Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 9 Αυγ 2010 - 17:08
μπα δεν νομιζω να το αργησουν τοσο... τα γυρισματα θα αρχισουν μαλλον το δεκεμβριο και μεχρι τοτε λογικα θα εχει βγει το dvd... παντως πιστευω πως η εκλειψη θα επρεπε να βγει στους κινηματογραφους κατα το νοεμβρη... δεν ειχε δημιουργηθει η σωστη αναμονη για το κοινο ακομη.... και μεχρι τη χαραυγη εχουμε πολυυυυ καιρο... τουλαχιστον θα βλεπουμε καμια φωτο απο τα γυρισματα..
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 9 Αυγ 2010 - 20:04
δεν νομιζω να επιτραπει να βγαλουν φωτο απο τα γυρισματα!! τελευταια ταινια θα θελουν να κανουν μπμ!!! οσον αφορα, τις ταινιες ο γερασιμος εχει δικιο στα λεγομενα του!!! με βρισκεις συμφωνη, ελπιζω ο κοντον να ειναι καλη επιλογη,ειναι καταξιωμενος στο χωρο αλλα αν δεν δω πρωτα τι δουλεια θα κανει δεν εκφερω φνωμη.... παντως θα παρω να δω ποιες τανιες γυρισε για να αξιολογησω το εργο του!
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 9 Αυγ 2010 - 20:11
Ο Κόντον είναι πολύ καλός σκηνοθέτης! Και εκτός αυτού, τον είδα και απο κοντά.Έχει περίπου τον ίδιον αέρα με την σκηνοθέτη του Λυκόφωτος! Δεν ξέρω, έχει την ίδια αντίληψη των πραγματων με την σκηνοθέτη του Λυκόφωτος και προσπαθεί να δώσει ένα πιο συναισθηματικό αποτέλεσμα.Τώρα, τα πράγματα θα δείξουν!Παιδιά υπομονή!Πάλι καλά που υπάρχει και το φορουμάκι μας!
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 10 Αυγ 2010 - 13:05
αχ τι καλα!!! τετοια πειτε μου!!! το λατρεψα το λυκοφως... ειχε ατμοσφαιρα, ειχε ρομαντισμο και φαιινοταν καπως διαφορετικη, καπως ανεξαρτητη απο αλλες του χολιγουντ... η σκηνοθεσια δεν ηταν επαγγελματικη αλλα αυτο ακριβως ηταν που εκανε την ταινια τοσο ομορφη και αν θυμαμαι καλα ειχε παρει πολυ καλες κριτικες... τουλαχιστον στην ελλαδα και τουλαχιστον σε σχεση με τις αλλεσ... μακαρι να σκισουν οι επομενες... πιστευω οτι θα κανει καλη δουλεια ο κοντον...
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Απ ότι είδα στη διευθυνση που έβαλες λέει για τη Γερμανια 24 Δεκεμβρίου........δε πειράζει καλα να παθουν οι κρυοκ..οι.... Λογικά θα βγει τον Οκτωβρη!!!!!!!!!!! Μακάρι να βαλουν πολλές κομμενες σκηνές ............
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 23 Αυγ 2010 - 14:20
δεν ειχαν... ειναι σαν να βαριουνται να μιλησουν, δεν δειχνουν καθολου παθος και καθολου ερωτευμενοι σε αυτη την ταινια... μπορει να φταιει ο σκηνοθετης που εριξε το βαρος αλλου ή η σεναριογραφος αλλα δεν εχουν αυτο το δεσιμο που ειχαν στην πρωτη ταινια, ουτε δειχνουν ενθουσιασμενοι ο ενας απο την παρουσια του αλλου οπως θα επρεπε...επισης ειχαν και καλες στιγμες στο βιβλιο,δεν ηταν παντα μες στη μαυρη καταθλιψη οπως στην ταινια... εδω ειναι σαν να εχουν 10 χρονια παντρεμενοι... οπως και να'χει, αποψη μου.. σε πολλους αρεσε ωστοσο, οποτε μπορει να ειμαι εγω η περιεργη...
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 24 Αυγ 2010 - 3:13
Το παιδι ειναι....τι να πω δλδ....Καλα ενταξει αυτη ηταν η σκηνη που ψοφουσα να δω απο την αρχη...Αλλα περασε κατα πολυ τις προσδοκες μου....
Bella18 Twilight Human
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 59 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 24 Αυγ 2010 - 21:32
Αααααχ...την εχω δει καμια 40αρια φορες την ταινια! κ ακομα δεν την χορταινω!
Δεν ξερω που να το ρωτησω γι'αυτο το ρωταω εδω: μηπως ξερετε αν εχουν κυκλοφορησει τιποτα Εκλειψο-μπιχλιμπιδια? ή ειναι νωρις ακομα? Και κατι ακομα: δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα στο Ελλαντα τα Cullen crest σε λογικη τιμη, ε?
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τρι 24 Αυγ 2010 - 21:34
Bella18 έγραψε:
Αααααχ...την εχω δει καμια 40αρια φορες την ταινια! κ ακομα δεν την χορταινω!
Δεν ξερω που να το ρωτησω γι'αυτο το ρωταω εδω: μηπως ξερετε αν εχουν κυκλοφορησει τιποτα Εκλειψο-μπιχλιμπιδια? ή ειναι νωρις ακομα? Και κατι ακομα: δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα στο Ελλαντα τα Cullen crest σε λογικη τιμη, ε?
Κοιτα εχουν κυκλοφορήσει τσάντες, σαγιονάρες, θήκες κινητών, κοσμηματοθήκες, για το λαπτοπ αυτοκόλητα, μπρελόκ, το δαχτυλίδι της Μπέλλα και βραχιόλια!
Bella18 Twilight Human
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Πεμ 26 Αυγ 2010 - 18:15
γενικα για την τετραλογια ή τωρα καινουρια για την Εκλειψη? που υπαρχει το δαχτυλιδι της Μπελλα? κ τι βραχιολια? αυτα που βγηκαν για το Ν.Μ?
btw, thanks!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Πεμ 26 Αυγ 2010 - 20:40
Bella18 έγραψε:
γενικα για την τετραλογια ή τωρα καινουρια για την Εκλειψη? που υπαρχει το δαχτυλιδι της Μπελλα? κ τι βραχιολια? αυτα που βγηκαν για το Ν.Μ?
btw, thanks!
Και γενικά ότι του έχει ξεμείνει και καινουρια!!! Στο villaga faliroy και στο the mall το δαχτυλιδι μόνο που κανει γύρω στα 50 ευρώ! Και βραχιόλια αλυσίδες κτλ. Τίποτα!
Bella18 Twilight Human
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Πεμ 26 Αυγ 2010 - 23:26
Πω...πανακριβο! γενικα ολα ειναι πολυ ακριβα...
αν ανακαλυψετε κανα μαγαζακι που να τα εχει σε λογικες τιμες (Αθηνα) παρακαλω πολυ ενημερωστε με! Ευχαριστω πολυ!
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Σαβ 28 Αυγ 2010 - 14:53
παιδια μηπως ξερετε αν μπορω να βρω καπου τη συνεντευξη που ειχαν δωσει οι πρωταγωνιστες στη οπρα σχετικα με τη εκλειψη με ελληνικους υποτιτλους????αν ξερει καποιος ας μου απαντησει
Bella18 Twilight Human
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Δευ 30 Αυγ 2010 - 0:32
Ξερετε αν μπορω να βρω πουθενα το σεναριο? ο Jackson Rathbone το ειχε διαρρευσει, αλλα οποιο λινκ κ αν πατησω μου βγαζει ακυρο...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Eclipse the movie Τετ 6 Οκτ 2010 - 15:04
η εκλειψη ειναι η αγαπημενη μου ταινια!!!θα την ξαναβλεπα χιλιαδες φορες!