| Taylor Lautner | |
|
+82AspaKorth frozen ms. teylor lautner tasos pitsiriki Silia nana mplak Bella Marie Swan xrysanthi panagiota kati eya82 breathless evaggelia pela27 marina Marzaki Cullen *evdokia* marina forever Isabella21 xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 MIKAELLA ΕΡΗ pegulini Emy+Robert ROBELINA LadyTaniaXd T-NM-E-BD demi cullen sisaki ed<3 $ofi@ + Edward lia Deppy nora margaret Rozmari izzy cullen dolores!! twilightFOREVER sunrise linaki April twi-Lydia Evans SULPICIA-phoive Mrs.Christina DEMONA CULLEN PATTINSON mayia BELLA MARIE ntinaki anastasia_1992 silenceprincess i love edward 2 evac Dr_Rena_Hale Irene Cullen @Dark_Lord@ pink despina aek Lizzy Cullen VLaSia =) nasiatheslayer angepsi Rozali87 hiddenfantasy alice cullen! nantiaki_twilight 4 ever Bella Cullen12 dimitroula-robsessed evaki dani Kristen Stewart evi Isabela Cullen Pelly Edward_ Breaking_ Dawn Ashley Greene AliceK Zafrina di1996 vikaki21 86 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Τρι 31 Αυγ 2010 - 13:38 | |
| και να σας πω γιατι συμβαινει αυτο??? γιατι μπαινει αναμεσα στο ερωτευμενο ζευγαρι!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!! Ειπαμε κουκλος τρελο μαναρι αλλα οχι και ετσι ! ΛΟΙΠΟΝ . . . Ο ταυλορ ειναι μαναρι, δεν συγκρινεται με τον ρομπ ο οποιος ειναι αγγελακι μπροστα του αλλα τεσπα. Εαν μου δινοταν η ευκαιρια να τα φτιαξω με εναν απο τους δυο θα τα εφτιαχνα με τον ρομπ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ . . . ουφ! ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΙΛΟΡ. ΤΗ ΣΩΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???. Στην ταινια προτειμο τον εντουαρτ, ο τζεικομπ ειναι ευεξαπτος και θυμωσιαρης . . . .. .. . . . . ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ! ΠΑΤΙΝΣΟΝ- ΤΑΙΛΟΡ ΣΗΜΙΩΣΑΤΕ 1-1!!! | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Παρ 3 Σεπ 2010 - 23:35 | |
| παιδια επειδη ειναι λιγο πιο κοντουλης δεν σημαινει οτι ειναι και νανος!!!!το παιδι το εχετε φαει!!!και δεν φταιει αυτος για την συμπεριφορα του σαν τζακομπ! τα παραπονα σας στην στεφανι και τον σκηνοθετη οχι στο κουκλι μας και εγωσημφωνω με την σουλα | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Παρ 10 Σεπ 2010 - 23:15 | |
| ωραια και ο ρομπ καπνιζει και το κανετε ολοκληρο θεμα ! επιδι ο ταιλορ δεν καπνιζει τι παει να πει αυτο? οτι ειναι καλυτερος??? οχι πειτε μου
| |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 11:57 | |
| Για μενα ναι, ειναι σημαντικο. Επίσης ο τροπος σκεψης του Τέιλορ μοιαζει κατα καποιον τροπο με τον δικο μου ενω ο ρομπ ειναι καπως πιο περιεργος......εγγλεζος βλέπετε. Το θεμα μου ειναι οτι απο οτι εχω δει σε συνεντευξεις και τετοια ο τέι ειναι πιο συμπαθητικος. Οχι ότι δεν συμπαθω τον ρομπ αλλά κατα ελαχιστο συμπαθω περισσοτερο τον τει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:11 | |
| δεν ξερω δεν παιζει ρολο η καταγωγη καποιου αλλα η σημπεριφορα του το να εισαι ολη μερα με το κολημενο το χαμογελο το στημενο σαν της μπαρμπι οπως κανει ο taylor σε βγαζει | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:13 | |
| βασικα καλος ειναι ο τειλορ και καλο παιδι και τελειο σωμα αλλα ολο με ενα χαμογελο στο στομα ειναι και μου σπαει τα νευρα λιγακι | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:20 | |
| οντως το χαμογελο του πολυ στημενο και σπαστικο | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:21 | |
| ακριβως δεν λεω καλος ειναι και δεν θα μιλησω για το τελειο σωμα του αλλα μου κανει για πολυ στημενος | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:24 | |
| Κοιταξτε λέω καταγωγη γιατι διαφορετικη εκπαιδευση και νοοτροπία θα παρεις αν μεγαλωσεις στην Γαλλια και διαφορετικη αν μεγαλωσεις στην Αιγυπτο.
Και οσο για το χαμογελο.....δεν τον βλέπω να χαμογελάει συνεχεια. Απλως χαιρεται οταν βλέπει τους φαν και..χαμογελάει. Ειναι μικρος ακομα και δεν το εχει παρει τοσο στα σοβαρα οσο ο ρομπ και η κρις.
Τωρα αν εσεις πιστευετε οτι ειναι ψευτικο χαμογελο δεν μπορω να πω κατι παραπανω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:26 | |
| ο καθενας εχει την δικια του γνωμη παντως ειναι και αυτο οτι ο ρολος του στο λυκοφως μας κανει να εχουμε λιγακι ασχημη γνωμη για αυτον
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 12:41 | |
| Ναι οντως....μία ψωναρα γνωστη μου (θεωρητικα ειναι και καλα "φιλη") ειδε το λυκοφως και διαβασε στο ιντερνετ οτι ο ηθοποιος που υποδυεται τον τζεικομπ υποσχεθηκε να βαλει 30 πάουντς σε μυς και κολλησε. Ελέγε οτι θέλει τον εντουαρντ σε σωμα τειλορ αλλα εγω ημουν κολλημενη με τον ρομπ και τον εντουαρντ. Τωρα που γνωρισα μεσα απο συνεντευξεις τον τειλορ εχω ψιλοαλλαξει γνωμη. Αναμεσα σε Taylor και Rob ειμαι team Switwerland Αναμεσα σε Jacob και Edward ειμαι team Edward | |
|
| |
DEMONA CULLEN PATTINSON Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:04 | |
| καλο χρυσο το παιδακι γλυκουλης δεν λεω αλλα αλλα δεν μαρεσει καθολου μα καθολου δεν μου σηκωνετε πως το λενε δεν μου κανει κλικ μου θυμιζει αλβανο ετσι τουμπανο και κοντος που ειναι σορρυ κοριτσια που λατρευετε τειλορ αλλα λεμε την γνωμη μας ελευθερα ετσι? λυπαμαι πολυ αλλα δεν μου αρεσει ουτε μια στο δισεκατομυριο | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:19 | |
| Μμμμ στην εκλειψη αντιπαθησα τον τζεικομπ περισσοτερο απο οτι πριν δω την ταινια που σημαινει οτι παιζει καλα τον ρολο του εφοσον με εκανε να τον αντιπαθησω (τον χαρακτηρα) αν και τον ιδιο (ηθοποιο) τον συμπαθω. | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος,ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 458 Registration date : 25/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:29 | |
| Εχε χαρη..... | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:37 | |
| Αγαπάκι συμφωνω....!!! Σε αυτες τις σκηνες φανηκε λιγακι ψευτικος. Αλλά γενικα....ας πουμε στο παρτι της αποφοιτησης και στην τελευταια σκηνη επαιξε ωραια.
Και μιλάω πάντα για τον τειλορ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:47 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 13:58 | |
| Σε αυτό που λέτε κορίτσια...ότι αυτές που δηλώνουν Team Jacob ή Τέιλορ το δηλώνουν για το μπλουζάκι...έχετε απόλυτο δίκιο Στο "Λυκόφως" δεν άκουσα καμιά να λέει-κάποια γνωστή μου τουλάχιστον- τί ωραίος που είναι ο Τέιλορ ή έστω ο Τζέικομπ...Γιατί ήταν με μακρύ μαλλί και όχι τόσο γυμνασμένος!!! Να ζήσει το στοματάκι σας demona μου και Χριστίνα μου!!!! | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:05 | |
| ναι αλλα σαν τέιλορ....ειναι αυτα που βλέπουμε στις εμφανισεις.....οι περισσοτερες team jacob ειναι λογω του σωματος Βεβαια υπάρχουν και αλλες που συμπαθουν τον χαρακτηρα αλλα ειναι ασχετο. Εγω τον γνωρισα σιγα σιγα και τον συμπαθησα αλλά η γνωμη μου δεν αλλαξε καθολου για τους χαρακτηρες. Δεν πα να εχει 100 κοιλιακους, τι με νοιαζει εμενα??? | |
|
| |
| Taylor Lautner | |
|