| zoe's blog | |
|
+8Stella Sunlight Emy+Robert ed<3 mR.Geo izzy cullen twilightsagaddicted Mrs.Christina pretty witch 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: zoe's blog Σαβ 9 Οκτ 2010 - 15:10 | |
| δν θα εχει ζωουλα μ τελεια η συνεχεια.!!!!πωπ συγκινηθηκα με ολα αυτα εκει στ λυκειο.!και εκει μ τν αναστασια τν αννετα και τν χρυσα που αποχαιρετιοταν... δν θα εχει happy end ε; κριμα μου αρεσουν πολυ σαν ζευγαρι.!ανυπομονω για την συνεχεια.! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: zoe's blog Σαβ 9 Οκτ 2010 - 21:27 | |
| | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: zoe's blog Σαβ 9 Οκτ 2010 - 21:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Σαβ 9 Οκτ 2010 - 22:03 | |
| Aχ τι καλά!!! Θα περιμένουμε αγωνιωδώς!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: zoe's blog Σαβ 9 Οκτ 2010 - 22:10 | |
| αχ τελεια ζωουλα μου αγωνιουμε.!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: zoe's blog Κυρ 10 Οκτ 2010 - 21:41 | |
| Μόλις ανέβασα καινούριο κεφάλαιο....είναι πάλι λεμονάδα...θα με πείτε ότι το έχω παρακάνει αλλά όσο σκέφτομαι ότι θα χωρίστουν σε λίγο τους λυπάμαι και θέλω να τους κάνω να έχουν όσο πιο πολλές προσωπικές στιγμές γίνεται | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Δευ 11 Οκτ 2010 - 19:34 | |
| Ζωούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!! Πολλή πολλή έπεσε............!!!!!!!!!!! Το τέλος ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!! Τέλεια τέλεια τέλεια η συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!! Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στο επόμενο κεφάλαιο!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Δευ 11 Οκτ 2010 - 20:59 | |
| λοιπον ζωη τελειο.!!!!χαχαχαχα τι γελιο ηταν αυτο στ τελος.!!!!! πωπω την καημενη.!!και ο αρης δν επαιξε δικαια.! και η μαμα της πλακα πλακα τ κανει εκει.?αχ ανυπομονω για το επομενο.!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Τρι 12 Οκτ 2010 - 17:09 | |
| επόμενο κεφάλαιο αυριο κοριτσια μου! όσο για την μαμα της θα δείτε...!!!! ήθελα να βάλω πάλι λεμονάδα αλλά να είναι κάτι ανάλαφρο και τότε μου ηρθε η ιδέα με αυτό το παιχνιδάκι που είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο στο cosmopolitan! χεχε | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: zoe's blog Τρι 12 Οκτ 2010 - 18:11 | |
| ειναι αρκετα ωραιο,μπραβο!!! μηπως να το σκεφτησεις σοβαρα να γινεις συγγραφεας?! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: zoe's blog Τρι 12 Οκτ 2010 - 18:12 | |
| Τελειο το καινουργιο καιφαλαιο Ζωη μου Γελασα παρα πολυ στο τελος Δεν ειναι και οτι καλυτερο να ανοιγεις την πορτα εχοντας μεινει μονο με τα εσωρουχα και να συναντας την μαμα σου απο εξω Το κεφαλαιο μου εφτιαξε την διαθεση Συνχαρητηρια |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Τετ 13 Οκτ 2010 - 23:11 | |
| Ευχαριστω πάρα πολυ! χαιρομαι που σας εκανα να γελασετε!! μολις ανεβασα κεφαλαιο..ειναι λιγο αργα το ξερω αλλα τωρα βρηκα χρονο! ειναι μικρούλι αλλά ελπίζω να σας αρέσει...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Παρ 15 Οκτ 2010 - 16:05 | |
| ζωη μ τελεια η συνεχεια.!!!!!!μου αρεσε παρα πολυ αφου τ διαβασα 2-3 φορες..το καλυτερο κομματι που ηταν ρομαντικο ξεκαρδιστικο και ερωτικο ηταν - Σπόιλερ:
«Ρε ¶ρη..» τον μάλωσα και στηρίχτηκα στην πόρτα «τι κακό είναι; Σ΄ΑΓΑΠΑΩ,Σ΄ΑΓΑΠΑΩ Σ΄ΑΓΑΠΑΩ!» άρχισε να φωνάζει και είδα την πόρτα δίπλα να ανοίγει. Βγήκε η γειτόνισσα και μας κοίταξε με απορία «Την αγαπάω» της είπε ο ¶ρης με ένα χαζό χαμόγελο και με έδειξε
θεικο.!κριμα μωρεμε τους γονεις της ελπιζω ολα να πανε καλα...και αυτες οι ιδεες τις αννετας...ατσα... μπραβο ζωη.!ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο.!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightsagaddicted στις Παρ 15 Οκτ 2010 - 16:35, 1 φορά | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: zoe's blog Παρ 15 Οκτ 2010 - 16:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Παρ 15 Οκτ 2010 - 20:19 | |
| Ζουζουνιτσες,μου γράφεται αυτες τις καλες ζουζουνιες και με υπερ-ζουζουνίζετε! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! Να σας ενημερώσω ότι έχουν μείνει 4-5 κεφάλαια ακόμη (δεν είμαι ακριβώς σίγουρη) και μετά ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΈΛΟΣ! .... Τώρα που πήρα φόρα όμως άρχισα να γράφω μια καινούρια ιστορία με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές! ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η Μπέλλα είναι μια κακομαθημένη έφηβη,μεγαλωμένη στα πούπουλα,έχει όσα όσα χρειάζεται,παίζει πάντα με τους ανθρώπους γύρο της χωρίς να ενδιαφέρεται για το τι κακό προκαλεί στον άλλον και εννοειται πως αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα...Στην θέση της θα αναλάβει να την βάλει ο καινούριος καθήγητης λογοτεχνίας στο ιδιωτικό σχολείο που πάει,ο Εντουαρτ Μεσιεν. Αποφασίζει να είναι ο καινούριος καθηγητής το νέο της παιχνίδι αλλά από ότι φαίνεται,δεν τα μασάει αυτά ο Μεσιεν! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: zoe's blog Παρ 15 Οκτ 2010 - 22:29 | |
| Φτανταστικη η συνεχεια!ειδικα στο σημειο που φωναζε ποσο την αγαπαει....... συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια μπραβο Ζωουλα μου Οσο για την καινουρια σου ιστορια ανυπομονω................................μου αρεσε πολυ η περιληψη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Παρ 15 Οκτ 2010 - 22:49 | |
| ζωη μου η καινουρια σου ιστορια και μονο απο την περιληψη νομιζω οτι θα ειναι τελεια.!ξερεις εχουμε συνηθισει τον εντουαρντ γυναικα και αυτα και τωρα που η μπελλα παιζει τ παιχνιδια ειναι κτ διαφορετικο και ενδιαφερων..αχ για να δουμε τ θα κανει ο μεσιεν να βαλει την μπελλα στη θεση της.!?ανυπομονω.!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Κυρ 17 Οκτ 2010 - 19:31 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου! Λοιπόν να σας ενημερώσω λίγο,θα αργήσω κάπως να ανεβάσω κεφάλαιο από την πρώτη ιστορία...δεν είναι πως δεν έχω έμπνευση ή χρόνο απλά έχω τεράστιο πρόβλημα με τους ήρωες από την καινούρια ιστορία την μπέλλα και τον έντι,δεν με αφήνουν να φάω,να βγω έξω ακόμη και να κοιμηθώ! όλο ξεφυτρώνουν μέσα στο μυαλό μου με ιδέες,σκηνές και λεμονάδες!!! Και επειδή με έχουν εκνευρίσει λίγο που ταλαιπωρούν το κεφαλάκι μου 24ς ώρες το 24ρωρο θα αρχίσω να ασχολούμαι με αυτούς!! Εύχομαι να είστε αναγνώστριες και στην καινούρια ιστορία και πάνω από όλα εύχομαι να σας αρέσει περισσότερο...!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: zoe's blog Δευ 18 Οκτ 2010 - 14:04 | |
| Υπεροχη συνεχεια!!!πηγε στο σπιτι του Αρη... Με ανατριχιασε αυτο που της ειπε στο τελος αχ ποσο μου αρεσει αυτο το αγορι | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: zoe's blog Δευ 18 Οκτ 2010 - 15:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Τρι 19 Οκτ 2010 - 22:15 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ ζουζούνες μου!!! χαίρομαι που σας άρεσε!!! Λοιπόν να σας ενημερώσω πως έχω αρχίσει να γράφω την καινούρια ιστορία που σας έλεγα,έχω ολοκληρώσει ήδη το πρώτο κεφάλαιο και το ανέβασα! Έχω κάνει και κάποιες αλλαγουλες στο μπλοκ! Ελπίζω να σας αρέσει...!!!! σμουτσ-σμουτσ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Παρ 29 Οκτ 2010 - 22:56 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: zoe's blog Σαβ 30 Οκτ 2010 - 12:04 | |
| διαβασα την καινουρια σου ιστορια ζωιτσα μου κολεγιο του ερωτα και μπορω να πω οτι ενθουαστικα , δεν ειχα διαβασει αλλη ιστορια σου και τωρα να πω φτου μου δαν δεν ντρεπομαι , γραφεις καταπληκτικα και η ιστορια σου ειναι θεικη αν βρω χρονο θα διαβασω και την αλλη σου ιστορια που τοσο καιρο δεν διαβαζα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: zoe's blog Κυρ 7 Νοε 2010 - 20:39 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: zoe's blog Κυρ 7 Νοε 2010 - 20:54 | |
| ζωιτσα μου με αφησες αφωνη τι συνεχεια ηταν αυτη ! και αυτες οι λομοναδες απαπα! με ξεκανες!περιμενω με αγωνια την συνεχεια
| |
|
| |
| zoe's blog | |
|