| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|
+58Dalia AspaKorth Rosemarie Cullen Kristen94 demona1986 Bella Marie Swan panagiota marina forever justnina22 Kimberly Vampire Prince sunrise peter broken angel Bitten Pillows dolores!! MIKAELLA Ashley Greene Fay1765 Bella Cullen12 CrazyVetaki twilightFOREVER ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 izzy cullen Edward_ Breaking_ Dawn !~Twilighter~! Evaline Nantia Hale_Biers Fallen Angel marina di1996 mR.Geo sandra21 Mrs.Christina paru Afelop mpellanti21 lykofotaki Bella07 chrysabella SilverMusk Ms Cullen Bella13 scarlet rose niki Mrs.Cullen Isabella21 emerald eyes T-NM-E-BD Morena evi WhiteQueen ΕΡΗ ed<3 Nemesis Of Bellin vikaki21 maro DEMONA CULLEN PATTINSON 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:14 | |
| Εγω οταν διαβασα το πρωτο δεν ξετρελαθηκα.....τωρα διαβαζω το δυο αλλα με ψιλο κουραζει αν και ξερω τι γινεται και στο τρια....Θα το σκεφτω πλ για αν το συνεχισω...... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:14 | |
| εγω αυτο το αιωνια δικη σου δανειστηκα και τα τρια γιατι δεν ειχα τι αλλο να διαβασω στις διακοπες. Τελικα ομως δεν τα διαβασα μου ειπαν ολοι τα χειροτερα και το απεφυγα...Δεν εχω ιδεα εαν θα τα διαβασω ποτε...Ψιλοδιαβασα λιγο το πρωτο και μου εκανε τοσο καλη εντυπωση που εαν δεν ηταν δανεισμενο θα το πετουσα στην θαλλασα παρεα με τα ψαρια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 13:30, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:17 | |
| Ε, μα να σου πω την αλήθεια κι εγώ το ίδιο. Δεν ξέρω αν θα διαβάσω το τρίτο ούτε το πότε; | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:18 | |
| Ναι το ξερω....πολυ μετριο σε σχεση με το τι περιμενα..... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:19 | |
| Η γραφη με κοιμιζε και εγω στα δυο πρωτα κεφαλαια το παρατησα..αυτο το εχω συναντησει μονο αλλη μια φορα στον κριστοφερ παολινι ωρεα υποθεση αλλα απο γραφη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Σαβ 2 Ιουλ 2011 - 13:31, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:21 | |
| Το τράβηξε η Νόελ από τα μαλλιά δηλαδή Ε-Λ-Ε-Ο-Σ...!!! Ας μην το κάνει ο Ντειμεν είναι παππούς. Δεν μπορεί να ανάβει για χάρη της κάθε Έβερ! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 9 Αυγ 2010 - 0:22 | |
| Κι εγω στον Κοελο....σε ορισμενα βιβλια του βεβαια γτ καποια ειναι φανταστικα.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 10:15 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Την αμαρτία μου θα την πω. Εμένα δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο βιβλίο και γιαυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω και το δεύτερο.
- Σπόιλερ:
Και επειδή είπαμε πολλά σε σχέση με την αντιγραφή, κανείς δεν είπε ότι είναι απόλυτη αντιγραφή του Twilight αλλά θα σας πω πως το βλέπω εγώ. Πρόσφατα διάβασα το Fallen (Άγγελοι) το οποίο μάλιστα μου το είχαν προτείνει πλέκοντας εγκώμια! Ε, ούτε και με αυτό ενθουσιάστηκα γιατί πολύ απλά η συνταγή είναι η ίδια. Όχι αντιγραφή, αλλά η βασική ιδέα είναι η ίδια. Μία κοπέλα που ερωτεύεται έναν παράξενο τύπο με τον οποίο νιώθει να τους συνδέει κάτ απόκοσμο που δεν μπορεί να εξηγήσει, αυτός την αποφεύγει παρόλο που τη λατρεύει επειδή ο έρωτας του μπορεί να τη σκοτώσει. Και τυχαίνει αυτός ο νέος να είναι αθάνατος (με τον όποιο τρόπο) ενώ αυτή θνητή. Αυτή η κεντρική ιδέα επαναλαμβάνεται αρκετά σε πολλά βιβλία που έχω διαβάσει τώρα τελευταία και η αλήθεια είναι πως από τότε που έκανε η Μέγιερ αυτή την τεράστια επιτυχία ξεφύτρωσαν όλα αυτά τα βιβλία. Προσωπικά προτιμώ να διαβάζω διαφορετικά πράγματα. Όχι κάτι που θα μου θυμίζει το Twilight. Twilight είναι ένα για μένα, για πάντα και με έχει σημαδέψει τόσο βαθιά που ποτέ δεν πρόκειται να το συγκρίνω με τίποτα άλλο. Και για μένα ήταν και η αρχή για να διαβάσω τέτοιου είδους λογοτεχνία, φανταστική κ.τ.λ. γιατί παλιότερα διάβαζα πιο κλασσική λογοτεχνία. Για παράδειγμα οι Αγώνες Πείνας που δεν έχουν καμία σχέση με το παραπάνω θέμα κάνουν τη διαφορά και είναι ένα πάρα πολυ καλό βιβλίο με ενδιαφέροντα και πολύ σημαντικά μηνύματα. Το Vampire Academy το βρήκσ συναρπαστικό, πραγματικά με μάγεψε και ειλικρινά δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το Twilight. Το μόνο κοινό είναι οι βρικόλακες που πιστέψτε με δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς της Μέγιερ. Εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Και αυτό είναι και η επιτυχία. Να φτιάχνεις έναν δικό σου κόσμο, ένα ξεχωριστό σύμπαν και να έχεις να πεις κάτι που δεν έχει ξαναπεί κανείς ποτέ. Ειδικότερα όταν κάτι έχει υποθεί πολύ πρόσφατα και έχει γίνει γιγαντιαία επιτυχία. Τι να μου πουν οι σκηνές του υποτονικού έρωτα Ντάνιελ - Λους, όταν έχω διαβάσει τις σκηνές μεταξύ Έντουαρντ και Μπέλλα που ακόμα όταν τις διαβάζω το στομάχι μου χορεύει; Η Μέγιερ είναι 'μανούλα' στον ροματνισμό και αυτό είναι κάτι που το έχει αποδείξει μέσα και από το βιβλίo της το Host όσοι το έχουν διαβάσει. Πραγματικα τα παραπάνω δεν τα λέω για να ανάψω φωτιές, είναι απλά η άποψη μου. Κι εγώ διαβάζω βιβλία, άλλα μου αρέσουν άλλα δεν μου αρέσουν όπως γίνεται συνήθως με όλα τα πράγματα και είναι πολύ λογικό. Υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσει το Λυκόφως (όχι πολλοί ευτυχώς!) και αλήθεια δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά το σέβομαι. Καλό βέβαια είναι να συνεχίζουμε όλοι μας να διαβάζουμε βιβλία, καλά ή κακά δεν έχει σημασία. Άλλωστε το καλό ή όχι είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό που έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός. Κι εγώ έχω διαβάσει πάρα πολύ άρλεκιν στη ζωή μου και περνούσα πάρα πολύ καλά και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω. Γιατί το να διαβάζεις ένα βιβλίο είναι διασκέδαση και ευχαρίστηση πάνω απ' όλα. Τώρα μέσα στα τόσα που θα διαβάσουμε είναι αδύνατον να μας αρέσουν και όλα. Αλλά σημασία έχει να διαβάζουμε! Καλύτερα να διαβάζει κανείς παρά να βλέπει τηλεόραση π.χ. Αν και δεν είμαι κατά της τηλεόρασης... Είμαι γενικότερα άνθρωπος της ισορροπίας, λίγο απ' όλα... Μάλλον βγήκα Off Topic!
Να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου δεν γινεται. Και εγω ειμαι της ιδιας αποψης.Μπορω και διαβαζω τα παντα.Και τα διαβασα και τα δυο. Αλλα ειλικρινα ειδικα στο δευτερο βαρεθηκα την ζωη μου.Τουλαχιστον το πρωτο ναι με δεν βρηκα καμια πρωτοτυπια αλλα τουλαχιστον σκοτωνες την ωρα σου.Στο δευτερο ηθελα να αυτοχαστουκηθω Τους αγγελους δεν τους βρηκα βαρετους.Μπορω να πω οτι τους διαβασα πολυ ευχαριστα. και θα διαβασω σιγουρα και το δευτερο και το τριτο. Αλλα το Vampire academy οπως και η Πολη των Οστων ειναι συναρπαστικα! Και τις δυο αυτες σειρες τις λατρεψα οπως και τους Αγωνες Πεινας φυσικα. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 10:23 | |
| Κι εγώ θα διαβάσω τη συνέχεια του Fallen γιατί εντάξει δεν ήταν τόσο χάλια. Απλά μου την έσπασε που δεν αποκαλύπτει πολλά και επιμένω ότι ήταν κάπως υποτονικός ο ρομαντισμός. Αναλώθηκε περισσότερο σε άλλα πράγματα χωρίς να εστιάζει τόσο στο ζευγάρι. Δεν μου έβγαλε αν το θες τόσο πολύ την επιθυμία, την έντονη αγάπη. Αυτό βέβαια εισέπραξα εγώ. Στο Vampire Academy πάλι μου έβγαζε συνέχεια την αγάπη μεταξύ Ντιμίτρι - Ρόουζ ακόμα και όταν δεν ήταν μαζί, ακόμα και μέσα από τα λίγα που έλεγαν. Είναι ο τρόπος που πλέκεις την κατάσταση και η ατμόσφαιρα που δημιουργείς. Για τη Μπέλλα και τον Έντουαρντ δεν τίθεται καν θέμα. Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι όταν διάβασα το Λυκόφως για πρώτη φορά ένιωσα τόσο έντονο ερωτισμό όσο ποτέ. Δεν έκαναν τίποτα σεξουαλικό πρακτικά και ένιωθα σαν να τα έχουν κάνει όλα! Τώρα για το Αιώνια δική σου... δεν μπορώ να πω ότι βαρέθηκα στο πρώτο αλλά πάνω που περίμενα να γίνει κάτι συγκλονιστικό ήταν σαν η ίδια η συγγραφέας να έδινε μία κλωτσιά και να τα κατέστρεφε όλα. Μερικά σημεία δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει ενώ υπήρχαν τεράστια κενά στο στόρι και στην εξέλιξη του. Γιαυτούς τους λόγους αποφάσισα ότι δεν θα συνεχίσω με τη συγκεκριμένη σειρά. Και με αυτά που λέτε για το δεύτερο για να πω την αλήθεια μου έχω τρομάξει! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 10:35 | |
| Σε αυτο εχεις δικιο στους αγγελους δεν υπηρχε οντως εκδηλος ρομαντισμος. Το αν νιωθει κατι γι αυτην το καταλαβαινες με βαση το παρελθον. Και στα τελευταια κεφαλαια. Αλλα μου τραβηξε το ενδιαφερον για την συνεχεια. Οταν διαβασα το Λυκοφως τα ενιωθα ολα τοσο εντονα που δεν μπορεις να φανταστεις. Αλλα ειλικρινα αυτο που μου βγαζει το midnight sun δεν περιγραφεται. Αν ενιωσα εντονο ερωτισμο στο Λυκοφως το midnight sun κυριολεχτικα με κανει κομματια. Οπως και η Αγαπη του Dimitri με την Ροουζ αλλα Μαρια μου πιστεψε με και ο Τζεις με την Κλερι ειναι ολα τα λεφτα! Τωρα η Νοελ κατεστρεψε μονη της τα βιβλια. Το δευτερο ειναι απιστευτα βαρετο βιβλιο. Δεν ξερω για το τριτο γιατι δεν μπηκα στη διαδικσια να το διαβασω.Αυτο νομιζω λεει πολλα.Αν σκεφτεις οτι τελειωσα την Πολη των Οστων ολη την σειρα μεσα σε 4 το πολυ μερες. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 10:53 | |
| Όλη τη σειρά; Κατάλαβα... δούλεψε το αγγλικό πάλι! Κοίτα, μέσα στα άμεσα σχέδια μου είναι να τελειώσω το 4ο και 5ο βιβλίο του VA στα Αγγλικά ανάλογα και τον χρόνο που θα έχω γιατί αυτές τις μέρες δεν προλαβαίνω να διαβάσω και πολύ. Θα πάρω σίγουρα την Πόλη των οστών και τα όμορφα Πλάσματα και κάποια στιγμή θα τα διαβάσω. Μη ξεχνάτε ότι παράλληλα πρέπει και να γράφω! Το MS... δεν υπάρχουν λόγια. Είναι από τα βιβλία που με έκαναν να κλάψω και αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 13:54 | |
| Εγώ τη μαύρη αλήθεια θα την πω! Η γαλάζια σελήνη πιο βαρετή δεν γίνετε. Δηλαδή πηδάω παραγράφους! Κάτι που δεν το παθαίνω συχνά. Επίσης είμαι στην 8η μέρα ανάγνωσής του κι ακόμη.. Εδώ αντί να νιώσω αγωνία όταν ο Ντέιμεν τις ανακάλυψε στο σπίτι του βαρέθηκα πιο πολύ. Αν πάρω το τρίτο στα Ελληνικά θα έχω διαβάσει τα Χάρι Πότερ ή τα λυκόφως ή τα vampire academy. Ο μόνος λόγος είναι για το περάσω γρήγορα! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 15:21 | |
| εγω περιμενω να διαβασω το dark flame να δω που στο καλο θα καταληξει αυτη η ιστορια! ειλικρινα δεν υπαρχει αλλη σειρα σαν το mortal instruments! ειναι Μ Ο Ν Α Δ Ι ΚΗ και τελεια! και ειναι η ΜΟΝΗ σειρα η οποια δεν ειναι αντιγραφη απο καπου αλλου και ειναι εντελως ανεπηρεαστη απο οτιδηποτε προγενεστερο! jace | |
|
| |
CrazyVetaki Twilight Human
Ηλικία : 27 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 1 Registration date : 07/08/2010
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 16:40 | |
| νταξει ρε παιδια μην το θαβετε τοσο! ειναι καλουλιιι<3 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 16:44 | |
| Eν τω μεταξύ εδώ μιλάμε για όλους τους αθάνατους ή μόνο για το αιώνια δική σου; :Ρ | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 17:09 | |
| Εδω ειναι τοπικ αποκλειστικα για το αιωνια δικη σου. Για την πολη των οστων εχει ανοιχτει τοπικ οποτε μπορειτε να συζητατε εκει οτι θελετε. Απλα ομως οι συγκρισεις ειναι αναποφεκτες και δεν γινεται να μην σχολιαστουν. | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 17:54 | |
| Μαλιστα Κυρια διαχειριστριαααα...!! Ενταξει...!! Το μονο που σε κανει να θελεις να διαβασεις το δευτερο ειναι να δεις το τελος...!! τι μπορει να γινετε...!!! Απο εκει κ επειτα κ εμενα που μου αρεσε παρα πολυ το πρωτο το βιβλιο το δευτερο ηταν λιγο βαρετο....!! Προσπαθησε να βαλει πολλα πραγματα μαζεμενα και να βγαλει αγωνια ενω δεν μπορουσε...!!! Αντε να δουμε το τριτο τι θα ειναι...!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 10 Αυγ 2010 - 18:01 | |
| Θα εσκαγες αμα δεν σχολιαζες! Και ναι το δευτερο ηταν υπερβολικα βαρετο. Μεχρι να τελειωσει ο αγωνας δρομου της κοντεψα να πεθανω απο πληξη! Ειμαι εντος τοπικ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 11 Αυγ 2010 - 1:28 | |
| Λοιπόν.......Τελείωσα πριν λίγο το βιβλίο και μπήκα να σχολιάσω. Κατ' αρχήν το τέλος το ήξερα κα ιτο είχα σχολιάσει πριν από αρκετά ποστς. Κατ'αρχήν θέλω νεκρό τον Ρόμαν. Επίσης, όσο κι αν το υπερασπιζόμουν, είναι αντιγραφή σ'ένα πράγμα: Η Ρόμι έχει την συνεναίσθηση (ή όπως το λένε) σαν τον Τζάσπερ. Κι η Ρέιν με τα οράματα σαν της Άλις. Επίσης διάβασα το πρώτο κεφάλαιο του τρίτου και μου την έσπασε η Έβερ. Μα κι αυτπή η Νόελ πια...Τί φαντασία! Μ'άρεσε όμως όταν γύρισε η Έβερ πίσω το χρόνο. Μ'άρεσε περισσότερο το πρώτο κι εμένα, είχε πιο πολύ δράση κτλ. Και το θέμα του τρίτου πολύ βλακώδες το βρίσκω. Αυτά από μένα και καλό βράδυ. | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:47 | |
| Παιδια ξερετε ποτε θα βγει το 3ο στα Ελληνικα??? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:48 | |
| | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:50 | |
| Α, τελεια.... Ευχαριστω....!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 14:50 | |
| Τπτ...στη διαθεση σου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 16:01 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 9 Σεπ 2010 - 16:04 | |
| Τι εννοεις ονομα?? Το 3ο βιβλιο λεγεται Shadowland στα ελληνικα ειναι "Η Χωρα Των Σκιων"!!! | |
|
| |
| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|