Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
γειας σας ζουζουνιαααα! λοιιιπον ειμαι η Ζωη...σημερα εκανα την πρώτη μου προσπαθεια να γραψω (δουλευα ολη μερα πανω σε αυτο οποτε κοιταξτε να κανετε καλα σχολια αλλιως ) ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩΩΩ!!! ευχομαι να σας αρεσει η ιστορια μου...ειναι για μια κοπελα την Αννετα που βιωνω μεγαλη πιεση απο τους γονεις της και ξαφνικα αποφασιζει να κανει την επανασταση της...βεβαια εχει και τους καλυτερους φιλους της στο πλευρο της αλλα και τον ερωτα της ζωης της τον Αρη! εδω ειναι το λινκ http://zoe-wingsofabutterfly.blogspot.com/ οποιος θελει μπορει να την διαβασειιι! φλκκκκ σε ολους και ολεεεες!
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Καρδούλα μου, ΠΡΩΤΑ απ'όλα: ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ BLOG!!!!!!!!!!!!!!! Kαι φυσικά, κυρίες και κύριοι, εγώ ήμουν αυτή η οποία βοήθησε την δεσποινις Ζωή με τον μπλογκ της και φυσικά το όνομα "Άρης" στην ιστορία της, της το είπα εγώ!!!
Αγαπάκι, ΤΕΛΕΙΑ ιστορία!!Περιμένουμε συνέχεια!!!Το καλό που σου θέλω, να είναι γρήγορα!! Μ'αρέσουν πολύ τα ονόματααα!!! Συνέχισε έτσι και κάθε φορά να γίνεσαι και καλύτερη!! Αυτά από μένα...
Φιλάκια πολλά!!
-Χριστίνα.
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Καιιιι ναιιιι κυριες και κυριοι!!!! Αμα δεν μου ελεγε πως να κανω το blog και δεν μου ελεγε το name ακομη μπροστα απο το microsoft office word θα ημουν και θα κοιτουσα σαν χαζηηηη!!!! Χριστινααα μουυ και παλι ευχαριστω και για τη βοηθειαα και για τα λογια σουυυυυ!!
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
ζωιτσα μου με γεια τ μπλογκ.!!τελειο...και η ισοτρια ακομη πιο τελεια.!!!!ολο αυτο με τους γονεις της και τη δημοσιογραφια το ονειρο της και τα συναισθηματα για τομ αρη...πωπω πολυ ωραια....ανυπομονω για την συνεχεια.. ΥΓ +φνω σε ολα με την φιλη της..!! και παλι μπραβο ζωη μου..!
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
λοιπον ζουζουυυνες μου! νεο κεφαλαιο ανεβηκε πριν λιγοο!! οποια θελει να το διαβασει την συνεχεια ας παει!!! ειναι λιγο στο ποδι γραμμενο οποτε μπορει να εχει και καποια λαθακια για αυτο ζητω συγνωμη!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
εγω νομιζα οτι γραφουμε με το χερι τελεια ηταν δεν βρηκα κανενα λαθος!!! Αχ ο Αρης φαινεται ο τελειος αντρας μου θυμιζει ενα γνωστο μου ποτε θα του το ανακοινωσει οτι θα φυγει για το Λονδινο; μου αρεσει πολυ...
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
το ειχα πει και ζηταω συγνωμη που δεν εγινε αλλα επρεπε να γνωρισετε και τους περιβοητους γονεις! χεχε! αυτη τη φορα ομως υποσχομαι και το εννοω οτι θα το μαθει ο Αρης!!!! και μαλιστα λιγο ασχημααα! αυριο κιολας θα ανεβασω τη συνεχειιιια!
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
δε με πριζεις καθολου! ισα ισα χερομαι που ενδιαφερεσαι!!! :D χαρηκα μαρινα μουυ εγω ειμαι η Ζωη αλλα φαινεται απο το ονομα που εχω και στο φορουμ χεχε
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
ζωη τελεια η συνεχεια...πολυ μου αρεσε αυυτο το οικογενειακο κεφαλαιο...μου αρεσε που ολα ξεκαθαριστηκαν και μαλιστα μ τον καλυτερο τροπο...μπραβο.!ανυπομονω για την συνεχεια.
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Ζωίτσα μου σήμερα διάβασα την ιστορία σου!!!!!!!!! Συγγνώμη που άργησα τόσο.......... Ένα έχω να πω...είναι πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Εμένα μου άρεσε τρελάααα!!!!!!!!!!!!! Χρησιμοποίησες πολύ πολύ ωραία ονόματα..και έκανες καταπληκτικές περιγραφές!!!!!! Όσο για το θέμα της... πολύ διαφορετικό....τέλειο!! Γράφεις υπέροχα...-αλήθεια!-!!!!! Τα συναισθήματα των χαρακτήρων...το δίλλημα της Αννέτας...η αγάπη της-ο Άρης-...η σχέση της με την οικογένειά της... αγγίζουν τον αναγνώστη!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!
πραγματικά σας ευχαριστω πααρα πολυ για τα λογια σας! χερομαι που σας αρεσει και θα προσπαθησω να κάνω ότι καλύτερο μπορω! Μαρινα μου για να πω την αλήθεια σήμερα είχα νεύρα και ξέσπασα αδίκως στον Άρη. (βασικά στην αννετα γιατι ολα αυτη τα τραβηξε ) τον αδίκησα πάρα πολύ γιατί ο χαρακτήρας του δεν είναι έτσι και ξαφνικά εμφανίστηκε άλλος ανθρωπος και αυτό το κατάλαβα αφού τελείωσα το κεφάλαιο...και που λες με το που κατάλαβα πόσο σκύλα είμαι το διόρθωσα λιγο και τόνισα σε πολλά σημεία πως αρης ήταν πιωμένος...νίωθω πολλες τύψεις πραγματικα γιατί ο Αρης ήταν ο τέλειος άντρας στο μυαλό μου και σήμερα τον χάλασα επειδή είχα νεύρα...ομως σας υπόσχομαι πως θα κάνει κάτι τέλειο που θα επανορθώσει για την πράξη του...όσο για την εγκυμοσύνη το έχν σκεφτει μαρινάκι μου αλλά πιστεύω οτι έχουν πολλα στο κεφάλι τους..ο άρης τη σχολη η αννετα ειναι σε δύσκολη θεση και ένα παιδι θα ήταν βαρυ φορτίο...προς το παρον μπορω να σας αποκαλυψω πως θα μαθουν κακα νεα για την φίλη τους Αναστασια έγραψα πολλα και σας πήρα το κεφάλι!