Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)

Πήγαινε κάτω 
+58
Dalia
AspaKorth
Rosemarie Cullen
Kristen94
demona1986
Bella Marie Swan
panagiota
marina forever
justnina22
Kimberly
Vampire Prince
sunrise
peter
broken angel
Bitten Pillows
dolores!!
MIKAELLA
Ashley Greene
Fay1765
Bella Cullen12
CrazyVetaki
twilightFOREVER
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
izzy cullen
Edward_ Breaking_ Dawn
!~Twilighter~!
Evaline
Nantia Hale_Biers
Fallen Angel
marina
di1996
mR.Geo
sandra21
Mrs.Christina
paru
Afelop
mpellanti21
lykofotaki
Bella07
chrysabella
SilverMusk
Ms Cullen
Bella13
scarlet rose
niki
Mrs.Cullen
Isabella21
emerald eyes
T-NM-E-BD
Morena
evi
WhiteQueen
ΕΡΗ
ed<3
Nemesis Of Bellin
vikaki21
maro
DEMONA CULLEN PATTINSON
62 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 0:14

Εγω οταν διαβασα το πρωτο δεν ξετρελαθηκα.....τωρα διαβαζω το δυο αλλα με ψιλο κουραζει αν και ξερω τι γινεται και στο τρια....Θα το σκεφτω πλ για αν το συνεχισω......
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 0:14

εγω αυτο το αιωνια δικη σου δανειστηκα και τα τρια γιατι δεν ειχα τι αλλο να διαβασω στις διακοπες. Τελικα ομως δεν τα διαβασα μου ειπαν ολοι τα χειροτερα και το απεφυγα...Δεν εχω ιδεα εαν θα τα διαβασω ποτε...Ψιλοδιαβασα λιγο το πρωτο και μου εκανε τοσο καλη εντυπωση που εαν δεν ηταν δανεισμενο θα το πετουσα στην θαλλασα παρεα με τα ψαρια...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 13:30, 2 φορές συνολικά
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 0:17

Ε, μα να σου πω την αλήθεια κι εγώ το ίδιο. Δεν ξέρω αν θα διαβάσω το τρίτο ούτε το πότε;
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 0:18

Ναι το ξερω....πολυ μετριο σε σχεση με το τι περιμενα.....
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 0:19

Η γραφη με κοιμιζε και εγω στα δυο πρωτα κεφαλαια το παρατησα..αυτο το εχω συναντησει μονο αλλη μια φορα στον κριστοφερ παολινι ωρεα υποθεση αλλα απο γραφη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 13:31, 1 φορά
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 0:21

Το τράβηξε η Νόελ από τα μαλλιά δηλαδή Ε-Λ-Ε-Ο-Σ...!!!
Ας μην το κάνει ο Ντειμεν είναι παππούς. Δεν μπορεί να ανάβει για χάρη της κάθε Έβερ!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 9 Αυγ 2010 - 0:22

Κι εγω στον Κοελο....σε ορισμενα βιβλια του βεβαια γτ καποια ειναι φανταστικα....
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 10:15

WhiteQueen έγραψε:
Την αμαρτία μου θα την πω. Εμένα δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο βιβλίο και γιαυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω και το δεύτερο.

Σπόιλερ:

Να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου δεν γινεται.
Και εγω ειμαι της ιδιας αποψης.Μπορω και διαβαζω τα παντα.Και τα διαβασα και τα δυο.
Αλλα ειλικρινα ειδικα στο δευτερο βαρεθηκα την ζωη μου.Τουλαχιστον το πρωτο ναι με δεν βρηκα καμια πρωτοτυπια αλλα τουλαχιστον σκοτωνες την ωρα σου.Στο δευτερο ηθελα να αυτοχαστουκηθω lol!
Τους αγγελους δεν τους βρηκα βαρετους.Μπορω να πω οτι τους διαβασα πολυ ευχαριστα.
και θα διαβασω σιγουρα και το δευτερο και το τριτο.
Αλλα το Vampire academy οπως και η Πολη των Οστων ειναι συναρπαστικα!
Και τις δυο αυτες σειρες τις λατρεψα οπως και τους Αγωνες Πεινας φυσικα.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 10:23

Κι εγώ θα διαβάσω τη συνέχεια του Fallen γιατί εντάξει δεν ήταν τόσο χάλια. Απλά μου την έσπασε που δεν αποκαλύπτει πολλά και επιμένω ότι ήταν κάπως υποτονικός ο ρομαντισμός. Αναλώθηκε περισσότερο σε άλλα πράγματα χωρίς να εστιάζει τόσο στο ζευγάρι. Δεν μου έβγαλε αν το θες τόσο πολύ την επιθυμία, την έντονη αγάπη. Αυτό βέβαια εισέπραξα εγώ.

Στο Vampire Academy πάλι μου έβγαζε συνέχεια την αγάπη μεταξύ Ντιμίτρι - Ρόουζ ακόμα και όταν δεν ήταν μαζί, ακόμα και μέσα από τα λίγα που έλεγαν. Είναι ο τρόπος που πλέκεις την κατάσταση και η ατμόσφαιρα που δημιουργείς.

Για τη Μπέλλα και τον Έντουαρντ δεν τίθεται καν θέμα. Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι όταν διάβασα το Λυκόφως για πρώτη φορά ένιωσα τόσο έντονο ερωτισμό όσο ποτέ. Δεν έκαναν τίποτα σεξουαλικό πρακτικά και ένιωθα σαν να τα έχουν κάνει όλα!

Τώρα για το Αιώνια δική σου... δεν μπορώ να πω ότι βαρέθηκα στο πρώτο αλλά πάνω που περίμενα να γίνει κάτι συγκλονιστικό ήταν σαν η ίδια η συγγραφέας να έδινε μία κλωτσιά και να τα κατέστρεφε όλα. Μερικά σημεία δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει ενώ υπήρχαν τεράστια κενά στο στόρι και στην εξέλιξη του. Γιαυτούς τους λόγους αποφάσισα ότι δεν θα συνεχίσω με τη συγκεκριμένη σειρά.

Και με αυτά που λέτε για το δεύτερο για να πω την αλήθεια μου έχω τρομάξει! lol!
http://www.jokastia.blogspot.com
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 10:35

Σε αυτο εχεις δικιο στους αγγελους δεν υπηρχε οντως εκδηλος ρομαντισμος.
Το αν νιωθει κατι γι αυτην το καταλαβαινες με βαση το παρελθον.
Και στα τελευταια κεφαλαια.
Αλλα μου τραβηξε το ενδιαφερον για την συνεχεια.

Οταν διαβασα το Λυκοφως τα ενιωθα ολα τοσο εντονα που δεν μπορεις να φανταστεις.
Αλλα ειλικρινα αυτο που μου βγαζει το midnight sun δεν περιγραφεται.
Αν ενιωσα εντονο ερωτισμο στο Λυκοφως το midnight sun κυριολεχτικα με κανει κομματια.

Οπως και η Αγαπη του Dimitri με την Ροουζ αλλα Μαρια μου πιστεψε με και ο Τζεις με την Κλερι
ειναι ολα τα λεφτα! ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 150320
Τωρα η Νοελ κατεστρεψε μονη της τα βιβλια. Το δευτερο ειναι απιστευτα βαρετο βιβλιο.
Δεν ξερω για το τριτο γιατι δεν μπηκα στη διαδικσια να το διαβασω.Αυτο νομιζω λεει πολλα.Αν σκεφτεις οτι τελειωσα την Πολη των Οστων ολη την σειρα μεσα σε 4 το πολυ μερες. geek
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 10:53

Όλη τη σειρά; ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 921765

Κατάλαβα... δούλεψε το αγγλικό πάλι! lol!

Κοίτα, μέσα στα άμεσα σχέδια μου είναι να τελειώσω το 4ο και 5ο βιβλίο του VA στα Αγγλικά ανάλογα και τον χρόνο που θα έχω γιατί αυτές τις μέρες δεν προλαβαίνω να διαβάσω και πολύ.

Θα πάρω σίγουρα την Πόλη των οστών και τα όμορφα Πλάσματα και κάποια στιγμή θα τα διαβάσω. Μη ξεχνάτε ότι παράλληλα πρέπει και να γράφω! Wink

Το MS... δεν υπάρχουν λόγια. Είναι από τα βιβλία που με έκαναν να κλάψω και αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά. ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 616544
http://www.jokastia.blogspot.com
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 13:54

Εγώ τη μαύρη αλήθεια θα την πω!
Η γαλάζια σελήνη πιο βαρετή δεν γίνετε.
Δηλαδή πηδάω παραγράφους! Κάτι που δεν το παθαίνω συχνά.
Επίσης είμαι στην 8η μέρα ανάγνωσής του κι ακόμη..
Εδώ αντί να νιώσω αγωνία όταν ο Ντέιμεν τις ανακάλυψε στο σπίτι του βαρέθηκα πιο πολύ. Αν πάρω το τρίτο στα Ελληνικά θα έχω διαβάσει τα Χάρι Πότερ ή τα λυκόφως ή τα vampire academy.
Ο μόνος λόγος είναι για το περάσω γρήγορα!
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 15:21

εγω περιμενω να διαβασω το dark flame να δω που στο καλο θα καταληξει αυτη η ιστορια!
ειλικρινα δεν υπαρχει αλλη σειρα σαν το mortal instruments! ειναι Μ Ο Ν Α Δ Ι ΚΗ και τελεια! και ειναι η ΜΟΝΗ σειρα η οποια δεν ειναι αντιγραφη απο καπου αλλου και ειναι εντελως ανεπηρεαστη απο οτιδηποτε προγενεστερο! jace ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 150320
https://www.youtube.com/eljd3
CrazyVetaki
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Registration date : 07/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 16:40

νταξει ρε παιδια μην το θαβετε τοσο! ειναι καλουλιιι<3
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 16:44

Eν τω μεταξύ εδώ μιλάμε για όλους τους αθάνατους ή μόνο για το αιώνια δική σου; :Ρ
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 17:09

Εδω ειναι τοπικ αποκλειστικα για το αιωνια δικη σου.
Για την πολη των οστων εχει ανοιχτει τοπικ οποτε μπορειτε να συζητατε εκει οτι θελετε.
Απλα ομως οι συγκρισεις ειναι αναποφεκτες και δεν γινεται να μην σχολιαστουν.
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!!
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Registration date : 20/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 17:54

Μαλιστα Κυρια διαχειριστριαααα...!! geek geek

Ενταξει...!! Το μονο που σε κανει να θελεις να διαβασεις το δευτερο ειναι να δεις το τελος...!! τι μπορει να γινετε...!!!
Απο εκει κ επειτα κ εμενα που μου αρεσε παρα πολυ το πρωτο το βιβλιο το δευτερο ηταν λιγο βαρετο....!!
Προσπαθησε να βαλει πολλα πραγματα μαζεμενα και να βγαλει αγωνια ενω δεν μπορουσε...!!!
Αντε να δουμε το τριτο τι θα ειναι...!!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 10 Αυγ 2010 - 18:01

Θα εσκαγες αμα δεν σχολιαζες! lol!

Και ναι το δευτερο ηταν υπερβολικα βαρετο.
Μεχρι να τελειωσει ο αγωνας δρομου της κοντεψα να πεθανω απο πληξη!
Ειμαι εντος τοπικ! ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 6512
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 11 Αυγ 2010 - 1:28

Λοιπόν.......Τελείωσα πριν λίγο το βιβλίο και μπήκα να σχολιάσω. Κατ' αρχήν το τέλος το ήξερα κα ιτο είχα σχολιάσει πριν από αρκετά ποστς.
Κατ'αρχήν θέλω νεκρό τον Ρόμαν.
Επίσης, όσο κι αν το υπερασπιζόμουν, είναι αντιγραφή σ'ένα πράγμα: Η Ρόμι έχει την συνεναίσθηση (ή όπως το λένε) σαν τον Τζάσπερ.
Κι η Ρέιν με τα οράματα σαν της Άλις. Επίσης διάβασα το πρώτο κεφάλαιο του τρίτου και μου την έσπασε η Έβερ.
Μα κι αυτπή η Νόελ πια...Τί φαντασία!
Μ'άρεσε όμως όταν γύρισε η Έβερ πίσω το χρόνο.
Μ'άρεσε περισσότερο το πρώτο κι εμένα, είχε πιο πολύ δράση κτλ.
Και το θέμα του τρίτου πολύ βλακώδες το βρίσκω.
Αυτά από μένα και καλό βράδυ.
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1018
Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 14:47

Παιδια ξερετε ποτε θα βγει το 3ο στα Ελληνικα???
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 14:48

Μεσα στο φθινοπωρο....
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 14:50

Α, τελεια.... Rolling Eyes Ευχαριστω....!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 14:50

Τπτ...στη διαθεση σου.... lol!
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 16:01

Ξέρουμε όνομα;
Bella Cullen12
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Cullen12

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)   ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 9 Σεπ 2010 - 16:04

Τι εννοεις ονομα?? Το 3ο βιβλιο λεγεται Shadowland στα ελληνικα ειναι "Η Χωρα Των Σκιων"!!!

ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: