| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|
+58Dalia AspaKorth Rosemarie Cullen Kristen94 demona1986 Bella Marie Swan panagiota marina forever justnina22 Kimberly Vampire Prince sunrise peter broken angel Bitten Pillows dolores!! MIKAELLA Ashley Greene Fay1765 Bella Cullen12 CrazyVetaki twilightFOREVER ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 izzy cullen Edward_ Breaking_ Dawn !~Twilighter~! Evaline Nantia Hale_Biers Fallen Angel marina di1996 mR.Geo sandra21 Mrs.Christina paru Afelop mpellanti21 lykofotaki Bella07 chrysabella SilverMusk Ms Cullen Bella13 scarlet rose niki Mrs.Cullen Isabella21 emerald eyes T-NM-E-BD Morena evi WhiteQueen ΕΡΗ ed<3 Nemesis Of Bellin vikaki21 maro DEMONA CULLEN PATTINSON 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 18 Μάης 2010 - 16:43 | |
| λοιπον και εγω το εχωω διαβασει... τυχαια βεβαια... μια φιλη μου διαβασε την περιληψη απο το ιντρενετ και το αγορασε και μετα κολλησε ενελως... της αρεσε πιο πολυ και φυσικα πιο πολυ απο το Λυκοφως και απο ολα τα αλλα βιβλια του Σαγκα!!! Βεβαια αυτη διαφωνει ιδεολογικα με το Λυκοφως απο τοτε που διαβασε τα βιβλια...
Τεσπα με επεισε να διαβασω το πρωτο βιβλιο και πραγματικα απογοητευτηκα με την πληρη αντιγραφη που αντικρισα και το χειροτερο ηταν οτι η φιλη μου δεν το παραδεχοταν! Αυτο το βιβλιο ο Θεος να το κανει εχει ενα αξιολυπιτο στορρυ που αναθεμα και αν σωζεται στα επομενα βιβλια γελοιοποιει εντελως το θεμα με τους βρικολακες και παρ όλα αυτα ειναι μια σκετη αντιγραφη!
Ακουστε την συμβουλη της Μαριας διαβαστε κανα φανφικ καλυτερα... εκει μπορει να βρειτε και κανα σημαδι λογοτεχιας... στο βιβλιο αυτο δεν προκειιται να βρειτε κατα την γνωμη μου!!!! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 18 Μάης 2010 - 16:45 | |
| γνωμες ειναι αυτα παιδια!!!! εμενα μ αρεσει και το Twilight αλλα και το αιωνια δικη σου. οχι στον ιδιο βαθμο βεβαια αλλα περναει ευχαριστα η ωρα μου. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 18 Μάης 2010 - 21:21 | |
| | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 18 Μάης 2010 - 21:43 | |
| υπερβαλετε δεν ηταν τοσο χαλια ειναι κατι για να περασεις την ωρα σου εγω δεν μετανιωσα τα λεφτα μου και τουλαχιστον στο 1 δεν αναφερει κατι για βρικολακες δεν ξερω στα επομενα | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 18 Μάης 2010 - 22:11 | |
| Α ρε Δημητρα καθε φορα που βλεπω βιβλιο της Δημουλιδου θυμαμαι εσενα. Μα και εσυ απο ολα τα βιβλια στο χειροτερο επεσες! Εχει γραψει και καλα ομως. Ακριβως την ιδια αποψη εχουμε.Ειναι αντιγραφη.Απλα το διαβαζεις. Αυτο.Δεν σου αφηνει καμια αισθηση απο εκει και περα.Δεν βιωνεις ολα αυτα τα συναισθηματα που βιωνεις στο Λυκοφως.Και σαφως υπαρχουν ανωτερου επιπεδου βαμπιροβιβλια!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 27 Μάης 2010 - 13:19 | |
| Εμένα μου φάνηκε ψιλοαηδία!Ηταν η μεγαλύτερη κόπια που έχω διαβάσει.Αυτό με τις αύρες το πήρε από το VA και τα υπόλοιπα από το Λυκόφως.Μέχρι και ο τίτλος του 2ου είναι Γαλάζια Σελήνη.Βγάλτε συμπεράσματα! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 27 Μάης 2010 - 13:47 | |
| Δεν ήταν ψιλοαηδια χοτροαηδια αλλά θα πάρω και το δεύτερο όταν βγει για να δω που θα καταλήξει έτσι που τα έχει κάνει σαλάτα | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 27 Μάης 2010 - 14:28 | |
| Εγω παντως στο δευτερο βρεθηκα τρομερα!!!
Σε καποιο σημειο πηδηξα τις σελεδες να δω τι θα γινει στο τελος.
Το τριτο δεν μπηκα καν στο κοπο να το διαβασω!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 2 Ιουν 2010 - 15:11 | |
| Το έχεις διαβάσει στα αγγλικά Βάσω??? Τελικά ήταν τόσο χάλια όσο το πρώτο?? Πάντως και εγώ θα το πάρω για να δω που στα κομμάτια το πάει αν και είναι φως φανάρι πως είναι φτηνή αντιγραφή του Λυκόφωτος. Το σίγουρο είναι πως μπορώ να περιμένω πάρα πολύ άνετα μέχρι να βγει το δεύτερο στα ελληνικά. Δεν πρόκειται να κάνω τον κόπο να στραβωθώ να το διαβάσω στα αγγλικά. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 3 Ιουν 2010 - 10:16 | |
| Ναι το εχω διαβασει.Βαρεθηκα παρα πολυ ειλικρινα. Ειναι πολυ μετριο για να μου τραβηξει το ενδιαφερον για συνεχεια.Απλα εκεινη την περιοδο δεν ειχα τι να διαβαω και το ειχα ξεκινησει.Μετανιωσα την ωρα και την στιγμη.Ασε που δεν ειναι και μαζι στην ουσια οποτε ξενερωσα διπλα! Μετα απο ενα σημειο πηδηξα τις σελιδες και πηγα στο τελος για να δω τι γινεται. | |
|
| |
chrysabella Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 56 Registration date : 10/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 9 Ιουν 2010 - 22:34 | |
| Ρε παιδια δηλαδη τοσο χαλια ειναι το βιβλιο? ηταν το επομενο στη λιστα μου .. ειναι σαν να μου λετε αστο δεν α3ιζει βρες κατι αλλο ... καμια απαντηση?? | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 9 Ιουν 2010 - 22:58 | |
| Δεν ηταν πολυ κακο απλα ειναι σαν να αντιγαφει το Λυκωφος.Η ιστορια και η πλοκη του βιβλιου εμενα μου εκανε να το συγκρινω.Βεβαια μπορεις να πεις οτι διαβαζετε ευχαριστα. | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 15:06 | |
| ααα... οκ τοτε θα το παρω γιατι πσοσπαθω εδω και τοσο καιρο να βρω ενα βιβλιο που να του μοιαζει ... οποτε... θα το διαβασω και θα σου πω την γνωμη μου | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 15:57 | |
| οντως αντιγραφει πολυ το λυκοφως | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 10 Ιουν 2010 - 23:46 | |
| ναι αλλα ακομα και να το αντιγραφει αν το συνολο ειναι ωραιο ... εμενα δεν με νοιαζει ^_^ | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 11 Ιουν 2010 - 0:00 | |
| Αυτο το μηνα θα θγει και το δευτερο βιβλιο με τιτλο <<Γαλαζια Σεληνη>> | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 11 Ιουν 2010 - 0:05 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 11 Ιουν 2010 - 18:56 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Παρ 11 Ιουν 2010 - 20:02 | |
| Το εχω κατεβασει στα αγγλικα ,αλλα δεν εχω αυτην την περιοδο ορεξη να το ξεκινησω .Απο την περιληψη μιας φιλης μου καταλαβα οτι μοιαζει παρα πολυ με το Λυκοφως . |
|
| |
lykofotaki New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : ολη τν μερα στην αγκαλια τ εντουαρντ στο αγαπημενο μσ λιβαδι...ααχ Αριθμός μηνυμάτων : 109 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Σαβ 26 Ιουν 2010 - 22:34 | |
| κλτσικο ειναι....ενταξει η συγγραφεας γραφει λιγο αθλια αλ η ιστορια κατι λεει........κλ βεβαια μν τ ψαχνετε...οσα βγαινιυν με βρικολακες τ λυκοφως αντιγραφουν...μπορει ν με ενοχλει λιγο αυτο αλ στην πραγματικοτητα τς βγαζω τ καπελο!!!!εχουν κλ γουστο κ ξερουν οτι μονο κατι σαν τ λυκοφως θα περασει...κ να τοι...τ ενα βιβλιο βγαινει μετα τ αλ στηριζομενα ολα στην ιδια ιστορια π μς ταξιδευοι αθανατος-θνητη!!!!!αλ κανενα δν ειναι λυκοφως...και κανενας δν ειναι μεγιερ.....τ ν κανουμε??!!!τ θαυματα συμβαινουν μονο μια φορα!!!!!τρ τς κολλητης μ τς αρεσε περ αυτη η ιστορια απο αυτην τ λυκοφως....δν εχει καθολου γουστο ομως......αλ ολα ειναι υποκειμενικα!!!!!!τ βιβλιο διαβαζεται παντως.......ο καθενας εχει τ γνωμη τ....εγω τ προτεινω γτ κανεις δν ξερει πς θα τ εκλαβει ο αλς....ελπιζω ν σας αρεσει.... | |
|
| |
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 2:27 | |
| το βιβλιο το ειχα διαβασει ειναι ιδιο με το σαγκα;....οι διφορεσ ειναι στα ονοματα και στον τοπο διεξαγωγης των γεγονοτων....το δευτερο βιβλιο δεν εχω σκπο να το αγορασω διαβαζεται αλλα δεν μ συνεπαιρνει,βιβλια τετοιου ειδους υπαρχοθν πολλα,λυκοφως ομως κανενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Afelop New Moon Victim
Ηλικία : 39 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 241 Registration date : 06/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 10:37 | |
| Δεν εχω διαβάσει το βιβλίο, ούτε και κάπιο άλλο της Noel, αλλά δεν μου κάνει αίσθηση να διαβάσω κατι άλλο σχετικό με βαμπίρ κτλ. Απο την υπόθεση και οτι έχει παρει το μάτι μου στο νετ, δε νομίζω να είναι κατι το ιδιαίτερο. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως το αρχίσω. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 27 Ιουν 2010 - 15:19 | |
| εγω τελειωσα σημερα το δευτερο και μ αρεσε περισσοτερο παο το πρωτο. δεν σε συνεπερνει αλλα προσωπικα περναει ευχαριστα η ωρα μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 28 Ιουν 2010 - 10:45 | |
| Παιδιά χτες ξεκίνησα το δεύτερο...(το δανείστηκα φυσικά,σιγά μην το αγόραζα)και βαρέθηκα κυριολεκτικά.Διάβασα δύο τρία κεφάλαια και με πήρε ο ύπνος από τις 11(σημειωτέον ότι είχα ξυπνήσει στις 12,οπότε δεν ήταν και τόσο νορμάλ!Τέτοια βαρεμάρα μιλάμε...... το πρώτο παλευόταν κάπως,αν και είναι το μισό κλεμμένο από Λυκόφως και το υπόλοιπο από Vampire Academy....είχε μια καλή ιδέα εκεί με την μετενσάρκωση,και το σκότωσε! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 28 Ιουν 2010 - 13:22 | |
| Αχ παιδια πηρα και εγω το δευτερο αν και ειχα πει να μην το παρω αλλα μιας και ειχα το πρωτο το βρηκα και μπροστα μου και λεω ας το παρω να βρισκεται. Το ειχα διαβασει βεβαια στα αγγλικα και ειχα βαρεθει αλλα ειπα μηπως στα ελληνικα μπορεσω να το διαβασω.Ελεος....τετοια βαρεμαρα ειχα καιρο να νιωσω!! Απελπιστικα ειλικρινα.Εμενα μου φανηκε χειροτερο απο το πρωτο.Και τελικα διαπιστωσα οτι δεν εφταιγαν τα αγγλικα μου αυτο ειναι πραγματικα βαρετο βιβλιο. Μιλαμε για την Βαρεμαρα!!! Για εμενα διαβαστε τους Αγγελους ειναι σαφως πολυ καλυτερο απο το αιωνια δικη σου! | |
|
| |
| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|