Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Σαβ 22 Μάης 2010 - 19:01
μμμμ!! τα πανω πανω ειναι οντως ερωτησεις που τις εχουμε σκεφτει ολοι! ελενη πολυ ομορφα αυτα που εφτιαξες! δοκιμασε να ενσωματωνεις τις εικονες@! θα βγει πολυ καλο αποτελεσμα πιστεψε με! συγχαρητηρια!
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Κυρ 13 Ιουν 2010 - 21:13
Αυτό το έφτιαξα σήμερα και δεν ξέρω πως τα κατάφερα και βγήκε τόσο καλό !!
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Κυρ 13 Ιουν 2010 - 21:18
Συγχαρητηρια jane... ειναι πολυ ομορφο και αξιολογο αποτελεσμα!! συνεχισε την καλη δουλεια!! Θα μας ενδιεφερε πολυ να δουμε και αλλες δημιουργιες σας!!
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Δευ 14 Ιουν 2010 - 11:53
BELLA MARIE P έγραψε:
Συγχαρητηρια jane... ειναι πολυ ομορφο και αξιολογο αποτελεσμα!! συνεχισε την καλη δουλεια!! Θα μας ενδιεφερε πολυ να δουμε και αλλες δημιουργιες σας!!
Συμφωνω!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Δευ 14 Ιουν 2010 - 12:05
BELLA MARIE P έγραψε: Συγχαρητηρια jane... ειναι πολυ ομορφο και αξιολογο αποτελεσμα!! συνεχισε την καλη δουλεια!! Θα μας ενδιεφερε πολυ να δουμε και αλλες δημιουργιες σας!! huggie
Bluediamond εγραψε: Συμφωνω!!!
Επισης!!!
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Τρι 15 Ιουν 2010 - 13:21
Προειδοπιηση: Δεν εχω τιποτα προσωπικο με τον Τζασπερ.
Σπόιλερ:
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Σαβ 19 Ιουν 2010 - 16:49
ειχα φτιαξει την προηγουμενη βδομαδα αυτο το κομικ:
Σπόιλερ:
δεν ξερω μου φανηκε καλο αν και δυσκολευτηκα παρα πολυ γτ ειμαι καλος στο photoshop αλλα τωρα δυο μηνες δεν εχω γτ κατι επαθε τσπ και εκανα μια προσπαθεια να φτιαξω κτ στην ζωγραφικη ...επειδη μου αρεσε ομως ειπα να βγαλω και συνεχεια...ωριστε ειναι αλλο υφος νομιζω πιο βελτιομενο ερχετε και τριτο απλα πειτε μου αν σας αρεσουν και τι στυλ να κανω το τριτο σαν το πρωτο σαν το δευτερο ή εντελως διαφορετικο τσπ ωριστε και το δευτερο:
α επισης το βαζω σε spoiler γιατι ειναι χαλια αυτη ειναι η πρωτη μου προσπαθεια να φτιαξω κτ στην ζωγραφικη πριν αρχισω με το κομικ δοκιμασα κτ πιο απλο αλλα μου βγηκε χαλια...ειναι ομως πρωτη φορα που δουλευω με ζωγραφικη...
Σπόιλερ:
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Σαβ 19 Ιουν 2010 - 17:45
ευχαριστω πολυ..παρα πολυ μαρινα..θα το ανεβαζα και πιο νωρις αλλα ειχα τεραστιο προβλημα πως θα φτιαξω την μπελλα να κραταει ενα λαπτοπ με το φορουμ μεσα βλεπε τριτη εικονα..τα καταφερα;;;