| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|
+58Dalia AspaKorth Rosemarie Cullen Kristen94 demona1986 Bella Marie Swan panagiota marina forever justnina22 Kimberly Vampire Prince sunrise peter broken angel Bitten Pillows dolores!! MIKAELLA Ashley Greene Fay1765 Bella Cullen12 CrazyVetaki twilightFOREVER ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 izzy cullen Edward_ Breaking_ Dawn !~Twilighter~! Evaline Nantia Hale_Biers Fallen Angel marina di1996 mR.Geo sandra21 Mrs.Christina paru Afelop mpellanti21 lykofotaki Bella07 chrysabella SilverMusk Ms Cullen Bella13 scarlet rose niki Mrs.Cullen Isabella21 emerald eyes T-NM-E-BD Morena evi WhiteQueen ΕΡΗ ed<3 Nemesis Of Bellin vikaki21 maro DEMONA CULLEN PATTINSON 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 10:59 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 14:33 | |
| Η φρικη της γαλαζιας σεληνης θα με ακολουθει για πολυ ακομη..... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 14:42 | |
| lol | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 15:26 | |
| Στο δευτερο βιβλιο βαρεθηκα παρα πολυ και εκανα 15 μερες να το τελιωσω,ενω το πρωτο το διαβασα σε μια μερα.Θα θελα καποιος να μου αξηζει να παρω το τριτο η ειναι σαν το δευτερο βαρετο. | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 16:38 | |
| Το δευτερο βιβλιο οντως ηταν λιγο χαλια.Το ξεκινησα 27 Ιουλιου και το τελειωσα 28 Ιουλιου με τα χιλια ζορια...Το πρωτο μου αρεσε πολυ,αλλα λογω υποχρωσεων δεν προλαβαινα και μου πηρε τρεις μερες και το τριτο το αρχισα 3 Νοεμβριου και το τελειωσα 4 Νοεμβριου.Μου αρεσε οσο το πρωτο.Τωρα περιμενω για το τεταρτο... - Σπόιλερ:
Δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα εχω ενα κολλημα να σημειωνω την ημερα που το ξεκιναω και το τελειωνω+την ωρα και επειδη ετυχε να ειμαι κοντα στην βιβλιοθηκη μου τα ειδα και σας τις εγραψα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 17:56 | |
| Εγω γραφω στην πρωτη σελιδα των βιβλιβν μου το ονομα μου και την ημερομηνια που τα πηρα..... | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 6 Φεβ 2011 - 20:08 | |
| βασικα οπως μπορει να ειχα ξαναπει η γαλαζια σεληνη ηταν λιγο πιο ενδιαφερον απο το πρωτο..γιατι ειχε αγωνια για το τι στον ανεμο επαθε ο Ντειμεν και κανει ετσι..τωρα για το τριτο αν και εχω περιεργια να δω τι θα γινει δεν χαλαω τα λεφτα μου να παω να το παρω... θα το μαθω απο πουθενα αλλου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 10 Μαρ 2011 - 21:34 | |
| Διάβασε κανείς τη σκοτεινή φλόγα; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 11 Μαρ 2011 - 0:34 | |
| Εγω το περιμενω αυριο....αλλα ουτε το προηγουμενο δεν εχω διαβασει ακομη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 11 Μαρ 2011 - 21:56 | |
| Το λες σε κάθε σελίδα έτσι; Μη σε παρεξηγήσει κανείς πως είσαι φαν. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 1:17 | |
| Ενταξει δεν το μισω κι ολας.... Αλλα γνκ για μενα ειναι δυσκολο να παρω αγαπημενο βιβλιο στα χερια μου και να μην το ξεσκισω...Αν ημουν κολλημενη οπως με αλλα θα ειχα διαβασει το καθενα ενενηντα φορες μεχρι τωρα..... | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 13:07 | |
| Χα! Εγώ το δεύτερο δυσκολεύτικα να το διαβάσω έστω και μία φορά και για δεύτερη δεν υπάρχει περίπτωση.... Τα υπόλοιπα να πάνε στο καλό! Δεν έχω την παραμικρή περιέργεια! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 13:22 | |
| εγω το βρηκα υπερβολικα ομοιο με το λυκοφως..το πρωτο βιβλιο γιατι δεν αγορασα ουτε 8α αγορασω το δευτερο....μ αρεσε αλλα οταν εχεις τοσες επιλογες γιατι να αγορασεις ενατετοιο βιβλιο | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 13:31 | |
| Σε βρίσκω πολύ σωστή! Και εγώ φυσικά δεν αγόρασα κανένα από τα 2! Τα δανείστικα από την βιβλιοθήκη! | |
|
| |
peter Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Βεροια Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 12/03/2011
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 13:49 | |
| Δεν ξερω αν σας ενδιαφερει η γνωμη μου, παντως το βρηκα εξαιρετικα κουραστικο βιβλιο (μιλαω για το γαλαζια σεληνη κυριως, αλλα και το αιωνια δικη σου δεν παει πισω). Αφου στο τελος ευχομουν να ειχε λιγοτερες σελιδες και φυσικα να μην το ειχα αγορασει ποτε. Μπορει να ακουγομαι λιγο υπερβολικος, αλλα η πλοκη ηταν αργη και ηξερες απο την αρχη τι ακριβως θα συμβει στο τελος. Οι χαρακτηρες και στα δυο βιβλια δεν ειχαν καμια πολυπλοκοτητα- Ντειμεν: ο μυστηριωδης κουκλος του σχολειου που ξαφνικα, ετσι σαν θεια φωτιση ενα πραγμα, γυρισε και προσεξε το μυξιαρικο του σχολειου, ονοματι Εβερ (ονομα που το ακους καθημερινα δεν το συζητω) η οποια αφου το παιζει καταρχην δυσκολη στο τελος ενδιδει στο ονομα του ερωτα. Κλασικη ιστορια αγορι γνωριζει κοριτσι. | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 13:55 | |
| εγω δυστυχως το αγορασα...βεβαια ενα βιβλιο οσο κακο και να ειναι δεν παει να ειναι ενα συν αλλα τελοσπαντων....
peter εχεις δικιο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 14:33 | |
| Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου peter! Και εγώ κάπου στο τέλος της γαλάζιας σελήνης είχα αρχίσει να περνάω σελίδες από την βαρεμέρα μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 14:41 | |
| παντως πρεπει να παραδεχτω οτι περασα σχετικα ευχαριστα την ωρα μου...να λεμε και του στραβου το δικιο αλλα οχι οτι 8α το αγοραζα αν ηξερα οτι ηταν ετσι...μπορεις να γραψεις ενα βιβλιο με ενα 8εμα οχι κ πολυ γνησιο αλλα να το γραψεις με ενα τροπο που να πει ο αλλος "παναγια μου". αυτο πιστευω εγω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 14:47 | |
| Ναι οκ και εγώ πιστεύω ότι το θεματάκι είχε προοπτικές αλλά η κοπελιά το ζάλισε εντελώς...!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 16:26 | |
| - peter έγραψε:
- Δεν ξερω αν σας ενδιαφερει η γνωμη μου, παντως το βρηκα εξαιρετικα κουραστικο βιβλιο (μιλαω για το γαλαζια σεληνη κυριως, αλλα και το αιωνια δικη σου δεν παει πισω). Αφου στο τελος ευχομουν να ειχε λιγοτερες σελιδες και φυσικα να μην το ειχα αγορασει ποτε. Μπορει να ακουγομαι λιγο υπερβολικος, αλλα η πλοκη ηταν αργη και ηξερες απο την αρχη τι ακριβως θα συμβει στο τελος. Οι χαρακτηρες και στα δυο βιβλια δεν ειχαν καμια πολυπλοκοτητα- Ντειμεν: ο μυστηριωδης κουκλος του σχολειου που ξαφνικα, ετσι σαν θεια φωτιση ενα πραγμα, γυρισε και προσεξε το μυξιαρικο του σχολειου, ονοματι Εβερ (ονομα που το ακους καθημερινα δεν το συζητω) η οποια αφου το παιζει καταρχην δυσκολη στο τελος ενδιδει στο ονομα του ερωτα. Κλασικη ιστορια αγορι γνωριζει κοριτσι.
Εγώ διαφώνω. Ναι μεν η ΓΣ ήαν κουραστική (πήδαγα παραγράφους9, αλλά σαν υπόθεση δεν είναι ατή που λες... ίσως να είναι αυτή που βλέπεις ή που θέλεις να δεις! Συνηθισμένο είναι ο πρωταγονιστής να αγνοεί την πρωταγονίστρια, ενώ ο Ντέιμεβν έκανε το αντίθετο. Επίσης δεν το έπαιξε ΠΟΤΕ δύσκοή η Έβερ, απλά κάτι δεν της πήγαινε καλά. Επίσης το περιγράφεις ως κομεντί! Ε, έχει έρωτα κλπ...Όλο το υπόλοιπο στόρι το αγνοείς; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 16:39 | |
| Geo μου 1. συνηθησμένο θεωρεί κάποιος κάτι με βάση τις δικές του εμπειρίες (στην συγκεκριμένη περίπτωσει αυτά που έχει διαβάσει εκείνος) άρα δεν μπορείς να πεις αν κάτι είναι συνηθησμένο ή όχι για κάποιον γιατί αυτό είναι υποκειμενικό! και 2. ο peter φαίνεται ότι έχει διαβάσει το βιβλίο άρα μπορεί να έχει μία ξεκάθαρη γνώμη και επίσης, πιστεύω, έχει το δικαίωμα να έχει μία διαφορετική άποψη από την δική σου!!! Αν εκείνον αντιλαμβάνεται έτσι το θέμα και εφόσον έχει διαβάσει το βιβλίο... τι μπορείς να πεις εσύ για να του αλλάξεις την γνώμη του???
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 17:03 | |
| Συμφωνω....και αν και εχω διαβασει μεχρι στιγμης μονο τα δυο πρωτα δεν θα ελεγα οτι το ολο story δεν εχει προοπτικες....απλα ηταν παρα πολυ κουραστικο ετσι οπως ειναι γραμμενο...Αλλα μιας και εχει γινει μπεστ σελερ σε ποσες χωρες του κοσμου ολο και κατι το ξεχωριστο θα εχει κι ας μην μπορω να το δω εγω....Ισως μπορει να φταιει και η μεταφραση....επειδη δεν με ενθουσιασε απο την ρχη δεν εκανα το κοπο να το ψαξω στα αγγλικα... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 17:34 | |
| Παιδια δεν ηταν κακη η μεταφραση και το φουκαριαρικο το στορυ εχει προοπτικες μιας που ειναι σχετικα πρωτοτυπο και δεν μιλαει για βρυκολακες η για αγγελους αλλα η συγγραφεας το εχει χαντακωσει!!!
Εγω εχω διαβασει μονο το πρωτο και το δευτερο δεν θα το αγορασω μεχρι να ξεμεινω απο επιλογες!!!Το πρωτο το τελειωσα γρηγορα,το διαβασα ευχαριστα αλλα εκει που στο τελος περιμενα η δολια την κορυφωση τελικα ξενερωσα!!!Σαν κλασικο κοινοτυπο σεναριο αμερικανικης νεανικης σειρας ηταν!!!!Χιλιες φορες να το δω οπτικα παρα να το διαβαζω!!!
Λενε παντως οτι απο το τριτο βιβλιο καλυτερευει καπως το πραγμα!!!Δεν ξερω!!!Καποια στιγμη θα το διαβασω και θα μπορω και γω να εκφερω αποψη!!!Προς το παρον ολο και το αναβαλω!!! Εχω βαλει αλλα βιβλια ως προτεραιοτητα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 13 Μαρ 2011 - 18:41 | |
| Κι εγω το ιδιο...και δεν ειναι λιγα αυτα....Θα ελεγα πως ειναι στον πατο της λιστας.... | |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|