Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
μα ηταν πολυ γλυκο αυτο που εκαναν και δειχνει οτι δεν κουβαλανε αυτο το χαζο και καλα σταριλικι που χουν οι περισσοτεροι.και ο τζακσον τι καλος κατευθειαν να βοηθησει τον μικρουλη!!!!πολλους ποντους respect και στους 2!!!!!!!!
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
εγω δεν καταλαβαινω γιατι κολατε με το υψος του ταυλορ!!!!βασικα εχει τοσα ακομα προσοντα το μαναρακι μου!!!και στο κατω κατω εχω δει φωτο με τον ταυλορ και τον ρομπ μαζι σε κατι βραβεια μια χαρα με τα κουστουμακια τους και οι 2 και εχουν σχεδον το ιδιο υψος αφου ο ρομπ σικωνει και το μαλλι!!!!!!και μην μου πητε πως τεντονοταν ο ταυλορ για να φτασει τον ρομπ!!
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Taylor Lautner Τετ 7 Ιουλ 2010 - 13:53
ε ενταξει τωρα μην τα παραλαμε, το ιδιο υψος! ο τευλορ ειναι κουκλι ζωγραφιστο και πολυ σεξυ αλλα δεν τον λες και ψηλο! ο ρομπ ειναι θεοψιλος μπροστα του! Απλα ο τευλορ εχει αλλα προσοντα και για καποια κοριτσια η ελλεψη υψους σε εναν αντρα ειναι μειον! (βαζω και τον εαυτο μου μεσα)
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Taylor Lautner Τετ 7 Ιουλ 2010 - 14:01
Edward_ Breaking_ Dawn έγραψε:
ε ενταξει τωρα μην τα παραλαμε, το ιδιο υψος! ο τευλορ ειναι κουκλι ζωγραφιστο και πολυ σεξυ αλλα δεν τον λες και ψηλο! ο ρομπ ειναι θεοψιλος μπροστα του! Απλα ο τευλορ εχει αλλα προσοντα και για καποια κοριτσια η ελλεψη υψους σε εναν αντρα ειναι μειον! (βαζω και τον εαυτο μου μεσα)
και εμενα μαρεσει ενας αντρας να ειναι ψηλος..δεν με ενδιαφερει τοσο να ειναι πολυ γυμνασμενος(να μην εχει και κοιλιτσα ομως χεχ..)
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
αν και ειμαι κι εγω ψυλη 1,68 δεν με νοιαζει γιατι ειναι κουκλι καλα ο ρομπ ειναι πιο ψυλος α αλλα εγω ειμαι κολημενη μετον ταυλορ!!!!
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Taylor Lautner Παρ 16 Ιουλ 2010 - 14:17
Παιδια δεν εχει σημασια το υψος σημασια εχει ποιος ειναι ο πιο ομορφος ο πιο γλυκουλης .Ε μια ειναι η απαντηση ο robert!! Οχι οτι εχω τπτ με τον taylor απλα ειμαι λιγο τσιμπιμενη με τον Rob . . ...!!!
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Παιδια δεν εχει σημασια το υψος σημασια εχει ποιος ειναι ο πιο ομορφος ο πιο γλυκουλης .Ε μια ειναι η απαντηση ο robert!! Οχι οτι εχω τπτ με τον taylor απλα ειμαι λιγο τσιμπιμενη με τον Rob . . ...!!!
και εγω προτιμω τον ρομπερτ μου
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Θέμα: Απ: Taylor Lautner Παρ 16 Ιουλ 2010 - 14:56
$ofi@ + Edward έγραψε:
sisaki έγραψε:
και εγω προτιμω τον ρομπερτ μου
και εγω τον ρομπ προτιμω!
nora Eclipse Bitten
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 325 Registration date : 08/03/2010
υπάρχει και άλλη μια διαφορά...στην ηλικία ο Taylor είναι μικρός ακόμα έχει αρκετά χρόνια μπροστά του για να ψηλώσει κι άλλο...οπότε δεν ξέρουμε πιο θα είναι το τελικό του ύψος
margaret Twilight Human
κοριτσια πρεπει να ηρεμησετε λιγο με το υψος του taylor!!!!!!δεν ειναι και νανος το παιδι!!!!στο κατω κατω στις φωτογραφιες που βγαζουν μαζι δεν τον περναει και παρα πολυ ο rob!!!!δεν λεω ειναι πιο ψυλος αλλα οχι με καμια τρελη διαφορα!!!και ο rob διχνει ψυλοτερος γιατι σηκωνει και το μαλλι 10 μετρα!!ε ο taylor εχει αλλα προσοντα μπορει οχι τοσο το υψος αλλα δεν ειναι και τοσο κοντος πια!!!!
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
καλα θα δουμε σε μερικα χρονια αν ψηλωσει. Εγω πιστευω οτι αν συμβει κατι τετοιο θα ειναι μερικοι ποντοι και όχι καποια αισθητη διαφορα αλλά ενταξει, βλέπουμε. Και όσο για το τι επιλεγω, πραγματικα ειμαι μπερδεμενη. Ειναι και οι δυο τους διαφορετικοι, ο καθε ένας εχει την δικια του μοναδικά και ξεχωριστη γοητεια. ο ενας: πρασινα ματια γλυκουλι μαλλι μακρια δακτυλα ονειρικα χειλακια μαγαλο....νουμερο παππουτσι εννοω
ο αλλος: γεροδεμενος γλυκουλης δεν πινει δεν καπνιζει πιο καντα στην ηληκια μου
ο καθε ενας εχει διαφορετικα πραγματα. Δεν μπορω να διαλεξω. Αναμεσα σε Ρομπ και Τευ θελω να πω γιατι αναμεσα σε Εντουαρντ και Τζεικομπ η απαντηση ειναι προφανης!!! ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ!!
margaret Twilight Human
δεν λεω και οι δυο εχουν τα προσοντα τους αλλα εγω προτιμω δαγκωτο τον taylor και φυσικα και τον jackob!!!!!!!!!!!η τυχερη η kristen τους εχει και τους δυο(σαν bella)εσυ δεν μπορει να μην ξεχωριζεις κανενα εστω με λιγη διαφορα ποιος σου αρεσει καλυτερα?εγω παντος ειμαι τρελη φαν του τaylor βλεπω φωτογραφιες του και κλαιω!!!!!!
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
με τα δικά μου κριτηρια ειναι και οι δυο στην ιδια γραμμη αλλά αν μου ελεγαν να βγω εξω με εναν από τους δυο πολύ πιθανον να επέλεγα τευ ΑΛΛΑ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ TEAM PUPPY!!! Edward δαγκωτο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να ξεχωριζουμε τους χαρακτηρες από τους ηθοποιους
Θέμα: Απ: Taylor Lautner Τετ 21 Ιουλ 2010 - 14:21
Lizzy Cullen έγραψε:
με τα δικά μου κριτηρια ειναι και οι δυο στην ιδια γραμμη αλλά αν μου ελεγαν να βγω εξω με εναν από τους δυο πολύ πιθανον να επέλεγα τευ ΑΛΛΑ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ TEAM PUPPY!!! Edward δαγκωτο. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να ξεχωριζουμε τους χαρακτηρες από τους ηθοποιους
συμφωνω απολυτα μαζι σου!αλλο τευ και αλλο τζεικομπ!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Οφείλω να ομολογήσω απ τον Ιανουάριο του 2010 και μετά που ο Τειλορ εχει μπει πιο πολυ σε όλο αυτο το σκηνικό...έχει κερδίσει πόντους.και όχι λογω σώματος!!!!! ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΙΟ σοβαρός!!!!!!!!!! Σαν τειλορ!!!! Στα αλήθεια δηλαδή! Αν και είμαι φανατικά Σαν Σοφία θα επέλεγα τον Τειλορ στη πραγματική ζωή οχι τον Ρομπ.... μου βγαζει 1 μυστηριο!!!!!!!
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010