| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|
+58Dalia AspaKorth Rosemarie Cullen Kristen94 demona1986 Bella Marie Swan panagiota marina forever justnina22 Kimberly Vampire Prince sunrise peter broken angel Bitten Pillows dolores!! MIKAELLA Ashley Greene Fay1765 Bella Cullen12 CrazyVetaki twilightFOREVER ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 izzy cullen Edward_ Breaking_ Dawn !~Twilighter~! Evaline Nantia Hale_Biers Fallen Angel marina di1996 mR.Geo sandra21 Mrs.Christina paru Afelop mpellanti21 lykofotaki Bella07 chrysabella SilverMusk Ms Cullen Bella13 scarlet rose niki Mrs.Cullen Isabella21 emerald eyes T-NM-E-BD Morena evi WhiteQueen ΕΡΗ ed<3 Nemesis Of Bellin vikaki21 maro DEMONA CULLEN PATTINSON 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 28 Μαρ 2012 - 14:53 | |
| Εγω το εχω παρει εδω και μερες αλλα περιμενει αστο ραφι μαζι με ολα τα αλλα.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Κυρ 29 Ιουλ 2012 - 20:49 | |
| ¶σχετο κορίτσια ...εγώ σήμερα ξεκίνησα το πρώτο βιβλίο και έχω στην κατοχή μου και το δεύτερο...όπως λέει και μια κοπελιά από πάνω την συνέχεια αν είναι θα την βρω από δω μέσα να την διαβάσω αν υπάρχει σε pdf για κατέβασμα στα ελληνικά γιατί να πάω να το αγοράσω χλωμό μου φαίνεται... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 30 Ιουλ 2012 - 1:26 | |
| Εγω τα εχω ολα αλλα να δω ποτε θα τα συνεχισω.... | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Δευ 30 Ιουλ 2012 - 23:02 | |
| Eίσαι τυχερή Εύη μου...κοντεύω να τελειώσω το πρωτο και πάω στο δευτερο αλλά μετά τι? Χρειαζομαι κι τα άλλα τέσσερα αλλά που να βρω το χαρτσιλίκι?? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 31 Ιουλ 2012 - 3:54 | |
| μην φοβασαι...το δευτερο ειναι αρκετη φρικη απο μονο του.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 31 Ιουλ 2012 - 21:11 | |
| μη μου λες τέτοια κι έχω ξετρελαθεί με το πρώτο...μ'αρεσει πολύ μάλλον επειδή είναι ρομαντικό.... πολύ κι είμαι αυτού του τύπου περισσότερο... | |
|
| |
danaitsa98 Eclipse Bitten
Τόπος : στο κοσμο μου....! Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 06/07/2012
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τρι 31 Ιουλ 2012 - 21:43 | |
| η αληθεια ειναι οτι το πρωτο ειναι πολυ καλο απο το δευετρο και μετα αρχιζει να το χαλαει λιγο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 1 Αυγ 2012 - 3:12 | |
| ουτε το πρωτο με ειχε ενθουσιασει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 1 Αυγ 2012 - 13:32 | |
| Eμένα μια χαρά μου φαίνεται....Ευη έχεις διαβάσει και τα έξι ή αν όχι που έχεις σταματήσει? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 1 Αυγ 2012 - 15:14 | |
| | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 1 Αυγ 2012 - 17:51 | |
| Για αυτά τα βιβλία υπάρχουν διάφορες απόψεις,από τη μια είναι αυτοί που τα λατρεύουν και θέλουν να διαβάσουν ό,τι έχει γράψει η συγγραφέας-και απ'ότι βλέπω ο Ψυχογιός θα τους κάνει τη χάρη..αν δεν κάνω λάθος έχουν πάει πολύ καλά τα βιβλία της εδώ στην Ελλάδα-και απ'την άλλη είναι αυτοί που κατά κάποιο τρόπο κλαίνε τα λεφτά τους.Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία δυστυχώς και έχω ''τσακωθεί'' πολλές φορές με μια φίλη μου που λατρεύει τη σειρά,δεν ξέρω το πρώτο ήταν καλό δηλαδή η ιστορία δεν ήταν άσχημη αλλά από το δεύτερο και μετά άρχισα να βαριέμαι,με κούρασε πάρα πολύ,επαναλάμβανε συνέχεια το ίδιο,κατά τη γνώμη μου έπρεπε να μην βγάλει τόσα βιβλία,τρία θα ήταν καλά,δεν είναι πολλοί αυτοί οι συγγραφείς που έχουν την ικανότητα να ανανεώνουν μια ιστορία και να μην επαναλαμβάνονται..το τελευταίο δεν ήταν τόσο άσχημο ίσως γιατί επιτέλους ξεκαθάρισε τα πράγματα αλλά είχα τόσο ξενερώσει από τα άλλα που και αυτό δεν με ενθουσίασε..θα μου πεις γιατί τα διάβασες? γιατί όταν ξεκινάω μια σειρά θέλω να την τελειώνω δεν μπορώ θέλω να την έχω ολόκληρη στη βιβλιοθήκη μου γι'αυτό θυμώνω με κάποιους εκδοτικούς που αρχίζουν μια σειρά και δεν την τελειώνουν.Ευτυχώς έχω καλούς φίλους και αδέρφια και σε γενέθλια ή σε κάποιες άλλες επισκέψεις μου έκαναν δώρο τα βιβλία 3-6,ευτυχώς γιατί από τη μια ήθελα να τα έχω όλα από την άλλη δεν ήθελα να δώσω λεφτά για αυτά..περίπλοκη η κατάστασή μου,ευτυχώς όμως έχω καλούς φίλους και αδέρφια που με αγαπάνε και με καταλαβαίνουν χαχαχα
Πάντως αυτή είναι καθαρά η γνώμη μου,υπάρχουν πολλοί που τα λατρεύουν και λατρεύουν και τον τρόπο γραφής της Νοελ.Εμένα μπορεί να με κούρασε αλλά άλλοι έχουν ενθουσιαστεί. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 1 Αυγ 2012 - 18:30 | |
| Για εμενα ειναι απο τις πιο κουραστικες σειρες που υπαρχουν.Και εγω τα εχω παρει ολα αλλα ακομα δεν εχω μπει στην διαδικασια να ολοκληρωσω την σειρα,Εχω σταματησει στο 2.Με κουρασε σε αφανταστο βαθμο. | |
|
| |
Τόπος : στο κοσμο μου....! Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 06/07/2012
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 1 Αυγ 2012 - 18:47 | |
| Προσωπικα λατρεψα το πρωτο αλλα απο το δευετρο και μετα βαρεθηκα ειναι μια σχετικα καλη σειρα αλλα οχι τιποτα το σπουδαιο. Δε ξερω καν αμα θα παρω το τελευταιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 1 Αυγ 2012 - 22:33 | |
| Θα συμφωνήσω κι εγώ με το γεγονός ότι τόσα πολλά βιβλία(6 στο σύνολο ) είναι υπερβολή. Νομίζω ότι 3 άντε 4 είναι υπέραρκετα. Εγώ μέχρι στιγμής επειδή είμαι ακόμα στο πρώτο μαλλον δεν έχω συναντήσει κάτι που να μην μ'αρέσει, αλλά κι εγώ όταν ξεκινώ μια σειρά θέλω να την τελείωνω , να μην την αφήνω στη μέση. Τώρα πως θα αποχτήσω τα επόμενα 4 είναι κι αυτό ένα θέμα, αν καταφέρω να τα αποχτήσω δλδ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 2 Αυγ 2012 - 0:54 | |
| ακομη και εγω που ποτε δεν αφηνω σειρα στην μεση τα φτυσα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 2 Αυγ 2012 - 13:11 | |
| Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο ειναι δυσκολο να γραξει κανεις μια σειρα με τοσα βιβλια και ολα να ειναι το ιδιο καλα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 2 Αυγ 2012 - 15:03 | |
| Αν δεν μπορει να το τραβηξει τοσο και να ειναι καλο μπορει απλα να το τελειωσει πιο γρηγορα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 2 Αυγ 2012 - 16:44 | |
| όντως ...3 βιβλία φτάνουν ...όχι 6!!! ήμαρτον ! δεν μπορούν να σκεφτούν ότι μερικοί δεν μπορούν να ξοδεύουν ..έλεος! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Πεμ 2 Αυγ 2012 - 16:46 | |
| Eιναι μερικες σειρες οπως τα θανασιμα εργαλεια που ακομη και 6 βιβλια δεν σε χορταινουν....εχει να κανει και με την υποθεση και τους χαρακτηρες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 22 Αυγ 2012 - 13:44 | |
| τελείωσα και την 'Γαλάζια Σελήνη'! Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, ικανοποιητική πλοκή κατά την γνώμη μου... Λέω να πάρω το τρίτο αυτή τη βδομάδα αλλά από εκεί και πέρα λέω να σταματήσω γιατί και 6 βιβλία είναι υπερβολικό ...εκτός κι αν τα πάρω από κάποιον γνωστό... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 22 Αυγ 2012 - 14:09 | |
| μονο εγω βαρεθηκα την ζωη μου σε αυτο το βιβλιο...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 22 Αυγ 2012 - 14:22 | |
| δε νομιζω να εισαι η μονη προσωπικα βαρεθηκα την εβερ και οχι τη ζωη μου ειδικα στο 5ο μου σπασε τα νευρα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 22 Αυγ 2012 - 17:56 | |
| στο 2 σταματησα...θελει καποια στιγμη να την τελειωσω την σειρα...οχι τπτ τα εχω κι ολα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 22 Αυγ 2012 - 19:16 | |
| για να πω την αλήθεια κι εμένα στο 2ο μου σπάσε τα νεύρα ...όλο τα λάθος άτομα εμπιστεύεται αυτή η κοπέλα... τυχερή Ευη που τα έχεις όλα... εγώ τι να πω που τα θέλω όλα και δεν μπορω να τα χω... με το ζόρι θα πάρω το 3ο...τα υπόλοιπα δύσκολο να τα αποχτήσω εκτός κι αν τα δανειστώ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) Τετ 22 Αυγ 2012 - 21:01 | |
| Οχι ενταξει δεν εχω παραπονο...εχω ολα τα βιβλια που θελω... | |
|
| |
| ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ) | |
|