| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|
+58Dalia AspaKorth Rosemarie Cullen Kristen94 demona1986 Bella Marie Swan panagiota marina forever justnina22 Kimberly Vampire Prince sunrise peter broken angel Bitten Pillows dolores!! MIKAELLA Ashley Greene Fay1765 Bella Cullen12 CrazyVetaki twilightFOREVER ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 izzy cullen Edward_ Breaking_ Dawn !~Twilighter~! Evaline Nantia Hale_Biers Fallen Angel marina di1996 mR.Geo sandra21 Mrs.Christina paru Afelop mpellanti21 lykofotaki Bella07 chrysabella SilverMusk Ms Cullen Bella13 scarlet rose niki Mrs.Cullen Isabella21 emerald eyes T-NM-E-BD Morena evi WhiteQueen ΕΡΗ ed<3 Nemesis Of Bellin vikaki21 maro DEMONA CULLEN PATTINSON 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 28 Ιουν 2010 - 13:37 | |
| εγω εχω κατεβασει και τα τρια βιβλια στα αγγλικα αλλα διαβασα μονο το πρωτο.. μετα μου ειπε μια φιλη μου οτι δεν ειναι και τοσο καλα τα επομενα κ τα παρατησα.. 'Οντωσ οι αγγελοι ειναι πολυ τελειο βιβλιο | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:06 | |
| Παιδιά το τρίτο της σειράς έχει βγει(τουλάχιστον στα αγγλικά) στην Ελλάδα?? | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 0:17 | |
| παιδια το διαβασα και εγω.................... εχασα μια ολοκληρη μερα διαβαζοντας το!!!!!..... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 14:29 | |
| Ακούστε τι έχω πάθει! Ένα παιδί μου δάνεισε τον πρωτοτοκο. Μετά αγόρασα το αιώνια δική σου. Και μετά τα 2 πρώτα τρού μπλαντ! Αλλά ακόμη διαβάζω τον πρωτότοκο και δεν μου έχει εξαψει το ενδιαφέρον το αιώνια δική σου..Αλλά ξέρω τι θα γίνει στο blue moon, αυτό ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το διαβάσω!! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 15:41 | |
| εγω τωρα διαβαζω την γαλαζια σεληνη και εχω αρχισει να βαριεμαι!!! πρεπει ομως να το τελειωσω οπωςδηποτε!! θελω να διαβασω ενα σορο βιβλια ακομα και δεν μου αρεσει να αφηνω τιποτα στην μεση!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 15:51 | |
| Εκανα το λαθος να το αγορασω και εγω χτες .Μετανιωνω που ξοδεψα 17 ευρω για αυτο το πραγμα Μιλαμε για ΤΗΝ αποτυχια, για το Epic Fail της χρονιας η μαλλον της δεκαετιας... Αντι να παω να αγορασω ενα ββλιο της προκοπης εγω πηγα και πηρα αυτο το πραγμα... Ποτε δεν ειχα βαρεθει τοσο πολυ σε ολη μου την ζωη μεχρι την καταραμενη ωρα που το, αγορασα και αρχισα να το διαβαζω. Εκατσα να το διαβασω ολο μονο και μονο απο ελπιδα μηπως υπαρξει κατι ενδιαφερον στην συνεχεια. Παραλιγο να παρω και το δευτερο αλλα ευτυχως ηταν εκει και μια φιλη μου που ηξερε και κατι παραπανω απο εμενα και πηρε το τελευταιο βιβλιο του Χαρι Ποτερ. Εχω να νευριασω τοσο πολυ εδω και μηνες... Συνχωρεστε με αμα σας αρεσει |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 17:25 | |
| Παιδιά, εμένα μάρεσε!!! Οκ, δεν είναι Λυκόφως σε καμία περίπτωση αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα...!Διάβασα και την γαλάζια Σελήνη και το Αιώνια δική σου και τώρα διαβάζω στα αγγλικά και το τρίτο... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 18:27 | |
| Περόσεξα πως το συγκρίνετε με το V-A. Παιδιά το ν-α δεν είναι κάτι το τέλεια. Τα παγβμένα χείλη και στο φιλί της σκιάς είναι καταπληκτικά!! Ομολογώ πως ψιλοαπογοητεύθηκα (από το πρώτο) αρχικά γιατί δεν έβρισκα νόημα να το διαβάσω. Ούτε τη σημαδεμένη. Το μόνο που μου άρεσε ήταν το τέλος...και στα δύο. Και τώρα αγόρασα το τρου μπλαντ που το ξεφείλισα και είδα βρισιές...Αλλά δεν περίμενα κάτι άλλο...Δεν με ενθουσιάζει (παρ'ότι είναι ΓΑΜΑΤΟ)
Όσο αναφορά για το evermore να το ανοίξω ή να το πάω πίσω και να το αλλάω;;; :/ | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 19:20 | |
| δηλ. δεν σας αρεσε το αιονια δικη σου? εγω σκεφτομαι να το παρω (οκ, ειμαι αναμεσα σε 3 βιβλια... ) αλλα εαν δεν αξιζει καλυτερα να παρω κατι αλλο... οσο για το V-A. μου αρεσε αρκετα, ιδικα το παγωμενα χειλη... το φιλι της σκιας θα το παρω αυριο... | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 21:24 | |
| Το αιώνια δική σου είναι ωραίο βιβλίο και θα περάσει ευχάριστα η ώρα σου διαβάζοντάς το. | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 22:37 | |
| Συγνωμη!!!!!συγκρινετε το V-A με την αιωνια δικη σου???????????????????????????? η σειρα V-A ειναι μια απο τις ποιο ωραιες που εχω διαβασει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 7:47 | |
| Πήρα και εγω το 2ο βιβλίο αν και ομολογώ οτι το πήρα τη 3η φορα που πηγα πάμπλικ από τοτε που βγήκε........οκ ήταν καλύτερο απ το 1ο αλλα και πάλι....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 13:02 | |
| Eγώ τελικά να το πουλήσω ή να το διαβάσω; :Ρ | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 18 Ιουλ 2010 - 20:12 | |
| Παιδια αν το πρωτο σας φανηκε βαρετο το δευτερο θα σας αποτελειωσει! Εκανα φιλοτιμη προσπαθεια και το διαβασα και στα ελληνικα. Προσπαθει να κανει την ιστορια με δραση κτλ και βγαινει χαλια το αποτελεσμα. | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 1:49 | |
| Εμενα αν κ το πρωτο μου αρεσε παρα μα παρα πολυ.... το δευτερο το θεωρισα απλα καλο...!! ενταξει...!!! Προσπαθησε να βγαλει αγωνια αλλα καπου το εχανε λιγο...!!! δεν ξερω....!!! Αλλα ενταξει...μπορεις να πεις οτι σε αφηνει σε καλο σημειο στο τελος...!! οποτε...!! τουλαχιστος εχεις αυτο...!! | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 2:20 | |
| συγνωμη παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι...αυτο δεν ειναι που αναγραφετε στις τελευατιες σελιδες του πρωτου βιβλιου απο τη σειρα the vampire diaries??με μια Εβερ και εναν Ντειμεν?ναι μαλλον..θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου πει τι ιστορια εχει(εκτος το οτι αυτη εχει ιδιαιτερο χαρισμα και ερωτευετε αυτον τον Ντειμεν)η να μου στειελι κανα link με τις λεπτομερειες? οτι θελετε δεν εχω προβλημα...γιατι μου εκανε εντυπωση και σκεφτομαι να το αγορασω... | |
|
| |
Evaline Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 2:33 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 2:38 | |
| Αχ επιτελους το τελειωσα το 2 βιβλιο!!! τετοια βαρεμαρα εχω καιρο να νιωσω!! αφου περναγα σειρες καιποια στιγμη!!! Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει το στορυ κκαι τετοοια... απλα το βιβλιο ειναι εντελως κακογραμενο! - Σπόιλερ:
Α! και κατι αλλο τοτελος ηταν αθλιο!
| |
|
| |
Evaline Twilight Human
Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 33 Registration date : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 3:05 | |
| - Σπόιλερ:
ναι οντως το τελος ειναι ελεος...αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ωραια σειρα αν εξαιρεσεις το οτι ειναι μια φτηνη αντιγραφη του twilight...αφου η ολη ιστορια ειναι το twilight αναποδα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 23 Ιουλ 2010 - 3:31 | |
| Παιδιά εμένα μ'αρεσε πολύυυυ!!!!Γιατίιι????? Βασικά, εγώ ότι και βιβλίο να πάρω στα χέρια μου το λατρεύω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 20:08 | |
| εεε τι να κανουμε?? γουστα ειναι αυτα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 24 Ιουλ 2010 - 20:11 | |
| Xεχε!Έχεις δίκιο! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| |
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 3 Αυγ 2010 - 9:20 | |
| Κι εγώ όποιο βιβλίο κρατήσω στα χέρια μου (φυσιολογικό όμως όχι ποητικό ή αστυνομικό, κλασσικό κτλ.) τα διαβάζω. Το εν λόγω βιβλίο μ'άρεσε πάρα πολύ... Θέλω να μου πείτε γιατί σας φαίνετε αντιγραφή. Επειδή αναφέρει τα ανεμοδαρμένα ύψη; Επειδή φοράει η Χέιβεν χρυσούς φακούς επαφής; Τί να πω! Εμένα μου άρεσε πολύ και τώρα διαβάζω την Γαλάζια Σελήνη... | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 3 Αυγ 2010 - 9:25 | |
| εμενα μου αρεσε πολυ! και δεν μου φανηκε καθολου αντιγραφη παντως | |
|
| |
| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|