Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Taylor Lautner

Πήγαινε κάτω 
+82
AspaKorth
frozen
ms. teylor lautner
tasos
pitsiriki
Silia
nana mplak
Bella Marie Swan
xrysanthi
panagiota
kati
eya82
breathless
evaggelia
pela27
marina
Marzaki Cullen
*evdokia*
marina forever
Isabella21
xatisaga
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
MIKAELLA
ΕΡΗ
pegulini
Emy+Robert
ROBELINA
LadyTaniaXd
T-NM-E-BD
demi cullen
sisaki
ed<3
$ofi@ + Edward
lia
Deppy
nora
margaret
Rozmari
izzy cullen
dolores!!
twilightFOREVER
sunrise
linaki
April
twi-Lydia Evans
SULPICIA-phoive
Mrs.Christina
DEMONA CULLEN PATTINSON
mayia
BELLA MARIE
ntinaki
anastasia_1992
silenceprincess
i love edward 2
evac
Dr_Rena_Hale
Irene Cullen
@Dark_Lord@
pink
despina aek
Lizzy Cullen
VLaSia =)
nasiatheslayer
angepsi
Rozali87
hiddenfantasy
alice cullen!
nantiaki_twilight 4 ever
Bella Cullen12
dimitroula-robsessed
evaki
dani
Kristen Stewart
evi
Isabela Cullen
Pelly
Edward_ Breaking_ Dawn
Ashley Greene
AliceK
Zafrina
di1996
vikaki21
86 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2219
Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Taylor Lautner - Σελίδα 11 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 10:45

δεν συγκριντεται ο εντουαρτ με τν τζεικ.....καταρχας να πουμε τη αληθεια ειναι κοντουλης και μετα τ 18 δεν παιρνεις και τρελο υψος αντε 3- 4 ποντους τ πολυ....και εχω παρατηρησει οτι οτν ειναι ολοι μαζι τευλορ κριστεν και ρομπ ο τειλορ μου φαινεται λιγο απομωνομενος ιδεα μου ειναι???????? Taylor Lautner - Σελίδα 11 21223 Taylor Lautner - Σελίδα 11 490517
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : London
Αριθμός μηνυμάτων : 894
Registration date : 04/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 28 Αυγ 2010 - 10:59

demi cullen έγραψε:
δεν συγκριντεται ο εντουαρτ με τν τζεικ.....καταρχας να πουμε τη αληθεια ειναι κοντουλης και μετα τ 18 δεν παιρνεις και τρελο υψος αντε 3- 4 ποντους τ πολυ....και εχω παρατηρησει οτι οτν ειναι ολοι μαζι τευλορ κριστεν και ρομπ ο τειλορ μου φαινεται λιγο απομωνομενος ιδεα μου ειναι???????? Taylor Lautner - Σελίδα 11 21223 Taylor Lautner - Σελίδα 11 490517
οντως!εχεις δικιο..τις περισσοτερες φορες ειναι σαν την μυγα μες στο γαλα!χαχα
https://www.youtube.com/user/MsTwilight95
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Fanficland
Αριθμός μηνυμάτων : 2140
Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΤρι 31 Αυγ 2010 - 13:38

και να σας πω γιατι συμβαινει αυτο??? γιατι μπαινει αναμεσα στο ερωτευμενο ζευγαρι!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!! Ειπαμε κουκλος τρελο μαναρι αλλα οχι και ετσι ! ΛΟΙΠΟΝ . . . Ο ταυλορ ειναι μαναρι, δεν συγκρινεται με τον ρομπ ο οποιος ειναι αγγελακι μπροστα του αλλα τεσπα. Εαν μου δινοταν η ευκαιρια να τα φτιαξω με εναν απο τους δυο θα τα εφτιαχνα με τον ρομπ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ . . . ουφ! ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΙΛΟΡ. ΤΗ ΣΩΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???. Στην ταινια προτειμο τον εντουαρτ, ο τζεικομπ ειναι ευεξαπτος και θυμωσιαρης . . . .. .. . . . .
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ! ΠΑΤΙΝΣΟΝ-ΤΑΙΛΟΡ ΣΗΜΙΩΣΑΤΕ 1-1!!!
Taylor Lautner - Σελίδα 11 4947 Taylor Lautner - Σελίδα 11 4947 Taylor Lautner - Σελίδα 11 4947
margaret
Twilight Human
Twilight Human
margaret

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 77
Registration date : 29/06/2010

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΠαρ 3 Σεπ 2010 - 23:35

παιδια επειδη ειναι λιγο πιο κοντουλης δεν σημαινει οτι ειναι και νανος!!!!το παιδι το εχετε φαει!!!και δεν φταιει αυτος για την συμπεριφορα του σαν τζακομπ! τα παραπονα σας στην στεφανι και τον σκηνοθετη οχι στο κουκλι μας και εγωσημφωνω με την σουλα
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΠαρ 10 Σεπ 2010 - 23:15

ωραια και ο ρομπ καπνιζει και το κανετε ολοκληρο θεμα ! επιδι ο ταιλορ δεν καπνιζει τι παει να πει αυτο? οτι ειναι καλυτερος??? οχι πειτε μου
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 11:57

Για μενα ναι, ειναι σημαντικο. Επίσης ο τροπος σκεψης του Τέιλορ μοιαζει κατα καποιον τροπο με τον δικο μου ενω ο ρομπ ειναι καπως πιο περιεργος......εγγλεζος βλέπετε. Το θεμα μου ειναι οτι απο οτι εχω δει σε συνεντευξεις και τετοια ο τέι ειναι πιο συμπαθητικος. Οχι ότι δεν συμπαθω τον ρομπ αλλά κατα ελαχιστο συμπαθω περισσοτερο τον τει.
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 12:11

δεν ξερω δεν παιζει ρολο η καταγωγη καποιου αλλα η σημπεριφορα του το να εισαι ολη μερα με το κολημενο το χαμογελο το στημενο σαν της μπαρμπι οπως κανει ο taylor σε βγαζει Taylor Lautner - Σελίδα 11 41616
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 12:13

βασικα καλος ειναι ο τειλορ και καλο παιδι και τελειο σωμα αλλα ολο με ενα χαμογελο στο στομα ειναι και μου σπαει τα νευρα λιγακι
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2219
Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 12:20

οντως το χαμογελο του πολυ στημενο και σπαστικο
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 12:21

ακριβως δεν λεω καλος ειναι και δεν θα μιλησω για το τελειο σωμα του αλλα μου κανει για πολυ στημενος
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 12:24

Κοιταξτε λέω καταγωγη γιατι διαφορετικη εκπαιδευση και νοοτροπία θα παρεις αν μεγαλωσεις στην Γαλλια και διαφορετικη αν μεγαλωσεις στην Αιγυπτο.

Και οσο για το χαμογελο.....δεν τον βλέπω να χαμογελάει συνεχεια. Απλως χαιρεται οταν βλέπει τους φαν και..χαμογελάει. Ειναι μικρος ακομα και δεν το εχει παρει τοσο στα σοβαρα οσο ο ρομπ και η κρις.

Τωρα αν εσεις πιστευετε οτι ειναι ψευτικο χαμογελο δεν μπορω να πω κατι παραπανω....
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 12:26

ο καθενας εχει την δικια του γνωμη παντως ειναι και αυτο οτι ο ρολος του στο λυκοφως μας κανει να εχουμε λιγακι ασχημη γνωμη για αυτον
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 12:41

Ναι οντως....μία ψωναρα γνωστη μου (θεωρητικα ειναι και καλα "φιλη") ειδε το λυκοφως και διαβασε στο ιντερνετ οτι ο ηθοποιος που υποδυεται τον τζεικομπ υποσχεθηκε να βαλει 30 πάουντς σε μυς και κολλησε. Ελέγε οτι θέλει τον εντουαρντ σε σωμα τειλορ αλλα εγω ημουν κολλημενη με τον ρομπ και τον εντουαρντ. Τωρα που γνωρισα μεσα απο συνεντευξεις τον τειλορ εχω ψιλοαλλαξει γνωμη.
Αναμεσα σε Taylor και Rob ειμαι team Switwerland
Αναμεσα σε Jacob και Edward ειμαι team Edward
DEMONA CULLEN PATTINSON
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : συρος,ερμουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 458
Registration date : 25/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:04

καλο χρυσο το παιδακι γλυκουλης δεν λεω αλλα αλλα Taylor Lautner - Σελίδα 11 691775 δεν μαρεσει καθολου μα καθολου δεν μου σηκωνετε πως το λενε δεν μου κανει κλικ μου θυμιζει αλβανο ετσι τουμπανο και κοντος που ειναι Taylor Lautner - Σελίδα 11 252380 σορρυ κοριτσια που λατρευετε τειλορ αλλα λεμε την γνωμη μας ελευθερα ετσι? λυπαμαι πολυ αλλα δεν μου αρεσει ουτε μια στο δισεκατομυριο Taylor Lautner - Σελίδα 11 526765
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:15

DEMONA CULLEN PATTINSON έγραψε:
καλο χρυσο το παιδακι γλυκουλης δεν λεω αλλα αλλα Taylor Lautner - Σελίδα 11 691775 δεν μαρεσει καθολου μα καθολου δεν μου σηκωνετε πως το λενε δεν μου κανει κλικ μου θυμιζει αλβανο ετσι τουμπανο και κοντος που ειναι Taylor Lautner - Σελίδα 11 252380 σορρυ κοριτσια που λατρευετε τειλορ αλλα λεμε την γνωμη μας ελευθερα ετσι? λυπαμαι πολυ αλλα δεν μου αρεσει ουτε μια στο δισεκατομυριο Taylor Lautner - Σελίδα 11 526765

Έτσι, έτσι Demona μου!!! Ν'αγιάσει το στοματάκι σου!kiss Taylor Lautner - Σελίδα 11 201917 Είπαμε παιδιά, καλό παιδί, αλλά μην συγκρίνουμε τα σκ*τά με το γιαούρτι... Μην συγκρίνουμε τον άντρακλα με τον Μπούλη τον βουτηρομπεμπέ!! Taylor Lautner - Σελίδα 11 686606

Και σε αυτές που αρέσει ο Τέι ή γενικά είναι Team Jacob( προσέξτε! Λέω πως ν είναι κολλημενες και φανατικές Team Jacob - Taylor, όχι αν απλά τον συμπαθούν κι ας είναι Team Edward) τότε τον θέλουν μόνο για το βγάλσιμο της μπλούζας του... Πείτε μου κάτι... Στο Λυκόφως σας άρεζε???Razz

Και εγώ πιστεύω πως ο Τέι, σαν ηθοποιός, δεν έχει ταλέντο... Ειδικά στην Έκλειψη, μου φάνηκε πολύ ψεύτικος...

Υ.Γ Λέω απλά την γνώμη μου, χωρίς παρεξήγηση κορίτσια!Smile
http://www.christianemarie.blogspot.com/
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:19

Μμμμ στην εκλειψη αντιπαθησα τον τζεικομπ περισσοτερο απο οτι πριν δω την ταινια που σημαινει οτι παιζει καλα τον ρολο του εφοσον με εκανε να τον αντιπαθησω (τον χαρακτηρα) αν και τον ιδιο (ηθοποιο) τον συμπαθω.
DEMONA CULLEN PATTINSON
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:27

Mrs.Christina έγραψε:

Έτσι, έτσι Demona μου!!! Ν'αγιάσει το στοματάκι σου!kiss Taylor Lautner - Σελίδα 11 201917 Είπαμε παιδιά, καλό παιδί, αλλά μην συγκρίνουμε τα σκ*τά με το γιαούρτι... Μην συγκρίνουμε τον άντρακλα με τον Μπούλη τον βουτηρομπεμπέ!! Taylor Lautner - Σελίδα 11 686606

Και σε αυτές που αρέσει ο Τέι ή γενικά είναι Team Jacob( προσέξτε! Λέω πως ν είναι κολλημενες και φανατικές Team Jacob - Taylor, όχι αν απλά τον συμπαθούν κι ας είναι Team Edward) τότε τον θέλουν μόνο για το βγάλσιμο της μπλούζας του... Πείτε μου κάτι... Στο Λυκόφως σας άρεζε???Razz

Και εγώ πιστεύω πως ο Τέι, σαν ηθοποιός, δεν έχει ταλέντο... Ειδικά στην Έκλειψη, μου φάνηκε πολύ ψεύτικος...

τωρα να τολμησω να πω οτι σε αγαπαω?? Taylor Lautner - Σελίδα 11 98735 Taylor Lautner - Σελίδα 11 98735 Taylor Lautner - Σελίδα 11 98735 Taylor Lautner - Σελίδα 11 98735 θα μας παρεξηγησουνε αχ τι ωραια να μια που με καταλαβαινει απολυτα Taylor Lautner - Σελίδα 11 44754 οχι τιποτα αλλο αλλα μερικες μερικες θα νομιζουν οτι εκανα δευτερο λογαριασμο και μιλαω με τον εαυτο μου Taylor Lautner - Σελίδα 11 185649 οχι αυτη την φορα οντως βρηκα μια σαν εμενα Taylor Lautner - Σελίδα 11 40135 τρελη και παλαβη με τον ρομπερτ πεστα κοριτσι μου πεστα Taylor Lautner - Σελίδα 11 200305
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:29

Εχε χαρη..... Taylor Lautner - Σελίδα 11 872396
Mrs.Christina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Christina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1682
Registration date : 02/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:35

Lizzy Cullen έγραψε:
Μμμμ στην εκλειψη αντιπαθησα τον τζεικομπ περισσοτερο απο οτι πριν δω την ταινια που σημαινει οτι παιζει καλα τον ρολο του εφοσον με εκανε να τον αντιπαθησω (τον χαρακτηρα) αν και τον ιδιο (ηθοποιο) τον συμπαθω.

Τι να σου πω... Εμένα στην Νέα Σελήνη μου φάνηκε πιο αληθινός... Στην έκλειψη, ειδικά εκεί που ακούει πως ο Έντ και η Μπέλλα παντρεύονται κι εκεί που η Μπέλλα του λέει πως θα είναι ο εαυτός της μέχρι την Αποφοίτηση, μου φάνηκε ψεύτικος...

DEMONA CULLEN PATINSON έγραψε:
τωρα να τολμησω να πω οτι σε αγαπαω?? Taylor Lautner - Σελίδα 11 98735 Taylor Lautner - Σελίδα 11 98735 Taylor Lautner - Σελίδα 11 98735 Taylor Lautner - Σελίδα 11 98735 θα μας παρεξηγησουνε αχ τι ωραια να μια που με καταλαβαινει απολυτα Taylor Lautner - Σελίδα 11 44754 οχι τιποτα αλλο αλλα μερικες μερικες θα νομιζουν οτι εκανα δευτερο λογαριασμο και μιλαω με τον εαυτο μου Taylor Lautner - Σελίδα 11 185649 οχι αυτη την φορα οντως βρηκα μια σαν εμενα Taylor Lautner - Σελίδα 11 40135 τρελη και παλαβη με τον ρομπερτ πεστα κοριτσι μου πεστα Taylor Lautner - Σελίδα 11 200305

Μωρε μόνο τρελή και παλβή????? Razz Ονοματάκι??
http://www.christianemarie.blogspot.com/
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:37

Αγαπάκι συμφωνω....!!! Σε αυτες τις σκηνες φανηκε λιγακι ψευτικος. Αλλά γενικα....ας πουμε στο παρτι της αποφοιτησης και στην τελευταια σκηνη επαιξε ωραια.

Και μιλάω πάντα για τον τειλορ.
DEMONA CULLEN PATTINSON
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:47

Mrs.Christina έγραψε:

μαρια εσενα? lol!
DEMONA CULLEN PATTINSON
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
DEMONA CULLEN PATTINSON

Θηλυκό Δίδυμος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:48

Lizzy Cullen έγραψε:
Εχε χαρη..... Taylor Lautner - Σελίδα 11 872396
Taylor Lautner - Σελίδα 11 194931
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 13:58

Σε αυτό που λέτε κορίτσια...ότι αυτές που δηλώνουν Team Jacob ή Τέιλορ το δηλώνουν για το μπλουζάκι...έχετε απόλυτο δίκιο Wink Στο "Λυκόφως" δεν άκουσα καμιά να λέει-κάποια γνωστή μου τουλάχιστον- τί ωραίος που είναι ο Τέιλορ ή έστω ο Τζέικομπ...Γιατί ήταν με μακρύ μαλλί και όχι τόσο γυμνασμένος!!! Να ζήσει το στοματάκι σας demona μου και Χριστίνα μου!!!! Taylor Lautner - Σελίδα 11 932365
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : London
Αριθμός μηνυμάτων : 894
Registration date : 04/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:00

Emy+Robert έγραψε:
Σε αυτό που λέτε κορίτσια...ότι αυτές που δηλώνουν Team Jacob ή Τέιλορ το δηλώνουν για το μπλουζάκι...έχετε απόλυτο δίκιο Wink Στο "Λυκόφως" δεν άκουσα καμιά να λέει-κάποια γνωστή μου τουλάχιστον- τί ωραίος που είναι ο Τέιλορ ή έστω ο Τζέικομπ...Γιατί ήταν με μακρύ μαλλί και όχι τόσο γυμνασμένος!!! Να ζήσει το στοματάκι σας demona μου και Χριστίνα μου!!!! Taylor Lautner - Σελίδα 11 932365
συμφωνω και εγω!μολις εκανε six pack αμεσως ολες αλλαξαν ομαδα!
https://www.youtube.com/user/MsTwilight95
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 11 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:05

ναι αλλα σαν τέιλορ....ειναι αυτα που βλέπουμε στις εμφανισεις.....οι περισσοτερες team jacob ειναι λογω του σωματος
Βεβαια υπάρχουν και αλλες που συμπαθουν τον χαρακτηρα αλλα ειναι ασχετο. Εγω τον γνωρισα σιγα σιγα και τον συμπαθησα αλλά η γνωμη μου δεν αλλαξε καθολου για τους χαρακτηρες. Δεν πα να εχει 100 κοιλιακους, τι με νοιαζει εμενα???

Taylor Lautner
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 11 από 27Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Taylor Lautner in GQ
» Taylor Lautner Filmography

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Cast :: Taylor Lautner-
Μετάβαση σε: