Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 14:26
ακομα ειναι πολυ νωρις να πω θα δειτε παρακατω..παντως το επομενο κεφαλαιο ειναι πολυ team alice....
χαρηκα εμενα με λενε γερασιμο θα σας δωσω ενα στοιχειο η μπελλα στα επομενα κεφαλαι θα παρηγορηθει απο το κουταβι αλλα και απ τον μαικ τωρα πιον θα διαλεξει......προς το παρων ομως ειναι νωρις να πω ....το επομενο κεφαλιο διαδραματιζετε ακομαστην βολτερα και ειναι οπως ειπα και πιο πανω πολυ team alice...
Σπόιλερ:
μπελλα ;; τυχερη....
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 14:31
πολυ διαφορετικη ειναι η ιστορια σου κανεις δεν εχει μπλεξει ποτε το μαικ πιο γηινο μου φαινεται να παει με τον τζεικομπ η θα μπορουσες να κανεις την μπελλα βαμπιρ ...........................θα δουμε αυριο
{μπελλα ναι τυχερη οχι και τοσο }
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 14:42
ναι λοιπον θα δειτε παντως να σας πω οτι θα υπαρξουν τεραστιες αντροπες ακομα και στο κεφαλαιο που θα ανεβασω αυριο....το πρωτο κεφαλαιο ειναι απο την οπτικη πλευρα του εντουαρντ τωρα ολη η υπολοιπη ιστορια θα ειναι απο την οπτικη της μπελλας μπορει αργοτερα να ξανααλλαξω οπτικη και να βαλω να διηγειτε την ιστορια η αλις ή ο μαικ ή ο τζεικομπ κλπ θα δουμε..
{και γατι δεν εισαι τυχερη εχεις το ονομα της μπελλας της αγαπημενης μας ηρωιδας...}
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 14:46
[quote="twilightFOREVER"]ναι λοιπον θα δειτε παντως να σας πω οτι θα υπαρξουν τεραστιες αντροπες ακομα και στο κεφαλαιο που θα ανεβασω αυριο....το πρωτο κεφαλαιο ειναι απο την οπτικη πλευρα του εντουαρντ τωρα ολη η υπολοιπη ιστορια θα ειναι απο την οπτικη της μπελλας μπορει αργοτερα να ξανααλλαξω οπτικη και να βαλω να διηγειτε την ιστορια η αλις ή ο μαικ ή ο τζεικομπ κλπ θα δουμε..
{και γατι δεν εισαι τυχερη εχεις το ονομα της μπελλας της αγαπημενης μας ηρωιδας...}[/quote
γιατι εχω και την τυχη της μολις πριν κοπηκα με το μαχαιρι την ωρα ποου ετρωγα αλλα αυτο ειναι λιγο τελος παντων χαρηκα πολυ για τη γνωριμια γερασιμε
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 14:48
ναι ειναι λιγο off topic περαστικα παντως θα ποναει...και εγω χαρηκα για την γωριμια..παω λιγο ομως να γραψω γτ με αυτο το ρυθμο το δευτερο κεφαλαιο θα το εχουμε του χρονου το εχω ηδη γραψει σχεδον ολο αλλα αποφασισα να το κανω λιγο μεγαλυτερο..
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 14:56
twilightFOREVER έγραψε:
ναι ειναι λιγο off topic περαστικα παντως θα ποναει...και εγω χαρηκα για την γωριμια..παω λιγο ομως να γραψω γτ με αυτο το ρυθμο το δευτερο κεφαλαιο θα το εχουμε του χρονου το εχω ηδη γραψει σχεδον ολο αλλα αποφασισα να το κανω λιγο μεγαλυτερο..
ευχαριστω ..οσο πιο πολυ ειναι το κεφαλαιο τοσο πιο καλα ελπιζω να εχεις και την καταλληλη εμπνευση αναμενω και το επομενο
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:04
Είναι πάρα πολύ ωραίο!!!Μπράβο σου!!! Βέβαια πέθανε ο Έντι μας αλλά τι να κάνουμε....Πρέπει να διαβάζουμε και άλλα πράγματα...Να ενημερωνόμαστε!!! Again Congratulations!!!!
I'll be waiting for the next chapter!!!
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:04
το διαβαζα σιγα σιγα και το απολαμβανα!! γραφεις πολύ ωραία!!
το αγαπημενο μου ειναι το τελευταιο κομματι. Ο θάνατος είναι γαλήνιος. Η ζωή ειδικά όταν είσαι αθάνατος είναι δύσκολη, άσχημη. Ειδικά όταν το άλλο σου μισό δεν είναι πια στην γη. Την αιωνιότητα χωρίς την Μπέλλα δεν θα την άντεχα. Τώρα τουλάχιστον θα είμαι ήρεμος…
εγραψες!!! μπράβο!!! στηριζομαι στο οτι ειπες οτι αν και φαινεται team jacob στην πραγματικοτητα ειναι team edward. Περιμένω την συνεχεια. Το αφήνεις σε κρισιμο σημειο. Μην μας αφήσεις να περιμένουμε!!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:13
γερασιμε ηταν πολυ ωραιο..!η εκφραση σου ηταν αψογη και ειναι απο τα λιγα φανφικ που το λεω αυτο...!... +φωνω απολυτα με την μαρινα πως το τελευταιο κομματι ηταν καταπληκτικο..!μπραβο σου περιμενουμε συνεχεια....
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:14
Πολυ ωραιο !!! Ανυπομονω για την συνεχεια!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:15
ευχαριστω παρα πολυ και θα εχω το επομενο κεφαλαιο τωρα που με εχει πιασει ιστρος μπορει και σημερα το βραδυ...το επομενο προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ για αυτο το κανω και μεγαλυτερο ειναι πολυ ευχαριστο να το γραφω γτ ειναι πολυ ενδιαφερον και ιδιαιτερο...
το φανφικ αυτο οπως θα καταλαβατε μιλαει για την περιοδο προς το τελος της νεας σεληνης δεινοντας και ενα διφορετικο τελος στην νεα σεληνη πιο πριν προηγηθηκαν τα γεγονοτα που ολοι ξερουμε αποτ ολυκοφως και την νεα σεληνη απο το τριτο κεφαλιο και μετα θα μπω στην εκλειψη και θα κλεισει η ιστορια με το τελος της χαραυγης αρα ουσιαστικα δεινω μια εναλλακτικη εκλειψη-χαραυγη...ακομα βεβα ειναι πολυ νωρις εχω ακομα στο μυαλο μου πολλα να γραψω και ειμαστε ακομα στο πρωτο κεφαλαιο και ναι πεθενει ο εντουαρντ παροτι ειμαι και
ευχαριστω emily the strange (το ονομα σου; το δικο μου γερασιμος.)
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:17
Lizzy Cullen έγραψε:
το διαβαζα σιγα σιγα και το απολαμβανα!! γραφεις πολύ ωραία!!
το αγαπημενο μου ειναι το τελευταιο κομματι. Ο θάνατος είναι γαλήνιος. Η ζωή ειδικά όταν είσαι αθάνατος είναι δύσκολη, άσχημη. Ειδικά όταν το άλλο σου μισό δεν είναι πια στην γη. Την αιωνιότητα χωρίς την Μπέλλα δεν θα την άντεχα. Τώρα τουλάχιστον θα είμαι ήρεμος…
εγραψες!!! μπράβο!!! στηριζομαι στο οτι ειπες οτι αν και φαινεται team jacob στην πραγματικοτητα ειναι team edward. Περιμένω την συνεχεια. Το αφήνεις σε κρισιμο σημειο. Μην μας αφήσεις να περιμένουμε!!!
ευχαριστω παρα πολυ μαρινα και φενια τωρα ειδα τα σχολια σας θα βιαστω να την ανεβασω σημερα το βραδυ...και οσο για τον τιτλο ετσι λενε το παλατι που μενουν οι βολτουρι θα γινουν πολλα σ το παλατι των βολτουρι στην ιστορια εξου και ο τιτλος επησης αυτα τα ιταλικα που ειπε ο αρο στο εντουαρντ σε καπιο σημειο σημαινουν οπως νομιζεις...και ναι μαρινα εκει στηριξου δηαλδη στο γεγονος οτι φενετ team jacob αλλα ειναι team edward..
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:20
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:23
εμιλη τελειο ονομα νομιζα οτι το emily the strange πηγαινε στην μαρκα....ευχαριστω παρ πολυ τι σου αρσε αληθεια περισσοτερο και τι δεν σου αρεσε πολυ;;;
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:28
να σου πω και γω??
δεν ξετρελάθηκα που πεθαινει ο εντουαρντ αλλα δεν μπορω να κρίνω από την αρχη. Μπορει στο τελος να μεινει και μονη της. Γι' αυτο θε περιμενω να δω. Ο τροπος γραφης σου ειναι πολύ καλος και οι ιδεες σου ξεχωριστες. Ξαφνιαστηκα που ο Άρο υπέκυψε αλλα ειναι μια ιστορια που ανατρεπει τα δεδομενα οπότα θα πρεπει να ζησουμε και αυτα. Περιμένουμε τις ανατροπες που υποσχέθηκες!!!!
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:31
ευχαριστω απαρα πολυ κοιτα ουτε εγω ενθουσιαστικα που πεθανε παντως το εχει πιασει πολυ καλα το πρωτο κεφαλαιο οπως και το δευτερο ειναι γεματο υπονοουμενα για την συνεχεια και εσυ το εχεις πιασει αν επεξεργαστιες λιγο το πρωτο θα καταλαβεις πολλα για μετα...παντως ακομα και στο δευτερο κεφαλαιο υπαρχει ανατροπη..