| Taylor Lautner | |
|
+82AspaKorth frozen ms. teylor lautner tasos pitsiriki Silia nana mplak Bella Marie Swan xrysanthi panagiota kati eya82 breathless evaggelia pela27 marina Marzaki Cullen *evdokia* marina forever Isabella21 xatisaga ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 MIKAELLA ΕΡΗ pegulini Emy+Robert ROBELINA LadyTaniaXd T-NM-E-BD demi cullen sisaki ed<3 $ofi@ + Edward lia Deppy nora margaret Rozmari izzy cullen dolores!! twilightFOREVER sunrise linaki April twi-Lydia Evans SULPICIA-phoive Mrs.Christina DEMONA CULLEN PATTINSON mayia BELLA MARIE ntinaki anastasia_1992 silenceprincess i love edward 2 evac Dr_Rena_Hale Irene Cullen @Dark_Lord@ pink despina aek Lizzy Cullen VLaSia =) nasiatheslayer angepsi Rozali87 hiddenfantasy alice cullen! nantiaki_twilight 4 ever Bella Cullen12 dimitroula-robsessed evaki dani Kristen Stewart evi Isabela Cullen Pelly Edward_ Breaking_ Dawn Ashley Greene AliceK Zafrina di1996 vikaki21 86 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:09 | |
| Ακριβώς Kristen Stewart!!! Στη "Νέα Σελήνη" ήταν που όλες άρχισαν να υποστηρίζουν ότι ο Τέιλορ είναι καλύτερος κλπ... Όχι ότι είναι χάλια το παιδί...αλλά αν δεν έκανε six pack-όπως λες-θα ήταν πολύ πολύ πίσω ακόμη... Υπάρχουν βέβαια και οι fans του που τον υποστήριζαν από την αρχή...Αυτοί είναι okay...οι άλλοι όμως που με το που είδαν να βγαίνει το μπλουζάκι...άλλαξαν ομάδα...-ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γι αυτό...- Τί να πω???.......... και Lizzy Cullen έχεις δίκιο σε αυτό που λες...ο χαρακτήρας θα πρέπει να μετράει σε έναν ήρωα ή σε έναν καλλιτέχνη γενικότερα.......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Κυρ 12 Σεπ 2010 - 12:49, 1 φορά | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:20 | |
| Ναι.... κι εγώ..... ¶ντε...γιατί έχω μια φίλη που είναι Team Jacob-Taylor και μου μιλάει όλο για το σώμα του!!!! - Σπόιλερ:
Kristen Stewart...το ονοματάκι σου???-αν θέλεις...- | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:23 | |
| οκ οκ ρε παιδια. σταματηστε να συκρινετε τον ταιλορ με τον τζεικομπ! δεν φταει ο ταιλορ που ο χαρακτηρας που του δοθηκε ειναι δυστροπος και κακος, εδω περα μηλαμε για τον ταιλορ και ο ταιλορ περα απο το το οτι ειναι ενα κουκλακι δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα για τον χαρακτηρα του! Στο κατω κατω εχει μιλησει καμια απο μας μαζι του?, τι παραπανω ξερουμε για αυτον εκτος απο συνεντευξεις και αρθρα ??? τιποτα απολυτως!!! για αυτο ηρεμιστε λιγακι!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:29 | |
| μονο το σωμα ειναι που κανει τον τειλορ , στην πρωτη ταινια ηταν σκεδον απαρατητηρος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:32 | |
| - ROBELINA έγραψε:
- μονο το σωμα ειναι που κανει τον τειλορ , στην πρωτη ταινια ηταν σκεδον απαρατητηρος
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!! Εγώ προσωπικά δεν είχα ακούσει κανέναν να μιλάει γι αυτόν........... Μετά τη "Νέα Σελήνη" έγινε το ΜΠΑΜ!!!!! | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:34 | |
| demona και χριστινα ενα εχω να πω: με εχετε καλυψει απολυτα!!! επισης να προσθεσω για τον τειλορ οτι αν ηταν σωστος ηθοποιος και με ταλεντο δεν θα εβγαζε την μπλουζα του στο 99% των φωτογραφησεων του... κι αλλοι εχουν κοιλιακους, δεν κανουν ετσι...αυτο δειχνει το κατα ποσο η καριερα του και οι ρολοι που θα επιλεξει βασιζεται και θα συνεχισει να βασιζετε στο σωμα του και οχι στην υποκριτικη του ικανοτητα...οσο για τις συνεντευξεις του που συνοδευουν αυτες τις φωτογραφησεις, εχουν να κανουν με το ποσο γυμναζετε, πως πηρε τα κιλα που πηρε, ποσο ανετα νοιωθει να ανεβαζει του μπλουζακι του και αλλα ενδιαφεροντα με τον τειλορ παντα να χαμογελαει στο 80% της συνεντευξης...σορι αλλα μου φαινεται πολυ fake και κατευθυνομενο απο τα ατομα που φροντιζουν για την εικονα που θα βγαζει προς τα εξω... ακομη, θα τολμουσα να πω, πως περα απο αλβανος, μου μοιαζει σαν διασταυρωση κινεζου-πακιστανου και ινδιανου... οσο για την υποκριτικη...συμφωνω οτι ηταν αθλιος...αλλα και στην νεα σεληνη δεν ηταν καλυτερος...ανατρεξτε στα σημεια οπου βρισκεται στη βροχη με την μπελλα και της λεει να φυγει...ναι εκει που σφιγγοτανε για να φαινονται οι κοιλιακοι...και στο τελος που του λεει η μπελλα οτι θα διαλεγε τον εντουαρντ. ποσο ψευτικη η αντιδραση του εκει που της λεει ''μπελλα''....ηταν σαν να εβλεπα κακογυρισμενη σαπουνοπερα...ξαναδειτε τα σημεια και θα καταλαβαιτε τι λεω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:38 | |
| Αχ κορίτσια συμφωνώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!! Αχ και μας ακούσουν-λέμε τώρα- οι...Team Taylor-Jacob..... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 14:41 | |
| οντως......σαν ηρωας. Γιατι μην ξεχναμε οτι στο πρωτο βιβλιο ειχε εμφανιστει μονο μια φορα για να πει την ιστορια των παγωμενων. Και τιποτα πααπανω. Πως να τον ξεχωρισει κανεις ετσι??? Σαν ανθρωπος ομως μου φαινεται πολύ καλος. Και χαιρομαι που συμφωνω με καποιες Και οντως Πεγκυ εχεις δικιο γι ατες τις σκηνες που λες αλλά γενικα εχει χτισει τον σωστο χαρακτηρα νομιζω. | |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Σαβ 11 Σεπ 2010 - 19:38 | |
| lizzy εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου και ειμαι !!!!αστες να λενε!!!εμενα μου ερεσε απο την 1η φορα ο τζεικομπ και με μακρυα μαλλια!!αλλα οταν τον ιδα με κοντα (πριν γινει τουμπανο)ειχα πεσει ξερη!!!η φωτογραφια που εχω στο κινητο μου για φοντο ειναι με κοντα μαλλια πριν φουσκωσει ετσι.και δεν μου αρεσει μονο το σωμα του αλλα και το χαμογελο του και ο χαρακτηρας του(απ΄οτι βλεπω στις συνεντευξεις!!!)δεν λεω και αλλοι εχουν ωραιο σωμα.και ο ται το μπλουζακι του το εβγαζε πριν φουσκωσει!!!και σε οποιον αρεσει!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 9:12 | |
| margaret θα διαφωνησω μαζι σου. Δεν μπορεις να κααλαβειις τον χαρακτηρα καποιου απο μια συνεντευξη. Το καταλαβαινω οτι εισαι team taylor και οτι αυτα που λεμε θεωρεις οτι δεν ειναι σωστα . Αυτα που λεμε δεν τα λεμε απο κακια αλλα επιδι ειναι αληθεινα ειτε το θες ειτε οχι. Δεν χρειαζεται να επιτιθεσε μα αυτον τον τροπο. Εμεις σου λεμε κατι που δεν ακουγεται τοσο ομορφο αλλα ειναι κατι το οποιο θα σε βοηθησει να δεις τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια... Για να μην ειμαι τελειως να πω οτι η ομορφια δεν ειναι το παν και οτι αν εχει η οχι κοιλιακους ο taylor δεν εχει καμια σημασια με τον χαρακτηρα του , και με την προσωπικοτητα του . Οι περισοτερες κοπελες που ειναι team taylor ειναι μονο και μονο για την εξωτερικη του εμφανιση, εγω διαφωνω απολυτα με την συγκεκριμενη αποψη . . . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 10:49 | |
| - sisaki έγραψε:
- margaret θα διαφωνησω μαζι σου. Δεν μπορεις να κααλαβειις τον χαρακτηρα καποιου απο μια συνεντευξη. Το καταλαβαινω οτι εισαι team taylor και οτι αυτα που λεμε θεωρεις οτι δεν ειναι σωστα . Αυτα που λεμε δεν τα λεμε απο κακια αλλα επιδι ειναι αληθεινα ειτε το θες ειτε οχι. Δεν χρειαζεται να επιτιθεσε μα αυτον τον τροπο. Εμεις σου λεμε κατι που δεν ακουγεται τοσο ομορφο αλλα ειναι κατι το οποιο θα σε βοηθησει να δεις τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια... Για να μην ειμαι τελειως να πω οτι η ομορφια δεν ειναι το παν και οτι αν εχει η οχι κοιλιακους ο taylor δεν εχει καμια σημασια με τον χαρακτηρα του , και με την προσωπικοτητα του . Οι περισοτερες κοπελες που ειναι team taylor ειναι μονο και μονο για την εξωτερικη του εμφανιση, εγω διαφωνω απολυτα με την συγκεκριμενη αποψη . . .
+agree με οσα λες!κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τον χαρακτηρα καθε ηθοποιου ουτε του ρομπ ουτε της κριστεν ουτε του ταυλορ απλα σχηματιζουμε μια εικονα καλη η κακη(που πιθανως μπορει να ειναι και λανθασμενη)για αυτουσ! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 12:46 | |
| Αρα εσεις σε τι στηριζεστε και λέτε οτι ο Τειλορ φαινεται ψευτικος??? Γιατι να εχουμε εμεις λαθος εντυπωση γι'αυτον και οχι το αναποδο (εσεις λαθος)
Νταξει το θεμα μου δεν ειναι αυτο αλλα οτι δεν πρεπει να κρινουμε καποιον αυστηρα αν δεν τον εχουμε γνωρισει. Εγω αν και ειμαι TEAM EDWARD συμπαθω πολύ τον τέιλορ και δεν προκειται να αλλαξω γνωμη ευκολα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 12:57 | |
| Μα δεν ζητησε κανεις απο κανεναν να αλλαξει γνωμη για τον taylor απλα ο καθενας εχει την γνωμη του για καποια πραγματα και δεν ειναι κακο να την λεει. Και οταν την λεει δεν μπορειτε να επιθεστε ετσι, δεν ειπαμε οτι δεν ειναι ωραιος ο tay απλα εχουμε μια διφωνια σχετικα με τον χαρακτηρα του. ΑΧ ΒΡΕ TAYLOR ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕΣ!!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 13:02 | |
| Καταρχην να ηρεμησουν τα πνευματα.Δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε για αυτο το λογο. Εδω μεσα μπορειτε να συζητατε ελευθερα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θιγουμε την προσωπικη αποψη του αλλου.
Δευτερον κοριτσια να με συνχωρεσετε για αυτο που θα πω αλλα κανενος τον χαρακτηρα δεν ξερουμε.Και το λεω εγω που ειναι φανατικη Εντουαρντ.Και εμεις στον Ρομπ την εμφανιση βλεπουμε και μας αρεσει οποτε μην κρινετε σε οσες αρεσει και ο Τειλορ γιατι τα ιδια κριτηρα εχουμε απλα διαφορετικο γουστο.Τωρα ο Τειλορ και σαν Τζεικ μια χαρα παιδι ειναι.Ουτε κακος ειναι ουτε τιποτα.Επειδη διεκδικει την Μπελλα δεν σημαινει οτι ειναι κακος. Στο Twilight ο ρολος του ηταν πολυ μικρος οποτε ειναι λογικο να μην κανει σε καμια αισθηση.Απο την Νεα Σεληνη και μετα μπηκε στη ζωη μας.Τωρα επειδη βγαζει τους κοιλιακους του καλα κανει και τους δειχνει.Τοσο κοπο εκανε για να τους φτιαξει.Και στις διαφημισεις οπως και στην ταινια δεν ειναι αποφαση δικη του αν θα τους δειξει η οχι αλλα κανει αυτο που αλλοι του ζητανε. Αν ρωτατε εμενα οχι δεν μου αρεσει.Λατρευω τον Εντουαρντ (Ρομπ)Ειτε εχει κοιλιακους ειτε οχι. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα κριτικαρω σε αυτες που τους αρεσει.Γουστα ειναι αυτα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 13:07 | |
| Κορίτσια όλες έχετε δίκιο και όλες οι απόψεις είναι σεβαστες παρ'όλο που διίστανται... Σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την προσωπικότητα των ηθοποιών που μας αρέσουν γιατί φυσικά!ΔΕΝ τους ξέρουμε!!! Όπως συμβαίνει εννοείται και με τον Τέιλορ!!!! margaret...αυτό που ήθελα να πω εγώ...ήταν ότι συμφωνώ πως ο Τέιλορ είναι όμορφος έχει ωραίο χαμόγελο κλπ...αλλά όσον αφορά τους φανς του...έχει περισσότερους φανς από τότε που "έβγαλε το μπλουζάκι"....... Αν ήσουν φαν από την αρχή και δεν κόλλησες ΜΟΝΟ από το σώμα του-γιατί κι αυτό μετράει- και δεν υποστηρίζεις ότι τον ξέρεις καλά και ότι είναι τέλειος και τέτοια.......τότε εντάξει!!!!! Κι εμένα μου αρέσει ο Ρόμπερτ αλλά δεν είπα ποτέ ότι τον ξέρω και ότι έχει ΤΟΝ χαρακτήρα γιατί απλά ΔΕΝ τον έχω συναντήσει ποτε μου!!!! Και οφείλω να πω ότι συμφωνώ με τη Lizzy Callen στο ότι συμπαθώ κι εγώ με τη σειρά μου τον Τέιλορ σαν άνθρωπο παρ'όλο που δεν τον γνωρίζω καλά!!! Πιστεύω όμως ότι όλο αυτό δημιοργήθηκε παιδιά γιατί συγκρίναμε τον Τέιλορ με το ρόλο του τον Τζέικομπ.... Αυτά από μένα.....ο Τέιλορ ως ηθοποιός κκκκκκαλός....... ως άνθρωπος όμως.....δεν ξέρουμε!!! Επίσης συμφωνώ απόλυτα με την EPH!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 13:10 | |
| Συγνωμη αν εθιξα την γνωμη καποιου ειληκρινα δεν το ηθελα . Εχεις δικιο ερη μου. σε αυτα που λες.. . εχουμε ξεφυγει τελειως. Ειναι λιγο που ανοιγουν τα σχολεια ειναι λιγο που ειμαστε ερωτευμενες εινια λιγο και αυτα τα κουκλακια ο taylor kai o robert και εχει δημιουργειθει μια συνχηση. Τελος παντων γουστα ειναι αυτα και κανες δεν προκειτε να αλλαξει τωρα την γνωμη του . . . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 13:21 | |
| Στο τέλος συμφωνουμε ολες.....σισακι....σε νοιωθω!!!! Εγω παντως θα πω οτι εμενα ο Τειλορ μου φαινεται συμπαθητικος αλλα σαν ηθοποιος εχει ακομα δρόμο μπροστα του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 13:45 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Στο τέλος συμφωνουμε ολες.....σισακι....σε νοιωθω!!!!
Εγω παντως θα πω οτι εμενα ο Τειλορ μου φαινεται συμπαθητικος αλλα σαν ηθοποιος εχει ακομα δρόμο μπροστα του. ακριβως!!αλλα ειμαι team edward κ team robert απλα και ο ταυλορ ειναι συμπαθητικος..δεν μπορω να πω οτι τον μισω(αυτο γινεται με τον τζεικ!) αυτα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 13:55 | |
| ως ηθοποιος φυσικα και εχει δρομο μπροστα του ελεος ειναι 18 χρονων (νομιζω τουλαχιστον) μπορει να κανει και μεγαλη καριρε καποτε
| |
|
| |
margaret Twilight Human
Ηλικία : 26 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 29/06/2010
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 16:41 | |
| εγω ειμαι (το καταλαβατε αυτο) αλλα η αδερφη μου ειναι οποτε τον εχω συμπαθησει τον ρομπ!!και εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου ερη!!!και οντος lizzy ολες συμφωνουμε στο τελος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Κυρ 12 Σεπ 2010 - 16:45 | |
| τοτε ρε παιδια ποιος ο λογος να εκνευριζομαστε??? χιχι | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Τετ 17 Νοε 2010 - 21:09 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Taylor Lautner Τετ 17 Νοε 2010 - 21:45 | |
| Κι εγω αλλα κι ο Τειλορ δεν παει πισω.... | |
|
| |
| Taylor Lautner | |
|