Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Taylor Lautner

Πήγαινε κάτω 
+82
AspaKorth
frozen
ms. teylor lautner
tasos
pitsiriki
Silia
nana mplak
Bella Marie Swan
xrysanthi
panagiota
kati
eya82
breathless
evaggelia
pela27
marina
Marzaki Cullen
*evdokia*
marina forever
Isabella21
xatisaga
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
MIKAELLA
ΕΡΗ
pegulini
Emy+Robert
ROBELINA
LadyTaniaXd
T-NM-E-BD
demi cullen
sisaki
ed<3
$ofi@ + Edward
lia
Deppy
nora
margaret
Rozmari
izzy cullen
dolores!!
twilightFOREVER
sunrise
linaki
April
twi-Lydia Evans
SULPICIA-phoive
Mrs.Christina
DEMONA CULLEN PATTINSON
mayia
BELLA MARIE
ntinaki
anastasia_1992
silenceprincess
i love edward 2
evac
Dr_Rena_Hale
Irene Cullen
@Dark_Lord@
pink
despina aek
Lizzy Cullen
VLaSia =)
nasiatheslayer
angepsi
Rozali87
hiddenfantasy
alice cullen!
nantiaki_twilight 4 ever
Bella Cullen12
dimitroula-robsessed
evaki
dani
Kristen Stewart
evi
Isabela Cullen
Pelly
Edward_ Breaking_ Dawn
Ashley Greene
AliceK
Zafrina
di1996
vikaki21
86 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Taylor Lautner - Σελίδα 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:09

Ακριβώς Kristen Stewart!!! Στη "Νέα Σελήνη" ήταν που όλες άρχισαν να υποστηρίζουν ότι ο Τέιλορ είναι καλύτερος κλπ... Όχι ότι είναι χάλια το παιδί...αλλά αν δεν έκανε six pack-όπως λες-θα ήταν πολύ πολύ πίσω ακόμη... Υπάρχουν βέβαια και οι fans του που τον υποστήριζαν από την αρχή...Αυτοί είναι okay...οι άλλοι όμως που με το που είδαν να βγαίνει το μπλουζάκι...άλλαξαν ομάδα...-ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γι αυτό...- Τί να πω???.......... Taylor Lautner - Σελίδα 12 872396 Taylor Lautner - Σελίδα 12 872396

και Lizzy Cullen έχεις δίκιο σε αυτό που λες...ο χαρακτήρας θα πρέπει να μετράει σε έναν ήρωα ή σε έναν καλλιτέχνη γενικότερα.......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Κυρ 12 Σεπ 2010 - 12:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : London
Αριθμός μηνυμάτων : 894
Registration date : 04/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:15

Emy+Robert έγραψε:
Ακριβώς Kristen Stewart!!! Στη "Νέα Σελήνη" ήταν που όλες άρχισαν να υποστηρίζουν ότι ο Τέιλορ είναι καλύτερος κλπ... Όχι ότι είναι χάλια το παιδί...αλλά αν δεν έκανε six pack-όπως λες-θα ήταν πολύ πολύ πίσω ακόμη... Υπάρχουν βέβαια και οι fans του που τον υποστήριζαν από την αρχή...Αυτοί είναι okay...οι άλλοι όμως που με το που είδαν να βγαίνει το μπλουζάκι...άλλαξαν ομάδα...-ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ γι αυτό...- Τί να πω???.......... Taylor Lautner - Σελίδα 12 872396 Taylor Lautner - Σελίδα 12 872396

και Lizzy Cullen έχεια δίκιο σε αυτό που λες...ο χαρακτήρας θα πρέπει να μετράει σε έναν ήρωα ή σε έναν καλλιτέχνη γενικότερα.......
χαιρομαι που συμφωνουμε!
https://www.youtube.com/user/MsTwilight95
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:20

Ναι....Taylor Lautner - Σελίδα 12 6512 κι εγώ..... ¶ντε...γιατί έχω μια φίλη που είναι Team Jacob-Taylor και μου μιλάει όλο για το σώμα του!!!!
Taylor Lautner - Σελίδα 12 872396 Taylor Lautner - Σελίδα 12 4947
Σπόιλερ:
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Fanficland
Αριθμός μηνυμάτων : 2140
Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:23

οκ οκ ρε παιδια. σταματηστε να συκρινετε τον ταιλορ με τον τζεικομπ! δεν φταει ο ταιλορ που ο χαρακτηρας που του δοθηκε ειναι δυστροπος και κακος, εδω περα μηλαμε για τον ταιλορ και ο ταιλορ περα απο το το οτι ειναι ενα κουκλακι δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα για τον χαρακτηρα του! Στο κατω κατω εχει μιλησει καμια απο μας μαζι του?, τι παραπανω ξερουμε για αυτον εκτος απο συνεντευξεις και αρθρα ??? τιποτα απολυτως!!! για αυτο ηρεμιστε λιγακι!!!
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:24

Emy+Robert έγραψε:
Ναι....Taylor Lautner - Σελίδα 12 6512 κι εγώ..... ¶ντε...γιατί έχω μια φίλη που είναι Team Jacob-Taylor και μου μιλάει όλο για το σώμα του!!!!
Taylor Lautner - Σελίδα 12 872396 Taylor Lautner - Σελίδα 12 4947
Σπόιλερ:
Σπόιλερ:
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:29

μονο το σωμα ειναι που κανει τον τειλορ , στην πρωτη ταινια ηταν σκεδον απαρατητηρος
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:32

ROBELINA έγραψε:
μονο το σωμα ειναι που κανει τον τειλορ , στην πρωτη ταινια ηταν σκεδον απαρατητηρος

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!
Εγώ προσωπικά δεν είχα ακούσει κανέναν να μιλάει γι αυτόν...........
Μετά τη "Νέα Σελήνη" έγινε το ΜΠΑΜ!!!!! Taylor Lautner - Σελίδα 12 507795
pegulini
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
pegulini

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : στην κοσμάρα μου...
Αριθμός μηνυμάτων : 408
Registration date : 30/12/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:34

demona και χριστινα ενα εχω να πω: Taylor Lautner - Σελίδα 12 31995 Taylor Lautner - Σελίδα 12 31995 Taylor Lautner - Σελίδα 12 31995 με εχετε καλυψει απολυτα!!! επισης να προσθεσω για τον τειλορ οτι αν ηταν σωστος ηθοποιος και με ταλεντο δεν θα εβγαζε την μπλουζα του στο 99% των φωτογραφησεων του... κι αλλοι εχουν κοιλιακους, δεν κανουν ετσι...αυτο δειχνει το κατα ποσο η καριερα του και οι ρολοι που θα επιλεξει βασιζεται και θα συνεχισει να βασιζετε στο σωμα του και οχι στην υποκριτικη του ικανοτητα...οσο για τις συνεντευξεις του που συνοδευουν αυτες τις φωτογραφησεις, εχουν να κανουν με το ποσο γυμναζετε, πως πηρε τα κιλα που πηρε, ποσο ανετα νοιωθει να ανεβαζει του μπλουζακι του και αλλα ενδιαφεροντα με τον τειλορ παντα να χαμογελαει στο 80% της συνεντευξης...σορι αλλα μου φαινεται πολυ fake και κατευθυνομενο απο τα ατομα που φροντιζουν για την εικονα που θα βγαζει προς τα εξω...
ακομη, θα τολμουσα να πω, πως περα απο αλβανος, μου μοιαζει σαν διασταυρωση κινεζου-πακιστανου και ινδιανου...
οσο για την υποκριτικη...συμφωνω οτι ηταν αθλιος...αλλα και στην νεα σεληνη δεν ηταν καλυτερος...ανατρεξτε στα σημεια οπου βρισκεται στη βροχη με την μπελλα και της λεει να φυγει...ναι εκει που σφιγγοτανε για να φαινονται οι κοιλιακοι...και στο τελος που του λεει η μπελλα οτι θα διαλεγε τον εντουαρντ. ποσο ψευτικη η αντιδραση του εκει που της λεει ''μπελλα''....ηταν σαν να εβλεπα κακογυρισμενη σαπουνοπερα...ξαναδειτε τα σημεια και θα καταλαβαιτε τι λεω...
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:38

Αχ κορίτσια συμφωνώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!
Αχ και μας ακούσουν-λέμε τώρα- οι...Team Taylor-Jacob..... giggle giggle
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 14:41

οντως......σαν ηρωας. Γιατι μην ξεχναμε οτι στο πρωτο βιβλιο ειχε εμφανιστει μονο μια φορα για να πει την ιστορια των παγωμενων. Και τιποτα πααπανω. Πως να τον ξεχωρισει κανεις ετσι???

Σαν ανθρωπος ομως μου φαινεται πολύ καλος. Και χαιρομαι που συμφωνω με καποιες Smile

Και οντως Πεγκυ εχεις δικιο γι ατες τις σκηνες που λες αλλά γενικα εχει χτισει τον σωστο χαρακτηρα νομιζω.
margaret
Twilight Human
Twilight Human
margaret

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 77
Registration date : 29/06/2010

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΣαβ 11 Σεπ 2010 - 19:38

lizzy εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου και ειμαι Taylor Lautner - Σελίδα 12 320199 !!!!αστες να λενε!!!εμενα μου ερεσε απο την 1η φορα ο τζεικομπ και με μακρυα μαλλια!!αλλα οταν τον ιδα με κοντα (πριν γινει τουμπανο)ειχα πεσει ξερη!!!η φωτογραφια που εχω στο κινητο μου για φοντο ειναι με κοντα μαλλια πριν φουσκωσει ετσι.και δεν μου αρεσει μονο το σωμα του αλλα και το χαμογελο του και ο χαρακτηρας του(απ΄οτι βλεπω στις συνεντευξεις!!!)δεν λεω και αλλοι εχουν ωραιο σωμα.και ο ται το μπλουζακι του το εβγαζε πριν φουσκωσει!!!και σε οποιον αρεσει!!!!!!!!!! Taylor Lautner - Σελίδα 12 872396
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 9:12

margaret θα διαφωνησω μαζι σου. Δεν μπορεις να κααλαβειις τον χαρακτηρα καποιου απο μια συνεντευξη. Το καταλαβαινω οτι εισαι team taylor και οτι αυτα που λεμε θεωρεις οτι δεν ειναι σωστα . Αυτα που λεμε δεν τα λεμε απο κακια αλλα επιδι ειναι αληθεινα ειτε το θες ειτε οχι. Δεν χρειαζεται να επιτιθεσε μα αυτον τον τροπο. Εμεις σου λεμε κατι που δεν ακουγεται τοσο ομορφο αλλα ειναι κατι το οποιο θα σε βοηθησει να δεις τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια... Για να μην ειμαι τελειως Taylor Lautner - Σελίδα 12 41616 να πω οτι η ομορφια δεν ειναι το παν και οτι αν εχει η οχι κοιλιακους ο taylor δεν εχει καμια σημασια με τον χαρακτηρα του , και με την προσωπικοτητα του . Οι περισοτερες κοπελες που ειναι team taylor ειναι μονο και μονο για την εξωτερικη του εμφανιση, εγω διαφωνω απολυτα με την συγκεκριμενη αποψη . . .
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 10:49

sisaki έγραψε:
margaret θα διαφωνησω μαζι σου. Δεν μπορεις να κααλαβειις τον χαρακτηρα καποιου απο μια συνεντευξη. Το καταλαβαινω οτι εισαι team taylor και οτι αυτα που λεμε θεωρεις οτι δεν ειναι σωστα . Αυτα που λεμε δεν τα λεμε απο κακια αλλα επιδι ειναι αληθεινα ειτε το θες ειτε οχι. Δεν χρειαζεται να επιτιθεσε μα αυτον τον τροπο. Εμεις σου λεμε κατι που δεν ακουγεται τοσο ομορφο αλλα ειναι κατι το οποιο θα σε βοηθησει να δεις τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια... Για να μην ειμαι τελειως Taylor Lautner - Σελίδα 12 41616 να πω οτι η ομορφια δεν ειναι το παν και οτι αν εχει η οχι κοιλιακους ο taylor δεν εχει καμια σημασια με τον χαρακτηρα του , και με την προσωπικοτητα του . Οι περισοτερες κοπελες που ειναι team taylor ειναι μονο και μονο για την εξωτερικη του εμφανιση, εγω διαφωνω απολυτα με την συγκεκριμενη αποψη . . .
+agree με οσα λες!κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τον χαρακτηρα καθε ηθοποιου ουτε του ρομπ ουτε της κριστεν ουτε του ταυλορ απλα σχηματιζουμε μια εικονα καλη η κακη(που πιθανως μπορει να ειναι και λανθασμενη)για αυτουσ!
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 12:46

Αρα εσεις σε τι στηριζεστε και λέτε οτι ο Τειλορ φαινεται ψευτικος??? Γιατι να εχουμε εμεις λαθος εντυπωση γι'αυτον και οχι το αναποδο (εσεις λαθος)

Νταξει το θεμα μου δεν ειναι αυτο αλλα οτι δεν πρεπει να κρινουμε καποιον αυστηρα αν δεν τον εχουμε γνωρισει. Εγω αν και ειμαι TEAM EDWARD συμπαθω πολύ τον τέιλορ και δεν προκειται να αλλαξω γνωμη ευκολα....
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 12:57

Μα δεν ζητησε κανεις απο κανεναν να αλλαξει γνωμη για τον taylor απλα ο καθενας εχει την γνωμη του για καποια πραγματα και δεν ειναι κακο να την λεει. Και οταν την λεει δεν μπορειτε να επιθεστε ετσι, δεν ειπαμε οτι δεν ειναι ωραιος ο tay απλα εχουμε μια διφωνια σχετικα με τον χαρακτηρα του. ΑΧ ΒΡΕ TAYLOR ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕΣ!!!!! Taylor Lautner - Σελίδα 12 951556
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 13:02

Καταρχην να ηρεμησουν τα πνευματα.Δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε για αυτο το λογο.
Εδω μεσα μπορειτε να συζητατε ελευθερα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θιγουμε την προσωπικη αποψη του αλλου.

Δευτερον κοριτσια να με συνχωρεσετε για αυτο που θα πω αλλα κανενος τον χαρακτηρα δεν ξερουμε.Και το λεω εγω που ειναι φανατικη Εντουαρντ.Και εμεις στον Ρομπ την εμφανιση βλεπουμε και μας αρεσει οποτε μην κρινετε σε οσες αρεσει και ο Τειλορ γιατι τα ιδια κριτηρα εχουμε απλα διαφορετικο γουστο.Τωρα ο Τειλορ και σαν Τζεικ μια χαρα παιδι ειναι.Ουτε κακος ειναι ουτε τιποτα.Επειδη διεκδικει την Μπελλα δεν σημαινει οτι ειναι κακος.
Στο Twilight ο ρολος του ηταν πολυ μικρος οποτε ειναι λογικο να μην κανει σε καμια αισθηση.Απο την Νεα Σεληνη και μετα μπηκε στη ζωη μας.Τωρα επειδη βγαζει τους κοιλιακους του καλα κανει και τους δειχνει.Τοσο κοπο εκανε για να τους φτιαξει.Και στις διαφημισεις οπως και στην ταινια δεν ειναι αποφαση δικη του αν θα τους δειξει η οχι αλλα κανει αυτο που αλλοι του ζητανε.
Αν ρωτατε εμενα οχι δεν μου αρεσει.Λατρευω τον Εντουαρντ (Ρομπ)Ειτε εχει κοιλιακους ειτε οχι.
Αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα κριτικαρω σε αυτες που τους αρεσει.Γουστα ειναι αυτα.
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 13:07

Κορίτσια όλες έχετε δίκιο και όλες οι απόψεις είναι σεβαστες παρ'όλο που διίστανται...
Σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την προσωπικότητα των ηθοποιών που μας αρέσουν γιατί φυσικά!ΔΕΝ τους ξέρουμε!!! Όπως συμβαίνει εννοείται και με τον Τέιλορ!!!!
margaret...αυτό που ήθελα να πω εγώ...ήταν ότι συμφωνώ πως ο Τέιλορ είναι όμορφος έχει ωραίο χαμόγελο κλπ...αλλά όσον αφορά τους φανς του...έχει περισσότερους φανς από τότε που "έβγαλε το μπλουζάκι".......
Αν ήσουν φαν από την αρχή και δεν κόλλησες ΜΟΝΟ από το σώμα του-γιατί κι αυτό μετράει- και δεν υποστηρίζεις ότι τον ξέρεις καλά και ότι είναι τέλειος και τέτοια.......τότε εντάξει!!!!!
Κι εμένα μου αρέσει ο Ρόμπερτ αλλά δεν είπα ποτέ ότι τον ξέρω και ότι έχει ΤΟΝ χαρακτήρα γιατί απλά ΔΕΝ τον έχω συναντήσει ποτε μου!!!!
Και οφείλω να πω ότι συμφωνώ με τη Lizzy Callen στο ότι συμπαθώ κι εγώ με τη σειρά μου τον Τέιλορ σαν άνθρωπο παρ'όλο που δεν τον γνωρίζω καλά!!!
Πιστεύω όμως ότι όλο αυτό δημιοργήθηκε παιδιά γιατί συγκρίναμε τον Τέιλορ με το ρόλο του τον Τζέικομπ....
Αυτά από μένα.....ο Τέιλορ ως ηθοποιός κκκκκκαλός....... Wink ως άνθρωπος όμως.....δεν ξέρουμε!!! Smile Smile
Επίσης συμφωνώ απόλυτα με την EPH!!!!!! Taylor Lautner - Σελίδα 12 932365
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 13:10

Συγνωμη αν εθιξα την γνωμη καποιου ειληκρινα δεν το ηθελα . Εχεις δικιο ερη μου. σε αυτα που λες.. . εχουμε ξεφυγει τελειως. Ειναι λιγο που ανοιγουν τα σχολεια ειναι λιγο που ειμαστε ερωτευμενες εινια λιγο και αυτα τα κουκλακια ο taylor kai o robert και εχει δημιουργειθει μια συνχηση. Τελος παντων γουστα ειναι αυτα και κανες δεν προκειτε να αλλαξει τωρα την γνωμη του . . . Taylor Lautner - Σελίδα 12 80711
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 13:21

Στο τέλος συμφωνουμε ολες.....σισακι....σε νοιωθω!!!!
Εγω παντως θα πω οτι εμενα ο Τειλορ μου φαινεται συμπαθητικος αλλα σαν ηθοποιος εχει ακομα δρόμο μπροστα του.
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 13:45

Lizzy Cullen έγραψε:
Στο τέλος συμφωνουμε ολες.....σισακι....σε νοιωθω!!!!
Εγω παντως θα πω οτι εμενα ο Τειλορ μου φαινεται συμπαθητικος αλλα σαν ηθοποιος εχει ακομα δρόμο μπροστα του.
ακριβως!!αλλα ειμαι team edward κ team robert απλα και ο ταυλορ ειναι συμπαθητικος..δεν μπορω να πω οτι τον μισω(αυτο γινεται με τον τζεικ!) αυτα!
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 13:55

ως ηθοποιος φυσικα και εχει δρομο μπροστα του ελεος ειναι 18 χρονων (νομιζω τουλαχιστον) μπορει να κανει και μεγαλη καριρε καποτε
margaret
Twilight Human
Twilight Human
margaret

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 77
Registration date : 29/06/2010

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 16:41

εγω ειμαι Taylor Lautner - Σελίδα 12 320199(το καταλαβατε αυτο) αλλα η αδερφη μου ειναι Taylor Lautner - Σελίδα 12 21223 οποτε τον εχω συμπαθησει τον ρομπ!!και εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου ερη!!!και οντος lizzy ολες συμφωνουμε στο τελος... Wink
sisaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
sisaki

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΚυρ 12 Σεπ 2010 - 16:45

τοτε ρε παιδια ποιος ο λογος να εκνευριζομαστε??? χιχι
demi cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
demi cullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2219
Registration date : 03/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 21:09

επειδη εχει να γραφτει κατι εδω μεσα πολυ καιρο και κριμα μωρε ο τειλορ...αποφασισα να βαλω καμια φωτο και για τουσ φαν toy αν και εγω ειμαι φανατικη Taylor Lautner - Σελίδα 12 21223 Taylor Lautner - Σελίδα 12 21223 Taylor Lautner - Σελίδα 12 21223 Taylor Lautner - Σελίδα 12 21223 Taylor Lautner - Σελίδα 12 21223 Taylor Lautner - Σελίδα 12 21223 Taylor Lautner - Σελίδα 12 Images?q=tbn:ANd9GcTn_PeLVXXPzlWzz08cohjrVITaLzKieo8Rlhscg2HmwLAj_V6oTaylor Lautner - Σελίδα 12 Images?q=tbn:ANd9GcRV-OiErtiIlm9k6YE8Ep_jbTaR_8qrednAc8UtYDLPcIz58QyWAATaylor Lautner - Σελίδα 12 Images?q=tbn:ANd9GcRHVNOAV4OU_QPbQp13Bb6Y8zbEDncirqKxf1ItIt9MfirH_KiiuA
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Taylor Lautner   Taylor Lautner - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 21:45

Κι εγω αλλα κι ο Τειλορ δεν παει πισω.... lol!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&

Taylor Lautner
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 12 από 27Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Taylor Lautner in GQ
» Taylor Lautner Filmography

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Cast :: Taylor Lautner-
Μετάβαση σε: