Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)

Πήγαινε κάτω 
+58
Dalia
AspaKorth
Rosemarie Cullen
Kristen94
demona1986
Bella Marie Swan
panagiota
marina forever
justnina22
Kimberly
Vampire Prince
sunrise
peter
broken angel
Bitten Pillows
dolores!!
MIKAELLA
Ashley Greene
Fay1765
Bella Cullen12
CrazyVetaki
twilightFOREVER
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
izzy cullen
Edward_ Breaking_ Dawn
!~Twilighter~!
Evaline
Nantia Hale_Biers
Fallen Angel
marina
di1996
mR.Geo
sandra21
Mrs.Christina
paru
Afelop
mpellanti21
lykofotaki
Bella07
chrysabella
SilverMusk
Ms Cullen
Bella13
scarlet rose
niki
Mrs.Cullen
Isabella21
emerald eyes
T-NM-E-BD
Morena
evi
WhiteQueen
ΕΡΗ
ed<3
Nemesis Of Bellin
vikaki21
maro
DEMONA CULLEN PATTINSON
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 3 Αυγ 2010 - 11:35

Πες' τα βρε Εδουάρδα Χαραυγή.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nantia Hale_Biers
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Singapore
Αριθμός μηνυμάτων : 1764
Registration date : 08/03/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 3 Αυγ 2010 - 15:00

μονο αντιγραφη απο το twilight saga δεν εκανε η Αλισον......παιδια να λεμε τωρα υπαρχουν παρα πολλα βιβλια σχετικα με θνητους και βρικολακες ακομα και με λυκανθρωπους ομως δεν μπορουμε να λεμε αν βγει κανενα τετοιο βιβλιο οτι ειναι αντιγραφη της Μεγιερ......οπως καποιοι ελεγαν και με το true blood οτι αντιγραφουν την Μεγιερ ενω αυτο ειχε βγει προ πολλου.. Evil or Very Mad τα βιβλια και τα 2 που διαβασα μου αρεσαν τρομερα παντως απο την Αλισον... ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 876749 και να πουμε τωρα...εγω ειχα διαβασει ακομα ενα βιβλιο με εναν βρικολακα και μια θνητη το 2003....πριν βγει το Λυκοφως...ε τι να πω οτι η Μεγιερ το αντεγραψε?οχι γιατι ο καθενας εχει δικες του ιδεες σχετικα με αυτον τον κοσμο και μπορει να τις εκφρασει χωρις να τα παρομοιαζουμε με προηγουμενες εκδοσεις(αντιγραφες κ.τ.λ.) ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 691775
http://antallaksetokiesu.forumgreek.com/forum.htm
Ms Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ms Cullen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Kefalonia
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 20/04/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 3 Αυγ 2010 - 15:22

Πρώτα από όλα συζήτηση κάνουμε,σωστά?Όλοι μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους ψύχραιμα και διαπιστωμένα.
Είναι αλήθεια ότι όλα τα YA(Young Adult)βιβλία με παραφυσικό περιεχόμενο μοιάζουν μεταξύ τους.Μιας και είναι ακριβώς το είδος που λατρεύω να διαβάζω,έχω διαβάσει πάρα πολλά.Και VA(Vampire Academy)και TB(True Blood)και Vampire Diaries και House of Night και το Fallen(Άγγελοι)και πολλά πολλά άλλα.Και πράγματι όλα θυμίζουν σε κάποια σημεία το ένα το άλλο.Το θέμα με το βιβλίο της Άλισον Νοέλ δεν είναι οι ομοιότητες του με τα άλλα βιβλία του είδους,αλλά το ότι αυτές οι κοινές ιδέες δεν αναπτύσσονται καλά από την συγγραφέα στο βιβλίο.Σε πολλά σημεία η γραφή της καταλήγει επαναλαμβανόμενη και βαρετή,ενώ οι χαρακτήρες δεν έχουν βάθος.Η πλοκή είναι ανύπαρκτη!Δεν κρίνουμε λοιπόν τις όμοιες ιδέες,αλλά πως η συγγραφέας τις παρουσιάζει στο έργο της.
Είναι πραγματικότητα παρόλα αυτά ότι υπάρχουν κάποιες ατάκες κοινές ανάμεσα σε αυτό το βιβλίο και το Twilight ή το Vampire Academy.
Aς είμαστε λίγο διαλλακτικοί λοιπόν παιδιά! Smile
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 3 Αυγ 2010 - 15:32

Παιδιά εμένα όλα μ'αρεσουν αυτού του τύπου!SmileΔεν πιστεύω πως είναι σωστό να κατακρίνουμε τους συγγραφείς που έχουν εμπνευστεί από την Στέφενι.Στο κάτω κάτω πρέπει να χαιρόμαστε που η αγαπημένη μας συγγραφέας είναι πηγή έμπνευσης...!Wink
http://www.christianemarie.blogspot.com/
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 3 Αυγ 2010 - 16:11

εχω διαβασει τοσα βιβλια με το ιδιο περιεχομενο που δεν μου κανει εντυπωση πια αν μοιαζει το ενα με το αλλο! Το evermore εμενα μου αρεσε και ανυπομονω να διαβασω το 4 βιβλιο της σειρας το dark flame
https://www.youtube.com/eljd3
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 3 Αυγ 2010 - 18:26

Παιδιά εγώ αντιγραφή δεν το βρίσκων. Ιδιαίτερα στο δεύτερο όπου αν είχα ένα ίχνος ΄ένα μικρό παραθυράκι, όπως θέλετε πείτε το, για ομοιότητες (προσέξτε δεν λέω αντιγραφές... αλλά ομοιότητες) με το Twilight

Και για να λέμε των πάντων το δίκιο πιο πολύ είναι κλεμμένο το Twilight απο TB (True Blood - με κόλλησες Ms Cullen ) πάρά το evermore απο το twilight!!

Θα ήθελα πάντως πάρα πολύ να μάθω από τα άτομα που πιστεύουν πως είναι αντιγραφή σε ποια μέρη τα αντιγράφη.

Τώρα τον Αύγουστο θα βγεί το τέταρτο βιβλίο της σειράς. Κι αν 4 βιβλία σας φένοντε πολλά μέσα σ'ενάμιση χρόνο, τότε περιμένετε το βιβλίο που θα βγεί από την μεριά της Ράιλι.

Edit by Isabella21: Εαν έχεις ποστάρει τελευταίος και θες να συμπληρώσεις κάτι στο ποστ σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το edit, είναι πάνω δεξιά. Έτσι δε θα χρειάζεται να ποστάρεις δύο φορές συνεχόμενες! Wink
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Αυγ 2010 - 19:49

λοιπον γιωργακη το να προσπαθησεις να αλλαξεις γνωμη σε καποιον ειδικα
για ενα τοσο προσωπικο θεμα οπως το βιβλιο που διαβαζει ειναι τουλαχισστον ακατορθωτο!!!
Μην το παιρνεις τοσο πατριωτικα το θεματακι!!!
εγω οπως εχω ξαναπει εχω διαβασει και το αιωνια δικη σου και την γαλαζια σεληνη!!!\
το πρωτο το βρηκα αντιγραφη και το δευτετο βαρετο και κακογραμμενο!
σαν ενας συνεχεις μονολογος!!!
αλλα αυτο ειναι η αποψη που δικαιουμαι να εχω εγω οπως και καθε αλλη κοπελα
ή καθε αλλο αγορι που εχει διαβασει τα βιβλια!!!
τελος εγω μαλλον θα διαβασω και τα υπολοιπα βιβλια της σειρας μονο αν τα δανειστω
απο μια φιλη μου που τα αγοραζει γιατι της αρεσουν μονο και μονο γιατι δεν μου
αρεσει να αφηνω βιβλια στην μεση ποσο μαλλον επη!
αλλιως εχω και καλυτερα βιβλια να διαβασω υπ οψην μου!!!
αυτα απο εμενα!

Υ.Γ
δεν κρινουμε το βιβλιο!!!
το σχολιαζουμε! εχει διαφορα!!!!
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Αυγ 2010 - 20:20

Παιδιάαα!!Ηρεμία!Smile

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Νίκη μου για το ότι ο καθένας έχει την δική του γνώμη.Αλλά συμφωνώ και με τον Γιώργο, πως δεν είναι αντιγραφή.

Η Μέγιερ δεν είναι η πρώτη συγγραφέας που ασχολήθικε με το θέμα των βρικολάκων και των λυκανθρώπων.Ξεκολλήστε λίγο!Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που η αγαπημένη μας συγγραφέας έγινε πηγή έμπνευσης.Έτσι και η Στέφενι μπορεί να εμπνέυστηκε από άλλα βαμπιροβιβλία όπως το True Blood και το Vampire Dairies που παρακαλώ, έχουν βγει πιο νωρίς στον κοσμο της λογοτεχνίας.

Οπότε ας σταματήσουμε να λέμε αν πιστευουμε πως όλα τα βιβλία που έχουν ΄σχέση με βρικόλακες ή λυκάνθρωπους έχουν κλέψει την Στέφενι.Γιατί αυτό είναι τελειως γελοίο.Αν δεν σ'αρέσουν μην τα διαβάζεις βρε παιδί μου.Όπως και Γιώργο, δεν μπορείς να αλλάξεις την γνώμη κανενός!Αλλά να μην κατηγορούμε συνέχεια πως είναι αντιγραφές.
Αυτό το τόπικ είναι για να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας, οκ.Αλλά να μην το επαναλαμβάνουμε συνέχεια πως είναι αντιγραφή.Οκ, είπες την γνώμη σου, Τέρμα.Γιατί αυτό ενοχλεί και αυτούς που τους αρέσει το Αιώνια δική σου.
http://www.christianemarie.blogspot.com/
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 7 Αυγ 2010 - 20:28

θα συμφωνισω με την χριστινα
και επισης οι βρυκολακες και οι λυκανθρωποι ειναι μυθοι που υπαρχουν απο γεννησεως κοσμου
ο καθε συγγραφεας εχει δικαιωμα να εμμπνεεται απο μυθους να τον παιρνει και να τον αναπλαθει με το δικο του ξεχωριστι τροπο
στη συγγραφη δεν υπαρχει αντιγραφη γιατι απλουστατα ο καθε συγγραφεας γραφει για ενα σκοπο
για να εξωτερικευσει την ιστορια του και να αφησει το δικο του στιγμα στους διαφορους λογοτεχνικους τομεις
η αλισον νοελ κατα τη γνωμη εχει εμπνευστει απο την στεφενι για την ιστορια της ομως ειναι μοναδικη η ιστορια της γιατι αναπτυχθηκε στη δικη φανταστικη λογοτεχνικη σφαιρα
ειναι κατι δικο της το καταλαβαινεις οταν το διαβαζεις
ο καθε συγγραφεας αντιματωπιζει τα διαφορα θεματα απο διαφορετικες οπτικες γωνιες
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 0:37

Συμφωνώ, εν μέρει, με τη Νίκη.
Το αιώνια δική σου το βρίσκω πως σε μερικά σημεία θυμίζει λυκόφως. Τίπτοα περισσότερο ή λιγότερο.
Επίσης συμφωνώ στο ότι το blue moon είναι λίγο βαρετό. Το έχω 6 μέρες και ακόμη να το τελειώσω. Τι είναι αυτά!
Συγγνώμη αν γίνομαι: εννοχλητικός, μα είμαι παθιασμένος με τα βιβλία και θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο το θεωρείτε αντιγραφή!
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Τάρταρα
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Registration date : 05/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 0:41

Κατι ασχετο!!!Πρωτη φορα βρισκω αγορι που να ειναι παθιασμενος με τα βιβλια!!!!!Με εκπληζει ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!Και εγω δεν το βρηκα και τοσο αντιγραφη ποια.....!
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 0:45

Bασικά οι γονείς μου μου λένε να το σταματήσω!
Με βλέπω να διαβάζω στα κρυφά.. !!!!
Κι είμαι πολύ παθιασμένος με όλα του στυλ evermore!
Όχι μόνο αλλα ειδηκά αυτό..Βαμπιρ κτλ.

Πες τα κι εσύ βρε Σάντρα!
Να ανυπομωνούμε για την σειρά λέω εγώ!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : στο φορκσ το βροχερο
Αριθμός μηνυμάτων : 895
Registration date : 21/07/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 0:53

γει παιδια. mR.Geo εμενα με λενα μαρια εσενα ;;χερομαι πολυ που εισαι παθιασμενοσ huggie ΜΠΡΑΒΟ!!!(με την ευκερια χαρικα γεια την γνοριμια!!) ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 932365
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 1:06

Eμ.......Γιώργο(μπλιαχ... δεν μ'αρέσει όταν το λέω)
Αλλά...Δεν νομίζω πως μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ. Είναι σπαμ.
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : στο φορκσ το βροχερο
Αριθμός μηνυμάτων : 895
Registration date : 21/07/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 1:13

ελα στο coffe time ή στιλε μου pm καλε !!γιατι γιατι δεν σου αρεσει;;;
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 9:31

Την αμαρτία μου θα την πω. Εμένα δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο βιβλίο και γιαυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω και το δεύτερο.

Και επειδή είπαμε πολλά σε σχέση με την αντιγραφή, κανείς δεν είπε ότι είναι απόλυτη αντιγραφή του Twilight αλλά θα σας πω πως το βλέπω εγώ. Πρόσφατα διάβασα το Fallen (Άγγελοι) το οποίο μάλιστα μου το είχαν προτείνει πλέκοντας εγκώμια! Ε, ούτε και με αυτό ενθουσιάστηκα γιατί πολύ απλά η συνταγή είναι η ίδια. Όχι αντιγραφή, αλλά η βασική ιδέα είναι η ίδια.

Μία κοπέλα που ερωτεύεται έναν παράξενο τύπο με τον οποίο νιώθει να τους συνδέει κάτ απόκοσμο που δεν μπορεί να εξηγήσει, αυτός την αποφεύγει παρόλο που τη λατρεύει επειδή ο έρωτας του μπορεί να τη σκοτώσει. Και τυχαίνει αυτός ο νέος να είναι αθάνατος (με τον όποιο τρόπο) ενώ αυτή θνητή.

Αυτή η κεντρική ιδέα επαναλαμβάνεται αρκετά σε πολλά βιβλία που έχω διαβάσει τώρα τελευταία και η αλήθεια είναι πως από τότε που έκανε η Μέγιερ αυτή την τεράστια επιτυχία ξεφύτρωσαν όλα αυτά τα βιβλία.

Προσωπικά προτιμώ να διαβάζω διαφορετικά πράγματα. Όχι κάτι που θα μου θυμίζει το Twilight. Twilight είναι ένα για μένα, για πάντα και με έχει σημαδέψει τόσο βαθιά που ποτέ δεν πρόκειται να το συγκρίνω με τίποτα άλλο. Και για μένα ήταν και η αρχή για να διαβάσω τέτοιου είδους λογοτεχνία, φανταστική κ.τ.λ. γιατί παλιότερα διάβαζα πιο κλασσική λογοτεχνία.

Για παράδειγμα οι Αγώνες Πείνας που δεν έχουν καμία σχέση με το παραπάνω θέμα κάνουν τη διαφορά και είναι ένα πάρα πολυ καλό βιβλίο με ενδιαφέροντα και πολύ σημαντικά μηνύματα. Το Vampire Academy το βρήκσ συναρπαστικό, πραγματικά με μάγεψε και ειλικρινά δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το Twilight. Το μόνο κοινό είναι οι βρικόλακες που πιστέψτε με δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς της Μέγιερ. Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία.

Και αυτό είναι και η επιτυχία. Να φτιάχνεις έναν δικό σου κόσμο, ένα ξεχωριστό σύμπαν και να έχεις να πεις κάτι που δεν έχει ξαναπεί κανείς ποτέ. Ειδικότερα όταν κάτι έχει υποθεί πολύ πρόσφατα και έχει γίνει γιγαντιαία επιτυχία.

Τι να μου πουν οι σκηνές του υποτονικού έρωτα Ντάνιελ - Λους, όταν έχω διαβάσει τις σκηνές μεταξύ Έντουαρντ και Μπέλλα που ακόμα όταν τις διαβάζω το στομάχι μου χορεύει;

Η Μέγιερ είναι 'μανούλα' στον ροματνισμό και αυτό είναι κάτι που το έχει αποδείξει μέσα και από το βιβλίo της το Host όσοι το έχουν διαβάσει.

Πραγματικα τα παραπάνω δεν τα λέω για να ανάψω φωτιές, είναι απλά η άποψη μου. Κι εγώ διαβάζω βιβλία, άλλα μου αρέσουν άλλα δεν μου αρέσουν όπως γίνεται συνήθως με όλα τα πράγματα και είναι πολύ λογικό. Υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσει το Λυκόφως (όχι πολλοί ευτυχώς!) και αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά το σέβομαι.

Καλό βέβαια είναι να συνεχίζουμε όλοι μας να διαβάζουμε βιβλία, καλά ή κακά δεν έχει σημασία. Άλλωστε το καλό ή όχι είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό που έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός. Κι εγώ έχω διαβάσει πάρα πολύ άρλεκιν στη ζωή μου και περνούσα πάρα πολύ καλά και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω. Γιατί το να διαβάζεις ένα βιβλίο είναι διασκέδαση και ευχαρίστηση πάνω απ' όλα. Τώρα μέσα στα τόσα που θα διαβάσουμε είναι αδύνατον να μας αρέσουν και όλα. Αλλά σημασία έχει να διαβάζουμε! Καλύτερα να διαβάζει κανείς παρά να βλέπει τηλεόραση π.χ. Αν και δεν είμαι κατά της τηλεόρασης...

Είμαι γενικότερα άνθρωπος της ισορροπίας, λίγο απ' όλα...

Μάλλον βγήκα Off Topic! ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 876749
http://www.jokastia.blogspot.com
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 10:37

συμφωνω απολυτα στο οτι η stephenie ειναι μανουλα του ρομαντισμου! εχω διαβασει πολλα πολλα βιβλια, αλλα μονο η stephenie εχει δημιουργησει τον τελειο κοσμο, το τελειο ζευγαρι, τον τελειο αντρα! ειναι πρωτοπορος θα ελεγα! Και ολοι μετα απο εκεινη αντιγραφουν, φυσικο ειναι!!!

Εμενα μου αρεσει το evermore, και οι συνεχειες του! Ειναι ενα ωραιο βιβλιο για την παραλια μετα το μπανιο θα ελεγα!
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 12:20

White Queen ολόκληρο άρθρο έγραψες (όχι ότι με πείραζε αλλά τόσα γράμματα με΄σα από τα γυαλιά με ζαλίζουν; :Ρ)
Λοιπόν..Μετά το twilight αν δεν έβγαιναν τέτοια...ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ;;;
Πολλοί από μας έγιναν πορωμένοι με τα βιβλία μετά το λυκόφως, γι'αυτό ποτέ δε θα δείτε κλεισμένο βιβλιοπωλείο.
Γι'αυτό κι εγώ διάβαασα το αιώνια δική σου. Συμφωνώ, φυσικά, με τη Μαρία: Όλα τα βιβλία τέτοιου ίδους βγήκαν μετά το λυκόφως... Ναί, διότι και εκείνοι εμπνεύστηκαν, κι εμείς θέλαμε κι άλλο! Προσωπικά εγώ έχω πάνω από 40 βιβλία που θέλω να αγοράσω και χωρίς το λυκόφως ίσως ήταν 10-15!

Το αιώνια δική σου, τέλος πάντων, μου κίνησε την περιέργεια μου άρεσε. Την γαλάζια σελήνη την αγόρασα και τώρα δεν το διαβάζω πολύ διότι (αν και δε συμπαθώ τον Ντέιμεν ιδιαίτερα) εμείς είμαστε από τη μεριά της Έβερ είτε αν το θέλουμε είτε όχι. Εγώ νευριάζω πολύ με τον τρόπο που της φέρετε ο Ντέιμεν. Δεν το έχω ξαναπάθει με κανένα βιβλίο. Ούτε με το σαγκα.
Θυμάμαι κάπου είχα δεί μάλλον εδώ) όταν ο Έντουαρντ παρατάει τη Μπέλλα [ευλογημένη στιγμή!] κάποιος είχε πεί πως έκλεισε το βιβλίο και το πέταξε στον τοίχο. Έτσι νιώθω κι εγώ αλλά θέλω να το σκίσω κι όλας!! Έχει περάσει μάι βδομάδα κι ακόμη να το τελειώσω!
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 12:25

Εγω τον Ντειμεν τον λατρευω και τον Τζουντ (θα δειτε αργοτερα ποιον λεω)
Εγω την εκλειψη ειχα πεταξει στον τοιχο, δλδ εξω απο το μπαλκονι ειχα κοντεψει να την πεταξω αλλα μετα το 3επερασα! χαχα ετσι και αλλιως δεν μου αρεσει η εκλειψη! lol!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 12:52

Εμένα επειδή το πρώτο βιβλίο με απογοήτευσε δεν συνέχισα απλά. Και δεν συνηθίζω να πετάω ή να σκίζω βιβλία όσο και αν δεν μου αρέσουν. Τα βιβλία είναι από μόνα τους θησαυροί και δεν μου πάει η καρδιά να κάνω κάτι τέτοιο όσο και αν δεν μου αρέσει το περιεχόμενο...

Επίσης δεν πιστεύω ότι αν δεν ήταν η σάγκα πως δεν θα βρίσκαμε βιβλία να διαβάζαμε. Υπάρχει πληθώρα βιβλίων εκεί έξω για όλα τα γούστα. Πάντα έβρισκα κάτι να μου αρέσει από την παιδική μου ηλικία. Απλά άλλα με ξετρέλαναν, άλλα τα βρήκα αδιάφορα, άλλα τα διάβασα μία φορά και αυτό ήταν κ.ο.κ όπως συμβαίνει λίγο πολύ με όλα τα πράγματα. Για εμένα η Μέγιερ ήταν η πρώτη που με έβαλε σε αυτό το τριπάκι του καταραμένου έρωτα. Δεν το είχα ξανασυναντήσει μέχρι τότε αυτό το θέμα και επίσης ήταν η πρώτη που παρουσίασε τους βρικόλακες με τέτοιο τρόπο. Μέχρι τότε αν κρίνω από blade και Underworld υπήρχε περισσότερο βία και πολύ αίμα κ.τ.λ. Βέβαια αν κοιτάξω πίσω θα βρω τον κλασσικό Δράκουλα όπου πραγματεύεται την καταραμένη αγάπη και παραμένει σταθερή αξία για ευνόητους λόγους. Ακόμα και εκεί όμως υπήρχε σκληρότητα από το 'καταραμένο' πλάσμα.

Αντίθετα στη Μέγιερ υπάρχει η άλλη πλευρά - η τρυφερότητα περισσότερο.

Το Vampire Diaries δεν το έχω διαβάσει, δεν ξέρω τίποτα γιαυτό και μπορεί να είναι προγενέστερο αλλά εφόσον δεν το ξέρω δεν έχω άποψη. Αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν με τραβάει κιόλας...

Το True Blood πάλι, σαν βιβλίο δεν ξέρω γιατί το βρήκα κάπως άνευρο και ανούσιο. Η σειρά, ο πρώτος κύκλος που έχω δει μου άρεσε αρκετά αλλά πιστεύω ότι απευθύνεται σε αρκετά πιο ενήλικο κοινό.
http://www.jokastia.blogspot.com
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 13:09

Α...Πήγα σε ένα βιντεο κλαμπ και το βρήκα του τρου μπλαντ κα έλεγε άνω των 17 ετών!!!

Όσο για τα βιβλία ούτε εμένα μου πάει καρδιά. Γι' αυτ'ο δεν το κάνω. Δεν ξέρεις τι της κάνει ο Ντείμεν της καημένης της Έβερ!! (Κι αυτή καλή σουσουράδα είναι)
Προσωπικά μετά από αυτό θα ξεκινήσω ή τον Χάρι Πότερ ή το νησί!
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 14:14

χαχαχα εμα και αυτη δεν καθεται ησυχη!
Σπόιλερ:
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 8 Αυγ 2010 - 23:35

Συγγνώμη βρε σείς αλλά το τέλος του δεύτερου βιβλίο και το όλο το στόρυ του τρίτου, δεν είναι λίγο βλάκεια;;
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 0:09

Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο......και η σειρα θανασιμα εργαλεια ειναι απλα φανταστικη.....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 0:12

Σπόιλερ:

ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: