Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Σαβ 19 Ιουν 2010 - 17:50
ευχαριστω παρα παρα παρα παρα παρα παρα πολυ.....
περαστε να τα δειτε και οι αλλοι τρεις μερες μου πειραν να τα φτιαξω και απορια φτιαχνω τωρα αλλα δυο ετσι κιαλλιως θα ανεβασω και τα δυο αλλα πιο να ανεβασω πρωτο αυτο με την στεφενι ή αυτο με το τζεικομπ;;;
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Σαβ 19 Ιουν 2010 - 17:53
Γερασιμε εκανες ΠΟΛΥ ταλεντο! Και πιστεψε με, ξερω οτι το photoshop ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο προγραμμα! Η αττακεσ ειναι ολα τα λεφτα! Οι λεπτομερειες (βλ το φορουμ στο λαπτοπ) ειναι πετυχημενες και εξυπνες!
Προσωπικα, συνεχισε με οποιον τυπο σου βγει! (κομικ οπως τωρα, gif κτλ) Η εμπνευση ερχεται μονη της!
edit: Ως υπερ του θα προτιμουσα να εφτιαχνες πρωτα αυτο με τη Στεφανι αλλα οπως προειπα, ο,τι σε βολεψει καλυτερα!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Σαβ 19 Ιουν 2010 - 17:58
και εγω μαλλον προς αυτο της στεφενι τεινω γιατι μου αρεσει και πιο πολυ το σεναριο...και ναι τον τζεικομπ δεν τον πολυσημπαθω ουτε εγω...ευχαριστω κιολας παρα πολυ
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Σαβ 19 Ιουν 2010 - 18:01
twilightFOREVER έγραψε:
ειχα φτιαξει την προηγουμενη βδομαδα αυτο το κομικ:
Σπόιλερ:
δεν ξερω μου φανηκε καλο αν και δυσκολευτηκα παρα πολυ γτ ειμαι καλος στο photoshop αλλα τωρα δυο μηνες δεν εχω γτ κατι πεαθε τσπ και εκανα μια προσπαθεια να γτιαξω κτ στην ζωγραφικη ...επειδη μου αρεσε ομως ειπα να βγαλω και συνεχεια...ωριστε ειναι αλλο υφος νομιζω πιο βελτιομενο ερχετε και τριτο απλα πειτε μου αν σας αρεσουν και τι στυλ να κανω το τριτο σαν το πρωτο σαν το δευτερο ή εντελως διαφορετικο τσπ ωριστε και το δευτερο:
α επισης το βαζω σε spoiler ιατι ειναι χαλια αυτη ειναι η πρωτη μου προσπαθεια να φτιαξω κτ στην ζωγραφικη πριν αρχισω με το κομικ δοκιμασα κτ πιο απλο αλλα μου βγηκε χαλια...ειναι ομως πρωτη φορα που δουλευω με ζωγραφικη...
Σπόιλερ:
χαχαχαχαχα τελειοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Σαβ 19 Ιουν 2010 - 18:05
ευχαριστω παρα πολυ νικη αληθεια σου αρεσαν και τα δυο;;;;thanks
και καλα οχι και να γελιοποιηθει ο ανθρωπος καπιοι τον συμπαθουν και εγω λιγο νταξει ειμαι ειπαμε πιο πολυ team switzerland....αλλα και εξαλου το φανφικ που ετοιμαζω εχει μεσα σκηνες και μετα απο την χαραυγη κιολας τον συμπαθω λιγο...
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Πεμ 15 Ιουλ 2010 - 12:58
παιδια εφτιαξα αυτη την εικονα μονος μου με φοτοσοπ και την ζωγραφικη..ηταν παρα πολυ δυσκολο να την φτιαξω γιατι εφτιαξα βρυκολακα την κριστεν δυο φορες και μετα ενωσα ολες μαζι τις εικονες και το αποτελεσμα..ειναι υποτειθετε η σκηνη που η μπελλα βλεπει τον ευατο της στο καθρεφτη στην χαραυγη δειξτε λιγο ελεος.....πειτε μου αν σας αρεσει εστω και λιγο...
Σπόιλερ:
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Παρ 16 Ιουλ 2010 - 14:26
μ αρεσει η κριστεν δεξια αλλα η αντανακλαση δεν ειναι η ιδια φωτο παντως πολυ καλη προσπαθεια μπραβο θειε!!!!!!
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Παρ 16 Ιουλ 2010 - 14:29
το ξερω οτι δεν εναι η ιδια και εφαγα τον κοσμο να βρω δυο που μοιαζουν και να ειναι και στην μια η κριστεν πλατη..τιποτα αυτη την εβαλα γιατι το ρουχο εχει ιδιο χρωμα ειναι πλατη μοιαζουν λιγο τα χερια και το μαλλι......πραγματικα προσπαθησα πολυ...σε ευχαριστω παντως παρα παρα παρα πολυ ανηψουλα....
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Κυρ 10 Οκτ 2010 - 16:56
Αυτο το εφτιαχνα ολη μερα σημερα απο βαρεμαρα...μου αρεσει πολυ αλλα δεν ξερω αν σας αρεσει και εσας....γιαυτο ειπα πριν φυγω που εχω σε λιγο μια δουλεια να το βαλω να δω τα σχολια σας...(το εφτιαξα ολο μονος μου και τον εντουαρντ και το λιβαδι ακομα και τα γραμματα που λενε midnight sun οποτε δειξτε λιγη επιεικια...)
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Κυρ 10 Οκτ 2010 - 17:10
Αλήθεια!!! Μου αρέσει πάααααααααρα πολύ!!!! Όσο πιο πολύ τη βλέπω τόσο πιο πολύ εντυπωσιάζομαι!!! Μπράβο σας που μπορείτε όλοι και φτιάχνετε τέτοιες υπέροχες εικόνες!!! Μπράβο Γεράσιμε!!!! Είναι τέλεια!!!!
Θέμα: Απ: Εικόνες και Wallpaper των Μελών μας Κυρ 10 Οκτ 2010 - 17:14
Χαχαχα!!!
Φαντάζομαι ότι είναι πολύ δύσκολο!!! Θέλει υπομονή........ Όμως το θέμα της είναι τέλειο!!! Το λιβάδι...ο Έντ... ....και πάνω απ'όλα το...Could a dead frozen heart break?