| Vampire Diaries - The Βooks | |
|
+29twilightFOREVER frozen Dalia MIKAELLA Bella Marie Swan annia demona1986 ~fellinlove~ $ofi@ + Edward evac dimitroula-robsessed Bitten Pillows Nantia Hale_Biers marina forever Kimberly Bella07 evaggelia *evdokia* ΕΡΗ sisaki Edwardinos Cullen Connie Cullen Ms Cullen mR.Geo ntinaki Dr_Rena_Hale Bella13 evi scarlet rose 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Vampire Diaries - The Βooks Τρι 18 Μάης 2010 - 0:52 | |
| Kαι ναι !!!Ήρθε η ώρα η σείρα βιβλίων της Λίσα Τζέιν Σμιθ Vampire Diaries να αποκτήσει το δικό της ξεχωριστό topic!!!!Εδώ πέρα μπορείτε να σχολιάσετε οτι σας έχει κάνει εντύπωση σχετικά με την πλοκή των βιβλίων ή να ρωτήσετε οτι πληροφορία χρειάζεστε περί αυτών!!!
Η σειρά αποτελείται απο 2 ενότητες. Η πρώτη έχει 4 βιβλία:The Awakening The Struggle The Fury, Dark Reunion Η δεύτερη ενότητα είναι τριλογία με τα βιβλία :The Return: Nightfall The Return: Shadow Souls The Return: Midnight Τα δυο τελευταια βιβλια ειναι ακομα υπο εκδοση.Στα ελληνικά κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της σειράς από τις εκδόσεις Ψυχογιός!!!ΕΞΩΦΥΛΛΟΠΕΡΙΛΗΨΗ Ένα θανάσιμο ερωτικό τρίγωνο. Έλενα: το χρυσό κορίτσι, η αρχηγός, η μοναδική που μπορεί να έχει όποιο αγόρι θελήσει. Στέφαν: μελαγχολικός και μυστηριώδης, φαίνεται να είναι ο μόνος που μπορεί να αντισταθεί στην Έλενα, ακόμη κι όταν προσπαθεί να την προστατεύσει από τα τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν το παρελθόν του. Ντέιμον: σέξι και επικίνδυνος, ζει για να εκδικηθεί τον Στέφαν, τον αδελφό του που τον πρόδωσε. Αποφασισμένος να κάνει την Ελένα δική του, δε θα διστάσει να σκοτώσει οποιονδήποτε μπει στο δρόμο του. Στην Ιταλία της Αναγέννησης, δυο αδέλφια ερωτεύονται μια νεαρή βρικόλακα που δίνει και τους δύο το αίμα της. Τυφλωμένα από τη ζήλια, αλληλοσκοτώνονται, για να ξαναγεννηθούν στο σήμερα, ερωτευμένοι και πάλι με την ίδια γυναίκα. Το πρώτο συγκλονιστικό βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου VAMPIRE DIARIES θα σας καθηλώσει.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ VAMPIRE DIARIES
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τρι 18 Μάης 2010 - 2:01 | |
| Τον Οκτωμβριο θα κυκλοφορησει και το δευτερο.... | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τρι 18 Μάης 2010 - 2:14 | |
| Οκτωβριο?????Αργει πολυ!!!!!
Το πρωτο το τελειωσα μεσα σε 2 μερες!!!!Βασικα με το ζορι κρατιομουν για να μην το πιασω μονορουφι!!!!
Ωραιο ειναι!!!!Απο την αρχη του βιβλιου σε κραταει σε αγωνια!!!!
Ο Στεφαν εχει ομοιοτητες αρκετες σαν χαρακτηρας με τον Εντουαρντ αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι διαφορετικα!!!!Ναι μεν ειναι καλο παιδι σαν τον Εντ αλλα η πλοκη ειναι εντελως διαφορετικη!!!
Αυτος ο Ντειμον ομως....απαπα...γοητεια!!!!Κακο παιδι...αλητακι....αλλα....σαν μαγνητης την τραβαει την Ελενα!!!Δεν την αδικω!!!καθολου δεν την αδικω!!!
Περιμενω με ανυπομονησια την συνεχεια!!!!Ειμαι σιγουρη οτι τωρα αρχιζει το καλο!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τρι 18 Μάης 2010 - 2:19 | |
| Λογικο μου φαινεται μιας και στο πρωτο δεν ειδαμε σχεδον τπτ απο Ντειμον....αλλα ειναι πολλα και θα αργησει να ολοκληρωθει η σειρα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τρι 18 Μάης 2010 - 2:25 | |
| Θα αργησει δεν λες τιποτα!!!! Θα γερασουμε και ακομα θα περιμενουμε να τελειωσουν οι σειρες βαμπιροβιβλιων που διαβαζουμε!!! Παντως ειλικρινα θελω να δω παρακατω τι γινεται!!!Δεν μπορει ο Ντειμον να ειναι τοσο κακος!!!Θα ηθελα να δω ολες τις πτυχες του χαρακτηρα του,ολο το background!!!!Ειναι μαγνητης αυτο το παιδι!!!Και οπως εχω και εγω μια αδυναμια στους αλητες...τρελαινομαι να διαβαζω για την παρτη του!!! | |
|
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τρι 18 Μάης 2010 - 18:19 | |
| ξερετε απο που μπορουμε να τα κατεβασουμε; | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τρι 18 Μάης 2010 - 18:30 | |
| www.4shared.comΕκεί θα τα βρεις σίγουρα και σε ότι μορφή θες.Εγώ τα κατέβασα και σε μορφή jar και τα πέρασα στο κινητό! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Δευ 31 Μάης 2010 - 20:51 | |
| το διαβασα το 1ο και ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!
ειχε πολλη αγωνια και σασπενς και παααρα πολυ ρομαντισμο και ερωτα!!!!
πρεπει να το διαβασεται ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τετ 2 Ιουν 2010 - 14:09 | |
| Παιδιά κι εγώ το έχω διαβάσει κι έχω μία απορία (είναι το τρίτο τόπικ που λέω αυτή τη λέξη): Πότε βγήκε το τελευταίο βιβλίο; | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 13:59 | |
| Παιδιά να σας πω την αλήθεια αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που προτιμώ την σειρά!Δεν ξέρω γιατί!Στο TB προτιμώ τα βιβλία,στο Λυκόφως το ίδιο,σε οτιδήποτε αγαπημένο μου το ίδιο!Μόνο εδώ αυτή η ανωμαλία..... Πάντως δεν είναι άσχημα βιβλία.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 10 Ιουλ 2010 - 14:15 | |
| Συμφωνω και εγω....Νομιζω πως ειναι απο τις λιγες φορες που η σειρα ειναι καλυτερη.... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 11 Σεπ 2010 - 2:41 | |
| - scarlet rose έγραψε:
Kαι ναι !!!Ήρθε η ώρα η σείρα βιβλίων της Λίσα Τζέιν Σμιθ Vampire Diaries να αποκτήσει το δικό της ξεχωριστό topic!!!!Εδώ πέρα μπορείτε να σχολιάσετε οτι σας έχει κάνει εντύπωση σχετικά με την πλοκή των βιβλίων ή να ρωτήσετε οτι πληροφορία χρειάζεστε περί αυτών!!!
Η σειρά αποτελείται απο 2 ενότητες. Η πρώτη έχει 4 βιβλία:The Awakening The Struggle The Fury, Dark Reunion Η δεύτερη ενότητα είναι τριλογία με τα βιβλία :The Return: Nightfall The Return: Shadow Souls The Return: Midnight Τα δυο τελευταια βιβλια ειναι ακομα υπο εκδοση.Στα ελληνικά κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της σειράς από τις εκδόσεις Ψυχογιός!!!ΕΞΩΦΥΛΛΟΠΕΡΙΛΗΨΗ Ένα θανάσιμο ερωτικό τρίγωνο. Έλενα: το χρυσό κορίτσι, η αρχηγός, η μοναδική που μπορεί να έχει όποιο αγόρι θελήσει. Στέφαν: μελαγχολικός και μυστηριώδης, φαίνεται να είναι ο μόνος που μπορεί να αντισταθεί στην Έλενα, ακόμη κι όταν προσπαθεί να την προστατεύσει από τα τρομακτικά γεγονότα που στοιχειώνουν το παρελθόν του. Ντέιμον: σέξι και επικίνδυνος, ζει για να εκδικηθεί τον Στέφαν, τον αδελφό του που τον πρόδωσε. Αποφασισμένος να κάνει την Ελένα δική του, δε θα διστάσει να σκοτώσει οποιονδήποτε μπει στο δρόμο του. Στην Ιταλία της Αναγέννησης, δυο αδέλφια ερωτεύονται μια νεαρή βρικόλακα που δίνει και τους δύο το αίμα της. Τυφλωμένα από τη ζήλια, αλληλοσκοτώνονται, για να ξαναγεννηθούν στο σήμερα, ερωτευμένοι και πάλι με την ίδια γυναίκα. Το πρώτο συγκλονιστικό βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου VAMPIRE DIARIES θα σας καθηλώσει.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΣΑΛΒΑΤΟΡΕ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ VAMPIRE DIARIES
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Δεν έχω καταλαβεί αυτό με τις ενότητες! | |
|
| |
Connie Cullen Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Bristol, London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 95 Registration date : 23/07/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 25 Σεπ 2010 - 21:19 | |
| Είμαι η μόνη που δεν της άρεσε καθόλου το βιβλίο το πρώτο σε σχέση με την σειρά; | |
|
| |
Edwardinos Cullen Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 28/09/2010
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τετ 29 Σεπ 2010 - 13:32 | |
| Eλπιζω να ειναι καλυτερα απο το πρωτο....Λγκ το γεγονος πως ο Ντειμον μπαινει επιτελους στο παιχνιδι θα παιξει μεγαλο ρολο.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Παρ 1 Οκτ 2010 - 18:13 | |
| 15-10 κυκλοφορει το 2.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Παρ 1 Οκτ 2010 - 19:18 | |
| - evi έγραψε:
- Eλπιζω να ειναι καλυτερα απο το πρωτο....Λγκ το γεγονος πως ο Ντειμον μπαινει επιτελους στο παιχνιδι θα παιξει μεγαλο ρολο....
Ναι το πρώτο κεφάλαιο είναι πολύ ωραίο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 16 Οκτ 2010 - 18:24 | |
| XΘΕΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Κυρ 17 Οκτ 2010 - 2:24 | |
| Το περιμενω μεσα στην βδομαδα....ελπιζω να μην αργησει.... | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Δευ 8 Νοε 2010 - 19:50 | |
| Να κανω μια ερωτηση μηπως μπορει καποιος αν υπαρχει το πρωτο βιβλιο σε ηλεκτρονικη μορφη στα ελληνικα?? | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Δευ 8 Νοε 2010 - 20:24 | |
| Μεχρι τωρα δεν εχω βρει κανενα βιβλιο απο αυτα που θελω στα ελληνικα Κατεβαζω βιβλια στα αγγλικα απο το 4shared η το generalsearch. Στα ελληνικα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει τιποτα |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Πεμ 11 Νοε 2010 - 16:32 | |
| Συγνωμη βρε κοριτσια αλλα οποια εχει φτασει στο τελευταιο βιβλιο που εχει κυκλοφορησει στα αγγλικα θελω να μου πει το εξης: - Σπόιλερ:
θα καταληξει ο Ντειμον με την Bonnie???? θα τα τραβηξω τα μαλλια μου αν συμβει αυτο!!! | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Κυρ 21 Νοε 2010 - 22:05 | |
| Δεν έχει τελειώσει η σειρά αλλά υπάρχει μία πιθανότητα δυστυχώς..... | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 4 Δεκ 2010 - 16:14 | |
| Ποσο περιπου κοστιζει το πρωτο βιβλιο? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 4 Δεκ 2010 - 16:53 | |
| Γυρω στα 15 αν θυμαμαι καλα.... | |
|
| |
| Vampire Diaries - The Βooks | |
|