| Vampire Diaries - The Βooks | |
|
+29twilightFOREVER frozen Dalia MIKAELLA Bella Marie Swan annia demona1986 ~fellinlove~ $ofi@ + Edward evac dimitroula-robsessed Bitten Pillows Nantia Hale_Biers marina forever Kimberly Bella07 evaggelia *evdokia* ΕΡΗ sisaki Edwardinos Cullen Connie Cullen Ms Cullen mR.Geo ntinaki Dr_Rena_Hale Bella13 evi scarlet rose 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 18 Αυγ 2012 - 23:41 | |
| για την ακριβεια οσο προχωραν χειροτερευουν....πολυ βαρεμαρα... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Κυρ 19 Αυγ 2012 - 0:43 | |
| 7 θα βγάλει ο Ψυχογιός,το 6 τώρα τον Οκτώβρη και το τελευταίο το 2013 μάλλον το Μάρτιο.Τους έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν θα εκδώσουν και αυτά του άγνωστου συγγραφέα και έχουν πει όχι,μόνο όσα έχει βγάλει η Σμιθ.Το ίδιο και με το άλλο βιβλίο της Σμιθ τον Μυστικό Κύκλο,θα βγάλει μόνο την τριλογία που έγραψε αυτή όχι τ'άλλα.Μάλλον ακολουθεί τους άλλους εκδοτικούς του εξωτερικού που δέχονται τη Σμιθ ως συγγραφέα των βιβλίων και δεν θέλουν να εκδώσουν τα άλλα.Πάντως η Σμιθ τέλος δίνει στο 7,έτσι έχω διαβάσει τουλάχιστον,δεν το έχω ψάξει άλλα διάβασα ότι δίνει ένα τέλος,το ίδιο και με τον Μυστικό Κύκλο,,τώρα αν ισχύει δεν ξέρω....Η σειρά είναι πολύ ανώτερη πάντως και καμία σχέση με τα βιβλία,καλύτερα κιόλας. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Κυρ 19 Αυγ 2012 - 1:48 | |
| Εχεις δικιο....ετσι κι αλλιως η συνεχεια που βγηκε μετα την Σμιθ πατωσε παντου... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 3 Νοε 2012 - 13:30 | |
| Κοριτσια ...μολις ξεκινησα το δευτερο !!!Δημιουργει ωραιες σκηνες αγωνιας αλλα ο αγαπημενος μου ειναι πολυ κακος!!!!!
Να τα συνεχισω η θα ξενερωσω???γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα ξενερωσω.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 3 Νοε 2012 - 13:47 | |
| Εγώ πάντως Δημητρά μόλις τελείωσα το δεύτερο είχα ξενερώσει τόσο πολύ που την σταμα΄τησα την σειρά βιβλίων... πλέον παρακολουθώ μόνο τη σειρά (σκέτο!) | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 3 Νοε 2012 - 13:51 | |
| ωχ ..καταλαβα...θα ξενερωσω!!!!!Αλλα εχω προβλημα ρε συ!!!!Οταν ξεκιναω κατι θελω να το τελειωνω κιολας!!!και με τα βιβλια ειμαι ακομα χειροτερη γιατι τα θελω ολα στην βιβλιοθηκη(που δεν εχω τωρα που το σκεφτομαι και πρεπει να παω να παρω ραφια μπας και χωρεσουν ολα!!!) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 3 Νοε 2012 - 13:54 | |
| Eγω εχω διαβασει μεχρι και το τεταρτο....και ναι θα ξενερωσεις. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 3 Νοε 2012 - 14:26 | |
| εδώ ξενέρωσα εγώ... εσύ δεν θα ξενερώσεις, σε καταλαβαίνω Δήμητρα κι εγώ όταν αρχίζω κάτι θέλω να το τελείωνω αλλά αυτή η σειρά βιβλίων δεν πολυαξίζει... ενώ η σειρά (σκέτο) άλλο πράμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 3 Νοε 2012 - 14:35 | |
| Η Σμιθ γραφει καλα και την ατμοσφαιρα θριλερ την πετυχαινει σε σημεια αλλα δεν μαρεσει που
α) η Ελενα εκτος απο ξανθια ειναι ψιλο σκυλα β) ο Στεφαν ειναι βαρετος γ)Το αγορι μου πολυ κακο δ)δεν εχουν τοσο ψωμι οι χαρακτηρες οπως στην σειρα που σε καθε επεισοδιο μενεις κοκκαλο
ασε που στην σειρα μαρεσει που φαινεται οτι τα αδερφια αγαπιουνται κατα βαθος γιατι το μονο που τους χωριζε ηταν η σκυλα η Καθριν που τους μετετρεψε σε αβουλα θυματα!!! Αχ φουκαρα Ντειμον ....!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Σαβ 3 Νοε 2012 - 16:59 | |
| Αν τον λες φουκαρα απο τωρα δεν εχεις δει τπτ... και ναι εχεις δικιο Δημητρα...τα βιβλια ειναι κατω του μετριου αν και ο Ντειμον βγαζει το πραγματικο του προσωπο και εκει καποια στιγμη. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τετ 24 Απρ 2013 - 13:31 | |
| το 7 βιβλιο κυκλοφορησε για οποιον ενδιαφερεται.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - The Βooks Τετ 25 Σεπ 2013 - 12:45 | |
| VAMPIRE DIARIES 8 - ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ 1: ΦΑΝΤΑΣΜΑ της Λ. ΤΖ. ΣΜΙΘ Το 8ο βιβλίο της σειράς "Vampire Diaries" αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ στις 21/11/2013 | |
|
| |
| Vampire Diaries - The Βooks | |
|