν τα βιβλια που δειχνουν τους βρικολακες στην πιο dark μορφη τους.Αλλα να λατρευεις το Αιωνια δικη σου και να μην σου αρεσει η saga το βρισκω λιγο κουλο.Οπως και να το κανουμε το συγκεκριμενο ειναι σχεδον αντιγραφη.Αποτυχημενη μεν αλλα αντιγραφη.Το καλο με το vampire academy ειναι οτι διαφοροποιειται εντελως.