Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
εγω τον τζεικομπ τον σιχαινομαι αλλα τον τειλορ τον συμπαθω παρα πολυ ειναι παντα τοσο ευδιαθετος και πολυ καλο παιδι το μονο που μου τη σπαει ειναι αυτη η κλασικουρα του χολιγουντ που προβαλει μερικες φορες ευτυχως τωρα το εχει διορθωσει και ειναι πιο αυθορμητος
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
[img][/img] δεν εχω κατι με τον taylor ενταξει καλο παιδι με κοιλιακους..... ε και?.... ενα σωρο τετοιοι υπαρχουν παντου ασε που ειναι κοντουλη το καημενο.... προσωπο ομως σαν του ρομπ δεν υπαρχει αχχχχχχχχ παρεπιπτοντως μην ξεχνιομαστε με τον τaylor δεν εχω κατι με τον τζεικοπ ομως εχω
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Taylor Lautner Παρ 25 Ιουν 2010 - 12:11
παλια μεγαλεια! πσσσσσσσσσ χαχαχαχαχαχα
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
παιδια ειναι αρκουδακιιιι!! ειναι τοσο γλυκουλη; και κανει μπαμ οτι ειναι κ πλ καλο παιδιιι!! μπραβο του μπραβο του
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Taylor Lautner Παρ 25 Ιουν 2010 - 13:23
Κουκλος
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Taylor Lautner Παρ 25 Ιουν 2010 - 13:54
να πω την αληθεια μου ουτε που τον προσεξα τον τευλορ στις φωτο! μου ειχε αποσπασει την προσοχη ο ρομπ με το μπορντο του το κουστουμι και η κριστεν!!! Τον εχω δει και ομορφοτερο τον Τευλορ...
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
είδα ένα ωιδεάκι στο you tube με το πως γυρίστηκε η ταινία και σε ένα break έδειχνε τον Taylor που του πετάγανε ρόγες απο σταφύλι και τις έπιανε με το στόμα απο όποια απόσταση και αν ερχόντουσαν και μιλαμε για μακρυά το γέλιο που έκανα δεν περιγράφετε
Για την Εκλειψη να πω οτι οσο και αν δεν συμπαθω τον τζεικ η ερμηνεια του τευ ηταν καταπληκτικη!!! Συμπαθω παρα πολύ τον sugar μου αλλα μεσα στην Εκλειψη με εκανε να τον μισησω και αλλο (τον τζεικ) Δειχνει ποσο καλος ηθοποιος ειναι. Και ειναι ακομα 18 χρονων!!!!
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Οντως πολυ καλοσ σε αυτη τη ταινια!! μπραβο του!! εγω παλι ωσ Μiss Switz δε τον μίσησα!!! αλλα οκ!! μπραβο του μπραβο του!! ανυπομονώ να δω πως θα ενσαρκώσει τον ρολο του στη χαραυγή!! γιατι εκει ασχολείται αρκετά η Στεφανι μαζι του!!
Ναι ειναι αρκετα θεματα που πρεπει να τραβηξει στην χαραυγη. Ειδικα η σκηνη με την οποια θα κλεισει η 1η ταινια ειναι κατι που δυσκολα θα το πετυχει καποιος. Το βλέμμα που θα πρεπει να εχει...
Deppy Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 433 Registration date : 13/09/2009